Bookmark This Site

COMING - ÚT

"Ingrid Sjöstrand svéd költő Néha csontvázakról álmodok c. gyerekversében az anya megpróbálja megvigasztalni a gyereket, hogy "csak álom volt". Mire a gyerek: "Mintha sokat segítene, / hogy a szörnyűség itt belül van / és nem ott kívül." Ha a természet működésének fegyvertárában (sok más között) valóban megtalálható a káosz is, akkor nem csoda, hogy a káoszelmélet jelenségeibe lépten-nyomon beleütközünk - akár a külső természeti világban, akár saját belső világunkban. " Mérő László

Friss topikok

  • Gecc: Torrente is ezt a szarhazi Barcat szerette, nemde? Ehhh... hajra MU! (2011.05.28. 21:58) A vizsgálat lezárult, felejtse el!
  • Gecc: @hölgyválasz: Szia Holgyi! Mindenki megoregedett vagy nemtom, de az biztos. :-D (2011.01.31. 22:24) szöveg nélkül
  • jaegtoer: @lapi: Szia Lapi! Csak most látom hogy az szdf-fel kokettálsz. Az lmp már nagyon más? Üdv. (2010.02.02. 07:42) Elkúrtátok...
  • lapi 2.1: nem vagyok benne biztos, hogy vajon akad-e még bárki, aki olvassa a blogomat. mindenesetre csinált... (2009.10.28. 18:43) agycétén
  • lapi 2.1: bár gyurcsány iránti elkötelezettségünk továbbra is szilárd, mint a márvány, de a peresztrojka nev... (2009.06.05. 10:35) szezonzáró

MERJÜNK BESZARNI! (trip hollandiában)

2008.05.12. 17:43 lapi 2.1

 

“"I think art is the only thing that's spirtual in the world. And I refuse to forced to believe in other people's interpretations of God. I don't think anybody should be. No one person can own the copyright to what God means.Marilyn Manson

 DRUG! IT'S NOT THE ANSWER.

DRUG IS THE QUESTION.  

 


 




Hogy miért ez a marilyn manson idézet ugrott be az öt napos hollandiai utamról? remélem kiderül, bár áttételes az összefüggés. valójában hollandia nem az a hely, ahol az embernek eloször a "félelem és reszketés las vegasban" jutna eszébe, amikor beteszi a lábát az országba.  mégcsak nem is a coffee shop, az maradjon korda gyuri meg a blikk ügye:

         

Minden amszterdami nevezetességet megnéztünk, azt mondták, hogy a coffee shopot is ejtsük útba – árulta el az énekes. – Valami illatosított dohányból készült cigarettát kaptunk, és azt gondoltam, hogy ha a szivarokat bírom, akkor ezzel sem lesz gond. Azért fura íze volt… http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=95691


  

Hát igen, bill clinton is megjárta a fuvel még 92-ben, persze o pontosan tudta, hogy egyszer-kétszer marijuanát szívott húsz éve angliában, de nem tüdozte le. mondjuk én alapvetoen csíptem clinton politikáját, de történelmi hibájának tartom, hogy hozzátette: nem szerette a füvet.

In a television interview, Mr. Clinton, 45, was asked if he ever violated international law. "When I was in England," he said, "I experimented with marijuana a time or two, and didn't like it. I didn't inhale and I didn't try it again." http://www.iht.com/articles/1992/03/30/bill_1.php

tapasztalataim a coffee shop-okban

 
Jó lesz nekem is szem elott tartani, hogy talán lesznek olvasók, akik számítanak valamiféle coffee shop-hoz kötheto élménybeszámolóra, de pont én ne tudnám, hogy a hatályos btk szerint a csekély mennyiségu kábítószer megszerzése akár saját fogyasztás céljából is buncselekmény? (mégha külföldön is követi el az elvetemült bunözo) én viszont soha nem fogok olyat leírni, hogy nem mentem hollandiában coffee shopba, vagy ha mentem is, ott csak marlborot szívtam. na ezt nem, szal rövidre zárom. ime:

A személyes vonatkozások:
















Na akkor lépjünk rá a Legalitás talajára! akinek csak egy kicsit is köze van a drogokhoz és kijut hollandiába, az eloször a smart shop hálózat egyik üzletét keresi fel. itt lehet kapni azokat a különleges növényeket, gombákat, aminek hatása alatt a fogyasztó hallucinációkat él át, azaz tripen van.



Az van, hogy minden függo kitalál valami mentséget magának. persze közben mámorosan fetreng a bun mocskában. esetleg tökrészegen pont fölöttünk veri a feleségét a hatodikon. az enyémet leplagizáltam valahonnan, így szól: „ami földbol no ki, az jöhet, amit az ember megmanipulál, port, tablettát csinál belole, azt felejtsük el, de foleg a kokaint és alkoholt.”

 

Nem kerülgethetem a forró kását. ha valamitol rettegek, az a magasság, a zuhanás. felmászok egy sámlira és már szédülök. soha nem laktam földszinten, ha a diákkori szegedi albérleteket nem számítjuk. röhej, de egyetlen kilátóban, sot még a 3. emeleten sem merek elmenni a korlátig. nem is ragozom tovább. az én személyes rémálmom a bungee jumping.

Egyszer krétán autóztam a tengerparti úton, amikor megláttam egy b.j. tornyot. félrefordítottam a fejem, pedig legalább 400 m távolságra húztam el tole. az én szememben igazi hos mindenki, aki le mer onnan ugrani, vagy egyáltalán felmászik valahogy oda. csak ne kelljen odanéznem!!! ha mégis valahogy, valakik kényszerrel felvinnének és ledobnának kötéllel a bokámon, simán beszarnék.
 


 


Na így voltam kicsit a trip-pel is, ami legtöbbünknek lsd-ét jelent. tisztelem albert hofmannt (az lsd atyját), timothy leary-t is, ken kesey-t mégjobban, ha lehet ilyet mondani. mindenesetre minden tiszteletem ellenére úgy voltam vele, majd 'egyszer' kipróbálom... aztán meg azért nem, mert ugye az anyarozsból szintetizálják a cuccot, tehát nem természetes formájában fogyasztható.... különben is tudjuk jól:

 

„Az LSD sem nem jegy a nirvánába, sem pedig gyógyszer az emberiség összes problémájának megoldására.”
















Az tudható a lsd-rol és más hallucinogénekrol, hogy ettol önmagában nem kattan be senki, de a rejtett, vagy kevésbé rejtett pszichózisokat a felszinre dobja. nagyon ritka eset, amilyen ritka betegség pl. a skizofrénia. 55 évesen, pszichiáter apával a múltban - gondoltam - ha mentálisan beteg lennék, az azért csak kijött volna eddig. ezt a kockázatot tehát kipipáltam.

A bökkenő, hogy a trip bizony kihozza a félelmeket, szorongásokat, feszültségeket, frusztrációkat, szal mindenféle lelki nyavalyákat, amibol minden tisztességes ember hurcol magával néhány kilót a puttonyában. na ezért kockázatos cucc a hallucinációkra épülo trip. mert ha pont ezeket hozza ki, akkor ugyan senki sem fogja még egyszer kipróbálni, viszont számíthat akár évekig kísérto rossz álmokra, gondolatokra.


 


 

Az pedig hogy félünk a haláltól, evidencia minden normális emberi lénynél. persze csak ha szeret élni. na éppen ez a rettegés a haláltól robbantja az adrenalin bombát belül, ha elrugaszkodik az ugró. és lerántja mélység.

De mi van akkor, ha az ugró hátradol a fotelben és beleveti magát a saját tudatának mélységébe? mert ez a kérdés nagyon régóta nem hagy nyugodni.
 

A NÖVÉNY: SALVIA DIVINÓRUM

 

 


Elég sok anyagot átnéztem a post-hoz, nagy vonalakban itt a lényeg:

 

SALVIA
(Látnokzsálya)

Hatóanyagának neve : Salvinorin A és Salvinorin B

A Salvia Divinorum vagy látnokzsálya egy Dél-Mexikóban honos lágy levelu növényfaj, ami szobahomérsékleten megfelelo fényviszonyok mellett szinte bárhol a világon termesztheto. Fo hatóanyaga a Salvinorin A és a Salvinorin B egyedülálló pszichoaktív vegyületek.

Fogyasztás

Általában a leveleit elégetik és pipából vagy vízipipából szívják, de van hogy a friss leveleket rágcsálva a száj nyálkahártyáján keresztül hagyják felszívódni a hatóanyagokat, mert gyomorba kerülve a gyomorsav elbontaná azokat.

Léteznek kitenyésztett fajták, illetve hozzáadott salvinorin kivonatot tartalmazó levelek is forgalomban, ezek jóval erosebbek, mint a sima szárított levelek. Magyarországon elsosorban a Chills nevu shopban lehet kapni salviát, de érdemesebb inkább palántát venni és azt nevelgetni, szaporítani.

Pszichikai hatásai

A Salvia trip a dózistól függoen az egészen enyhe, éppen-hogy-csak állapottól a teljes pszichedelikus élményig terjedhet. Ezt a kreatív, álomszeru élményt sarkalatos szemlélet-változás jellemzi, megváltozott érzékelés, valamint érzéki és esztétikai értéknövekedés. Nagyobb dózisoknál eroteljes idotorzulás, élénk képhatások, különbözo lényekkel való találkozások, más helyekre, bolygókra, idokbe való utazás, több évnyi létezés festékként a falon, vagy egy személy egész életének átélése is elofordul. Ezek nagyon intenzív élmények, gyakran tunhet úgy, hogy a salvia tripbol ez a néhány perc is túl sok.

A félelem, rettegés és pánik állapota is elofordul. A salvia élményeket gyakran elég nehéz feldolgozni. Egy józan vigyázó jelenléte igen erosen ajánlott! A legtöbb esetben mozdulatlan marad az illeto, de elofordul, hogy teljesen disszociatív állapotban (totálisan képen kívül) feláll, és mászkálni kezd. A vigyázó segítségével csökkentheto a sérülések, és egyéb problémák elofordulásának veszélye.

Jól látszik, hogy a hatása gyakorlatilag ugyanaz mint az LSD-nek, de sokkal intenzívebbek a hallucinációk. Az LSD-vel szemben - ami akár 6-7 órán át is tarthat - ez csak 10-15 percig tart és nem áll fenn a veszélye az úgynevezett flashbacknek sem, ami az LSD egyik legkiszámíthatatlanabb és éppen ezért legveszélyesebb hatása lehet.

Fiziológiai hatások

A salvia trip alatt fokozott verítékezés és néha enyhe testhomérséklet-növekedés tapasztalható. Mint a legtöbb olyan anyagnál, aminek a füstjét a tüdonkbe szívjuk, a salvia fogyasztása során is felléphet torok- és tüdoirritáció. A fogyasztás után néhányan fejfájást és enyhe ingerlékenységet tapasztalnak.

Függoség

Nem tudunk róla, hogy fizikai függoséget okozna, és nem valószínu a pszichés függoség kialakulása sem. De mint minden anyagnál, a salviánál is elofordulhat, hogy valaki gyakrabban használja, mint ahogy jól esne neki.

A salvia minden tekintetben legális növénynek számít.

http://www.kocz.hu/kabulat/salvia.html


A boltos eligazít precízen: „tegyen be egy kupaknyit a kivonatból a kis fémpipában lévo szurore. (kiszerelés egy gramm, ami egy kis fiola, kb 6-7 brutál tripre elég.) viharöngyújtóval izzítsa meg felülrol a finomra aprított növényi kivonatot. szívjon egy nagy slukkot a füstbol és tartsa a tüdejében cca. 30 sec-ig. aztán fújja ki a füstöt és gyorsan tegye le a pipát az asztalra. mert azonnal jön a hallucináció. annyi ideje még lesz, hogy lazán hátradoljön, de eszébe se jusson ellenállni a szernek és megpróbálni pl. felállni. mert az úgysem sikerül, legalábbis egy rövid ideig. utána viszont teljesen eltünik komoly utóhatás nélkül. ha még van kedve, lehet szippantani a következo slukkot. csak arra figyeljen, hogy ne féljen, mert akkpor baromi rossz hallucinációja lehet és a maradékot dobhatja ki a pipából, mert soha eszébe sem fog jutni, mégegyszer kipróbálni a salviát.”

Volt még egy személyre szabott kérdésem: „problémát okoz-e, ha történetesen a trip elott tele vagyok cannabis-szal?”megnyugtatott, hogy az nem számít, csak a „plastic” drogokat felejtsem el. megnyugtattam, azokat soha nem használom.

Persze egy hiú állat vagyok, és eloször nem hallgattam mindenben az arcra, mert én annyira fasza csávó birok lenni a tudatmódosítás terén, mint maga johnny depp.

 
 

1st trip

 

 

Kedves társaságba csöppenek zsebemben az üvegcsével. ebédelni indultunk, mindenki szemmel láthatóan tiszta. azért tájékoztatom oket mindarról, amit az eladótól megtudtam. igazam van, tiszták mint a hó. alkalmasak a tripre. amikor elokapom a fiolát iszonyú izgatottak lesznek és kérik próbáljam eloször ki, majd ha elmesélem milyen volt, meglátják, belevágnak-e a tripbe. van bennem kis félsz, nem mondom, de kezelheto.

 

Arra koncentrálok, csak nem fogok beszarni pont én, akit afféle narkó-specialista ügyvédnek tart számon a szakma és ügyfélköröm egy része.

 

Ezért aztán csak egy negyed kupaknyit helyezek el gondosan a kis fémpipa szurojére. vihargyújtó van a háznál. ülök a kanapén, kezemben a pipa. megszívom fél intenzitással, ezt úgysem látják a többiek és akkor már az eloírt fél kupak felénél vagyok. nagy baj nem lehet.

 

Meggyújtom és beszívom a füstöt, azt viszont sokáig bent tartom a tüdomben. látom a többiek szeme majd kigúvad, de a füstre koncentrálok. meglepo módon szinte simogat belül, ahelyett, hogy köhögtetne, mint a marlboro light. megállapítom magamban, nem ellenséges a salvia, kellemes növény, mint a kender.

Fújom ki a kékes füstöt elorehajolva, ahogy az asztalra teszem a pipát. akarok valamit mondani, ahogy dölök hátra a kanapén, elkap a szer.

Azonnal eltünök az baddigi helyemrol és egy kézilabda nagyságú golyóvá zsugorodok. egy villanásra kivülrol látom magam. nagyon viccesen nézek ki, mintha egy játékgolyó lennék lapi arccal, amit  ráfestett valaki. pontosan tudom, hogy hallucinálok, tehát le akarom gyozni a szert a tudatommal, akaratommal és talpra próbálok állni és szeretnék mondani valamit. csakhogy mint gyolyó ugyanakkor érzem, hogy ez lehetetlen, egyrészt mert iszonyú eros a gravitáció, másrészt pedig lábam sincs. megpróbálom, de a következo pillanatban érzem, hogy visszatérek és valóságos személyként huppanok vissza a kanapéra. (ok késobb akként mesélték, hogy megpróbáltam feltápászkodni, de visszatántorodtam. közben karika formában tartottam mind a két kezem.)

Furcsán fáradtnak éreztem magam. mint amikor koncentráltan nagyon sokat olvas az ember, vagy végez egy hosszú nap végén, kemény meló után. már azon törtem a fejem, mikor csinálok egy teljes tüdonyi trip-et legközelebb. mert saját és nagyon intenzív tapasztalatból annyit már megtudtam. vannak szerek, amik természetes fogyasztásuk esetén is képesek idolegesen megváltoztatni a kommunikációt az idegsejtek között. akár két percig is, emeddig golyó voltam a testemen kívül. az orvostudomány mai állása szerint tíz a tizenkettediken számú idegsejttel rendelkezünk. azoknak vannak valamilyen nyúlványai, ezek az axonok. na valahogyan az axonok állítódnak át a hallucináció során is, vagy valami ilyesmi. ui. ezekkel szabályozzák a kommunikációt a rakoncátlan kis sejtek között a fejünkben.

Mondtam a többieknek:

„Semmi gáz. egy gyors lsd trip. nyolc óra hallucináció egy percbe surítve. de az igazi meghatározás: egy bungee jumpee a tudat mélységébe. garantáltan nem veri oda a fejed a cucc a betonhoz. de egy milliméterre leszel a földtol, ha szerencséd van. most tekernék egy cigit itten az asztalon (persze az illatosból, amirol nem tudom pontosan, hogy mi, mert valahogy elfáradtam agyilag. ilyenkor jól jön egy northern light. még szerencse, hogy maradt egy gramm a zsebemben. szóval be lehet kötni a cuccot, de csak a bátrak ugorjanak, ha nem akarnak egy iszonyú szar halál közeli élményt megélni.”


Vigyorogtam, mert senki sem vállalkozott. (nem is akartam igazán rávenni oket, mert aligha készültek fel mentálisan a salviához. egyenek gombát, ha röhögni akarnak, gondoltam magamban. ilyen kemény trip-pel nem szabad hülyéskedni.)

 

                         2nd trip

 

Az elso utáni napon ismét nagyon jól aludtam. éppen azon filóztam, hogy a salvia materialista alapon is bizonyíthatóan képes olyan hallucinációt eloidézni, ami igazolja a beszámolókat az odaátról. mindenki ismeri, amikor a klinikai halál állapotából visszajön valaki és látja kívülrol magát meg a fényességet stb. errol szoktak könyveket is írni, amit komoly ember ugye nem olvas el. én meg a cinikus faszi mondom magamban: majd pont a halál pillanatában nem vágják le az axonok, hogy gáz van, még a végén beszarik a fonök, vagyis mi magunk, szal bedrogozzuk magunkat, ha jön a kaszás. máris nem kell annyira fosni kedves elvtársak a kaszástól!

 

Ha meg hívo vagyok, azt mondom: nagy vicc. isten teremtette az embert, vagy mi a szösz. aki megérdemli, az megy a fényességbe, aki meg visszajön, az látta a frankót, bár csak a bejáratot. majd átmegy azon is, nem kell félni tehát hölgyeim és uraim! vár a menyország!

 

 

Én még hozzátenném: a növényeket is isten teremtette, miért üldözzük némelyiküket, könyörgöm?

Szóval ezen elgondolkozva édes és szokatlanul pihenteto álomba ringattam magam. tudtam másnap nagyon komolyan megszívom a salviát, csak meglegyen a megfelelo alkalom. ha máskor nem, hát este az ágyamban egyedül. alig vártam az igazi nagy hallucinációt, a teljes salvia-tripet. 

Délután jött el a pillanat. nyári meleg, ülök a sorházi lakás nappalijában a megszokott kanapén. ablak a túloldalon nyitva a hátsó tenyérnyi kertre, zöld amerre nézel és csicseregnek a madarak. ott van egy srác, mondja: kimegy telefonálni a nojének. mondom neki: "okay, én addig megszívom a pipát, mire visszajösz, túl is leszek rajta. szurt fény a szobában, mert a nappali az utcára néz és a nehéz függöny elhúzva. szinte ideálisak a külso körülmények.

Amennyire tudok koncentrálok arra, hogy kemény hallucinációm lesz, de akármit is érzek, látok, vagy hallok - vissza fogok jönni.

Megszívom a pipát teli tüdore. annál teljesebb a kellemes füst felszívódása, minél tovább tartom bent, jár az agyamban, ami egyébként teljesen tiszta. van idom hátradolni a kanapén, lazítani már nem. egy pillanat tört része alatt kap el a növény. és nyomban széttép.

Az érzést pontosan fel tudom idézni.

Egy óriási karom, egy láthatatlan ero, megragadta testem minden egyes sejtjét. mégpedig úgy, hogy a felkarom külso felületének kellemes zsibbadása (mely a kézfejemrol indult ki) átterjedt szinte minden porcikámra. erre még képes voltam koncentrálni. mert akkor széttépet milliárdnyi kis darabra ez a láthatatlan ero. a testem eltunt a kanapéról. szembol határozottan láttam egy villanásra, hogy üres a kanapé és ott van minden cucc a dohányzóasztalon. csak éppen eltuntem, mint a kámfor. megjegyzem, az ellenállásnak még az elméleti esélye sem merülhetett fel. annyira lenyugözoen hatalmas volt ez a láthatatlan ero. bármilyen hülyén hangzik, kellemes, szinte simogató érzés volt, ahogy eltüntem.

Úgy éltem meg, hogy ez a hatalmas ero kellemesen kisimított, szinte kivasalt, az utolsó testi élményem az volt, hogy már olyan vékony vagyok, hogy beterítem hollandiát. (valahogy a testem tömege nem változott, csak hihetetlenül elvékonyodott,  így terjedek a végtelen felé de mielott elérném azt, hopp... mint egy buborék visszakapom a testem. puhán landolok a seggemen a kanapén.

Hallom a haver hangját a kertbol, pontosan le tudnám írni, mit mond a nojének. elotte autóversenyeztünk a tévén. az xbox képernyovédoje egy piros ferrari farát mutatja. utóbb ellenorizve egy centi átméroju propellerszeruség forog körbe-körbe. fekete-fehér és alig látszik a kanapéról. ösztönösen odakapom a tekintetem és abban a pillanatban kicsit megrémülök, de alig van ido rá, annyira váratlanul ér.

Utóbb jöttem rá, hogy hibáztam, mert a figyelmetlenségem miatt csak egy db hallucinációra koncentráltam. ezt alig tudom követni. mert egy lézerfegyver szeru színes és csillogó fénycsóva by starr wars kitor a tévébol, illetve a ferrari hátuljából és beszippant egy villanás alatt. akarok szólni a srácnak, hogy jöjjön be, de elmosolyodok. a fénynek nincs is szája. mindez nagyon gyorsan történik, és máris ugyanolyan kellemes buborékszeruen visszakapom a testem. kicsit lazítok, mert nagyon fáradtnak érzem magam, de semmi rossz feeling nincs bennem. inkább mintha megkönnyebbültem volna.

Egy percen belül jön be a srác. azt mondja: „látom megvolt a trip, de elég szarul nézel ki.” kérdem tole: „sápadt vagyok?” azt mondja: „nem, csak a szemeid nagyon furcsák, olyan kimerültek.” ez öt percen belül elmúlik és érzem, ezután már sima meccs lesz a varázsgomba okozta hallucináció átélése.

Most látom, ezeknek a gyönyöru gombáknak megzabálása is buncselekmény a hazai btk szerint. akkor megint:















Utolsó nap vettem is egy erosebb koncentrátumú salvia üvegcsét. (45x) egy évre biztos elég lesz.

Most csak annyit kérdeznék azoktól a nagyon okos törvényhozóktól és kituno szakértoiktol, akik szerte a világon be bírnak tiltani bármilyen növényt:  ki áll készen közülük egy kurva komoly slukkra a pipából? nem fog fájni, maximum a saját fóbiáikkal szembesülhetnek, de könyörgöm, a saját szorongásaikért miért mások fizessenek?

Az agysejtjeink milliárdjai tehát nem kizárólag a sajátunk? talán azok összeségükben nem mi magunk vagyunk? azokkal a kis axonokkal együtt? komolyan tetszenek gondolni, hogy bármi közük van hozzájuk? kinek a nevében és milyen jogon??? talán azért fizetjük az adókat, hogy pont ok mondják meg mit szívhatunk a pipánkból és mit nem? az agyunk egy része valamiféle közösségi tulajdon talán, hogy már szabadon sem rendelkezhetünk fölötte? na ne már!

Legalább a növényeket hagyják békén! sokkal bölcsebbek, mint gondolnák, tisztelt hölgyeim és uraim. érdemes hallgatni rájuk. akárki, vagy akármi is teremtette oket. mellesleg velünk együtt...

   

Milyen gyakran nyomjam az új post-ot?
  
Free polls from Pollhost.com

551 komment

Címkék: johnny depp lsd korda györgy marijuana amsterdam bill clinton marilyn manson smart shop bungee jumping cofee shop salvia salvia divinorum

A bejegyzés trackback címe:

https://lapi.blog.hu/api/trackback/id/tr78465248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.24. 12:20:09

Növények bosszúja ?
Lapi, ez úgy hangzott, mint vmi horror filmcím :)

liidiiia 2008.05.24. 12:25:09

sziasztok, szép napot nektek,
elolvastam minden érdekeset ahol csak tuttam, reggelre itt voltak whipy képei is már letöltve a 2x4lábúakról :-)))))) , hölgyi verséből még azóta is épülök fel :-DDDD , +jaja a pörgést a twa-n, de mostan családiélet itten. sőt épp teregetünk, és a legkedvesebb világoskék cuccok között bennhagytam egy napsárga post-it köteget, és mindenen zöldfoltok, könnyeim morzsolgatása szemsarokban:-( , szóval kétségbeesett kármentésben vagyok, a sűrű bocsánatkérésekről itten nem is szólva, mert mér mindig én felejtek benne a zsebekben ezt-azt??? szerencsére a toll, ami ott volt még nem tett kárt...
lapi jó postírást!!!! pont ahogy eddig csináltad, csak aztat tovább, a formula megvan, és élményeket meg még gondolom nem írtad meg az összeset asszem :-DDD
+érintetteknek gyors és hatékony házimunkát, aztán meg jó szombatot, naszóval, szép napot mégeccer mindenkinek!!!

liidiiia 2008.05.24. 12:27:37

hölgyi, ez a batman hasonlat gecc et-ra :-DDDD , én is csak pislogok időnként, hogy mennyi helyen van eccerre, még az is lehet, hogy ő maga egy csoport ember, pl 3 1petéjű ikrek!!!!! :-)
no én léptem, mert vasvillatekinteteket kapok éppen, minden jókat! :-)

lapi 2.1 2008.05.24. 12:36:31

szia lidia. :DDDDD
akkor ezért rózsaszín foltos egy két fehér gatyám? (csak un boxer típusut hordok, mert megyesi ominózus cikke óta tudom, hogy a másik fajta összeszorítja az ember tökeit és ez igen nagy akadályt képez az agyban a szabad asszociáció rögös és kanyargó útján.

Gecc 2008.05.24. 12:39:27

Holgyi

Hajjaj, oszt miutan megjottem 60 helyre figyeltem egyszerre, csak TWA-ra nem. Pedig epen belekezdetm visszaolvasni reggel ota.
A 61.-re mar nem futotta agyi kapacitasombol, ugyhogy megyek is, es most csak avval foglalkozom. :-]

Gecc 2008.05.24. 12:46:13

Lidia

En vagyok Denever Dani! :-D
Amugy meg minden este itt repkednek a denevéresek a jetszoter folott. Kenytelen vagyok a deneveres viccet elmondani, ezen oknal fogva, ugye, es mindig tudok rajta rohogni. :-D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.24. 12:53:48

Lídikém pusza !
Nekem is menni kell mingyá, de én nálad komótosabban abszolválom ezt a kérdést:)

Geccinyek, a denevéres vicced az télleg félelmetes !:DDDD

Gecc 2008.05.24. 13:15:14

Holgyi

Ha latnad hogy adom elo, akkor osszepisilned magad a nevetestol.
Ugyanis a vegen azt, hogy "Denevéreset?" azt meg kell szepen szemelyesiteni, ahogy egy igazi debil gyerek csinalja. Pl... en elegge hires vagyok szeles korben arrol, hogy jol tudok rajzfilm figurakat alakitani (huuuude infantilis vagyok amugy, de ez kell is, lsd a rajzaim, ugye), na azon sokan osszeszarjakhugyozzak magukat a rohogestol. :-]

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.24. 13:18:27

Gecc, próbálom elkpépzelni..... :DDDD

Gecc 2008.05.24. 13:35:49

Holgyi

Ha csak egy csopp is kicsordult, akkor kozel jarsz az igazi elmenyhez. :-D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.24. 15:18:35

Igyekeztem :DDDD
Bepisilni nem sikerült ugyan, de egynehány év, és az is menni fog, ígérem !:DDD

Preskin 2008.05.24. 16:01:38

Ggyisten
Csak egy hosszúlépés smentem is
www.youtube.com/watch?v=pBAasek8NR4
egs

lapi 2.1 2008.05.24. 17:05:19

kösz az ösztönzést stalien, melózok a blogon tovább. supertramp-pel könnyebb! :D

liidiiia 2008.05.24. 17:05:30

misztör dannie bat,
a denevéres vicc az télleg nagyon jó,
és én is teljesen elhiszem, hogy életveszélyesen elő tudod adni :-D
mondjuk a denevérekben van valami félelmetes amúgy.

hölgyi,
igen változó az elszakadási sebességem, de a blog-gravitáció ellen a családi vasvillatekintet egy kiváló felpörgetőerő, olyankor egyik pillanatról a másikra megy az elstartolás a kedves virtuális közös térből egyenesen a kedves családi konkrét térbe. nálunk a hétvégék legtöbbször (nem mindig) azért eléggé családi programosak amúgy, ami itthonról el-elmászkálással egybekötött. mint ma is.

liidiiia 2008.05.24. 17:11:34

hajrá lapi!!! :-))))))

liidiiia 2008.05.24. 17:23:35

mondjuk lapinak amúgy könnyű, ott van neki folyamatos segítségnek az a 2 jófej m-bötűs állatka, akiket whipy tanított meg ugyan a jófejségre, de most lapit segítik!!!

liidiiia 2008.05.24. 18:56:26

szia whipy, ez tök jó! meg az állatkáitok nagyon aranyosak, ez a misi meg egy külön fejezet! :-)))

na ez meg egy humoros állat, neked vizsgaelőtti felderülést segítendő, gecc et-nak pedig a suttyom-listához :-)
www.youtube.com/watch?v=9i0-btCTdN8

lapi 2.1 2008.05.24. 19:15:15

kemény a helyzet. nagyon személyes nyílt levelet írok fletónak, meg fodornak. egyelőre tele van bazdmeggel, mert öszödi stílusban írom és nagyon személyes lesz, ezért kicsit szenvedélyes.

szal még nincs kész, de kis előzetest tolhatok:

nem ilyen fuck you-kat kell még meghúznom. :DDDD jól van nem úgy értve... :DDD na ebből nem jövök ki jól, de snoop dog elszív napi 10-gét is. ahhoz képest nem néz ki hülyének:

(na csak kijöttem....)

www.youtube.com/watch?v=wrBgRy70DB4

lapi 2.1 2008.05.24. 19:24:35

húú whippy, már megint (mindig) nagyon büszke vagyok rád. ez a video szuper....

liidiiia 2008.05.24. 19:41:40

lapi, ti oda-vissza hathattok egymásra a lejányoddal. remélem, ha lesz eccer gyermekem, ilyeshogyanformán lesz ez minálunk is. :-)

6.Lenin 2008.05.24. 20:08:59

lapi!

egy kis agysejt élénkitő,hogy készüljön az a levél a drágának

www.youtube.com/watch?v=AePFDl8Aqtk&feature=related

két éve láttam Sárospatakon egy blues koncerten,isteni volt.

6.Lenin 2008.05.24. 20:17:18

Aztán,hogy egy kocsmában hangulat is legyen,olyan igazi

www.youtube.com/watch?v=4HfddcCHy0s&feature=related

Gecc 2008.05.24. 20:35:49

Hello, megjottem!

Mondok nektek valamit... hacsak nem vagytok nagyon Indiana Jones fanok, akkor NE, ismetlen _NE_ nezzetek meg az uj mozifilmet.
Hat ekkora bazi nagy csalodast!? Nyeh!

lapi 2.1 2008.05.24. 20:50:31

ne csináljad lidis, megint elmegy az önbizalmam! :D pedig a java megvan. lenin öregfiú! az ilyen bugivugi meg egyszerűen elvon a post-omtól. figyelemelterel, ezért káros a koalíció jövője szempontjából. :D

lapi 2.1 2008.05.24. 20:51:09

még a nevef is elütöttem, lidia, bocs. :D

lapi 2.1 2008.05.24. 20:52:02

mintha be lennék kicsit tépve ismeretlen eredetű zöld ágvégződésektől. de szerencsére tilos, ezért nem. :D

lapi 2.1 2008.05.24. 20:53:59

növényi. na ezt is kihagytam. mintha kicsit gyorsabban asszociálnék, mint méskor. és sokat elütök. máskor, ugye? így terem, isten adja, isten tiltja be.

liidiiia 2008.05.24. 21:01:06

lapi, most má megint mit tettem????? a pandától vagy most mitől megyen el a zönbizalmad???? :-D


hello gecc, feltételezem, hogy az indiana jones filmet láthattad akkor. esetleg gondolatolvasás lehet még.

lapi 2.1 2008.05.24. 21:04:51

ez a gyerek- szülő kapcsolat miatt, lidia.

lapi 2.1 2008.05.24. 21:08:14

bocs, de az alkotás fázisában érzékeny vagyok, mint minden kisvárosi tolsztoj leó.

ezért dicsérj csak, amennyire bírsz!!! direkt provokálom!!!!

liidiiia 2008.05.24. 21:21:04

lapi, akkor írj, mert intravénás humorra és életkedvre lenne szükségem éppen!!!!!!!!!!!!!!!

az ember ugyanis ha lazán és talán kissé emelt hangon veszekszik élete társával egy német város nyílt utcáján annak több következménye is lehet:
1. kibékül végül, + min a feszkó elmegy, helyébe optimizmus költözik, hogy az élet nehézsége ellenére azért élhető talán
2. az élet értelmén kezd el gondolkozni, ami apátiát okoz, valamint azt, hogy az ember tuti békét szeretne egy kicsit, amibe beletartozik a közös tevékenységek elnapolása...
3. odajön hozzá egy magyar, hogy "hello én is magyar" vagyok. utóbbi vagy nagyon jófej, hogy annak ellenére is odajön, amit hall (és meg is ért :-DD ), vagy pedig komplett idijóta. tippünk most az első verzió, mindenesetre nem lesz nehézség azzal, hogy esetleg idealizálna engem + bennünket... :-)
4. apátiában marad, és ráadásul mindenki németül beszél tovább, mialatt kacarászva az ablakom alatt buliba megy
:-D
szóval, plíííííííz írjál valami lapisat lapi :-))))))

Gecc 2008.05.24. 21:31:58

Lidia

Jah... de irtam is.
Annyira nem volt rossz, faszan megcsinaltak, de nem kellett volna az urlenyek kore epiteni az alaptortenetet.

liidiiia 2008.05.24. 21:51:29

gecc, a remake-kel meg az x.dik folytatásokkal nekem ált rossz tapasztalatom van, bár nem mindig. szóvalhogy nem szívből, hanem észből írják meg őket ("most hogy kéne jól folytatni" vetyengés eredményeképpen), aztán a művészet úgy nem működik. szerintem.

láttad a tüsszögő pandát? amikor abbahagyja a tüsszögést, akkor először az egyik talpát, majd a másikat engedi le a feszes tartásból.

Gecc 2008.05.24. 22:13:55

Lidia

Nah csak most neztem meg a pandadat... :-]
Erdekes a viselkedese. De lehet nem is tusszog, csak fujtat, mert valami birizgalja az orrsovenyet.
Nekem a tusszento kis panda a kedvencem, hogy megijed az anyukaja. Az nagyon ROFL! :-D

liidiiia 2008.05.24. 22:35:17

Jaja, az is aranyos.

Na nekem most ilyen tekintetem van, azaz így nézek éppen a világra:
farm1.static.flickr.com/115/297677930_1868586ec9.jpg?v=0
tök nehéz összehozni egy életen belül több életterületet, vagyishogy bonyolult a világ, és sok a döccenő...
talán olyan surmón is nézek, mint a rigód, de abban a madárban van valami tök kedves humor is, bennem viszont most csak gyanakvás és kőkemény szigor van. :-D
persze szerencsére, vagy sajnos, gyakran és gyorsan változnak a hangulataim.

És napok óta igazi varjat se látok. Fura. Lehet, hogy mind beköltözött a posztodba, mert olyan igen jókat írtál róluk. Egy pozitív varjú-mátrix alakult ki nekik. :-)

Gecc 2008.05.24. 22:39:16

"Surmo" LOL :-D
Asszem nem erre gondoltal... suttyom az!

Ez a rozmar viszont igen szigoru tekintetu. Pont igy tudom elkepzelni Bismarckot, amikor valami nem sikerult neki. Kozben aszonnya: sájsze! :-D

Gecc 2008.05.24. 22:40:48

En kozben joccakat is kivanok nektek, mert elkapott az izomlaz :-D, meg amugy is fardtka vagyok.
Monnyuk lehet kesobb meg visszanezek, de most TV nezes lesz (mely kozben eselyes a bealvas is...).

Gecc el! :-]

liidiiia 2008.05.24. 22:44:46

gecc,
bismarck: LOL :-DDD
surmóra gondoltam, suttyom is, surmó is
+
jóccakát, meg szép álmokat! :-)

Gecc 2008.05.24. 22:54:10

De a surmo az bunkot jelent... :-]
Egyik kedves allatka sem surmo! Lehet suttyom, bugris, kokler, szeleburdi meg ilyenek. De nem surmo. :-D

Na koccolok. Joccakat! :-]

liidiiia 2008.05.24. 23:00:26

a surmó az gyanakvót jelent, olyan kicsinyesen gyanakvót, amilyenek a félénk állatkák tudnak lenni, ami egyben humoros is persze.
legalábbis én így használom...
természetesen bunkóra NEM gondoltam, egyetlen pillanatra sem!!!!
jóéjtet :-)

liidiiia 2008.05.25. 00:46:45

kedves mindenkinek:
jóéjt, jóreggelt és jódélelőttöt, valamint majd jóétvágyat a reggelihez, ebédhez!

lapi 2.1 2008.05.25. 07:38:50

jó reggelt! :D

esküszöm, hogy tegnap végkimerülésig írtam a post-omat. reggel 5.30 óta pedig folytatom. kurva hosszú, de nagyon személyes. majd megvágom. most itt tartok és a szöveg az érdekes.

www.youtube.com/watch?v=iM41PsJno1A

liidiiia 2008.05.25. 09:55:48

jó reggelt! :-)

szia lapi, helyesen teszed, ha az elgétét követed, hajrá!!! :-))))

gecc, reggelre az agyamról elvonult a lila köd, és eszembe jutott a bismarck, és én akkorát nevettem rajta :-DDDD

szép vasárnapot, mi talán túl korai futóversennyel nyitottunk, vagyis a futók, de az ablakunk alatt nem messze volt az egyik "bíztatóállomás" (dobok, ilyenek :-D )

Gecc 2008.05.25. 11:03:03

Jo reggelit!

Nah, hat nem almodtam semmit... de amig aludtam egy jobb vilagban voltam. Lehet meghaltam?
Jah es gyikka valtoztattak... de mar elmult! :-D

liidiiia 2008.05.25. 11:46:06

szia gecc,
tök jó, sztem, hogy kitetted a blogcímedet a neved mellé!
én maratoni futókkal álmodtam, de ez a valóság is.
szépek, sokuk szépen is fut, de már elég nyúzottnak tűnnek, reggel óta folyamatosan szaladgálva keresnek valamit, aztán itt futkosnak körbe-körbe. csak a dobosok, azok lennének mondjuk valami ritmust dobolók, ne emberi metronómok. :-D
milyen színű gyík voltál?

Gecc 2008.05.25. 12:03:34

Huuude nem szeretem a futast nezni... :-]
Pedig regen futo szerettem volna lenni, mert olyan futo testalkatu vagyok. Olyan a labam is mint az ozikenek... nem olyan kecses, hanem olyan szoros.
Igazabol semmilyen sportot nem szoktam nezni, mert unalmasak. Ha mar nezek, akkor is inkabb auto sportot. A rally egesz turheto, de a gyorsasagi sutokat is el nezegetem. A forma 1 mostanaban nem megy, annyira eluralta a penz es az erdek az egeszet, hogy szamomra "bevallalhatalanna" valt. :-] Amugy is... mit nezzen rajta az ember, ha a Fellárik ugyis gyoznek.
Viszont rally versenyzo lennek... ha a hegyeken tolom, mindig azt jatszom. Csak keveset megyek arrafele.
Szoktam nezni a Top Geart-t a BBC-n, ma eppen egy verseny volt, hogy egyikuk kocsival (McLaren SLR Mercedes, nem is neveznem autonak, az egy AUTO! inkabb :-] ), a masik ketto pedig hajoval illetve tomegkozlekedessel jut el Osloba Londonbol. Megszakadt a szivem, hogy nekem olyan AUTOM! soha nem lesz. Na mindegy... szeretk autokrol beszelgetni, foleg az en szempontombol... (egy kicsit onzo dolog, dehat nem tagadhatom meg sajat magam, ugye... :-D )

A blogcimem mar 1 hete kint van, most vetted csak eszre? :-]

Milyen szinu gyik is voltam... vegulis tokmindegy. Inkabb csak azt akartam szimbolizalni vele, hogy atvaltozatam, jobb volt, most meg megint a nagy budos valosagban vagyok. Latom neked sem ment barkire is hatassal lenned TWA blogjan az este. Valami ilyesmire asszocialtam...
Amugy ez a gyikos poen a Monty Python-ban volt. :-]

liidiiia 2008.05.25. 12:59:12

Sportot én sem szeretek nézni, semmit, csak élőben embereket, aztán ezek a hosszútávfutók elég szépek, és ahhoz elég lassan mennek még, a hogy a szemem feldolgozza tudatosan a látottakat. :-)

De tv-ben semmilyen sportot nem birok nézni, még embereket sem, meg általában mást ott semmit sem, ezért nincs is tv-m :-) (videózni azért szoktam). Én úszni szeretek nagyon, csak az elég macerás, +és télen annyira fázok a vízben, hogy ma már csak jóidőben úszok. De nézni eztet se szeretem.

Kocsikhoz nekem vajmi kevés érzékem és türelmem van, nem is ismerem a márkákat, csak a színük elemzéséig szoktam eljutni... :-) , meg jogsim se nincsen, ennek történetét malackánál röviden összefoglaltam :-) .
Amúgy te olyan kedvesen+humorosan tudsz tök jókat írni, hogy igazából elolvasom, ha kocsikról írsz éppen, de azért az hosszútávon olyan nagyon nem hat rám :-D
+biztos azér is nem vettem észre, hogy kitetted a blogcímet, mert tökjól leköt, amiket írsz, és azután a kis technikaibb jellegű részletekre meg odase figyelek itten :-) , szóval ilyen bugris vagyok ezzel-azzal, ahogy a vadsárga post-itot is bennehagytam a kedvenc vilkék melegítőfölsőmben mosás előtt...

Én a tóta w-nél azt szeretem, hogy szeretem elolvasni azoknak a hsz-eit, akiket érdekesnek találok, és szoktam eljátszadozni a gondolattal, hogy hogyan is látunk, na és a politika amolyan közös tér, egy metszet, amiről mindenkinek van véleménye.
Nekem a saját véleményem általában elég közel van ebben-abban a tiédhez vagy a lapiéhoz (márahogy én érzékelem). +én a politikát egy szükséges rossznak tartom, amihez meg kell tanulni alkalmazkodni az embernek (nekem :-) ), vagyis ahhoz, hogy az emberi társadalom hierachikus, és a külső hierarchiákhoz jó találni valami egészséges hozzáállást, ami sokféle lehet, és szoktam ezeket nézegetni, hogy ki hogyan éli ezt meg, ezért szeretem olvasgatni. Ha írok akkor nem célom semmiféle meggyőzés, csak írok, exhibícionizmusból, de nem foglalkoztat, hogy meggyőzöm-e a másikat vagy sem, csak annyi, hogy megértse a másik kicsit, hogy mit mondok, de ha kiccccsit, vagy 1részét megérti, az egy olyan nagyon nyilvános virtu helyen elég nekem. (de azért van hely, ahol persze nem lenne az :-) )

Gecc 2008.05.25. 13:24:25

Asszonka mindig azt szokta mondani, hogy unalmas vagyok, amikor vezetek, mert mindig a kocsikat nezem, es azokrol is beszelek. Vicces amugy, nemtom ez hany embernel fordul elo, de szinte az osszes kocsi rendszamat megnezem akik velem szambol, vagy elottem mennek. Aszt rogton valamire kirakato szot keresek beloluk. De ha nehany masodperc mulva megkerdezik, hogy mondjuk a kek Astranak (csak az OPC Astra szep kekben... egyebirant, szerintem! :-D ) mi volt a rendszama, amit megelzotem, mar nem tudnam megmondani. :-]
Ja es akkor kozben ilyeneket kerdezek, hogy "huuuuh, lattad azt a Mazdat milyen szep?" :-D
Egyszer leeloztem egy Gallardot is... De csak mert Pest elott rament az M0-ra es ido elott sorolt be. :-D Na szoval ilyen hulyesegeket szoktam beszelni. Masok le se szarjak, de sok esetben nekem ezek tok fontos dolgok. Valszen ezert is szeretk mondjuk PC-n autos jatekkal jatszani. :-]

Politika... en sem hiszem, hogy barki meggyozheto, ha elhivatott politikai nezeteket vall. Ugyanakkor azt gondolom, hogy enyhiteni lehet a dolgon. En csak a sajat esetembol indulnek ki. Miota TWA-t olvasok aztan kesobb kommenteltem is, egy rakas temaban mas nezopontbol kozelitem meg a temat. Neha meg is lehet gyozni. Na nem palfordulasrol beszelek, mert az oldalamhoz hu maradok, de belatom a sajat oldalam hibait es nem ragaszkodok ahhoz, hogy 1 vagy 2 ember isenkent a szememben megvaltokent lepjen fel. A legnagyobb hibat abban latom most, hogy a legtobb kommentezo nem tud ettol magaban elszakadni, es mindig ugyanaz jon ki a vegen. Valojaban tok folosleges is vitatkozni, mert en hiaba irom le, hogy igen vagy nem, mert ugyis az ellenkezojet kapom vissza, hogy nem, vagy igen.
Na mindegy... mindket oldalon vannak ilyen szemellenzot viselo emberek, akik nem latnak tovabb a sajat hituknel.
Asszem ez bonyolultabb, de annyira csomorom van most ettol, hogy inkabb becsurom az ebedet az arcomba. :-D

Kozben meg toltam kommentet magamnal is... :-]

lapi 2.1 2008.05.25. 14:59:28

na pedig én most éles politikai post-ot nyomok! :DDD

hölgyválasz 2008.05.25. 15:43:03

Lapikám, nesze 1 vicc, pihentetőül !:

"Asszony, váltunk ma pozitúrát?
- Oké. Te mész a mosogatóhoz én meg fekszem a kanapén és fingok."

:DDDDD

lapi 2.1 2008.05.25. 15:44:53

úgy látszik a south park kölkök felnőttek közben, hölgyi! :DDDD

nonestvolentis 2008.05.25. 15:58:49

"Politika... en sem hiszem, hogy barki meggyozheto, ha elhivatott politikai nezeteket vall. Ugyanakkor azt gondolom, hogy enyhiteni lehet a dolgon. En csak a sajat esetembol indulnek ki. Miota TWA-t olvasok aztan kesobb kommenteltem is, egy rakas temaban mas nezopontbol kozelitem meg a temat."

Igen. én is sok mindennel így vagyok, amióta TWÁ-zok. Hogy a legevidensebb példát mondjam, nem változott meg a véleményem az Őszöd-speechet illetően, de többé kevésbé megismertem egy ellentétes, a maga rendszerén belül logikus álláspontot is (nem az a lényeg, hogy hazudott, hanem hogy végre csinálni is akar valamit).

Mondjuk szerintem azóta eltelt két év, is kiderült, hogy sajnos nem lett egy magyar Tony Blair.
Szörcsögve elnyelte az MSZ(M)P régi vágású elitjének mocsara.
(off, hogy jöttem ki ebből a körmondatból, vazze :)

De amúgy Viktorral kapcsolatban is hallottam egy csomó kritikát, amit teljesen el tudok fogadni, sőt egyet is értek vele. :)

Na ennyit az ebéd utáni világbéke-hangulatomról, húzok vissza hőtant tanulni.

lapi 2.1 2008.05.25. 17:45:36

hát nem irigyellek nonest a vizsgaidőszak miatt. én abban a szakaszban vagyok, hogy húzom meg a szöveget és nagyon szarnak tartom az egészet. da azért nemsokára kész a sütemény.

Gecc 2008.05.25. 19:49:11

Lapi aszonta fel oraja, hogy 5 perc mulva lathatom a vazlatot. Aszt azota is varok... :-D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.25. 19:54:36

Geccinyek, a türelem az egyik legnemesebb emberi erény !
Másfelől még rózsát is terem, oszt azt meg az asszonynak át is adhatod, asziszi majd, mekkora egy figyelmes Geccje van nekijje, és hogy milyen nagyvonalú, mert mennyi pénz áldozott arra az óriási csokorra !:D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.25. 19:58:30

Amúgy az a Lapi... Szegény, mit ottlik ennyit ?:DDD
Elképzelem pl. Dantét.... Az Isteni színjátékon vajon mennyit vekenghetett, pláne W prog. nélkül ! :))))

Gecc 2008.05.25. 20:19:39

Pedig le sem tagadhatja, hogy itt van, mert latom, hogy a messzendzseren aktiv mint a hokotro telen. Mar ha van ho, persze...

Gecc 2008.05.25. 20:31:27

Ha mar zenei este, akkor en is betolok valamit... es csak azert ezt, mert mar ezer eve kerestem, es most veletlenul raakadtam... ugyhogy, juheeeej! :-]
www.youtube.com/watch?v=1q-k-uN73Gk
Amugy is oda vagyok a Kojánért...

Gecc 2008.05.25. 20:39:29

Lapi

Ezt meg neked! Toljad az uj posztot!!! :-D
www.youtube.com/watch?v=RGpkNPbSa2Q

PUSH THE TEMPO!

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.25. 20:39:52

Lanin, ez a Big Mutter tök jó !
Nem ismertem....

Gecci !
A te ajánlatod is megfogott .
Állat volt !:)
El is képzeltelek rögvest, varnyú testtel !:DDD

liidiiia 2008.05.25. 20:40:51

én csak be-sprint, ki-sprint, oszt léptem is mára: szóval üdvök mindenkinek, szép estet, majd jóccakát minden kedves kocsmatagnak, egyben szülőszoba előtt ujjdobolva várakozónak :-DDD

6.Lenin 2008.05.25. 20:46:41

Kézcsók Hölgyek!

Mára elég volt a politikából,nem várok.
Búcsúképpen:

www.youtube.com/watch?v=tz_pqMmrphM&feature=related

Jó éjt mindenkinek!

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.25. 20:48:22

Viszlát Lenin, jó éjt Neked is !:)

Gecc 2008.05.25. 20:52:59

Joccakat Lenin et.


Holgyi, nem vagyok en gecci, csak egy kis Gecc (Getz). :-]

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.25. 20:54:01

Szeretem a bluest...vagy sool ?

Mindegy, ha nem jó a blúzom, úgyis szólnak:)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.25. 20:55:07

Lidikém, hát ha már ilyen sebesen, akkor csak annyit, hogy cupp !

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.25. 20:56:42

Ó Getzem, ne légy már ilyen kukacos ! :))

Gecc 2008.05.25. 21:05:33

Nem vagyok en kukacos... bar a gilisztaimat kihajthatnak. :-D

sziligan 2008.05.25. 21:09:46

Szólítsunk egyszerűen Leónak?

Gecc 2008.05.25. 21:21:08

Sziligannel a pont.
Csak en jobbfej vagyok Joe Pesci-nel! :-D

Gecc 2008.05.25. 22:28:56

Na joccakat kedves testvereim az Urban.

Bar lehet meg kesobb visszanezek...

lapi 2.1 2008.05.25. 23:12:30

sziasztok! lehorgasztott fejjel és megszégyenülten üldögélek a kocsma sarkában, mert megigértem az új post-ot. nem mentség, hogy egész nap ezen melóztam kora reggel óta, és kétszer olyan hosszú lett a szöveg az eddigi leghosszabbhoz képest. kant tiszta ész kritikájából kiindulva a klónozáson keresztül fontos életrajzi elemekkel kívánom bizonyítani, hogy miért vagyok még mindig fletó fan. sőt a nejem is!!!

jó úton járok, de iszonyú nehéz a feladat. holnap reggel viszont tárgyalás, aludnom kell. holnap este a reális időpont. vagy nyernek fletóék fodorral 2010-ben, vagy nem fogják elolvasni. a tét tehát igen jelentős! :D

addig is:

www.youtube.com/watch?v=6MPTbSJH0lE

lapi 2.1 2008.05.25. 23:22:50

nem tudja valaki, örült-e tulok a női bl döntőn? még a twá-ra sem néztem be, annyira sokat melóztam a post-on. most már biztos, hogy iszonyú szar lesz... nem vagyok csúcsformában. :DDDD

www.youtube.com/watch?v=uLLZgRkQJNo

hölgyválasz 2008.05.26. 07:45:13

Lapikám drága !

Komolyan, egész megsajnáltalak....
Ahogy elképzeltem, fáradt-keserű, önostorozó gubbasztásodat a kocsma sarkában.... :)

Ugyanmár Lapi !
Tudjuk, hogy ez csak a szokásos felspirázott állípot, teli kétségekkel, s persze azt is, hogy pont olyan frappáns leszel, mint eddig, bármikor !
Tehát csak nyugi, dolgozz addig műveden, míg az Számodra nem tünik tökéletesnek, ebben első a saját megfelelés, akkor mondhatod el : megtettem mindent, hogy érthető és olvasmányos legyek!
Mi, bár sokat kérdezgettünk tegnap, mikor tolod már a beígért újat, -bár a Te bűnöd, minek kell beharangozni és felcsigázni ! :)- türelmesek vagyunk, hát le tudunk maradni bármiről is ?! Itt leszünk ma, holnap, és azután is, tehát csak mégegyszer nyugi!

Ps.1.
Biztos azé' mondogatod annyit, hogy így meg úgy, milyen car, meg nem vagy csúcsfazonban, csak hogy aztán meg agyondícs-dics, ha végre olvastunk ,áááá, dehogy Lapikám, ez volt eddig a legjobb ! :DDD
Ps.2.
Úgy látom azonban, mintha túl sokat merítenél egyszerre... Belekapsz esetleg 3 posztba is szétteríthető témákba, melyet persze - lévén kiváló stílusod és analizálókád - egymásba tudsz vezetni, de Malackának a Blogger klubban volt Számodra egy javaslata /nem tudom, olvastad-e/, amiben kedvesen kalauzol, próbál tanácsot adni Neked posztírás ügyben.
Ő autentikus személy, javaslom, fogadd meg baráti ajánlását, mert nekem, mint csak olvasónak is, tökéletesen helytálló.

Szóval üdv, legyen szép napod!

lapi 2.1 2008.05.26. 08:03:31

jó reggelt! :D

köszi hölgyi, olvastam malacka tanácsait és igaza van. nem volt felesleges, de kitaláltam kis koncepcióváltást, és estére összedobom.

whippy ott áll az oroszlán barlangja előtt. most vizsgázik kórélettanból és biztos benne, hogy megbukik. kis support, pls!!! :DDD

hölgyválasz 2008.05.26. 08:15:48

Szegény whippy....

Hujjhujjhajjráááá !!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy jó nagy, mit egy, ezer kalappal ... !!!!!
Drukkok és szurkok Neki !!!!!!!!!!!!!
Sikerülni fog !!!!!!!!!!!

Gecc 2008.05.26. 08:56:38

Jo reggelit!

En mormolok egy imat.
Bar addig gond nem lehet, amig az oroszlan barlangjaba nem csak belefe vannak labnyomok.

Ha a tanar ferfi, neadjisten leszbikus, akkor van 1-2 profi orosz prostitualt, akikre a hetvegen akadtam ra a neten, ha kell befizetjuk, hogy Whipy abszolvalja a vizsgat.
Ha szukseg lenne az ajalnatomra nalam lehet jelentkezni, en osszehozom az utat (Szentpetervar, Moszkva, es a tanar valaszthat is.) :-]

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.26. 09:19:19

Jó 'ggelt!

Először is whippynek egy kalappal!

Erős hétvége volt, Sopron nagyon jól sikerült, sajnos a BL-döntőben kikapott a HYPO, momentumai sem nagyon voltak. És ez igaz a magyar lányokra is nagyjából.
index.hu/sport/klabda/zveny0524/

Tegnap viszont Hamilton győzött
index.hu/sport/forma1/mongp0525/

és a Fradi is szép játékkal verte a Dunaferrt (33-31), bár a tavalyi bajnoki cím után így is csak a harmadik helyet sikerült behúzni, de ez volt a realitás.
kezilabda.ftc.hu/hirek/1080

hölgyválasz 2008.05.26. 09:42:12

Hali Gecc, Tulok !

Ha már Fradi....

"Pistike tanítónénije kérdezgeti a gyerekeket:mi az apukátok foglalkozása?
Asztalos, vízvezetékszerelő, tűzoltó,orvos, az összes szokásos válasz elhangzik. Pistike kivételesen csöndben ücsörög, ezért őt is megkérdezi a tanítónéni:
- Hát a te apád mivel foglalkozik?
- Az apukám egy egzotikus táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az
összes ruháját és buzi férfiak előtt táncol,és néha amikor igazán jó ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és leszopja őket meg seggbe is rakják.
A tanítónő elkapja Pistikét és a folyosóra viszi:
- Apukád komolyan ebből tartja el a családot?
- Nem, igazából a Fradiban focizik,de ezt olyan kínos lett volna
elmondanom mindenki előtt."
:D
Most pedig rohanás, kellemes, derűs napot Mkinek !

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.26. 09:57:51

szia hölgyi:
Ez természetesen _eredetileg_ újpesti apukával létező vicc, igaz, most, hogy Fradit törvénytelenül kizárták (tehát nem kiesett!), lehet, hogy így jobban hangzik.

liidiiia 2008.05.26. 11:35:25

sziasztok, csak beköszönök most.


gecc, tennap teljesen elgondolkoztam, meg nonest válasza kapcsán is, hogy mi az, amit én tanultam a pártos, partos és parttalan vitákból a twa-n, aztán ma reggelre nem gyíkkal :-) , hanem ezzel álmodtam. Majd megírom, de most muszály hasznosnak lennem, és alig birom összeszedni épp magam. :-)


hölgyi, twa-n ma, azaz hétfő 11.05-kor válaszoltam végre. :-)


lapi, csak nyugodtan, azért ez már nem az inka foci, hogy a hibákért az életünkkel fizetünk, szóval, kérlek csapd egy kicsit össze, aztán fogd arra, hogy én kértem ezt tőled!!!! :-)


whipy,
csatlak tulokhoz: minden jókat!!!
+lazítani!!!!! menni fog!!!! Hofi lazíts... videa.hu/main.php?page=play&v=m0sLYkUIlvehDufF
+ egy jógalégzés technika valamekkora megnyugváshoz (a kilégzés és az utána jövő légzésszünet a nyugalmi idegrendszer, a belégzés+légzésszünete az aktivitás-turbózó idegrendszerhez tartozik, és a légzéskoordinációval az ember mozgathatja, hogy melyik domináljon)
Sóhajtólégzés, megynyugváshoz:
Nagylevegő, majd rögtön, de nagyon nagyon lassan hosszan kiengedni, után maximálisan hosszú légzésszünet, amikor már-már fulladozik a légszomjtól az ember, akkor gyors nagylevegő, majd lassan hosszan kiengedni, légzésszünet tartás. Max 3-om ilyenből, vagy a max 3 után min jópár percig nem újracsinálni, mert el lehet szédülni többtől. (ha valaki túl nyugis, álmos, akkor meg az ellenkezője ennek)

+ egy zsófiaa nevű valakinek írtam ezt a twa-n a félelmekről és szorongásról:
... Valami olyasmi lehet ez, hogy buddha azzal kezdi a beszédeit, hogy “az élet nehéz”, és aztán mosolyog, azzal a hihetetlen derűs mosollyal. És miért, és hogy?????? Demégcsak ő, így szobor formában, node élő emberek is képesek ilyesmi lelki-szellemi attrakciókra. Legközelebb én (személyesen, szubjektíven…stb) akkor jutottam a válaszhoz, amikor egy idősebb nőszemély, akit én nagyon szeretek és tisztelek, szóvalhogy ő mosolyogva alábbiakat mondta (a nagyon nehéz és igen bátor sorsa ellenére, a mellett, derűsen): egyszerű, minden nap el kell mondani 100-szor azt a mondatot, “hogy minden felesleges félelmet és aggódást kipakolok az életemből, és boldog, jó ember akarok lenni”, és pár év után, ha ezt szorgalmasan csinálja, akkor nem fél-aggódik feleslegesen, mert mit kell itt elaprózni a dolgokat és apró és-vagy felesleges szorongásokra szétmorzsolni az életet, na és akkor tud majd mosolyogni, akkor is az ember, ha az élet nehéz, azaz általában. Ha meg tényleg félnünk kell azt tudni fogjuk, az akkor-ott egyértelmű lesz, addig meg minek elő-félni? Ki-ki a saját sorsát bőven elég, ha elbírja, elég, ha azon belül cselekszik, na az meg itt van a jelenben, és könnyen eldönthetem, hogy engem itt-most fenyeget-e komoly veszély. A derű meg jó, és jó “legyártani”, min magunknak-magunkban. Hát izé. Szerintem igaza van, de azért a ragyogó mosolyomat illene már gyakrabban előkapnom, vagy mi. Szóvalhogy az élet nehéz, hmmm, aztán nekem se megyeget ez annyira, messze nem annyira mint szeretném. :-) Sőt elég komolyan szoktam a kérdésben bénázni, persze azért van fejlődés :-) . mindenesetre, ez egy válasz, de nem A Válasz persze-persze. Csak egyetlenegy...
nadeszóval, minden jókat!!!!


mindenkinek szép napot! :-)

lapi 2.1 2008.05.26. 12:51:02

a rossz hír, hogy whippy megbukott. a jó, hogy addig kérdezte a prof, amíg megbuktathatta. negyvenből 3-an mentek át. a röhej, hogy szerintem igaza van az embernek. félvkor nagyjából ue. volt. második buktánál mondtam neki: figyú, vannak tanárok, akik komolyan eszik, hogy orvos ne kerüljön ki az egyetemről, aki sötét. azt is mondtam neki, benned látja a pengét, legközelebb te biztos nem 2-est fogsz kapni. ebben nekem lett igazam, mert két bukás után négyest kapott. most is annyit fog, de kemény lesz a meccs. :D látom a kölök gondolkodás-módját. jobb mint az enyém. na mindegy, nemsokára hazajön, hátha el sem olvassa a mai hsz-eket.

hajrá tulok! csak nem azt akarod mondani, hogy bécsből még elurottál monte carlo-ba és visszaértél a soproni meccsre???

:DDDD

akkor jobb vagy mondruczó kornél, aki már nem ért vissza cannes-ba, amikor kapta a hívást, hogy övé a kritikusok díja. hajtsuk is meg a fejünket előtte, ritka jó arc az interjúi alapján.

www.youtube.com/watch?v=KyJEM6Qm71Q

liidiiia 2008.05.26. 15:28:02

whipy, ne búsulj!!!!! majd sikerül!!!! nem diák a diák rendszeres bukta nélkül, beletartozik!!!! házasság se nincsen összeveszik nélkül, mi meg abban jeleskedtünk nagyon faján a múlt héten :-( , de majd a köv kör jobb lesz!!!!

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.26. 16:04:24

"bécsből még elurottál monte carlo-ba"

Nem, annyira nem érdekel az F-1. :)

Sopron - Bécsújhely - Budapest, ez volt a szombati nap. MC-ban voltam már, de kifejezetten nem tetszett. Hivalkodó és/de mocskos volt. A pályán anno próbáltam végigmenni (előtte való években sokat nyomtam egy F-1-es játékot, kívülről tudtam az ideális kanyaríveket), de megdöbbentem, hogy jönnek szembe is. Anélkül könnyű, nem is értem mit gépészkednek annyit az autóban a pilóták. :)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.05.26. 16:29:06

Whipy

Roattszemétgazember tanárok:-))

Ne csüggedj, nekem is volt UV-m, azt már neve sincs annak a tantárgynak.... úgy hívták: politikai gazdaságtan....
a mai napig ennek hiátusaival kűzködök, igaz Tulok?:-))

Üdv.

Gecc 2008.05.26. 16:35:32

Whipy

Ne csuggedj, en is azt mondom. Nekem volt egy tantargyam, ugy hittak telekommunikacio, na ott Kb 120-an indultunk, es csak 5 embernek lett meg. :-D

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.26. 19:24:52

"mai napig ennek hiátusaival kűzködök"
a probléma felismerése az első lépés annak leküzdésére. :)

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.05.26. 20:40:01

Szeretett feleim! :-)))))

Van új poszt. Kicsi, de provokatív.:-)))))))

Gecc 2008.05.26. 20:43:44

Fuxos!

Oszt miert nem latszik? Jah ertem mar... provikativ! :-D

6.Lenin 2008.05.26. 22:34:15

gabó56 2008.05.25. 22:28:03

Köszönöm mindkettőt!

Ray-t nagyon,a puszit meg megérdemlem,természetesen,mert nekem az jár,de mivel ez volt az első,köszi.a többi puszit pedig/nem tagadva, jólesik a továbbiakban is/,mint természetes járandóságom,tudomásul veszem.

www.youtube.com/watch?v=BDFCR0V46ho&feature=related

Gecc 2008.05.26. 23:16:34

Joccakat kedves testvereim az Urban! Holnap koran kelek, kedden mindig dolgoznom kell. :-D

lapi 2.1 2008.05.26. 23:58:11

hát ez nehéz szülés volt... MEGVAN AZ ÚJ POST. viszont nekem végem van, mint a botnak. goodby...:DDD
süti beállítások módosítása