Bookmark This Site

COMING - ÚT

"Ingrid Sjöstrand svéd költő Néha csontvázakról álmodok c. gyerekversében az anya megpróbálja megvigasztalni a gyereket, hogy "csak álom volt". Mire a gyerek: "Mintha sokat segítene, / hogy a szörnyűség itt belül van / és nem ott kívül." Ha a természet működésének fegyvertárában (sok más között) valóban megtalálható a káosz is, akkor nem csoda, hogy a káoszelmélet jelenségeibe lépten-nyomon beleütközünk - akár a külső természeti világban, akár saját belső világunkban. " Mérő László

Friss topikok

  • Gecc: Torrente is ezt a szarhazi Barcat szerette, nemde? Ehhh... hajra MU! (2011.05.28. 21:58) A vizsgálat lezárult, felejtse el!
  • Gecc: @hölgyválasz: Szia Holgyi! Mindenki megoregedett vagy nemtom, de az biztos. :-D (2011.01.31. 22:24) szöveg nélkül
  • jaegtoer: @lapi: Szia Lapi! Csak most látom hogy az szdf-fel kokettálsz. Az lmp már nagyon más? Üdv. (2010.02.02. 07:42) Elkúrtátok...
  • lapi 2.1: nem vagyok benne biztos, hogy vajon akad-e még bárki, aki olvassa a blogomat. mindenesetre csinált... (2009.10.28. 18:43) agycétén
  • lapi 2.1: bár gyurcsány iránti elkötelezettségünk továbbra is szilárd, mint a márvány, de a peresztrojka nev... (2009.06.05. 10:35) szezonzáró

A bizalmi indítvány

2009.04.08. 18:51 lapi 2.1

miért ezüst??? kérdezem, mint lapi, a blogmotor 2.0.mert ha nem lennék lusta most megnézhetném, mikor nyomtam az első háeszt a worluk blogon. gyurcsány védelmében persze, mert azt mondtam magamban, b+, ilyen nincs és mégis mégis. aztán az lett, hogy egy éve - semmi születésnapi felhajtás - kinyomtam a malacka, a lekvárfőző című posztot és száradjon le mind a két kezem, ha nem tiszta szívből tettem, amit. és ugye malackával volt egy kis affér, amire én rosszul úgy emléxem, hogy lidia erre még a saját blogján "felületet" is adott. na igen jenőkének annyi köze volt ehhez a kényes kérdéshez, hogy ha rosszul emléxem pont őrá rontott valaki, mint a baloldal szokott a saját nemzetére.

szal hagyjuk a múltat, a kocsma műxik, viszont a blogműfajban malacka a király. ha egyszer unokái unikái meg akarják majd érteni magyarország fletó előtti ÉS fletó utáni történelmi korszakát, hát ezzel a kocsmabloggal majd jól elakadnak, mert a gazda szófosó, viszont egyre ritkábban posztol, s akkor is egyre gyatrább színvonalon. na igen a fletó-fanság, sőt bármilyen fanság átka, hogy az ember saját egyénisége is követi az idolja sorsát.

ha az ember kurt kobainos, hát persze, hogy addig szúrja a hernyót, amíg meg nem találja valaki egy meki budijában a holttestét. így megy ez.

szal, én egy fan-ként átalakítom magam lapi 2.0 -as verzióra, de mindent értek, csak az ezüstöt nem. én mondjuk egymilliószor érveltem azzal a mára már elavult 1.0-as verzióval, hogy a politikában és sportban az ezüst nem csillog szépen, vagy ha igen - akkor sem arany. mondjuk kaptam a pofámra, amikor vízre szálltam phelps mellett, s hatalmas baromságnak véltem, hogy abba az amúgy nagyon szimpatikus cseh laciba csak úgy tolják bele az aranyért járó pénzt meg dicsőséget. és ettől még hajrá csehlaci, persze.

szel itt az új időszámításom nekem is, de a többi még rövidebb lesz.

összefüggésekre szeretnék majd célozgatni, azt meglátjuk, ki mit  magyaráz bele. kocsmailag.

amikor egy ajtó becsokódik - jenőkének - vagy leninnek - születik egy unokája.

ma megtartotta utolsó ülését a második gyurcsány kormány. 1990 óta gy.f. volt a leghosszabb hivatalban lévő miniszterelnök. mert ő még antallnál is magasabb faszi. majd a másik (törpe)versenyt megnyeri, aki a legrövidebb hivatalban lévő miniszterelnök lesz. csakhogy boross-hóbagoly-főúr-fizetek-péternek már láthatóan nincsenek ilyen ambiciói. ezt meg a hírszerző írja ma:

A kormányszóvivő újságírói kérdésre közölte, hogy a kormányülésen nem hangzottak el személyi kérdések, sem Gyurcsány Ferenc, sem a miniszterek nem tudják, hogy ki maradhat a posztján és kinek kell távoznia. Egy biztos, Gyurcsány Ferenccel együtt Daróczi Dávid is megy. A kormányszóvivő azzal indokolta döntését, hogy két évvel ezelőtt azért vállalta ezt a posztot, "mert szeretem a hazámat, és meggyőződésem, hogy Gyurcsány Ferenc programja szolgálja hazámat. És most is ezt hiszem".

hát igen, daróczit sem azért kedvelem, mert roma, vagy mert dávid, hanem azért mert egy jó embernek tűnik és szóról szóra ugyanez a véleményem a főnökéről és a hazaszeretetről sem más. na bumm. nem is vagyok kormányalkalmazott. csak lapi 2.0 mától. a változás szembeszökő lesz formailag, de a lapi marad, mert senki sem képes feldugni magát a saját seggébe. de ha képes is lenne néhány kínai (!!!) gumiember... szal ne feszegessük, mert forog a gyomor a végin.

az viszont biztos, hogy nem júdás miatt az ezüst, szal nekem az ezüst nyár ugrik be by ősloki. ettől a daltól annó még 25 évesen is egy vén kiégett fószernak éreztem magam, akinek már minden jelentős nőügy a háta mögött van és rezignált egykedvűséggel várja, hogy jöjjön érte a kaszás. 

nem jött, ehelyett én még a lemondásból is bírom kiolvasni, hogy 2010-ben lesz itt meglepetés, ha visszalapozunk. és bármilyen irányba, de ezen majd röhögjünk akkor, ha visszakeressük.

és nem azért örülök, mert egy toy-toyos és lungo drom-os honfitársunk belehalt egy lövésbe irakban.

– Csöndes, jóravaló, szorgalmas ember volt a Tibor. Keményen dolgozott, s a helyi Lungo Drom elnökhelyetteseként még közfeladatokat is vállalt – mondta az áldozatot jól ismerő Kiss János, Nagyrada polgármestere. – Egyszerűen érthetetlen, hogy mi történhetett! A falu jegyzője a tragédia előtt két nappal beszélt Tiborral telefonon, s akkor azt mondta, hogy jól érzi magát, minden rendben van. Ráadásul Tibor tudott magára vigyázni, hiszen nem először dolgozott veszélyes terepen. Koszovóban hivatásos katonaként szolgált, Irakban pedig lehúzott már egyszer kilenc hónapot, a Toifor sofőrjeként."

írja a mai népcsabi online. és nem a cikkhez csatolt kommentek miatt vagyok elkeseredve, mert nem vagyok elkeseredve, őrnagy őrnagy.

"Gyerekek! Mikor hagyjátok már abba ezt az előitéletesdit. Az amerikai katona (feltehetőleg véletlenül) egy EMBERT lőtt le. Teljesen mindegy ebből a szempontból, hogy az illető milyen nemzetiségű, milyen állampolgár,milyen vallású, milyen bőrszínű, milyen magas, mennyire kövér, hányas lába volt, stb.Tanuljatok nyelveket, nézzétek a CNN-t, BBC-t, TV5-et, RTL-t, SAT 1-et, RAI 1-et stb. Mindegyiken vannak fekete bőrű, sárga bőrű és minden egyéb "egzotikus" (persze csak nálunk az) kinézetű műsorvezetők, kommentátorok, S ha nem vettétek volna észre, az USA elnöke is egy félvér, ott feketének számít, és az édesapja nem a rabszolgák leszármazottja, hanem egy kenyai, aki önként ment, az akkor még délen ugyancsak előítéletes Egyesült Államokba tanulni és közben egy ilyen tehetséges fiút nemzett. Nektek még sokat kell tanulni, mert különben utódaitokon keresztül még évszázadokig rasszista, soviniszta, antiszemita, irredenta népként leszünk elkönyvelve a világ kulturáltabb felén, még ha a kedvenc alcsúti focistátokat juttatjátok is hatalomra.Hofi forog a sírjában!"

sydney | 2009. Április 8. | 14:12:42

(nem vágom mitől lett ilyen baszott ronda, de nincs idő rohanó világunkban ilyesmivel szarakodni, szvsz. hiába cnrt +v-éztem, ezt test subject #28 tudná, mitől van, vagy gecc et, aki co-társszerző-designer, all in)

szal sem hofi, sem alcsúti-maradona fan nem vagyok. ibra jön be, de nagyon, amikor egy zseniális gólja után kinéz a világra. azt mondja a tekintete: na b+, svéd vagyok, aminél azért van szarabb állampolgárság, ha választhatsz a születésed előtt. (aki tökös - magyart választ, de nem focistáét imho) csakhogy bosnyák & horvát szülöktől, kapjátok be a vacsorátok maradék részét a képernyők előtt! ráadásul a világ legjobban fizetett profi játékosa vagyok és ezt nem is nagyon leplezem. mert ilyen gólt bírok bevágni, b+!!! na kapíse???

fanja viszont nem vagyok e szórakoztatóipari óriásnak, a zseninek. azt sem tudom, milyen a háza, hogy néz ki a felesége. a meccs számít. meg a tét. de leginkább az arckifejezés. a gesztusok. az akarat és a gyengeség. a becsület és a becstelenség, az igazság és hamisság. az árulás és hűség. ilyesmik... ecce homo...

bevallom pag szigetén olvastam el debreczeni j. könyvét gyurcsány ferencről. az új miniszterelnök. két nap alatt megvolt úgy, hogy egy csomó részt felolvastam a családom rémült tagjainak a tengerparton és a nyaraló teraszán. ma a népcsabiból beugrik egy-két momentum. pedig a lapi-blogmotor akkor fogant meg. a szigeten.

mondtam a feleségemnek: beszarok, de ez a gyurcsány meggyőzte a debreczenit, hogy mekkora nagy ász. és télleg az!!! ez jóval öszöd előtt volt ha hetekben mérjük a történelmet. most meg előkapja a baloldali napilap. (ma megvettem papíron a jobboldalit is, de magyarázkodni kényszerültem a döbbent újságoscsajnál. ezzel nem rontanám a magán-történelmi pillanatot és jenőke unokájának jókedvét sem.)

figyelem bajnai gesztusait, amikor beszél. azt mondja kapus vagyok. én erre azt, hogy én meg védő, b+!!! lelkes, de abszolút egylábas. aki szerint a tosztesség és tisztességtelenség között nem lehet kompromisszumot kötni, ha néger gyerekek potyognak az égből, vagy a manna... akkor sem. 

tehát a lényeg a csapatjáték a fociban és nem baj, ha almuniának nincs feje és beszed egy két dugót. több gólt kell lőni. és akkor felállva tapsolja meg a közönség adebayor egyenlítő gólját is. a visszavágó már hazai pályán lesz, kapitányom.

 

a lényeg a rémülten telózó faszi. szerintem...

133 komment

Címkék: gyurcsány lemondás bajnai mszp kongresszus

A bejegyzés trackback címe:

https://lapi.blog.hu/api/trackback/id/tr111054400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lapi 2.1 2009.04.10. 15:53:21

@Walter Melone:

"az bizony ellenkezne az elveimmel. "

akkor kimoderállak, bakker. nálam az admin jog. meg geccnél, aki majd végrehajtja a hóhérmunkát. hetek óta nem kommunikálok vele, szal konspiráció, meg ilyesmi. :DDD

ps: átbasztam a csúcsforgalmat és szét röhögtem magamban a seggemet a mai tárgyaláson... a többi ügyvédi titok. :DDD

máris itthon, sőt édesanyám is a fotelban ül velem szemben. beszélgetek is vele, de twá posztján azért jót röhögtem tózse. :DDD

hacsaturján 2009.04.10. 16:56:15

@lapi:

hábazmeg, má megin odáig fajultam, hogy beszólok annak a fasz malacnak, amit manapság tudományos néven politizálásnak neveznek ahelyett, hogy a csülköt aprítanám belefele a babba, amit a kölkök rendeltek, csak azt nem tudom, hogy ez most el nino vagy la nina. mindenesetre megállapítom, hijába van füle a falnak, ha eccer tök hülye.

Gecc 2009.04.10. 18:52:31

LOL... TWA mai cucca siman feler egy faja kis kabareval. Ami ugye alapban adja magat, hogy nem Sas.
De ezen akkorat rohogtem, hogy kozben meg maj' be is szartam. :-D
"egyesek azt hirdetik, hogy nem is muszáj annyira, és ma már altatásban is végeznek megszorítást"

lapi 2.1 2009.04.10. 19:09:35

én vazze, én nem akarok ehhez semmit sem hozzátenni, hacsa. hacsak azt nem, hogy végre elválik a kádárista - nem kádárista törésvonal. egymástól. ha most ehhez hozzáveszem a hagyományos moszad-kgb-cia háromszöget (centrál ejrópában élünk, vagy mi a szösz?) hát nincs az a logikai bukfenc, ami engem meglephet.

én már elég régen eldöntöttem, hogy valóban teljesen reménytelen vállalkozás érvelni politikában, ha ez honfitársaink egy részénél (nemtől, kortól, felekezettől, műveltségtől függetlenül) egyszerűen hit kérdése. ezzel a gyurcsány vs orbán kérést és ennek mutánsait mintegy átemelik a mitoszok világába. azokkal pedig tök felesleges vitatkozni, mert még hülyeségeket olvas ki valaki a végén a bibliából, vagy a koránból. attól viszont elveszett a fonál, hogy a politikát sajnos érdekek vezérlik és nem mítoszok. ez persze nem volt másképpen a kereszteshadjáratok idején sem. innentől nézve valóban elég vicces, hogy mióta kipukkadt a gyurcsány a sátán mítosz, hát inkább azt látom, hogy teli a gatya, mintsem diadalüvöltés és fireworks reggel, este & éjjel, hogy pontosak legyünk.

szarok rá, hacsa. én csak azt nem szeretném, ha most derülne ki, hogy 1990-ben segghülye és vak voltam, amikor belehelyeztem összes bizalmamat, sőt egészen tiszta szívvel a köztársaságba.

szal a gátlástalan demagógia és gátlástalan nettó hazudozások kora eléggé lejárni láccik. itt már ketyeg az óra, mert nem a szocik és a mögöttük álló politikai erők döngetik a rendszer alapjait. majd biztos lesz olyan korszak is, de ez pont manapság nem ilyen. sem szept. 11, sem az oklahomai akció nem az égből pottyant oda, ahova. ezt is le lehet azzal söpörni a magyar nemzetben és a blogokon, hogy ugyan már, ez szilvási búcsúakciója. akkor az a sok agyament barom arc az echón meg ilyesmiken is biztos a titokszolgák műve. de ettől még azért arrafelé is jár az agy, mi lesz, ha orbán télleg azt hiszi, le lehet bontani a jóléti állam gyermekbetegségeit elszámoltatásokkal és jó nagy perekkel.

álmodban kisfiam, mondaná nagymamám. de majd rájössz a valóságra, amikor reggel beleér a kezed a bilibe.

orbán nyerhet persze, de saját hithű tömegei fogják felfalni, mert ő sem bírt ellenállni a kísértésnek és szeret lebegni egyet a nemzet felett. hát lebegni lehet, de kemény szokott lenni a talajfogás. jobb azon két talppal járkálni. ebből a történetből engem személy szerint nem érdekel az orbán nevű játékos. ami érdekel, az a köztársaság. gyurcsányt pedig a köztársaság feltétlen hívének vélem. nincs rá okom, hogy változtassak az álláspontomon. azt meg csak sajnálni tudom, ha valaki ezen meg bír sértődni. mert lelke rajta. a köztársaságban meg teljesen normális dolog az is, ha bizonyos okok miatt a demagógok kerülnek többségbe. soha nem vitattam,. hogy ehhez is joguk van a demokráciában. ahhoz is joguk van, hogy tökhülyének nézzék a zembereket. (de utálom ezt a szót...) amihez nincs, hogy bárkit a hozzám hasonló álláspont miatt lealázzanak mindenféle erkölcsi hullának, vagy zombiagyúnak. mert akkor lesújtunk rájuk a kiröhögés rettenetes fegyverével. :DDD

éljen a spájz!!! :DDD

pláne nagypénteken...

lapi 2.1 2009.04.10. 20:04:23

:DDD gecc et! :DDD érdekes dolgokat mond ez a képviselő, akit fel akartak robbantani. ez már nem bábszínház. szerintem. ja, az atv-én és a kálmán olgának. szal fletó feladta 2010-et. ez pont akkora baromság imho, mintha valaki azt állítaná, hogy én egy pesszimista & szuicid alkat lennék. nagyon csúnyán kiröhögnék és azt mondanám: nézz ki a fejedből bakker, mert a külvilág nagyobb a legvízfejűbb seggfejnél is. :DDD ilyen tiszta bizonyítás esetén pedig még magammal is nehezen szállok vitába.

belfold.ma.hu/tart/cikk/aa/0/42743/1/kekhirek/Ugyvedje_dobta_Raffaelt_Allitolag_bevallotta_o_szurta_le_Cozmat

csak azért hozom fel, mert m. gyurit ismerem annyira, hogy sohasem beszélne arról, ami ügyvédi titok, magyarul mit mondott neki 4 szemközt a védence. ugyanakkor hibázott, bár nem nagyot. amíg nem vállalok el egy ügyet, addig nem dumálok róla a nyilvánosság előtt. mert utána a sajtó lecsap, mert az olyan természetű. mint a buddhista fószer, aki nem öli meg a skorpiót, pedig megcsípte az ebadta. szal mindenki csak tegye a dolgát és merem remélni, nem véletlenül minősítettem a cusi ügyet "bábszínháznak" és nem véletlenül adtam hozzá a nevemet. itt is kurvára vigyázok minden szavamra,. amit az ügyről el lehet mondani, s pont megegyezik azzal, amit gondolok. no nem gyurcsányról. hanem a köztársaságról. ami annak polgáraiból áll és elég világosak a szabályok az alkotmányban. aki meg a köztársaság ellensége és annak megdöntésén munkálkodik, arra csak nyugodtam sújtson le a munkásököl-vasököl. attól még senki sem fog ávh-át kiáltani. azaz végre elválik a máj a vesétől. :DDD

www.youtube.com/watch?v=_1haYY5pV18&feature=rec-HM-exp_stronger_rn

Gecc 2009.04.10. 20:51:23

index.hu/tech/net/2009/04/10/a_fel_szilicium-volgy_leesett_az_internetrol/

Mintha Mo-on tortent volna.

Emlekszem, amikor az osztalyfonokunk meselte, hogy a cigusok sint akartak lopni egy felsovezetekes vonalon... csak avval nem voltak tisztaban, ha atmetszik (azert ez sem lehetett kis melo, szal siman megerdemeltek volna az adott darabot :-D ) akkor nem lesz min aramnak folynia, igy a 25kV kenytelen lesz mas utat keresni maganak, ami ilyen esetben a legkozelebbi foldelopont, azaz sin-lopo baratunk teste volt. Nem sok maradt belole...

abandi 2009.04.11. 02:42:56

Zdraszvutyi továriscsi!
Remélem elmentek a picsába a cimboráiddal együtt !
Ja és:
Feleslegesen kár sopánkodni az ellopott fidesz vagyonmaradékon...
Becsületes ámbör aszondaná, hogy:oké buktam!
De Ti/Te még megpróbáltok még magyarázni is...globáldumálni szokás szerint...
Szavahihetőségetek nincs, becsületetek soha nem volt!
Takarodjatok a büdös picsába már !!!

abandi

hacsaturján 2009.04.11. 04:35:20

na, látom egy előlocsoló esett be a kocsmába. minek iszik, aki nem bírja? persze vannak olyanok is, akiknek már régóta fehér egerek rohangálnak a szemük előtt és még józan pillanataikban is azt hiszik, hogy ez természetes.

hacsaturján 2009.04.11. 05:22:24

@lapi:

működő szocializmus nem létezik, a létező szocializmus pedig nem működik - vallotta népünk az átkos vége fele és dicső népünk végtelen bölcsességében pillanatig ne legyenek kétségeink. ettől eltekintve a zenberek úgy maradtak, oszt kétségtelen, nehéz őket leszoktatni róla, főleg úgy, hogy az éppen bimbózó magyar kapitalizmus rögvest megszülte saját sírásóját, a fideszproletárt, annak anyagi és társadalmi helyzetétől teljesen függetlenül. a csodálatos nalayában én már a temetéskor is a kádár 2.0-t láttam, utána már csak a fradi-dózsa maradt, bízom benne, hogy a nagy kormányos egy nagyonsürgősenfőleg előrehozott választáson 99,5 %-ot fog hozni, leszámol az ellenforradalommal, majd, mint aki jól végezte dolgát, megeszi a hokedliről a grízestésztát. csak az a szar, hogy ez a kapitalizmus olyan kiszámíthatalan ezzel a hülye demokráciával, amit népünknek még nagyon tanulni köll, hogy nem tudom, mi erről az egészről szegény, jó, megboldogult grósz elvtárs véleménye.

olyan hülyék a zenberek,
mind a homokba fekszenek.
süttetik hasukat
a napon.

hacsaturján 2009.04.11. 06:04:27

a történések oldalvizen végrehajtott szemlélése, ahogy a spájzból látszik:

www.es.hu/?view=doc;22540

hacsaturján 2009.04.11. 06:46:25

nemtom, most beütötte a fejit, berúgott vagy berágott azon, hogy nem találta az ezüstfejű sétapálcáját a hanyagul rávetett vörös zászló miatt, de mintha:

www.es.hu/?view=doc;22542

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.11. 07:49:54

@hacsaturján:
Ez nagyon jó volt. Bár néhányszor elvesztettem a fonalat, mert mintha nem lenne más a történetben, mint maszoposok és zsellérek, de jó volt.
Alig vagyok online és a tévé is elhagyva itt a messze távolban, de Gazsi kavar.
Bajnainak nem jósol esélyt és előrevetíti a parasztkurzust, amit ugye ő rendi-dzsentrinek nevez .
Biztos igaza van, de nem hiszek a végső harcokban.
A tanulásban hiszek, mert már én sem ott fogom meg a problémákat, ahol egy, vagy két éve, pláne nem, ahol 10, vagy 20 éve. Pedig akkor sem mentem el szó nélkül a politika mellett.
Szóval amit Meggyesi Gusztáv írt, az egy fontos dolog. És Gyurcsány egész íve egy oskola, amit kár lett volna kihagyni.
Milyen lenne a közéletünk, ha még mindig a kolbásztöltést néznénk és a király áldásain örvendeznénk, mint tíz éve...
Bárgyú és reménytelen.
És már megint Mátrix.
Fájdalmas és keserű, amikor lekapcsolják a fiút a gépről, de a derűs álomvilágot mégis érdemes fölcserélni a keserű tapasztalattal, hogy a vakóságot szenvedjük.
És nagy szavaim elfogytak.
Meg az időm.

lapi 2.1 2009.04.11. 08:16:45

na b+, még a végén -lyla- mint aki azzal hülyíti magát, hogy egy meg nem értett ady, vagy minimum egy feltunningolt vasalbert - is beszól, hogy menjünk a picsába. mert ez nem gond, kurva szürke lenne a társadalom, ha nem lennének benne ilyen vicces figurák. amikor a törpe ordibál és egy másik törpe vállára azt hiszi, ő csak 10 méterrel feljebbről néz minket, mint a mount everesten a zászlóerdő.

az a gáz, b+, hogy nekünk az a bűnünk, hogy bírunk úgy egy kocsmát életben tartani, hogy mindössze az köt össze minket, hogy kibírjuk anélkül, hogy a kohézió nem valami ellen, hanem valami mellett műxik. hát ez van. szerintük joguk van, ahhoz, hogy ide bedugják a mocskos pofájukat és fenyegessenek. hát felőlem megsértődhet hölgyi, vagy lenin. ehhez joguk van és ezzel el is bírják cca heti öt percre baszni a kedvem. nem azzal, hogy nem háeszelnek. basszák el a kedvem. hanem azzal, hogy látom, amikor más nyilvános helyen szopják a hüvelykujját az ilyen nettó bunkó idiótáknak, mint ez a faszkapal abandi. én a magam részéről megvédem az ő jogait is. szal azt hiszem joga van ahhoz is, hogy a mein kampf-ra recskázzon a lakásában, ha neki az jön be. de ha ide betolja mégegyszer a büdös pofáját kimoderálom. most szólok és innentől gyűjtheti neki az aláírásokat virtuálisan, akinek csak van kedve ilyen ostobaságokkal elbaszni a szabadidejét.

én viszont továbbra is várnám 10-telettel a feltámadást, ami közeledtével igen nagy figyelemmel figyeltem, mint mond békesi. nagyon megértettem az indulatát és azt is, hogy nincs optimizmus híján. mindenki maga választ szabadon, hogy kiről tudja, tisztességes az ember és leszarom a bankszámlája beltartalmát. nekem nagyon régóta békesi és nem bayerzsolti jön be. na nehogy már az ízlésemet is majd a polgárok házából határozza meg a nép...

most meg heller ágnes. szal nincs időm semmire... :DDD

a nyúl támad, a sün véd. az embernek meg megáll az esze. nem mindegy, hogy ki hová pozicionálja magát.

jaegtoer 2009.04.11. 08:24:26

Jó reggelt!

Szia jó Lapim!

Szólj, ha feltetted a kivehető ajtós szájkosarat Ferencre. Süketre véve a figurát nehéz az élet így a kocsmában. @hacsaturján:

Amúgy meg szerintem talán megérted Iulius Caesart is, miért lett elege a köztársaságból:DDDD Igaz rá is b_ott. Szóval nem egyszerű a köztársaság, ha az alapja széthullóban. Erősen kéne építkezni ebben is.

jaegtoer 2009.04.11. 08:31:46

@hacsaturján:

Bocsi kedves Hacsa,
az előbb elcsesztem, csak Lapinak szántam:-)

Szóval azt akartam csak csendben súgni, hogy minek faszkolódni, ha rendelésed van akkor az első a csülök a babba:-)

Amúgy meg én es szóltam, mert már zavart érzek az erőben, pedig még csak nem is vagyok jedi:

malacnews.freeblog.hu/archives/2009/03/30/A_Bajnai_gaLIBA_elesitve/#comment-9190238

jaegtoer 2009.04.11. 08:42:10


"....az embernek meg megáll az esze. nem mindegy, hogy ki hová pozicionálja magát. "

Lapikám, a helyzet fokozódik:-) lassan csilagászatot is vágnom kell, hogy tudjam pozicionálni magamat, de félek, ha elvégezném a számításokat akkor az jönne ki, hogy valami E.T . vagyok, és nincs is helyem ebben a földivilágban.

lapi 2.1 2009.04.11. 09:06:45

na megnyugtatott a heller ágnes is. ugyanazt mondta, rajtunk múlik és nincs kifogás, ha bármikor az abandik, vagy -lylák- győznek. legalább világos a képlet. bárki is bújik a nick mögött. nem motor írja a háeszeket. hanem az ujjak vége. ami teli van érzékeny idegvégződésekkel.

de ha valaki annyira sötétagyú, hogy még így is félreérti. nem a nagy politikai törésvonal tart minket össze a kocsmában. és továbbra is kikérem magamnak annak még a feltételezését is, hogy magyarországon ők vannak többen. ennyivel tartozok az 1100 évnek, mégha fingom sincs arról, mit csináltak az őseim mondjuk mátyás király idején. a magam részéről azt is leszarom tisztelettel és pont elég, ha mindenki csak magáért vállal felelősséget. legalábbis amíg én vagyok a csapos. amennyire tudom. a blog.hu továbbra is ingyenes és meglehetősen toleráns felület. a windózt pedig már 95 körül azzal reklámozták, hogy még a hülye is tudja kezelni. meg ezzel, hogy hűek legyünk a napszakhoz is. amivel szemben szintén vitába lehet szállni, csak ne itt, könyörgöm!!! :DDD

most viszont egy gyors különkiadást fontolgatok, mint...

:DDD

jaegtoer 2009.04.11. 09:20:47

@simonmondja.:

:-) Szia Simon!
Csak nem emigráltál valami evilágvégi nyaralóba?

Egyébként, amit említettem a tromfra, látod mennyire igaz?
Nem létezik, hogy ilyen gyorsan bejöjjön. Nyitok egy jósdát:DDD

hacsaturján 2009.04.11. 12:46:49

@simonmondja.:

nemtom, az imént összeszedtem egy hóttrészeg fazont a körülhugyosnál, betettem az árnyékba, de mire végeztem a piacozással a fószer egy újabb adag négyemberessel már a napon ült, nincs új a nap alatt tehát, noch dazu mostan főzés közben a periklész kori athénről hallgatok eszmefuttatást, oszt a róka meg kérdi tőlem, hogy mitől van az, hogy ez a sok régi athéni sokkal okosabb volt, mint a maiak, én montam azért, mert akkor muszáj volt okosnak lenni megfelelő anyagiak hiányában, mígazonban manapság a laptopot simán föl lehet vinni a fa tetejire és szépen belemakogni.

lapi 2.1 2009.04.11. 13:06:17

és hogy ez mennyire igaz hacsa & üdv rokicának is. és átvisszük a túlsó partra, ha beledöglünk is.

szal fel! támadunk!!!

isten óvja julcsit!!!

www.youtube.com/watch?v=GL1UIPrgNr0&feature=related

Gecc 2009.04.11. 15:35:30

Hello Mindenkikek!

Boldog Husvetot mindenkinek, lanyoknak locsolot, fiuknak palinkat, piros tojast, szerencsesebbeknek egy rakas penzt. :-D

lapi 2.1 2009.04.11. 17:31:21

:DDD b+, ilyen nincs, bakker!!!! a harangok rómába mentek és emiatt ma du különösen mélyen aludtam. tegnap kicsit későn aludtam el markó miatt, de ez lényegtelen.

körbepórszívóznak!!! én hiába ordítom, hogy bújt az üldözött és kard nyúlt barlangjába!!! nem bírok laptopozni, pedig ezt találtam:

www.hirszerzo.hu/cikk.funyirok_es_zuschlag-klonok_nevvita_es_drogprevencio.104450.html

mibe keveredtem?????????

eljön az idő, amikor senki sem halogathatja az állásfoglalást, mert a rettegett északi támpont elfoglalta pozícióját a harcmezőn. történelmi a pillanat, nem lehet megkerülni e hazában topolánszki ákost, aki pártokon felett átívelt, mert ő volt a támpont, amíg az északiak meg nem elégelték a klónozást. és most láttam, amikor a dagadt cartman pizzériákat akar klónozni, de úgy csinál, mintha kennyt mentené meg. aki amúgy is kifingik minden epizódban, mert a rohadékok kicsinálják.

oviék meg lenyúlták a laptopom háttérképét, gecc et pedig kezdi kapisgálni, hogy mitől olyan népszerű ez a grác józsef nevű gráf.

:DDD

lapi 2.1 2009.04.11. 18:02:46

ettől viszont a szar is megfagyott bennem, ahogy mondani szokás. tomi, b+, északi támpont, vagy mi a fene megy ejrópa legszigorúbb erkölcsi mércéjével???

ehhez viszont semmi közöm, s erre ha kell a magyar nemzet nevű virtu közösség előtt meg is esküszöm!

"Gyurcsány eltűnt - EP-kampány nélkül a szocialisták"

www.hirszerzo.hu/cikk.gyurcsany_eltunt_-_ep-kampany_nelkul_a_szocialistak.104331.html

ps: azt még csak megértem, hogy ezek után miért szokta a hittv külön venni hátulról a laptopomat. azt is értem, hogy miért nem adnak le egyetlen velem készült mini-interjút. de, hogy ezek után azzal hozzanak hírbe, hogy a fidesznek dolgozok... :DDDDDDD

szal van a pofátlanságnak is egy határa:

"A bírónak is lehet véleménye"

www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=165007

természetesen ismerem az esetet és nem az a bíró volt, aki tárgyalja a cusi ügyet.

pont horváth balázs testvére ne tudná? szal vagy a magyar hírlap monnyon le. vagy h. bíró úr vegyen példát elhunyt testvérétől: ő belügyminiszterként sokmindent fontolgathatott, de egy biztos. abban a nemzet biztonságát fenyegető hétvégén pont azt csinálta, amit én. berúgott és kiállt a nemzet elé a parlament ablakába mintegy szimbolizálva, van amikor az emberi megoldás az egyetlen. nem fog fájni, bíró úr, ha veszi a kalapját és elmegy ügyvédként nyomorogni egy keveset, ami ezen az árnyékvilágon még vár ránk. ezt nem mint ügyvéd, jegyzem meg, hanem mint lapi, aki nem sólyommal spanoskodott a nehéz órákban, hanem egy lengyel kamionsofőrrel. aki nem értett ugyan semmit, de szerette a magyarokat.

beismerő vallomásomat azzal zárom, hogy volt velem még egy db orsz. képviselő és két feleség, de on on one felállásban.

további jelzőim felségsértésnek minősülnének, bíró úr és táncsics úr, aki széles gábor reinkarnációja, vagy fordítva. a köztársaság miniszterelnökétől pedig ne tartson, bíró úr, mert ő a húsvéti ünnepek alatt is legalább annyira legitim, mint a sólyom turista úr. a párizsit viszont nyugodtam beletehetjük a hátizsákba, nem az a kérdés, hogy milyen technológiával készült, hanem az, ha beburkoljunk a tubes felé menet civilekkel haverkodva, ne jöjjön ránk pont a lokátor előtt a hasmenés.

ideje, hogy visszahozzák a harangokat, szerintem.

boldog, békés ünnepeket az igaz embereknek. és a hamisaknak is, akiknek lesz idejük eltökölni a golgota jelentésén.

lapi 2.1 2009.04.11. 18:04:47

ja, ami kicsit meghatott, mi tagadás.

www.youtube.com/watch?v=GRF_V7t2xjM&feature=PlayList&p=7EE3C07D21E85C08&index=5

ezt nem hiszem. ilyen nincs és mégis van. mennyünk ejrópába és smidt pali is hív...

lapi 2.1 2009.04.11. 20:42:51

ezzel nagyjából ki is gyűlölködtem magam mára, nem is csoda, hogy égünk siófokon, mint a reichstag. pedig a balatonparti bányász (!!!) már biztos kieső. közben megjöttek a harangok. kell az erősítés a csapatnak. szal kinyomtam az új postot és már előre elnézést kérek minden egyes oroszlántól. :DDD

hacsaturján 2009.04.12. 07:22:40

@jaegtoer:

elóvastam szíves közreműködésedet abban a pöcegödörben (mea maxima culpa, de ideges leszek attól, ha egy kocsmában folyamatosan az asztalra szarnak, mondhatni előtör a konzervatív vénám :))) ). nagyon kellemesen el lehet szórakozni úgy is, hogy oldalba bököggyük egymást ivás közben, horribile dictu kacsintgatunk is, ahogy azt a többi régivágású bal-jobb komcsi csinálja, teszem azt a pennyfarthing nevű bristoli bűngyűjtőben. az én időmben még úgy volt, hogy a rosszhírű helyeken nem a kocsmárost figyelmeztették, hogy moderáljon, hanemhogy az ilyeneket nagyívben elkerültük, de ez az érzés valószínűleg panelproli örökség, arról nem is beszélve, hogy tennap eszembe jutott, hogy én már valószínüleg lófaszt kapok, nem nyugdíjat.

erős, harcokban edzett piros tojásomat viszont megtartom magamnak, ha a fene fenét eszik, akkor is. nem engedek belőle, nem, nem soha!

lapi 2.1 2009.04.12. 08:56:15

vidám húsvétot!!!:DDD

"as good as it gets!" hacsa. majd alakítunk panelpolgári köröket és levajazunk magunknak egy baszott nagy házat. a régi jó 20emeletesek pont megfelelnek erre a célra. én majd, mint a vona a gyurcsány panelpolgári körébe lépek be és ebből megélek. neked a szilyi katéit ajánlom. ott abból megélsz - nem is akármilyen színvonalon - hogy te még láttad lenin elvtársat a putyilov gyárban. a heti hetes sztárjai zokogni fognak az irigységtől, mert lesz saját csatornánk is. rögtön kettő. a másikat majd a havas szófia gründolja és az lesz a párt ökle, amíg mi családunkkal a karibi világban teszteljük, milyen az, ha királyként él a proli és még fizetik és érte. :DDD

hacsaturján 2009.04.12. 09:32:32

@lapi:

nyulak, harcra fel!
be kell vallanom férfiasan, hogy én már alapítottam egy "polgári kört", még 98-ban, amikor a proletariátusnak ilyesmi nem jutott eszébe, hiába, történelmi maflás szükségeltetik az eltunyult polgárnak ahhoz, hogy újra markába kapja az utcakövet. aztán 2002 után meglepetéssel vegyes röhögéssel vettem tudomásul, hogy én ellenség lettem az általam alapított bandában, akkor levetettem álarcomat és beültem a spájzba, a stelázsi mögé, csőre rántottam a davajgitárt oszt lesek, mint a lukinyúl és zabálom a befőtteket.

lapi 2.1 2009.04.12. 10:16:40

...és ha megalapítanánk az mnyp-ét? magyar nyulak pártja. hát vazze, ez nem lenne egy kiköpött rétegpárt és megvalósulhatna egyben a régen várt nemzeti egység. engem mondjuk zavarna a 95%-os győzelmek monotóniája. a "merjünk beszarni" szlogen ellopom magamtól, leriszteljük testvériesen, szal én leszek az elnök, te pedig fedezel a spájzból. amit feltöltünk az első héten, de dugig! csak nehogy annyit felszedj, hogy aztán nem bírsz majd kiférni az ajtón, amikor eljön az idő és önként emigrálunk szeretteinkkel a kajmán szigetekre. :DDD

lapi 2.1 2009.04.12. 10:19:43

addigra úgyis magyar lesz a legelterjedtebb nyelv a szigeten! visszük majd monte kristófot is magunkkal... :DDDDD

jaegtoer 2009.04.12. 10:26:23

Szebb Húsvétot és napsütést!
_______________
Szia Hacsa!
@hacsaturján:

Köszi a makogásomra fordított figyelmet, tán az is lehetséges, hogy tényleg alamuszi müszi módon műxik bennem az örökmozgó, de sebaj átvizsgálom a szerkezetet, hátha mégis kell igazítani egyet s mást, bár meg vagyok róla győződve, kellene tudni úgy is sörözgetni, hogy nem vágjuk bele a bicskát az asztalközépbe a márpediget bizonyítandó, de ezt is átgondolom, mert lehet hogy mégiscsak végletekben kell gondolkodni, és a legjobb ha csöndben maradok s legföljebb Boldogasszony Anyánkra gondolok (ha már Húsvét is van) és eltolom magam elöl a sört, bár nem hiszem, hogy ezzel egyetértene, én meg végképp nem, de mit meg nem tesz egy alamuszi nyúl bőrébe bújt disznó alak a cimborái békéjét erősítendő, akár úgy is, hogy visszakotródik kutricájába, aztán csak várja, hadd jöjjön a böllér. És nem visít semmi áron, mert az olyan kellemetlen.

lapi 2.1 2009.04.12. 10:48:26

hella jeag!!! :DDD lemaradtam valamiről? mondjuk én annyi háeszt olvasok, hogy csak azokra emléxem, amiket magam írok, meg amik valami miatt eltérnek a sablontól. olyan viszont nincs, hogy emiatt visszanyomozzak más kocsmákban. szal közeleg a csapos házassági évfordulója, s ettől minden vendég ideges. vagy csak azok, akiknek erre van okuk és feleségük. különben is ott a sarokban a szorító, le lehet meccselni itt is.

lehet sportszerűen is nyomni, bíró ugyanis nincs. számolni meg minden hülye tud 10-ig.

szal gondoljunk azon embertársainkra is jézus mögött, akik nem bírják magukat megvédeni. hiába a buzdító zene...

www.youtube.com/watch?v=5yaw2wZK4nQ

hacsaturján 2009.04.12. 10:49:25

@lapi:

nincs a teremtésben nyúl, csak én, így nem vagyok hajlandó pártosodni, rókával párosodok és nincs kifogásom a sünökkel szemben sem, húsvétkor érzem igazán elememben magam és a többes szám első valamint második személyét igyekszem okszerűen használni, még akkor is, ha rossz kedvem van.

lapi 2.1 2009.04.12. 10:59:05

akkor te kivételt képezel a csordaszellememben, melyet viszont kizárólagos és személyes tulajdonomnak tekintek. tehát aki velem vitába száll ettől a ponttól, azt feljelentem rongálás miatt. vagy birtokvédelmet kérek majd grespiktől, bár arra még várnom kell néhány hetet. :DDD

hacsaturján 2009.04.12. 11:05:30

höhö, én vagyok, aki a sarokban áll a sörével és csak akkor szól be, amikor a törzsvendég pofozkodni akar, ezért aztán mindig jó vagyok egy potyapiára a kocsárosnál, a törzsvendég pedig előbb-utóbb előre köszön és igyekszik visszafogni magát, esetleg ő is meghív egy potyapiára, szóval dolgozik az önös érdek, mint a libásoknál általában. hajrá mtk!!!

jaegtoer 2009.04.12. 11:25:32

@hacsaturján:

ollan böllér, amellik a lovakat meg a marhákat sem kíméli, ha bennragadnak az orwelli udvarban:-) s ez ellen fel kellene időnként kelnie és közeledniük a hegyeknek...

hacsaturján 2009.04.12. 11:35:37

@jaegtoer:

jézusmárja, pedig én azt hittem, hogy még csak kilenc óra van!

jaegtoer 2009.04.12. 11:39:38

@lapi:

Szia Lapi!

Mégeccer szép Húsvétot:-)

Dehogy is, nem maradtál le semmiről, csak kicsit ólszagúnak találtattam, én mög aszittem, hogy nem érezni, esetleg talán nem is olyan fontos, mer disznó-e vagy lú, az egyikből cipő lesz a másikból táska, oszt gondútam eszt megelőzni fontosabb, mint nyakkendőt kötni, bár kényes vagyok a megjelenésemre:DDD

hacsaturján 2009.04.12. 11:40:51

V. A.: Nem mindegy, mit és hogyan mondunk. Szent Pál apostol egyik mondata irányadó: „tudok bővelkedni, de tudok szűkölködni is”. Keresztényi szabadságunk, hogy örüljünk, ha jól megy a gazdálkodásunk, de az is, hogy zúgolódás nélkül elfogadjuk, ha éppen a rövidebbet húzzuk. Közösségi igényeinket takarékosabbra, aszketikusabbra fogjuk.

A világ rögvest neurózist kap, ha valamiről le kell mondania, az emberek ilyenkor azonnal boldogtalanok lesznek. Vallási intézményként azt kellene kommunikálnunk, hogy mély együttérzéssel viseljük a világ és a magunk keresztjét.
@jaegtoer:

big brother?

jaegtoer 2009.04.12. 11:41:56

@hacsaturján:

....lehet, hogy még nem jött el az ideje, de most Húsvét van, hát maradjunk is ennél:-)

hacsaturján 2009.04.12. 11:43:01

@jaegtoer:

frászot találtattál ólszagúnak. csak mondom a magamét.

hacsaturján 2009.04.12. 11:46:53

a V. A. egyébként várszegi asztrik, pannohalmi főapát húsvét alkalmából.

jaegtoer 2009.04.12. 11:53:23

@hacsaturján:

Kedves Hacsa!

Nem is a lemondással van a baj, hanem azzal, hogy ezt az igét általában az örökös lemondókkal akarják megetetni.

...Én jól viselem a keresztemet, bár valamiért mégis ódzkodok tőle hogy a barabbásokét is én vigyem... ehhez már gyenge a hitem...

Preskin 2009.04.12. 11:57:21

bárányfelhős jó regőt ! bár ahogy elnézem itt is a sün-sün gyűrűs népi játék dívik és nyufi ül a fűben és
lotsolóverset szaval, merhogy költészet napja meg mijegyebek :
www.youtube.com/watch?v=vtuNEr1mkEs&eurl=http%3A%2F%2Fkiforditott%2Eblog%2Ehu%2F&feature=player_embedded
szal lássuk be van ok a zívásra

kellemes húsvéti ünnepeket :
m.blog.hu/ki/kiforditott/image/bokros-husvet.jpg

lapi 2.1 2009.04.12. 11:58:04

ez olyan nekem, mint a részeg állomásfőnöknek, aki szendergéséből felriadva levonta a következtetést: szal: akkor pittman, a sejk.

avagy netán vajúdtak a hegyek és végül nyulakat szültek? még szép, teszem hozzá húsvétkor.

ha már csapatszellem: én értem azt a csapatot, ahol 11 zongoracipelő focizik, de amikor még a kapus is támadó középpályást nyom 90 percen keresztül, akkor jót szokott röhögni a közönség. én is csak akkor vagyok felemelni a seggemet és leemelni a flintát a falról, ha valaki a kocsma alapszabályát szándékosan és súlyosan megszegi. ebből viszont sohasem csináltam titkot. jelentős ünnepeken pedig készenlétben tartom a puskaport, bár nem bízok senki másban, mint magamban + fletó. :DDD

btw. már látom is a jövőt. mintegy látomásom kerekedett, ami szintén érthető, hiszen mindjár ebédelünk és készülök a napi első alváshoz.

szal a mi csapatunk már megvan: bajnai a kapus, hátul hacsa egy rettenetes kereszttel sepreget, mint bud spencer, azaz az ellenfelet sportszerűen nyakon vágja, ha a kapunk elé tévednének. a középpályán suchmann összeszedi a labdákat és szétosztom az elől bal szélen szélvészként száguldozó gecc et-nak, akinek beadásaira gyurcsány bólint. mivel a 11 támadóval felálló ellenfélnek nincs kapusa, lídia ráfesti a kapufára, hogy mégis van egy fekete párducuk, aki mindent kivéd szép vetődéssel, de ez nem számít be az eredménybe, mert csak művészetbe burkolt alamizsna a vergődő fidesznek.

na a végén csak elszóltam magam, bossza + a jegesmedve, nem vagyunk mi megdermedve!!!

tulokot meg kihagyjuk a csapatból ezúttal, mert ő igazoltan van távol. akárhol is van, tudja nézni az eurosport kettőt. ott pedig 20.15-kor hypo-rába bl elödöntő első meccs. élőben és egyenesben. aki nem értené.

et tuloknak olyan, mintha én pl cheasea-ben élnék és ma este játszanánk a vörös tirpákokkal, azaz a liverpoolal. ráadásul debrecenben, amitől már csak egy lépés kijev. ráadásul már most tudjuk, hogy 3-1-re nyerni fogunk. és nagy meglepetésre. na ez lenne, ha a fradi lenne a rába, de a női curling, az női curling. szal 1 komoly sport. :DDD

ps: és remélem görbicz anitának sikerült végre letenni a cigit. mert nekem még nem. szal hajrá etó és a samuel is!!!

hacsaturján 2009.04.12. 12:01:46

@jaegtoer:

eszt a főapát úrral kéne megvitatnod meg pál apostollal, ehhez én kevés vagyok, elismerem.

jaegtoer 2009.04.12. 12:08:42

@hacsaturján:

...mondod, mondod? Mit tehetek, ha eccer figyelek mindenkiére, bár a BB nem én vagyok:-))

Na de "húsvétoljunk", ennek van itt az ideje:-)

lapi 2.1 2009.04.12. 12:10:34

:DDD akkor mégegyszer mindenkinek vidám húsvétot. ennek jegyében bbbbb+, stalien!!! ez kurvajóóóó :DDD engedelmeddel a következő poszthoz tisztelettel le is nyúlnám, hiszen a szív bal oldalon dobog, akármi is is van odakint. :DDD

jaegtoer 2009.04.12. 12:45:20

@lapi:

Bár a Húsvét, és a feltartóztathatatlanul közelgő házassági évfordulód jelentőségéhez mérten eltörpül ugyan, de szív baloldaliságához lenne két idézetem:

„A szívnek vannak olyan indítékai, amit az értelem fel nem foghat”
(Blaise Pascal)

„A szív a mellkasban a szegycsont mögött, a mellkas k_ö_z_é_p_v_o_n_a_l_á_t_ó_l k_i_s_s_é balra helyezkedik el e_n_y_h_é_n j_o_b_b_r_a dőlt alakban. Egyes ritka esetekben a szív a jobb oldalon is elhelyezkedhet, ami általában nem jár elváltozásokkal vagy funkciózavarral”
(wikipédia)

Igaz semmin nem változtat :DDDDDDDD

jaegtoer 2009.04.12. 13:10:11

@hacsaturján:

Hádde:-) Jó húsvétolást és rókázást:-DDD
Megyek én es húsvétolni és és napsütésnek örülni:-)

lapi 2.1 2009.04.12. 16:11:39

engem már nem lehet meglepni:

" Gyorshajtásért büntették az úthengerest "

www.szabadfold.hu/mozaik/kriminalis/gyorshajtasert_buntettek_az_uthengerest

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.12. 16:35:54

Nem is tudom, hogy bírtam ki hét évig , hogy nem láthattam Orbán Viktor napi kolbásztöltését és kihelyezett focimeccseit.
Gondolom egy-két gyereket még bevállal az alattvalók jó hangulata kedvéért az Orbán házaspár, aztán jönnek a lánykák esküvői.
Családias évekre számítok.
A probléma, mint olyan szűnik meg létezni a jövőben.
Vagy a sajtóban.
De az egyikben biztosan.

lapi 2.1 2009.04.12. 16:47:01

maradjunk a tényeknél, pls. a kihelyezett focimeccseket egyelőre az eurosport kettőn játszák. most pl az aston villa vs evertont.

ez az angol első osztály. a felcsút meg a magyar másodosztály. na, orbán abban a csapatban játszik, mint középpályás, b+! szal ez még nem a barcelona, chelsea, mu szint, csak két középcsapat a premiere ligából. mégis kurva jó a meccs és minden benne van, amit a fociról tudni szeretnél, csak még nem merted megkérdezni, simon. :DDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.12. 17:19:57

@lapi:
Tévé nincs a fa tetején.
És megint kitelt az időm.

lapi 2.1 2009.04.12. 19:17:58

b+ simon, megvettem a sportot és 1-ben tankoltam. benéztem a twá-ra. hát... reménytelen.most nem akarok neveket említeni, de a fidesz propanagda gépezet megtette hatását. egyszerűen képtelenek értelmezni a világot, magyarországot és valszleg a saját életüket sem a fletó vs ovi koordináta-rendszer, vagy -sablon alkalmazása nélkül.

az b+ nem jut el a koponyájukon belülre, amit pl heller ágnes mondott a TÉVÉBEN, hogy minden magunkon múlik, még jaltára hivatkozni is egy büdös nagy önbecsapás. én nem látok semmiféle forradalmi helyzetet, de szörnyű lesz ezeknek a szerencsétleneknek hallgatni az óbégatását min egy évig reggel, este és délben.

lehet itt karácsony, vagy húsvét, kossuth vagy istván a király. hát nem, az a kurva gyurcsány a hibás, meg az, aki nem köpi le a képét minimum naponta százszor. ahelyett, hogy forgatnák a biliát, mindent teliszarnak az ostobaságukkal és a szánalmas önfelmentési akcióikkal.

mindenről lehet velük dumálni, a virágodat is meglocsolják, ha elutazol. de a kemény mag nem adja fel és tolja ezerrel. ha ez a mai magyar társadalom 67 %-a, hát én a marson élek, vagy a vénuszon. és mély tisztelettel szarok arra is, hogy vannak titkos műhelyek, ahol léteznek olyan jobberek, akik képesek normálisan megvitatni a közügyeket. ez kurvára nem az én problémám, majd megszelídíti őket a navracsics, vagy aki akarja és akinek van erre kellően acélos idegrendszere meg egy buddhista szerzetes türelme a négyzeten. erre mondta hack péter annó, hogy "fideszpapagájok".

persze humorérzék dögivel. hol análszex, hol csődör, de kizárólag perverzió ugrik be a politikáról. vagy ilyen vicces versikék, mintegy előzetesként a holnapi malackodásokon várható önfeledt hahotáról, ami olyan "édiiiiiii".

"Zöld erdőben jártam,
Gyurcsány Fletót láttam,
El akart szaladni,
Dutyiban fog rohadni."

www.hirextra.hu/2009/04/12/gyurcsany-a-dutyiban/

én meg hálát adok az istennek, hogy nem vettem olyan komolyan az imákat, amit nagymamival nyomtam kisgyerekként és nem jártam úgy, mint pl. hacsa.

mindegy, úgysincs fogalmuk a dal címének jelentéséről, de jézus biztos érti, s ez is valami, ha belegondolok...

www.youtube.com/watch?v=OFGgbT_VasI&feature=related

ps: aki meg a fűre asszociál, az se harapjon bele, s mindössze ennyi jóindulatot várok el minden papagájtól. vice és versa.

lapi 2.1 2009.04.12. 19:24:56

és mert többnyire rossz németséggel beszélnek, hát lefordítom nekik:

nem füves dal, nincsenek tetvek a faszi hajában, sem egyéb kisállatkák. nem. a redemption jelentése megváltás. amire kurvára nagy szüksége lenne ebben a hazának a sok szemforgató agyhalottnak. nem mindig könnyű szeretni a hazát, de azért nem reménytelen.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.12. 22:40:48

@lapi:
Most láttam a Portugált a Katonában.
Beszarás ez a darab.
Egy kis falu kocsmájában végig.
A rendőr, Retek megbeszélte a demokráciát a kocsmárossal.
Előtte népi demokrácia volt , most meg sima.
Na.
Mondja a kocsmáros.
Azért van, hogy előtte egy állat volt a párttitkár, most meg lehet beszélni a fejével, mert polgármester.
Retek, a kirúgott rendőr pedig azt mondta, hogy szeret a politikáról beszélgetni. Igen.

Nem akarom az egészet elmesélni, de kibaszott jó darab.
Spiró.
Egyébként Spiró egy igazi ász, de a figurák is annyira jók voltak, hogy lejöttek a képről.
Egyet bánok csak, hogy a beigért Jordán Adél helyett az Ancit kaptam, mint bömis luxusmacát, de valahogy feldolgozom.

És Lapi.
Én nem is a politikai aktivistákon csodálkozom, hogy mit meg lehet etetni velük, hanem azt vettem észre, hogy - igaz sose volt bennem valami hajdenagy tisztelet senki iránt, de mintha már az a kevés is a múlté lenne.
Szuperművelt arcok is olyan gagyi hiteknek hódolnak, hogy már abban sem vagyok biztos, hogy nem én vagyok-e az egyetlen normális ember a földkerekségen.

Preskin 2009.04.12. 23:21:33


ááá simon !!

"már abban sem vagyok biztos, hogy nem én vagyok-e az egyetlen normális ember a földkerekségen."

hidd el két jó arc van itt a lapi kocsmában !!
..............................................................................................................................................................................................
dde nne törd a buksid !!
a másik is én vagyok !!

persze nem a jani !

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.12. 23:25:19

@stalien:

Na, lassan, lassan.
Ha még egy normális ember lennél, már rég nem állnál le másokkal.

Én is csak okulásotokra, mert vagyok olyan jó, hogy ne sajnáljam.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.12. 23:26:34

@simonmondja.:
Mondjuk, ha én is ketten lennék, már rég megbeszéltem vona mindent magammal.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.13. 04:37:01


Nem Spiró. A Koccanás a Spiró. Ez Egressy Zoltán.
Na tessék.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.13. 05:48:08

Szóval Lapi. Tótánál már megen jogi vitát gerjesztek. Mert nem bírok a véremmel.
Régebben sokat jártam a jogászok blogjára és kavartam rendesen az önvédelmi és jog előtti egyenlőséges és egyéb elvi kérdésekben. Azóta is, ha megtalál, megugat a Dereglyerádi Szellem, de hát , ez a népszerűség átka.
Viszont kicsit a magaménak érzem az önvédelmi felfogás felpuhulását. Benne van vagy 200 háesznyi kapavágásom.

hacsaturján 2009.04.13. 06:31:21

hátbezony a hacsa nem úgy maradt (bár kétségtelen, hogy nem volt gyerekszobája), pusztán ragadt rá egy s más, oszt rájött, hogy egyiket sem köll szégyellnie, hanemhát nem esik kétségbe "az élet tengerén történő hányódásoktól". hogy aktualitás is legyen a dologban, nem verem a nyálam, hogypéldául spiró a fogságért nem kapott irodalmi nobel-díjat, pedig hűűűű de kurvára megérdemelné!

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.13. 06:39:05

@hacsaturján:
Azért ez a polgári kör grundolás erősssen meglepett.
Mert a hacsaság, mint olyan, -úgy tűnt - veleszületett. De nem ragozom, van még mit tanulnom.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.13. 06:49:25

@hacsaturján:
Ezt a Nobel dolgot én nem értem. Különösen az irodalmit.
Mit tudhatja azt egy bizottság, hogy mi a jó irodalom?
Még a nyelveket sem beszélik. Tíznél többet tuti, hogy nem. Magyarul meg annyira sem. Szánalom bagázs.

lapi 2.1 2009.04.13. 06:59:06

:DDD jó reggelit & locsolkodást! b+, ha a blogvonalat veszem alapul, én minden reggel optimista vagyok és estére meg maradok, amennyire lehet, de közben fogom a fejem, hogy ezt nem hiszem el. szal ekkora sötétség a fejekben és lelkekben nem lehet és nincs is.

szal nem a "jobberekről" meg "ballerekről", vagy "libsikről", nem a "kerkókról" és nem-kerkókról, mégcsak nem is a "komcsikról" és "nemzetiekről" beszélek. de ezt már pl. úgysem értik meg, akiknek meg kéne.

tehát van az agyban egy szektor, ami egyzserűen kikapcsol, ha beugrik a napi politika, mint inger.

katt... és teljes sötétségbe borul az agyvelő azon nagyon pici része, ahol a politics lapul.

minden más műxik... de itt megáll az ész és lerogyik, hogy minek... úgysem megy át...

pedig régóta sejtem, hogy ezen honfitársaink félnek és semmiképpen sem patkányok. van közöttük egy csomó ember, aki sokkal okosabb és tisztességesebb, mint pl. én, de teljesen reménytelen bármelyikükkel is érdemben politikai vitát lefolytatni anélkül, hogy rá ne döbbenjél kb 2 percen belül, hogy fogalmuk sincs a tényekről. ha meg egyébként tudják, hát átmennek irracionális terepre abban a szent szúrásban.

szal ezen én már túl vagyok, de ettől, ami mostanában megy, már forog a gyomrom.

pedig van remény. mai hajnali hír ez is:

.....................

Eltüntethető a félelem
2009. április 13. 05:31 | Forrás: STOP/MediPress

A félelem erőteljesen befolyásolja az agyműködést, ám kutatóknak sikerült patkányagyban tartósan felülírni a meglévő félelemreakciót.

www.stop.hu/articles/article.php?id=478630

...............................

2002: csaltak & újraszámolást!!

b+, nem azt mondják a hídfoglalásra, hogy öt év fegyházat butaházira!!! nem, azt mondják, orbán kormánya elcsalta a saját vereségét. professzortól a közkedvelt beszélő kutyusig, ha nagyon tágan értelmezzük, ki az értelmiségi.

2002: d-209: kiscsoportos elmebetegre heccelt szerencsétlenek megkezdik utcai akcióikat. nem az a jobber reakció: hogy atyaisten, kik ezek a idióták, akik pl minket is szénné égetnek.

aztán jött a jól szervezett fűtüntetés-megzavarás. lásd később buzidobálás, nemzeti ünnepek etc. most ott tartunk, hogy nem volt elég a sok molotov koktél, kiröhögik a focilabdákat is.

én a magam részéről lezártam kocsmailag, hogy félrenézzek, amikor valaki nettó bunkó. vagy nettó náci. vagy mentegeti a nettó nácikat. ezt megteheti, de nem itt, ebben a kocsmában.

akiknek az rendben van, amit itt és ebben az országban ezek az őrültek művelnek, nos azok teljesen nyugodtan megsértődhetnek és elhúzhatnak, ahová csak a szárnyuk el bírja őket röpíteni. de ide nem kötelező betérni, nincs is kiírva az ajtóra és nem is lesz soha. sőt kocsmailag azon is túl vagyok, hogy a legcsekélyebb mértékben is izgasson, vajon mit pofáznak a hátam mögött. mert ugye a gyáva kis baromarcúak arról is megismerkesznek cca egy perc alatt, hogy nincs vér a pucájukban face-to-face tolni a sok szemetet a képedbe.

de remény van, lásd a fenti kutatási eredményeket.

és most ünnepélyesen a csapos minden betévedő hölgyvendéget krasznaja moszkva kölnivel meglocsol vitruálisan ennek a kis videónak képében. mert lehet azonosulni a kis rágcsálokkal is, ha pont nem rettegnek. mellesleg egyetlen álltka sem abból a célból jön napvilágra, hogy rettegjen. aki nem hiszi, vegyen magának egyet.

www.youtube.com/watch?v=_KHL7jv4-MI&feature=rec-HM-exp_stronger_rn

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.13. 07:08:41

@lapi:
Haha.
Az első állatom, amit rendszabályoztam, egy aranyhörcsög volt, még alsós koromban.
Elég tutin parírozott és pitizett. Nevére jött, de a konyhaszekrényt szétrágta éjjel.
Höri volt a neve.
Egyébként nekem még a mocsári teknősök is jöttek név szerint, mert egy nyáron kettőt tartottam tisztán ismerkedési célból egy kerti kifutón.

hacsaturján 2009.04.13. 07:16:44

@simonmondja.:

nem szeretném hosszan elemezni, de akkor, abban a társaságban különböző gondolkodású, eltérő személyiségű - horribile dictu - különböző pártállású személyiségek vettek részt pusztán abból a célból, hogy a közélet dolgairól beszélgessenek, vitatkozzanak csak úgy, barátilag, netán kártyázzanak, dominózzanak, berúgjanak, a szó szoros értelmében vett egyhúron pendülés igénye nélkül, ahogyan aztat az ún. polgári világban csinálták a falu előkelőbbjei. nos, 2002-ben "elvált a szar a májától" azóta érzékelem igazán, hogy mi az a populizmus (lásd még szilágyi sorozatát az és-ben. volt szerencsém megtapasztalni az egyéni motivációkat is, bólintottam tehát, aha!
a spiró dolgot csak azért hoztam fel, mert a fogságot korszakos műnek tartom, ezzel szemben láttam már wass albert szobrot.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.13. 07:22:09

@hacsaturján:
Nekem is van egy állatorvos ismerősöm, aki összejárt a pappal focizni és asszem még mást is, de csak 2002-ig, mert ott valami törés állt be a labdarúgás felfogásában.

lapi 2.1 2009.04.13. 07:24:04

:D az nem egy nehéz matematika, hogy levágja az ember. a központi idegrendszer bizonyos fejlettségi szintje fölött (és ebbe pl a kacsák még bőven beletartoznak) az az állatka, amelyiket te etetsz, miután elválasztják az anyjától, az élete végéig az anyjának tekint. van még egy aprócska feltétel. hogy mindig érezze, hogy fontos neked, azaz szereted. ez kurva könnyű feladvány, bár rohadt sokat elbuknak rajta. persze, hogy csak parancsolni bírnak nekik, s nem megértetik velük, hogy pl a macskának nem szabad ezt, vagy azt csinálni. tehát meg is lehet kérni őket. bántani viszont szigorúan tilos, mert akkor nem értik, mi újság. ráadásul beszélni sem bírnak, hogy elmagyarázzák nekünk, mit is basztunk el velük kapcsolatban. aki ezt nem érti, annak javaslom, hogy ma vizsgálja meg az első fűszálat, ami az útjába kerül és merengjen el, milyen bonyolult kis szerkezet a kis zöld valami.

na ehhez képest pont olyan bonyolult egy ember is. ne tapossuk hát le magunkat, ha nem muszáj, mondanám, de aki nem érti, annak minek?

amit megértenek, az az, hogy holnap megint nagygyűlés lesz, de már a kossuth téren. kérdés, hogy menjek-e?

www.youtube.com/watch?v=GfnpFjuUWvE&feature=rec-HM-exp_stronger_rn

lapi 2.1 2009.04.13. 07:39:13

én ezen is túl vagyok még tágabb értelmű családilag is. ha meglátom, hogy valaki pl. magyar hírlapot olvas, rögtön a képébe nyomom, hogy megértem, ha kedveli a szennylapokat, de miért nem dugja el. ha én pl. szadó-mazós lennék, az ilyen jellegű szaklapokat az ágy alá dugnám, ha valakit beengedek a lakásomba. na ettől visszakérdeznek, hogy miért mondok ilyet, s akkor elmagyarázom nekik bayerzsolti ominózus cikkét. de azt is hozzáteszem, hogy a sajtószabadság feltétlen híve vagyok, ami nem azt jelenti, hogy náci gondolatokat támogatni bírok. elvégre németországban sem volt többmillió tagja a gestapónak, vagy az ss-nek.

azóta nincs probléma, mert még egyikük sem sértődött meg. nem mintha a magyar nemzet, hittévé, vagy echó más lenne, mint korrekt szennysajtó, mégha csak néhány szegmenségen zsírnáci. dehát egyetlen egészséges alma képes egy egész kosárnyit megrohasztani, tanultam a 22-es csapdájából.

www.youtube.com/watch?v=NieLnIli_Bg

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.13. 07:47:36

@lapi:
Hát mázlid van.
Nálunk már Antall megitélésénél szakadt a cérna.
És azóta állnak a frontok.
Pedig én nem magyaráztam senkinek semmit, csak kissé nyeglén álltam a nemzeti sorskérdésekhez.
Kissé így.
Jé, ezek látszólag élnek...
www.youtube.com/watch?v=gXDEOHJfFlk&feature=PlayList&p=CAC593926E21B7A7&playnext=1&playnext_from=PL&index=6

lapi 2.1 2009.04.13. 08:03:03

antallék idejében még aktívan politizáltam valamilyen szinten. akkor úgy voltam vele, hogy majd kinövik a jobberek, hogy nem ők fingják a passzát szelet kizárólagos joggal. ez biuzony közös fing. sajnos a fidesz első vereségével iszonyúan eldurvultak a dolgok, s ez már szinte kezelhetetlen a személyes kapcsolatokban is. de én nem adom fel, s mondom is ismerőseimnek, hogy lehet nyugodtam megsértődni, de én személy szerint nem azért mentem bele a rendszerváltásba aktívan, hogy most beleszarjak saját seggembe. az amúgy sem menne fizikailag.

olyan meg nincs és nem is lesz, hogy én a magam részéről bármilyen szinten engedményeket tegyek ezeknek a szánalmas & gyáva senkiházi hordáknak. nem azért csináltam gyereket ugyanis!!! már 18 évesen tisztában voltam ugyanis két dologgal:
1. az ember nemcsak azért kefél, mert gyereket akar. hanem mert nagyon jó bír lenni a feeling és a hozzá vezető út dettó.
2. fogamzásgátlás és annak módjai.

szal a gyermekem nem balesetből született.

és ide is érdemes kirakni egy pontot.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.13. 08:11:39

@lapi:
A gyerekkérdés is politikai.
A kőszivű ember és neje hatalmi kérdést csinált a három gyerekből.
Mások meg kozmopolitának nevelik.
Én meg úgy vagyok, hogy minden gyerek az ellen lázad, amit a szülei képviselnek.
Úgyhogy máris van egy széljobber fiam szélkonzervatív álmokkal.
És úgy szép az élet, ha zajlik.

lapi 2.1 2009.04.13. 08:41:21

akkor egy kis filmajánló, de csak azoknak, akiket érdekel, miért élte túl két tisztességes ember e könnyed kis krimit elejben (usa, california) a múlt évtized elején?

www.blinkx.com/video/pulp-fiction-part-1/YM_AUIG76EZw7dYOwAJEjQ

szal e két pozitív fickó a mr. harvey keitel (mr. wolf), aki problémamegoldó & mr. bruce willis (mr. butch coolidge), aki meg boxoló.

e könnyed mozi kétségkívül segít néhány alapfogalmat tisztázni, mint példálózóan e remek kis előzetes up felsorolja.

a többi személyre szabott. nekem pl csak olaszul sikerült kikeresni ezúttal a sajátomat. aminek szövegét kivülről tudom. még az őskábeles korszakban egy álmatlan éjszakán nyomta a hbo, de hang nélkül jött a cucc. éjfél felé járt, gondoltam nézem némán, oszt majd elaszom. hát akkor már láttam vagy 8-szor, nem volt nehéz követni a sztorit. hát nem is követtem, viszont tátott szájjal néztem végig, pedig nem egy kisfilm hosszúságú. szal nekem képileg nagyon rendben van.

szövegileg méginkább. a becsvágyról beszél a marcellus wallas. nem az a kérdés, hogy leseggel-e, hanem a feka egy másodperc alatt kiszúrja, hogy ott baszkurálja belülről, de maga sem hiszi. hogy aztán az életét köszönheti neki.

www.youtube.com/watch?v=gFa5glSp1q8&NR=1

de ez már megint mellékszál. én viszont problémamegoldó vagyok, de kurvára baszkurál engem is és ez aggodalommal tölt el. túl sokat néztem ezt a hülye filmet. és túl későn csinálta tarantino (1994).

ezért hát nagyon komolyan is vettem, hiszen nem rajongó teenager koromban láttam meg a táncjelenetet pl. ami szintén mellékszál.

a becsvágy sok emberben nincs beépítve gyárilag. ez okay. de azt nem fogadom el, hogy a biblia nem beszél világosan. ráadásul az igazi főhös, mr. samuel. l. jackson (mr. jules winnfield) aki ex-bérgyilkos & leendő pásztor) még a biblia idevonatkozó részét is meglehetősen lezanzásítja, hogy mindenki fel bírja fogni. (mai fényes szelek)

www.youtube.com/watch?v=soje7Y7kzFo

ps: aki unja, ugorjon. nem vagyok egy ranschburg jenő, simon, b+. de csinálj neki kedvet a filmhez. szerintem. :DDD

lapi 2.1 2009.04.13. 08:50:16

közéletileg viszont teljesen nyugodt vagyok. mert látom a laptopomon a dátumot és biztos vagyok benne, hogy a boszorkányüldözések ideje néhány száz éve már elmúlt.

www.youtube.com/watch?v=qvzNfKvIG9s

ha valaki mégis megrekedt ezen a szinten egyénileg, hát szépen & türelmesen majd elmagyarázzuk, hogy minket is gyíkká varázsoltak valamikor, de már elmúlt. :DDD

www.youtube.com/watch?v=qvzNfKvIG9s

és a magam részéről tisztelettel szarnék arra is, hogy fog-e fájni vagy sem...

lapi 2.1 2009.04.13. 08:51:18

azért nyomtam 2x a linket, mert én már locsolok at home. :DDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.13. 09:26:12

@lapi:
Jó, majd megpróbálom.
Bár már kiskorától elég önjáró.
Két évesen már olvasott és három évesen már írt, és esküszöm nem tettem vele mást, mint válaszoltam minden kérdésére.
De most egy gondja van leginkább, amit a többnejűség , az első éjszaka joga és a csador tudna csak orvosolni.
Szóval az egyén szabadságát zúzóba küldené.
De nem fogunk ezen összeveszni.
Majd veszek neki egy táj gyereklányt, ha minden kötél szakad.

jaegtoer 2009.04.13. 10:21:56

További jó locsolkodást Fiúk!:-)

Szia Lapi!

Csak végigszaladtam a hsz-eken, de rohanásban vagyok, ezért most csak ezt emelem ki (ha már Húsvét van:-):

"...eldurvultak a dolgok, s ez már szinte kezelhetetlen a személyes kapcsolatokban is. de én nem adom fel,..."

Ez jó, tetszett, de ez nem is olyan egyszerű, mert egy másik csónakban, de ugyanabban a folyóban lapátolok melletted és ugyanazokat az örvényeket kerülgetjük hol jobbról, hol balról, bár mindez viszonylagos, mert hegymenetben, vagy völgymenetben más a jobb, és más a bal, és a lényeg: az örvények ne húzzanak a mélybe.

jaegtoer 2009.04.13. 11:11:23

...de azért haladjunk is előre

jaegtoer 2009.04.13. 16:02:16

"Az orosz egyiptológus szerint a nekropoliszban feltárt leletek megkérdőjelezik azt a közkeletű elméletet, miszerint a kereszténység elterjedése után a koptok és a pogányok között éles ellenségeskedés dúlt. "Képesek voltak arra, hogy egyazon városban éljenek és különböző isteneket imádjanak" - mutatott rá Alekszej Krol."

index.hu/tudomany/tortenelem/2009/04/13/aranymaszkos_mumiakat_fedeztek_fel_egyiptomban/

lapi 2.1 2009.04.13. 19:42:24

hella jeag! ehhez azért nem kell a koptokig elmenni az időben. 90 körül a fidesz is azt vallotta, hogy a flamand - vallon kérdésben a belgák pártján áll. aztán megjött az eszük és rájött, hogy csak ők és híveik a belgák, a többi meg húzhat a picsába, a vezetőket meg becsukják a dutyiba. megmondom őszintén, én az ilyet már az egypártrendszerben sem bírtam ki röhögés nélkül. mégis túléltem, sőt kifejezetten élvezem, hogy életem másik felét nem abban a szürke, hazug, zombi világban kell eltöltenem. hát a mai kemény jobber még az akkori kő-kommunistánál is butábbnak tűnik a szemembe, ha közügyekről megy a szó. tehát én továbbra is kizárólag magamért bírok garanciát vállalni. és nem érzem magam hánykolódó folyami csónakosnak. hanem szeretek a földön járni a talpamon, ami alatt nem fütyül a szél. és döbbentem nézem ezt a szarkeverést, amit a mai fidesz tábor művel. egyre döbbentebben, hogy pontos legyek. de ez valóban nem a te hibád, my jeagem. :D

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.04.15. 08:54:31

Jó reggelt!

Lapi, ajánlom figyelmedbe az ex-matulás Bede Márton írását:

index.hu/velemeny/jegyzet/2009/04/15/az_elso_nap_ferenc_nelkul/

Bár gondolom amúgy is olvasgatsz Indexet, csak gondoltam szólok. Sajnos nagyon jól látja a helyzetet a srác, nehezen tudnék belekötni. Pedig tudtommal a Matula nem az a tipikus jobber-konzervatív-népi-vallásos-nemzeti formáció... :)

lapi 2.1 2009.04.15. 09:44:17

:DDD szeva nonest! :DDD pls, menjünk a másik, az újabb poszthoz, mert alig vettem észre, holott bede márton igen nagy tisztelője vagyok. akár hajós andrásé is.

ettől viszont nem saját magam alakítom ki az álláspontomat. szal gyorsban futottam át és szvsz én maradok továbbra is tisztelettel a köztársaság feltétlen híve. gy.f.-et pedig továbbra is egy kurvajó és tisztességes politikusnak tartom. akinek persze esze ágában sincs feladni 2010-et. én sem adnám fel a helyében. :DDD

lapi 2.1 2009.04.15. 09:47:43

lemaradt, mert rohanok. szal még ma elolvasom, ha lesz rá időm, de mindenképpen nagyon érdekel cikk, az összes linkével. ez min 30-40 perc, de este jön a haver, meg ki akarom nyomni az új posztot. mindenekelőtt készülök a holnapi cusi ügyre, elég hosszú szünet volt az utolsó tárgyalás óta. meg új poszttal be akarok nyalni az új adminisztrációnak is, szal tenger a dolog! hajrá tavasz!!! :DDD hajrá nyár!!! :DDD

és így tovább!!! :DDD

hacsaturján 2009.04.15. 17:32:43

hát én elóvastam eztet a bedét.gyorsan ki is elemzem a lényegét ennek az írásnak, miszerint ez a szerencsétlen lúzer valszeg kimaradt valami buliból és azóta veri a nyálát, amit én személyes megrőkönyödésnek tekintek, istenkém, az élet nem habostorta. ennyit tartalmilag, formailag megítélve, a tótavé rosszkedvében is illatosabbat fingik. persze tudom, hogy a bede az egy idol, de manapság idolokból meg celebekből fakad a kerítés.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.15. 17:35:29

@hacsaturján:

Hacsa pajtás, Te vagy az én emberem.
Pont most firkáltam tele a Tóta blogját azzal, hogy a Bede nem kapott elég pénzt és ebben a cikkben kalapozik.
Na ugye, hogy nem csak én látom, amit látok.

lapi 2.1 2009.04.15. 19:01:36

vazze, el nem bírom, mit bírtok összerugózni egy bedén. új péter, vagy pláne hajós andrás már le van szarva??? holt tartunk, ha így megy tovább és senki sem figyel obamára. itt van pl ez a bajnai kormány. a 29 éves fószer nem kapott bizalmat az szdsz-től, mert az egy db szdsz celeb tartózkodott. hát én nem tartozkodtam, hogy kiposztoljam, hogy mikor és miért vontam meg a bizalmam tőlük. kiléptem, oszt jónapot. :DDD

ps: yes, we can. azért ezt ne tagadjuk, elvtársak, vagy mi is mondhatunk egy köteles beszédet. azért elég hülyén néznénk, ki, mint becsalogató celebek a váci utcai magyarosch csárdák előtt, amikre majd a gucci szalonokat cserélik. valljuk be. na akkor rántanak majd a verebek kardot és vált lépés a kossuth szobor. vagy bármelyik. :DDD

nem lesz ez olyan könnyű meccs oviéknak, mondjuk nem is látszik a lelkes híveken a lelkesedés. :DDD

lapi 2.1 2009.04.15. 19:07:51

de így nem birok posztot fabrikálni, mert röhögök és kapkodok eccerre. szal el nem bírom képzelni, mit rugóztok annyit a celebeken, amikor, yes, we can. na ez volt a messzidzs lényege obama gőzikétől. :DDD

ps: de nem bírok malacbőrbe bújni sehogysem. pont a sajátomba passzolok, s vagyunk ezzel így néhány millióan. szal legalább egy agresszív többségbe tömörülhetnénk, akik megnyerik fletónak 2010-et!!!

:DDD

lapi 2.1 2009.04.15. 19:11:29

mondjuk minden nap lehugyoznánk satu bácsiék lábát és azt mondanánk a hatóságoknak, sajtónak etc, amit a fidesz kordonbontáskor.

azért orbánékat nem büntette agyon a bíróság cca két év elteltével, ha jól emléxem, de remélem rosszul. :DDDDDDDDDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.15. 20:49:02

@lapi:
Ha akarnék, se tudnék agresszív többség lenni mostanság, mert szétröhögöm magam ezeken.
A Limbó Hintón túl még nem jutottam, pedig bizisten nagyon osztanám az észt.
De ilyenektől lefordulok a székről:

"""HariSeldon · trenka.freeblog.hu 2009.04.15. 17:25:56
Híradórészlet:

- A parlament szakbizottságai folytatták a miniszterjelöltek meghallgatását.
- Bajnai Gordon miniszterelnök folytatta válságkezelő programjának konkretizálást. Egyes szakértők vitatják, hogy a tervezett költségcsökkentő intézkedések elégségesek lesznek-e a legrosszabb recessziós mérték mellett is.
- A legnagyobb ellenzéki párt frakcióülésén élénk vitában úgy döntöttek, hogy nem gágognak."""

lapi 2.1 2009.04.16. 06:17:40

:DDD ez azért van, mert nem bírod értelmezni a történelmet a haza szempontjából. ja és a haladás is szempont. szal a gágogás mellett voksol a magyar nép cca 70 %-a. szépen leszünk, ha next time nem a közvéleménykutatás dönt a haza sorsáról. :DDD
süti beállítások módosítása