Bookmark This Site

COMING - ÚT

"Ingrid Sjöstrand svéd költő Néha csontvázakról álmodok c. gyerekversében az anya megpróbálja megvigasztalni a gyereket, hogy "csak álom volt". Mire a gyerek: "Mintha sokat segítene, / hogy a szörnyűség itt belül van / és nem ott kívül." Ha a természet működésének fegyvertárában (sok más között) valóban megtalálható a káosz is, akkor nem csoda, hogy a káoszelmélet jelenségeibe lépten-nyomon beleütközünk - akár a külső természeti világban, akár saját belső világunkban. " Mérő László

Friss topikok

  • Gecc: Torrente is ezt a szarhazi Barcat szerette, nemde? Ehhh... hajra MU! (2011.05.28. 21:58) A vizsgálat lezárult, felejtse el!
  • Gecc: @hölgyválasz: Szia Holgyi! Mindenki megoregedett vagy nemtom, de az biztos. :-D (2011.01.31. 22:24) szöveg nélkül
  • jaegtoer: @lapi: Szia Lapi! Csak most látom hogy az szdf-fel kokettálsz. Az lmp már nagyon más? Üdv. (2010.02.02. 07:42) Elkúrtátok...
  • lapi 2.1: nem vagyok benne biztos, hogy vajon akad-e még bárki, aki olvassa a blogomat. mindenesetre csinált... (2009.10.28. 18:43) agycétén
  • lapi 2.1: bár gyurcsány iránti elkötelezettségünk továbbra is szilárd, mint a márvány, de a peresztrojka nev... (2009.06.05. 10:35) szezonzáró

szöveg nélkül

2010.01.29. 16:34 lapi 2.1

89 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lapi.blog.hu/api/trackback/id/tr811712874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jaegtoer 2010.01.31. 08:31:51

Hi Lapi!

Már mondtam, hogy TW tévedett, nem javíthatatlan, hanem menthetetlen álmodozó vagy. De az, hogy nem adod fel, az nagyon helyes. A minap karcosan beszóltam valakinek, aztán Te jutottál az eszembe, és megállapítottam, hogy nem, a Lapi nem, az nem lehet. Úgyhogy szedd össze magad végre és toljad, a világ úgy lesz kerek. Na. Már nem látni a söntést a pókhálótól.

Szép, havas vasárnapot.

j.

Gecc 2010.02.05. 11:07:41

Nyit... csak napok tavlatabol kell nezni a dolgokat. :-D

lapi 2.1 2010.02.05. 17:38:17

sorry, de fletó 4 évvel ezelőtti kampányszlogenjét citálva, - belehúztam a melóba. :DDD

btw kampány. ma mentem termelői tejet venni, s útközben összefutottam egy szoci ismerősömmel. tök normális, s mondjuk érte tűzbe bírnám tenni a kezem, hogy nem korrupt. szal mondom neki, ezt csúnyán elbasztátok a szadival. utóbbi szánalmasan dőlt kardjába, ezt láttuk, ti meg mentek 10 % alá a sok mocskos tolvajaitok miatt. azt mondja megvan az esély, hogy megakadályozzuk a fidesz 2/3-át. erre mondom neki: b+! ezt nem hiszem el, hogy nem látod, mi vár rátok. nyomjátok a demagóg nyugdíjas dumát, közben percenként vetik tömlöcbe az elvtársakat. mert az rendben van, hogy nem véletlenül pont ebben az időszakban csap le az igazságszolgáltatás ökle, de ezek az emberek télleg kilopták a dolgozó nép szemét. ráadásul ellenzéknek is tök hiteltelenek lesztek ezzel a korrupciós múlttal. mondom neki, vazze, anyukám, aki 82 éves és egész nap rádiót hallgat - többnyire klubrádiót - még akkor is rátok szavazott 90-ben mikor én is indultam szadi színekben. szal még ő is felhívott tegnap este, hogy nem fog a szocikra szavazni a bkv miatt. és hol van még a máv, ahol még több a milliárd... ezzel a listával szekeres et, meg szily et-nő etc vajon milyen ellenzék lesztek? mind1, mondtam neki, hogy miattuk fogok egy ilyen viccpártra szavazni, mint az mdf, hátha kinő belőle valami normális 2014-re. szal nem győztem+, de szvsz még mindig jobb, ha egymaga kap a fidesz kétharmadot, mintha a jobbikkal. így legalább nem kell engedményeket tenni a rasszistáknak.

itt egy kis music, ami passzol a politikai helyzethez és a vidám hétvégéhez is:

www.youtube.com/watch?v=yFc-f5K2alk

jaegtoer 2010.02.06. 10:36:02

Lapi, b+! Ebből nem lesz nagy ivászat!

jaegtoer 2010.02.06. 10:41:15

Az szdf-ből semmi nem nő ki se 2014-re sem később. D.I. hitelessége az idő múlásával nem változik, vagy ha igen, akkor csökken.

Ha az lmp-t favorizálnád, azt meg tudnám érteni, de úgy látszik még képeznem kell magam, ez persze nem a te hibád, hanem sokkal inkább az enyém, de egy szemüvegcsere már rádférne b+!

És így a keretes szerkezet is meg van:-)

Gecc 2010.02.06. 10:45:22

LOL
Lapi, hol marad az optimizmus?

lapi 2.1 2010.02.07. 10:12:57

viccelsz, jeag? soha egy pillanatra fel sem merült bennem, hogy az lmp-re szavazzak. egyrészt meggyőződésem szerint a politikai pártok a demokrácia alapintézményei, még akkor is, ha egyébként meglehetősen szar állapotban vannak, mint pl. mo-on mostanában. szal az lmp a szememben inkább valamiféle anti politikai klub, vagy mozgalom. ha jól emléxem 94-ben a magyar gyuri indított a választáson vmilyen pártot (országos listát is bírtak állítani) - kb az volt a progijuk, hogy minek az a sok párt, meg pártoskodás...bla-bla. m.gy.-nek bejött, mert bekerült a médiába, a végén kaptak néhány ezer szavazatot.

szal az kevés, mint mackósajtban a brummodás, hogy egy alakulat annyit bír mondani, hogy utáljuk a pártokat.

nem tudom, mi lesz dávidibolyáékkel, de az biztos, hogy bokros elképzeléseit a magam részéről támogatom, ami a gazd.pol.-t illeti.

ezzel együtt persze a fidesz nyer, s a magam részéről kurvára kíváncsi vagyok, mit fognak csinálni, mert az elmúlt 8 évükből semmi sem következik. akkor ui csak nem-et mondtak, májustól pedig kiderül, mire mondanak igent.

lapi 2.1 2010.02.07. 10:19:11

ps: nem én mondtam...

"Egy jogállamban nem fordulhat elő, hogy Zuschlag Jánost - anélkül, hogy védeném őt, vagy az általa elkövetett dolgokat - három évig tartsák előzetes letartóztatásban, amikor tulajdonképpen az ellopott pénzt visszaadta, az elrejtőzés veszélye, ami ezt indokolná nem áll fenn, azért ez meglehetősen furcsa. De említhetném a BKV nyugdíjazott személyzeti igazgatójának az ügyét, a dolog valamikor nyáron derült ki, akkor került napvilágra, és decemberben tartóztatták le. Ez azt jelenti, hogy a politika nem csak hogy nem oldja meg a kampányfinanszírozást, és nem csak, hogy fenntartja ezeket a törvénytelen állapotokat, hanem mostanra már az igazságszolgáltatás működését is erősen befolyásolja."

www.stop.hu/articles/article.php?id=607192

jaegtoer 2010.02.08. 05:57:53

@lapi:

Szia!
Viccelek hát! Miért is ne. Nem gondolhatja senki, hogy ciánkapszulával, vagy kötéllel a kezem ügyében rettegve várom a kampány végét, hogy most mi lesz? Semmi nem lesz. Viktojéknak nem sok választása van. Vagy jól teszik a dolgukat, vagy a süllyesztőbe kerülnek ők is. A holdudvarnak feltehetően nagy lesz a kísértés, de remélhetjük nem fognak többet, vagy úgylehet még kevesebbet fognak 'lopni' mint eddig első és utolsó regnálásuk alatt.
Mindenesetre biztató, hogy ők eddig nem lövettek a választókra, és megalapozottan hihetjük, hogy ezután sem fognak, s talán völgyhidakat sem építenek, valamint alagutakat sem sík vidéken.

A várakozásod velük szemben, nekem sem idegen. Tudjuk eddig mire mondtak nemet, érdeklődve várom én is, mire mondanak igent.

jaegtoer 2010.02.08. 06:05:44

@lapi:

A cusi ügy kapcsán annyit jegyzek meg, bár papíron a hatalmi ágak elválasztása le van fektetve, valóban érdekes ahogy a Z-perben egyes dolgok el vannak fektetve. Ez is csak azt jelzi, hogy ideje ennek a rezsimnek megszűnni, mert ilyet jogállamban valóban nem lehet megtenni. Mert bárkinek is a zsebében legyen az igazságszolgáltatás, az államot egyelőre a szoclib rezsim igazgatja, s mint ilyen az is azt bizonyítja, hogy még az igazságszolgáltatás helyes, helyesebben törvényes működését sem képesek garantálni. Tehát menniük kell.
...de szerintem ebben nincs is vita közöttünk.

jaegtoer 2010.02.08. 06:14:54

@lapi:

Van élet....

Milyen vicces, a globális felmelegedés közben hónapok óta beterít a hó, és ölelget a fagy, s vacogunk a hidegtől... Talán Isten ujja mutat ránk, amennyiben a globalizált felmelegedésnek is a szopóágára kerültünk, igaz a hatalmas Amerikában is meglepetéssel szemlélik a hófalakat, de legalább képesek voltak egy hatalmas és vidám hógolyó csatára. ...legalábbis nújorkban.

lapi 2.1 2010.02.08. 18:29:24

@jaegtoer:

szia jeag! ezt a tömegbe-lőttek sub-bot majd akkor beszéljük +, amikor felindult hard-core balos tömegek megostromolják a juventus rádió székházát, mert bocskor gáborék nem hajlandóak beolvasni lenin kiáltványát, amit buharinhoz intézet a téli palota ostroma előtti estén. egyebekben pedig tudod a mondást a pudding próbájáról...

btw ovin sem látom az "ide nekem az oroszlánt is" türelmetlenséget, mint anno 98-ban. valamilyen szinte biztos, hogy visszaüt a nyolc év demagóg dumája, mert nagyon más ellenzékből oltani a népet, mint hatalomból.

persze ettől még lehet sikeres. nekem az a nagy kérdés, hogy neki mer-e vágni néhány érdemi átalakításba. személy szerint szurkolok annak a verziónak, hogy lesz elég bátorság benne, de nem adok rá 50%-nál nagyobb esélyt. a másik lehetőség, ha görgeti tovább a maszatolást és parasztvakítást pl az eü-ben. vagy az oktatásban. szal meglátjuk. végül is gyurcsányék megkapták az esélyt, mert 8 év alatt kurva sok mindent lehetett volna jó irányba változtatni. most megkapják oviék is. szvsz simán megkapják a kétharmadot, szal így fair, ha távolról nézzük.

jaegtoer 2010.02.08. 19:10:32

@lapi:

A puding próbája mondással nagyon is egyetértek, de optimista vagyok, Viktor még nem cseszett ki velem. Vagyis hát nem konkrétan.

Az viszont, most hogy mondod, tényleg úgy van OV nagyon is visszafogott, szinte méltóságteljesen tartózkodó, és ez biztos nem a kék vér miatt van. Hacsak... minden esetre nagyon erősen ajánlom neki, hogy jól tegye a dolgát, mert a kisujjamat sem kell mozdítanom, a sajátjai fogják felpofozni, ha elkqrja.
Gyakorlatilag nincs is választása. Csak jól csinálhatja. Ha mégsem, akkor vége. A narancspiac (majdnem narancspinát írtam) összeomlik, és azontúl én is csak almát eszem.
Pedig annak is van mellékhatása. Nem is kicsi.

Gecc 2010.02.08. 21:49:00

Szemely szerint a nadragulya fogyasztasat reszesitem elonyben.
Vagy nem, de az biztos.

jaegtoer 2010.02.10. 05:07:45

@Gecc:

Gecc, túl drasztikus lenne az az étrendváltás, akkor már inkább citrom.

jaegtoer 2010.02.10. 05:10:27

Beszélek hülyéket!! Járt utat járatlanért el ne hagyj!
Sör, bor, pálinka, esetleg jóféle borpárlat. Ez mind bio és vega ráadásul. Vagy tévedek?

lapi 2.1 2010.02.10. 14:30:50

kaja-pia kérdésben (is) forduljunk bátran a mesterhez!

www.youtube.com/watch?v=hfCjmT5vd24

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2010.02.12. 01:02:33

Szép és erős hajnalt kívánok!
Mi mással is tenném ezt, mint a Fonogram 2009 legjobb dalját szerző zenekarának egy klipp/szövegével:

www.youtube.com/watch?v=ZE35cjdJ8Bk

A pincér félig ébren nyitott szájjal a pulton matat,
A csapos int, hogy az utolsó kör megint miránk maradt.
Bólintok, egy lusta gondolat a szavamba vág.
Mellém zuhan a tegnap (jaj ne!), igazán fülledt társaság...

Talán elvesztem, vagy csak eltévedtem,
Egy félmosollyal a hátizsákban bolygót tévesztettem.
Kunkori farkú gyíkok között repdes most a fény,
A tegnap lebírt szörnyecskéket terelgeti felém

Egy ösztövér figura még a wurlitzerrel harcol,
Molett nője koktéljába, átlőtt szíveket rajzol,
Karmol majd a rum arcukra melaszromantikát...
Boldogok, ha nem éreznek semmit. Át- és
Átjár engem a nincs még vége bűnös hangulat.
Ez a mese nem az enyém, jöhetne még egy bűvös fordulat
Valami nem hagy békén, valami jár a parton...
Lefogadom, hogy a szerelem, na, ezt a fogadást tartom.

Kihámozom magam a bambuszszék-ölelésből,
A föveny felé kúszom, most meglátom, most eldől...
A távolban egy trombita táncoltat egy öreg zongorát,
A cukornád felém küldi édes illatát.

!Mi Cuba, Cuba lunatica
Así te quiero como eres, Cuba mía!
!Mi Cuba, Cuba lunatica
Así te quiero como eres, Cuba mía!

Közel a Hold lazán, a horizonton hever,
Italomba mosolyt kever. A pálmák súgnak, édes mesebeszéd...
Felel a szellő értőn, felelek én is. Kérdőn eljött értem az ágyad,
Üzen a vágyad és most bennem árad szét.
Szerelemlámpás után kutat az éj.
Vénusz utat mutat, az árnyak szétrebbennek,
Csendes mély lila a tenger, kedves, ajkad sósan,
nedvesen ér,
kér...
Magába zár ez a titkos óceán.

Körülöttünk csillan ezer szerelem karát,
A partot nyugalom járja át.
A távolban egy trombita táncoltat egy öreg zongorát,
A cukornád felénk küldi édes illatát.

!Mi Cuba, Cuba lunatica
Así te quiero como eres, Cuba mía!
!Mi Cuba, Cuba lunatica
Así te quiero como eres, Cuba mía!

Cuba...
Cuba Linda...
Cuba lunatica...
Así te quiero como eres, Cuba mía!

jaegtoer 2010.02.13. 02:56:54

@tulok ex betonputtó:

Hi Tulok!

Nem érzem, hogy erős lenne a hajnal, de mivel megértem, meglehetősen szépnek találom.

jaegtoer 2010.02.13. 03:04:19

Lapikám!

Jó reggelt. B+ D.Ibolya! Most olvastam, hogy 11 budapesti alapszervezetet sikerült feloszlatnia.
Mindezt úgy, hogy a választmány ezt a kényelmetlen hatáskört ráruházta. Hát tépi is a rongyot rendesen a csajszi. Úgy látszik elszánta magát, és lecseréli a borzalmas tagságot. Már csak az a kérdés, ki gyűjti az ajánló szelvényeket? A 750 nem egy világrengető szám, de ajánló papírból begyűjteni valami félelmetesen sok tud lenni. Esetleg Németh Sándor és Schmuck Andor besegít.
Szerintem inkább igyunk egyet, de inkább kettőt az SZDF helyett.

Üdv.

j.

lapi 2.1 2010.02.13. 17:43:40

@jaegtoer:

amennyire emléxem, a 94-es zakót követően (7%, úgy hogy előtte álltak 40 körül is) ovi elgondolkozott és homlokára ütve felkiáltott: "ni csak! mekkora űrt bírt hagyni maga mögött ez a leamortizálódott antal koalíció, mégpedig ott a jobb oldalon!" bemozdult hát a vákuumba, oszt jónapot...

dávid ibolya is kiszúrhatta, hogy a bal-lib koala szintén leamortizálta magát (más okból, de ez most nem érdekes), miért ne mozdulhatna be a politikai űrbe? szal szerintem nincs ezzel semmi baj. ezzel együtt nem vagyok rápörögve erre a viccpártra. szavazok rájuk - ennyi. mellesleg a fidesz is viccpártnak tűnt a kétharmados horn koala elején, mégis hogy megerődösödött a ciklus végére. akárcsak a kis anette potsch, különösen miután a legendás német műkorcsolyaedző: jutta müller vette kézbe. (in memoriam knézy jenő)

lapi 2.1 2010.02.13. 17:52:14

@tulok ex betonputtó:

ez a dal nagyon ott van.

ps: az elnök emberei meg itt, de visszaadom! :D

jenőke 2010.02.17. 16:33:51

Kedves Lapi!
1.) Jó napot mindenkinek!
2.) Lemaradtam valamiről?
3.) OVM mondta: akkor nem is akartunk nyerni!
a) most akar.
b) tíz - húsz évre, ámde
c) európa parlament elnök is lesz jövőre.
Szernted ezzel mihez kezd, ha terjed a H1N1 és a szélsőjobb?

Gecc 2010.02.19. 10:18:36

@jenőke:

Hello Jenoke... volt annak 1 eve?

Rosszul latod a dolgokat es batorkodnek megjegyezni, hogy ilyen mentalitassal nehez lesz megemesztened a kovetkezo 4...8...12 (ki tudja?) evet.
Orban miatt se aggodj. Lattunk mar itt egyben harmat... O lesz a miniszterelnok, a koztarsasagi elnok, es persze a legfontosabbrol ne feledkezzunk meg... MEGVALTO!
Ha ezen feluli tisztsegeket is vallalna, hat... ha lud, legyen kover.
Csak aztan nehogy csodaszamba menjen... az csak 3 napig tart.

lapi 2.1 2010.02.19. 19:21:30

sziasztok! :D annyi biztos, hogy ovi legalizáció párti! :DDD

ataszjelenti.blog.hu/2010/02/18/legalpalinka

Gecc 2010.02.19. 22:19:47

@lapi:

Meg egy ok, hogy ne diszfat, hanem inkabb szilva, vagy barackfat ultessek tavasszal.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2010.02.26. 22:54:38

Erős estét!

www.youtube.com/watch?v=uGNk_zHy4Mg

Az egyik kedvenc csajom. Lhasa. Hát, már ő sincs köztünk. Illetve...

Holnap meg West Balkán idénynyitó a volt Skála Metróban, persze a Quimby-vel. Remélem nem szakad majd le. :)

www.youtube.com/watch?v=tGycSC71Kg8&feature=PlayList&p=AF9FA56AC0B5BF6D&playnext=1&playnext_from=PL&index=14

West wing lassan aktuális leszen.

jaegtoer 2010.02.27. 09:02:18

Jó reggelt!

Úgy látom még tart a Lapi-elvonási bünti.

Lapikám, kampánycsend van, vagy te is ajánló szelvényt gyűjtesz, és azért fekszik a kocsma?

lapi 2.1 2010.02.27. 15:19:45

@jaegtoer:

persze hogy fexik a kocsma, amikor ma már mindenki otthon főzi a pálinkát. :D

btw, mostanában sokat melózok. benne vagyok pl. a honvédségi vesztegetési ügyben, aminek kapcsán a héten sólyom elvtárs fogadta szekeres elvtársat. (ott volt a legfőbb ügyész elvtárs is persze.)

na ezen az ügyön még sokat fog nevetni a nép. :DDD

a család kop. céduláit felajánlottam a helyi szdsz elnök haveromnak (mdf-nek gyűjt szegény fózser), mire kiderült, hogy a feleségem korábban odaadta a szociknak. emiatt persze nem válunk el, pedig a nevem is aláhamisította. szal a következő választás az én szememben erősen hajazni fog a kékcédulásra. :DDDDDD

hacsaturján 2010.02.28. 08:30:53

@tulok ex betonputtó:

kérem szépen, a west balkán neken a kisfaludy utca tűzfalakkal határolt rejtekén működött igazábul, az újmódi projectekhöz nincsen affinitásom, amikor meghallottam eszt a metro megoldást, hát elképettem, azóta a vót eccer egy west balkánt dúdolgatom.

lapi 2.1 2010.03.03. 14:28:45

@Non est volentis:

:DDD ez a videó csak megerősített abban, hogy rájuk szavazzak! a hazának most nem a szavak, hanem a tettek embereire van szüksége.

btw. ma du 5-kor elmegyek két haverommal gyurcsány lakossági fórumára. majd megírom, milyen volt.

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2010.03.03. 21:34:18

Ezt már egyszer korábban belinkelted, viszont mostanában fedeztem fel magamnak igazán ezt a Quimby-számot.

Hifin max hangerőn élvezhető igazán... :D

www.youtube.com/watch?v=DEaNZfDQt8o

Csak a színe legyen VÖRÖS...

lapi 2.1 2010.03.06. 17:16:07

talán ez a number one quimby dal számomra. btw ha már a hozzám közel álló politikai erő (ballib) így leseggelt (megérdemlik!!!), hátradőlök és röhögök a cuccon:

hetivalasz.hu/itthon/a-jobbik-a-nemzeti-bolsevizmus-partja-27719

ps: egy kis komment-gyöngyszem:

"Videoton szétrablása még 20-éven belül van Szállítás vezető úr. emlékszik ugye mert én igen csak akkor még igen nagy elvtárs volt. utána milyen érdekes mekkora fideszseggnyaló lett --döltek is a munkásjárat szerzödések. de lesz még 20-év a 20 évért. majd csak az első 10-millió-ról kell számot adni. tudja amit a Vidi száll oszt privatizált bagóért."

lapi 2.1 2010.03.06. 17:38:11

szal a fidesz a győzelem kapujában szokta elkúrni... és a szocik zuhannak, az szdsz meg nincs is... :DDD

szvsz az utóbbi hónapok egyik legjobb írása e topicban.

www.azta.hu/gyorshirek/9847--vona-gabor-levelet-megirta

Gecc 2010.03.14. 20:12:45

@jaegtoer:

Zzzzzzzz...erzg-orzg!
:-D

Schnappi koncertre!
www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU

jaegtoer 2010.03.14. 20:44:05

Szia Gecc!

Jól gyanítom ebben a gyanakvó világban, hogy kettőnél többen vagytok, vagy lesztek? A zenei ajánlatodból legalábbis erre következtetek... Vagy messze járok a valóságtól, mint a kampány a választóktól?

Gecc 2010.03.15. 12:23:15

@jaegtoer:

Hello Jaeg!

Ami biztos, hogy en Gorn kapitannyal megyek szavazni. Vagy nem, de az ... jah ezt a komment elejen letisztaztam. :-D

Masreszt ha azt vesszuk alapul, hogy a matematikaban ami 3 folott van az sok, akkor az a bizonyos "Sokan voltunk, de nem elegen" kijelentes nehany eve olyannyira helyen valo volt, hogy az azota eltelt idoben a maga trivialitasa miatt mondhatnok ez egyetlen dolog, ami nem volt hazugsag.

jaegtoer 2010.03.15. 12:52:49

Kedves Gecc!

Értem. Te mindig világosan fogalmazol, olykor ahhoz közelállóan. Mint ez a Gorn kapitányos szavazás:-)

Nincs mit szépíteni, ami hazugság az hazugság, ami meg igaz az igaz, olyannyira mint az elqrás.

De én nem erre gondoltam. Nekem az jutott az eszembe, hogy bővült a családod, és teszem azt nem Gorn kapitánnyal, hanem egy, netán kettő pici Geccel.

Gecc 2010.03.15. 17:25:38

@jaegtoer:

Hello Jaeg!

En meg csak matematikailag hozzaalltam. :-D

Noshat... Ha a biologiat vesszuk alapul, marpedig eleg nehez ellene menni, akkor hacsak a postas nem avatkozott bele a dolgok menetebe, akkor szo sincs kozelgo armageddonrol... mit beszelek? Gyermekaldasrol. :-D
De mar megfontolas targyat kepezi. Talan meg eskuvo is lesz a kozeljovoben. Nade ne szaladjunk olyan elore. Meg a fumagot is el kell vetni a kertben, most hogy itt a tavasz.

jaegtoer 2010.03.15. 19:21:17

@Gecc:

Hi!

Fűmag.... hmmm... kert... vetés..., Te tudod hogyan bútorozod be a lelkedet:-)

Hanem az esküvő hajaj Halleluja! hajrá Gecc!

Gecc 2010.03.15. 20:44:36

@jaegtoer:

Hello Jaeg!

Kenytelen vagyok bebutorozni, ha mar az ordognek sem kell.
Pedig lenne 1-2 dolog, amiert szivesen eladnam.
:-D

A tulipanok mar bujnak kiefele, a hovirag meg nemsokara elhervad. Ilyen ez a pop szakma...

lapi 2.1 2010.03.25. 19:14:41

:DDD lagzi lesz, gecc et??? :DDD btw, ha ma lennék fiatal elvinném a csajomat az anyakönyvvezetőhöz, hogy bejegyzett élettársi kapcsolatot szeretnénk. erre elküldene a 3,14csába, mert az csak az azonos neműek között lehet, ha jól tudom. szal ezt követően az alkotmánybírósághoz fordulnék, azzal az indokkal, diszkriminálja a tv az élettársi kapcsolatot, s ezzel segíti az elavult házasság intézményének életben tartását. :DDD

na mind1... engem elkapott a választási láz. persze ettől nem szavazok rájuk listán. (egyéniben nyomok nekik egy x-et, mert történetesen ismerem az arcot majd' 30 éve. amennyire tudom, nem lop, mint a szarka - ennyi már nekem elég, ha szocikról van szó - de ez a faszi töknormális.) a végén még az lmp karjaiban sodor a sok belpol vihar! pedig az egy viccpárt imho, :DDD

www.youtube.com/watch?v=CX2GeB80mso

Gecc 2010.03.30. 11:53:34

Hej Lapi! :-D

En ha a sajat helyemben lennek, azonnal kapnam az asszonyt oszt vinnem Elvis ele Las Vegasba kimondani a boldogito igent.
De sajnos nem vagyok a sajat helyemben.

Az elettarsi kapcsolattal itthon is kapom az ivet, hogy legalabb arra nyomuljunk ra, de minek? Nem er annyit az egesz.
Vagy eskuvo, vagy temetes. Nem szarozunk. :-D

Hohohoooo! Ha minden jol megy, akkor 10-12 heten belul ismetelten kinezoben van egy amerikai ut... Mexikoval karoltve. Popec!
Az egyetlen dolog, amiert ennek a cegnek erdemes dolgozni.

Valasztas...
Maradok huseges kader, egy nyomorult kummenista fereg. :-D
Majd meglatom hogy indulnak a dolgok 3 het mulva, aztan ha ugy lesz, kilopom valaki zsebebol a zoldkartyat amig kint vagyok, vagy csak szimplan atszokok Mexikobol emerikaba. Kaktusznak vagy kukacnak alcazom majd magam a hataron.

lapi 2.1 2010.03.31. 19:01:06

hella gecc et! csak bele ne keveredj a mexikói drogháborúba. :DDD

bejött a papírforma a cuslág ügyben...

www.youtube.com/watch?v=ZxR6CeXq5ig

Gecc 2010.04.01. 00:20:36

Eppen azon gondolkodtam, hogy megvalosithato-e az utazas, merhogy a cegnek van egy uatsitasa, miszerint nem lehet tul kozel utazni a US-Mex hatarhoz, nehogy aztan talppal folfele tavozzunk. :-D
Szal ezt meg kell vizsgalnom, hogy a kozel az 10-20km-t jelent, vagy azert a 80km meg belefer... ha igen, akkor popec!

Cusi csak a kezdet... mindenki logni fog!
20 evert 20 evet! LOL

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2010.04.04. 11:52:43

Boldog húsvétot minden kocsmatagnak, és természetesen a kocsmárosnak is! :)

www.youtube.com/watch?v=I_W_Xgt7QDw

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2010.06.12. 09:00:59

Lapikám, ezer+1 éve...!

Hogysmint az új világban?:)

Remélem minden rendben körülötted!

Üdv.

( Írhatnál.... Lenne miről! )

Gecc 2010.06.14. 11:51:51

Hej Lapi!

Holgyihez csatlakozva + nyomathatnad a foci fansagot, vagy mi.

Gecc 2010.06.14. 11:53:58

Hajra Eszak-Korea!

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2010.06.21. 09:12:45

Csövi Lapi!

Nem tudnál egy jó kis albérletet Kecskeméten?
Augusztustól két hónapra kábé.
Tudod, a Mercédesz gyár...

Itt fogom várni a válaszod. Köszi.

lapi 2.1 2010.06.22. 09:07:20

sziasztok!!! :D úgy láccik, húsvét előtt jártam utoljára a kocsmában. most is csak egy email miatt néztem be, meglepett, egyben kissé meghatott, hogy van még "forgalom". erről egyik krétai nyaralásunk ugrott be (közel 20 éve). béreltünk egy verdát és egyik nap lementünk a déli partra. valahogy letértünk a főútról és egy patak partján találtunk egy kocsmát. egy kis barlangban volt a söntés. áram nem volt, csak heineken (húgy-meleg), meg ráki nevű pálinka. öreg házaspár vitte a boltot. rajtuk kívül a kerthelyiségben (a barlang előtt a fák alatt) egy ötvenes ottfelejtett hippi üldögélt. nosza mi is bementünk és bedobtunk egy-egy meleg sört.

volt még 3 macska és persze egy perc alatt összebarátkoztunk a tulajjal, aki ugyan kizárólag görögül beszélt, de a kommunikációval nem volt probléma. az öreg megsértette előtte valahogy a kezét. hozott egy üveg rákit és mutatta, hogy a ráki begyógyítja, amennyiben ráönti. persze inni kellett vele. nagyon jó fej volt.

a barlang dekorációja egy bob marley poszter volt, amit feltehetőleg a helyi hippi közösség tehetett ki valamikor. volt még egy kurva nagy fára szögezve egy petíció a kannabisz származékok legalizációjáért. (ezt persze aláírtuk.)

persze a csajok készítettek néhány fényképet, az öreg boldog volt és úgy pózolt, mint frank sinatra. a feleségét marijának hívták (fonetikusan).

következő évben már célzottan látogattuk meg a helyet. bezárva találtuk, eltűnt a poszter, mindent felverte a gaz...

most is elfog egy kis szomorúság, gondolom meghalt a kisöreg, vagy a felesége. bezárt a bolt.

a magam részéről még élek és melózok, bár én sem lettem fiatalabb.

a hosszú hallgatásnak persze nincs politikai oka, bár figyelem, mit is hoz a forradalom + nemzeti együttműködés.

bármennyire röhejes, de télleg bizonyos értelemben drukkolok a fidesznek. nagyon nincs is más választás, mert a szadi kinyírta magát, a szocik pedig jól láthatóan döglődnek, mint a tökön lőtt zek, mielőtt megérkezik néhány keményen bepipázott nigger feszítővasakkal és forrasztópákákkal, hogy megdolgozzák a fószert.

szal meglátjuk, bár a 29 ponttal gyakorlatilag a magam részéről 1-et bírok érteni. a trianonozás meg egyéb nacionalista baromságok nemigen érik el az ingerküszöbömet.

a focivébét követem, amennyire lehet. nekem is é-korea volt a titkos favoritom, az igazi viszont továbbra is a hollandok. meglátjuk.

konkrétan nincs ismerősöm, aki ki akarja adni a pecóját, de amennyire tudom, sok kiadó lakás van. szívesen megnézem a helyi hirdetési újságban.

ps: erre gondoltam, amikor a szocikat említettem. mellesleg kurvára megérdemlik imho.

www.youtube.com/watch?v=rWOn1dFmFds&feature=youtube_gdata

lapi 2.1 2010.06.22. 09:13:20

bocs. nem zek, hanem zed.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2010.06.22. 11:08:20

Köszi Lapi. Ha találnál valamit az újságban, akkor ide szólj be, mert a radarra minden nap ránézek.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2010.06.23. 12:36:25

@Gecc: Blog. hu radar itt és most.
Hogy ityeg a fityeg hapsikáim?
(Hofi)

Gecc 2010.06.24. 12:40:05

@simonmondja.:

Ize... azok utan, hogy Schmitt lesz az allamfo, mar olyan mindegy, hogy nalam hogy ityeg.

lapi 2.1 2010.06.24. 15:52:35

szvsz schmidt jó választás volt. ez a pali minden segget kinyalt, ami a feje fölött volt, igazán jól példázza a magyar köztársaság ethoszát. ezzel együtt személy szerint nagyon birok annak örülni, hogy sólyom megy. az a faszi súlyos személyiségzavarral küzd. ez akkor vált számomra nyilvánvalóvá, amikor alkotmánybírósági elnökségének második ciklusa végén felvetette, hogy meg kéne változtatni a törvényt, hogy még maradhasson a posztján. nekem nagyon gáz volt a faszi, schmidttől legalább nem vár semmit az ember.

www.origo.hu/itthon/20100624-az-europai-bizottsag-szerint-nem-volt-jogserto-solyom-laszlo-kitiltasa.html

mindig is elkötelezett híve voltam az európai integrációnak! :DDD

most pedig hajrá szlovákia, hajrá markó!!!

remélem elkenik a macskazabáló digók száját északi testvéreink!!! :DDD

jaegtoer 2010.06.24. 18:38:21

@lapi: Csakhogy!

A Schmidt az Helmut, a mienk meg egy pali.

Amúgy nagyon is bohém pali a Pál, lehet hogy amikor Viktor nem látja, akkor még füvezik is hébe-korba.

jaegtoer 2010.06.24. 18:40:41

Jaaa, hogy Gecc írta volt jól: Schmitt

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2010.06.24. 19:51:56

@Gecc: Nehogymár elkenődj.
Lehetett volna Pozsgai is - micsoda arc. Ő írja az Alkotmányt - az se semmi.
Vagy Wittner Mariska néni.
Bogár László.
Deutsch Für, vagy Nemfür Tamás.
Lássuk be, hogy a bőség zavarával küzdött Viktor és legyőzte azt is.

lapi 2.1 2010.06.25. 06:51:48

@jaegtoer:

ovi is legalizáció párti. csak ő nem a könnyű drogokkal kezdi. rögtön a legkeményebb drog, a pálinka felszabadításával kezdi.

@simonmondja.:

schmitt palival nekem semmi bajom, bár pozsgay nekünk még jobban bejött volna. ui. jelentős kecskeméti gyökerekkel bír a faszi. itt volt a marxista-leninista esti egyetem vezetője még a hetvenes években.

Gecc 2010.06.25. 09:55:14

@jaegtoer:

Hello Jaeg!

Ha bizonyitekod van, elo a farbaval.
Idoben fel kell lepni minden Istennek es a nepnek arto szandek ellen.
(Bar nemtom van-e meg alkotmanyos jogod erre... Nem figyelem mostanaban mit muvel a 2/3).

sziligan 2010.06.26. 23:31:41

Nocsak Lapi!
Benézhetnél gyakrabban is. Most is majdnem lemaradtam.

jaegtoer 2010.06.27. 09:58:57

@lapi:

Az lehet, hogy a pálinkafőzést legalizálja, de ő (O.V.) maga annyira nem favorizálja annyira, hogy egy Pálinkást jelöljenek, ne adj isten testületileg őt válasszák a nemzeti piedesztálra. Merthogy csak a neve lehetett az egyetlen ellenérv, az héccencség.

jaegtoer 2010.06.27. 10:11:43

@Gecc:

Hűűha, mibe keveredtem!
Haladéktalanul, határozottan és egyértelműen elhatárolódok saját magamtól. Az inkriminált rész a science fiction valagában tett kirándulásom írói munkásságának szerves, valójában elhanyagolható, mondhatni jelentéktelen része, tulajdonképpen felesleges mellékszál, mindemellett töredelmesen bevallom, hogy a mondatnak helyesen úgy kellett volna kezdődnie, hogy: -Feltéve, de meg nem engedve, lehetséges hogy amikor Viktor nem látja...

jaegtoer 2010.06.27. 10:25:32

@jaegtoer:

Hűűűű, jesszus!

Helyesbítés helyesbítése innen:

"kirándulásom írói munkásságának szerves..."

még helyesebben:

...kirándulásom írói munkásságának szervetlen, tehát valójában elhanyagolható... stb...stb...

Hűűűű... csak a Vezér meg ne tudja valahonnan.... hhhűű... jajjj nekem...

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2010.06.27. 10:27:05

@lapi: Apám meg kiállt mellette, mint ötvenhatos veterán, úgyhogy Pozsgai az Pozsgai és majd legfeljebb Szent Korona tanszéket nyit, mint fejlődőképes személyiség.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2010.06.27. 10:28:43

@jaegtoer: Teljesen slendrián lettél mostanában Jaeg. Hát mi lesz így belőled, édes fiam?

jaegtoer 2010.06.27. 10:56:31

@simonmondja.:

Gondoltam is hogy elbujdosok valamerre, de még nem ajánlottak semmilyen sarzsit-posztot, ahol meghúzhatnám magamat, pedig rengeteg vonalat rajzoltam (kezem-fejem belefájdult), de még így sem vagyok elég vonalas. A nyelvem meg túlontúl rövid és lomha... érzem, elveszett ember vagyok, vagyis hát elveszett droid, ami belegabalyodott az irányelvek átláthatatlan szövevényébe, ráadásul a sötét erők is itt ólálkodnak körülöttem kitéve számtalan kisértésnek... Ó, jaj nekem!

lapi 2.1 2010.07.11. 19:45:47

úgy láccik, nekem csak megszületni volt nehéz, a többi már jutalomjáték! pont ez a két csapat volt a kedvencem a vébé előtt. ezzel együtt hip holland! bár nem fogok a kardomba dőlni, ha a spanyolok nyernek. elvégre torrentétől tudjuk, fernando torres a világ legnagyszerűbb ember s még csak be se fér a kezdőbe...

www.youtube.com/watch?v=Vp2yn67Bglk&feature=related

Gecc 2010.07.12. 10:11:00

Hulye hollandok, holland hulyek!
Mar azert a stoplis mellberugasert is kiallithattak volna a makit az elso felidoben.
Asszem a biro tul jo arc volt, a hollanderek meg aszittek a donton mar csak nem vagjak ki egyikuket sem piros lappal.
Raszolgaltak... mindamellett, hogy nekik drukkoltam.

Gecc 2010.07.21. 10:18:36

Szeva Lapi!

Latom keszulsz valamire a VB donto napja ota...
Amugy is ideje lenne kidobnod valamit ujat a kepernyore.
:-]

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2010.08.04. 22:47:14

@Gecc: "azert a stoplis mellberugasert..."

Az egy nagyon szép yoko geri chudan volt, bár a kéztartáson még egy kicsit csiszolhatna.

lapi 2.1 2010.08.05. 11:48:24

@Gecc:

jól van, de idáig nyaraltam, bakker! :D

@tulok ex betonputtó:

szeva tulok! az elnök emberei megvannak, újranéztük, visszaadom hamarosan.

a vébét a magam részéről elfelejtem as soon as possible.

nem vitás, hogy a legjobb csapat nyert, na de négy db. 1-0-lal, szal ez kicsit gáz. a hollandok nyilván paráztak a dopping-ellenőrzéstől. emiatt nem szívtak, ettől viszont iszonyú agresszívek lettek.

lapi 2.1 2010.10.14. 16:56:13

@simonmondja.:

rendben van a srác, de még sok piát le kell küzdenie, amíg olyan lesz, mint joe cocker.

jaegtoer 2010.10.23. 09:01:03

... s tán lesz még egy kis fű is a füstben, nem mintha kellene, vagy szükséges lenne...

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2010.12.22. 18:39:31

Lapikám!

Mint látom, rég moccantál erre, de bízom benne, azért minden rendben Veled, körülötted!

Hadd kívánjak Neked és Családodnak szép Ünnepet, szeretetben megélt, boldog Karácsonyt!

Szeretettel: Hölgyi.

UI. Remélem benézel...!

Gecc 2010.12.24. 12:14:41

Mindenkinek igen kellemes unnepeket kivanok!
Asszonynak becsomagoltam egy szepen bekeretezett, OV alairasaval ellatott NENYi-t. Remelem orul majd neki karacsonyra.

Udv,
Gecc

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2010.12.24. 12:46:01

Boldog Ünnepeket mindenkinek!
Kívánom, hogy 2010 legyen egy tök átlagos esztendő. Sokkal jobb, mint 2009 és sokkal rosszabb, mint 2011 lesz.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2010.12.24. 13:06:54

Boldog ünnepeket, szép új évet mindenkinek és
adjon az Úristen ennek a gazdának...

www.youtube.com/watch?v=uK6V31ysV98&feature=related

...hej, regö rejtem, azt is megadhatja az a nagy Úristen !

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.01.22. 18:58:29

@Gecc:

Geccem, látom, Te tartod itt a frontot, igaz, meg-megbicsakló inakkal, de hát az is valami:)

Gecc 2011.01.31. 22:24:07

@hölgyválasz:

Szia Holgyi!

Mindenki megoregedett vagy nemtom, de az biztos. :-D
süti beállítások módosítása