Bookmark This Site

COMING - ÚT

"Ingrid Sjöstrand svéd költő Néha csontvázakról álmodok c. gyerekversében az anya megpróbálja megvigasztalni a gyereket, hogy "csak álom volt". Mire a gyerek: "Mintha sokat segítene, / hogy a szörnyűség itt belül van / és nem ott kívül." Ha a természet működésének fegyvertárában (sok más között) valóban megtalálható a káosz is, akkor nem csoda, hogy a káoszelmélet jelenségeibe lépten-nyomon beleütközünk - akár a külső természeti világban, akár saját belső világunkban. " Mérő László

Friss topikok

  • Gecc: Torrente is ezt a szarhazi Barcat szerette, nemde? Ehhh... hajra MU! (2011.05.28. 21:58) A vizsgálat lezárult, felejtse el!
  • Gecc: @hölgyválasz: Szia Holgyi! Mindenki megoregedett vagy nemtom, de az biztos. :-D (2011.01.31. 22:24) szöveg nélkül
  • jaegtoer: @lapi: Szia Lapi! Csak most látom hogy az szdf-fel kokettálsz. Az lmp már nagyon más? Üdv. (2010.02.02. 07:42) Elkúrtátok...
  • lapi 2.1: nem vagyok benne biztos, hogy vajon akad-e még bárki, aki olvassa a blogomat. mindenesetre csinált... (2009.10.28. 18:43) agycétén
  • lapi 2.1: bár gyurcsány iránti elkötelezettségünk továbbra is szilárd, mint a márvány, de a peresztrojka nev... (2009.06.05. 10:35) szezonzáró

Szóljon hangosan az ének, (mert) GECC ET. MA PONT 30 ÉVES!!!!!!!!!

2009.03.07. 08:24 lapi 2.1

én azt mondom, ma formát bontok és és normál háesz üzemmódban dinamikus posztot nyomok, melyből az lesz a dinamikus, hogy máris publikálom, aztán, ahogy van időm, fejlesztem mintegy, szal folyamatosan bővül, mert kurvasokmindent szeretnék neki egyrészt mondani, másrészt tegnap még a 7-kor dunatv-én kezdődő videoton-debrecen félrangadó második féleidejének első felében mély és kómaszerű álomba zuhantam. az élet ment tovább, tévézés a rest of family részéről, de nem akartak direkt felébreszteni. szal 2-től 4-ig kitaláltam,mi lesz a posztban, megvannak a videók etc.

 


szal a magam részéről admin-társamat, azaz gecc barátunkat 30. születésnapján ezzel a dallal köszöntöm, melynek szövegéről, mondanivalójáról halvány fingom sincs, de a buzuki miatt nekem nagyon bejön. mert jól pengeti az ember. szal mondhatnám azt is, hogy

SZÓLJON HANGOSAN A BUZUKI GECC ET. TISZTELETÉRE!!!

 

ilyen nincs, de a naptévé utolsó részében egy faszi görög népdalt énekel BUZUKIT pengetve. bántóan playbek az egész. szal szép a dal, meg jól is szól, mégis úgy érzi az ember a buzukizós faszi valahogy hülyének néz minket. pedig szegénynek semmi köze az egészhez és persze, hogy megérdemel kis ingyen reklámot.

ez meg úgy jön ide, hogy semmi érzékem sincs a versíráshoz, ebben hölgyi a tehetséges, de mégis erőt vettem magamon:

szal:

szóljon hangosan a buzuki,

bár gecc nem 1 buzmuki!

ezzel kicsit eltologattam a projectet a walt witman-i szabadvers irányába, ám ha tulok mongyuk megzenésítené a címet, mert ő is botfülű, tudjuk tőle. lidia meg megfesthetné, ahogy ezt előadjuk quimby kiséretével a háttérben.mert az már szinte kispál és tény, hogy gecc et sohasem buzizott a blogokon, mondjuk én sem , mert olyan szó nincs is, hogy buzmuki. pedig iért ne lehetne? megérteni azt, hogy arról nem az ember tehet, hogy mire áll fel a dákója, vagy nedvesedik a bugyija? valamint mikor és hol?

ám ez mellékszál a post sub-ját illetően. mert én utánanéztem a saját intranetemben és 1979. nekem az az év volt, amikor minden esélyt megkaptam a sorstól. leszakvizsgáztam, mégpedig hatalmas meglepetésre (magam ma sem hiszem el, mekkora mákom volt polgári jogból. kihagytam az anyag nettó 30%-át. mert felmértem, reménytelen egy hónap alatt megtanulni mindent. írásbeli + három kérdés egy lapon. na nem húztam bele, úgy csináltam, mint ovi most. nekem bejött. :D mentégem, hogy csak a pofám szakadt volna le, ha belehúzok a 30 %-ba, meg később leszek bíró. azt tudtam, hogy büntetőből nem foghatnak meg. szal büntetőbíró lettem abban az évben, azóta meg lett, ami lett. ne feszegessük. :D

szal nincs semmi követendő az én saját életutamban.

napi hír, hogy vietnámiakat kaptak el zugkenderültetvénnyel. mérget ontó növényeket majd elégetik kemencében. ilyen ügyekben botanikus szakértőket is kirendelnek. nyilatkozta is, hogy ilyen egészséges növényeket még soha nem látott. hiába ezek a távol keletiek, jól látja, hát orbán. meg lehetne kérdeni a főbírójelölttől, hogy erkölcsi értékrendje szerint vagy)

1. be kell azonnal tiltani az alkoholt,

2. vagy békén kéne hagyni a kendert.

na elpofáztam a poszt dinamikus részét, mert folyton beülök a vendégek közé, oszt velük vedelek. tehát gecc brother, lassan berúgunk, és jön a holnap, a nemzetközi nőnap. igazi komcsi ünnep, békevonatok zakatolnak moszkvába a szemeim előtt.

a nőkről meg két dal ugrik most be. ez az egyik, - passzol ide:

feltolulnak az emlékek és beugrik a kolesszoba, ahol andré, aki anatole francot olvasott amúgy, egyszercsak fingott egy bődületesen hatalmasat, mielőtt elhagyta volna a szobát. annyira döbbenetes volt a hangerő és a forrás így együtt, hogy egy pillanatra néma csend lett az amúgy zsúfolt kis szobában. na ezt használta ki andré, akit fáradt mosollyal annyit szólt vissza: "na, ezzel játszhattok, csak össze ne törjétek!" ez a dal is egy messzidzs és pont abból az évből, amikor gecc megszületett. nem véletlen a címe tehát, bár arról nem tehetek, hogy zorán nem tud énekelni olyan nagyon. szal tessék a dusánra figyelni, pls:

ha jól látom, elmúlt éjfél. lezárom a posztot tehát és mi mással, mint ezzel

662 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lapi.blog.hu/api/trackback/id/tr95986733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.03.24. 19:17:34

@tulok ex betonputtó:

Nem teljesen értem, amit írsz. Milyen ajánlatra gondolsz?

Szerintem az, hogy nem akar 1 évvel választások előtt valami szakértői kormányba belefolyni, és tényleges hatalom nélkül osztozni a felelősségben, és a népszerűtlenségben, szerintem tök logikus. A szakértői kormány ötlet kb 2,5-3 évvel ezelőtt volt aktuális.

Hiába tenne bármilyen ajánlatot a kis pártoknak, ők meg vannak győződve arról, hogy egy előrehozott választáson nem kerülnének be. Ami lehet, hogy így is van, azt viszont tényleg nem értem, miből gondolják, hgoy 2010-ben majd több támogatójuk lesz...? Az EP miatt így is úgy is lesz kampány, és én igazából nem látom, hogy egy év mire lenne elég. (új kormány, amíg beindul, utána nyári szünet, meg két kampány, meg egy rakás mszp-es dinoszaurusz, akikkel küzdeni kell a reformok miatt... esélytelennek látom ezt így ebben a formában)

Amúgy ha jól tudom ,az SZDSZ-nek fölajánlották, hogy az előrehozottért cserébe megszavazzák Budapest költségvetését...

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.03.24. 19:21:04

Én személy szerint már csak a baloldal szép szőke hercegében bízom, hogy bedob valami szteroidfröccsöt csütörtökig, és bevállalja az előrehozottat. (ami szerintem nem kis népszerűségnövelést hozna)

De nem tartom túl valószínűleg, hogy így tenne...

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.03.24. 19:33:39

@Non est volentis: "cserébe megszavazzák Budapest költségvetését... "

Ezt kevésnek érzem, de pl felajánlhatna egy közös listát, 15-20 biztos befutóval.

Én személy szerint sajnálnám, ha a kicsik nem jutnának be a következő körbe. Az egypártrendszernek sem voltam híve, a kétpártrendszer sem sokkal jobb.

Ha viszont a Szadi tényleg tökös lenne és vakon bevállalná az előrét, akkor egy szavazója biztos lenne. (És akkor már csak 200.000-t kell találnia) :))

lapi 2.1 2009.03.24. 20:34:07

megmondtam már decemberben a ráűdióban nonest, hogy elválik a szar a májtól. itt az ideje, teszem hozzá. érdemes kiguglizni, mit mondott surányi a nemzeti csúcson. amire egyébként sem sólyom, sem orbán nem vonszolta el a seggét.

"Nemzeti Csúcs
2008. október 18.
Surányi György hozzászólása
Hölgyeim és Uraim!
Vannak pillanatok, amikor higgadt, hideg fejjel végrehajtott, határozott, széles összefogáson alapuló döntésekre van szükség. Ez nyilvánvalóan ilyen pillanat.
Az elmúlt időszak folyamataiban szinte minden nap, minden hónapban, talán több mint egy éve olyan események tanúi vagyunk, amelyeket korábban elképzelni sem lehetett. Ezek az események megrázóak és nagyon mély indíttatásúak. A válság mélysége, szélessége, kiterjedtsége kétségkívül a legnagyobb a 29-es gazdasági válság óta. A rossz hír az az, hogy nem vagyunk a végén, de még az sem valószínű, hogy elértük az alját. Egyelőre csupán a pénz- és tőkepiacok válságát látni. Talán ennek már az aljához közeledünk, ugyanakkor messze vagyunk még attól, hogy ennek a következményeit, a reálgazdaságra való átszivárgását érzékelni lehetne.
Miről van szó? Meggyőződésem szerint nem a kapitalizmus, mint rendszer került válságba, nem a demokrácia, nem a magántulajdonon alapuló szabad verseny haláltáncát látjuk. De valószínűleg a kapitalizmus 1989-90-et követő egyoldalú, doktriner, fundamentalista, a piaci önszabályozást határtalanul megengedő vállfajának válságát látjuk, szenvedjük.
Mi van e mögött? Egy nagyon egyszerű folyamat. Minden ellenkező híreszteléssel szemben az ingatlanpiaci válság alapvetően annak a következménye, hogy körülbelül 10-15 év óta rendkívül laza fiskális jövedelem- és monetáris politika folyt a világ számos országában. Ezen belül az Egyesült Államokban, Nagy Britanniába, Írországban, Spanyolországban, Ausztráliában, a balti országokban és sorolni lehet.
100 százalékos korreláció van a külső fizetési mérleghiány durva növekedése és az árbuborékok kialakulása között. Ez az árbuborék kipukkadt és ezzel együtt véget ért ennek a rendszernek a fenntarthatósága.
Természetesen ehhez hozzájárultak egyéb hibák, a felügyeleti rendszerek hiányos működése, hozzájárult a felügyeletek megosztottsága, az önzés, amiről ma itt nagyon sokszor szó volt, a vezetési ösztönzési rendszerek perverz működése, a szabályozás prociklikus alakulása.
Hogyan hat mindez miránk? Az idő miatt persze ugrani kell. 1995 és 2000 vége között Magyarország fenntartható, kiegyensúlyozott, exportberuházás-vezérelt növekedési pályán állt. A leggyorsabban növekedő országa volt a régiónak. 2001-től a követő hat évben fordulat, paradigmaváltás következett be. Az előző
gazdaságpolitikát felváltotta a költségvetés felelőtlen osztogatásán alapuló, a fogyasztás teljesítménnyel alá nem támasztott növekedésén alapuló fenntarthatatlan gazdasági növekedés. Ennek az árát fizeti az ország 2006 óta. Természetesen az időszak egésze nem homogén. 2002 nyarát követően még lényeges romlás következett be és folytatódott egészen 2006 nyaráig.
2006 óta a változások mennyiségi értelemben helyes irányba mutatkoznak, azonban a vihar elől nem sikerült beérnünk a kikötőbe. Közbeszólt a világgazdasági válság és közbeszólt az is, hogy a növekedés feltételeit egyáltalán nem sikerült megteremtenünk.
Ezért nem értek egyet azokkal a véleményekkel, amelyek azt mondják, hogy a válság hatására félre kell tenni mindent és csupán a költségvetés kiegyensúlyozására kell alapozni. Szeretnék itt nagyon röviden arról beszélni, hogy ma a piacaink, a legfőbb piacaink depresszió előtt állnak, a kamatkockázati prémiumok emelkednek, az elérhető pénzügyi források szűkülnek. Ilyen körülmények között a költségvetés hiányát az eredeti programhoz képest tovább szűkíteni a legjobb recept arra, hogy mi is a 29-33-as gazdasági válságba kerüljünk.
Következésképpen mi az, ami kivezető út lehet? Azokat a tabukat félre kell tenni, amelyeket eddig fontosnak tartottunk. Hozzá kell nyúlni a költségvetés kiadási oldalának legfontosabb témáihoz. Az MDF elnökasszonya ezekből számosat említett. Ennek alapján pedig meg kell teremteni a fedezetét annak, hogy a gazdaság teljesítőképességét növelni lehessen. Azaz olyan adó- és járulékrendszer átalakítást végrehajtani, ami a növekedéshez, a gazdasági szféra felemelkedéséhez, új munkahelyek megteremtéséhez segít.
Befejezésül még egy mondat. Elképzelhetetlen, hogy egy ilyen átalakítás az elkövetkező egy-másfél évben ne követeljen, ne kívánjon az ország minden állampolgárától komoly anyagi áldozatot is.
Köszönöm szépen!"

szal a fidesz ismét abban érdekelt, hogy "zsákbamacskára" kapjon felhatalmazást. az alkotmány meg le van szarva. szal van még egy kör az 1500-ból. :DDD

lapi 2.1 2009.03.24. 20:52:20

@tulok ex betonputtó:

"_TÉNYLEG_ csak véletlenül találkoztunk és ezt akkor is eskü alatt fogom vallani, ha áramot vezettek a herémbe. :)"

ebbe a projectbe nem rángatsz bele, tulok brother! ha az én tökömbe BÁRKI áramot vezet, én azonnal bevallom, hogy (a villanyszerelő kívánsága szerint)

1. tulok = fletó titokban tartott vértestvére.

2. tulok = ovi lásd, mint fenn.

X. tulok = ő nyírta ki jfk-át, tehát oswald ártatlan!

szal, lehet, hogy bátor vagyok, de azért a golyóimat szeretném megvédeni.

videa.hu/videok/film-animacio/a-nagy-lebowski-coen-testverek-jeff-bridges-l4OXRYascl76MucR

btw. lidia, markónak adtam egy másik nevet is. tökibaba. :DDD

lapi 2.1 2009.03.24. 21:06:27

nekem személy szerint a vértes szimpatikus, de ilyen alapon lehetne az alsó szomszéd is, aki szintén nagyon szimpatikus ember. a glatz személye meg biztos megnyugtatja az ornitológusokat, de a pénzpiacokat nem biztos. (szal ki lenne a pénzügyminisztere? csak nem a bokros? :DDD)

nonest. a szdsz soha nem volt annyira szar állapotban egyéniségekben, mint a fidesz. csak nem gondolod, hogy ez úgy műxik, hogy fodor gondol egyet? :DDD

jaegtoer 2009.03.24. 21:18:43

Ne fosszatok fiúk, a Pobedák csak biztosították a helyszínt, hogy a spontán ütközésetek zavartalan legyen. Még hogy áramot... nem hagynám Lapi. Kihoználak titeket bárhonnan. Na jó. ez egy kissé nagyképű faizé volt, de hát az alvó kapcsolati tőke is aktiválható:DDDD

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.03.24. 21:33:54

jaeg: köszönöm, lapi nevében is! De. Láttál már fekete Pobedát narancs-szín rendszámmal? Mint esztétikai kategória nem utolsó, de azért be lehet vele szaratni egy tulkot. :))

lapi: az 1. és a 2. állítás igaz, bár egyikre sem vagyok büszke. De a 3.-at csak nagyon béna vallatótisztek szopnák be, már csak a fiatalságom (LOL) okán is. (Jó, tudom arcplasztika, meg orvostudomány mai állása.)

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.03.25. 00:05:33

Jó-jó. Pakolom újra a székeket, felmosni sztem most nem kell, nem lett összejárva annyira a mázas kerámia. Kulcs a szokott helyen.

liidiiia. 2009.03.25. 00:20:10

milyen színű a mázas kerámia? :-)

lapi :-) , látok én amit látok :-D , éshogy gecc et-t idézzem: "és az úgy van. vagy nem, de az biztos"
:-D

jóéjtet én is :-)

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.03.25. 00:51:20

Visszakanyarodtam, mert úgy láttam, hogy nincs lekapcsolva a villany. Az ilyen válságos időkben ez pedig több mint bűn, pazarlás.

A máz ker persze zöld-fehér, arany fúgákkal, de lehet, hogy a diszkógömb visszfényei eltolták a spektrumot.

Most látom, hogy a zenegépbe is beragadt egy ötvenes, megpróbáltam kipiszkálni, hát nem elindult? Hát de.

www.youtube.com/watch?v=kM3hrURZyu8

"Mert persze hogy szeretsz
Nem is engem az időt
Ami velem ment el ezt
Senki nem dobja
Könnyű kézzel kukába
Mint a vak kismacskákat
Bekötve a zsákba"

Na most figyelek, hogy jó kódot üssek be a riasztóba.

Utcáról visszagajdolva: Megint elcsaptuk egy lila klub száját, ráadásul idegenybe'!

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.25. 06:08:41

Figyuz, gyerekek.
Itt nem lehet véletlenül tanálkozni.
A szomszéd utcában két osztálytársam lakik és húsz év alatt nem futottunk össze.

Kettőtök közül az egyik tégla.

Na, ilyet olvastam.
A Fidesz vérszemet kapott. Nekik mostmár vagy impala, vagy semmi.

lapi 2.1 2009.03.25. 08:37:54

jó reggelit!!! :DDD simon mondtam, hogy te leszel a szilvási, de most lefokozlak államtitkárrá. mindketten téglák vagyunk, b+!!!

:DDDDDDDDDDD

na megyek konspirálni az szdsz helyi elnök haverommal. lehet bízni vajon benne, hogy a becsület és becstelenség között nincs kompromisszum? na ennyit a cusi ügyről és szar ügy, ha már ott tartunk, hogy évtizedes haverságban is észnél kell lenni, mikor kinek ígérte meg az ember, hogy ami köztünk elhangzik, az csak köztünk marad.

micsoda kihívásokat kell elszenvedni ekkora válságos időkben. még jó, hogy nem támadja török a hazát...

:DDDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.25. 08:53:04

Hát, mire kell megjönnöm?

Lapi vigyázz, mert úgy bedrótozlak, hogy anyád sem ismer rád.
Egy Szilvásival akarsz kikezdeni?
Nekem mostmár vagy impala, vagy semmi.
És Bíró Ica meg Anettka is többet igért.
salabakker.blog.hirszerzo.hu/?todo=entry&vid=12241

lapi 2.1 2009.03.25. 13:27:47

szeva simon!!! :DDD b+, nem olvasom el a blogodat, ha már pont én maradok ki, pedig sólyomnál jobb lennék, mert két dolgot jobban tudok nála: csak úgy elolvasni az alkotmányt, mint egy jó novellát s. MOM-tól. (magyar optikai művek, ami az első valóságos munkahelyem volt. kb 6-8 hónapot abszolváltam kifutófiúként, amikor a népművelő szakot már otthagytam (önként és nem kirúgtak!!!), de még nem vettek fel a jogra. 1971-et írtunk, bakker... és volt az osztályon egy csaj olyan dudákkal...

szal a sólyomnál jobban tudom értelmezni a magyar nyelv köznapi értelmezésű mondatait. innentől nekem bayerzsolti gáz, sólyom is de más okból:

www.origo.hu/itthon/20090325-solyom-laszlo-csak-az-elore-hozott-valasztas-lehet-a-megoldas.html

de ha már én nem vagyok elég jó pedigréjű, akkor legyen a jáksó, aki szintén nem buzi, még kicsit sem.

nekem innentől nem kell politikai hitvallás + jóerkölcs. aki ilyet képes rögtönözni, az lehet közt. elnök. a magam részéről nagyon bírom tisztelni.

"Ugyanakkor hozzátette: nem biszexuális és nem is érti, ki gondolhat róla ilyet, amikor mindenhol azt hangsúlyozza, sírva könyörög egy nőért. Jáksó László azonban tudni véli, honnan fúj a szél, miért terjesztik róla, ezt a pletykát. Elmesélte, egyik reggel felhívta egy újságíró, aki megkérdezte tőle, mi szeretne még lenni ebben az életben. Laci erre félálomban azt válaszolta: férfiprosti Vietnámban.

Az ebből született cikket később valaki úgy kommentálta, nem csoda, hogy a műsorvezető ezt nyilatkozta, hiszen köztudottan biszexuális. A műsorvezető elárulta, régóta szerette volna tudni, hogyan születnek róla a pletykák, most legalább ez a vágya is teljesült. "

www.storyonline.hu/hirek/jaksorol_terjesztik_biszex/14821/

szal ma laza napot tartok, voltam a bíróságon papírcuccot intézni, később felhívtak, hogy elmarad a következő tárgyalás is a cusi ügyben, folytatás április 16. szal addig van idő, ráadásul április 14. napján lesz a házassági évfordulónk. meg az agenda szerint aznap leteszi az esküt az új gyurcsány.

ritka alkalom, amikor az egész tejút története szempontjából meghatározó nap összefonódik egy atommag milliárdnyi részének pici kis sorsával.

a csapatok felsorakoztak: egyik oldalon luk skáj-walker, vele szemben dárt veder.

na jó ez túlzás, belátom.

aránytévesztésbe estem, mint soros györgy, amikor levet írt antall józsefnek, mégpedig nyíltat a népcsabiban.

nekifutok mégegyszer, mert ovi valóban nem egy rém, csak egy demagóg, ká ejrópai kissé kiégett wundekind. szerintem...

szal jobb ha csurkához fordulok még az ősidőkből. ö mondta magáról még mdf alelnökként:

"ha zászlóvivőnek nem is, de golyófogónak jó vagyok." :DDD

csakhogy csurka sem egy etalon számomra. marad hát

pro patria - pro respublica!!!!!!!

(most rábaszok, ha nincs is ilyen mondás, csak kitaláltam, vagy ha van valami csodaszervas cég ilyen névvel bejegyezve... de kockázás nélkül nincs nyereség. ami viszont fix p. howard. amennyire tudom, ő sem ugrott el a pia elől, csak nem volt ideje felhagyni a kemény drogokkal spontán módon. szal a kockavetéshez is kell némi mák. ami viszont ópium, szal ennyit a szabad asszociáció veszélyeiről. )

:DDD

de azt mondtam ma a főtéri kávézóban az ősi haveromnak, aki alapítótagja volt, szal nagyon elvtársak voltunk:

"b+, emléxel. akkor sem volt valódi veszély, mert fel sem merült, hogy elvisz az ördög egy nap. hogy mennyit röhögtünk, meg piáltunk azokban a legendás 89/90-es években. most is ugyanazt a bizsergést érzem a csontvelőmben... a köztársaságért még a golyófogás is megéri, mert anélkül baszhatjuk az életünk szebbik felit. amennyire tudom, ő sem volt sem mszmp tag, sem besúgó. csak normális ember, mint néhány millióan rajtunk kívül, plusz a párttagok között is volt tökjóarc, nem is egy. (télleg egérút: megélek belőle, ha a köv választás után NEM sorolom fel őket és csak 1000 huf-ot kérek minden fel nem sorolástól. :DDDDDDD

félre a viccet... nagyon szeretek a cusi per kapcsán, vagy ürügyén néhány szembe belenézni. hosszú-hoszzú évekig szarakodtam, baszkurálódtam vele, hogy ne nekem remegjen meg a lábam, akárki is a másik szem gazdája.

s innetől már nem is akkora a tét. mondhatni gyerekjáték.

nonestnek szerettel és tisztelettel (no irónia, pls.)

www.youtube.com/watch?v=slE7hftqI1k&feature=rec-HM-fresh+div

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.25. 14:18:35

Csurka for president.
Ha ilyen golyófogósat tudott mondani, akkor már mindent értek.
Nálam nagyon bejön a Csurka.
A kedvenc szélsőjobberem.

"hosszú-hoszzú évekig szarakodtam, baszkurálódtam vele, hogy ne nekem remegjen meg a lábam, akárki is a másik szem gazdája.

"
...
Nem látszik, hogy mennyi munka van benne.
Inkább olyannak látszik, mint a gyári kiszerelés.

lapi 2.1 2009.03.25. 15:10:23

üvegszem? :DDD az igazi meg a mobilomban. baszki a végén csak portás leszel az nbh-ánál. vagy ha az nem smakkol, akkor kicserélünk a turulra a címerükből. úgyis már egy ideje bassza az antifasiszta szemem. :DDD

ps: kezdem magam úgy érezni veled magad, simon, mint ádám vs lucifer madáchnál. először teenagerként láttam a huszti volt az ádám és a mensáros a lucifer. esküszöm, teljes szívemmel lucifernek drukkoltam, pedig én még varga zolit láttam, ahogy élőben színezte a 8-as mezben. :DDDDDD

ps: anyám szerint - ha jól emléxem - mindkét színész akkora búzakereskedő volt, mint elton john, de az biztos, hogy nem az esti hírlapban olvasta. :

szal ez a párhuzam is szar. levágtam hát, hogy ne patetikuskodjak a hordóról, mert még valamelyik baromarcú kukucskáló komolyan veszi. :DDD

lapi 2.1 2009.03.25. 15:22:33

ezt a skáj walker, a texasi kopó vs dark vödör, a felcsuti farmer egyszerű redneck tökös kis cowboya párbajt talán bacsónak kéne formába önteni, ha monthy pythonéknak magyarland nem egy gigapiac, plusz régen elmondták már, amit akartak, szal megcsúszott az idősík megint. ez gyakori jelenség tavasszal, amikor ugye egy jó hangulatú késő tavaszi kampányát a fidesz nyilván a legutóbb megbukott depressziókampány hibájából a válság dacára a nép primér ösztöneire alapozva a alábbi szövegre alapozza. nem vagyok vizuális alkat, de ingyen adok kampánytanácsot a jobboldalnak, mert mindig iszonyú avittas az egész feelingjük számomra:

szal gigaplakát, rajta a min. elnökjelőlt.

felül:

"népet nem, csak komcsit nyúzunk a válságban"
középen portré, ing, nyakkendő, benne jólismert arc. (hacsak nem egy ismeretlen arc lesz a fidesz min. elnökjelöltje, de ezt most vessük el a móka kedvéért:)

alul nagy betükkel:

"itt a tavasz, dagad a fasz!"

kicsit brutális, ám alkalmas arra is, hogy megszólítsa a társadalom azon korántsem hülye részét, akik már régóta szarnak az egész politikára. :DDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.25. 15:23:04

És én lehetek a Lucifer?
A házassági évfordulóm 06.06.

Ha már.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.25. 15:26:28

@lapi:
Én még ebben a komcsinyúzásban is kételkedem.
Egyszer már megigérték, hogy el lehet dobni a telefonkönyveket, de abból se lett semmi.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.25. 15:36:31

Hát lehet, hogy szívsz, mert idejárok, de valahol mégis egyhullámhosszon lehetünk, mert pont az ember tragédiáját kommenteltem a Hirszerző publin, amikor a luciferest bepötyögted ide.

De ezt a Husztit nem értem. Nem a Piros Ildikóval futott?

lapi 2.1 2009.03.25. 16:01:44

ne baszki velem, simon. most gondolod, hogy valaha is édekelt engem, hogy melyik csepűrágó búza, vagy melyik biszex. ne adj isten, annyira kivan a szörnyű világtól, hogy a one-on-one felállást favorizálja. bár én magam sohasem értettem, ha egy db. sörényes oroszlánnak van 5-6 nemsörényes nőoroszlánja arra, hogy vadásszanak neki. szal döglik az árnyékban és felriad arra, hogy emanuelle-lel álmodott - szal késő délutáni erekciója támad. feltápászkodik hát és komótosan megbúbolja azt a lány oroszlánt, amelyik aznap pont bejön neki.

aztán bezabálja a friss színhúst és ettől persze elálmosodik, és visszamászik a fa alá dögleni. szal kurva unalmas az élete, de király, rajta van a képe mindenféle logókon, mint zászló, címer stb.

namost ezt megtanultam olyan 7 éves koromban, amikor adtak az első tévénken állatos filmet, meg a dzsungel könyve volt, amit anyám felolvasott legkorábban. amennyire emléxem, az a mongúz volt. esküszöm most ugrott be nemtom mióta. az első mese. ki kellett gugliznom, mert csak annyi jött be magamtól, hogy legyőzte a kígyókat, pedig nem volt egy oroszlán.

a # Riki-tiki-tévi - Riki-tiki-tévit, a fiatal mongúzt egy Indiában élő angol család fogadja be. A mongúz megvédelmezi a családot Nagtól és Nagainától, a két kobrától.

hu.wikipedia.org/wiki/A_dzsungel_k%C3%B6nyve

hogy mekkora kis barom voltam (vigyázat pont 56 volt!!!) - jól jelzi, hogy a kobrák is tökjófejek, mint a macskák pl ceylonban. simán mutatta a spectrum, hogy játszanak velük az ottani háromévesek és fel sem merül, hogy bántsa őket.

csakhogy ez nem ceylon, bakker és beszarnánk, ha csúszna velünk szemben két kobra a spájzban, amikor a befőttért nyúlunk. :DDD

ha van házi mongúzod, lehet, hogy leverődik néhány befőttesüveg, viszont nem kell venned aznapra whiskas mongúz tápot.

szal engem érzékeny korban viselt meg a forradalom és kipling. :DDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.25. 16:17:56

Huh.
Ja, asszem belegyalogoltam valami libber tabuba a homókkal kapcs.
Lecsaptál a kígyóra, mint Rikitikitévi.

lapi 2.1 2009.03.25. 16:18:33

na igen, ezt én is megkérdeztem anyámtól, mondván, hogy a p. ildinek elszabott jó teste van, amiért vállalható kockázat, hogy előtte, közben és kicsit utána huncut gödröcskéken kell mosolyognod, mégpedig bárgyún. na jó voltam, vagy 20 talán, szal romlott erkölcsű. azt mondta, pont az benne a vicc, hogy direkt elvett egy ilyen jó nőt, de közben valamilyen rendezővel fűrészel a cselédkonyhában. na innentől nem akartam színész lenni, mert anyám is nagyon felháborodott, hogy ilyen hülye vagyok, hogy ezt sem tudom. kellett olyan 30 év kemény meló, mire aztán megértette, hogy télleg leszarom, ki mit csinál az ágyban törvényes keretek között. mondjuk ha én egy baribaszó lennék, kurvára titokban dolgoznám meg szerelmem tárgyát. ám az élet még nem állított ilyen kihívás elé és van esélyem, hogy már nem is fog. hozzáteszem, hogy engem még nem is molesztált egy bari sem. de még csődör elől sem menekültem soha. sőt ha bika üldözne az aránában, akkor sem azért futnék fel még a függőleges falra is, mert sokkal nagyobb a kukija, mint a miénk, hanem mert van neki szarva a fejin, nekünk meg nincs. az viszont tényleg külön pech, ha pont a seggeden keresztül nyársal fel a rémült és sebzett állat.

tehát érdemes figyelni ezekben a napokban, hogy melyik királycsináló ideges és melyik nem.

na ennyi baromság után lépek, mielőtt kilép kövér laci a sifonból és én nem tudom eldönteni, mitől szartam be. az ijedségtől, vagy a röhögéstől. :DDDD

-lyla- 2009.03.25. 16:29:50

nesze, vaze, ma jó kevem van, malackának is megírtam:

"

"...ne a választásokkal töltse az időt a kormány..."

ezzel indokolja az előrehozott válastások elutasítását, ez a kispéteri demokráciafelfogás...

mééé? csak nem akar kampányolni a kormány? hülye díszpéldánya a fajtájának...

a másik meg az a barom gyenesei, aki úgy tudja, új ciklus kezdődik 2010-ben, akár lesz előrehozott, akár nem...

és ezek vaze, MINISZTEREK egy magyar kormányban...

F E G Y V E R B EEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

legyen momongúzod, angolból fordítottam:

a kígyó és a mongúz

a sápadt kígyó
felhagy a támadással
tovatekereg

a selymes füvön
önbecsülése oda

a mokány mongúz
fondor tekintetével
feltornyosul az

üres semmiből
lopakodik a

sziszegő felé
le akarja gyűrni a
hüllő nagy fejét

két ősellenség
eónok óta

a mongúz kivár
közömbös ábrázattal
végül megfordul

más irányt választ
hagyná a kígyót

hogy nem lesz harc ma
fellélegzik a kígyó
szemét lehúnyja

agya kikapcsol
s a mongúz lecsap


ezt már én fűztem a tanmeséhez:

nem túl bonyolult
a kígyó és a mongúz
tankölteménye

ha nem jó a taktikád
biz’ könnyen ráfaraghatsz


azt hiszem, rövidesen nem leszek már annyira morcos tőled, bár azt azért kinézem belőled, bármikor fel tudnád baszni az agyamat...

jó szurkolást!

lapi 2.1 2009.03.25. 16:34:08

nem vagyok látens homár sem simon, bár az sem azon múlik, hogy ki deklarálja és ki nem. a szexet a természet részének tekintem - egyik mesterem meg azt mondta: a szex csak akkor igazán élvezetes, ha mocskos. hát én nem tudom, de van benne valami. mármint abban, hogy nagy varázslat lehet, ha a teremtő erre bízta a fajfenntartást.

ez legyen mondjuk ideális esetben 5 db igazán jó fűrészelés, amikor minden összejön. vagy ha nagyon nagy család, hát 10. per élet.

erre viszont azt mondta egyik haverom: aki nem fűrészel rendszeresen, annak megkövül az agyában a sok sperma és tökhülye lesz 25 éves korára. nálam sokkal okosabb és tapasztaltabb haver volt, nekiszegeztem hát a kérdést: mi van azokkal a skacokkal, akik nyomik és egyetlen jó csaj sem néz rájuk. azok is megtalálják az igazit, csak nehezebben. addig meg verjék ki, de tilos meghülyülni.

ekkor esett le a sperma alakítása woody allennek, kész voltam tőle. belémhasított a felismerés, még azt sem tudjuk hová vetnek be minket és csak egy bajnok lesz a milliárd közül.

na baszki, nekem sohasem volt önbizalmam ezekben a vallásos ügyekben, viszont még nem láttam a pulp fiction sem akkoriban.

www.youtube.com/watch?v=5oMr3CK-xcg

lapi 2.1 2009.03.25. 16:52:00

hvg.hu/itthon/20090325_szabo_zoltan_ugyeszseg_mszp_panama.aspx

hát igen. nehéz az ügyész élete, amint a cuslág ügy is bizonyítja. a jobber sajtó száján lakat, ez jól látszik a tárgyalóteremben is. talán átjött a blogomon is. bábszínház, de ebben az előadásban mindenkinek megvan a pontos szerepe és felelőssége.

mondtam is a rádióban még decemberben. egy mondat volt, de benne hagyták. korrekt szerkesztés volt, akkor is mondtam.

az én felfogásom szerint az anyagi igazság felderítése nem azonos a joggal való visszaélésnek, pláne ha ilyenek a jogszabályok, amilyenek a pártfinanszírozásnál.

az nem megy, hogy a kiskatonákat felhajtjuk a vágóhídra, a tábornokok meg röhögnek a háttérben. akkor mindig azok nyernek, akik gátlástalanabbul használják fel informális hatalmukat plusz a formálist, mert az is van a zsákban, ha jogszabályokat böngészünk szabadidőnkben, amit én ugyan soha nem tennék, de nem akartam kibukni az egyetemről sem.

érdekelt vagyok hát abban, hogy olyan lássunk már tisztán, mi megy itt a bábszínházban valójában, oszt lehet összekapni + osztogatni a közbizalmat. ehhez bőven elég egy év szvsz.

a tanút meg lehet mixelni a mátrix-szal, a manson akkor is marilyn marad!!!

www.youtube.com/watch?v=syrrhcq3aMw

lapi 2.1 2009.03.25. 17:28:51

@-lyla-:

:DDD na kiugrasztotta a nyulat a mongúz a bokorból, -lyla -. mégis tőled valahogy megtiszteltetés.

az okay, ha neked orbán vagy sólyom a mongúz, nekem meg csak az első mese, ami beugrott ma. én akkor fletóra teszem a mongúzbőrt, csak hogy pariban legyünk.

a többit majd eldönti a dzsungel, öregfiú.

a gyeneseit sem én csináltam, gondolom te sem. ha ma ez a legnagyobb probléma, akkor vadászgörény legyek, ne mongúz, bár az csak viperákat kap el.

viszont majdnem minden mongúz képes négyig számolni és betartani a demokrácia játékszabályait. mert az nem úgy van. ám, ha te vagy malacka megunjátok a szocikat a 3. évben, akkor húzzon el a fletó.

ha nem voltam érthető: ha elhúzna, engem személy szerint hagyna cserben, mert én nem ezért támogatom a fószert, hanem azért hogy folytassa a politikáját. és pont ott, ahol erre kap demokratikus felhatalmazást. és baszki, ha vekkerórát szartok, akkor sem fogom leköpni magam, vagy azokat ez embereket, akik úgymond szoci szavazók. nem ilyen alapon megy nálam a szimpátia - antipátia.

ám eszembe nem jutna bárkit emberi méltóságában alázni, ha nem az én favoritom jön be a lóversenyen. ezt te is meg fogod tanulni egy nap lyla, mert sokkal könnyebb gyűlölet nélkül élni, mint azzal. ez nagyon ki szokott jönni az igazi válságos időkben. erre tanít a töri is ha jó olvasom.

szal a válságot sokkal könnyebb kezelni, ha mindenki magával kezdi. én is azt teszem mellesleg, ezért fogom vissza annyira magam, amikor nettó baromarcúakkal szelíden diskurálok néha terápiás célból, hogy miért, arra írtam többezer hsz-t.

ismered a viccet:

decens öregnéne a dokinál (vizitdíj előtt)

- doktor úr, nem hiszi el, de az utóbbi időben folyton szellentek. hihetetlen, de mióta bejöttem a rendelőbe, máris pukiztam kettőt még a folyosón. még szerencse, hogy nem hangosat szellentek. mit vizsgál meg a doktor úr először rajtam?

- a füleit, hölgyem.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.25. 17:54:22

Lapi.
Ez a Törpemongúz nevű tag a Tóta bajuszos posztján, ez eléggé ott van, ahol Te.
És pont mongúznapon.

lapi 2.1 2009.03.25. 18:00:54

az semmi, de én meg pont elcsesztem a délutánt a bloggal, de sebaj. a posta 7-ig van nyitva.:DDD

lapi 2.1 2009.03.25. 19:15:57

a főbírók jelölései kapcsán a nyíltság jegyében nyilvánosságra hozta az oit az üléseinek jegyzőkönyveit a neten.

hvg.hu/itthon/20090325_orszagos_igazsagszolgaltatasi_tanacs.aspx

én mindenesetre kíváncsi vagyok, ki és mit mond a pénteki ülésen.

mondhatni személyes okokból szeretném tisztán látni, hogy a bírói kar intakt és független. ha már az adófizetők pénzéből veszik a kávét és főzőt az ülésekre.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.03.25. 23:56:27

www.youtube.com/watch?v=smXEVJ3lEuo

Éjfél van a presszóban, - Let's go van
Mondja a kopasz erős, aki az est győztese lesz.
- Jó - mondok, - Csak én még egy kis
Maradékot meginnék.
- Látod itt előttem ezt,
De a mondat végével együtt
Kivezet a kapuhoz, hogy együtt
Az Idő, itt várd meg, és otthagy,
Bent meg nevetnek egyet,
De mindegy, pont jön az Idő,
Hogy megmondja nekem, ugyan mitől
Dugulnak el szép ívű folyók,
És lesz mocsár az egész tájból,
S ha kijön fölé a kakukkod párszor,
Én nekivágok valami kezembe akadót,
Hát hogy tudsz ilyen utolsó lenni,
Hogy ami volt, úgy többet nem lesz semmi?
Itt állunk valami nyárban,
A Balatonban, a májamon száj van.
A víz, mint a vaj olvad a Holdtól,
Szőreink közt halraj horkol.

||: Na Idő, ezt add vissza,
Meg mondd, mitől van, hogy olyan ritka,
Amikor nagyjából minden ott van a helyén,
Adódik nő és én, mint odaadó legény.
Éji ég, és magyar föld, bár pár német kint csörömpölt,
Ez mindegy, én nem a paradicsomot reklamálom,
Tudom, hozott anyagból kotyvasztod a masszát,
A bűvészek meg összebasszák
A mozsarukban a Poljotot. :||
De én tudom, hogy volt, voltam ott.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.03.26. 00:02:41


www.youtube.com/watch?v=9JCgLEP9EwM&NR=1


1. Ladákkal jöttek,
Lányok, fiúk vegyes,
Nyár volt, túl meleg,
Így aztán szerelmesest
Játszottak, és tánc után
Pár perccel múlt 0 óra,
Amikor elmentek fürdeni
Meztelenül a bányatóra.

2. A pénz meg csak úgy jött,
Ahogy a zsír rá a húsra,
Bálnák, ki a partra,
Mindenki akarja,
Hogy a világ is megtudja:

3. Szeretni kell ezt,
Csak az van, amit szeretsz,
Az ördög is angyal,
0 óra 2 perc és a
Forevör janggal

4. Indítjuk a napot,
Kedves hallgatóink,
Mindent összefröcsölt már
A holdsugár máma ott kint.

5. Tehát vigyázzanak az úton,
Akik indulnak haza,
Inkább délre kéne menni,
Ott semmi nem annyira kemény.

6. Akik élnek, azok délnek mennek,
Akik haldokolnak, északnak,
Majd üdítőznek a vitorláson,
És integetnek ha elhagynak
Valakit

4.

7. A kertben illatokkal
Játszottak a szagok,
Persze a szagok
Győztek most is.
De jók voltak az illatok is.

2.

8.Akik élnek azok délnek mennek Akik haldokolnak, északnak,
Vagy üdítőznek a vitorláson,
És integetnek, ha elhagynak

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.26. 06:00:19

@tulok ex betonputtó:
Hűű. Ez jó, ez a meguntam félni.
Elég beteg, de ki akar törni.

lapi 2.1 2009.03.26. 06:22:51

jó reggelit, elvtársak & elvtársnők! helyzet van, meg meló. :DDD

ps: twá-n kezdtem, mert helyzet van. ma vagy megy fletó, vagy nem. :DDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.26. 06:55:08

Szeva Lapi.
Ha megy, ha nem, már ketrecben a szekta.
Mégis Fletó a sárkányölő.

lapi 2.1 2009.03.26. 08:40:21

hát nem tudom, simon. tegnap este azzal aludtam el, hogy a feleségem elkeseredésében azt mondta, hogy az ilyen seggfejek miatt bukik fletó, mint amilyen én vagyok. :DDD az még csak rendben volna, ha a miattam keseredett el, ennek okaira csak magam fel bírnék egymillió okot sorolni. csakhogy ő még nálam is nagyobb fletó fan, ráadásul jó a szimata. nemcsak azért mert engem választott, hanem azért, mert amikor pozsgay et be bírta nyomni a népfelkelés dumát egyenesen a közkedvelt és hofi által házmester ákos főszerkesztette népszerű 168 óra c. rádiós hetilapban. ja 1956-ról. ami vagy revolution vagy riot volt, ebben még nem látunk tisztán, valljuk be.

szal akkor ő azt mondta, miközben én ujjongva ugráltam pár hétig, hogy hurrrrrááááááááá...

"nekem ez a pozsgay nagyon balos, szal stiches."

szal tegnap este gyurcsányért még a könnye is kicsordult kicsit és ezt vágta a fejemhez. :DDD

hiába április 14-én lesz az ezredik házassági évfordulónk... ilyen hosszú együttlét után már együtt pendülnek a reflexek az agyban. ő tudja, hogy nagyon hasonlót érzek a csontjaimban, mint amikor bírói esküt tettem, pedig a napjára sem emléxem. a házasságunkat is csütörtökön kötöttük és egy bírónő volt az egyszem tanú. mondtam is neki: te lettél az ünneplő tömeg, könyörögtünk a megdöbbent anyakönyv vezetőnek, hogy essünk már túl és ne legyen semmi cicó. aztán ennyi.

na meglátjuk. ma mindenesetre az szdsz beküldte az m1-be pont a gusztos pétert, aki azért egy nagyon jó arc szvsz. magabiztosan végezte ki az illuziókat, hogy lesz itt általános választás június elején. majd lesz októberben és jöhet az új kormány rögtön 2010 elején. ez vicc lenne és hozna a fidesznek 99%-ot.

ezt bármelyik kisgyerek ki bírja számolni a kakaóbiztoson, vagy fideszes körzetekben a golyóson.

aztán jött az mdf-es arc és vérbe alázta a fidesz. azt mondta kb oviról, pont olyan fajankó, mint a fletó. és röhögött, de támogatna egy bokros-ikret, aki ma hazajön és elmondja a repülőtéren. na persze mert nincs kitalálva még a kommunikációs forradalom, mint pl mobilteló. :DDD

itt valaki nagyon csúnyán arra játszik, hogy a társadalom többsége tisztán lásson 2010 tavaszára. és meghúzta a ravaszt szombaton.

a golyó majd meglátjuk hová csapódik be. az égbe lövöldöz-e végső kétségbeesésében, vagy jól célzott és kihullik a köztársaság néhány ellensége.

én megbocsátanék nekik. persze már ettól is boldog lennék, ha megkapnám ma a rádióban a decemberi interjúmat cd-én. vagy ha összecserélik, szívesen megnézném újra a sakál napját. annak happiend lett a vége, mert a jó rendőr lőtte agyon a rossz sakált. csak ne a remaket, pls. az eredetit.

the day of jackal.

és pont ma kell melóznom... :DDD

tulok, az új posztot ha egyszer megírom, ez a kiscsillag cucc biztos benne lesz. :DDD

további hír, hogy mély-interjú csurkával és agyonvertek a smasszerek egy rabot.

pardon, jut valakinek eszébe ocskay ezekben a nehéz napokban? álmában ugrott át egy nhl csapathoz valahová, hogy majd egy új wayne gretzkyként kápráztassa el a világot. megérdemel egy igazi nagy csapatot. szerintem...

lapi 2.1 2009.03.26. 08:57:38

simon, ezennel visszahelyeztelek helyettes államtitkári posztba jelképesen. :DDD

lapi 2.1 2009.03.26. 09:06:37

na felszívtam magam hírekkel, politikával. feltöltődtem, mint a duracel nyuszi és szerencsére csak délutáni tárgyalásom lesz. addig ezernyi bisz-baszt intézek pesten. szal lesz idő valami jó kávét is beburkolni valahol. kezdek ugyanis konzumidióta lenni, ami azzal is jár, hogy egyre jobban érzem azokat a kis finom különbségeket, ami a hamburgerek királyát megkülönbözteti a mekikben. az viszont sehol sem baj, ha a hátsó konyhában egyetlen ételterrorista sem működik. aki különféle dolgokat művel a pizzával, amikor senki sem néz oda.

tehát ne a kaját, hanem az embert kúrjuk. mert azért a kúrás és az elkúrás is az a finom kis különbség, ami ezt a bonyolult és nem túl elterjedt nyelvet szerethetővé teszi. úgy látszik nekünk "csak" kispál meg quimby jutott. azért emiatt én mondjuk nem leszek öngyilkos még ma sem. :DDD

liidiiia. 2009.03.26. 09:50:06

tulok,
a kocsmai padló egy része lehet zöld-fehér, az olyan portugáliás. :-) a többi azonban vita tárgya lesz még :-D .

és a falon mindenkitől egy sk kép, tőled az egyik karikatúra, és simontól is beszerzünk egy képet :-) , saját fotó is lehet.

+mindenesetre a kocsmában van egy 2 ököl méretű buddha szobor is. persze felőlem lehet a borospalackok vagy a söröspoharak mellett is, semmiféle sznobizmus nincs egy ilyen kisszoborban.


na erről jut eszembe, és ez már a general csakúgy beírok valamit rész innentől :-)


van egy buddhista lelkigyakorlat, ami azt célozza, hogy a negatív érzelmek ne mossák be az embert.

ha bármikor tud az ember jót kívánni, magában, akárkinek, akkor érzelmileg kibillenthetetlen. a jótkívánás lényege, hogy őszinte legyen. ha jobb lesz valaki élete, az nekem is jobb lesz, mert a rossz sorsokból jön sok olyasmi, ami azután a rosszat növeli a világon tovább. annyi csak, hogy jelenidő, egyes szám első személy. elég annyit, hogy kívánom, hogy legyen jó életed. és magamnak is, hogy legyen jó életem. (ez csak ennyi, ez nem több és nem kevesebb, mint egy jót kívánás, és ilyenkor magunknak IS mindig jót kívánunk: ugyanazt, mint a másiknak).

a gyakorlat haladó fokon az azoknak a szívből jövő jót kívánás, akikre berágtunk, akik az ellenfeleink, vagy az ellenségeink. még haladóbb verziója, pedig: akkor, amikor pl konfliktus van, a másik hülye épp…stb.

már napi egy jótkívánás is csodákat művel.”vagy nem, de az biztos” :-D

hajrá :-)
www.youtube.com/watch?v=7oEYH7m1cmo
:-D

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.26. 11:12:33

@liidiiia.:
Majd keresek egy képet.
Azt nem garantálom, hogy kocsmába jó lesz, de valami csak előkerül.

Tényleg, már akartam mondani, hogy a rajzod, a mosolyról - nagyon buddha fílinges.

Nomeg a TWA-s háeszeid is.

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2009.03.26. 13:14:22

@liidiiia.:
"mindenesetre a kocsmában van egy 2 ököl méretű buddha szobor is. persze felőlem lehet a borospalackok vagy a söröspoharak mellett is, semmiféle sznobizmus nincs egy ilyen kisszoborban."

Az indiai védikus kultúra is megérdemel egy szimbóleumot (vagy szimbolát?). Közvetlenül a Buddha szobor és a sámándob mellett, kicsit balra, a vörös csillag árnyékában.
A leírások szerint Krisna – Isten – tehénpásztorfiú. A lelki világban, Krisna lakhelyén olyan tehenek élnek, melyeket bármikor meg lehet fejni. Ha megfejjük a tehenet, folyékony formában a vallás elveit kapjuk meg – írja Sríla Prabhupáda a Srímad Bhágavatamhoz fűzött magyarázatában. (Micsoda politikai blikkfang!)
Igaz, a tehenek tejet adnak, nem pedig kocsmába való italokat. De hiszen vannak itt keresztények is bőven! Amennyiben pedig Jézus urunk tudta a vízből borrá változtató varázslást, hát épp úgy működik a tej átváltoztatása is, legfönnebb töményebb válik belőle.
Olvastam valahol: "ISTEN REINKARNÁCIÓI - JÉZUS, BUDDHA, KRISNA! LELKI EVOLÚCIÓ MINDEN VALLÁS AZ EGYETLEN SZERETET FORRÁSBÓL TÁPLÁLKOZIK!"
Mink pedig szeressük a szeszet. Én, speciel a tequilát. Ennek értelmében jöhet az összes Isten. Főleg akkor szokom emlegetni őket, ha a többiek isznak, engem meg kihagynak a buliból...

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2009.03.26. 13:21:54

Ja, hogy mindez honnan jutott eszembe? Hát a Gourangáról.

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2009.03.26. 14:44:10

naaaa kocsmaberendezés van?

akkor kérem a szentélyem elhelyezését ahol primitív vallási áldozataim megtehetem!

egy fából faragott jimmy hendrix oltár/totem-re gondolok ami elé a gyümölcskosarakat lepakolhatom, meg beizzítom a füstölőket és kell egy Wasserpfeife is a tövébe + egy bazinagy és fantasztikus minőségű fülhallgató amit a totembe épített mp3 lejátszóba lehet bedugni. valamint egy-két ülőpárna köré meg valami faja szőnyeg.

Walter Melone (törölt) 2009.03.26. 15:35:47

nekem bárhogy jó lesz a berendezés, csak egy kényelmes fotöjt hagyjatok, hogy abban pihentethessem zsibbadt agyamat esténként. :-)

lapi 2.1 2009.03.26. 18:15:30

sziasztok! :DDD szal nem bírom ki, de mégis!!! na jó, melóztam, de hallgattam rádiót, telóztam. tökfölöslegesen mentem, mert elmaradt a tárgyalás, ráadásul a baromarcú és idióta védencem hibájából. alig bírtam kidumálni, hogy ne haragudjon meg rá nagyon a bíró. (télleg mindig, minden idézésre eljött más ügyekben, de pont a mait elfelejtette.
:DDD

na ezután már nem bírtam tovább és váratlanul felhívtam a bejárat előtt tulok-ot. na neki megmondtam, hogy szigorúan pletyka szinten este robban a nagy bomba.

többet egy szót sem fogok szólni erről, de ha bekövetkezik... hááááát.... valaki ebben a mgyarland-en igen nagy pályán jáccik, s van aki még azt hiszi: itt kispályás spílerek nemigen rúgnak labdába.

ám lehet az, hogy csintalannak van igaza. ilyenkor muszáj echót nézni.

egy biztos, most nyomják sólyom szavait a nemzethez...

hát vazze, ha én hadügyminiszter lennék jelentős haderővel a hátam mögött. feltolnék egy külön radart a sándor palota tetejére. ez csak akkor sugározza atommal a pestieket, ha az elnök úr a rezidencián tartózkodik. vecsésnél legfeljebb öt tonnás káposztafejek nőnek, ami egy hasznos mellékhatás ha a válságot nézzük és annak kezelését. :DDD

lapi 2.1 2009.03.26. 18:32:06

a mai eddigi tényeken alapuló belpolitikai fejlemények alapján szózatot intézek a kocsma vendégeihez:

HONFITÁRSAIM, KEDVES BARÁTAIM!!!

VELETEK EGY KRIPTÁBAN IS PRÍMÁN ÉREZNÉM MAGAM. AMÍG IDEJÁRTOK NEKEM TÖKMINDEGY HOGYAN CSINÁLTOK EGY EKLEKTIKUS SZÖRNYŰSÉGET EBBŐL A SZOLID kávé-HÁZBÓL, AHOL PERSZE MINDENKI AZT ISZIK, ESZIK, SZÍV, AMIÉRT FELELŐSSÉGET IS VÁLLAL. ÖNMAGÁÉRT PERSZE. SZERETLEK TITEKET TEHÁT!!! ...és köszönöm.

ps: levonszolnám magam a hordóról és mégis meghatódva azt mondom: izgulok, szinte mint 90-ben. csakhogy most drukker vagyok, nem játékos, ami azért kurva nagy különbség. :DDD

lapi 2.1 2009.03.26. 19:50:59

:DDD azért vicces, hogy a fideszes körökben népszerű "répa" dorgálja fletót, hogy miért lett az mszp elnöke. :DDD utána jön a hírhedt nagyvezír, a kapolyi, aki annyi áramot lopott életében, hogy 3 chelseat + 3 ftc-ét kipengetne a kajmán szigeti számlájáról, amit direkt a hobbi céljaira tart.

direkt nem csinál aranycsapatot a pali, ezt a vak is látja, ha fradi meccsre jár. :DDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.26. 19:51:11

Milyen nagy durranásra vársz Lapi?
Egy új minelnökjelöltre, vagy annál is cifrább?

Walter Melone (törölt) 2009.03.26. 20:47:31

@lapi:

"Minden csak etetés, szálljanak a nevek" jelentette ki a kormányfőhöz közel álló egyik politikus, aki állítja: egy komoly jelölt van, vele nem hivatalosan ugyan, de már egyeztettek. Most mindenkinek az az érdeke, hogy ez a név idő előtt ne kerüljön nyilvánosságra, hogy ne cincálhassa szét a sajtó, a politika. Egyébként közgazdász és szakember, vezetői tapasztalattal."

nol.hu/archivum/patai_sem_vallalna


Erre gondolsz? Tudod a nevet is?

jaegtoer 2009.03.26. 20:49:18

Egyáltalán semmi vicces nincsen, abban, hogy kurvára szomjas vagyok, erre ideinvitálod a Nagy Fehér Asszonyt, így most kénytelen vagyok b+ negyedórát megtartania sörök között, mert a boroshordó csapja alá mégsem fekhetek, ha mán ilyen illusztris vendéget várunk. A többi Lady már tudja hogy egy részeges disznó vagyok, de ez a mrs. White, nagyon ott van, Egészségére!

No, és Mindannyiunkéra.

Bokrost lehúztam Tótánál, el is mentettem, de felesleges, mert eddig mindent beengedett amit toltam:-)

Fiúk, de most igaz lelketekre milyen négyes fogat volna alkalmas? szólt a hangya az elefántnak ne taposs rám, miközben a hangja az elefánt térdéig hallatszott csak.

jaegtoer 2009.03.26. 20:56:21

Walter! Szia! Nem megy a blogod! Nem tudtam beírni:-(

jaegtoer 2009.03.26. 21:00:57

Jaaaaaaaa! Jó estéket:-))

Lapi!
"...csakhogy most drukker vagyok, nem játékos"

Ne nosztalgiázz jó Lapim. A jó döntések megkönnyítik, egyben meg is hosszabbítják az életet:DD Csak jobb itt, mint szélmalmok ellen poroszkálni lóbitán:DDDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.26. 21:06:08

@jaegtoer:
Szeva Jaeg!

Én is vacillálok már egy jó döntésen.
Be kéne lépnem néhány pártba, mert ez a civilség olyan snassz mostanában.

Remélem nem gond, ha így elsőre mindjárt hármat is kinéztem magamnak.

Walter Melone (törölt) 2009.03.26. 21:06:34

Szia Jaeg!

Lehet, hogy már megvolt a hatalomátvétel, és máris cenzúráznak? Akkor most várjam a fekete autót?
:-DDD

Most néztem még működik! ;-)

jaegtoer 2009.03.26. 21:53:22

Szia Simon!

Már nem van a blogod leblokkolva?

ha már odavetzed a szüzességed mérd jó drágán, és számítsd fel mind a háromnak:-))

jaegtoer 2009.03.26. 22:10:13

Szia Walter!

Majd holnap lecsekkolom. Hiába léptem be reggel is, nem volt kommentdoboz. és látszott, hogy egy komment fele nem látszott: valami gebisz volt.

Ma az alkohollal akarok harcolni Eddig jól állok:-)
Balsi Barátaim fellélegezhetnek:DDDDDDDDDD
Ez itt eddig nem jött be de nekem nagyon:

www.youtube.com/watch?v=3-t9z8OLoCg&feature=PlayList&p=F61EFC71647022A3&playnext=1&playnext_from=PL&index=2

Az meg , hogy mikor ülök, remélem nem Lapin fog múlni:DDDD:::

jaegtoer 2009.03.26. 22:13:13

Azé legyek mértéktartó, annyit még nem ittam.
Balsi barátaim helyesen: Balsi felebarátaim:-))

jaegtoer 2009.03.26. 22:18:19

Walter!

Áttántorogtam a sakktábládhoz, de a helyzet nem változott.

nincs kommentdoboz.

Nincs mit tenni, marad az ivás:-)

jaegtoer 2009.03.26. 23:04:43

Lapi!

Csak neked, csak most, mert megérdemled:-))

www.youtube.com/watch?v=aWxHwPd9b2c&feature=dir

És még egyet a programok fontosságáról, vagy inkább az üzenetek lényegéről:

www.youtube.com/watch?v=AIiMa2Fe-ZQ&feature=channel

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.03.26. 23:22:23

Jó 'stét, valamint Gouranga!

liidiiia: igen, nekem is pont Portugália ugrott be a zöld-fehérről! :))

látom, megkezdte működését a kocsmaátrendezők Gianni Polgári Köre. Első blikkre is szép eklektikus lett. :)

jaegtoer 2009.03.26. 23:26:00

Szia Tulok! Azért nincs nagy felfordulás, de ez van, ha lóg a csapos.-)

A rekeszeket már kivittem, úgyhogy megyek is, jó éjszakát!
:-)

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.03.26. 23:58:37

Egyébként nekem megvan a megfejtés. Nagyjaink rájöttek, hogy a XXI. században vagyunk, meg úgyis állandóan azzal csesztetjük őket, hogy nincs programjuk, meg olvastak valami ködöset a web2-ről, és megszülték a saját PROGRAMJAIKAT.

Itt van rögtön az MSzP. Aránylag egyszerű. Egy adatbázisból randomizerrel dobatnak ki vele neveket, óránként - kétóránkét lefuttatják, a találatot meg kiprintelik.

A Fidesz jó szokása szerint egy kis hackeléssel kezdett neki a programírásnak. Elsőként - a Loginname: pirosvirág, password: katus kombóval - feltörte a Maszopos adatbázist. Az ő saját fejlesztésük csak annyit tud, hogy a másik által kidobott névhez összegyűjtött terhelőket hozzácsatolja. sponsored by UD Zrt.

Hogy aszongya:
Glatz Ferenc - komcsi és nem Orbán,
Vértes - Amway b+, amway. L.O.C.! és nem Orbán,
Surányi - Nem ért az adójóváíráshoz és nem Orbán,
Patai Mihály - Biszku Béla és nem Orbán,
Orbán Viktor - apja függetlenített párttitkkár, egykori KISZ-vezető és nem Orbán

(ez utóbbi nyilván bugos egy kicsit, még csiszolnak majd a programon)
20 GOTO 10
Szóval ez sem túl bonyolult.

Az MDF-nek egy sima vírus megírására tellett, a hülyék a saját gépükön futtatták le elsőnek, pechjükre működött.


A SzDSz egy gagyi flash-játékkal gondolt meglepni minket:
koltsegvetes.budapest.hu
Kipróbáltam, vicces. Megpróbáltam a 4-es metro projectre az eredetinél több pénzt tolni, erre kiírta, hogy a nem költhetek rá többet, mert ennyi van megállapítva és punktum. B+, az elmúlt években miért nem hallottam soha ezt a szöveget?

Sólyom se akart lemaradni a technikai vívmányok eszköztárának felcsillantásból, neki csak egy bullshit-generátorra futotta, amelyik a "Hogyan tévesszünk szerepet? avagy 100 ötlet és technika Köztársasági Elnököknek, ha hülyének akarják tettettni magukat" című könyv beszkennelt oldalaiból válogat össze mondatfoszlányokat. Ezt egy robot néha felolvassa.

Egészségetekre!

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.03.27. 00:01:02

@jaegtoer: Szia!

Pont most járt itt a sörös cég. Most mondtam volna nekik, hogy nem veszem át az árut? Persze rögötn nekiültem tesztelni :)

Eddig jó.

jenőke 2009.03.27. 00:06:44

Azt olvasom, hogy élenjárókból sereghajtók lettünk, meg minden hasonló szőrnyűség történt velünk.

Rájöttem, hogy a legvídamabb barak címet is elvesztettük, mióta Obamát megválasztották.

Preskin 2009.03.27. 05:13:09


@tulok ex betonputtó:

surányihoz adalék :
www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=163543

de ki lesz má' a csicska maxi(mus) ?-)
www.youtube.com/watch?v=7BgaBmDwthM

vidám hajnalt szebb jövőt !!

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.27. 05:42:08

@stalien:
Surányi gyíkarc.
Meg se lepődtem ezen.

Jókat!

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.27. 06:17:54

@tulok ex betonputtó:
...robot néha felolvassa.
Tulok, ez helyből megy így Neked, vagy nekifutásból?

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.27. 06:22:53

A kocsmába kell egy darts is.
Cserélhető, arcképes előlappal.

És még mindig nem tudom, kire kell ma dobálni.

lapi 2.1 2009.03.27. 06:29:35

sziasztok és jó reggelit!!! :DDD

csapjak bele a lecsóba:

@Walter Melone:

""Minden csak etetés, szálljanak a nevek" jelentette ki a kormányfőhöz közel álló egyik politikus, aki állítja: egy komoly jelölt van, vele nem hivatalosan ugyan, de már egyeztettek. Most mindenkinek az az érdeke, hogy ez a név idő előtt ne kerüljön nyilvánosságra, hogy ne cincálhassa szét a sajtó, a politika. Egyébként közgazdász és szakember, vezetői tapasztalattal."

tudod mi a kísérteties, walter? ezt a cikket nem olvastam, csak most reggel.

szal a forrásom, azt mondta, hogy még neki sem mondta meg a forrása, csak annyit nagyon örülnek az szdsz-ben és kurva nagyot fog szólni.

a bokrosra mutat minden, mert olyan progija van, hogy még 2/3-ad sem kell hozzá. csak gombnyomás.

szal van egy tippem. de ez szigorúan csak tipp.

nem is mondom, mert te is kitalálhatod, ha komolyan veszed a népcsabiban szivárogtatót.

ha igaz a hír. mégis van varázsnyúl, mert ez nekem még a legmerészebb álmomban sem ugrott be korábban.

ha igaz, már régen nem karsaiék megdolgozása, hanem a fidesz falhozcsapása az igazi célja a shownak. ezt viszont csak úgy lehetett megcsinálni, mint a merci beruházást.

titokban tartani, amíg lehet. na ez magyarázza a névcunamit és a nagy átverés műsort.

ez nagyon fletós lenne szvsz. :DDD

és b+, nem szeretnék ovi helyében lenni, ha megtörténik a csoda. én bevállalnám x helyében, de ez semmit sem jelent.

meglátjuk, mert nem érdemes húzni az időt. a szocik megszavazzák, de az mdf is. szerintem...

ha meg nem jön össze, én is azt mondom, jöjjön, aminek jönni kell és döntsön a nép! :DDD

és esküszöm, az én nevem tiszta spekuláció. csak éppen magyarázza, mitől olyan magabiztosak az actorok. a királycsinálók.

lapi 2.1 2009.03.27. 06:48:50

szeva simon!!! :DDDD megtudod bakker még ma, ha igaz a hír. ha nem, akkor nem értem gyurcsányt. ha valaki, ő az, aki képes méltósággal átadni a hatalmat. szal nincs időm, nézek 8 csatornát és neten öt hírportált. :DDD

valójában tegnap az estét (m1) még megvártam, de a végén már aludtam.

majd találok időt mélyebb elemzésre is, de nem itt a kocsmában.

btw. szentiványi sincs zavarban. csak a szocik hallgatnak már 48 órája. aki beszél, az elmondja egy-két újságban kicsit körülírva: game over.

na majd pont a tavasz elején vetik le magukat a tajgetoszról.

az azért kurvára nem mindegy, hogy az ember vízszintesen, vagy függőlegesen repül. szinte ugyanaz a flash, csakhogy az egyiknél mindig a newton nevű versenyző viszi a bankot a végén.

lássuk be, ez azért nem egy kurva nagy üzlet, ha már pont egy versenyen alapuló társadalomban élünk. :DDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.27. 06:55:58

@lapi:
Én lapifan vagyok.
Függő.
De ha nem csetelhetek, akkor átköltözöm a Kurucinfóra.

lapi 2.1 2009.03.27. 08:02:44

na b+, akkor én leszek a szilvási az új kormányban, pedig esküszöm ha valami nem érdekel, akkor ez. inkább az agrártárca, ha már igazi áldozatot kell hozni fletőért. :DDD

lapi 2.1 2009.03.27. 08:10:49

figyu simon. ha szimatom nem csal, közeleg az m1,m2-őn a magyar politikai újságírás egyik korszakos pillanata.

komolyan mondom. a dessewffyt eresztik össze a stump-fal. az előbbi a hírek szerint gyurcsány közvetlen tanácsadója. egy az elnök emberei közül. na b+, ha valamiért abbahagynám az ügyvédkedést, az egy ilyen állás lenne. a hátamon futkos a hideg, hogy milyen tanácsokat adnék neki. amit aztán vagy megfogadna vagy nem, de én úgy aludnék, hogy fültől fülig ér a szám. és direkt naponta elfekvőkbe járnék, hogy megszakítsam a monoton elégedettségi állapotomat. amiért az adófizetők felszisszenhetnének, ha a nejem határozhatná meg, hogy milyen cuccokban járjak. azért őt távol kéne tartani az elnöktől. :DDD

szal két nagyon más világ csap össze pár percen belül. szerintem...

lapi 2.1 2009.03.27. 08:26:43

stumf tudja... dezsőfi is... :DDD

lapi 2.1 2009.03.27. 08:28:34

hátradőltem... meglesz 2010-ben a fidesz történelmi veresége. :DDD

lapi 2.1 2009.03.27. 08:30:37

kétharmaddal csak akkor, ha felkérnek, hogy legyek a fletó (jól)fizetett spanja. és a kutyasétáltatáshoz is értek!!!!!!! :DDDDDDDDDDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.27. 08:39:00

@lapi:
Sokan pályáznak.
Tokfalvi is épp tegnap lelkesen ajánlkozott.
Ki kellett ábrándítanom.

De azért hihetetlen, hogy ezt a Dessewfyt is hogy feldobja a harci készültség.
Addig cseszegetik a balosokat, hogy a végén mind tininindzs harciteknősök lesznek.
Pedig eddig levesteknősnek nézték őket.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.27. 08:41:35

@lapi:
Nincs lefújt meccs, úgyhogy nem teszek tétet.
Ez egy végtelen történet és az ember célja a küzdés maga. Ugye.

lapi 2.1 2009.03.27. 09:01:59

ugyan. az ember célja, hogy vigyorogjon egész nap, mint a tök. örüljön, ha finom a kávé és ragadjon rá a madarak jókedve tavasszal. ha meg rádragad, máris ragasztod tovább. mondjuk a macskádra, vagy a dugóban, ha látod, hogy a másik vagy majd behugyozik, vagy elkötelezett fidesz hard-lineos köménymag, mert baromi vörös a feje. na akkor ráragasztod a jókedved és máris nekihajt az előtte araszoló baromarcúnak, annyira ledöbben, hogy miért vigyorgok megértően, hogy menjél haver, ha ennyire fáj az élet.

:DDDD

azért hogy a stumpfék odáig alázzák magukat, hogy azt mondják olyan nincs is, hogy konstruktív bizalmatlansági indítvány... na innentől sólyomnak is szar lesz lenni a nemzetközi konferenciák szünetében. :DDD

na nem köpnek a cipőjére a többi méltóságos urak, de azért érzik, a magyar kolléga kicsit stiches. mint akinek hiába van zenga öltönye, ha hófehér pamutzoknit húz a makkos félcipőre és úgy megy az angol királynőhöz. :DDDDDDDD

lapi 2.1 2009.03.27. 09:06:32

na lemegyek újságért és bedörzsölök egy kávékülönlegességet mézzel, finom hideg körtelével, ami cappy. (időnként muszáj különféle merényleteket elkövetnem a szervezetem ellen, hogy fokozzam a harckészültséget a támadó ózonluk miatt. mármint a szervezetem harckészültségét. állítólag van egy jó cikk benne, amit a legfelsőbb bíróság nyugdíjba vonuló utolsó elnökhelyettese publikált és hátha lebassza benne fletót. :DDD

lapi 2.1 2009.03.27. 09:07:47

hagyjál már simon. az ember célja, hogy jól érezze magát és mások is így legyenek ezzel. ehhez azért nem kell madáchnak születni. :DDDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.27. 09:14:58

Jó, akkor én is leszállok a hordómról.
Szoros befutót jósolok.

lapi 2.1 2009.03.27. 09:57:42

szerintem egy idősebb ember lesz, hogy ne mondhassák, vannak politikai ambíciói. a legjobb ha akkora tekintély, hogy seggre esik tőle orbán is, csak vona kapja fel azt, hogy roma a csávó. tehát egy öreg roma csávó lehet, akinek a tekintélye megkérdőjelezhetetlen a zsidó kézben lévő pénzvilágban is.

márcsak ő gondolhatja meg magát szvsz.

a jobboldal vitorlájából is kifogja majd a szelet.

ha nekik jó volt a hercegprímás, most majd jön egy cigányprímás és a legkényesebb libsi orr is megelégedetten bólogat.

ennél többet viszont ebben a pillanatban még én sem árulhatok el, de innen már akár egy politikailag viszonylag aktívabb jobber is levághatja, kivel küldi gyurcsány a fideszt oda, ahol vona már várja, vagy nem, de ez majd az ő meccsük lesz.

a fideszből kiábrándult normális emberekből álló egyéb tömegek meg rohannak a bokros vezette mdf karjába és dávid ibolya lesz az első női közt elnök. a fidesz 2010-ben veszít tehát, 2014-ben pedig az ötszázalékos küszöbért küzd a jobbikkal.

orbán viktor addigra már visszavonult a napi politikai csatározásokból és nagy, az egész társégre kiható átfogó és összegző szakácskönyvet ír. megélhetési okokból kiadja továbbá válogatott otthoni beszédét is, amivel végre igazolja, hogy ő is pont olyan ember, mint mi. töknormális, csak éppen a politikai palettán a populista utat választotta.

kövérrel nehezebb lesz, de simán leülhet a csank mellé a kispadra, vagy elmehet hortobágyi csárdához becsalogatóembernek. utóbbi esetben egész jól kereshetne, bár ő nem a pénzre tesz a politikában. vagy lehetne pszichológiai kidobóember. bemennek a garázdák részegen és odaáll az asztaluk elé. csak szúrósan néz rájuk. és megáll a lendülő ököl. pedig az igazi hatás, hogy rejtélyes módon mindenki kijózanodik egy pillantásától. na jó öt év fegyházzal a hát mögött talán még ez sem elég. ők viszont 80 %-os találati aránnyal elröhögik magukat. a többi a kockázati elem, ami amúgy is mindig benne van a pakliban. :DDD

lapi 2.1 2009.03.27. 10:08:29

most már megnyugodtam kicsit pofáraesés esetére is: ha én hülye vagyok, az economist is az. :DDD

www.origo.hu/itthon/20090327-economist-gyurcsany-ravasz-jatekos.html

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.27. 11:38:02

Na, lassan, de beugrott, hogy kire gondolsz.
Az a jelölt nekem nagyon bejött mindig.

lapi 2.1 2009.03.27. 15:00:39

kicsit elaludtam, mert a fasírt az ami nagyon bejön, ha anyósom. megvan a boss? kire is tippeltem? ja nem a taki bácsira.

itt a nap híre:

"Újpesten törné meg gólcsendjét a KTE erőssége"

www.pepsifoci.hu/node/28732

érdemes figyelni a dátumot. és rögzíteni a tényt, az ute-val a jövő héten ITTHON ütközünk meg. ennyire azért nem lehet hülye a kte erőssége.

lapi 2.1 2009.03.27. 15:15:46

szerintem forradalom lesz, ha az mszp nem ismeri fel, hogy mindenkinek joga van holnap megnézni a sorsdöntő albán-magyart. sport1-et minden háztartásba, mégpedig alanyi jogon! :DDD

hacsaturján 2009.03.27. 17:52:30

tulok, vazze, megharaptam a kilincset.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.03.27. 17:59:27

@jaegtoer:
A blogom befagyott.
Még nem próbáltam azóta posztot írni, mert akkor tudnám, hogy végleg, vagy csak a kommentablak.

Drágán?
Fogom magam, odaslattyogok, aztán meglátjuk, mivel jár.
Biztos, hogy nem fognak megünnepelni.
De azért csak nem hajtanak haza.

lapi 2.1 2009.03.28. 13:37:58

azért annak örülhetünk, hogy végre helyzetbe kerülnek, akik eddig tették a dolgukat a háttérben.

www.stop.hu/articles/article.php?id=472087

brand new world:

www.youtube.com/watch?v=pIpptynSA5U
süti beállítások módosítása