Bookmark This Site

COMING - ÚT

"Ingrid Sjöstrand svéd költő Néha csontvázakról álmodok c. gyerekversében az anya megpróbálja megvigasztalni a gyereket, hogy "csak álom volt". Mire a gyerek: "Mintha sokat segítene, / hogy a szörnyűség itt belül van / és nem ott kívül." Ha a természet működésének fegyvertárában (sok más között) valóban megtalálható a káosz is, akkor nem csoda, hogy a káoszelmélet jelenségeibe lépten-nyomon beleütközünk - akár a külső természeti világban, akár saját belső világunkban. " Mérő László

Friss topikok

  • Gecc: Torrente is ezt a szarhazi Barcat szerette, nemde? Ehhh... hajra MU! (2011.05.28. 21:58) A vizsgálat lezárult, felejtse el!
  • Gecc: @hölgyválasz: Szia Holgyi! Mindenki megoregedett vagy nemtom, de az biztos. :-D (2011.01.31. 22:24) szöveg nélkül
  • jaegtoer: @lapi: Szia Lapi! Csak most látom hogy az szdf-fel kokettálsz. Az lmp már nagyon más? Üdv. (2010.02.02. 07:42) Elkúrtátok...
  • lapi 2.1: nem vagyok benne biztos, hogy vajon akad-e még bárki, aki olvassa a blogomat. mindenesetre csinált... (2009.10.28. 18:43) agycétén
  • lapi 2.1: bár gyurcsány iránti elkötelezettségünk továbbra is szilárd, mint a márvány, de a peresztrojka nev... (2009.06.05. 10:35) szezonzáró

A vizsgálat lezárult, felejtse el!

2011.02.02. 17:39 lapi 2.1

ez egy tucat olasz maffia vs, vagy with politika mozi címe volt, a hetvenes években, kikugliztam, egészen pontosan 1971-ben készült. arra emléxem, hogy láttam, meg valami olyasmire, hogy egy faszi nagyon akar harcolni a maffia-politika összefonódása ellen, ezért aztán becsukják jól a börtönbe. a cuslág per lezárult, láttam a hír tévében a teljes ítélethirdetést. az adott körülmények között teljesen korrekt volt az indoklás. ettől persze még tartom, amit cca két éve a kossuth rádióban mondtam, ebben az ügyben a kiskatonákat hajtották fel a vágóhídra. a piszkos háború kifejezést a büntetőjog világában a kábítószer kereskedelemre szokták használni. a magam részéről ezt a metaforát az illegális pártfinanszírozás subjectre használtam. most így utólag és elfogultként értékelve azt mondhatom: akármennyire is ellenszenves fószer a nép szemében zschuslag jános, igaza volt, amikor ezt mondta, nem helyes, ha rajtuk akarják leverni az elmúlt húsz év akármijét. mondhatta volna azt is, a pártfinanszírozás pont olyan, mint ez a jelenet a torrente kettőből:

na most, ha a teljes igazságra törexünk, kimondhatjuk, hogy cusi azért ezt a trambulinról csinálta. plusz mo nem egy luxus hotel medencéje, hanem a palatinusz. a magam részéről őszintén drukkolok, hogy sikerüljön kipucolni ezt az istállót, vagy disznóólat, tökmindegy, ki és minek nevezi. akárhogy is nézzük, a politikai pártok a modern demokrácia alapintézményei, s mint ilyenek pénzbe kerülnek. és itt a pont. 

ezen a téren csak üdvözölni bírom az áprilisi forradalmat és vidáman kiáltom: hajrá magyarok!!! 

ps: mennyit kapnak majd hunvaldék, vagy hagyóék, akik azért már legalább tisztek? 

a magam részéről továbbra is maradok tisztelettel a bankrablók ügyvédje...

 

10 komment

szöveg nélkül

2010.01.29. 16:34 lapi 2.1

89 komment

Elkúrtátok...

2009.10.28. 18:28 lapi 2.1

és nem kicsit, nagyon! poénkodhatnék, ha lenne kedvem viccelni. de nincs. mert nem az a baj, hogy a ballib szóval leírható politikai erő elveszíti a következő választásokat. ez teljesen rendben van demokráciában. ami az igazi baj, hogy romokban hever a köztársaság ethosza. és ezt kurva nehéz lesz újraépíteni.

Fantasztikus dolog politikát csinálni. Fantasztikus. Fantasztikus egy országot vezetni. Az utolsó másfél évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált, és egy dolog fűtött: visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet, hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól meg a jobboldaltól, és tanulja most már meg magát, nem ő hozzájuk mérni, hanem a világhoz. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt, imádtam, életem legjobb része volt. Most az adja, hogy történelmet csinálunk. Nem a történelem könyveknek, arra szarok, egyáltalán nem érdekel, hogy benne leszünk-e. Hogy én személy szerint egyáltalán nem érdekel. Csinálunk-e valami nagyot. Azt mondjuk-e, hogy a kurva rohadt életbe, jöttek pár napig, meg merték tenni, és nem szarakodtak azon, hogy hogy a francba lesz majd az útköltség elszámolásunk, bassza meg! Jöttek párak, akik nem szarakodtak azon, hogy akkor a megyei önkormányzatban lesz-e majd helyük, vagy nem. Hanem megértették, hogy másról szól ez a kurva ország! Hogy megértik azt, hogy azért érdemes politikusnak lenni itt a XXI. század elején, hogy csináljunk egy másik világot! Csak azért! Egzisztenciát lehet még találni sokat.

hát nem jöttek, b+!!! jöttek, vagy inkább maradtak - és nem páran - akiknek volt pofájuk elherdálni a közpénzeket. akik lehetővé tették, segítették, vagy csak tudomásul vették hogy ömlenek a pártkasszákba és magánzsebekbe a tíz- és százmilliós végkielégítések, fekete pénzek. akik szerint a lenyúlások, a túlszámlázások stb. a rendszer szükségszerű elemei.

Vagy C változat, nem történik semmi, el lehet még így egy darabig lébecolni. Persze, hogy bonyolult az egészségügynek a dolga. De hát amelyikünk bemegy egy egészségügyi intézménybe, tudja, hogy hazugságok sokaságára épül. Persze, hogy az oktatásban borzasztóan nehéz bármihez hozzányúlni, de igen, azt látjuk, hogy nem egyenlően osztja a tudást széjjel. Valamelyikőtök mondta - az Arató Gergely -, az mégiscsak a legnagyobb igazságtalanság kérem szépen, hogy a magyar oktatási rendszer egyik oldalról a köztünk lévő társadalmi különbségeket fölerősíti, nem gyengíti, aztán még szegregál is. Hát ez az igazi nagy probléma! Ez a nagy gond! És az a nagy gond, hogy azoknak adjuk az ingyenes állami oktatást kérem szépen, akik a legjobb családokból jönnek! Hát ehhez képest nem az a botrány, hogy ki kell fizetni 3 százalékonként. Ha van társadalmi botrány, akkor az, hogy a felső tízezer termeli magát újra közpénzen! Mi meg ezt nem merjük kimondani, és be vagyunk szarva, hogy azt mondjuk, hogy egyébként, ha hét százalék, akkor tessék fizetni. Ne áltassuk itt egymást, ez az igazi botrány! Az az igazi botrány, ahogy a Laci beszél az ő cigány embereinek, annak tized olyan jó minőségű egészségügyi szolgáltatás jut, mint nekem! És mióta az anyámnak, ismerik a nevét, azóta neki is jobb jut, a kurva életbe! Nem tudta, hogy mi történt, megjavult az egészségügyi rendszer fiam? Mondom, egy lószart mama! Az az igazság, hogy fölismerik a nevedet! Ez botrány! Ehhez képest, társadalmi értelemben a vizitdíj semmi, az nem botrány, az kényelmetlen politikailag. Meg kifizetni. Meg politikailag lehet súlyos következménye, de őszintén szólva, ez a következmény legfeljebb bennünket érint, ha idióták vagyunk. A társadalmi következménye az meg mindenkit érint. Mi azért nem merünk hozzányúlni egy sor nyilvánvaló társadalmi hazugsághoz, mert félünk a ránk ható politikai következményektől. De hölgyeim, és uraim! Ez egy pár száz embernek meg a családjának, meg az ismerőseinek a problémája, a miénk. De nem azért kell politikusnak lenni, mert ebből olyan kurva jól meg lehet élni, mert már elfelejtettük, hogy milyen autófényezőnek lenni! Hanem azért, mert meg akarjuk ezeket oldani.

három éve a hideg futkosott a hátamon, amikor meghallgattam a beszédet. ma is tartom, hogy 90 óta vezető politikus szájából ez volt az egyik legtisztességesebb és legprogresszívebb mondandó. ismert, hogy mi valósult meg belőle. a backfire, b+! az ellenhatás. azóta a szegény cigányember esélyei nemhogy nőttek, hanem kárukra olyan párt vált jelentős tényezővé magyarországon, amelyik politikáját (s ebből adódó népszerűségét) gyakorlatilag kizárólag nettó cigánygyűlöletre építi. (na jó, közben persze antiszemita is, de nem igazán ez hozta, hozza nekik a voksokat.)

az mszp és szdsz döntéshozói egy kukkot sem értettek meg az öszödi beszédből. helyette tevékeny asszisztálásuk mellett eltűrték, hogy a köztársaság alapintézményei szétrohadjanak. ugyan ki gondolja ma komolyan, hogy a négyes metrótól a pécsi autópályáig tisztességes mederben folynak a nagyberuházások? ugyan ki gondolja komolyan, hogy tisztességesen működik az igazságszolgáltatás, amikor soha senki nem ismerte el a felelőségét a móri justizmordért? ugyan ki csodálkozik azon, hogy a betíltott magyar gárda tagjai ma is úgy grasszálnak a közterületeken, mintha mi sem történt volna? ugyan kit lep meg, hogy nem tellik el egyetlen nap sem anélkül, hogy kiesne egy újabb csontváz a szekrényből?

a harmadik magyar köztársaság rövid történetében először fordult elő, hogy egy meghatározott politikai erő két ciklust kapott egymás után a választóktól. ez pontosan nyolc év hatalomgyakorlást jelent. annyit sikerült elérnie, hogy a kisebb párt gyakorlatilag már a választás előtt felszámolta magát, a nagyobb meg jövőre küzdhet az 5 %-os limit meghaladásáért. s ezért sem a fidesz, sem a jobbik, sem az ősi turáni átok nem tehető felelőssé. mert felesleges másra mutogatni. mert bele kell nézni a tükörbe!

hiszen demokráciában a közhatalmat csakis egy módon szabadna gyakorolni.

kurva nagy alázattal...

 

118 komment

Címkék: gyurcsány ferenc öszödi beszéd

agycétén

2009.06.05. 10:30 lapi 2.1

amikor elbocsátottak a pszichiátriáról ma két hete, előírt a főorvos úr egy un koponya ct-ét, ami ugye nem más, mint a jól ismert computer tomográf. ez az okos kis kütyü kimutat mindenféle kóros elváltozást a 'gépteremben'. nos ma 8-ra megjelentem a helyszínen, ahol kiderült, hogy egyrészt tegnap kellett volna menni, de elnéztem a dátumot, másrészt meg eleve kell hozzá beutaló. tehát hiába nem néztem volna el, akkor sem bírták volna megcsinálni.

ez volt a papírforma, végül megoldódott, hogy majd két hét múlva meglesz a vizsgálat.

már-már rezignáltan törtem a fejem, hogyan posztoljam ki ezt a mai eseményt, amikor összefutottam a folyosón egy szegedről ismert arccal, akivel nagy dumába kezdtünk. azt mondta, van egy új generációs cétéjük, még kísérleti, vagy beüzemelési szakaszban van, s ő a főgóréja a projectnek. szal megcsinálja, mert ha a hagyományos cété a colorstár by vidoton, akkor ez a legújabb sony hd, aminek ára ma is közelíti az egy "egyenest". (ügyvédi szlengben: mértékegység - egy millió huf munkadíj csekélyebb összegű számlával fedezve.)

szal lefutott a vizsgálat és a haver a következőket mondta:

"láthattad te is a monitoron: dimbes-dombos táj, elég sok dohányföld kenderszigetekkel. itt-ott egy két gyönyörű gomba és virág. az égre vetített gyógyszergyári reklámokat mi írtuk elő, de mitől kattantál be annyira, hogy be kellett vetni a lézerágyút?"

"nem érdekes haver, válaszoltam vigyorogva, mert a reggelire rendelt félbevágott tojás alakú hangulatjavítótól pl. nagyon vidám vagyok ilyentájt, bár mellékhatásként folyik kicsit a nyálam."

 

260 komment

szezonzáró

2009.05.31. 09:02 lapi 2.1

hát megvolt a szezon utolsó meccse. kte - diósgyőr 2-0. ez a derbi már akkor eldőlt, amikor a megelőző show (kezdőrúgás, kisgyerekek-kismezekben etc.) részeként a ceremóniamester bejelentette, hogy a játékosok nemcsak kirugdosnak majd aláírt labdákat a nézők közé, de szivics mester is marad a next seasonra! ettől el is dőlt a meccs. nem mondom, hogy részre hajlott a bíró, de tény, hogy nem fújt ellenünk.

 

19 komment

bocsánat, de elegem lett...

2009.05.19. 18:17 lapi 2.1

Zuschlag-per: begurult a bíróságon az egyik ügyvéd


szólj hozzá: Ponyvaregény részlet

(MTI 2009. 04. 22., 13:42 .Utolsó módosítás: 2009. 04. 22., 15:59)

 

101 komment

Címkék: bajnai zuschlag ügy elegem lett hajdúbét

hát én is meghúztam a ravaszt...

2009.04.22. 17:47 lapi 2.1

193 komment

önkritika & lemondás - yes, we can

2009.04.15. 19:18 lapi 2.1


* A kommentek csak az oldal újratöltése után tűnnek el.

Megjegyzés:

mortell 2008.04.14. 07:28:35

lapi! láttad már a kuruc.info/ weboldalt? vess rá egy pillantást, nagyon kemény! Majd csörgess meg ha végre abbahagyod a blogot, ugy látszik most már fel kell jönni ha valaki dumálni akar veled

COMING - ÚT - A bizalmi indítvány [Látogató]Pingback: · http://lapi.blog.hu/2009/04/08/abizalmiinditvany2009.04.08. 21:02:49

[...]egy éve - semmi születésnapi felhajtás - kinyomtam a malacka, a lekvárfőző című posztot és száradjon le mind a két kezem, ha nem tiszta szívből tettem, amit. és ugye[...]

Szólj hozzá!

188 komment

Címkék: gyurcsány szdsz obama kövér

húsvéti gondolatok

2009.04.11. 19:35 lapi 2.1

méltetlan lenne pont ma azzal poénkodni, hogy a nyúl támad, a sün védekezik, az ember esze pedig megáll. csakhogy továbbmegy és próbálja értelmezni a húsvét üzenetét. nekem három változatot dobott ki a gép azzal, hogy a hetedik te magad légy.

egyet azon embertársainknak, akik támogatják a kárpát medencei népek összefogását

31 komment

A bizalmi indítvány

2009.04.08. 18:51 lapi 2.1

miért ezüst??? kérdezem, mint lapi, a blogmotor 2.0.mert ha nem lennék lusta most megnézhetném, mikor nyomtam az első háeszt a worluk blogon. gyurcsány védelmében persze, mert azt mondtam magamban, b+, ilyen nincs és mégis mégis. aztán az lett, hogy egy éve - semmi születésnapi felhajtás - kinyomtam a malacka, a lekvárfőző című posztot és száradjon le mind a két kezem, ha nem tiszta szívből tettem, amit. és ugye malackával volt egy kis affér, amire én rosszul úgy emléxem, hogy lidia erre még a saját blogján "felületet" is adott. na igen jenőkének annyi köze volt ehhez a kényes kérdéshez, hogy ha rosszul emléxem pont őrá rontott valaki, mint a baloldal szokott a saját nemzetére.

133 komment

Címkék: gyurcsány lemondás bajnai mszp kongresszus

Candidate for cséndzsing

2009.03.27. 10:21 lapi 2.1

kockáztatok, tehát vagyok:

terveim szerint ez egy viszonylag rövid életű és un "gyorposzt" lesz. még nem tudható semmi hivatalosan arról, hogy ki viszi át a révészt. ebben a posztban csakis a háeszelők érdekesek én csak annyiban, hogy háttal ülök. de a lényeg a laptopomon most is fent van és marad egy darabig. (z. ügy jogerős befejezése)

szal én most télleg háttal ülök.

a lényeg csak félig láccik, de attól még igaz szvsz: magyarországnak a változás jelőltjére van szüksége, bárki is legyen az. a keret ismert: a köztársaság játékrendje, az alkotmány.

369 komment

Címkék: bokros zuschlag gyurcsany solyom lendvai obama szili katalin mszp fidesz szdsz mdf

Szóljon hangosan az ének, (mert) GECC ET. MA PONT 30 ÉVES!!!!!!!!!

2009.03.07. 08:24 lapi 2.1

én azt mondom, ma formát bontok és és normál háesz üzemmódban dinamikus posztot nyomok, melyből az lesz a dinamikus, hogy máris publikálom, aztán, ahogy van időm, fejlesztem mintegy, szal folyamatosan bővül, mert kurvasokmindent szeretnék neki egyrészt mondani, másrészt tegnap még a 7-kor dunatv-én kezdődő videoton-debrecen félrangadó második féleidejének első felében mély és kómaszerű álomba zuhantam. az élet ment tovább, tévézés a rest of family részéről, de nem akartak direkt felébreszteni. szal 2-től 4-ig kitaláltam,mi lesz a posztban, megvannak a videók etc.

 

662 komment

HOPE

2009.02.15. 10:14 lapi 2.1

az van, hogy már megint átírta az élet az eredeti elképzeléseimet erről a post-ról. pedig az utolsó ötletemen jókat röhögtem, miközben összeraktam a fejemben. az lett volna, hogy miután a bíróság elutasította az indítványomat, most a köztársaság elnökéhez fordulok egy nyílt levél formájában. ez a bayerzsolti meg a lovas istván kedvenc műfaja, hetente szoktak cca tucatnyit nyomatni a politikai ellenfeleinek, kábé ilyen feütéssel szokták kezdeni: (s még csodálkoznak ezekután, hogy combínóban-szexel-a-hibbantagyú-vagy-bárki-de szamárral poénok mennek jobb körökben is, mert az olyan vicces. szoci-libsi-komcsi-buzi-cigány nem számít. utóbbival óvatosan, mert a cigány bűnözik ugye, nem mind, csak a nagytöbbség. de rendes cigókat szeretünk, hallom. ja őket könnyű, ezt meg jézus krisztus mondja a háttérben.)

 

766 komment

Címkék: zuschlag ügy bódis kriszta

bizonyítási indítvány (zuschlag-ügy reloaded)

2008.10.24. 06:11 lapi 2.1


www.nol.hu/belfold/zuschlag-per__hallgassak_meg_a_partvezetoket_

index.hu/politika/belfold/zufin1210/

és az interjú a kossuthon. thx szikra zsuzsának. ha meg semmi sem műxik, talán ez a link.

szólj hozzá a videóhoz:

azóta persze life goes on, szal voltam quimby koncerten. pontosan alátámasztotta zenei választásomat. az az ország azért alapvetően rendben van, ahol ilyen zenekarok működnek, s a koncertjükre minden jegy elővételben elkel. erről beszélek, ni:

 

 


Happy new year Pictures, Images and Photos

1511 komment

A zuschlag per

2008.10.14. 06:44 lapi 2.1

ez a video annyira szar, hogy egyszerűen muszáj ezzel indítani az új típusú blogomat. ami nem biztos, hogy jobb lesz ennél. csak annyi bizonyos, hogy hosszabb...

ez a kis intro bizonyítja, hogy nem terem minden bokorban egy tarantino.

persze ez lesz az igazi post. az előzőt afféle tesztnek szántam. aztán közbeszólt az élet, ezért egy barátom, labder kiállítása okán csináltam egy különkiadást. ma reggel meg folytatódik a per, mégpedig az érdemi része, hiszen a nyitónapon mindössze annyi történt, hogy az eljárási törvény előírása szerint a tárgyaló ügyész felolvasta a vádiratot.

990 komment

KÜLÖNKIADÁS

2008.10.09. 20:33 lapi 2.1

ez a minimum, miután nem mentem el a kiállításra. ez valójában nagyon személyes bejegyzés, mert amekkora mákom van, ismerem őt évekkel ezelőttről. láttam a házat, amelyben felnőtt. most meg én tanulok tőle. s nem azért mert rajta van a felvételen a kiskutyánk, mint vágókép. hanem mert a feleségem elment a kiállításra, én meg nem, aztán lekéstem a vonatot. szal vezeklésül is. ja, a volt apeh elnököt nem ismerem, csak a tévéből.

 

hajrá dávid!!!

 


Me(s)ztelen, szept. 22. from vakum.hu on Vimeo.

8 komment

Maffiózók

2008.08.17. 20:00 lapi 2.1

Az igazságot az ember nem magának mondja meg, azt mások mondják meg nekünk.
  Antoine de Saint-Exupéry

 

ma is nagyon korán keltem.

akár 2005. május 2-án, hétfőn.

azon a hétfői napon kezdődött a tárgyalás sorozat r. lászló és társai ellen.

ma kezdődik z. jános és társai ellen.

mindkét ügyben egy "társat" védtem.

a címet meg persze kedvenc tévé sorozatomból vettem, ha már a média ilyen nagy hatalom.

 

ezt a blogot persze akárki olvasgathatja - bírótól bármelyik vádlott nagymamáján keresztül a postásig...

73 komment

Címkék: igazságszolgáltatás maffiózók zuschlag ügy

Ne félj, Che! "Az Istenhez imádkozni kell, de a parthoz evezni." (Tolsztoj)

2008.07.27. 00:16 lapi 2.1

Minden harcos érzett már félelmet egy-egy csatától. Minden harcos csalt és hazudott már életében. Minden harcos indult már el olyan úton, melyet nem neki szánt a sors. Minden harcos szenvedett már jelenléktelen dolgok miatt. Minden harcos érezte már, hogy nem igazi harcos. Minden harcos követett már el hibát spirituális küldetése teljesítése közben. Minden harcos mondott már igent, mikor nemet akart mondani. Minden harcos bántott már meg olyan embert, akit szeret. Éppen ezért a fény harcosa: mert keresztülment mindezen, és mégsem vesztette el a reményt, hogy lehet jobb, mint az adott pillanatban. (Paolo Coelho brazil író)

 - Akkor feleljen a kérdésre. Mikor nem mondta, hogy mi nem találhatjuk magát bűnösnek?
 - Tegnap késő ese a latrinán, ezredes úr.
 - Ez volt az egyetlen eset, amikor nem mondta?
 - Nem, ezredes úr. Én mindig nem mondtam, hogy önök nem találhatnak engem bűnösnek, ezredes úr. Amit én Yossariannak mondtam, az az volt...
 - Senki sem kérdezte öntől, hogy mit mondott Yossariannak. Mi azt kérdeztük, hogy mit nem mondott. Minket egyáltalán nem érdekel, hogy ön mit mondott Yossariannak. Világos?
 - Igenis, ezredes úr.
 - Akkor menjünk tovább. Mit mondott Yossariannak?
 - Azt mondtam neki, ezredes úr, hogy nem találhatnak bűnösnek engem a fegyelemsértésben, amivel vádolnak, ha hűségesek maradnak...
 - Mihez? Maga motyog.
 - Ne motyogjon.
 - Igenis, őrnagy úr.
 - És motyogja azt is, hogy ezredes úr, ha motyog.
 - Metcalf, maga kurvapecér.
 - Igenis, ezredes úr - motyogta Clevinger - Az igazsághoz, ezredes úr. Hogy önök nem találhatnak engem...
 - Az igazsághoz? - az őrnagy elhűlt - Mi az igazság?
 - Az igazság, ezredes úr...
 - Ez nem az igazság - gúnyolódott az ezredes - Ez Marx Károly. Majd én megmondom magának, mi az igazság. Az igazság a kitaposott vakbél, a földbe nyomott pofa, igazság az, ha éjszaka egy szál rohamkéssel kinyírja egy hadihajó fegyvertornyát, vagy az éjszakában szó nélkül tarkón csap valakit homokzsákkal. Megfojt. Ez az igazság, amikor mindnyájunknak bátornak és keménynek kell lennie, hogy Billy Petrolle-lal megharcoljunk. Kapáslövés. Érti?
 - Nem, ezredes úr.
 - Ne ezredesurazzon itt.
 - Igenis, ezredes úr.
 - És mondja azt, hogy ezredes úr, amikor nem ezredesuraz - parancsolta Metcalf őrnagy.

"ritana is éppen olvassa heller 22-es csapdáját. és igaza van. akárki is ő. egy blogger, az biztos. ahogy az sem vitatható, che egy harcos volt. a sötétség nem keverhetó a fénnyel, mert alig pislákoló gyertya lángja is erősebb a legtömörebb sötétnél. 

 

1599 komment

Címkék: jézus che guevara 22 es csoóri csapdája dunbar clevinger yossarian

heti blogösszefoglaló gecc et részére, avagy télleg 250 km - 250 év?

2008.07.13. 09:28 lapi 2.1

LIDIA BLOGOT CSINÁLT!!! ez a jó hír, de a többi már árnyaltabb.

szal nem cicózok, brother. mult szombaton volt az ismert balhé. pesten nem a nyári feeling, hanem a melegtüntetés okozta gyűlölet uralta a várost. bécsben meg ezen a héten... na igen ott százezres buli, kint a buzik zászlója a parlament épületén, nem retteg a város szívében lakó. és kaszálnak az utcai árusok. utána meg nézni a bbc tudósítását, meg a bécsi beszámolókat. olvasni, hogy 250 km - 250 év. bazd meg, ez engem kifejezetten lehangolt. az meg pláne, hogy tegnap egy pincérszerű valaki beverte a balatonon a lányom barátja pofáját. ordítva, mert benézte a haját. rasta volt, ő meg úgy gondolta, akkor biztos drogos és biztos ő volt a tettes. ha kövér és gazdag német turisták égetik ki a terítőt, akkor nem megy utánuk, ha szokásuk szerint egy fillér jattot nem adnak. igy megy ez a hazánkban.

 

411 komment

Civilizációk harca, avagy szex a foci eb-én

2008.06.21. 09:45 lapi 2.1

"Az emberiség - ma inkább, mint valaha - válaszút előtt áll. Az egyik út a kétségbeesésbe és a végső reménytelenségbe vezet. A másik a teljes pusztulásba. Imádkozzunk, hogy a helyes utat válasszuk."

 

 

folytathattam volna az előző post-ot, mint egy jó naplót, hogy a káoszból ügyesen átvezetem a fonalat a focihoz, szexszel meg minden szart el lehet adni, ez a post tehát sikeres lesz, gondoltam. csakhogy eljött az úr 2008. éve június havának 21. esetéje. mikor legrövidebb útját kezdi meg a sötétség. azt minden óvodás vágja, hogy csatában a váratlan csapás nemcsak a foci tornákat, de akár háborúkat is eldönthet. csakhogy nem a sátán, hanem a párhuzamos univerzum küldte el üzenetét.

aki még most sem érti, annak szájbarágom: ezt egy 24 éves moszkvai faszi, dmitry utkin csinálta és a google nem talált magyar nyelvű cikket erről az emberről. aki kétségtelenül ruszki. akárcsak az a csapat, amelyik tegnap éjjel a hosszabbításban egy holland edző vezetésével csapást mért a civilizációnkra. ezt még szóvá sem tenném, de engem is átállított, azaz a ruszki foci elkötelezett hívévé tett. pedig voltak baljós jelek.

 

796 komment

bakker, nagy a káosz...

2008.06.15. 10:00 lapi 2.1

ÉS PONT A FEJÜNKBEN, B+!!!
és én ezt régóta sejtem, csak valahogy szeretném bebizonyítani. erre még a blog fülszövegét is átírtam. állításomat ezért érzelmekkel telve, ám a józan logika szabályai szerint igyekszem bizonyítani. mert hiszek az egyén szabad akaratában és kreativitásában. vajon leonardo csinált volna ilyen zseniális klipet, ha a kezébe nyomnak egy commodore 64-est? az ember fél a külső káosztól, mert nem érti, ahogy én sem. mi sem. ha valamit nem értük, attól vagy beszarunk, vagy megfejteni próbáljuk. de nem szaladnék előre, nézzük az ismeretlen da vincit, mit bírt összedobni a 21. századról egy c64-gyel. ráadásul technot alkalmazva, ami önmagában is vagabund és bátor szellemiségre utal.
 
(figyelemreméltó a mester neve - dr bak(k)er!!! :D)
 
 

most szólok, hogy innen már csak azon olvasóim kövessenek, akik készen állnak szembenézni a rideg ténnyel, mégpedig azzal, hogy abban a pillanatban, amikor meglátjuk a napvilágot, a kezünkbe nyomnak egy megfellebbezhetetlen halálos ítéletet. mégpedig úgy, hogy egy kurva szót sem hozhatunk fel a mentségünkre, b+!!! persze direkt úgy raktak össze minket, hogy ne is bírjunk még beszélni, meg gondolkozni, csak ordítunk meg tekergetjük a szemünket össze vissza. a látás és beszéd képessége később jön meg. szal, aki itt belép, az kösse be a biztonsági öveket!

 

373 komment

Címkék: windows bill gates quimby kispál commodore 64

FUCK YOU, WAZZE!!!

2008.06.01. 08:41 lapi 2.1

MySpace IconsMySpace IconsMySpace IconsMySpace IconsCreate your own fancy glitter text!

MySpace IconsMySpace IconsMySpace Icons

Create your own fancy glitter text!

 
:

621 komment

KLÓNOZZÁTOK A COFFEE SHOP-OKAT!

2008.05.25. 22:41 lapi 2.1

Akkor vágjunk bele, rögtön az elején szánalmas magyarázkodással. jó nagy barom voltam, hogy megint előre csináltam a kampányt erre a post-ra, de nem számítottam rá, hogy úgy járok vele, mint a világ legerősebb gorillája. abba pusztult bele, hogy olyan nehéz követ emelt fel, amit aztán nem bírt letenni. :

185 komment

Címkék: szdsz orbán viktor kádár jános rendőrterror bayer zsolt öszödi beszéd marilyn manson lovas istván kis jános molotovkoktél immanuel kant konvergencia program morvay krisztina vjacseszlav mihajlovics molotov post scriptum bulgarian agro death metal band

MERJÜNK BESZARNI! (trip hollandiában)

2008.05.12. 17:43 lapi 2.1

 

“"I think art is the only thing that's spirtual in the world. And I refuse to forced to believe in other people's interpretations of God. I don't think anybody should be. No one person can own the copyright to what God means.Marilyn Manson

 DRUG! IT'S NOT THE ANSWER.

DRUG IS THE QUESTION.  

 


 


551 komment

Címkék: johnny depp lsd korda györgy marijuana amsterdam bill clinton marilyn manson smart shop bungee jumping cofee shop salvia salvia divinorum

AZ 1/3-AD ESÉLYE

2008.05.04. 08:15 lapi 2.1

Könnyű lenne poénkodni, főleg aktuálpolitikailag, mert ugye kiteszed a matricádat az autód seggére és megmondom, ki vagy. ebbol mindenki tudja, hogy az üzembentartó szereti-e hazáját, vagy kínait eszik-e szenteste is a gazfickó?

288 komment

Címkék: orbán gyurcsány totó csillag börtön nagyvárad sztálin pilis anyák napja ceauşescu katyusa csakra. everly brothers