Bookmark This Site

COMING - ÚT

"Ingrid Sjöstrand svéd költő Néha csontvázakról álmodok c. gyerekversében az anya megpróbálja megvigasztalni a gyereket, hogy "csak álom volt". Mire a gyerek: "Mintha sokat segítene, / hogy a szörnyűség itt belül van / és nem ott kívül." Ha a természet működésének fegyvertárában (sok más között) valóban megtalálható a káosz is, akkor nem csoda, hogy a káoszelmélet jelenségeibe lépten-nyomon beleütközünk - akár a külső természeti világban, akár saját belső világunkban. " Mérő László

Friss topikok

  • Gecc: Torrente is ezt a szarhazi Barcat szerette, nemde? Ehhh... hajra MU! (2011.05.28. 21:58) A vizsgálat lezárult, felejtse el!
  • Gecc: @hölgyválasz: Szia Holgyi! Mindenki megoregedett vagy nemtom, de az biztos. :-D (2011.01.31. 22:24) szöveg nélkül
  • jaegtoer: @lapi: Szia Lapi! Csak most látom hogy az szdf-fel kokettálsz. Az lmp már nagyon más? Üdv. (2010.02.02. 07:42) Elkúrtátok...
  • lapi 2.1: nem vagyok benne biztos, hogy vajon akad-e még bárki, aki olvassa a blogomat. mindenesetre csinált... (2009.10.28. 18:43) agycétén
  • lapi 2.1: bár gyurcsány iránti elkötelezettségünk továbbra is szilárd, mint a márvány, de a peresztrojka nev... (2009.06.05. 10:35) szezonzáró

FUCK YOU, WAZZE!!!

2008.06.01. 08:41 lapi 2.1

MySpace IconsMySpace IconsMySpace IconsMySpace IconsCreate your own fancy glitter text!

MySpace IconsMySpace IconsMySpace Icons

Create your own fancy glitter text! 
:


ezzel a nyitó kis vizuális sokkal sikerült ügyesen, ám baromi rondán meghatároznom, post-om, de talán az egész blogom ars poetica-ját:

tehát mindenkit saját politikai véleményének kialakítására bíztatnék. nem értek egyet az otthonmaradókkal, a felülemelkedőkkel, mert azért van demokrácia, hogy legalább voksoljunk. megmutattam azt is ugyanakkor, hogy milyen irányban fogok szavazni, ezzel mintha karanténba zártam volna önmagamat (last fletó-fan standing). 

ám egy hidat nem égettem föl magam mögött! annak lehetőségét, hogy normális emberek is szóbaálljanak velem. ez pedig maga a blog-om, a virtuális kocsma.

csakhogy becsvágy is szorult belém, ezért célom a széles látogatottság elérése. ha nem hagyom abba, előbb utóbb sokan megismernek és valamikor én leszek az "év hülyéje", a "moron of the year". mégpedig nem kinevezés, hanem választás alapján. plussz még az arcomat is adom hozzá. sőt még azt is bizonyítom, hogy a vindóz paint radír-funkcióját is kezelem. a mögöttem levő úr, nem tehet a blog-mániámról. arról viszont igen, hogy nagy a hasa, de ez meg itt nem egy életmódmagazin. (vagy igen, ki tudja?) viszont egy szálloda wécéje előtt készült a pillanatfelvétel, ezért jelképes erővel bír. plusz a feleségem készítette a saját mobiljával, én meg nyomban ki is tettem neki háttérképnek, mert tudom, nem bírja visszacsinálni. ha meg más előtt teszi le a nokiát és látszok rajta, fel szoktam kiáltani: "milyen szerencsés vagy, hogy ilyen férjet találtál magadnak negyedszázada, jogosan tettél ki még a mobilodra is. feleségem ilyen kor azt szokta mondani (személyi környezettől függően) magyarul, amit a post címe, szóval b+...

amellett, hogy a címmel sikerült bemutatni a magyar nemzet aktuális hangulatát, nem árt ha tisztázzunk, mit is értünk fuck you alatt, ideértve a motherfuckertől a bazdmeg-en át a kurvakölkökig. malacka barátom most pont nem érhető el, de van másik tanár, aki majd elmondja itt miről is beszélek.

 

ez nem fog menni, b+, ne erölködj, komám! hiába a természetet nem lehet megerőszakolni. ebből csak az a következtetés vonható le, hogy a kiskutya tüzel, a mosómedve (thx rokica! szal biztos nem-kutya) meg nagyon kanos. ám ebből nem lesz génmanipuláció, az biztos. ennyit a post címének eredeti értelméről, ami látjuk hová vezet. elő kell venni, dehát a fuckyou, aka vazze (kicsit eufemizált version, de a gyökérjelentés ugyanaz, bazzeg!) viszont ez egy őszinte (öszödi hatás a szerzőre!!!) és a felvilágosodás gránitszilárd alapzatán nyugvó blog, így hát megjelenítem a fuckyou szó szerinti értelmezését ember és ember között, úgy ahogy azt igazán jó csinálni:

 

 ha ezzel is megvolnánk, ne cicózzunk tovább és kapjuk elő a vazze eredeti jelentését, ami nagyon is árnyalt, mondhatnám kazinczy, a nyelvújító is megnyalná mind a tíz újját, ha köztünk élne.

azt is lepost-oltam korábban, hogy immár pártonkívüli vagyok (kilptem az szdsz-ből), tehát most már joggal rakhatom ki a szlogent: " 

Party Like a Rock Star
még arra is jó, ha valaki feljelentene önkényuralmi jelkép nyilvános használatáért (+az internet "nagy nyilvánosság előtt elkövetetté fokozza a társadalmi veszélyességet), legalább lesz egy baszott nagy reklámja a blogomnak, én meg végre jegyzőkönyvbe mondhatom: "uraim, én arról nem tehetek, ha valaki annyira hülye (moron), hogy ennyit nem bír kiszótárazni a netről, hogy mit jelent a fuck you. nem ennyire hülye tagja a magyar társadalomnak nincs, kérem a feljelentést szíveskedjenek röhögve elvetni! ellenkező esetben mindenki önökön fog hahotázni, én meg kifizetem a pénzbüntetést." és könyörgöm, ez sem a melegházasságról szól, hanem a kosárlabdáról!

 


 

fákjúúú (vazze)!!! tehát pont annyira ott van kint a természetben, a növények között. úgymint a kender, a varázsgombák, vagy a salvia... etc.

 

Az egyikkel szabad (FREE) játszani, a másikkal tilos (BANNED).

aki meg a természetet kitalálta, hát az majd fogja egy kicsit a fejét, hogy nézhette a kendert és néhány üldözött növény-kollegáit (bűntársait) ennyire be. persze végül belátta, még Ő is tévedhet:

csak az ismétlés kedvéért:

 

az okos törvényeket persze a politikusok csinálják, akiknek vagy hiszünk, vagy nem, de rángatják őket a háttérből rendesen...

 


ráadásul még biztosítás is köthető minderre. ha jól látom a videót. megvan a pillangóhatás, megvan a káosz-elmélet is! különben is ki hiszi, hogy bill clinton magától politizált? csak úgy??? irányították, mégpedig gonosz erők!!! voodoo átok a politika, fuck you! na ennyit és még azt is szögezzük le, - mégpedig gyorsan - kikérjük magunknak, hogy országunk felelős és választott képviselői ennyire lebutították a közbeszédet, s közben persze magukat is egyúttal. nem csoda, ha siránkoznak, mint a gyerekek, ha látják mekkora is a valóságos presztizsük a nép szemében.  
 

Szóval emelkedjünk el a politikusok kisszerű és ostoba világától és térjünk vissza az élet valós problémáihoz, ami nem az análszex, az biztos. hanem a megértés.  ahhoz, hogy ez meglegyen végre-valahára, - célszerű lenne elsajátítani valamiféle közös nyelvet, különben komoly veszélynek tesszük ki a fiatalságot. erkölcsileg értem.  

mindenekelőtt tehát tanuljunk meg legalább alapfokon angolul! könyörgöm!!! mert ennek hiánya a terrorizmus melegágya lehet. mellesleg ne nézzük le az ellenfelet, bármilyen viccesen is néz ki! főleg ha nála a csúzli.



Hát igen, a világ kitágult, behozta a műhold és az internet a szobánkba afrikát és ázsiát. miket delirálok itten? hát a reklámokat hozta be, semmi egyebet. direkt így van ez kitalálva!!! mert vannak félreérthető reklámok, amik csak önismeretre nevelnek, mert jobb ha előbb gondolkozunk csak utána beszélünk, vagy írunk. ha meg nem így teszünk, mindenki vessen magára és használja a kis idegsejtjeit, mielőtt még megmódosulnának valamitől. például a teljesen legális prozactól, ami antidepresszáns és minden jobb manager szedi. a fellelősség a százmilliókért, forintban meg euroban, hát megértem, ha gyakran esténként a hangulat "blue", jól jön egy tabletta prozac. egészségünkre!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

és ha már a megfelelő tudományos alapon kitisztítottuk a tudatunkat, álljunk készen az összetettebb üzenetek befogadására is! majd aztán vonjuk le a tanulságot. persze nem csak a tudatot, a testet is tisztán kell tartanunk.

szóval tiszta tudattal biztos nem tévedünk el, és senkinek sem a melegek házasságkötése jut eszébe, hanem a tusfürdő, ami rendben tartja a bőr péhá értékét.

sőt a következő négy darab gyöngyszem is csak azt bizonyítja, ha észnél vagyunk, nem ítélünk elhamarkodottan és nem félidőben örölünk a végső győzelemnek.

 

ha meg túl komolyan vesszük a napi politikát, a végén még így járunk. de azért, semmi pánik! vannak ennél komolyabb cuccok is.


 
A MEGOLDÁS, A CSODASZER MINDEN BÁNATUNKRA, GONDUNKRA, FRUSZTRÁCIÓNRA!!!


Ha még ez sem lenne elég meggyőző és már ez sem segít, van másik...

 

 

 


 

Create your own fancy glitter text!

(katt. a képekre, megéri!)


 

 

Create your own fancy glitter text!Create your own fancy glitter text!Create your own fancy glitter text!

 

 

végül de nem utolsósorban.

minden kedves barátomnak, gecc et.-nak, aki mindig megdizájnolja a postjaimat, malackának, aki komoly vitákra ösztönöz és mellesleg kiváló tanár (ballagási postja miatt joggal érdemelte ki a time magazin elismerésé), lidiának, aki nélkül teljesen más lenne a kocsma, tuloknak, aki rádöbbent, mennyire keveset tudok a jó zenékről és minden egyes kedves ismeretlen ismerősnek, akik szakítottak pár percet életükből arra, hogy a baromságaimat olvassák. én meg (blog)függő (dependens) lettem miattatok.

 A tanulság:

  1. ne sokat hezitálj, melyik újságot kapod fel, ha tájékozódni akarsz a politikában!
  2. vigyázz a testsúlyodra, s ne keverd a nemi szerepeket, elég ha a baba teszi!
  3. ne hagyd magad felheccelni szélsősőges politikusoktól, mert a végén rajtad röhögnek és a vállad is megfájdul!
  4. használj fényvédőkrémet!
Create your own fancy glitter text! MySpace Comments




621 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lapi.blog.hu/api/trackback/id/tr65497259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.06.02. 12:43:06

Lapikám!

Még nincs időm érdemben, de nagyon tutti a dizájn! És köszi a promót, de van egy bibi: Paszti nevéből kimaradt a T-betű, így csak Paszernak!:-))

Üdv., még később jövök, most dolog...

Gecc 2008.06.02. 12:53:31

Lapi

Ezt en is akartam mondani... csak aztan elfelejtodott! :-D


Csa Malac!

Ma politikai posztot tolok ki leginkabb a Te tiszteletedre, termeszetesen "rajzban mondom el" szinten. Vitatkozhattok majd rajta Lapival. :-D

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2008.06.02. 13:23:44

Én pedig csak beszólnék:
Nem borz az, hanem mosómedve.

lapi 2.1 2008.06.02. 13:25:07

sziasztok. f***!!! ezt nem is lesz olyan könnyű javítani. bocs, paszti! gecc, ha találsz elütéseket, helyesírási hibákat, csak bátran élj az admin jogoddal! :D

(ez ezért jó, mert ha valamit le kell majd tagadnom a post-jaimból, azt mondhatom, azt gecc et. rakta bele, csak nem vettem észre! :DDD)

lapi 2.1 2008.06.02. 13:26:24

ksz, alányomnak megutattam tegnap a vázlatot és ő is a mosómedvére tippelt. most viszont eldőlt a kérdés, megyek és kijavítom. thx rokica! :D

lapi 2.1 2008.06.02. 13:31:46

kijavítottam. ám attól még megmarad a kérdés. mit keres egy mosómedve a kutyán? :D

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2008.06.02. 13:40:31

Nos, többféle megoldása létezhet a kérdésnek:
1. Ha ügyesen adja el, jó sokat.
2. Vonatoznak.
3. Nem zavarja őket a másság.
4. "- Szia, hát te ki vagy?
- Szia, te vagy az én apukám, mostantól nálad fogok lakni."

Gecc 2008.06.02. 14:11:33

Lapi

Ha nem vetted volna eszre, akkor a bekezdeseidnel mindig javitom a kisbetut nagybeture. Csak a tobbi mondat elejet nincs turelmem atirni. Tul sok... :-D

Gecc 2008.06.02. 14:52:45

Rokica

Pedig mindenki tudja, hogy Szt. Peter nyul volt... az utolso vacsoran pedig szines tojast ettek! :-]

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.02. 16:48:52

Lapi:

Vazze Lapi...Te szakmát tévesztettél. Rohadt jól csinálod. Érdemi komment estére.:-)))))))))))))))

whipy 2008.06.02. 18:22:19

sebeszet 5össssssssssssssssssssssssss

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.02. 19:02:47

whipy:

Gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-))))))

lapi:

A moronnos képen te vagy? Egyik kedvenc kifejezésem, különösen azért mert akiknek nem az angol az anyanyelve, általában nem ismerik. A jelentését a Sex Pistols Good Save the Queen-ből ismerem. (....."she makes you moron"....)

A leírtakkal nem nagyon tudok vitatkozni. Egyetértek vele......többé-kevésbé :-))))))))))

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2008.06.02. 19:33:32

RE: whipy 2008.06.02. 18:22:19
"sebeszet 5össssssssssssssssssssssssss "

Elmehetnél helyettem is vizsgázni V A Z Z E !
(Csak hogy témahű maradjak.)

Gecc 2008.06.02. 19:47:19

Whipy

Gratula!
Akkor varhatom a tanarod jelentkezeset, hogy igenyt tartana az orosz prostitualtas ajanlatra? :-D

liidiiia 2008.06.02. 21:01:10

sziasztok, mindjárt összeszedem magam és olvasok, a totálfáradt, de boldog verzióm van itt épp (mer végre elkészültem a hat.idős melómmal!!!)

whipy: gratu!!!!!!!!!!!!

liidiiia 2008.06.02. 21:34:41

:-DDDDDDD lapi, komolyan, te saját kategóriában indulsz!!!!! :-)))) állítólag a jó humor a magas IQ jele amúgy!!!! :-))))

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.02. 22:46:58

Jó 'stét! / Goedenavond!

lapi: köszönöm, hogy tolmácsoltad a rövid szöveges üzeneteimet!

whipy: grat!

Sikeresen hazaértünk egy _nagyon_ jólsikerült túráról, egy nagyon jólsikerült országból. Igyekeztünk, hogy tartalmas programmal üssük el az időt, de úgy, hogy ne legyen benne semmi kényszeredettség. Túlzás nélkül kijelenthetem, hogy sikerült.

Ahogy már lapi is írta, csütörtökön Quimby koncert volt a Melkwegben (egy másik teremben meg Flogging Molly, az se rossz és jönnek a Szigetre), kicsit rövid volt, de nagyon jó hangulatú. Aránylag sok magyar volt, de sok helyi erő is, nekik is tetszett a koncert.

Napközben lődörgésünk során kitaláltuk, hogy veszünk egy hangosbemondót a Kiss Tibinek, úgyis mindig használ egy nagyobbacskát a koncert közben. Mi csak egy kisebb fajtát találtunk, de az legalább foci EB-s, hollandokat-buzdítós. Íme:

kepfeltoltes.hu/view/080602/001S73F0651_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az igazi meglepetés részemre viszont csak utána jött, méghozzá az Erik Sumo zkr képében. Van tőlük egy CD-m, de az nem valami fajsúlyos anyag, így nem vártam túl sokat tőlük. Persze kiegészültek Kiss Erzsivel, ami azért garancia egyfajta színvonalra, de ami engem igazán szíven ütött, na az a másik énekes lány volt. Harcsa Veronika. Újabb előadóval bővült a nagyon kedvenceim köre, amit ez a "kiscsaj" művelt, na az fenomenális volt. Nekem meg ég a képem, hogy sosem hallottam még róla before. Mindenesetre most vasárnap a zöld pardonban Erik umo koncert lesz és nagyon esélyes, hogy nem nélkülem rendezik meg.
www.myspace.com/harcsaveronika
Hát így.
Még egyszer üdv mindenkinek!

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.02. 22:51:52

üdv Pelikán!
Látom, tényleg hazaértem!

liidiiia 2008.06.02. 23:05:56

szia tulok :-) , köszi az ajánlókat :-)))) , tök jó zenékről tudol írni, én is úgy vagyok, mint lapi, hogy sokat most hallok először, örök hála!!!!!
remélem lapi viszont tolmácsolta az üdvöket neked is, de biztosan :-) .

én egy nagy melót fejeztem be, és elég agymosott vagyok éppen, úgyhogy itt hamarosan szunya lesz.
jóéjtet mindenkinek! :-)

Gecc 2008.06.02. 23:13:14

Hello Tulok!

Udv ujra itthon... remelem Te is mely csalodottsaggal nyugtaztad, hogy ujra magyarok kozott lehetsz.

Vegulis bebizonyosodott, hogy Melkwegben sok a Marklar? :-]

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.02. 23:25:25

liidiiia: szia, és jó éjt is!

gecc: hella! A magyarokkal semmi bajom, csak tulkokból volt fajlagosan kevesebb odaát. :)

Egy darab marklart sem láttam. Bár sok barátságos humanoid volt ott, senki nem akart etióp kisgyerekeket menteni.

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.02. 23:25:54

Ne haragudjatok a Pelikán elvtársra.
Nem érti a komplex képi kommunikáció lényegét. :-))))))))

Gecc 2008.06.02. 23:39:25

Nah ugy latom eppen osszerantodott a banda.
Nekem meg mennem kell, reggel korai keles...

Fuxosnal azert tettem egy latogatast...
Furdes utan meg visszanezek. :-D

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.02. 23:43:58

Megyek én is, ez a jet-leg mindig nagyon megvisel. :)

Gecc 2008.06.03. 07:30:59

Jo reggelit!

Ugy indult a napom, hogy bejottem, es a lepcson folfele jovet megallapitottak rolam, hogy ez nem az en reggelem!

hacsaturján 2008.06.03. 07:43:43

az ember, aki szükségét érzi annak, hogy mindenhova odakenjen magából egy darabot, igaz, őszinte és érdek nélküli gyűlölettel, mondhatni nooormálisan.
érthető, hiszen ártatlan báránykának született, de kanos volt a juhász, így a báránynak farkas foga nőtt.

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.06.03. 09:20:08

Guten Morgen! ;))

Fuck is the worst word any can saaaaaaay!

Lapi ez vicces post volt! :D A magyarban ugyanilyen változatosan lehet használni a b-szót muhaha!

Egy pillanatra komolyra fordulva, lapi épp azért lehet otthon maradni mert demó van. Ha lenne olyan négyzet hogy "tartózkodom", vagy "mindenki bekaphatja", esetleg "VAZZE" akkor elmennék szavazni. Ennyi. Meg vannak nyirbálva a jogaink, nem mondhatom el a véleményem, ráadásul nemtörődöm otthonmaradónak vagyok bélyegezve kapásból aki nem él a demokratikus jogaival. Hát épp, hogy élek vele.

"kijavítottam. ám attól még megmarad a kérdés. mit keres egy mosómedve a kutyán? :D"

Megmossa a hátát, ez nyilvánvaló.

Whipy, grat, amúgy aki megbubkik sebészetből az rögtön egy hullát is kitermel? És akkor jöhetnek a kórboncnokok vizsgázni? :D

Ejjj Pelikán! Ahogy nézem rádférne már egy kiadós fucking, :D de ezúttal próbáld meg úgy, hogy te vagy a fucker. ;) Na nem ám mellre szívod...!

Auf wiedersehen Leute!

liidiiia 2008.06.03. 16:17:32

szia test,
na, tankoltam egy jókis suzan vega-t, meg lett is kis időm, így aztán most olvashatod a kisregény-válaszomat, de szerintem tök érdekes volt a kérdés, amit írtál, hogy ha a barátnőd örömének te örülsz, akkor végülis az ő öröme valójában a te örömed, tehát a motiváció arra, hogy jót okozzon az ember a másiknak végül is nem a másikra, hanem önmagára irányul az embernél.

Szóval, szerintem az lehet, hogy
1:
az alapunk, az ösztönös állati rész, az úgy van programozva, hogy minden egyed önmagáért felelős (+a kiskorú utódjaiért), a létfenntartó ösztön önmagunk életére irányul. De minél érettebb valaki, annál inkább látja, hogy az életben a saját boldog-ulásunk mennyire összefonódik mások sorsával, valamint minél absztraktabban tud az ember gondolkozni, annál hatékonyabban tudja felmérni az emberi realitást, ergo beméri, hogy milyen vágyunk illúzió és mi nem, kábéra, valamint azt is látja, hogy miből mi következik, tehát azt is, hogy bizonyos értelemben „nincs ingyenkenyér”, vagy hogy mondjam, azaz, az életben rengeteg mindent nekünk magunknak kell létrehozni, kialakítani, illetve alkalmazkodnunk is kell. és ezeket az összefüggésrendszereket felmérve, az „érett” ember látja, hogy mennyi minden összefügg az életben, tehát, ha a saját boldogságát akarja maximalizálni, akkor az elválaszthatatlan a közvetlen környezete életétől, és a távolabbi környezete is befolyással van erre. És ilyen módon azt gondolom, hogy nem az változik meg, hogy az ember nem marad egoista, mert ez az alapunk, szóvalhogy a saját életének mindenki a az egyes számú főhőse és központja, és a saját érdekeinkért mindig is ki kell állnunk, hanem ez az egoizmus terjesztődik ki arra a felismerésre, hogy mások sorsa az enyémre is hatással van, másokkal összefüggésben élek, és ezért, a legnagyobb érdekem az, hogy „jól éljek és jól élni hagyjak”, vagyishogy, az ember, jó esetben eljut arra a felismerésre, hogy a saját boldogságom hosszútávon növekszik (és hosszútávon csakis akkor marad fenn), ha a másik is boldog mellettem, a közvetlen közelemben.
(Egy loevinger nevű emberke elmélete sztem érdekes arról, hogy szerinte az gondolkodás jellege a fejlődés-érés során hogy alakul, én mindenesetre érdekesnek találom ezt az elméletet, szívesen bekopizom, ha érdekel.)

------
2:
a jó társas kapcsolatok örömet és biztonságérzetet okoznak, +egyrészt a másik örömére érzelmileg rárezonálunk (valamennyire átvesszük, ahogy ez az érzelmekkel van, a negatívakkal is persze, hogy átragad ránk valamennyire a környezetünk érzelmi világa), tehát, ha a másik örül, ez átragadhat rám is, sőt az érzelmi megosztással az érzelmek fokozódhatnak is ezáltal. +és ráadásul abból, hogy érzelmileg egy másik emberrel akár egy nagyobb összhang alakul ki (ami már mélyebb, mint az egyszerű rárezonálás a másikra), meg egy valamekkora tartozás-élmény származik (annak a jóérzése, hogy valamennyire megért-megérez engem a másik, és ettől nem vagyok egyedül a széles és kerek nagyvilágban.)

+ másrészt a gondoskodás ( az adás is és a kapás is) örömhormonokat vált ki az emberből. Pl van erre kísérlet, hogy nagybeteg emberekkel megnézettek filmet teréz anyáról, amint tüsténkedik, és még a csak néző nagybetegnek is jócskán megnőtt az örömhormon szintjük azáltal, hogy átélték a gondoskodást.

+ ennek a másik aspektusa: érzékelve az emberi sorsok-személyiségek sokféleségét, és mivel bár sokat tudhatunk a másikról, a saját világában mégiscsak a mindenki maga van otthon igazán, ezért megfigyelve azt, hogy a másiknak mi okoz örömet, az elmondása szerinti ehhez-ahhoz, ha ahhoz tudok ebben-abban alkalmazkodni (és nem a saját alapértékeim rovására persze), az is megéri, és tulképpen, a másik világában való valamekkora jártasság is örömet okoz, a cselekvő ember örömét (hogy létre tudok pl örömet hozni), ami is egy erős késztetésünk, hogy létrehozzunk ezt-azt, és ez elkezdődik elég korán, az „én akajom csináni” :-) 2-3 éves korban meg már markánsan ott van. na és az is egy sikerélmény ilyen szempontból, másrészt pedig intellektuális, a világ megismerésére irányuló ingerigényünk tárgya ilyenkor a másik, az ő világát fedezzük fel (valamint magunkra vetítve a tanultakat, a magunkét is), és az hogy ezt a feladatot jól látszunk abszolválni, az is örömet okoz(hat). :-)

------
3.
és még a flow elmélet jutott eszembe, hogy az olyan tevékenységek, amikben az én feloldódik, örömet okoznak, ha tehát van egy nagy összhang egy másikkal, és az ember feloldódik abban (jóbaráti érzelmekben egy jó barátságban, tánc, kedvelt munkának-alkotásnak az elmélyülős fázisai...stb), az ez által önmagában önjutalmazó.

szerintem. :-)

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.06.03. 19:22:44

Szia Lidíííí!!
Ez a susan vega nem semmi cucc lehet! :DD
Köszönöm a részletes és kimerítő kommentet!
A bekopizást is örömmel fogadom, nyilván hiszen okulhatok belőle az pedig jó nekem én pedig egoista 2.0 vok ugyebár. Az én-központúság önmagában tehát nem egy negatív tulajdonság, a lényeg az, hogy belül milyenek vagyunk.

www.youtube.com/watch?v=1oQIdEMnC_Q voltmár de most passzol is :)

liidiiia 2008.06.03. 19:54:51

test,
"Ez a susan vega nem semmi cucc lehet! :DD "
+ és a többi humor feljebbről, medvehátmosás, meg ilyenek: :-DDDDDDDDD

szóval, ma te sem panaszkodhatsz agyi produktivitás terén!!!!! és a te recepted mi??? merthát én ugye lebuktam a vega dolgokkal :-D

+ez nagyon klassz videó, de jó, hogy belinkelted megint :-), izé, mert még nem láttam. elolvasni mindig mindent elolvasok, de a linkekre nincs mindig időm, aztán így ad hoc, hogy olyankor mibe kattintok bele. (így kimásolom a lezárult topicokat azzal, hogy, ha majd nyugdíjas leszek, legkésőbb akkor mindenbe belenézek, mert amúgy meg tök kíváncsi vagyok rájuk.) majd küldöm akkor este a part 2-t, de az azért rövidebb :-) .

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.03. 19:57:37

Kedves barátaim.

Hogy kell linkelni?. Segítsen valaki!!!!!!!!! Kérem!!!!!!
(firefoxot használok)

whipy 2008.06.03. 20:33:56

fuxos: ugy, h copy paste.
szal a cimet copy a kommentdobozba meg paste.

liiidiiia szia tokjokat irtal kerdezek is vmit ezen felbuzdulva:
annyi, h szerinted is ugy van h mindenki olyan embereket gyujt maga kore akik olyanok mint o,
es foleg olyanba lesz szerelmes aki olyan mint o? vagy szerinted ez az ellentetek vonzzak egymast tema igaz? meg h honnan lehet tudni h amikor az ember szerelmesnek erzi magat, akkor az emberbe szerelmes konkretan vagy cs az erzesbe?
kosziii eloreis(:

Gecc 2008.06.03. 20:59:13

Fuxos

Hova szeretnel linkelni? Posztba, vagy kommentbe?
Ha kommentbe, akkor lsd Whipy valaszat, ha meg posztba (a blogodon), akkor posztiras kozben a szerkesztoben kijeloleod a linkelni szandekozott szovegreszt vagy szot, van egy lanc jelecske a felso sorban, ha rahuzod az egeret akkor hivatkozas beillesztese/modositas, erre katt, megjelenik egy ablak, es itt megadhatod az URL cimet.

6.Lenin 2008.06.03. 21:06:12

egérrel kijelölöm az adott helyen,ctrl+c/vágólapra/,
adott helyre ctrl+v,/vágólapról/
gyors és eccerú,nekem/csak ezt ismerem/

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.03. 21:26:14

Köszönöm, sikerült!!!!!!!!!!!!!!

Kezdetnek egy minimalista szám new vave idejéből.

www.youtube.com/watch?v=insVgcOVVDQ

test subject 28 2008.06.03. 21:54:10

Lidi, ha jó kedvem van akkor jön a bolondéria, szóval az én receptem a jókedv, ahhoz meg mi kell az egyedspecifikus, de a jó társaság pl sokat segít.

fuxos, ha például asszony megkérdi hogy szerinted is túlságosan nagy-e már a feneke, vagy petyhüdt-e a felkarja, akkor tág, kerek szemekkel tiltakozol döbbenten, neeeeem áááá dehogy nagyon formás, a múltkor is majdnem neked füttyögettem a strandon mert jó csajnak néztelek. Ez firefox és internet explorer alatt is ugyanígy működik.

lapi 2.1 2008.06.03. 21:58:23

sziasztok! :D

vicc, de mióta kinoymtam a postot, csak percekig van időm online-ba menni. ez min egy óra, de inkább több, míg átolvasom és áthallgatom a háeszeket, most bele sem kezdem, mert leesik a fejem. holnap könnyebb lesz. most annyi mindenkinek szeretnék külön is válaszolni, de ma este nem megy.

nicsak, mick taylor (ex-stones)

www.youtube.com/watch?v=LLzYBTIDYO0

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.03. 21:59:06

Jó 'stét!

"mert jó csajnak néztelek. Ez firefox és internet explorer alatt is ugyanígy működik. "

Erre léptem be a kocsmába. És mennyire igaz! Persze ha _igazán_ hosszú a kapcsolat, akkor illik hozzátenni, hogy "de ha pettyhüdt is lenne stb., én akkor csak Téged, mert a belső értékek, megmiegymás" ...

lapi 2.1 2008.06.03. 22:14:12

szeva tulok! home again... :D azt akartam az előbb mondani fuxosnak, hogy miért nem használ explorert. a coca cola is jobb, mint a pepsi, bár mindkettő méreg! :DDD

lapi 2.1 2008.06.03. 22:22:43

hella gecc et!!! nem mintha baj lenne, de te tettél bele ilyen óriáasi távolságokat a post-ba? közben gondolkozzon el az olvasó a látottakon, míg gördít??? :DDDDDDDDDDDDD

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.03. 22:24:45

szia lapi!

Ja, fel is veszem a tűzrókát a szégyenlistámra.


Pepsi
Pannon :)
UTE drukker
Nagy MAO matrica _francia_ autón
Tűzróka
:)

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.03. 22:27:43

test:

"fuxos, ha például asszony megkérdi hogy szerinted is túlságosan nagy-e már a feneke, vagy petyhüdt-e a felkarja, akkor tág, kerek szemekkel tiltakozol döbbenten, neeeeem áááá dehogy nagyon formás, a múltkor is majdnem neked füttyögettem a strandon mert jó csajnak néztelek."

A szívem egyik királynőjének boldogságáért, ennél sokkal cifrábbakat is tudok mondani. :-))))))))

Lapi:

Explorert elvből nem használok. Meg ne kérdezd melyik elv ez!!!!!!!! :-))))))))))

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.03. 22:31:54

lapi: én látok, nagy távolságokat benne, de délután volt egy időszak, amikor az összes videjóra az írta ki, hogy sajnos már nem elérhető. Kezdtem is aggódni, hogy elvitt a gondolatrendőrség, vagy miaf van. De látom, OK minden.

A poszt egyébiránt tetszik, nem kicsit. (pedig nem vagyok egy fletofan).

De el is gondolkodtam rajt' egy időre. Rádöbbentett, hogy a való életben sokat káromkodok. És tényleg. És sokszor talán fölöslegesen.

Mostantól figyelek.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.03. 22:32:48

helyesen az előz első mondata:
"én _nem_ látok..."

liidiiia 2008.06.03. 22:33:16

sziasztok, ééén álomkórságban vagyok, minden ígéretem+válaszom holnap majd...
szép estét nektek! :-)

lapi 2.1 2008.06.03. 22:34:15

+ edda rajongó (ex-ek is számítanak!)

de miért pannon és miért nem westel??? :DDD

bocs, de elájulok. jóéjt mindenkinek! további jó kocsmázást. kulcsot a lábtörlő alá kérem.

Gecc 2008.06.03. 22:34:34

Lapi

Tudhatnad, hogy en a tavolsagokat rovidebbre szerkesztem. MINDIG! Tehat a feltetelezes szinte mar serto! :-D
Eddig meg nem nyultam hozza. Csak a Firefox vs Explorer hibat javitottam meg vasarnap este.
M'kay?
Azert sem nyultam hozza, mert nemtom mikor vegzel vele teljesen. Addig ugyanis nem eri meg belebuheralnom, mert aztan eszedbe jut meg egy kep, ammeg szetcseszi, aszt kezdhetem elolrol. :-D

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.03. 22:42:24

Lapi:
1., ja, EDDA is gáz (az volt már 82 - ben is)
2., Hát azért a Pannon a gáz, mert nekem Westelem van már 12 (13?) éve. Ráadásul ugyanaz a szám. Tudod, nekem még kényszerből tették elé a kilencest, azelőtt 6 számjegyű volt :)
3., Jó ájulást!

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.04. 00:06:34

nyilván még firss az amsterdami bringázás, de marslakóként megntcsak annyit kérdeznék;

ÉS EZT, ÍGY, HOGY???

criticalmass.hu/blogbejegyzes/20080603/gyulekezesi-joggal-valo-visszaeles-fold-napjan-kozlekedes-dilemmai

test subject#28 2008.06.04. 08:15:45

index.hu/tech/szoftver/iq260508/

Javaslom akkor már google helyett is használjatok microsoft live-ot ha ennyire kiálltok a szar megoldások mellett! :DD

lapi 2.1 2008.06.04. 08:54:54

hella! :D figyú test. nézzünk szembe önmagunkkal, ezt már fletó is megmondta. aki itt mikrofost használ és nem linux alatt dolgozik, az már eleve menthetetlen. olyan mint amikor a pap a kupiban osztja az észt, miután igénybevette a ház szolgáltatását, magyarul alávetette magát a piac rideg és embertelen szabályainak.

én sajnos már romlottan születtem, mert ha a commodore 64-en letudott néhány lövöldözést nem számítjuk, én a digitális világba vindóz 3.1 alatt léptem be ha jól emléxem 1993-ban. de ez külön post lesz, sok vicces sztorival. ui pont 40 évesen nyomtam meg életem első turn on gombját. addig afféle úri huncutságnak véltem a pécét, bár kurva gyanús voltsokminden. (pl golf lukra, 450-es mobiltelefon, amin 700huf/perc-ért lehetett hívni belgiumot 91-ben, viszont rohadt nagy volt, nehéz és vicces. de hogy ekkora barmot csinál belőlem, na arra pont annyira nem számítottam, mint 1985-ben arra, hogy én még megélem a szocializmus végét. igaz többért vettem, mint az akkori verdám értéke és volt benne 1x-es sebességű cédé rom. én meg azt mondtam, ezt úgy tanulom meg, ahogy az usa aranykorában a 10 éves kölök az autóvezetést, amikor először beült a faterja bazi nagy cirkálójába és veretgetni kezdett texas földútjain. :DDD

ps: miért nem villog a kurzor a kommentboxban. neketek villog? én még ilyet nem láttam.

lapi 2.1 2008.06.04. 08:58:05

gecc et, nálad villog a kurzor? vagy átállítottál valamit (firefoxban)? neked citroened van, esetleg valami tisztességes német márka? (skoda is annak számít!) :DDDDDD vagy fiat punto????

lapi 2.1 2008.06.04. 09:17:16

b+ tulok! backfire hatás!!!! mert nagymamám nevelt, azóta IMÁDOK káromkodni. meg csak úgy kurva rondán beszélni. a nagyobb gyerekem nevelésében kivettem részemet és mondhatom nagyon büszke vagyok a kölökre. (két diploma, + uniós akármi egy év holland képzés után, ezer nyelvvizsga etc)

de amikor írni tanultak a suliban, ezt írta fel először a nagymama konyhafalára: "bagdadban, basznak az arabok az ablakban." ezt 3 éves korában már fújta, évekig és egyre jobban élvezte, amikor kicsit döbbenve néztek a kisgyerekre, de aztán többnyire mindenki röhögött. ovónéiknek is nagyon bejött, meg néhány vendégnek is, főleg a rokonság tagjai imádták a kisgyereket, amikor vigyorogva teljesítetta hülye kérést: "mondj egy versikét, amit tucc, aranyos kislányom..."

na kitől tanulta???? (egy perc sem kellett és bevágta, mint a pinty az eszes kiskölök!)

Gecc 2008.06.04. 09:17:53

FRANCIA AUTOT SOHA, DE SOHA NEM VENNEK!!! EZT MINDENKI VESSE ESZBE! :-D

fletó vagyok 2008.06.04. 09:28:49

én is olvasom a blogot, mondhatni rá vagyok kattanva, de aki firefoxot használ, az olyan mintha annyi pénze lenne, mint nekem és mégis priviben peageut 706-ossal mászkálna a szölőföldei között napi 200 km-ert. apropó, privát élet. én a magam részéről a számomra ismeretlen lapi nevű szavazót a nemzet prirituális vezetőjének tekintem. és nálam a kurzor villog firefox alatt, mert azt is kitettem az asztalra, mit lehet tudni alapon. egy szó, mint száz, ebben a firefoxban, kurva kicsik a betűk. a postban is, meg a kommentboxban is. ha a nemzet nem veszi tudomásul, hogy tehetetlenek vagyunk a mikrofos globális ereje ellen, hát rábaszunk. én szóltam, gecc et! rajtad a nemzet szeme. szerintem egyszer téged orvul amúgy is meg fog támadni a benzinmotorod. csomagpakolgatás közben kiugrik a motor és benyom egyet balról.

lapi 2.1 2008.06.04. 09:34:28

na vazze, valaki visszaélt firefox alatt a fletó nevével. sztem ne dőljetek be. ez a fickó up akárki lehet, még maga ovi is! ismerjük az ilyen trükköket. a mikrofos explorer pont olyan, mint a coca cola. minek ellene küzdeni? a pepsi sem jobb, a none name colák meg ihatatlan szarok. vörösbor meg rum fogyasztásához ugyanakkor lételem a cola. olyan mint az oxigén a könnyűbúvárnak az adrián vagy egyiptomban.

Orbán vagyok 2008.06.04. 09:57:10

Kedves Fletovics Úr!

Lári-fári!
Kicsit öregecske feleség! stb...

Látom már itt is csak a balos intrika és demagógia uralja a hangulatot. Nem elég magának az Amőba portál? Már itt is a hülyesegeit tolja?
Mi azért álltunk át a Firefoxra, mert az Explorer miatt szivargott ki pl a jó és rossz szavazók lista még 2006-ban. Az Explorer egy rakás szar... ezért fog veszíteni a posztkommunista utódpárt 2010-ben.

Üdvözlettel,
Orbán Viktor

hacsaturján 2008.06.04. 10:04:48

aggyisten, meggyüttek a trollok.

lapi 2.1 2008.06.04. 10:07:08

ugyan hacsa! el ne sétálj a történelem nap pillanata elől. mindját kiegyeznek!

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.04. 10:09:02

lapi: de az én szüleim nem káromkodnak / tak gyerekkoromban. Sőt a suliban még egy szimpla "hülye" miatt is ránk szóltak.

Kurzor nem villog. fletóvagyok meg régi motoros lehet, mert geccet elvtársozza.

"vörösbor meg rum fogyasztásához ugyanakkor lételem a cola."
www.youtube.com/watch?v=AnK65v9AcOo&feature=related
"botrány, hogy nem ki rá a BTK, hogy
emberiség elleni bűntett a vbk"

lapi 2.1 2008.06.04. 10:15:16

attól tartok tulok, én magamat ostoroztam up. :D hogy mekkora barom vagyok. belga kurvajóóóóóó, nem ismertem. thx. gazsi ugrik be a mult ködéből, aki olyasmit írt: barátaim szerint a magyar dzsungelek mélyén élnek olyan primitív törzsek, akik a vörösbort colával isszák, de ezt én nem hiszem el! igaz a brit futbalszurkolók meg narancsszörppel isszák a sört... "

az alkohol ől, butit és nyomorba dönt. kemény drog.

fletó vagyok 2008.06.04. 10:20:44

Kedves Tulok honfitárs!

Ha Ön valóban hollandiában tekert a közelmúltban, kérem árulja el, látott-e bármely coffee-shoppokból abnormális módon távozni? nótázva, enyhén dülöngélve, furcsán viselkedve. vagy odabent látott-e bármi olyat a vendégeken, ami szokatlan, visszatetsző lehet egy apácának monduk, ha oda belép és megteker egy northern lightot az esti ima előtt?

lapi 2.1 2008.06.04. 10:23:59

ez nem fletó, vagy nagyon elfoglalt, mert elüt egy csomót, meg kihagy szavakat. álfletó, de jól beszél!

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.04. 10:30:41

fletóvagyok: Semmilyen effélét nem tapasztaltam, igaz, tekerni is csak a bringát tekertem odakint.

test subject#28 2008.06.04. 10:33:37

Lapi, akár hiszed akár nem, ezen a téren nem számítasz régebbi motorosnak nálam... ;) igaz én 3 évesen nyomtam meg életem első turn on gombját egy ZX spectrumon...
PC-m kb. 90ben lett, 150ezer volt, és egy amcsi expóról érkezett a drága . :) cd nem volt benne csak 386dx proci, kislemez+nagylemez meghajtó, 4 mega ram, 20 mb-os conner merevlemez, 14 colos moncsi. Namindegy... ennyi erővel az szdszbe is visszaléphetnél :D

Na meg is néztem a kedvedért, tavaly év végén 24% használt tűzrókát, most áprilisban 31%, húszezer emberes mintán hehehe. ;)

Mellesleg a windows 3.1 az DOS oprendszer alatt futott ami szintén mikrofos termék, csak az még fasza volt. Tehát egyáltalán nem romlottan születtél. ;)))

A Coca-Cola meg egyértelműen jobb mint a Pepsi, a ferencváros viszont nem tud feljutni a másodosztályból ami LOL a negyediken.

www.youtube.com/watch?v=TDVYJQPwHw0

lapi 2.1 2008.06.04. 10:34:42

én is kint voltam nemrég és belül is sok coffee shopban. jól van csak colát ittam, mert nincs kötelező szívás ott sem. de környezettanulmánynak kitűnő színhely. ott minden egyes vendég normális volt. akár a könyvtárbban. miért nem egyesítik próbaképpen egy-két helyen? legalább újra olvasnának a népek kicsit többet. persze, ha a tűzveszélyt veszem.

test subject#28 2008.06.04. 10:36:26

lapi a firefox nem küzdés a globáltőke ellen :DDDD
uramisten.... :DDDDDDDDDD
egész egyszerűen jobb mint az explorer ennyi :DDD

lapi 2.1 2008.06.04. 10:38:22

és én kecskeméti vagyok, bakker! torgyán ölte meg bennem a fradi szeretetét. azóta röhögök rajtuk, de nem kívánok másodosztályt. ahogy itt sem fogom megnézni élőben a kaposvár vendégjátékát. akkor inkább a blackburn rovers- everton a tévéből. ilyen szempontból (is) nagyon becsülöm tulok-ot. én hűtlen lettem, ez van és nem vagyok emiatt büszke magamra.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.04. 10:40:15

"ferencváros viszont nem tud feljutni a másodosztályból"

Ami többek között azért is elszomorító, mert sok barom, aki eddig a focimeccsekre járt lejáratni magát és a Fradit, mostanában átszokott a kézilabdára.

Spektrum nekem is megvolt anno, meg C+4 is. Egész helyes basic progikat is tudtam írni. (85-86). A +4 ma is megvan.

lapi 2.1 2008.06.04. 10:40:31

ja a magyar kupa eredményén is pont úgy röhögök, mint lipcsein. 0-7. és lesz ma visszavágó. a wembleyben meg... na hagyjuk.

lapi 2.1 2008.06.04. 10:43:37

ha a magyar focira gondolok fradistól, debrecenestől, magyar kupástól és azt veszem, hogy a foci a társadalom vetülete, télleg ovi lesz itt 2/3-addal a főnök már tavaszra.

ám a foci nem az.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.04. 10:45:17

Azért régebben én is többet jártam (foci)meccsre, mint mai napság. Nyilván csak a szerencsétlen szurkoló nyomora szól belőlem, amikor azt mondom, hogy a mai napig a Fradi az egyetlen csapat, amelyik _soha_ nem esett ki az első osztályból.

(A másik verzió meg úgy hangzik, hogy mindig az az első osztály, ahol a Fradi játszik.)

Gecc 2008.06.04. 10:47:20

Test

Hiaba minden! Lapinak nem lehet ezt megmagyarazani, mert abbol indul ki, hogy az Explorernek szebb a felulete. A tobbi dolog az smafu. :-D
Amugy hogy melle is alljak valami ugyben... jobb ha explorer alatt szerkeszt, mert Firefoxban szinte biztos jol jelenik meg utana a poszt. Viszont ez forditva nem igaz, ugyanis a firefox valami okbnal fogva automatikusan osszehuzza a lukakat, az explorer meg nem. Szal lehet a tuzrokaban jol latszik minden meg fasza a szerkesztes, de explorer alatt meteres kihagyasok vannak.
Amikor utoszerkesztem a posztokat, egyszerre nezem mindkettot, hogy jo legyen.

Gondolom nem kell neked mondanom, aki vagja a PC-s cuccokat, hogy miert van meg most is explorer uralom a vilagban? Merhogy ugye a vallalati gepek vannak nagyobb szamban, ott meg az IT soha nem adminkodja fel a tuzrokat, marad a szar explorer.
He nem lennek admin a sajat vallalati laptopomon, en is kenytelen lennek azt a szart hasznalni... estere biztos fejbe is lonem magam.

liidiiia 2008.06.04. 10:56:50

sziasztok :-)

gecc,
"Lapinak nem lehet ezt megmagyarazani, mert abbol indul ki, hogy az Explorernek szebb a felulete"
perszehogy, ezzel én is így vagyok, mer miből másból is lehetne kiindulni?!?!? :-DDD

Gecc 2008.06.04. 11:00:08

Lidia

Akkor jol sejtem ugye, ha ideges vagy egy soforre aki szarul parkolt elotted es panaszkodsz ra este az uradnak, O meg megkerdezi toled, milyan auto parkolt elotted, akkor Te a szinet mondod? :-D

lapi 2.1 2008.06.04. 11:01:15

hát a felületből, lidia! :DDDD és ami alatta van, az nem számít? bár egységben az erő, megmondták a komcsik is. tartalom + forma = amfóra!!!!

test subject#28 2008.06.04. 11:01:29

"Egész helyes basic progikat is tudtam írni."
Grat!
Falusi nagymamámnak menőztem vele annó miket tudok rajzolni basicben de nem igazán értékelte :DD "Olyan fehér ez a gyerek" :D
Meccsre már én is csak ritkán járok, pedig most 3madik az ETO...

"jobb ha explorer alatt szerkeszt, mert Firefoxban szinte biztos jol jelenik meg utana a poszt"

:DDDDDD hát ezen behaltam. Nálunk itt egész jó arcok az IT-sek. Openoffice-t meg firefoxot erőltetnek a tudatlan userekre :))), de amúgy egyetértek ez egyáltalán nem mondható trendnek.

test subject#28 2008.06.04. 11:04:33

de amúgy mitől szebb az IE? nem vettem észre...
Firefoxhoz például van egy ilyen cicás addon, amitől mindenféle kiscicákkal lesz tele a firefox. Na ezt felraktam asszonynak, azóta nincs vele gond.

test subject#28 2008.06.04. 11:07:28

Szia Lídia, és további szép napot mkinek, nekem mennem kell pörgetni a GDP-t. :))

lapi 2.1 2008.06.04. 11:07:43

nem kell a rizsa, test! ha győri vagy ne kerüld meg a kérdést! jogunk van tudni, hogy él-e még a nép emlékezetében hajszán gyula, az ördöngős szélső és a mágus? véresre tapsolta-e kezeit horváth ede, amikor kivertétek a manchester unitedet? vagy győr népe elfelejtette mára már a gyökereit és a rába műveket? :DDDD

Gecc 2008.06.04. 11:11:32

Test

En sem vagom amugy hogy miert szebb az IE7, de az teny, hogy nem annyira eles a kepe, mint a foxnak, ettol valoban szebb. Olyan, mintha halovany tejuvegen keresztul nezned a kepernyot. Tenyleg fasza, ha ilyen lenne a fox fasza lenne, de leszarom, a lenyeg, hogy a fox faszan mukszik egy rakas kiegeszitovel, amit az IE7-be basztak belerakni, mert a MS egy billgecc ocska banda.
Most jott ki a Firefox 3, na az mar valamivel kozelebb jar az IE7-hez cicamica latvanyban. :-D
Bar a multheten visszaraktam a Firefox 2-t, mert a 3-ban meg nincs minden kesz. Talan 1-2 honap mulva.

test subject#28 2008.06.04. 11:29:08

na jó, délbe amúgyis elhúzok kajálni addig meg már úgysem tudnék számottevően hozzájárulni a nemzeti össztermékhez úgyhogy megengedek magamnak még egy kis blogolást :D

Szóval igen, a régi rába etó emléke még él, de csak a nálam öregebbeknél. Én a mágusnak már csak a nagy bukását láthattam ezért nem különösebben lelkesedek érte... Hát hogy mikor verhettük ki a manchestert azt nemtudom :D, meg horváth ede neve is ismerősen cseng...

Gecc nem lehet hogy a ClearType-ra gondolsz? Asztalon jobbklikk, tulajdonságok/megjelenés/hatások és itt a betűsimítást ClearType-ra köll állítani.

liidiiia 2008.06.04. 11:34:13

szia test :-) , előre a növekvő gdp-ért! :-)

gecc, :-) , ez a helyzet nem fordulhat elő, mert nem vezetek, és társasházakban lakom, ahol nem parkolhat senki az ajtó előtt, pláne emeleten!!! de vesébe látó képességed persze a lényeget illetően helyes meglátást hozott, valóban a colort mondom. :-)

lapi, az a forma-amfóra reklám az egyik kedvencem volt, jaja!!! :-)

Gecc 2008.06.04. 11:39:09

Test

Vannak meg ujdonsagok szamomra a vindozban, ugy tunik. Erdekes modon az IE7-ban az automatikusan beallitott dolog. Mert en abban semmit nem allitottam, az tutifranko.
Most viszont mar a fox is ugyanolyan.
Tehat, summazva a temat, mostmar minden szempontbol jobb a firefox, mint az explorer. Faja!

liidiiia 2008.06.04. 11:42:44

test, amit tennap ígértem, hogy a loevinger nevű emberke szerint az gondolkodás jellege a fejlődés során így alakul (a legfejletlenebbtől haladva a legfejlettebbig), én mindenesetre télleg érdekesnek találom ezt az elméletet:

Szimbiotikus: az én és a nem-én határit keresi a lényke, hogy magát elválassza a környezetétől.

Impulzív: vágykielégítés és boldogság-maximalizás a célja, énérvényesít az ösztönökön át, ekkor még csak (ki)-használ, nem viszonyul., azaz elveszi, ami neki kell, tekintet nélkül a másikra: kizsákmányol.

Önvédő: megérti az első szabályokat, már van némi önkontrolja, de még a látszat a fontos, azaz a büntit kerüli, tehát még mindig csak közvetlen önérdekből cselekszik.

Konformista: csoportnormához elkezd alkalmazkodni, de a látszat szerint, gondolkodása még sztereotíp és fekete-fehér,

Öntudatos: elkezdi látni a kivételeket, nő az absztrakt gondolkodás a konkréttal szemben, csökken a perfekcionizmusa, nő az introspekció,és már módosult stereotípiákat használ.

Lelkiismeretes: képes lesz a nézőpontváltásra, decentralizálásra, összetettebb lesz a gondolkodás, nem fekete-fehér, autonóm belső morálja növekszik a lelkének, és a társas figyelemre jól képes

Individualista: az 1éniséget világosan érzékeli, ezért toleráns: elviseli, hogy sokféle nézőpont, sors van, több nézőpontból lát egyszerre.

Autonóm: elismeri a másik ember autonómia-szükségletét, és látja az emberek közötti kölcsönös függést, az ebből származó következményeket, konfliktusokat is, +és a saját belső szükségleteinek a konfliktusát is látja ( a miért nincs 2-3-4-5... életem címűt).

Integrált: a saját különböző követelmények konfliját jól megoldja, tiszteli (és nemcsak a pécé szavajárásban) a saját és a másik, mások nézőpontjait, az emberi (élni és élnihagyni) szabadságot.

test subject#28 2008.06.04. 12:21:42

Thx Lídia!

Hát igen Gecc et. ez a mikrofos politika... A jó kis beállításokat elrakják a sufni mélyére, a saját böngészőjükben pedig default beállítják pedig erőforrásigényesebb, tehát nem ártana ha mondjuk előtt megkérdezne a szoftver akarom-e vagy ilyesmi de ez már csak álom.

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.04. 12:40:03

Kedves liidiiia:
A 11:42-es hozzászólásod alapján, pszichológiai főtanácsadóvá nevezlek ki a blogomon. :-))))))))

liidiiia 2008.06.04. 12:49:30

fuxos :-)))))) , én egy profi amatőr vagyok, az élet minden területén, de ebben a minőségemben nagy megtiszteltetés a kinevezés :-)))))))

lapi 2.1 2008.06.04. 13:13:24

hohóóóó lidia! én mindegyik tipusban magamra ismerek!!! pont olyan megalkuvó vagyok, mint mindenki, aki hisz a microsoft-ban! vagy nem hisz, de használja.

gecc et hiába hősködik, majd egyszer kiugrik a szomszédja gépéból a mikrofos böngésző és jól nyakonvágja. amikor nem is számít rá, mert pont reggel álmosan kenyeret vajaz vagy pirit. nincs biztosnságban az olyan ember, aki leugatja az explorert és firefox-oskodik itten. :DDDD

persze semmi baja nem lesz, de soha többé nem bír majd nyugodtam vajazgatni reggel. azok az idők bizony elmúlnak egy szép nap!!!

nonestvolentis 2008.06.04. 13:14:32

OFF

Ezúton kívánok boldog születésnapot szeretett miniszterelnökünknek, és minél kevesebb stresszes, kormányzással töltött napot! :)

ON

test subject#28 2008.06.04. 13:27:19

Lidi, Tim Leary is felállított egy modellt, én eddig csak azt ismertem, van róla képregény:
www.leary.ru/download/leary/Timothe%20Leary%20-%20NeuroComic.pdf
egy vélemény:
www.leary.ru/download/leary/Timothy%20Leary%20-%20The%208-Circuit%20Model%20Of%20Consciousness.txt
sőt játék is :) :
www.leary.ru/download/leary/Timothy%20Leary%20-%20Mind%20Mirror.zip
hátha érdekesnek találod.

Gecc 2008.06.04. 13:30:18

Nonest bekoszont!
Es tovabb is ment! :-D

Csa Nonest! :-D

lapi 2.1 2008.06.04. 13:30:49

ne basszki velem, nonest! fletónak szülinapja van. ünnepi post-ért kiállt az esemény, ha nem viccelsz!!!!! :D

lapi 2.1 2008.06.04. 13:31:26

és én is júniusi gyerek vagyok!!!!!

liidiiia 2008.06.04. 13:44:58

test, köszi, 1általán nem ismerem, de mindjárt elolv :-) , képregéhez nem tok viszont németül, de bizt van angol is, angolnevűnek hangzik eléggé a neve.


lapi:
+én is júniusi vagyok!!!! boldog szülinapot!!!!! :-))))
épp ma írtam fuxosnál, a gyerekvállalásos topicban, hogy lehet, hogy eccer még tesók is lehetünk :-)))) , ha van reinkarnáció persze :-) , mindenesetre a júniust akkor is szívesen tartom, ez egy jó hónap :-D .
+ ezek a gondolkodási szintek egymásra épülnek!!!! :-DDD , az érettség foka meg az, az elmélet szerint, ahová maximálisan kijut az ember. egy csecsemő pl még nem fog integráltan gondolkozni tutira, akármilyen jóindulatú is alapban, tehát ő még azokat a szinteket, ahová nem tud kijutni: nem abszolválta.

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.04. 13:54:01

liidiiia:

Már hivatalosan fel is kerültél a honlapra.

nonestvolentis 2008.06.04. 14:07:22

Egy másik (szomorú) évforduló kapcsán, amolyan bosszúként álljon itt három vicc is:

1.)
Egyszer a románok nagy ásatásba kezdtek, hogy hátha találnak valamit, ami igazolja, hogy ők már a római-korban is ott voltak. A szorgos munka meghozta gyümölcsét, találtak egy régi nagy kőtáblát a következő felírattal "Ave Cezar Vavan" Megörülnek, hiszen kezükben a bizonyíték, már nem érheti szó a ház elejét, csak a "vavan" szót nem értik, de a többi egyértelműen igazolja, hogy római-kori. De a hiányzó részt majd a tudósok kitalálják, addigis a Bukaresti Nemzeti Múzeumban a helye.
Jöttek is a látogatók, ám egyszercsak a sokaság arra figyel fel, hogy egy székely paraszt iszonyatosan röhög. Oda is súgja neki a múzeumőr:
- No, te székely! Ne nevess ilyen hangosan, mert elvisz a Szekuritate.
De a székely csak nevet, és nem bírja abbahagyni. Be is viszik kihallgatásra és kérdezik, min nevet ennyire.
-Hát, csak azon, - mondja a székely - hogy nem az van oda írva "Ave Cezar Vavan", hanem az, hogy "A Véce Zárva Van".

2.)
A legfrissebb kutatási eredmények alapján a románok tényleg a Rómaiaktól származnak.
A történet a következő:
Az eddig ismerttel eltérően az anyafarkasnak nem két gyermeke született, hanem 3: Romulus,Remus és Romanus.
Mivel a farkasnak csak két melle volt, ezért csak két gyermeket tudott szoptatni. Így a harmadiknak (Romanus) csak az apa farka maradt. Ezért nevezték el őket dákó-románoknak...

3.)
Trianonban újratárgyalják Magyarország sorsát... Beszélgetnek, meg minden és egyszer a román küldött szólni kíván:
-Én Erdélyt magamnak akarom, mert a székelyek elvették tőlünk...
Jól van... Megy tovább a beszélgetés, a székely küldött is szót kér:
- Hát én csak azt akarom mondani, hogy mikor mi bejöttünk ide a Kárpát-medencébe, a románok ellopták Csaba királyfi lovát...
- Felvegyük ezt jegyzőkönyvbe???
- Á, nem kell... Csak úgy mondtam...
Megy tovább a beszélgetés, de negyed óra múlva a székely ismét szót kér:
- Hát, amikor mi bejöttünk ide a Kárpát-medencébe, a románok ellopták Csaba királyfi lovát...
Erre a román küldöttnek már tök vörös a feje...
- Felvegyük ezt a jegyzőkönyvbe???
- Á, csak úgy mondtam...
Eltelik negyedóra, még folyik a megbeszélés, a székely ismét szólni kíván:
- Amikor mi idejöttünk ide a Kárpát-medencébe, a románok ellopták Csaba királyfi lovát...
Erre a román nagy, vörös fejjel felugrik és elordítja magát:
- MIT LOPTUNK MI EL??? AKKOR MÉG ITT SEM VOLTUNK!!!
Erre a székely:
-Na látják, ezt vegyék jegyzőkönyvbe!!!

Na, most már tényleg megyek... :)

test subject#28 2008.06.04. 14:09:01

Hááááát bocsika Lídia de nem találok english translation-t... :(
Majd még este körülnézek kicsit jobban, de ha most nem állok vissza a gépsor mellé akkor végleg elhúznak a szlovákok! :D

liidiiia 2008.06.04. 14:14:38

fuxos, nahát, :-))))))))) , nagyon köszönöm, teljesen meg vagyok hatódva :-))))))))

liidiiia 2008.06.04. 14:17:43

test, köszi :-) , + izé, kéne jópéldát vegyek rólad nekem is lassan majd :-)

liidiiia 2008.06.04. 14:25:22

whipy, szija, írom a válaszomat neked közben :-)

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.04. 14:27:38

nonest és mindenki:

A trianon témában kiváló cikk van a konzervatóriumon. Érdemes elolvasni.

lapi 2.1 2008.06.04. 17:37:22

fuxos! megihletődtem a postodtól!!! manson lesz a subject!!!! amióta olvastam csak hallgatom és megvan a fejemben az egész. de ezzl nem sietek. igazi rajongói post ügyes szavazógéppel, buddhizmussal:

lehet szavazni, ki milyen híres embernek reinkalnálódna, ha az lenne az opció, mint a keresztapában: vagy az aláírása kerül a szerződésre, vagy az agyveleje. :D

eddig három válasz megvan: marilyn manson, gyurcsány ferenc, orbán viktor, najó gőzike, mert neki Q7-ese van. a lényeg, hogy így vagy úgy, de nyitott könyv legyen az élete. várom a javaslatokat. bono. ha csaj lennék én angelica jolie szeretnék lenni a híres leszbi jelenetre gondolva, amit minden rendes netező férfi már látott, be sem linkelem. :DDDDD

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.06.04. 18:04:05

Jó kis vicces poszt ez, most hosszabban is elidőztem, és azon agyalok, h mit kéne hozzászólnom.... de nem jut aszott eszembe semmi,
BAZMEG!:-))

Üdv.

lapi 2.1 2008.06.04. 18:08:11

nonest, a viccek jók, bár nekem a románok nagyon bejönnek. van az 5-ös mentén egy vendéglő (újhartyán) ahol, olyan 20 éve kurva jó a konyha, bár régebben még jobb volt. évente olyan 10x-er ott eszek. meg kávézni szoktam az ömw kútnál mindkétoldalon igen gyakran. az utóbbi években iszonyúan szeretem a kávékülönlegességeket, ott bécsi bisz-baszok vannak, latte vagy mi. szal szeretek felülni a pulthoz és bedobni egyet, közben tudok telón ezt-azt intézni. sok román autóneppert látok. olyanokat, akiket mi szőröstalpúaknak nevezünk. kábé mintjha magunkat látnám a barátommal 90 körül, amikor mi is kocsikat hoztunk be, s eszembe sem jutott az ügyvédi pálya. semmi baj nincs velük. útom vannak, esznek isznak és szemmel láthatóan egyre több a pénzük. számomra az unióban trianon úgy, ahogy van értelmezhetetlen. ráadásul egy vesztes világháború után ritkán szoktak egy soknemzetiságű államhoz hozzátoldani. vagy szerbia nem így járt? bár teniszben kurvajók és egyre jobbak, ahogy a rolland garros eredményeit figyelem.

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.04. 23:09:18

Csak be- és elköszönni jöttem, Lapikám, holnap olvaslak, de ezt :DDDD már előre, ahogy megpillnatyúztam a ritmusra bólogató Néma Bobot.... !:DDD Na hallod, nekem ez már garancia arra, hogy jól fogok szórakázni !
Üdv, jó éjt !

Gecc 2008.06.05. 00:21:17

Na joccakat kedves testvereim az Urban!

lapi 2.1 2008.06.05. 07:26:37

szia hölgyi! :DDD én már azt hittem az új postommal kinyírtam a kocsmát, mert ha te is eltünsz innen, zárom is a boltot és megyek a fideszbe kérni felvételemet a pártba. az első évtizedben csak plakátot ragasztanék és kopogtatócédulákat gyűjtenék. választások között meg a népet kérdezném, hogy mit akar. de csak a lakóhelyem szerinti egy km-es körzetben. :DDDDD

valójában azért van ennyire jó kedvem, mert hajnalban olvastam, hogy a fidesz megvédi a nyugdíjakat. alakul a nagykoalíció? :DDDD

www.youtube.com/watch?v=boy5quSWeO8

:DDDDD

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.05. 08:23:43

hölgyi:

Hozzám is nézzél be, nekem is hiányzol.

Gecc 2008.06.05. 09:19:46

Jo reggelit!

Hello-bello, ahogy azt Kula bacsi mondana! :-D

liidiiia 2008.06.05. 09:45:04

jóreggeltet :-)

én ma leginkább olvasói üzemmódban próbálok majd inkább leledzeni, hátha sikerül :-)

liidiiia 2008.06.05. 09:54:39

whipy, ha olvasod: a vérmérgezés piros csíkja az az erekben megy és egyértelmű csík, vagy inkább a bőrön is és szórtabb? ma délután orvoshoz megyek az ügyben, mert elvágtam a lábam, és persze mezítláb mászkálok egy csomószor, és most begazoltam ettől, hogy van 2 db 4 centis piros csík a sebnél...

a válaszom írom neked közben, de nagyon nehezen írok röviden, és a komplex kérdésekre eccerűen nem akarok kilómétereket írni :-)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.05. 10:30:09

Drága Fuxos, de ari vagy !:)))
Persze, hogy ugrok, mánis!:)
Egyébként pár napig nem voltam gépközelben, azért maradtam el mindenhonnan, a tegnapi, Szenzorbéli vitám Geccel, csak az újrahangolódásom része volt, edzésbe köll itt lenni, ha az ember jánya ugyebár talpon akar maradni!
Ma azonban pótlom hiányosságaimat, nem ússza meg senki !:)
Off
Tök klassz, világítós klavit vettem tegnap,- csóró szemeimet megszántam végre - most azon nyomom, kényelmes, állati jó!:)
On

Majd gyövök Lapikám, olvastalak, kiválóan szórakoztam, köszi !:DDDD
Gecc valóban egy kincs !!!!!
Csodás a tekknika, a csilli-billi dizájn, hát hallod, mázlid van, hogy egy illente jó fejre akadtál, aki nem csak szavaiban tünik annak, de tetteiben is !:)))
Üdv és könnyed napot Mkinek!

liidiiia 2008.06.05. 11:03:19

Hölgyi :-) ,
„Gecc valóban egy kincs !!!!! (...), hát hallod, mázlid van, hogy egy illente jó fejre akadtál, aki nem csak szavaiban tünik annak, de tetteiben is !:))) „
100%.osan maximális maximálisan egyetértek!!!!!!!!!! :-))))))))
hölgyi-rokonlelkem, azért gyűlnek, gyűlnek közöttünk a lényegi hasonlóságok, bár te 5 centivel felémtornyosulsz :-DDD , pláne ha magassarkút is hordassz, mit én sose. De a leglényegben, abban egy húron pendülünk, ami húronpendülés bármilyen cipőben egyensúlyozva is nagy dolog!!!! :-)))))))
üdvök, izé, na én dolgozni próbálok éppen :-)
én is szép napot mindenkinek!!!!!! :-)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.05. 11:03:21

Húúú Lidi, csak most látom, mit írtál !
MIKOR vágtad el, és MIBE ? Mennyire lehetett az szennyezett ? Lobos a környéke ? A csíkok honnan indulnak? Duzzadt, fáj ? Lázas nem vagy ? Vagy mi van most?
Menj az orvoshoz mindenképp!!! Tetanusz inj.-t kell kapnod !/ vagy ha az utóbbi években kaptál, akkor egy emlékeztetőt/

Mindenképp értesíts minket, mi van Veled, jó ?

Hééé Barátném, hát vigyázz má' magadra kicsit jobban !

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.05. 11:05:54

Lidi, Lidi, Lidi, basszus, csak most el ne menj, remélem, még az előzőmet olvasod, a frász kitör, ha elhanyagolod nekem azt a sebet !
Uccu az orvoshoz, de mánis !

liidiiia 2008.06.05. 11:08:08

hölgyi, szia :-))))
hát be van dagadva és fáj is, csíkok a sebből, de nincsen lázam, (csak a szokásos lobbanékonyságom :-) ), meg februárban kaptam tetanuszt. a lobos szót még nem hallottam, de tényleg megyek a dokihoz délután, mer megijedtem. :-)

liidiiia 2008.06.05. 11:18:23

hölgyi, párhuzamosan írogatunk :-) , rosszpénz azért nem vész el! de nagyon nagyon kedves vagy, igazán. :-))))))))

Gecc 2008.06.05. 11:25:46

Lidia

Rossz penz nem vesz el, mindig a jo emberek patkolnak el, ugyhogy lecces mielobb orvoshoz menni!!! En delutanig sem varnek! Rendicsek?

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.05. 11:51:44

'pot!

nonest:
Románia foci EB-t rendez, de nincs pénze stadionépítésre. Ezért az EU tagállamokhoz fordul, hogy szálljanak be azok is az építkezés költségeibe. Jönnek is sorban a pénzek a 25 tagállamból, csak Magyarországról nem érkezik egy fillér se.
A román diplomácia szóvá teszi a dolgot a magyaroknál, mire a következő választ kapja:
- Miért, a telek nem volt elég?

liidiiia 2008.06.05. 12:14:38

gecc :-)))))) , én azért emberi hibáim tömkelegének megmentőerejében erősen bízok, rosszpénzileg :-) .
itten amúgy időponty van, és ha csak átlagosan van valami nyűg, akkor 1-másfél (néha 2) hétre kap az ember talit az orvostól, mondjuk így nincs sor meg várakozás, de olyan se, hogy hipp-hopp beugrik az ember ezér-azér. de reggel kaptam ma 5re időpontot, így szerencsére nem általános nyűgnek lett definiálva a 2 csíkom. így, hát, szóval nem tudok teljesen szót fogadni, a külső körülmények mijatt. :-)

Gecc 2008.06.05. 12:25:15

Lidia

Errol is Horvath Agnes tehet. Meg akkor is, ha nem Mo-rol van szo! :-D

liidiiia 2008.06.05. 12:35:37

gecc, hát igen jaja!!! :-DDD

tulok, ezek olyan sírva-nevetős viccek trianonról..., abban szoktam bízni, hogy majd eccer az lesz, mint ami cipruson elkezdődött, hogy a fiatal generációk összeérnek, és békülni akarnak, sok értelemben...

sziasztok :-) , be kell mennem "a városba" mostan.

test subject#28 2008.06.05. 13:39:32

'pot m'ki!
Egyre mélyülő válságban a magyar jobboldal, ezt tegnap állapítottam meg. Eltekertem a trianyonyos bulira ééééés... Az egészben az az egy jó volt, hogy lezárták a fél várost, tehát zavartalanul lehetett bárhol dzsanázni, és ritkán látni hogy hömpölyögnek az emberek az amúgy folyton forgalamas utakon.
A felszólalók megint a szokásos emó stílusban uszították a népet, a gond az volt hogy erre még azok sem voltak vevők akik elmentek. Általános véleményként elmondható, hogy nem egy érfelvágós bulit vártak az emberek, hanem valami fennkölt, reményteljest. Bár azt nem értem hogy ha ilyen Kövér László picsáján kinőtt bibircsókokat raknak a színpadra akkor mire számítanak...
A másik az "emlékmű". Elég absztrakt lett... Mondhatni nem ábrázol semmit. A jó kis kreatív virágórát elbonották, és a helyére lebasztak valami falazott akármit, ami olyan harmónikusan illszkedik a parkba mint lófasz a seggbe. Mellékesen jegyzem meg, hogy a jobberék által újonnan létrehozott Győr fejlesztési stratégiájáért felelős önkormányzati képződmény alelnöke egy vidéki hentes. De allítólag már kezd belejönni. Soha jobbkor nem?
Na az egész emléktákolmány elé leszúrtak egy kettőskeresztet, amit hármashalom helyett sikerült egy hármaskupacba integrálni. Mit mondjak kibaszot ötletes. Ennek az emlékműnek az ízléstelenségében is egyetértettünk reprezentatív jobber ismerősömmel és társaságával.
A magyar-zárda ismét sikeresen abszolvált másfél óra vigyázbanállást, árpádsávból sem volt hiány, de mindenki sokkal több emberre számított, kb ennyi. Muahahaha!

Lidi jobbulást, én is megsebesültem tegnap legyütt a fél tenyerem! :D

agyő!

nonestvolentis 2008.06.05. 14:30:29

Basszuskulcs.
Gépgyártás-reloaded... :SSS :(((

Gecc 2008.06.05. 14:40:48

Nonest

Nem tudsz gepet gyartani vizsgan? Ejnye! :-]

hölgyválasz 2008.06.05. 15:17:22

Lidi, most ide csak Miattad ugrottam, örülök, hogy a kedved jó, akkor nem lehet túl nagy baj !
Ha kaptál hónapokkal ezelőtt / februárban is volt valami aksön ? Olyan vagy, mint egy vásott kölök !:)/
tehát sztem akkor annak még ki kell tartania, max. emlékeztető kell. De az orvos tudni fogja, remélem télleg elmész/mentél hozzá!
Puszi, majd még jövök !

liidiiia 2008.06.05. 18:54:37

sziasztok :-)

hölgyi, élve maradok :-) , az orvosnál voltam, jelentem, szótfogadtam neked és geccnek :-) , így aztán felírt nekem gyógyszereket és aszonta, hogy tetanusz ellen 2016.ig védve vagyok, mert tavaly is kaptam egyet, idén is télen, és a kettő beimmunizált 10 évre! így a szurit most megúsztam, sőt az orvosi horrortörténetét is, amivel a tetanuszinjekció fontosságát illusztrálja. :-) .
szóval köszönöm szépen ittenarólamgondoskodást. :-)

(reggel igazából az volt, hogy megijedtem, és abban reménykedtem, hogy épp itt van whipy, és gyorsan mondja, hogy az én csíkjaim nem is úgy néznek ki, és így no problem=no worry.)


test, neked is visszaegészesedést!!! ha már tenyér, akkor remélem a bal, ha jobbkezes vagy, +és ford, ha balkezes!!!

Gecc 2008.06.05. 19:14:49

Lidia

Vedd elo vizualis kepzeloerodet es lasd amit csinalok:
Phűűűűűű (mikozben a homlokom megtorlom).

Faja! Akkor nincs gond! :-]

liidiiia 2008.06.05. 19:30:34

gecc, :-)))))))))))) , jaj, nagyon nagyon kedvesek vagytok hölgyivel, én nem akartam ám ekkora izgit okozni, de teljesen meg vagyok hatódva. sőt, még érdemes is lesz akkor életben is maradnom! :-)

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.05. 20:19:21

Jó 'stét!

liidiiia:
1., csíkok: örülök, hogy ennyi volt. du akartam írni, hogy ne hagyd magad paráztatni 2x4 cm miatt, de lemaradt, mert ugye a férfiember, meg az ő orvoshoz-fordulási tanácsai, nem a Darwin-féle modell felé konvergálnak, sőt.

2., Trianon / sírva-nevet:
2/a Persze megint igazad vagyon, de ez az ember (egyik) csodálatos képessége, hogy a nyomorából viccet bír csinálni. Ennyivel is könnyebb (kevésbé nehezebb) a nyomor maga.

2/b Nagyon nem akarnék viccológiai okfejtésekbe belemenni, de sztem az, amit írtam inkább az aranyos kategória (+EB aktualitás), mint pl. "hülye angolok, angol hülyék". Míg pl. dákó-román-féle vicc, sztem nem volt vicces, legalábbis 15 év fölött nem. És nemcsak a (román) nemzetgyalázás miatt, hanem a mert aki valamit is konyít a bio,- mitológiához, az tudja, hogy szegény farkaslánynak nem kettő, hanem (áh, hagyjuk)
e5.hu/utazas/2007_roma/thumb/t_RomaWeb_119.jpg

Inkább igyon mindenki még egy valamit, amit szeret.

lapi 2.1 2008.06.05. 20:21:37

bocsánat, de én legalább annyira izgultam volna érted, mint hölgyiék, csakhogy én most tudtam meg az előzményeket. lévén hogy 3 órát szívtam az mo-on. illetve a szerémin, de mindegy. megadugó volt. ezt még csak tudomásulvettem volna, hiszen olyan kurva sok teherautó közül nem csoda, ha felborul naponta kettő.

a rémtörténet ott kezdődött, hogy maredten hallgattam a klubrádiót, mert azok legalább mondják negyedóránként hol van dugó.

csakhogy orosz józsef műsora jött. aki nem a szivem csücske, ahogy a verebes sem. a kontra c. műsör azzal kezdődött, hogy verebes kommentálta napi politikát. akkor még csak másfél óra alatt megtett 76 méterrel a hátam mögött rezignáltam hallgattam, nem is mondott akkora baromságokat, amire számítottam. csakhogy azzal zárta, hogy szerinte mindegy mennyi nyugdíjemelést akar adni fletó, vagy ovi, a nyugdíjasoknak úgysem lesz jobb. az akkor lenne, ha a magyar állam rendelkezne a rák gyógyszerével és azt eladná a világnak. akkor meg lehetne duplázni vagy akár triplázni a nyugdíjakat, mire még ő is azt mondaná, ez igen!

aztán orosz józsef (aki valahogy nekem egyre szipmapitusabb lett, talán az ellenhatás miatt, kifagatta bauer tamást a fidesz programjáról, ha nyernek. bauer világosan és logikusan levezette, hogy ovi bianco csekket kér a szavazóktól, aztán majd ha min. elnök lesz meglátjuk, mit fog csinálni, mert neki fingja sincs. azt is hozzátette bauer, hogy azt meg el sem hiszi, hogy ovi adóság elengedés, kiváltás, kicserélés, vagy miaszöszről beszélt volna. mert ez annyira komolytalan felvetés, hogy kár is ezzel komolyan foglalkozni. na ezt elmondta olyan egy percben, a többi 6-7 perc már neki volt kínos, mert télleg így van. a twá.n sem tudja mit csinálna a fidesz, ha előrehozottan hipp-hopp nyerne.

viszont ez is gögunalom, mert aki olvasni tud és szeret híreket pontosan tudja, ovi télleg bianco csekket kér. aki meg akarja, az majd megadja neki és meg lehet utána számolni.

csakhogy egy rövid bioetanol-globális felmelegedés stb kitérő után jött a betelefonáló nyugdíjas. (rekontra). ekkor már az eltelt 40 perc alatt megtettem a szerémi úton 12, 6 métert. de a nyugdíjas volt az a pont, amikor komolyan hezitáéltam, hogy elkezdjek artikulálatlanul ordítani, vagy csak boruljak rá a kormányra és zokogjak, mélyen és véglegesen, ahogy csak egy kemény férfi tud.

a nyugdíjas azt mondta el 5 perc alatt százszor, leugatva magát orosz józsit is, hogy mit beszélnek ezek, amikor 10% felett emelték a gázárakat.

orosz sem tudta kezelni a nyugdíjast, aki közölte, hogy a ratkó gyerekek már egyáltalán nem kapnak nyugdíjat mert eltünt a pénz! most is felvettek 600 millió eut-t luxemburgban és miért?

ekkor orosz józsival együtt átbillentem. sőt a szívembe zártam ezt a harcos riportert. mert azzal zárta a beszélgetést az izgatott nyugdíjassal: "beleteszik egy nagy zsákba a pénzt a luxemburgi bankban és hazaviszik!!! nyugdíjes: "ezt mondom én is, orosz úr, de kérdezem egyúttak kik????"
orosz: "nem tudom, hogy kik! azok, akik felveszik a hitelt. azok viszik haza, én nem ismerem őket személy szerint! köszönöm a hívását, viszonthallásra."

mindegy, innentől kezdve röhögtem és tudtam, hazaérek. dabasnál volt még egy rohadt nagy vihar, de itthon már a nap is kisütött. :D

ám a lényeg, hogy lidia 2016-ig védve van a tetanusztól! :DDDDD

és ez nem vicc! le a dugókkal is! ja a szerémi úton nézegettem az autókat előttem, mögöttem. a t-online és egyéb irodaházakat. ha ekkora a válság, mi a faszé' nem marad otthon a sok autós ilyen horror üzemanyagárak mellett? csak a hollandoknak tellik biciklire?

lapi 2.1 2008.06.05. 20:26:11

te bírod a flamandot, tulok? csak kérdezem, hátha véletlenül hallottál hollandiában betelefonálós politikai műsort dugóban. én szívesen belehallgatnék. :DDDD

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.05. 21:00:16

szia Lapi!:
Sajnos nem tudok _egy szót sem_ hollandusul.
Na jó a 'dank u vel' meg az 'Ik wil graag twe bier, dank u vel' még megy, de ott :mindenki beszél angolul, szóval gyak. fölösleges (persze udvariasságból meg jófejség) flamandul tudni.

A holland nyelvre a legjobb megahtározást egy barátom adta; úgy hangzik, mint amikor egy részeg német tengerész megpróbál angolul beszélni.

És tényleg.

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.05. 21:00:28

Lapi:

Nekem a Puzsér Robika rádiósműsora volt egy ideig a kedvencem. Ordítva röhögtem végig a műsort.

Ott a válasz egy posztban, hogy miért nem Explorer.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.05. 21:25:20

"Puzsér Robika rádiósműsora "

De ez most csak vicc, ugye? Nem veled volt az az üzenetváltás, amikor leszögeztük, hogy PR szánalmasan gyenge?

lapi 2.1 2008.06.05. 21:26:18

na igen. 90-es évek elején írta a bodoky a mancs-ban. valami net-es amszterdami hackertalálkozón volt, de nem ez az érdekes. talán koleszban lakott és támolygott korán reggel kissé másnaposan a mosdók felé, amikor elhülten látta, hogy aporszívozó indonéz takarítónő odalép egy géphez, letölti az email-jeit, röviden válaszol és porszívózik tovább. akkor még itthon nemigen volt net csak intézeteknél, egyetemeken. de ott is alig.

engem maastrichban figyelmeztettek, hogy ne is próbáljak borravalót adni a teraszon, ha iszok egy kávét és eszek egy szendvicset, mert megsértődik a pincércsaj, hogy őt rendesen megfizetik... az is igaz, hogy tíz ott melózó magyarból tíz mondta, hogy alig várja, hogy hazajöhessen, mert ezek a hollandok kiszabott sótlanok. alig dolgoznak, nyolckor halott az egész város és 10 előtt ki sem dugják az orrukat. viszont nem lehet elkummantani a fűnyírást, mert csak egy madzag van a szomszédok között, nem bástyafal, vagy tuja. hát én azért évi hat hónapot bevállalnék ott, pláne ha bírnám ezt a valóban szörnyű flamandot. :DDD

azért nagyon bescülöm bennük, hogy ez tényleg egy szabad ország teli szabad emberekkel. ez nagyon látszik, még a zsír konzervatívokon is. nagyon kedvem lenne egy-két politikust kiráncigálni oda. meg elmagyarázni, hogy azért nekik sem úgy esett az ölükbe a cucc. nem ismerem a mitoszaikat, de azt vágom, hogy azért nagyon kemény meccsben vannak a tengerrel. és úgy tűnik győzelemre állnak. plusz nekik mindig van legetőségük drukkolni a saját csapatuknak a vébéken, ebéken. mi meg szaggatjuk a ruhánkat, hogy jaj de szegények vagyunk, jaj de kiloptak mindent a zsebünkből, jaj de nagy a száraszság, jaj de szar helyre jött árpád apánk.... na mindegy.

lapi 2.1 2008.06.05. 21:27:13

btw, ki az a puzsér robika? vagy guglizzak?

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.05. 21:34:39

Tulok:

Pont azért hallgattam mert szánalmas volt. Nevetséges!!!!!!!!!!!!!!

Lapi:

PR egy hazai demagóg.....nem is akármilyen. Szélsőközép.........hu a blogjának a neve.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.05. 21:44:44

lapi:
hát meg kell, hogy mondjam, Te is tudod alázni magad rendesen. Mert az normális, hogy az ember áll (ül) 3 órát a dugóban, nadehogy mindeközben OJ-t hallgatni? Az durva.

Jó, bevallom, _néhanapján_ én is odatekerek a Klub-rádióra, de csakis akkor, ha adrenalin-hiányosnak érzem magam. (régebben ezt a szerepet tökéletesen betöltötte a pannon rádió)

De OJ egy kérdését végighallgatni, az maga egy bűnhődés-féle dolog. Olyankor szoktam drukkolni neki, hogy "FEJEZD MÁR BE, BASZD MEG!" - azután visszaveszem a lábam a gázpedálról.

Na jó nem, ilyenkor van az, hogy átnyomom a rádiót CD-re, és inkább hallgatom egymásután 10-15-ször Borit:
www.youtube.com/watch?v=zUjyS7Tqq1s

Pelikán · http://ferologia.blog.hu/ 2008.06.05. 21:51:04

Kedves lapi!
Bartókot hallgass, kevés duma sok jó zene.
Üdv Pelikán

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.05. 21:56:23

"ki az a puzsér robika? vagy guglizzak? "
Á, annyit nem ér.

Illetve, hát az többletinfo miatt:
szelsokozep.hu/

De én inkább maradok a Tilos rádiónál, a megannyi nyűgével együtt.
Itt kb minden reggel 8 és 10 között _baromi jó_ dolgok mennek. (Néha meg baromi rosszak.)

Ami viszont 90%-ban garancia a minőségre az csütörtök 10-12-ig Papo műsora.

És ami külön élmény, hogy 1 évre visszamenőleg meg lehet hallgatni a teljes műsort itt:
uj.tilos.hu/archivum/

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.05. 22:05:20

"kemény meccsben vannak a tengerrel. és úgy tűnik győzelemre állnak. plusz nekik mindig van legetőségük drukkolni a saját csapatuknak a vébéken, ebéken."

Na ezt vegyük ketté / hárommá!
Persze nyomulnak ők a tenger ellen, ezt játszák párszáz éve, van is gyümölcse,

1., Ijmeer
2., Még mindig léteznek a méylföldön

De azért egy 1-2 méteres tengerszint-emelkedés odatenne nekik rendesen. (A gátakat nem méretezték erre.)

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.05. 22:12:34

Fiúk:

Mindenkinek alapvető emberi joga a mazohizmus. Lapinál ez a klub rádió..:-))))))))))

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.05. 22:24:36

Neeem, fuxos, tévesdében vagy! Az alkotmánybíróság megtagadta a mámorhoz való jogot!
Innentől 1értelmű, hogy lapi VW rádiójából ki kell csapatni a 95,3-at! :)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.05. 22:29:19

Lidi, örülök, hogy oké minden, a megúszást is tetanusz fronton, nem tudtam, hogy ilyen sűrűn kapogatsz !:DDD

Most csak ennyi, itt a fiúk jól elvannak, nem hiányzik egy locsifecsi fehérnép, üdvök !:)

Gecc 2008.06.05. 22:38:27

Holgyi

Jaja... foleg ha az ember sajat fehernepe mar elment alukalni. :-D

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.05. 22:49:29

Tulok:

Tudod mit? Kakiljon az alkotmánybíróság tarajos sünt.
:-)))))))))))

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.05. 22:51:59

Ez kedves volt Tőled Tulok mester !:))))
/ és a videjó is tök aranyos!:)))/

Gecc, Rád meg tekintettel vagyok, ha má' eccer sikerült megszabadúni attól az 1-től, hát a világért se nyomulok helyire !:))))

Kedves Fiúk, további jó dumcsit, elmegyek szunyálni !
Jó éjt majd Nektek is !

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.05. 22:56:08

én is jó éjt mindenkinek!

fuxos:
sül, b+, sül!
A többiben egyetértünk.

Na tényleg szép álmokat mindenkinek.

lapi 2.1 2008.06.05. 23:00:37

na jó, mentségem, hogy a klubrádió volt a reménysugár, mert ott mindig bemondják az autópályákat, meg a pesti dugókat. abban télleg a legjobbak. oj-t csak azért hallgattam, mert vannak pillanatok az életben, amikor szembe kell nézni a sátánnal is! :D na jó oj rögtön meg is válaszolja a kérdésében a kérdését, de van amikor cáfolja is. :DDDD

van most egy új sport+rock rádió is. na az is naon szar. :D

megyek hölgyivel aludni. nem úgy értem, csak kivett belőlem sokat a dugó. :D

szép álmokat! hétvégén itt az eb, hurrá!!!

www.youtube.com/watch?v=8twYWCGqpkE

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.05. 23:10:33

lapi:

Ha jól emlékszem OJ-t egyszer a nacsáék parodizálták. Legendáris. Megpróbálom megkeresni a youtubon.

nonestvolentis 2008.06.06. 00:24:30

Remélem nem gázolok bele senkinek a lelkivilágába...

www.youtube.com/watch?v=-g3ibSq4RX4&NR=1

:)

lapi 2.1 2008.06.06. 07:14:54

jó reggelt! :D

hát az enyémbe nem gázoltál, nonest, az biztos. :D

nagyon is örülök, hogy kiléptem a szadiból. sajnos ahogy fodort vagy kókát hallgatom, látom - beigazolódott. nem nagyon lehet komolyan venni őket. ügyesen belavírozták magukat a zsákutcába, s most lehet választani: vagy visszakullognak, vagy ott rogynak össze a a falnál.

majd az egyik eb meccs szünetében megnézem, kit választottak elnöknek.

lapi 2.1 2008.06.06. 07:39:45

ez a puzsér robi???????? ez egy hihetetlen barom!!!! szoktam látni a hirtévén, vagy echon. ilyen véleményműsorban ő szokott lenni az "ellenoldal". valami újságíróként szokták kiírni... na mindegy, nincs idő ellenőrizni. melótime.

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.06. 08:17:08

Lapi, Puzsérnak azér' megvan a magáho' való esze, ezt ne vitassuk el !

Nem tudom, láttad-e pl. tegnap,/ biztos nem, a hírtv-n volt, a Lapzártában/szóval ott erős kirohanása vótt nekijje OV ellen, a MG-s cucc kapcsán, miszerint majd hazazavarja őket egy jókora pofon kíséretében.
Érdekes és elfogadható volt, amit mondott, a Te füleidnek egyenesen zene lett Vona !:)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.06. 08:18:32

Mentem.
Üdv és szép napot Mkinek !

hacsaturján 2008.06.06. 08:33:55

a bartók rádió hallgatását illetően,
amikor még utóljára rádió hallgató voltam, akkor csak a bartókot hallgattam. az embereimet ez természetesen zavarta, pusmogtak a hátam mögött én azonban azt vallom, hogy szart sem ér a harag hatalom nélkül, akinek nem tetszik a rendszer az vegyen magának másik rádiót, cca egy hónapba tellett, amikor észre vettem, hogy egymás között "ki nyer mát" játszanak.

lapi 2.1 2008.06.06. 09:35:13

szeva gecc!!! a helyi irodámban melózok, itt nem indul a messenger, szal most nem bírunk priviben dumálni.

szia hölgyi! ha uyganarról az emberről beszélünk, akkor azt mondom, hogy egy kicsit feljavított kőbányai "dörzsölt" taxis szinten áll az ember. ettől még egyes kérdésekben lehet igaza is akár, de úgy általában borzalmas. magát komolyan vevő sajtóorgánum sehol a világon nem adna rendszeres szereplési lehetőséget neki a lajtán túl. igaz, hogy tőlünk keletre meg akár vezető politikus is lehetne.

Gecc 2008.06.06. 09:46:03

Lapi

Háj!
Latod? A MS megint az ember tokeit szorongatja. :-D

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.06. 10:01:47

lapi:

PR-ről azért el kell ismerni, hogy profi demagóg, legalábbis a többihez képest. Ezért is nem fut többet. Nálunk nincs általános igény profikra. Mi mindenben a félnótás, félművelt mókusokat szerettjük.

lapi 2.1 2008.06.06. 11:08:54

őszintén szólva mióta blogolok nem igen nézek semmilyen jobboldali csatornát. mást sem nagyon, csak háttérben fut a tévé, elalvás előtt meg csak dvd jáccik már évek óta. nem is tudom, mikor láttam utoljára pl hbo-t. az anyósom miatt nem mondjuk le. szal nem vagyok egy puzsér szakértő. nekem a bencsik is hiányzik. :D

whipy 2008.06.06. 13:24:29

liiiiiiiiiidddiiaa orulok h nemkaptal szurit, de a tetanusz tenyleg nagyon fontos eleg szar egy dolog amit okos a Clostridium tetanii:):)
de légyszi valaszolj azokra amiket kerdeztem azsebaj ha kisregeny formajaban, de annyira erdekel h Te mit gondolsz ezekrol, mert olyan okosakat szoktal irni:)
azisjo ha emaliben. cs valahogy. es az tenyleg nembaj ha hossszu, soooot akkor legalabb jobban bele tudom magam elni. :)

liidiiia 2008.06.06. 13:40:16

szia whipy :-)))), épp neked írom a választ, de jó, hogy teccett a másik :-) , navagyis folytatom tennapról. az van, hogy igazából az, hogy logikusan írjak, nem mindig erősségem, de szeretnék ebben jobb lenni kicsit (régen nagyon sok panasz érte a ház elejét, hogy érthetetlen vagyok, és őszintén szólva ma már értem, hogy mér mondták), + és magamnak is kihívásnak érzékelem, ha egy ekkora oltári nagy komplex kérdésre logikusan össze tudom foglalni a gondolataimat egy kezelhető méreten belül, mert amúgy 8 órában menne folyamatosan :-D . de írom!!! nemsoká!!! :-)))))

nonestvolentis 2008.06.06. 14:03:14

liidiia, nem gondoltál arra, hogy te is írj blogot?
Bár veszélyes is lehet, Lapi azóta nem néz jobboldali tv-műsorokat... :D
Nem vagyok benne biztos, de mintha veled diskuráltunk volna tótawén festészetről, engem meg azok a posztjaid érdekelnének... :)

lapi 2.1 2008.06.06. 15:51:14

lidia! könyörgöm ne csinálj blogot, mert akkor ide senki sem fog többet benézni. na jó, te akkor is benéznél, de jobb ha nem kisérletezünk! :DDDD

test subject#28 2008.06.06. 16:39:59

lidi-blog? aki 3 napja szerkeszt egy "sima" kommentet? asszem az jelentené szerencsétlen rossz blogmotor végóráit... olyan lenne az mint schumachert trabantba ültetni :D na persze olvasnám én is...

lapi 2.1 2008.06.06. 16:59:22

igazad van test, ha komolyra fordítom. lidiát az úristen is blogolásra teremtette, mert azért ez sztem egy vizuális műfaj is. ha valaki ő tele tudná nyomni jobbnál jobb képekkel, cuccokkal a blogot. nagyon ott lenne, ebben biztos vagyok. ráadásul nincs semmi szabály a terjedelemre. én is attól tartok, hogy senki sem olvassa el egészben videókkal, néhány linkkel. én leellenőriztem és bizony úgyis egy félóra, hogy mégiscsak én írtam. ez nagyon hosszú idő a mai világban. twá profi. ő nagyon érzi a terjedelmet. én viszont amatőr vagyok és szarok rá, mert nekem ennyi kell, valahogy ez a saját terjedelmem. ez mindenkinél kiadja magát. lidiáé lehet, hogy igénybe venne másfél órát, nem tudom, de biztos nagyon megérné úgy is és biztos, hogy sokan olvasnánk, néznénk. pont ez a jó benne, hogy teljesen szabad műfaj és rögtön ott a reflexió, ha van olvasó. lidiának emiatt nem kell félnie. sok olvasója lenne. mert "hülyék azért nem vagyunk" és elég nagy a választák.

mellesleg tulok blogjára is vevő lennék. ott meg lenne vers, zene, vagy hölgyiére is kiváncsi lennék. meg sem merem mondani, milyennek képzelem azt a blogot. és azért sorolhatnánk még. lenin enyhén antikommunista, de igazi füstös blues & jazz blogját meg sem említem. :DDDDD

liidiiia 2008.06.06. 17:16:33

szia lapi :-))) , törzshelyeket nem hagy el az ember, mondta is ki? :-))))) , a tökjó zenéi mellett :-) . válaszom blogilag alább :-) whipy „sima” :-) hsz-ével meg mindjárt kész vagyok :-) . én végigolvasom-nézem a postjaidat (csak a nekem túl "dark" zenéket-videókat nem, bevallom, de csak ha ezután szólsz még hozzám :-) )


Test, 1000 szerencséd, hogy idézőjelbe tetted a simát!!!!! :-DDDD , az öreganyám megszólításról nem is szólva!!!! :-DDDD


nonest, :-))))) . +jaja mi leveleztünk, +gecc et. emlékszem, hogy ígértem még 2 5letet, de azt írtad, hogy 1 évig most úgyse érsz rá, és nem sürgős, de nem feledtem el. :-) . viszont imádok festészetről beszélgetni!!!!!!! Írjál valamit, pls :-) , vagy kérdést, bármikor :-)))))))) .

na, az van, hogy én igazából nem szeretnék saját blogot. (a saját műv. alkotásommal szeretnék csak haladgatni saját alapon). Az van, hogy vannak olyan értékek, amik nem nyilvánvalóak, de fontosak, ilyenek pl a tartó-szerepek, és én ezekben sokban nem vagyok jó. Vagyishogy keserű ám hasznos tapasztalatok árán tanultam meg, hogy hol vannak a határaim. és pl olyan készségek, amik mondjuk lapiban vagy gecc-ben megvannak, bennem nincsenek meg, például én nem tudok jól határt tartani éretlenebb emberek felé közösségileg, (voltak régebben ilyen „engem túlidealizálásos” ügyek felém, amiktől a mai napig tartok), (itten, ezeken a blogokon csak szuper-szuper jó emberek vannak, de egy saját blognál azért sokmindennel kell számolni), + erre még: meg nem tok jól közösséget szervezni, úgy igazán jelen lenni, azaz 1csomó tartó szerepben nem vagyok jó. Vagyishogy azért ekkora a szám itt, mert jól érzem magam, és biztonságban, de pl a biztonságot énmagam nem tudom sem létrehozni, sem fenntartani nagyobb, (nem 2 fős) közösségi szinteken meg nem gyerekekkel, szóvalhogy inkább része tudok lenni valaminek, ilyesmiben, amit más tart fenn. Ezek nem olyan nyilvánvaló készségek, és az rossz is, hogy nehéz ezeket visszajelezni, nincsen rá pontos szavunk, egy csomó körülírás kell(ene). Nincsenek benne a társadalmi köztudatban, és ezért furán is veszi ki magát, ha minden nap állandóan megköszöni az ember, hogy fú, milyen kedves, optimista, rendes, élesszemű, figyelmes...stb a másik, mekkora jó helyet tart fenn-van ott benne, pedig végülis ezt kellene. Meghát ugyanez persze a kocsmaközönségre is éppígy vonatk. (+na ez kiszólás lapinak is, amikor azt írta fuxosnál, hogy milyen sokat tanul pl tőlem, hogy én meg rengeteget kapok, a szellemileg-lelkileg-intellektuálisan és konkrétan fenntartott közösség-hely által, IS, tőle és gecc et.tól, és a kocsmatagságtól, hogy most hirtelen csak azokat a blogokat vegyem, amiken régen nyomulok.)

Szóvalhogy az van, hogy bizonyos értelemben, pont ezek a jóérzések pörgetnek pl engem, szóvalhogy ebben benne van a másik is, a másikok is. Mint pl egy jó kiállításhoz nagyon kell a jó szervező-rendező is, és a jó néző is, kérdező is (akinek pl képben válaszol az ember). Nagyon. Szóval, csak le akartam írni, hogy attól még, hogy nem látszik jól, én azért vagyok ilyen jól el, mert annyira jók a helyek és az emberek. :-) Viszont szokott foglalkoztatni, hogy nem dominálom-e túl lapi vagy gecc et blogját, (vagy majd fuxosét :-) ), vagyishogy ők (vagy mások) nem érzik-e rosszul magukat az én erős jelenlétem miatt. Mindenesetre, eccer már írtam, hogy ha igen, akkor kéretik szólni nekem, ha nem veszem észre magam, és akkor takarékabbra teszem magam.

viszont extra extra imádok itt e társblogokon beszélgetni. :-))))))))))))))) 100000000000000 köszönet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lapi 2.1 2008.06.06. 17:29:19

na jól van lidia! :DDDDD most ugrott a tervezett post-om, egy manson rajongói dolgozat....

liidiiia 2008.06.06. 17:32:31

lapi :-)))))) , szerencsére nem vagyok egy csipetnyit sem passzív-aggresszív, mi??? :-DDDD

Gecc 2008.06.06. 18:04:16

Na mi van? Valami van?
Megint ki akartok bbbbb kapni? :-D

lapi 2.1 2008.06.06. 18:16:07

bakker, azt hittem malacka blogján, hogy te azt hiszed az angolok kijutottak. pont olyan sötétnek gondoltalak fociból, mint a lányaimat + feleségemet. akiket alappal, mert hiába mondom nekik, hogy atlantisz népe 5000 évvel ezelőtt nagy stadionokban játszott, csak az egész kontinens elsűllyedt. magam láttam santorininél, hogy a lámpaoszlopok teteje kilátszik a vízből. mintha a népstadion tünt volna el, csak a legteteje látszik.

azt mondják, ez baromság, mi a jó a fociban? miért a zenében mi a jó? :DDDDD

Gecc 2008.06.06. 18:29:05

Lapi

Lattam, valaszoltam is neked Malacnal. Csekkold le! :-D

liidiiia 2008.06.06. 19:34:58

whipy, a "klónozzátok a coffee shopok"-at előző post végére tettem oda a válaszom, 2008.06.06. 19:24:53 -kor, mert irdatlan hosszú lett, és így, mivel az a post már nem annyira eleven, így fakultatívan olvasható el, nem az van, hogy itt 1 méter. remélem télleg válaszoltam a kérdéseidre valami hasznosat, én most ezeket a szempontokat tudtam összeszedni. viszont most jól el is fáradtam, egy időre biztos nyugiban leszek. :-)

lapi 2.1 2008.06.06. 20:17:25

breaking news: elveszett a tv távkapcsoló! most mi lesz????? :DDD

Gecc 2008.06.06. 20:40:18

Lapi

Kenytelen leszel megtanulni a tellyrol kezelni a cuccost! :-D

lapi 2.1 2008.06.06. 20:40:57

a google-val sem találom. hol lehet?

lapi 2.1 2008.06.06. 20:44:44

:DDDD segített a yahoo! azzal megtaláltam végre, beesett a kis szemét a fotel mögé.

hölgyválasz 2008.06.06. 22:32:36

Húúú Lidi, olvastalalak odaát, kérlek, csak nem Szókratész leszármazottjához van szerencsénk ?
Szókrakész viszont mindenképp !
Hallod, baromi összeszedett voltál, nem csodálom, hogy sok időd ment rá, de megérte !
Okos egy nő vagyol te, csak tunnám, honnan ez az életbölcsesség, még ha 80 éves matróna lennél, csak hagyján..../egyszer, amikor Szepes Máriát olvastam, na nála voltak hasonló érzéseim, egy zseniális vén szatyor vótt mikor írta, meg nyilván előtte se lehetet hülye :)/

El kell újra olvasnom, ha érdemben is akarok valamit hozzá, bizonyára lennének belefűzhető gondolataim, tudod, ez így most első megközelítésben annyira tömény, de annyira kerek annyira egész, hogy kár lenne megbolygatni, s talán szükségtelen is. Majd meglátjuk, addig inkább hsz-ed mentén elgondolkozom magamon, próbálom elhelyezni életutamat, s a benne szereplőket, felvázolt dimenzióid valamelyikébe, érdekes utazás lesz...:)

hölgyválasz 2008.06.06. 22:34:29

"hölgyiére is kiváncsi lennék. meg sem merem mondani, milyennek képzelem azt a blogot."

Nadde Lapikám !
Elképzelésem sincs, jesszus, milyennek láthatsz te engem...?!:DDD

Megaszondom Neked, én hogy csinálnék blogot.

A legtetejire először is felraknám fotómat, mondjuk azt az 5 évvel ezelőttit, amire piszok büszke vagyok, főként anonimitásom további biztosítása végett, /manapság csak nyomokban hasonlítok akkori önmagamra :))/ másrészt azért, mert ott olyan bájos a mosolyom és kedves az arcom, hogy a továbbiakat már egyből meg is bocsátanák nekem a látógatók, már ha lennének:)))

A NŐ-t jeleníteném meg posztjaimban, azt a nőt, aki gondolkozik, de érez is, akit érdekel mindenféle, és ad hoc módon lereagál./ akár aktuál politika, akár divat, akár homeless question, vagy akár genetika, szóval csapongás a köbön!:D
A címe mondjuk az lenne :
"Az utca a témán hever"
/hééé, nem elírás!:)/
Iszonyú sok impulzus ér ugyanis az utcán, mint ahogy mindenkit, aki gyalogos, vagy tömegközlekedik,- ezt csak azóta tudom, mióta kiszálltam az autómból - de ezeket gyakran észre sem vesszük, nemhogy nem hajolunk le érte!
Vannak röhejes sztorijaim, de megrázóak is, olyanok, amik meg is ihlettek egy-egy pársorosra, szóval mindenféleségek.

Aztán Gecctől lopva a rajzos megjelenítést, néha kiegészíteném 1-2vel/ bár eddig csak gyönyörű női arcokat rajzoltam, abban profi vagyok télleg :)/
szóval megdizájnolnám picit, / ha tudnám/ bár erre az attrakcióra ritkán kerülne sor nyilván, nem mintha nem rohangálna az utcán megannyi klassz csaj:)

Aztán mondjuk belökném 1-2 versemet, bár arra nincs nagy ígény, de pl. meg lehetne kockáztatni azt is:)

Az viszont kétségtelen, hogy asszociatívitásban elég erős vagyok, tehát elképzelhető, hogy lennének meredek párhuzamok, amik vagy röhögésbe, vagy megrőkönyödésbe torkollanának, de minden bolgíró vállal némi kockázatot, vagy nem ?:)))

Lényeg, hogy túlbecsültél Lapikám, ó, nem vagyok én olyanka-rosszacska !:DDDD

Ps:
Egyébként meg rohadtul nincs időm, és kúúvára béna vagyok a szerkesztésben is, nekem pedig nincs 1 db. Geccem sem !:))))

Üdv.

Gecc 2008.06.06. 22:47:50

Holgyi
"nekem pedig nincs 1 db. Geccem sem !"

Ez igazan kedves toled, koszonom. :-]

liidiiia 2008.06.06. 23:15:39

hölgyi, szókratész-szókrakész: :-DDDDD , +én is ugyanezt mondom, mint gecc, de az eggyel előbbire, hogy nagyon kedves vagy!!!!! :-))))))))
azért, a fenti menűből én szívesen olvasnék ám mindenfélét!!!!! saját vagy nem saját blogodon :-)))))))) (+igazából, lehet ám, hogy 80 éves vagyok, node a tetanusznál lebuktam asszem, hogy mégse olyan végzetesen minden területet érint a bölcsességem :-) )


gecc, ööööö, hát az van, hogy nekem most esett le, hogy mire írtad, hogy ki akarunk-e kapni lapival, haha!!!!! :-DDDDDD + :-)
de nem én vagyok a hibás, hanem ő, én semmit se nem csináltam!!!!! :-DD


no, jóéjtet mindenkinek!

Gecc 2008.06.06. 23:49:18

Lidia

Akkor jol felreertettel, mert ezt semmire nem irtam, csak eppen jokedvemben ez jutott eszembe. :-D
Meghat szeretem az atszinkronizalt Dallas-t... :-D
www.youtube.com/watch?v=mjWelWzdZBw

Na jo ejt! :-]

lapi 2.1 2008.06.07. 07:08:53

jó reggelt! :DDDD FOCI EB!!!!!

már alig várom, baromira elkapott a fociláz. még képes sportot is vettem, pedig borzalmas újság, borzalmas írásokkal. (exklúzív interjú henry-vel, akit gecc et direkt "henri"-nek ejt, ezzel bevíve egy méretes pofont a fennhéjjázó frankofón mániás francia nacionalizmusnak is, valójában anri az ember és óriási király a finom gólok kategóriában.

viszont az is leesett, hogy fletó simán nyer 2010-ben. direkt jól jön neki a szadi szétesése. még az az 5-6% is neki jön majd be 2010-ben.

egész jól indul az eb, le is kopogom gyorsan. faasztal balkézzel alulról felfelé és 3x. aki ezt nem vágja, nagyon megszívja a lekopogást. :DDDD

"Nadde Lapikám !
Elképzelésem sincs, jesszus, milyennek láthatsz te engem...?!:DDD"

dehogynincs!!! :DDDD

"A NŐ-t jeleníteném meg posztjaimban"

bingó!!! :DDDD

"A címe mondjuk az lenne :
"Az utca a témán hever"
/hééé, nem elírás!:)/"

hanem direkt 2értelműség!!! :DDDDD
mert a NŐ is szokott 'heverni'. na nem az utcán. :DDDDD

ennyi. egyebekben leöncenzúráztam magam!

lapi 2.1 2008.06.07. 07:19:27

elterelődött a figyelmem up fletó győzelme okán, de henry-t nem fejeztem be. szóval a főinterjú a képesportban a nagy ásszal. első öt kérdés, hogy azzal fingatják a barcelona sztárját, hogy soroljon fel magyar játékosok neveit.

komolyan mondom, annyira bír égni az arcom a sportújságírók miatt. miért hiszik, hogy aki szereti a focit, az teljesen debilis és szereti az ilyeneket: feltette az i-re a pontot. a labda gömbölyű, a fociban minden lehetséges.

pedig a foci erről is szól:

www.youtube.com/watch?v=0nfFi-_Hb2A

www.youtube.com/watch?v=0nfFi-_Hb2A

malacka.... ezt a linket neked ajánlom sok szeretettel. :DDDDD

lapi 2.1 2008.06.07. 07:20:33

bocs, hogy kétszer nyomtam véletlenül. de a sors ujja volt. mert a foci csak erről szól. minden többi mellékes.

lapi 2.1 2008.06.07. 07:40:05

szia lidia! :DDDDD

"de nem én vagyok a hibás, hanem ő, én semmit se nem csináltam!!!!! :-DD"

nem ér! ez az én szövegem!!! gyakorlatilag mindig ezt vallja mindegyik ügyfelem minden büntetőügyben. ne plagizálj, pls, lidia! :DDDDD

hölgyválasz 2008.06.07. 08:31:59

Vidám reggeltet !:)

Na Lidikém, úgy látom, mától nyugodtan elmehetünk szabira, már ami bloglátogatásainkat illeti, kezdetét vette a Nagy Bebuzulás !:D
No nem mintha magam falfelé fordítanám ilyenkor a tv-met , sőt, sőt! Imádom a nagy tétű meccsket, igaz, nálam ez az EB-nél kezdődik, és a VB-nél be is fejeződik, a kupameccseket hanyagolom, ellentétben a vérbeli focirajongókkal,
a lapifélékkel, akik zsigereikben, összses sejtjükben élik át ilyenkor a gyönyört !:D / nesze Lapikám wazzee, csak hogy igazolva érezhesd magad !:DDDD!/

"...valójában anri az ember és óriási király a finom gólok kategóriában.

viszont az is leesett, hogy fletó simán nyer 2010-ben. direkt jól jön neki a szadi szétesése. még az az 5-6% is neki jön majd be 2010-ben."

Elképzelésem sincs, hogy úszott itt hirtelen a kép/ed/be Fletó?:)))

Na akkor jó szórakozást, jó szurkolást Fiúk !:)))

hölgyválasz 2008.06.07. 08:40:10

Amúgy Lidi!

Malacka már felajánlott nekem egy kis zugot a blogjában, lehet, hogy élek vele egyszer, csak úgy próbaképp, de tudod, egy " megtűrt vendégnek " sokkal nagyobb önmérsékletet kell tanúsítania mindenféle szempontból, /tartalom és forma/tehát nagyon össze kéne kapni magam, hogy ne rontsam az ottani nívót !
Majd meglátom... talán.... valamikor....

lapi 2.1 2008.06.07. 08:42:31

"a lapifélékkel, akik zsigereikben, összses sejtjükben élik át ilyenkor a gyönyört !"

miért, lehet másképpen is?

lapi 2.1 2008.06.07. 09:00:09

:D pedig pont egy post ugrott be, ami csak foci, de azoknak, akiknek fingjuk sincs a lesszabály korszakalkotó zsenialitásáról (lásd newton hatását az emberiségre, amikor az alma fejbenyomta.)

tehát a foci olyan, mint az enzim, vagy miaszösz, ami hiányzik a japcsikból. emiatt egy perc alatt berugnak nem is akárhogy.

tehát a lányaimnál, feleségemnél és millió más embertársunknál, - itt van rögtön gecc et, aki pedig egyik legremekebb arc a kocsmában, plusz híres designer és rajzológéniusz!!!) - hiányzik ez az enzim.

nem tehetnek róla, ahogy a japók sem)!!! ettől ők azt hiszik, hogy a labdarúgás annyit jelent, hogy egy csomó pali rohangál összevissza egy kurva nagy legelőn és rohadt sokáig tart egy félidő. közben többnyire a labdába, de néha egymásba is belerugnak kurva nagyokat.

btw 1960-ban a tokiói olimpián a japcsik annyira örültek az olimpiának, hogy 80 ezren kimentek az egyébként más okból teljesen érdektelen focimeccsekre is. a labdarugás akkori vezetői előre dörzsölték a tenyerüket, hogy mennyire népszerűsödik a foci az akkori szűz területeken is. aztán az első meccsen elhűlve látták, hogy a japók megtapsolnak minden nagy lövést. de akkor lelkesednek a legjobban, ha a csatár fellövi a labdát a nézőtérre. a gólokat viszont csendben fogadták. azt hitték arra megy a jéték, ki tud nagyobbat belebikázni a bogyóba. :DDD

még nem volt globalizáció ugye, meg annyi tévéközvetítés.

namost szerintem minden tisztességes ember kutyakötelessége, mondhatnám küldetése, ha már egyszer akkora mákja van, hogy benne van az enzim születésileg. szal kötelessége, hogy a maga módján "megtérítse" azon felebarátait, akik olyanok, mint a japánok. ha isznak egy kortyot - meccs megy a tévében, utcán, kocsmákban és mindenhol - nyomban berugnak és baromságokat kezdenek beszélni: kapcsoljunk át, micsoda baromság a foci... etc. :DDDD

hölgyválasz 2008.06.07. 09:06:35

Mit ?
Átélni a gyönyört ?
Má' hogyne lehetne!
Elfelejtetted ?:DDDDD
Sic transit gloria mundi.... :DDDDD

Na jólvan, jól, igazad van Lapikám, persze hogy csak így lehet, így érdemes azoknak, akik rajongnak!:)))
Mentem, üdv, nincs harag ?

Gecc 2008.06.07. 09:12:12

Jo reggelit!

Szep esos reggelre ebredtunk ma is!
A heti idojaras meghiusitva terveinket, miszerint is eperszedest rendezunk a kozeli szeddmagad mozgalom sirkertben... iiiiigen, sirkert, merhogy a sok esotol mar csak eprek halottait tudnank valszen felszedni, ami meg el, az eppen most porhad bele a rohadasba es perosznoszporaba... ilyen az elet, egyszer lent, masszor is!
HOGY LESZ IGY NEKUNK FINCSI EPERLEKVARUNK AZ ELKOVETKEZO 1 EVRE???

hölgyválasz 2008.06.07. 09:19:33

Lapikám, nem csodálkoznék azon, ha az az enzim bizonyos biokémiai folyamatok utáni müezzin vegyület lenne, hajnalban már ott kajabáltok a tv előtt, éjfélkor meg szintén !:DDDDD

Na, mostmár télleg L.

liidiiia 2008.06.07. 12:11:17

jó reggeltet :-) , hátigenjókatszórakoztam :-))))

lapi, "nem ér! ez az én szövegem!!! gyakorlatilag mindig ezt vallja mindegyik ügyfelem minden büntetőügyben. ne plagizálj, pls, lidia! :DDDDD "
:-DDDDD , sajnos már késő :-))))


hölgyi: müezzin vegyület, haha :-DDDDD + én szurkolok neked a virtu pályán: hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))) ( szín.vonal ügyben: az tutkó megvan!!!!!, meg amúgy is csak szín és vonal kell hozzá :-) )


nonest, neked kik a kedvenc festőid? :-)
lehet, hogy jobber leszek végül amúgy, hogy nem indítok saját blogot? :-D


gecc, eper-sírkert: LOL :-DDDD ,
félreértésem: no nem baj :-) , veled úgyse sose tuggya az ember, hogy hányadán kell állni :-D ,
viszont akkor sk kacagtam egy jót tennap, merthogy az "agresszívkodás" után írtad pont, amit lapival leveleztünk, és aszittem, hogy testvéri vitának titulálod, a jövőből nézve, mert pont úgy hangzott... :-D


test, elolvastam a tim leary-t, sztem tök érdekes, még sose hallottam róla előtte. nekem majdugyanazt mondja, mint freud és a védikus-buddhista csakra-aura elméletek együtt, annyi, hogy a freud elméletből és a csakra elméletből is 1-1 fázist kihagy az alsó szinteken, a felsőkön pedig 2-vel többet mond, mint freud, és 1-gyel többet, mint a csakra-aura. Sztem. De érdekes, h nála minden szintnem megvan a maga (torna :-) -)szere, és pszichedelikus élménytípusa, ez tök érdekes meglátás, hogy az is változik. :-)


no, szép szombatot mindenkinek :-) , + remélem tulok nyert tennap a kártyán :-)

lapi 2.1 2008.06.07. 12:40:53

szia lidia! :DDDD direkt neked fogom dedikálni az új post-omat!!!!! :DDDDD meg mindenkinek, akinek nincs meg a lesszabály emberiségformáló jelentősége!!! a valóság a tudatunkon kívül is létezik, bár kitudja!!! :DDDDDDD

tulok viszont nyert! ahogy emléxem, olyan szabályok szerint, ahogy ők kenik a zsugát, nincs is vesztes. úgy persze könnyű! :DDDD

Gecc 2008.06.07. 12:48:16

Lapi

Toccsed le, oszt toccsed ki, ahogy jon:
www.4shared.com/file/50436033/5264e972/UEFA_EURO_2008.html
Ojropa bajnoksagi eccel tabla.

nonestvolentis 2008.06.07. 13:04:46

Szia Liidiia!

Azt hiszem leginkább Dalí, Monet, és a magyarok közül meg Csontváry, illetve Egry József.
De az abszolút No1 egyértelműen Dalí, annak ellenére, hogy hihetetlenül vicces bajusza volt.. :)

Vigyázni kell ezzel a blog-témával, könnyen azon kaphatod magad, hogy "a jövő Fidesszel kezdődik" pizsiban mész aludni egyszercsak... Mindenap narancsot reggelizel, és eg OV plüssfigura fog a kocsidba figyelni. Szóval légy résen!

Lapi, ha jól értem, te Malacnál tulajdonképpen szalonképesen lebuz*ztál mindenkit, aki férfi létére nem néz focit? :DDD
Végülis, ma még csak nem nézi az illető az EB-t, holnap meg lehet hogy titokban tangát próbál magára...
Nehéz ügy, na. :D

liidiiia 2008.06.07. 13:05:09

szia lapi, :-))))))))) , + "akinek nincs meg a lesszabály emberiségformáló jelentősége!!!"
hát ez eléggé misztikusan hangzik!!!!!! :-)))

"a valóság a tudatunkon kívül is létezik, bár kitudja!!! :DDDDDDD"
erre csak idézni tudok korunk nagy gondolkodói egyikétől: "vagy nem, de az biztos" :-DDD

liidiiia 2008.06.07. 13:11:49

nonest, :-DDDDDD , jaja
egry józsef és csontváry nekem is number one-ok :-) . dalít régen nagyon szerettem, de ma már egy kis távolsággal, de azzal szeretem. majd írok hosszabban is, de a h.társ megjöve, és kérdi, hogy mikor indulunk már elfele, de az az érzésem, ez nemcsak az információtartalomra utal, hanem indirekten mintha sürgetés is lenne. :-))

lapi 2.1 2008.06.07. 13:12:08

no nem, noneset! :DDD semmi buzizás nem volt. csak egy bizonyos enzim hiánya, amiatt a japánok annyira beállnak, mint a magyarok, ha lenyomnak egy liter pálinkát. csakhogy a japóknak ehhez elég károm szaké, ami egy viccpia, legyünk őszinték. :DDD

jól látod, lídia! misztikus post lesz. csak látszólag a fociról, valójában a magyarság sorskérdéseiről, az emberiség jövőjéről, a lét-nem lét hamletti dilemmájáról és végül is a létezés, mi több az anyag legnagyobb enigmájáról szól: fletó vagy ovi?

nonestvolentis 2008.06.07. 14:51:45

Lapi, nincs valami bennfentes infód, hogy milyen a hangulat most egy bizonyos budaörsi autószalonban?

Nem is emlékszem, hogy te melyiküket támogattad...
Csalódott vagyok, hogy nem nyert a Jani... :D

lapi 2.1 2008.06.07. 15:47:34

esküszöm tőled tudtam meg, hogy fodor az elnök. ui felébredtem és először a blogot néztem. mindjárt elolvasom az index tudosítását.

nem látok semmi ellentmondást, hiszen kiléptem az szdsz-ből.

2004.04.26. post:

lapi.blog.hu/2008/04/26/ha_kileptek_kilepek_beloletek_dramai_bejelentes_szemelyes_politikai_vallomas?fullcommentlist első háeszed:

nonestvolentis 2008.04.27. 12:14:22

Szia Lapi!

Grat a poszthoz, látom fáradhatatlan vagy blogolás terén.. :D
Amúgy írtam neked egy elég hosszú levelet, homlokegyenest másként látjuk a témát azt hiszem...
Na további szép napot! "

a mailedre, emléxem, meg is válaszoltam. szal most is azt mondom, mindegy ki lett az szdsz elnöke. legalábbis fletó kormányának szempontjából.

egyebekben a rolland garros döntőt nézem, az jobb és izgalmasabb, mint expártom vesszőfutása.

ps: elég nagy röhej lett volna, ha kóka nyer. mint ahogy az is viccese lenne, ha fodor a szily-féle szocikkal buktatná meg fletót.

az a legvalószínűbb, hogy ovoval már 89-ben látták előre a meccset és most az szdsz a fidesszel fogja megbuktatni az öszödi monster-t!
érdemes lesz figyelni az izgalmas belpolitikát! :DDDD

www.youtube.com/watch?v=-fxfDRYGtjw

liidiiia 2008.06.07. 15:52:39

nonest, neked van kedvenc képed amúgy tőlük?
nekem egry józsef mindegyik képe szinte egyformán tetszik, csontváry-éi is, de tőle azokat, amikben az este jön-vagy megy szeretem a legjobban, de persze a többit is.
www.kieselbach.hu/cgi-bin/kieselbach.cgi?MENUID=EBOOK&EBOOKID=1&EBPAGEID=185
gyerekkoromban a kedvenc mesekönyvem a csontváry album volt amúgy :-)
+ meg vannak azok a vicces tekintetű állatai, amik szerintem iszonyú humorosak, csak az őzet találtam meg a neten:
www.kieselbach.hu/cgi-bin/kieselbach.cgi?MENUID=EBOOK&EBOOKID=1&EBPAGEID=180

liidiiia 2008.06.07. 15:54:49

lapi, várom a misztikus, transzcendentális foci posztot!!!!! :-DDDD remélem a focinézés rovására nem megy a fociról írás :-)

whipy 2008.06.07. 18:55:50

szia lidia!!! :DDD itt vagyok szegeden és nézem a meccset + előttem whippy laptopja. semmi gond az új post-tal. nem vállaltam határidőt, de holnap a du 6-os meccsig szabad leszek nagyjából. még az eb alatt meglesz, az pedig 3 hétig tart, hála istennek. :DDD

ps: ja,lapi vagyok.

Gecc 2008.06.07. 19:03:34

Lapi alneven...
:-D

lapi 2.1 2008.06.07. 19:20:53

hella gecc brother!!!! szar a meccs, de jó a hangulatom. bejött a postom, a nyílt levél fletóhoz meg fodorhoz. most lesz izgalmas a twá blog!

lapi 2.1 2008.06.07. 19:22:27

visszacsináltam magam az indával, bakker! mert a digitális világ diabolloja vagyok!!!! rájöttem, hogy kell. vissza az inda.hu etc.

Gecc 2008.06.07. 19:24:06

Csa Lapi!

En orulok, hogy Fodor lett az elnok. Remelem helyretolja a dolgokat. 2010-ben 10-12% szadesz, es 48% maszop. :-]

Gecc 2008.06.07. 19:29:34

Goooooool!

Vagy ennek nem orulunk? :-D

lapi 2.1 2008.06.07. 19:45:01

ez a kapufa... rohanok vissza kecsóra, mert jönnek a portugálok.és a fekete török ló!!!!

nonestvolentis 2008.06.07. 20:07:25

Azért a riporteren jót röhögtünk a bátyámmal. Kb 5-szörre mutatják, hogy kezezik a cseh a izenhatoson belül, de neki nem esett le a dolog. Meg volt róla győződve, hogy azért fügyült a svájci közönség, mert kapufát lőttek(!)... :DDD

Ha ilyen szakértőket kivisznak EB-re, akkor lehet, hogy érdems lenne kipróbálnom magam riporterként... :D
Ingyen kaja-pia meccs, mi kell még?

Sajnos a portugál-török meccs helyett az ipari robotok gigászi csatája jön részemről :SSS

Liidiia:
www.egodesign.ca/_files/articles/blocks/5252_dali_const.jpg
www.literatura.hu/archivum/dali/images/1931_06.jpg
www.literatura.hu/archivum/dali/images/1937_06.jpg

Gecc 2008.06.07. 20:35:51

Nonest

A 3. kep itt log a nappaliban.
Eloszor az Utolso vacsorat akartak ram sozni, de nem tudtak atbaszni.
:-D

lapi 2.1 2008.06.07. 21:32:12

hazaértem úgy, hogy kockáztattam. kábé egy csepp dízel maradhatott a tankban, de nem mulasztottam el csak 14 percet a portugál-tütyő meccsből. plusz malackát megpróbáltam elbizonytalanítani a twá-n, ahol kicsit lelohadt a jobboldal töretlen optimizmusa az utóbbi időben. azért nincs harag, malac tesó, ugye? mind a két csapat még soha sem nyerte meg az eb-ét egyszerre. :DDDD

hölgyválasz 2008.06.07. 21:46:24

"mind a két csapat még soha sem nyerte meg az eb-ét egyszerre. :DDDD"

Mit is szoktak erre mondani ?

Győzzön a Jobbik ?!:DDD

hölgyválasz 2008.06.07. 21:49:53

Lapi bácsi, tessen má mondani, ha Geccnek szabadott Henri-zni, akkor nekem majd szabad
Kaká-zni ?:DDDD

lapi 2.1 2008.06.07. 21:55:03

sőt tegnap oslóban az atlétikai grand-prix-en nyert egy 18 éves szudáni csodafutó 800-on. ő a kaki. érdemes megjegyezni ezt a nevet. majdnem világcsúcsot futott tegnap. 18 évesen középtávon. ott nem lehet izomból futni, az 400-ig megy, nézd meg a sprinterek és a középtávfutók izomzatát. középtávon már muszály taktikázni. ahogy fletó teszi a négykörös versenyen. :D de ez a kaki fletónál is sokkal tehetségesebb. mondhatni, ma még kaki, de négy év mulva szuper-szar lesz a srácból! :DDDD

lapi 2.1 2008.06.07. 21:56:16

persze csak ha addig el nem szarja a tehetségét ez a kis csodakaki. :DDD

hölgyválasz 2008.06.07. 22:29:54

Lapi :DDDDDDDDD

Protestálok !
Méghogy tehetségesebb !?
Kikérem Fletó nevében!
Ő nem lesz,... majd,... valamikor,.. ő már most egy szuper- szar !!! :DDD

Klassz a meccs, Lidivel közben nagy dumába vagyok Malacnál, ippeghogy nem maradtam le a gólról !:)
Lapi, nem ez volt a tipped, jól rémlik ?

Gecc 2008.06.07. 22:45:36

Holgyi
"ha Geccnek szabadott Henri-zni, akkor nekem majd szabad Kaká-zni ?"

Franszoára mondhatsz Ferencet. :-D
Viktor viszont soha nem kerul abba a helyzetbe, hogy aszondhassa, Viktoria! :-D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.07. 23:11:00

Nnnanna Gecckém, a plasztikai sebészet hazai felívelését tekintve, ez bakfitty ma ! :DDD

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.07. 23:12:14

Lapikám, ezt benézted !:D
2:0 Port. javára !:D

Gecc 2008.06.07. 23:28:12

Joccakat kedves testvereim az Urban!
Reggel veletek, ugyanitt! :-]

Gecc 2008.06.07. 23:30:27

Tenyleg!!!
Nem tudja valaki mi van Simonmondja elvtarssal? Mar ezer eve nem lattam!

hölgyválasz 2008.06.07. 23:46:53

Jóéjtet Geccke, ahogy Lidi mondaná, meg ahogy én plagizálnám :)))

Ps : Hm... Simonmondja... Télleg, hol lehet ?
Csak nincs vmi baja szegénynek...?
No, reméljük semmi gond vele, és eccer csak hoppsz,....bekukkant !
Pá.

liidiiia 2008.06.08. 00:26:48

:-DDDDDD en bloc
+
jaja, simonon már én is gondolkoztam, hogy olyan hirtelen tűnt el, mindenhonnan...
+
jóéjtet nektek :-) , pont ahogy hölgyi is mondta :-) , és én plagizáltam, hogy plagizált. ez már csak így megy... :-) lapi, ez is legyen benne az új postban, mert a foci váltja ki!!!! :-D
+ nonestnek külön jóéjtet, mert az agy az alvás alatt építi be az új infókat, és a gépek nehezek!!!

lapi 2.1 2008.06.08. 07:59:00

jó reggelt! :DDDD

simonon régóta töröm a fejem. nagyon sajnálom, hogy eltünt, remélem átmenetileg. rögtön volt egy kis vitája, azzal indukt a blog március végén. most nem nézek utána, de emléxem.

lidia, minden benne lesz a foci post-ban. :DDD persze tegnap nagyon csúnyán benéztem malackánál a portugálokat. ezt még fel kell magamban dolgozni. :DDD

www.youtube.com/watch?v=YEFrax5k5Qs&NR=1

ps: ne is mondjátok! tudom.... fletóval is így járok.... :DDDD

lapi 2.1 2008.06.08. 08:53:01

simonra visszatérve. nekem jenőke egyik háesze ugrik be egy régebbi post után. remélem olvas minket időnkét, s talán egyszer be is lép a kocsmába. csak eszembe jutott.

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.08. 09:24:09

Szegény Nonest....
Sajnáltam tegnap...

Hajrá Nonestünk, drukkok, szurkok !

/ te Lidi, az az alvás, mint infóbeépítés, nem hülyeség, de azért jobb, ha nem álomban dögli végig a vizsgaidőszakot a gyerek, igaz ?:DDD/

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.08. 09:39:29

Mint az őrült, úgy centrifugál a mosómasám, 800-as fordulatra állítottam, megyek is teregetni...
/ Lidi, anno ezen is elgondolkoztam, mijafenéér nem centripetának hívjuk, ha eccer az erő kp-ről kifelé hat, na ennyit az én tizenéves elmélkedéseimről !:DDD/

liidiiia 2008.06.08. 10:48:39

hölgyi és nonest,
női portrék a festészetben videó:
miraulam.multiply.com/video/item/38


hölgyi, vagy mindkettőnek is lehetne, centrifugapetának, mert nincs az a komplex erő, ami, ha tágabb kontextusban nézzük, csak egyik irányba hat. :-)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.08. 11:02:12

Húúúúúúúúú Lidi, ez vmi félelmetesen jó volt, egyszerűen csodálatos!

KÖSZÖNÖM AZ ÉLMÉNYT !

liidiiia 2008.06.08. 11:26:28

:-)))))))) szívesen, de jó :-) , + és a névtelen alkotó, aki összehozta így egybe...

eccer stalien is belinkelt egy ehhez hasonló tök jót, még az elején, csak az meg absztrakt művészet volt. ha szabin leszek tervezem kigyűjteni a jó linkeket, mert egyenlőre elég link vagyok ebben, aztán így nem tudom gyorsan előkapni, ha szeretném...

Gecc 2008.06.08. 11:45:14

Jo reggelit!

En szemely szerint nagyon sajnalom, hogy Simon igy eltunt. De legalabb jo lenne tudni, hogy mas blogokon amugy jelen van-e. Mondjuk nem hiszem, mert itt torzstag lett O is nehany het alatt, oszt ugy tunt el. Bar mondta, hogy mas blogokon is torzsvendeg.
Remelem azert egyszer meg viszontlatjuk...

test subject 28 2008.06.08. 13:11:51

jóebédhez szól a nóta! :D
www.youtube.com/watch?v=8CxKZu_Afi0
mfg :D

Gecc 2008.06.08. 14:02:51

Test

Joebedhez szol a notarol a Ki nyer ma c. vetelkedo jutott eszembe. Jutyjubon ez jott ki ra. :-D

www.youtube.com/watch?v=Eul0SowUUWU

Mekkora sorozat volt ez... panelproli bagazs! :-D

test subject 28 2008.06.08. 15:37:58

Ne is mondd Gecc! Annak idején bármit képes lettem volna megsemmisíteni amire rávetítik etus arcképét...

lapi 2.1 2008.06.08. 15:54:40

bakker!!! párássá tetted a szemeim a szomszédokkal!!!! :DDDD

amikor vágási ferit úgy ütötte el az ügyvédje, hogy a verdán egy horpadás se keletkezett és ferinek is csak a csipője, mert beütötte a "kövezet"-be. nagyon coooool sorozat volt!!!!! thx!!!!

www.youtube.com/watch?v=zR_aQshTPi8&feature=related

Gecc 2008.06.08. 17:01:14

Test

Nalunk Etus (aljas Csuros Karola) tabu tema. Asszony meghallja a nevet es atmetszi a rola beszelok torkat. :-D


Lapi

Olvastad az altalad belinkelt Szomszedok videjo kommenteket? Kibaszott vicces, aztan en is megneztem a buszokat, egy ujfajta busz erkezik Ferivel, aztan amikor Kenez et-sal beszelget egy regebbi hagyja ott a megallot. Nagyon LOL! :-D

lapi 2.1 2008.06.08. 17:12:38

télleg. nem néztem, de most hogy mondod. :DDDD

szinte egyetlen epizódot sem mulasztottam. pont jó volt a hossza. ennyi bőven elviselhető vágási feriékből. mert nekem a vágási házaspár volt az abszolút zéro. azt mondtam, ettől a családmodelltől nincs lejjebb!!! :DDDDDDDDDD

nonestvolentis 2008.06.08. 17:19:25

De az igazi életbölcsességek mindig a végén voltak... :DDDD
www.youtube.com/watch?v=bRbEp-IPTjo

nonestvolentis 2008.06.08. 17:22:21

Hopsz, az internet is megjelent.
Történelmi pillanat... :D
www.youtube.com/watch?v=gJEkYg0TOT0&feature=related

lapi 2.1 2008.06.08. 17:31:57

:DDDDD ráadásul itt van ez. bakker, böhm bácsival gyakran találkoztam szegeden a 70-es években. biztos, hogy a deák ferenc utca környékén lakott és már akkor is nagyon öreg volt. májkel dzsekszon és djurandjuran... beszarás.... :DDDD

www.youtube.com/watch?v=VL3M8XBDd0I&feature=related

lapi 2.1 2008.06.08. 17:38:57

nem bírom tovább vágási ferit nézni... matyi lefagyasztotta a winfost és most szerelőhöz viszi a gépet a hülye nyomdász.

-Lefagyott!
-Pompás! Akkor húzd a fejemre a monitort, Ferikém!

www.youtube.com/watch?v=bYHLlhHMkOw&feature=related

:DDDDDDDDDDd

nonestvolentis 2008.06.08. 17:39:12

Ha lefagy a gépem, én is mindig leteszem a földre a monitort, attól mindig megjavul.. :D
Hát ez egy kincsesbánya, na... :)

hölgyválasz 2008.06.08. 17:39:35

Lapi, "Nedvedre " röhögtem magam a jutyubokon/ mert a Szomszédba voltam Malackánál, ott is olvastalak/ aztán mire visszajöttem, eszembe jutott a Poszpisil is, meg a tegnapi Kaka, hááát hallod.... :DDDDDD

*
Nonetském, hogy állsz a biflázással ?
Remélem a kül-hatások ellenére, megy a memorizálás!

Mikor lesz a megmérettetés ?
Szóban, írásban ?
Melyik könnyebb neked ?
Üdv, és kitartást, hajjrá, drukkolunk Neked!

nonestvolentis 2008.06.08. 17:46:36

Írásbeli. Kedden. Igazából nem sok hiányzott múltkori vizsgán, egy képletet, vagy definíciót még tudok, akkor meglett volna.
Az a baj, hogy én is benne vagyok az internetbe' tanulás közben, ilyen Vágási Ferik ellen meg védtelen vagyok.. :)

lapi 2.1 2008.06.08. 17:49:46

feri berúgott!!! nem bírom nonest!!! :DDDDD

www.youtube.com/watch?v=JccWxG9-8rs&feature=related

még japánul is tanul:

www.youtube.com/watch?v=yv0chriGoP0&NR=1

na... meccs-time. kiröhögtem magam mára. :D thx nonest!!!

Gecc 2008.06.08. 18:08:32

Nah mi van? Szomszedok est? :-D

A regi szep idok, mi?
LOL

test subject 28 2008.06.08. 20:43:52

100% lengyel vereség! Schweini kispadon? hmmmm
3-1

hölgyválasz 2008.06.08. 21:04:16

1:1

lapi 2.1 2008.06.08. 21:16:05

csúnyán lekontrázzák időnként a lengyeleket.

Gecc 2008.06.08. 21:20:15

Az asszony aszonta 2:1...
En nem mondok semmit, mert nem ertek hozza. :-D

Az Argentinok nem tudjatok mikor jatszanak?

hölgyválasz 2008.06.08. 21:24:28

Hát, én csak a magyarszky-polszky,dvá brátánki miatt előlegeztem meg a döntetlent, azért hajtanak a lengyelek is....

lapi 2.1 2008.06.08. 21:27:05

ha drogba lengyelnek születik már 1-1 lenne.

nonestvolentis 2008.06.08. 21:34:15

Gecc, úgy emlékszem, az angolokkal játszanak majd. Egy angol-argentín derbinek mindig van egy pikáns hangulata... :)

lapi 2.1 2008.06.08. 21:41:42

vagy ha felveszik argentínát az unióba. gecc et, ne is kérdezd, a manchester united sem ma játszik. ők a holnapi halálcsoportban vannak. :DDD

nonestvolentis 2008.06.08. 21:48:04

Akkor viszont rosszul emlékeztem, és a Baktalórántháza-Brazília összecsapás lesz holnapután, nem holnap. Kösz Lapi, sokat segítettél... :DDD

liidiiia 2008.06.08. 21:48:42

üdvök, a német pompeii utcáiról jövünk: egy germán város, amit nyilvánvalóan valódi civilizáció hozott létre, ami is nyomtalanul eltűnt!!!! az utcákon max, 1-2 túrista csak, madárkák, és sehol ember, elnéptelenedett minden, csend, kocsi nuku, a 6 sávos autópályabekötőn tollasozni lehetne..., mi történhetett, csak nem a vezúv ér el ide??? :-D

lapi 2.1 2008.06.08. 21:53:46

vki azt irta a twá-án, hogy a fidesz összel beterjeszt egy konstruktív bizalmatlanságit, amit az szdsz megszavaz. ennél már az is valószínűbb, hogy a lengyelek fordítanak és 2-1-re lezúzzák a németeket, mintegy revánsot adva a második vh-ért. hacsak persze nem akarja a szadi, hogy 2010-ben a szocik egyedül nyerjenek, mint hornék 94-ben, csak ezúttal nagyobb fölénnyel. :DDDD

lapi 2.1 2008.06.08. 21:55:40

lidia! jó a meccs!!! :DDDD a lengyel-német nem is örült a gólnak külsőleg.

test subject 28 2008.06.08. 22:15:06

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! :DDDD
lapi egyenlőre igazad van, de schweininek még lőnie kell egyet, egyszer pedig még hibáznia a német védelemnek :D

hölgyválasz 2008.06.08. 22:17:34

Bakker Lapi, ebben most igazad volt !

2:0 !/egyelőre../
Francba, edig hogy szurkoltam a polszkáknak!

lapi 2.1 2008.06.08. 22:35:53

az a podolski végezte ki őket, aki be sem fér a bayernbe luka toni miatt.

holnap lesz a nagy nap. román-francia & holland-olasz.

liidiiia 2008.06.08. 22:47:54

masszázsnak vége, és képzeljétek megkerült a város lakossága!!!! miazhogy :-D , akárhol is bujkáltak, most aztán dugig minden kiabáló emberekkel és dudáló kocsikkal!!!! mégse nem tört ki a vezúv!!! :-D

liidiiia 2008.06.08. 22:50:56

hölgyi, ne keseredj el, vígasztalásul: a h.társ aztat mondta, hogy a foci egy olyan játék, amit 2x11-en játszanak labdával, és ált a németek nyerik. :-D

liidiiia 2008.06.08. 23:00:25

hogy én mennyit nevettem a mai ezen-azon is, ez a szomszédok közt is..., :-DDDD , egy bross jut eszembe róla, ami szűk 10 centis, egy ciánzöld delfint ábrázol, vérvörös szemmel, hatalmas nevető szájjal, ami az egész jelenség 50%-át kiteszi, és mivel rézalapú: hát aranyfogakkal!!! :-D

test subject 28 2008.06.08. 23:06:13

helló lidi :D
a h-társad biz' nagyon jól mondta amit mondott.
joccakát mki!

Gecc 2008.06.08. 23:16:07

Lidia
"szomszédok közt" LOL :-D

Baratok kozt rajongo vagy Te is, ugyi?

liidiiia 2008.06.08. 23:16:23

hello test :-) , én meg malacnál éppen nagy jaaa-kat írtam a te 4. kommentedre :-D , jóéjtet! :-)

liidiiia 2008.06.08. 23:20:45

gecc, én nem nézni tévé, nem is tudni szinte mi lenni az. télleg. :-)

Gecc 2008.06.08. 23:27:25

Jezusban szeretett testvereim, en aludni mentem...
Joccakat!

liidiiia 2008.06.08. 23:32:49

gecc, szia, jóéjtet :-)

lapi 2.1 2008.06.09. 07:25:02

jó reggelt! :DDD

lidia, nagy baj, ha segget csinálok a számból és előbb összeütöm a "taxisblokád vs 2006.10.23." postot? a másik megvan a fejemben. utána jönne. a taxisblokádot, azt nagyon benézte nagy bloger-példaképem, twá, akinek linkjét pont elfelejettem berakni a post végére. igaz nem hiszem, hogy ő olvassa ezt. nagyon csúnyán benézte, gondolom akkor még nagyon fiatal volt. erről viszont nem tehet. :DDDD

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.09. 07:57:16

Én is jó reggelt !:)

Sokan "néznek be" sokmindent, de a politikának, egy politikusnak végülis, nem az lenne elsődleges célja, hogy érthető, értelmezhető legyen a tömegek számára ?
És ne csak önmaguk, berkeken belül legyenek nyilvánvalóak bármikori törekvéseik?! Vagy az sokx komilfó lenne, hát fedje inkább a ködösítés jótékony leple ?
Csoda-e hát, hogy twá /szted/pl. a taxisblokádba "benézett"?
Szóval, nem biztos, hogy ez az ő hibája...

Mindenesetre várom a posztodat, várom a megvilágosodást taxisblokád ügyben, lassan 20 év után ideje lesz megtudni, mi volt az, mik voltak mozgatórugói valójában, amit csak egy autentikus szem láthatott, belülről....

Üdv, szép napot Mkinek !:)

lapi 2.1 2008.06.09. 08:30:23

szia hölgyi! :DDD semmi extra nem lesz benne, csak ahogy én megáltem. ha elfogadod, hogy nincs szándékomban lehazudni a multat, akkor annyi tudható meg belőle, ahogy én láttam. persze nagyon jól emléxem a részletekre, de igényel kutatást a net-en, hogy pontos is legyek. de más ugyanezt az eseményt másként látta. amit én simán el is fogadok.

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.09. 08:54:35

Természetesel elfogadom, és nyitott vagyok.
Utólag is jó átlátni bizonyos összefüggéseket, még akkor is, ha az ember ilyenkor kockáztatja ama felismerést, hogy " híjjnye, de nagy barom vagyok, ezt én hogy nem láttam?!" :)

hacsaturján 2008.06.09. 10:20:45

mentem kocsival hazafelé, amikor hirtelen elémállt a taxisblokád. mondtam a fiúknak, hogy éppen hazafelé tartok. az más. - mondták a fiúk a fiúk és félreálltak. ugyanez a megoldás a francia kamionos blokád esetében is bevált.

Gecc 2008.06.09. 11:05:27

Amikor a taxisblokad volt, anyunak egy taxis baratja volt. Minden este ott ette a fene nalunk, mert konnyen maszkalt at minden egyes "akadalyon". :-D

lapi 2.1 2008.06.09. 12:33:18

én meg kinn álltam a barrikádon egy szdsz-es képviselő barátommal. én az szdsz ot tagja voltam még!!! vazze, nagyon berugtunk a végére egy lengyel kamionossal és eszünk ágában sem volt bemenni a parlamente és kibaszni az ablakon a szegény láthatóan berúgott horváthbalázst!!! those were the days, hacsa!!!!

www.youtube.com/watch?v=X5pkkAhETYg

nonestvolentis 2008.06.09. 13:14:21

Hazánk morális és gazdasági válságából csak egy közös totózás lehet a kiút:

viktortoto.orbanviktor.hu/
:DD

Temessük be az árkokat, és nézzünk optimistán a jövőbe... :)

liidiiia 2008.06.09. 13:17:45

jónapotot :-)

lapi, én a nagymamádról írt postot várom, de nem sürgős, taxisbloki is jöhet :-) . tennap h.társ végigrötyögte a meccs 2.félidejét, amit én gyanúsnak találtam, mert uncsinak mondta a meccset, aszonta, nem köti le igazán. Aztán láttam, h tv-je alatt szgépe nyitva, és ez az ismerős lapiblog színvilág alatta, és hát ez az ember együtt hiánypótolt blogolvasásban és nézte a focit. Aszonta, igen nagyon jót szórakozott :-DDDDD

liidiiia 2008.06.09. 13:23:16

nonest, a dalí képek sztem intellektuálisan lenyűgözőek, meghát technikailag is eléggé tudott a dalí..., nekem az van, hogy szeretem őket, de egyben érzékelek egy hihetetlen nagy fájdalmat is bennük, és emiatt eccerre vonz és riaszt. de ez persze tök szubjektív, csak leírtam. :-) a lefolyó órákat nagyon szeretem, bármelyik képén, meg a fiókokat. az (ál-)arcok már a félelmetes kategóriák nekem nála, de persze-persze ez télleg annyira szubj. :-) te mit szeretsz bennük?

nonestvolentis 2008.06.09. 13:24:42

Ha most nagyon belemegyek Dalíba, akkor holnap tuti bukta a gépgyártás vizsga. Még rágnom kell, hogy megfogalmazzam.. :)

lapi 2.1 2008.06.09. 13:31:58

szia lidia. :DDD régen élveztem politikai vitát ennyire, mint ma reggel óta a twá-án. :DDD

most nagyon hallkan szólok bele, mert nem igen értek a festészethez. nem az a közös daliban, csontváryban meg van gogh-ban, hogy előző kettő ordít a fájdalomtól és magánytól, utóbbi még bele is őrül a szorongásba? nekem ők a kedvenceim és sohasem leszek jókedvű, ha tényleg megnézem a munkáikat. sőt kurva szar kedvem lesz, ha őszinte akarok lenni.

hacsaturján 2008.06.09. 14:00:00

én tennap modiglianit néztem andy garciával, pedig már láttam gerard philippel is, hát most se vót fölemelő. politikailag meg még mindig nem tudom, kicsoda az a hajós andrás. :)))

albanparaszt 2008.06.09. 14:20:11

sziasztok
ajánlanám figyelmetekbe a www.goldenblog.hu -t
lehet nevezni, szavazni, mindent.
lapi, nekem nagyon tetszik a blogod egyébként, csak így tovább. kommentelni sajnos soha nincs időm.

liidiiia 2008.06.09. 14:28:22

Lapi, dióhéjban: yes. :-DD , +ha majd nonestet nem tereljük ezzel el, akkor hosszabban is válaszolok. :-)
Nonest, akkor majd majd, hajrá a géptan most!!!! Akkor most fagyasztva dalí, aztán majd. :-)

Modiliagnit is nagyon szeretem. Nade télleg nem vidámak...
Az én egyik legkedvesebb kedvenc korszakom a pre-klasszikus görög festészet és szobrászat (bár előbbiből alig maradt fenn valami...), ez a 2 szobor a louvre 2 gyöngyszeme, sztem. :-) mindenesetre ők derűsek és mosolyognak:
kepfeltoltes.hu/080609/IMG_5670_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/080609/IMG_5651_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

lapi 2.1 2008.06.09. 15:02:22

lidia, én tényleg szégyellem, hogy hiányos a műveltségem. én ezzel a három festővel jártam úgy, hogy sokkolva néztem a munkáit face to face és én legszívesebben a sarokba kucorogtam volna vinnyogni egyet. mondjuk van gogh-nál úgy jártam, hogy pont akkoriban nyitották meg azt a múzeumot, amit tulok most felkeresett. én meg farmergatyában, hosszú hajjal ott rettegtem életem legcsodálatosabb festményei előtt. rohadt sok teljesen idióta turista között! nem éreztem feltétlen szükségét, hogy néhány hete pont 34 év után felkeressem ismét, bár valszleg már zárva volt, mire a városba értünk. de ha akartam volna, tudom úgy intézni, hogy ne maradjon ki. nem akartam, mert az ilyen dolgokra emléxik az ember az utolsó pillanatig. de az is lehet, csak nem bíztam abban, hogy megmaradt valami a 23 éves lapiból és gyáva voltam vagyok. mert inkább a bushmanba mentem dumálni meg cigizni bob marleyről egy jamaicai arccal. nem bántam meg. megcsináltam a salvia trip-et. kétszer.

liidiiia 2008.06.09. 15:21:30

lapi, van gogh-gal nekem is kábé ez a történetem. én a musay d’orsay-beli van gogh képekkel voltam úgy, hogy megálltam a van gogh teremben, és azt éreztem, mintha valami rettenetes nagy sikoltás venne körül, amit nem lehet kibírni. Fogtam is magam, és elrohantam másik terembe. a pesti van gogh-ra se mentem el. Az a sikoltás, ami a képeiből áradt, nekem kibírhatatlanul fájó volt. és borzasztó egyedül éreztem magam attól, hogy mások vidáman cseverésztek abban a teremben, hogy csak én érzem ezt. a dalí kiállításon meg (a szadisztikusabb képeitől) kidobtam a taccsot, szerencsére eljutottam a sloziig. Dalít bevállalnék mégeccer élőben, de előtte azért nem ebédelnék, +megnézném előre az alaprajzot mosdó ügyben (mondjuk ezek a szadisztikus képei nem olyan ismertek, a nagy képei azért kevésbé fájóak, de azért azok). Ettől persze még zsenik. Csontvárytól azonban nem leszek rosszul, ő nagyon magányos volt, és ez nagyon árad a képeiből, meg egy hidegség is, de olyan gyönyörűek a színei, és csontváry a szomorúság mellett telve van reménnyel is. Na meg azok a vicces állatai. Gyerekkoromban minden este végiglapoztam az albumát. :-)

műveltség ügyben: a világ végtelen, és annyiféle műveltség van. van érzelmi, intellektuális, kulturális, művészeti... egyszerűen nem lehet mindent ismerni és tudni, és ami az egyik területen plussz, az a másikban gyakran mínusz. van egy távolabbi haverom, akinek a fejében olyan lexikális tudás van, hogy google-t szerelhetne rá, és ugyanakkor meg 10 év alatt 2szer ha megkérdezte, hogy mi van velem, és eccer oda is figyelt a válaszom egy részére. :-D na neki meg egészen más szerkezetű az összműveltsége. :-)

lapi 2.1 2008.06.09. 15:50:10

ha belegondolok, igazad van csontváryban, lidia. :DDD többször nézhető és iszonyúan magányos. viszont túlvilágian szépek a színei. talán odaát feloldódik a cédrus magányossága. csak nem biztos, ezért fel kell kötnünk a gatyát! :DDD

liidiiia 2008.06.09. 16:16:09

lapi, jaja, fel kell :-DDDDD , de mi itt kocsmatagok-tulajok en bloc: mindent megteszünk ezért, erőinket egyesítve!!!! :-DDD

(mondjuk csontváry reménye alatt én evilági reményt értettem, szalhogy életreményt. :-) . valami olyasmit, hogy mintha azt mondaná, hogy van a világon szeretet és egy csomó jó, látja és festi ennek jeleit, csak ő önnönmaga mégse nem találja, de tutira van. :-) )

nonestvolentis 2008.06.09. 17:04:53

Lenke nénit gazdasági miniszternek!
Az infláció elmúlik egyszer... :DDD
www.youtube.com/watch?v=tZ9Pjyvnk5s&feature=related

lapi 2.1 2008.06.09. 17:16:41

:DDDDD tanulj nonest, mert nagy meccsek közelegnek! :DDDD

lapi 2.1 2008.06.09. 17:50:48

román-francia: 1-0.

lapi 2.1 2008.06.09. 17:54:51

lidia, a művészet nagyon fontos, de itt most hatalmas ütközet lesz.!!!henri, ahogy direkt gecc et. ejti, vagy mutu, akinek apám drukkolna, ha tehetné. hagira, a kárpátom maradonájára emléxem és a románoknak drukkolok. de ez semmi, amikor este a két futbalgigász feszül egymásnak! :DDD

liidiiia 2008.06.09. 17:59:28

lapi, :-DDD , ma este lesz akkor az argentin-angol, amiről beszéltetek? :-)

lapi 2.1 2008.06.09. 18:00:00

akkor induljon a derby. a románok himnusza lelkesítőbb, mint a magyar, de a játékosok borzalmasan énekelnek.

franciák meg nyertek már eleget!

nonestvolentis 2008.06.09. 18:03:12

Na ez az a meccs, ami abszolút nem hoz lázba. Egyik győzelemnek sem örülnék, max. valami 5-5 lenne jó, 10 öngóllal és 8 kiállítással, csak hogy utólag röhögjek... :)

lapi 2.1 2008.06.09. 18:04:25

lidia, értem én a viccet... egy pontig!!! :DDDDD

lapi 2.1 2008.06.09. 18:09:24

henry sérült? akkor 2-0-ra nyernek a szőröstalpúak! :D

lapi 2.1 2008.06.09. 18:11:07

figyeld ezt a karim benzemát. egy idő óta nézegetem. nagyon ott van a srác. hacsak ő nem hoz egy pontot a franciáknak.

Gecc 2008.06.09. 18:36:38

Ohhhhh, igen! A 2 altalam legjobban kedvelt csapat. A Franciak (Análka, Ribijéri, Henri es a tobbiek), azaz bevandorlok, es Csajucseszku mint csapatkapitany, szorostalpu mankik.
Romanok akik mindig is nyaltak a franciak picsajat, es a kinyaltsegguek meccse. Ha nagyon a kedvukben akarnak jarni a romanok, akkor atengedik a meccset a haverjaiknak.

Remelem latszik, hogy mennyire atitattja szavaimat a kedvesseg. :-D

Gecc 2008.06.09. 19:21:10

Hogy lehet ilyen nevet adni egy embernek, hogy Picurka?
:-D

sziligan 2008.06.09. 19:39:38

Lapi

Akit eddig megdicsértél, az vagy nem játszik, vagy lecserélték. Ez nem Mutu; woodoo.

hölgyválasz 2008.06.09. 19:58:57

Geccke, azért az az "Análka" is kedves megszólítás, azzal a kicsinyítőképzővel !:DDDD

lapi 2.1 2008.06.09. 20:12:35

mi tagadás, ez egy szar meccs volt. :D majd a mostani.

test subject #28 2008.06.09. 20:13:57

Hajjaj, 1-1 re tippeltem a szőröstalpúak (mankik :DDD) vs. csigazabálókat, de ez így még rosszabb volt .

test subject #28 2008.06.09. 20:18:56

A hollandoknak nincs valami tisztességes gúnynevük?
Tipp: Italy vs Netherlands: 2-1

nonestvolentis 2008.06.09. 20:35:37

Basszus, én meg fölraktam 25 pontot az iwiw-en a csigazabálókra. Még egy ok, amiért utálom őket ezentúl... :DDD

Most már csak a digókban bízom, ha ők sem nyernek, akkor 50 pontot fogok elbukni...

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.09. 20:59:13

No hát lássuk Nonest, hogy állunk azzal a gépgyártással fiacskám ?:DDD

Jól van na, de azért még átnézed igaz ?
A szívem hasadna, ha hasalnál !:)))
De most komolyan...!

Én maradok a döntetlennél, baromi jó mindkét csapat, győzködhetik egymást eleget, valahogy a kötöttfogású birkózás jutott most eszembe, abból is az ólomsúly, 120kg-tól felfele :DDD

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.09. 21:00:24

hústornyok gigászi küzdelme, mennyivel csinosabbak, fürgébbek ezek a fiúk...!:)))

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.09. 21:10:00

Jó' stét!

Hát ez nagyon gyenge volt (ROU-FRA).

liiidiia: Köszi, aranyos vagy, nyertem pénteken, de igazából nem erről szól a péntekpóker, hanem az együttlétről, sztorizásról, ilyenek. Mint régen a fonó. :) Most pl.
1., A Doki sztorizott a dél-amerikai útjáról, többek között megnézték az Iguazu vízesést, ami nekem régi vágyam (ő meg azt sem tudta előtte, mi az, meg csodálkozott is, amikor megkérdeztem , hogy melyik határ felől látták), de így ahogy elmodta, egy kicsit én is voltam ott.

2., Kiderült, hogy a Tüzépes nővérével együtt tanítottunk egy baromi érdekes iskolában. (Konkrétan voltak órák, amiket együtt tartottunk meg.)

3., Én pedig a holland élményeimet meséltem.
Szóval így, közte persze mentek a lapok is, de _itt_ tényleg nem a profit a lényeg.

Van Gogh:
Érdekes, én nem érzem ezt a sikítós, befordulós cuccot, amit írtatok. Innen is látszik, hogy vajmi kevés közöm van a festészethez. Nekem érdekes mód a későbbi képei tetszenek leginkább, (a csendéleteket sosem kedveltem), volt olyan ló a vihar előtti szántásban, ami konkrétan 8 mm-t türemkedet kifele a vászonból. Az egyik kedvenc festőm VG egyik haverja Gauguin, főleg a szigeteken készült képei (Arearea pl.)
Csontváryt nagyon szeretem, és nekem róla sem a depi jön be.

lapi 2.1 2008.06.09. 21:18:23

kivégezzük a digókat!!!! :DDDD

Gecc 2008.06.09. 21:21:26

Nem figyelek oda egy kicsit, mert Baratok kozt, meg fozos musor, meg hullamvasut mernokseg a NG-on, oszt maris 2-0.


Nonest! :-D

50 p... inkabb hagyjuk! ROFL!

test subject #28 2008.06.09. 21:26:39

Mi van ezekkel a hollandokkal? :D

lapi 2.1 2008.06.09. 21:29:13

ezt a a mákot... szeva tulok, nagyon jó a meccs, nem bírok ide is figyelni, bocs.

liidiiia 2008.06.09. 21:31:49

szia tulok :-) , van gogh és csontváry nekem egyszerre gyönyörű és fájdalommal teli. dalí meg izgalmas és fájdalmas. csontváryban nekem sok a remény is, szóval ilyen komplex. mármint nekem. :-) olyan meg nincsen, hogy vajmi köze van valakinek a festészethez!!! kérem a festészet mindenkié, ki-ki hogy éli meg, az úgy jó!!! :-) Gauguin-t is nagyon szeretem. (nekem ő is kicsit szomorú, IS, :-) ).


gecc, egy "kedves" :-D ma délutáni foci pogrom-program vala? remélem csak múló rosszkedv (-esség), és nuku komoly. :-)

lapi 2.1 2008.06.09. 21:31:54

test, majdnem otthon játszanak a hollandok. a svájciak sem dobják tűzre a kendert. :D

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.09. 21:35:06

fájó hiány ez nekem, hogy sem a monitorom mellet, sem a itt a kocsmában nincs egy nagyképernyős valami, ahol követhetném éne ezeket a meccseket. MArad a felvétel. Kisebbik kistulok kisajátította a tv-t barátok közt ürügyén. Most látom, ohg yépp vége az első félidőnek, és hát nem vagyok szomorú. Én a portugálokat, vagy a hollandokat szeretném bajnokként tudni.

liidiiia 2008.06.09. 21:36:15

tulok, ha van 1-2 érdekes fotó a hollandusoktól, vagy valahonnan, akkor ebben a fonóban :-) is szívesen vett lenne megtekintésük. :-)

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.09. 21:38:26

"ohg yépp " = hogy épp;

szép volt tulok!
Amikor a tízujjas vakon gépelés _kikopó_ tudománya ötvöződik a sietséggel és az alkohollal. :)

test subject #28 2008.06.09. 21:38:35

Jah magam is jártam Luzern-i headshopokban :)
Hát nem hittem a szememnek, de állítólag ezeket a boltokat úgy 2-3 éve bezárták, én meg úgy 4-5 éve voltam ott. Igaz ez?

Nah a Hollandoktól mondjuk elviselném a német csapat vereségét!

Gecc 2008.06.09. 21:42:04

Lidia

Nezegetem a meccseket, jobb dolgom nem leven, de ha 2 ekkora gyoker csapat jatszik, mint a roman es a francia, mit mondhatok? Nem is tudom kinek drukkoljak! A bevandorloknak (szep feher foguk van, szinte mindnek :-D ), vagy a roooomaiaknak, Popeszkunak es haverjainak, raadasul az edzojuket Picurkának hivjak. Hat ez nagyon LOL.
Amugy mindig dobog valamelyik csapatert a szivem (meg ha ritmus szabalyozoval is :-D ), de most egy csoppet sem hatodtam meg semmin. Gyipa vooot ez mindketto! :-D

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.09. 22:04:29

liidiiia, kedves, mely típusú fotókra gondolsz?
Van olyan, hogy

"Kilátás a szobánkból"
kepfeltoltes.hu/view/080609/10151145331_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

avagy

"Kilátás a szobánkból 10 perc múlva :)'
kepfeltoltes.hu/view/080609/7462571672_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

vagy
"Kiss Tibi az ordibátorral:"
kepfeltoltes.hu/view/080609/9723188933_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

vagy
"Tekertünk egyet a Vondel parkban"
kepfeltoltes.hu/view/080609/2759523994_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

vagy
"A fogadtatásunk"
kepfeltoltes.hu/view/080609/7947734605_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

nonestvolentis 2008.06.09. 22:13:16

Most beszéltem Donadonival telefonon. Azt mondta, hogy az egész squadra megbundázta a meccset. Tutti dei calciatori 1 millió eurót tett arra, hogy az utolsó 10 percben 0:2-ről 3:2-ra fordítanak...

Tessenek csak figyelni... :DDD

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.09. 22:22:13

"az egész squadra megbundázta a meccset"

Jah, de a bunda meccsek pont fordítva működnek. (Berlusconi mester - a capo di capo - hosszan tudna mesélni erről.) Pont az azzurának kellene 2-0-ra vezetnie, hogy 2-3 legyen a vége. Lásd még: Bern 1954. Khm.

liidiiia 2008.06.09. 23:15:05

tulok, kicsit lassan, de letöltötte, :-) , köszi :-) .

gecc, :-D

éjfél körül leszek megint, h.társ csinált egy kis teraszra borocskát. ha addig valakinek szunya, akkor jóéjtet annak. :-)

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.09. 23:18:47

Hát, én magam a GDP-t növelem holnap, szóval jóéjt mindenkinek, akit illet!

Gecc 2008.06.09. 23:25:58

Joccakat Tulok!


Lidia

Elfelejtettem belefuzni, merhogy azert irtam Popeszku nevet, ugyanis volt egy Popeszku nevu roman gyerek a sulin. Ugy jott at, villanymernoknek tanult ugyancsak, mestersege cimere amugy fogtechnikus volt. Mivel nagyon nem volt penze, ezert ebbol eldegelt itt Mo-on is, mellette csinalta a sulit, zero sikerrel, mert mindig be volt rugva. Nah... fogtechnikus reven gyartotta a mufogsorokat, koronakat stb. Eccer egy cigus megkerdezte, hogy tudna-e neki aranykoronat gyartani a fogara. Hogyne, jott a valasz. Levette a mintat, kozolte az arat, majd nekiallt idore elvegezni a melot. Vett 1 regi 2 forintos (rezbol volt ugyebar), megolvasztotta, formara ontotte, oszt arany aron + munkakoltseg eladta a cigusnak. Arrol aztan mar nem szolt a fama, hogy mi lett akkor, amikor valszen nehany honap alatt elkezdhetett zoldulni a rezfoga a cigusnak. :-D

liidiiia 2008.06.10. 00:11:21

gecc, akkor olyan volt az a fog, mint a delfinbrossé, amit írtam eccer. mondjuk annak az összes foga sárgaréz vala. persze a legrosszabb az lehet, ha pl minden második foga az valakinek, pepitában. vagy mindegyik másféle fémből... :-)

jóéjszakátot, szép álmokat :-)

test subject #28 2008.06.10. 00:52:29

nonest, úgytűnik nem érkezett meg időben az átutalás. hiába, a bürokrácia...

lidi....... na ezért érheti meg egy h.társ!

gecc, ez már interrracial kategória :)

test subject #28 2008.06.10. 01:42:34

eccsééééém :DDDDDDDDDDDDDDDD
www.youtube.com/watch?v=wgrrQwLdME8&e

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.06.10. 06:34:18

Héjjjjjjjjjjjjjj Lapikám!

Gratulálok a narancsosokhoz, én is a narancsnak szurkoltam, vesszenek a kékek! (Bocs nonest!) Na persze csak a talján kékek, mer' a gall kékek rafkósak, egy kicsit erőltetetten kezdenek, altatnak, aztán egyre jobban feltámadnak majd, és a végén leigázzák egész Európát. A románok örülnek, ha a csoportban 3. helyen végeznek, egyik meccsen sem törekednek majd a győzelemre, a románok sosem volt egy nyíltsisakos népség....

Deviszontellenben engem télleg meglepett, h mennyire agresszívak és jók a hollandusok. És igazi csapat! Lapikám, hogy van ez, h egy ennyire individualista (liberális) országnak ennyire jó csapatszellemű futbalistái vannak......?

A másik: azé' az érdekes lesz, mikor majd a francia a hollandussal meccsel, és több afroeurópai lesz a pályán, mint európaieurópai. Akkor ez most Európabajnokság?:-))

Üdv., szép napot Mkinek!

lapi 2.1 2008.06.10. 07:08:43

jó reggelt! :DDD szia malacka!

nagyon élveztem a tegnap esti meccset, 1974 óta nálam a hollandok a pót-magyarok. mindig, minden sportbágban nekik szurkolok, ha magyar versenyző nincs. négy éve is így volt, amikor jött az a bizonyos portugálok elleni meccs. akkor égett a pofám, mert a hollandok hihetetlen agresszív felfogásban háborúztak. boulahrouz telitalppal lerúgta c. ronaldot, s ki sem állították. persze ez a meccs volt a kivétel.

most viszont a szó szoros értelmében szétfocizták a világbajnokot. :DDDD

ugyanakkor az is igaz, hogy egy meccsből sohasem szabad az egész tornára következtetni. még akár a digók is lehetnek európabajnokok, bár erre nagyon kicsi az esélyük. sztem a franciák is leverik őket, akkor pedig csomagolás. vagy csinálnak még két x-et.

nekem szimpatikus, hogy donadoni 3 csatárral játszatja a csapatot, de a védelmük szörnyű. cannavaronak szar idénye voltr a madridban, de soha nem láttam szarul focizni (kivéve ellenünk, de az nem tétmeccs volt) a válogatottban. ez a materazzi egy vicc volt a helyén, olyan simán kigurigázták őket a hollandok, mintha a magyar védelmet láttam volna.

ma a ruszkikra és a svédekre vagyok kiváncsi. bármelyik kiugorhat ezen az eb-én. meglátjuk.

tulok, ez az! 23 évesen láttam van goghot és félek, hogy ma már "nyugodtan" nézném. :D

semmi közöm hozzá, de nem vagy kicsit doktriner liberális a gyereknevelésben? :D eb alatt barátok között??????

én már csak mindent megengedek whippynek, aki sorozat-barátok-közt-függő, eszébe sem jutna megkérdezni tőlem eb, vb és olimpia alatt, hogy átkapcsolhat-e.

ezek az időszakok olyanok, mint a nagy honvédő háborúk a történelemben. churchill sem szavaztatott a d-napról a parlamentben. ilyenkor nincsnek demokratikus alapjogok, egyéni szabadságjogok. eb idején foci van és itthon én vagyok a churchill!!! :DDDD méghogy barátok között meg hogy friderikuszban a fodor. (anyám követelte telóban, hogy nézzem, mert a fodor neki gyanús, hogy kiegyezik azorbánnal. mondtam neki: anyukám, leszarnám a kormányválságot, amikor hollandia játszik és a szurkolóik szemmel láthatóan be vannak állva, mint az atom. attól ilyen jókedvűek!!!

Gecc 2008.06.10. 07:26:47

Jo reggelit!

Fan Nisztelroj nem angol? Manchesterben jatszott, szal annak kell lennie! :-D

Fan der FART...

lapi 2.1 2008.06.10. 08:26:33

www.youtube.com/watch?v=bG7moLe6_rU&NR=1

:DDDD

gecc et, milyen vidám lehetett schmidt paja élete, mikor még a neje nyomta az esti tornát és otthon edzett a felvételek előtt! :DDDD

szeva pelikán! tudod nem szeretnék abba a hibába esni, hogy az első meccs után (2006 öszödi beszéd short version) kikiáltom a tornagyőztest.

azt majd a döntőben meglátjuk, s annak is csak a legvégén. :DDDD

Gecc 2008.06.10. 08:48:45

Lapi

Az nem fingilingi volt... hanem punciszel. :-D

lapi 2.1 2008.06.10. 09:10:19

gecc tesó, miért gondolod, hogy én kedvelem a kocsmában a fingszagot???

lapi 2.1 2008.06.10. 09:40:19

az van gecc et, hogy eljött az én időm. te vagy a tanúja, hogy a korábbi postomban lapi.blog.hu/2008/05/25/klonozzatok_a_coffee_shop_okat

ajánlottam négy olyan intézkedés meghozatalát, ami nem kerül pénzbe és végre csapást mér a középkor tudati maradványaira. plussz, akik valamiért ragaszkodnak a hiedelmekhez és irracionális félelmekhez, azoknak sem kötelező:

hátha fletó vagy ovi pont most néz be a blogra, hogy szondázza, van-e alulról jövő kezdeményezés, mit szól a nép egy tagja. ha pont ide klikkeltek? gyorsan leírom még1-szer:

1. holland drogmodel,
2. tud célú embrióklónozás eng.
3. aktív eutanázia eng.
4. melegházasság eng.

bakker azt szimatolom, megfogadják még az ősszel!!! le is kopogom. :DDDDD

úgysem ezen rúgozik a nép majd, hanem a közteherviselés átszabásán. :DDDDDDD

de végre lezárjuk a középkort, bakker!!!! vágod????? fű alatt!!!! :DDDD vágod a poént, nem gyep alatt, hanem "fű" alatt!!! :DDDDDDDDD

Gecc 2008.06.10. 10:39:47

Lapi

Adna a Joisten! :-D
A melegazassag teren mar most latom a torekvo keresztenyi nepakaratot. Semjen Zsotttti az elen. Le a melegekkel, hideget akarunk! Forro vizet a kopaszokra! Vagyis az tul meleg, akkor jegeset!
NO EUTANAZIA! Mi, keresztenyek az emeber mint embrio meretu csokevenyt sem engedjuk az enyeszet martalekava valni. Fel hat hithu kereszteny barataim, a papa velunk van, Isten es Jezus background, mi leszunk a jovo, ami voltunk a mult, a jelen meguccse!
:-D

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.06.10. 11:15:02

Lapi!

Tegnap tök lefoglaltak a kerti dolgok.... kötözés meg minden... elfelejtettem tippelni a meccsekre, de nagyon jól játam, mert azt hiszem, mindkét meccsen beégtem volna, így megmaradt a jó, 4-ből 3 arány, mivel a franciákat győzelemre, a másikat x-re vártam. Hát nagyon nem úgy lett egyik se...


Egyébként, ha belegondolok, h miket mond az ember meccsnézés közben, akkor egészen világos, h ebben a posztban fociról beszélgetni rohadtul nem off. Igazam van, bazmeg?:-))

Üdv.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.06.10. 11:18:14

"hátha fletó vagy ovi pont most néz be a blogra"

Délután felhívom OV-t, h feltétlen nézzen be ide.:-)Addig írjatok sok focis hsz-t, és éltessétek a narancsosokat!

Üdv.

hölgyválasz 2008.06.10. 11:26:07

"végre lezárjuk a középkort, bakker!!!! vágod????? fű alatt!!!! :DDDD vágod a poént, nem gyep alatt, hanem "fű" alatt!!! :DDDDDDDDD"

Ja.
A valóság meg azoknak való, akik nem bírják a drogot :DDDD

üdv, most csa grottam, ert qúvára lfoglalt agyok, vagy fordítv? Má ase udom... :DDDD

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.10. 12:10:16

"A valóság meg azoknak való, akik nem bírják a drogot "
Jól beszélsz! Le a koffeinnal, az alkohollal és a csokival!

liidiiia 2008.06.10. 12:30:33

test, :-) jaja, 1 jó h.társ léte ilyenkér is jó :-)))) (pláne egy szemöldökösszeakasztósabb hét után :-D )
hey jude: LOL :-DDD, olvastad a kommenteket? „wow it can sing a whole song but cant crap in the toilet??? thts weird”


tulok, az a ház a képen, amiből van 10 perccel későbbi változat is: miért ferde? Ilyen régi háznak néz ki, és tök fura, hogy dőlni láccik elfele..., viszont az ilyen elől csupa üveg, de közben régi fílinget is hordozó lakok nagyon tetszenek, és ezekben jó is lakni, meg az utcáról se olyan börtönnek néznek ki, mint sok modern, belül klassz, de kívülről, hát, hm, ronda ház.
Fura amúgy, hogy nekem már-már órákig tölti a képeket, de a sajátjaimat is.
én meg egy kis nápolyi:
kepfeltoltes.hu/080610/IMG_5784_www.kepfeltoltes.hu_.jpg arc
kepfeltoltes.hu/080610/IMG_5845_www.kepfeltoltes.hu_.jpg fa és vezúv


lapi, „23 évesen láttam van goghot és félek, hogy ma már "nyugodtan" nézném. :D „
csak nem: Karinthy Fri: Találkozás egy fiatalemberrel???? :-) amúgy én általában nagyon ellene vagyok a dogmatikusan rögzített nézőpontoknak, szóvalhogy ha másba se úgy látok, mint 20-on évesen, akkor mér pont ebben? Meghát, mindenki mást, máshogyan lát... Persze, azért értem, hogy mit mondasz, csak nem értek vele egyet, teljesen. :-)


hölgyi, „Ja. A valóság meg azoknak való, akik nem bírják a drogot :DDDD”
haha, :-DDDDD, ezt fel fogom használni ultrajobbkonzi felmenőkkel kapcs vitáknál :-)


szép napot mnkinek :-)

whipy 2008.06.10. 12:32:50

sziaa liiidiiia(:
koszi, h valaszoltal a multkor, mindent megtudtam amit szerettem volna:) tenyleg nagyon okos vagy.

liidiiia 2008.06.10. 12:40:11

szia whipy :-) , de jó!!!! :-) . + köszi, de azért nem mindenben (sőt eléggé sokmindenben nem domboríthatok :-) ), pl orvos soha nem lehetnék, mert állandóan majréznék mindenen, egy algopirinen is, hogy lehetnek-e mellékhatásai..., ha felírom, + arról nem is szólva, hogy a vér látványára azonnal lezúg a vérnyomásom, ájulásközeli állapotba, ami szintén nem lenne szerencsés orvosnál!!!!! és van még az a pár 1000 terület...
nadenade, örülök, ha tuttam válaszolni. :-)
vannak még durva vizsgáid hátra?

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.10. 13:19:18

szia liidiiia!

Jól látod, dől az bizony, sőt több is dől. És nem csak jobbra-balra, hanem előre-hátra is, csak az nem (innen) látszik.

Az van, hogy a házadót úgy találták annak idején, hogy minél több földet foglal el a ház, annál többet kell fizetni. Ezért aztán kis alapterületű, ámde magas házakat építettek. (A lépcső olyan keskeny bennük, hogy bútorokat nem is tudnak felhordani rajta, ezért minden ház oromzatán van egy kiugró, annak segítségével húzzák föl a zongorát, és az ablakon emelik be.)
Fentiekből adódóan elég egy kis talajmechanikai difi az alapok alatt és máris kész a pisai-stílusú házunk.
Illetve az elötte lévő csatorna vize, meg az idő is besegít a folyamatba.

hölgyválasz 2008.06.10. 13:26:14

Ebédelni mentem, egy fél órán belül jövök!
Üdv : Godot.

Ps.: egyébként télleg asse tudom, hogy áll a nejem !

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.06.10. 15:22:41

"télleg asse tudom, hogy áll a nejem !"

Nem elírtad drága?
Tán "asse tudom, hogy áll a mejjem!"-et akartál írni:-)))

Én meg "asse tudom, hogy áll vagy hogy nem"

Üdv., 69malacka

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.10. 15:32:34

Kedves barátaim,

Eddig még egy meccset sem sikerült megnéznem. Volt eddig kiemelkedően jó meccs?

nonestvolentis 2008.06.10. 15:44:58

My way

Tanulás, 2,5-3 óra alvás, tanulás.
Vizsga, írábeli.
Nagyilátogatás, 1 óra alvás, vissza BME-re.
kettes hármas határán, épphogy lecsúszva. Dilemma, kockáztassam e a biztos 2-est egy bizonytalan hármasért a szóbelin. Tényleg, mint a Legyen ön is gépgyártásból hármas! című vetélkedő. :P Még telefonos segítséget is igénybe vettem, összeállt a családi válságstáb is, hogy vajon kockáztassak-e. Azt mondták ne. Meg hogy puhatolózzak, de inkább ne szórakozzak, ez a BME és nem a gimi. :)

Végül bevállaltam, amolyan oroszrulett-jelleggel, és szerencsére pont a transzlációs és vonalfelületeket kellett elmagyarázni. Ami ment is.

Sőt, a képzeletbeli játszmában átvettem az irányítást, ugyanis nagyon elgondolkodó szuperintelligens arckifejezéssel hozzátettem, hgoy ezeket elsősorban a reverse engineeringnél használjuk.
A terv bevált, jé, pont tudtam, hogy miről szólt a cucc, szóval némi szerencsével, és taktikázással összejött a hármas.

Hip-hip, és hurr. :)

hölgyválasz 2008.06.10. 16:05:13

Gratula Nonestke !!! Jajj de jóóóó !!!!
Ügyi vagy !!!!

Estvfelé jövök...
Üdv addig is!

Gecc 2008.06.10. 16:43:10

Cso Fuxos!

Lemaradtal egy fasza ki nemet-lengyel meccsrol, aztan a holland-olaszrol. Na a holland tegnap uberfaja volt. Csunyan elgyepaltak az olaszok szajat. :-]
Ma spanyol-orosz, sved-gorog meccs. Egy ismerosom szeirnt portugal-orosz lesz a donto, de szerintem holland-portugal. :-]

Gecc 2008.06.10. 16:44:05

Nonest

Gratula! Lesz meg vizsgad, vagy lehet durvan reszegulni 1 heten at 168/24-ben? :-D

lapi 2.1 2008.06.10. 17:28:32

GRATULA NONEST!!!!!! :DDDD most rohanok.

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.10. 20:37:05

Kis sztoricska meccselés közben :)

Érdekeske élményecske volt ma. 2-3 perces, de valahogy olyan sűrű... :)
Ahogy jöttem hazafelé, egy nő lépegetett előttem..Tetőtől-talpig vizsgálni kellett, annyira vonzotta a tekintetet az arányosság, ami tökéleteshez közelítő jelenséggé tette, egész formás lényét valahogy beragyogta a harmónia, tehát - miután pár mp. alatt leküzdöttem ösztönösen feltörő frusztrációmat :)- megfigyelésem a legapróbb részletekig hatolt, karcsú, őzike bokájától a szabályos, napbarnított vádlin és hosszú combján át, gömbölyded popsijára, onnan pedig vállára omló fekete hajára...
Guszta volt/ vigyázat, nem leszbiség, csak esztétikai kíváncsiság!:)/ csípejének kellemes ringása, mint Debussy tengere hullámzott, könnyed lépteinek üteme, s ujjainak mozdulata amivel hátralökte a fürtjeit, maga a láthatatlan erotika, oh, mint Mozart gyönyőrű trillái, de vesztére, s enyémre, hirtelen oldalra pillantott, s megláttam arcát, ammeg viszont olyan, mint Luis Armsrong hangja !:D

Elgondolkoztam 1 pillanatra, a Jóisten meglehetősen bőkezű volt vele, igaz, csak rükvercbe :D

Na, ezt csak úgy....

További jó szurkokat !:)
Tippem :
Döntetlen, /esetleg a svédek?/

test subject #28 2008.06.10. 20:47:50

hölgyi, hátulról mindig ez van, cask mindig érdekes "fordulatot" vesz a történet :D

test subject #28 2008.06.10. 20:55:21

Tomasz Brolin szelleme kísért! 1-0 a svédeknek! ;)

test subject #28 2008.06.10. 20:59:06

hölgyi erről ez ugrott be:
www.break.com/index/bootyful-soccer-video.html

Gecc 2008.06.10. 21:03:15

Szerintem a gorogok nyernek. Aztan meg a svedek. De lehet dontetlen is. :-]

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.10. 21:04:27

Hátulról,
Amikor megfordul,
Amikor megszólal,

inho ez utóbbbi a legfontosabb.

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.06.10. 21:31:21

tulok hát ja!
pl: "jegyket bérleteket"
vagy "személyi igazolványt"
:DD

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.06.10. 21:37:48

hölgyválasz 2008.06.10. 20:37:05

:-))))) Ilyeneket csak te tudsz leírni:-)) THX

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.06.10. 21:39:50

Ezek a görögök.... Irtó undorító a játékuk, de legalább görögök: kavakizosz, korokosz, szakaszisz, takakosz, botladosz, hajladosz, kanyarodsz...:-))

Vagy ezek japók?

Üdv.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.10. 21:42:48

test:
"rendőrlány;
na most menjek, vagy maradjak?
maradjak, vagy szaladjak?
rendőrlány"

Gecc 2008.06.10. 21:51:37

Malac
"kavakizosz, korokosz, szakaszisz, takakosz, botladosz, hajladosz, kanyarodsz"

A szadeszos gorog meg, Farbatosz...

nonestvolentis 2008.06.10. 21:58:37

Amúgy jó reggelt mindeninek, sikerült átaludnom mindkét meccset.
Nem baj, legalább nem vesztettem újabb 50 pontot az iwiw-en... :D

Gecc, még lesz egy Gépelemek 6 nap múlva, rá két napra meg egy Polimer.
Szóval szívás.

Amúgy meg minden gépész antialkoholista, csak 100% rostos bambit iszunk... :D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.10. 22:19:40

Nonest!

Egy ánglius író eccer aszonta, egy civilizált ember nem fexik le aznap, amikor felkelt !:)))

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.10. 22:21:47

"tulok ex betonputtó · www.youtube.com/watch?v=-c5X5QtkeHs&feature=related 2008.06.10. 21:04:27

Hátulról,
Amikor megfordul,
Amikor megszólal,

inho ez utóbbbi a legfontosabb"

Abszolút igaz !

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.10. 22:23:55

"test subject #28 2008.06.10. 21:31:21
tulok hát ja!
pl: "jegyket bérleteket"
vagy "személyi igazolványt"
:DD "

Hát ez jó volt!:DDDDD

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.10. 22:26:50

"malacka69 the "Homo ludens et erectus" 2 in 1 · malacnews.freeblog.hu/ 2008.06.10. 21:37:48
hölgyválasz 2008.06.10. 20:37:05

:-))))) Ilyeneket csak te tudsz leírni:-)) THX "

Malacka, ez az átka annak, ha az ember nyitott szemmel jár, képzeld csak el, ha még látnék is rendesen!:DDD

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.10. 22:26:55

"Egy ánglius író "
Nadehát pont az ángélus birodalomban nem ment le a nap sosem. :)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.10. 22:30:30

"test subject #28 2008.06.10. 20:59:06
hölgyi erről ez ugrott be:
www.break.com/index/bootyful-soccer-video.h"

Na igen Test, hát erről beszéltem !:))))

lapi 2.1 2008.06.10. 22:31:23

csak szerényen utalna a csapos arra tényre, hogy megint pont 2-0-t tippelt...

hölgyi, tudod mit mondtunk ilyen nőre fiatal macsó korunkban? na azt nem mondom meg. :DDD csak leírom, mert zsákról van benne szó, amit simán rá lehet húzni az aktus közben, de főleg előtte a fejire. :DDD ha meg kockafeje van, akkor lehet rá sőrt pakolni és állva is lehet meccset nézni, vagy mi a szösz! :DDD na abbahagyom, semmi ilyet ma már nem gondolnék, sőt régebben is úgy hallottam hülye haveroktól és én tiltakoztam.

de a legrosszabb, ha a régi csajod nevén szólítod a nődet aktus közben és lopva átkapcsolsz a feje fölött, mert kezdődik a meccs. :DDDD

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.10. 22:32:32

off:
az hozzáértőknek egy kérdésféle:
a tulok nick után becuccolt valaminek a linkjét én úgy látom, hogy "href.hu/x..."
(a tv torna klipje egyébként + törölköző! az mindig legyen nálunk!)

1., Ti is így látjátok?
2., Csak azért kérdem, mert ha vki visszakopizza (most nemrég hölgyi pl., akkor a régi, hosszú jutyúbos link jelenik meg, amit direkt hrefeltem.

End off

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.06.10. 22:35:40

Lapi!

"lopva átkapcsolsz a feje fölött, mert kezdődik a meccs"

Kollégám szokta mondani: ha fölül vagyok szédülök, ha alul, akkor fulladok, ha meg oldalt, akkor nem látom a tv-t:-)))

Veled egyidős:-))

lapi 2.1 2008.06.10. 22:36:25

nekem az új ablakban a jútyubos video jön elő, de mi az a href?

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.06.10. 22:37:02

Kétgólos svéd győzelmet tippeltem, igaz, én 3:1-et, nem 2:0-át

lapi 2.1 2008.06.10. 22:40:01

nem baj, malacka. a gólkülönbség a lényeg. holnap korán kelés, jóéjt mindenkinek! :D

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.10. 22:45:24

lapi:
1., mit is mondhatnék azon kívül, h. büszke vagyok a kocsma csaposára. :)

2., Ez tűrhetetlen a továbbiakban, hogy nem tudok egyszerre kocsmázni _és_ tv-t (most EB-t) nézni!

3., Az EB kb. a szám íze szerint alakul idáig. POR, NED, SWE, ESP, mind egy kicsit kedvenc.

Na jó a lengyeleket egy kicsit sajnálom
"Polak, venger dva bratanki, i do sabli, i do sklanki"
alapon, dehát így jártam.

Csak azt nem tudom, mikor játszanak már az angolok, akiket szintén bírok?

+les szabály értelmezés:
az megvolt, hogy a NED-ITA meccsen az első gólnál az olasz srác nem kért és kapott engedélyt a játéktér elhagyására az alapvonalnál, így ő volt az utolsó védő; tehát szó sem lehetett lesről? (Bocs, ha bántó volt a kérdés. :) )

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.10. 22:49:49

lapi: ezzel a href-fel hoszú és idegesítő linkeket lehet rövidíteni.

Az a kérdés, hogy a kommentjeimnél a nevem után mit látsz?:

1., href.hu/x/5i07 vagy

2., www.youtube.com/watch?v=-c5X5QtkeHs&feature=related

mert elvileg mindakettő ugyanoda mutat. (TV torna)

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.10. 22:55:26

De múködik fordítva is, ez pl a lapi.blog.hu kicsit hosszabb változata:

/
39fb900363ccf57d28e5410610e7903061ad3cd67e4de8489b
0d4177330731d2f27e70ca040a27e2a1e803a6a1f7886e0803
64b282e4c96ac896f965e2a42dc31c665bdb182b8a6cc8c152
f0a4db5b0291c70d9a257d984f86a425b15549bc7010668fec
c400174484dbda0b970063cd662f57691ea9471853f4529dc6
345342152303bea575f5352f31f29a3d9626012f83a6ad0238
a7b4ea91667db62852503533af9658d60acf13891ac1911cc3
c893fad4b461ffe91a460763910ad2313d717f8d426917db3f
540b3b1f97df2ae412b5701979052856f44362d1a78b2c191b
d35e72d9d4ce62cd0be226d0c9cbf89f0c8e98

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.10. 22:56:59

bocsi, ez lesz az:

/
39fb900363ccf57d28e5410610e7903061ad3cd67e4de8489b
0d4177330731d2f27e70ca040a27e2a1e803a6a1f7886e0803
64b282e4c96ac896f965e2a42dc31c665bdb182b8a6cc8c152
f0a4db5b0291c70d9a257d984f86a425b15549bc7010668fec
c400174484dbda0b970063cd662f57691ea9471853f4529dc6
345342152303bea575f5352f31f29a3d9626012f83a6ad0238
a7b4ea91667db62852503533af9658d60acf13891ac1911cc3
c893fad4b461ffe91a460763910ad2313d717f8d426917db3f
540b3b1f97df2ae412b5701979052856f44362d1a78b2c191b
d35e72d9d4ce62cd0be226d0c9cbf89f0c8e98

Gecc 2008.06.10. 22:58:35

Tulok
"39fb900363ccf57..."

Orulnenk, ha nem szabaditanad ra a blogra a SkyNetet! :-D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.10. 23:01:52

Hát emmeg mi ?

Valami egyik tomi hierogli fa ?

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.10. 23:02:47

akkor mégsem én voltam a hülye, a blogmotor _simán_ levágta az első két sort. (monnyon le!)

hát akkor a href-féle hosszabbítást inkáb hagyjuk, a lényeg, hogy rövidíteni tud.

mindegy, küldöm mindenkinek, aki szereti:

youtube.com/watch?v=JJm-OOwbeTk&feature=related

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.10. 23:32:52

Én is jó éjt mindenkinek:

dal elalváshoz
www.youtube.com/watch?v=RnIBhCneuiI

(és ha két napig nem jelentkeznék, az nem azt jelenti, hogy elvitt a skynet brigád, inkább a kistulkokkal vagyok osztálykirándulni.)

liidiiia 2008.06.10. 23:36:08

jóéjtet :-)

hogy itt milyen meleg igazi nyáreste lett , végre :-) , azért ilyenkor nagyon szép egy történelmi óváros városközpont, és a meleget kihasználandó lődörögtünk egy jó nagyot. :-)
+holnap a legújabb ovi-fleto viccel készülök a ma esti depit és fokozott mélabút itten tovább fokozni próbálni. :-)

szép álmokat! :-)

liidiiia 2008.06.10. 23:37:03

tulok, jó osztálykirándulást!!! :-) merre mentek?

lapi 2.1 2008.06.11. 06:53:07

jó reggelt! :D

rohanásban vagyok, ezért a legfontosabb közügyre reagálnék. :D

tulok, szted hibázott van nistelrooy, amikor az ötösre helyezkedett. nem tehetett róla, hogy buffon az alapvonalnál kilökte a saját védőjét az alapvonalon túlra. snejder a kiöklözött labdát egyből visszalőtte és abba szúrt bele a holland fenomén. jogos volt a gól, s ha elolvasod a szaksajtót, még az olasz jb elnöke is nyomban azt nyilatkozta, szabályos gól volt. érdekesség, hogy a kivetítő miatt kapott sárgát luka toni. már ment a meccs, amikor még mindig ismételték a gólt. toni mutatta a bírónak, hogy nézze már meg, milyen gólt adott meg! erre kapta a sárgát. a röhej, hogy maga a gólszerző sem hitte először, hogy nem les.

a the timest idézném: "a lesszabálynak mikor volt valaha köze a józan észhez ." :D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.11. 07:02:31

Lapikám, tegnap este válaszoltam neked a tótába, csak említem..../ picit hosszúnak tünik, de csak azé, mer béilleszettem a tieidet is :)

Szép és könnyű, Csapos napot Mkinek !:)
/ bár ahogy látom, lapi legalábbis elfoglalt lesz ma..., ha már reggel is rohan, abból semmi jó nem sül ki számunkra !:)))/

lapi 2.1 2008.06.11. 07:04:52

télleg rohanok, hölgyi! én is válaszoltam neked twá-án. mellesleg kupa azt is mondta, nincs válság. :DDDD

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.11. 10:49:33

Na tegnap végre megnéztem két meccset.......aztán a rabszolgatartóim ismét visszadugtak a bányába.:-))))))))))))))

Gecc 2008.06.11. 11:00:29

Fuxos

Mar elore keszitenek a 60 oras munkahetre. :-D
index.hu/gazdasag/magyar/munk080611/

jenőke 2008.06.11. 11:31:11

Az az igazság, hogy engem jobban érdekelnek a saját, írásba foglalt gondolataid, adott esetben érveléseid, továbbá valóban remekül megírt visszaemlékeid, mint a videók. De lehet, hogy ezzel csak én vagyok így. A közismert M. T.-vel szólva én egyébként csak akkor szólok (írok), ha már nem tudom visszafogni magam ettől a tevékenységtől. Nos, ezt a példát Neked nem kell követni.

liidiiia 2008.06.11. 15:03:04

jenőke, szia, a twa-n eccer volt egy párbeszédünk, amikor egy kérdésedre én csak olyan bő 2-3 nap múlva válaszoltam (az van, hogy ha ott épp sok a troll, akkor nem is szeretek felmenni, akkor ki szoktam várni elvonulásukat, vagy pedig a nem trollok erőteljesebb bejövetelét :-) , persze ott amúgy is ritkán írok). na aztán néztem egy pár napig, hogy válaszolsz-e, és ma meg már nem is emlékszem, hogy melyik post volt, és szinte reménytelen visszakeresni, olyan hosszúak ezek, de remélem, hogy akkor olyan lezártnak érződött az a beszélgetésünk neked is.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.06.11. 15:10:37

Lapikám!

A lesszabály fontos, sztem biztosítja a fair játékot. Nem véletlen, h van a hokiban is.

A lesből lőtt gól olyan lenne, mintha az MDF bejutna a legközelebbi választáson a parlamenbe:-))

Érthető a hasonlat?

Üdv.

nonestvolentis 2008.06.11. 15:38:35

Engem azért érdekelne, hogy hogyan találták ki anno a les-szabályt, és miért is.
Valami olyasmit tudok elképzelni, hogy egy tag állandó jelleggel a 16-oson belül ácsorgott, és ha arra járt a labda, gólt lőtt- oszt' jónapot. :)

liidiiia 2008.06.11. 15:50:57

nonest: lehet, még az inkáktól jön az is, de szerencsére nem vettünk át tőlük mindent :-)
+gratu!!!! :-)))) , (sztem amúgy egy vizsgaidőszak sikeres abszolválása után már automatikusan kellene járjon kockázatelemzői végzettségről is papír... :-D )

Gecc 2008.06.11. 16:24:15

Nonest

Nekem errol pontos infom van. Regen ugy jatszottak a focit, hogy az ellenfel jatekosa barmikor atallhatott a masik fel oldalara. Ez akkor volt igen kinos, ha pont a kapussal tortent meg a szerepcsere. Na most aszontak az okosok, hogy mostantol csak akkor lehetseges ez, ha a lovojatekos elott legalabb egy ellenfel is van. Ezt kijatszva, eloszor mint "kiskapu" azt csinaltak, hogy OK, visszarugta a labdat a kapu fele, majd elrugas utan atallt a masik csapatba es visszavette maganak a lasztit. Igy aztan megint konnyen lehetett golt loni. Ekkor ujabb szabalymodositas volt, es mar nem engedtek a jatekosok atallasat az ellenbe.
Na azota jatszak ugy a focit, ahogy most.

lapi 2.1 2008.06.11. 18:00:44

sziasztok!!!! :D

pont hazaértem a meccsre. csak a legfontosabbról: a les a foci conditio sine qua non-ja. ez különbözteti meg, s egyben emeli a többi sport fölé. nézzétek meg a kézilabdát. les nélkül igencsak egyszerű játék (bocs, tulok), a kosárlabda ezzel szemben számolhatatlan, elinflálódik a gól. a jéghokisok, mint új sportág lenyólta a lest a fociból. ki is jutottunk az 'a' csapatos vébére! :DDDD


tipp? nálam: 1-1.

lapi 2.1 2008.06.11. 18:02:53

hölgyi, olvastam. :DDD válaszolok is rá. csak nem tudom, mikor.

lapi 2.1 2008.06.11. 18:08:57

ez hülye tipp volt. hogy mennek a portugálok...atyaisten. látszik, hogy deco végigpihente a szezont a barcában!

test subject #28 2008.06.11. 18:34:49

nagypályán jó a les! anélkül nem létezne se "gyönyörű indítás" se "szöktetés". kispályán nem hiányzik ott meg lesen állni jó :)

nonestvolentis 2008.06.11. 19:22:31

Nem volt egy csúnya támadás... :)

nonestvolentis 2008.06.11. 19:24:12

Én azért behoznám Kollert ,ez a Ricardo nem egy nagy ász a beíveléseknél..

lapi 2.1 2008.06.11. 20:30:37

nagyon jók a portugálok.... nagyon. csak ki ne essenek a 8 között 11-esekkel. papírforma szerint a horvátokkal játszanak, persze ez sem biztos.

nonestvolentis 2008.06.11. 21:38:24

Ott a helyünk az EB-n!!!!
:DDDD

lapi 2.1 2008.06.11. 23:52:09

hát fletó qrva jó volt és még őszinte is. ritkaság a politikában.

hölgyválasz 2008.06.12. 07:01:44

hát fletó qrva jó volt és még őszinte is. ritkaság a politikában"

Bruhhhhahhahhahhaaaa :DDDD LOL:DDDD
Bakker, bár ezt tegnap írtad be, de ma rontottad el /vagy dobtad fel?/ ezzel a reggelemet!:DDD
Lapi, amellett, h leszögezem, igen kedvellek és nagyraböcsüllek/ elvétve még csodálni is bírlak:)/, na de azért minden nem józanságnak is van határa !:D

Várom a tótában nem csak kisfiúsan ámulatba esett szavaidat, de _valós_ , statisztikai számokkal alátámasztott érvelésedet, _Nonest_ és _Pasztira_ való válaszodat!

Mert ahogy Te számonkéred tőlünk a miért OV és miért Fidesz IGEN ? akkor én ugyanúgy követelem Tőled, MIÉRT Fletó? Csak nem az olyanokért, mint a tegnapi ?!?!? / még hogy őszinte...!Ja, az ellenzék farbarugdosásában, ja, abban aztán az!/
Az ui. számomra nix érv, hogy ő látja az
5.-6. lépést! Milyet? A járókereteset, vagy az amputáltat?
Demagóg folyvást pofázása, populizmusa mellett persze elegánsan megfeletkezik /te is/a tényleges tartalomról, mipötsömet tettek le ezek ebben a 4/6/ évben az ország asztalára, könyörgöm ?!?!
Paszti jól megfogalmazta odaát....!
Sorold! az elmúlt évek konkrét adatait, tényeit, miben épült ez az ország imádott Fletód alatt ?!?
/az elqúrásokat majd én magamravállalom, csak hogy teljes legyen a lista, jó?/
És miben fog/na/, ha 2010-es győzelem neki?
/a népeknek meg újabb 4 év rémálom!/
Jesszusom Lapi...!

Na azért jó reggelt és napot majd Mkinek!

lapi 2.1 2008.06.12. 07:37:07

jó reggelt! :D

hölgyi, te is pont olyan jól tudod, hogy kedvellek, és a politizálásnak semmi köze a személyes kapcsolatokban. normális emberek között legalábbis. most akkor röviden válaszolok a felvetésetekre, amit paszti foglalt össze tegnap a twá-án, ha jól értem.

akkor mégegyszer elmondom:

1. ha kormányválság van és a társadalom egy része előrehozott választásokat igényel akkor szvsz a magyar választónak két dolgot van joga tudni:

mi az ország reális helyzete, melyek a legégetőbb problémák?

a politikai erők milyen megoldási javaslattal rendelkeznek?

gyurcsán helyzetelemzése ismert. tegnap is világosan elmondta. nem rébuszokban beszélt és ha a tartalmi azaz érdemi mondanivalóját vesszük, annak megértéséhez a te, paszti etc intellektusához képest nagyságrenddel lejjebb figyelő honfitársaink is megérthetik, mi-a-faszt akar ez az ember és a mögötte álló párt.

nem ismétlem meg, de a tegnapi interjú lényege nem az volt, hogy villogott-e a szeme a min.elnöknek, vagy hogy szilviának szólította krizsó szilviát. mondjuk, ha rózsikának szólította volna, akkor sem az lenne a lényeg, hanem olyan apróságok, hogy nem akar eltérni a konvergencia-tervtől, hogy nem hajlandó hozzányulni a szociális kiadások főszámához, nyugdíjak svájci indexálásán. télleg nem akarom megismételni, mert én nem egy szóvivő vagyok.

nézzük a fidesz mit ajánl? semmit. be van szarva. paszti leírta már jónéhányszor, persze, hogy ovi nem áll elő a farbával, mert szétszednék.

ez egy álláspont. at enyém meg más. ha télleg mély válságban van az ország és a fidesz előrehozott választásokban látja a kiutat, gondolom illene elmondaniuk, ők mit csinálnak, ha felhatalmazást kapnak.

nem bonyolult feladat. be kell menni a krizsóhoz és ő majd kérdez, lehetne rá világosan válaszolni.

ehhez az egész fidesz vezérkarnak egyszerűen nincs bátorsága. beszartak, ami valószínűleg a korábbi két választási kudarccal magyarázható.

én meg nem szeretem a sunyi és beszari politikusokat. persze nehéz is hat év ennyire stupid politizálás után.

most érvényes a kdnp ajánlata a 30 e huf/nyugdíjas kifizetésre? frakciószövetségben ez véletlenül csúszott ki harragh és sümjén száján a sajtó előtt?

semmi baj, szavazzatok a fideszre. én csak annyit mondok, bianco csekkre szavaztok, de ez is okay.

csak kicsit zavar, amikor úgy csináltok, mintha nem értenétek meg a világos beszédet. mindegy, ad még interjút a fickó. fussatok majd neki mégegyszer.

tehát mégesgyszer szeretném világossá tenni. zessék teljesen nyugodtan ovira, vagy semjénre szavazni. a protest voks is pont annyit ér, mint pl az enyém, ami nem protest.

én meg akkor is azt mondom, ezeknek a fiuknak, lányoknak a fideszben semmi sem szent, ha hatalomról van szó. az teljesen rendben van, ha pl beszaratunk mindenkit az eü finanszírozási reform és minden más okán, majd követelünk előrehozottat, de kurvára nem áruljuk el, mit csinálunk, ha hozzánk kerül a kormányrúd.

mondjuk engem már nem is nagyon érdekel. röhögök a fideszen, mert aki másnak vermet ás (direkt nem vermest írtam), maga esik bele. 2010-ben. :DDDD

huncut kis füllentő fidesz....

bár lehet, hogy végül semjénék futnak be, akik első intézkedésként kinyomnak minden nyugdíjasnak 100 e huf kárpótlás a nehéz évekért és megemelik a tesco pénztárosok fizetését 80%-kal. vasárnak meg nem vásárárolgatunk, hanem megyünk imátkozni. LOL!!!! :DDD

szép napot mnkinek!

whipy 2008.06.12. 09:19:52

liidiiia meg az osszes nehez vizsgam hatravan. 3. a tobbit mind megcsinaltam. holnap megyek mikrobiologiabol, ahol 7 tetelt kell huzni, 2 beugrot utana meg meg 5ot a profnal. ugyh 8tol tessek ramgondolni legalabb delig(:

amugy a tobbiek is tobbnyire ugy allnak mint en, de en ezen mar nem is idegesitem magam, eleget idegeskedtem az elmult 5 felevben es mar kurvara belefaradtam h egyfolytaban szopatnak azaz igazsag.

Gecc 2008.06.12. 09:30:54

Jo reggelit!

Szep napnak nezunk elebe...
1. Kezdtem avval, hogy elutaltam az APEH-nak 474e forintot, hogy a nyuggerek es az ingyenelok belolem eloskodhessenek.
2. Meg kell botovalkoznom, ami nalam egy tortura.
3. Orvoshoz kell mennem, mert faj a hatam mar lassan 1 eve, es kezdem unni. Miota Lapival egy huron pendulok sejtem is az okat, es ezen ok visszahat a multamra is... Miszerint is balos vagyok, tehat gerinctelen, de ez csak 1 eve mutatkoztt meg eloszor. Addig ugy gondolhatta a jo Isten, hogy ad nekem egy eselyt.

Amennyiben nem jelentkezem delutanig, elhalalzotam!

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.12. 09:42:28

Whipykém, télleg együttérzek....! Komolyan !
Egyik koll.nőm gyereke szintén OH, képben vagyok.
Borzadály! Akkora meló egy 2 -es is, hogy majd' belegebed a kölök, pedig eszes, és nem is egy lustafajta.

S akkor mindezekután oda lett züllesztve az orvostársadalom, ahová...

Kitartás szegényem, próbálj, próbálj valahogy megküzdeni nem csak a bazi anyaggal, hanem önmagaddal is, megbékélni azzal, hogy ez van, változtatni úgysem bírsz rajta, viszont az állandó idegesség előbb-utóbb frusztrálódottá zülleszt, tudom, baromi könnyű ezt innen mondani, és mégbaromibban nehéz megvalósítani, de kérlek, azért próbálkozz!
Sok sikert ehhez és a vizsgáidhoz is, hajjrá , hajjrá whipyke !!!!
Üdv:)

lapi 2.1 2008.06.12. 09:42:53

legalább 2010-ig húzd ki gecc et!!!! :DDDDDDD adj hálapénzt és meggyógyulsz!!!!

lapi 2.1 2008.06.12. 09:43:39

hajrá whippy, hajrá hölgyi!!!! :DDDDD elkések...

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.12. 09:50:46

Geccke!

Hátfájásod tünetcsoportjai bár valószínűek, de azért inkább most komolyan vennélek !:DD

Sztem vmi rossz tartás lehet csak, netán enyhe lordosis? Vizsgáltasd ki csak magad alaposan, jól is nézel ki, ha már ebben korban elkezded, mi lesz majd, ha beüt az " igazi élet", család, gyerek, na azokat cipelni is tudni kell a hátadon!:)

Remélem, semmi komoly!
Várom a helyes diagnózist! Értesíts majd minket, jó?

Üdv.

Gecc 2008.06.12. 10:10:30

Holgyi

Koszi az aggodast.
Jah, ennel komolyabb a dolog persze, meghat ha gerinctelen lennek, akkor nem is tudnek jarni.
Giliszta lennek, vagy valami ilyesmi... :-D

A helyzet az, hogy mult evben tavasszal eldoltem egy kozel 200 kilos mocival, allohelyzetbol, oszt megprobaltam visszafogni a dolesbol, valszen akkor nagyon durvan meghuzhattam a gerincem, mert utana 5 hetig meggebedtem, ugy fajt. Most neha-neha elojon, de kezd idegesiteni.
Szal meglasssuk mit aszond a korzeti, mar ha ellat ugye, merthogy nem otthon vagyok, oszt nemtom mi van ha nem a vesz helyzete all fenn, hanem csak neminemu "gerinctelenseg". :-D

Rossz omen, hogy borotvalkozaskor penget csereltem, es szetmetszettem a pofamat! :-D

liidiiia 2008.06.12. 10:47:03

sziasztok,

gecc, mondd azt, hogy már borotválkozni se tucc, annyira az idegek, a fájdalom időnként, hátha sürgősséginek veszi. nade nade, azért ez eléggé rosszul hangzik, remélem, hogy semmi télleg komoly, meghogy gyógyítható könnyen, szóval szólj télleg, hogy mi van!!!!!!!!!! m'kay?

jenőke 2008.06.12. 10:57:48

liidiiia 2008.06.11. 15:03:04
Én nem emlékezem elvaratlan beszélgetésre, de nem is tartom kizártnak, hogy mégis.
Amikor olvaslak, nincs hiányérzetem, de ez másokra nem feltétlenül igaz. Példákat nem sorolok, mert lehet, hogy így is számon kérik majd.
Örömmel vettem, hogy írtál.
Egyébként sokszo hiányzok (igazoltan) vidéki munkáim miatt. Olyankor sajnálom magam.(de nem nagyon)

lapi 2.1 2008.06.12. 11:05:46

szia lidia! :DDDD gecc et-sal k-vonalon 24 órás kapcsolatban állok. ezt még (k-vonal) kimentettük anno a köztársaság téri kazamatákból. a valóság, hogy gecc et-at a párt a nyugati határvidékre telepítette ideiglenesen. az a feladata, hogy a tudati lazítás mellett nyisson nekünk menekülőútvonalat, un "féregjáratot" hollandia irányába, ha mégsem fletó győz 2010-ben, azon menekülünk a holland nevű fekete lyukba. a szadi kilépése óta kicsit többet van kint a terepen, ami érthető. a hátfájás a sok alagútásástól van. :DDDD

ps: gecc et. én fogorvoson kívül utoljára 26 évesen vizsgáltattam ki magam, ezért nem vagyok egy minta, sőt... nem is értem miért vagyok még életben, amikor annyi előre kitervelt merényletet elkövettem már magam ellen.

szal minden szart komolyan kell venni, ami fáj, mert az a szervezet határozott jelzése, hogy eljött a hálapénz-fizetés ideje! :DDD

vigyázz magadra, bakker.

liidiiia 2008.06.12. 11:06:34

whipy, eccer a popper péter, aki az orvosin is tanított, szal ő mondta, hogy az OH nem diák, a szó klasszikus értelmében, hanem veszélyeztetett, űzött példány, akit valójában védeni kellene mindaz elől, ami most rá vár, ha bekerül a nagy egyetemi gépezetbe. szóval nagyon drukkolok!!!!!!!!!! amit az idegeskedésről hölgyi mond, abban nagyon nagyon igaza van sztem is.(az van, hogy az idegesség csak tovább rontja a dolgokat, ponthogy nem segít, mert elfáraszt. én aztat szoktam magamnak mantrázgatni ilyen helyzetekben, ami persze nem oldja meg, de segít azért rajta valamelyest, csökkenti, hogy "lesz-ami-lesz, én minden fölösleges félelmet kipakolok az életemből." ha aztán a félelem gyün,mer mért ne gyünne lehetetlen helyzetekben (is), akkor ezt mondogatom, ha kell sok100szor, mert jobb eztet mondogatni, mint félni (olyan helyzetekben, amikre nincs valós hatásom, pl vizsga, betegség, stb...) és ikább nem gyártom a katasztrófa szcenáriókat a kútfőben, vagy legalábbis próbálom nem gyártani, hanem eztet az 1 mondatot mondogatom mindég ilyenkor.) minden jókat!!!!!!!!!!

lapi 2.1 2008.06.12. 11:15:39

whippy, te sokkal okosabb + szorgalmasabb vagy nálam, pedig én sem vagyok tökhülye, csak fletófan. :D viszont vágom, hogy az ember csak fejlődik, mert már nem olyan gyakran küldünk máglyára olyanokat, akik azt mondják, a föld kerek és a nap körül kóvályog és nem lapos, ami körül a nap forog. pedig pont úgy látszik. szal ne szarj be, mert fletó sem azt teszi, mégis van helikoptere. az a másiknak van, bár eladta.

szal "fel a fejjel, sztrovacsek!" mondta tuskó hopkins, aki meg mindkettőnknél okosabb volt. :DDDD

az a lényeg, hogy holnap gyere haza, mert már nagyon hiányzol itthon mindenkinek!!!!!!!!!

a vizsgáidért meg továbbra sem vagyok hajlandó szorongani. meg fogod csinálni. ha nem most, akkor legközelebb.

liidiiia 2008.06.12. 11:17:38

szia lapi :-)))) , azért ez megnyugtató, hogy 24 órás kapcsolatban vagytok gecc et-sal, pláne vészterhes időkben!!!!!!! :-DDDD , orvoshoz sztem fontos elmenni, pláne, ha majd whipy is az lesz!!!!!! :-)

+ezt csak halkan, neked súgom (mert twa-n is, itten is olvastalak benneteket, de tőlem már csak ennyi telik ovi vs gyéef ügyben, szal nekem már nincsenek belső erőforrásaim ovi-gyf politikához), de szóval a jobboldal szerintem se fejtette még ki, politikailag-gazdaságilag: hogy pontosan hogy és mit akar, és teljesen egyetértek veled abban, hogy ezt felhozod.
Valami ellen küzdeni és valamiért küzdeni nagyon nem ugyanaz. Mindenesetre a múltkori jobbos kampány annyira negatív volt, hogy szerencsére nem akkor jelent meg ez a cikk: Halászó majmokat találtak indonéziában ( index.hu/tudomany/blog/2008/06/11/halaszo_majmokat_talaltak_indoneziaban/ ) :-DDDD

itt a politikai viccem (persze lehet, hogy szakállas, és csak nekem új).

Gyurcsány meg Orbán utaznak Pécsre a 10-es IC-vel. A kabinban rajtuk kívül csak egy testőrnő utazik velük. Amint a vonat egy alagútba ér és teljes lesz a sötétség, hallani lehet egy csók cuppanását és egy pofon csattanását. Kirobog a vonat az alagútból, és Feri ott ül lángvörös arcát a kezébe temetve. Vajon mit gondolnak a kabinban ülők:
Feri: - Ez a köcsög Viktor, tutira lesmárolta a testőrcsajt és erre én kaptam a taslit...
Testőrnő: - Feri le akart smárolni, de eltévesztett a sötétben és Viktort smárolta le, erre biztos a Viktor lehúzott neki egy sallert..
Viktor: - A következő alagútnál megint kezet csókolok magamnak és újra pofán verem ezt a köcsögöt!!!
:-D

lapi 2.1 2008.06.12. 11:20:55

:DDDDD léptem. és a viccet meg sem hallottam. :DDDDDD

ps: az a testőrnő volt, aki szitává lőtte azt a szerencsétlen hülyét anno?

jenőke 2008.06.12. 11:25:59


Elsőször: ne ess kétségbe. Ez nem olyan rossz ómen. Képzeld el fordítva, vagyis, ha nem a pengét cseréled.
Másodszor: nem vagy egyedül. Igaz, én biciklivel dőltem fel, ugyancsak álló helyzetből. Beszélgettem, elegánsan indulni akartam, de nem vettem észre, hogy az első kerék egy kisebb gödörbe épült bele. Ennek már hat éve, de nem tudom feledni, mert azóta fáj a vállam, és időnként a karom sem tudom emelni rendesen. Miután túlélésre játszom, orvoshoz nem!
Még valamit: Viszont az óta nem ülök motorra, mióta folyékony (még meleg) kátrányba sikerült elmerülni, menetirányra merőleges elcsúszás eredményeként. Hetekig rézbőrű voltam, mert a kátrányt ugyan disznózsírral le lehetett sikálni, de cserébe vörös lett a bőr. Tartósan. Ennek semmi köze a politikához.

Gecc 2008.06.12. 11:33:44

Kedves Mindenkikek, akik aggodtok az egeszsegemert!

Az orvost megjarva nagyon rossz hireket kozolt velem. Sajnos nem halalozok el a kovetkezo nagyon sok evben... persze csak a hatam miatt nem, mert ettol meg orvul a fejemre dobhatnak egy zongorat az OV fanok. Csak onnan tudom, hogy ok voltak, mert kozben a sokadik emeletrol a Szekely himnuszt eneklik. :-D

Szal az orvis megaszonta, hogy ne hipohonderkedjek mar! Na jo, nem ezt mondta, csak eppen a diagnozisrol aztat allapitottam meg, hogy lehet hipohonder vagyok (gondoltam is rogton nyotok egy hipohonder blogot, de szerencsetlensegemre ilen mar van, pfffff!). Adott valami joooo draga kenocsot meg 2 jooo draga gyogyszert, oszt szedjem kenjem, mintha csak hájjal kenegetnenek. :-D A gyogyszertarat messze el is kerultem, lofaszt fogok megvenni ennyi gyogyszert. :-D
Bar aszonta ha a tunetek nem mulnak, akkor menjek vissza, oszt elkuld rontgenre. Ejjj, de mennek mar nyaralni, errol jut eszembe! :-D Asszem majd jovo honapban megveszem... ugyis tudom, hogy nem segit.

hacsaturján 2008.06.12. 11:37:17

vigyázz, mert az ilyen kenőcsök merevedésgátlók!

Gecc 2008.06.12. 11:40:47

Jenoke

Katranyban megmartozni? Uhhhhhhh!
Az egesi serulesektol parazok a legjobban.
Ez hany eve volt? Meg most is latszik a helye, voros maradt a borod az egestol?

Gecc 2008.06.12. 11:42:59

Hacsa

Tapasztalatbol?
:-D

Ha merevedesgatlot szeretnek, akkor felpattanok Genyorazo Marika honlapjara es megnezem mit nyilatkozott kisse habos szajjal Kovinak! :-D

jenőke 2008.06.12. 11:43:10

Gecc · gecc.blog.hu 2008.06.12. 11:40:47
Kissé félve írom. Valamivel több, mint harminc éve.

liidiiia 2008.06.12. 12:01:26

gecc,
az tök jó, hogy első blikkre eztet mondja (pappolja ugye :-) ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ddddde sztem a gerinc iszonyú fontos, hogy ilyen bölcsességeket mongyak, és lehet kéne gyártatni róla azért helyes kis belső röntgenfotókat is, hogy biztosan minden okés. hmm? + min a kenőcsök. (hacsa csak viccelt, ugye :-D , vagy lehet pont az ellentetje az igaz, és a sárga irígységből monta...) naszóval, legyen szíves tessen az úr vigyázni magára!!!!!!!!!!! :-)

hacsaturján 2008.06.12. 12:03:18

az egy másik kenőcs :))))

liidiiia 2008.06.12. 12:11:54

hacsa, :-DDDD , mostmár biztos vagyok benne, hogy ez lesz az a másik kenőcs valójában, jó szemem van az irígységre... :-DDD

liidiiia 2008.06.12. 12:13:01

jenőke, szia :-) , örülök, hogy te se érezted úgy akkor, hogy félbe maradt a beszélgetésünk, utólag akkor bántam, hogy nem szóltam neked időben, hogy majd később válaszolok. szegedet én is szerettem anno nagyon, kisgyerekként. :-)

Gecc 2008.06.12. 12:22:32

Lidia

En is szivesebben jartam volna egy vegleges diagnozisert (rontgen stb), igy meg most koltehetk egy rakas penzt olyanra, ami lehet nem is segit. Nemtom mi legyen... jah es meg ablaktorlo lapatokat is kell vennem a kocsira. Elet az ilyen? :-D

Az viszont biztos, hogy most becsurok egy adag csilisbabot az arcomba ebed gyanant. :-D

liidiiia 2008.06.12. 13:01:58

gecc, :-) jóétvágyat! :-) én éppen most ebédeltem (paella :-D ). sőt, a cseresznyék annyira úgy néztek ki, hogy nem tehetők el másnapra már :-) , hogy altruizmusból megettem egy egész rigórajnyira amúgy jutó adagot. még a fülemre se akasztottam, pedig az hozzátartozna a normális cseresznyeszezonhoz :-) .
én eccer korcsolyával estem el durván olyan 5 éve, mert gyerekkoromban egészen tökjó volt az egyensúlyérzékem, és ez elszállt azóta, de erre a korizás alatt döbbentem rá csak, amit adhoc akkor elkezdtem 10-15 év kihagyás után, és hátraestem, mint egy darab deszka. kívülről állítólag humorosan... aztán az volt, hogy eléggé fájogatott még fél év múlva is (és nekem meg egy rokonom halt meg úgy, hogy súlyos, de elég jó százalékban, bár nem 100%ban gyógyítható betegsége volt, amivel, amikor észrevette nem ment el dokihoz, csak olyan 5 év múlva, és akkor már késő volt, és gyerekkoromban a tesómnak meg nekem ez volt az egyik nagy paránk, hogy láttuk eztet a folyamatot nála, meg aztat, hogy megbánja, hogy időben nem ment el.) szóval engemet is elküldtek kori után, hogy nemkomoly, de aztán én visszamentem, hogy nekem az a gyanúm, hogy mégis, meg nagggyon fáj... (mondjuk nem fájt brutálisan, de akkor is) +sztem az életben csak azt a fájdalmat kell megszokni, amit nem lehet feloldani, gyógyítani, mer van amúgy is mindig egy csomó nehézség is, minek eztet tetézni olyanokkal is, amiket esetleg ki lehetne rakni a life-ból.

az ablaktörlőhöz már nem is tudok mit mondani... :-)
jóétvágyat :-)

Gecc 2008.06.12. 13:33:00

Lidia

Nah errol az eseses dologrol az Ivan Iljics jutott eszembe. Letrarol le, oldal beverese, elrakosodas. Amiota elolvastam en is parazo mindenfele beutodestol. :-]

Meg nem is ettem cseresznyet (dedimamam ugy mondta mindig, hogy cseresnye) ebben az evben. Annyira nem is kivanom. Epret viszont meg mindig nem tudtunk szedni, mert ganaj az ido.

Az ablaktorlot lemertem, keresunk jot a katalogusban, csak ammeg nemetul van, aszt meg niht ferstée! :-D

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.06.12. 14:40:05

Gecc, menny el vmi jó sportmasszőrhöz. Én eccer másnaposan paintballoztam egy gyárépületben félrészegen, 2 óra alvással a hátam mögött. Na ez az amit nem javaslok. Első menet legelején, kapásból beleszaladtam egy kb. 3 méter mély gödörbe, aminek rendkívüli "szerencsésen" érkeztem az aljára, mégpedig nyújtott páros lábbal és nyújtott hátgerinccel álltam bele az esésbe, tehát tompítás nélkül érkeztem, kb egy betongerenda ruganyosságával, mondhatni túlságosan talpraesett voltam! :DD
Hát akkor nem röhögtem, két fájdalom volt, az egyik, úgy kb. a bordakosaram alulról 3madik csigolyájából szétáradó baljós belenyilallás, a másik a két tüdőcsúcsomból érkező, szintén belenyilalló, éles fájdalom. Szóval a tüdőcskéim megpróbáltak leszakadni a helyükről, de a rekszeizomzat nem engedte nekik, hanem görcsösen összerándulva a helyén tartotta őket. Ennek következtében viszont nem kaptam levegőt 1-2 percig, utána is csak erőlködve, nagyon lassan és hörögve. :)))
Na ilyen állapotban másztam felfelé egy létrán a likból, miközben rámbukkant a szemfüles ellenfél és szétlőtték a hátam! :DD
A tüdők úgy két hónapig fájtak ha zöttyent a busz vagy akármi erőhatás kifejtődött rájuk, de az elmúlt magától.
A gerincem viszont az ominózus csigolyánál fájt mint a barom, nem múlt el, aztán végül 3 masszázzsal kiszedte egy 60 év körüli öreglány, és azóta is, kb 4 éve, pipec.
Orvoshoz, nemtudom sztem nem nagyon éri meg elmenni, inkább valami focicsapat gyúrójának a privát rendelésére. Vagy orvoshoz is jó végülis, de kizárólag fizetős rendelésre.
Ezt onnan tudom hogy tavaly kiment a vállam egy szerencsétlen wakeskate baleset következtében, marha viccesen nézett ki, volt tükör a kórházban és így kinyomta a bőrt a felkarcsontom feje(humerus asszem) előrefelé. :)))) Azzal aztán lehetett volna gyerekeket riogatni! :D
Nos a doki visszarakta a vállam az mondjuk profi volt. Utána mentem a rendelésre ahol eléggé félrekezeltek, mint utólag a fizetős magánrendelésen volt kegyes elárulni a doktor "úr". A szerencsém az volt hogy nem tartottam be a doki utasításait, így aztán nem lett durva az izomsorvadásom. A tét olyan csekélység volt mint a kéz részleges bénulása. Alsó vagy felső laesio vagy mi a túró :). Ennek következtében alakulhatott volna ki az ún. "majomkéz" :DD ami a kéz rendellenes tartásában nyilvánul meg. tehát így lóg mint egy monkeynak. Kicsit se voltam pipa a dokikra... Meg mindezt csak onnan tudom, hogy utánajártam, a dokik egy szót sem mondtak soha csak az első aki az ügyeleten visszarakta, ő figyelmeztetett hogy vigyázni kell mert le is bénulhat a kéz.
Bocs hogy ilyen dagályosan fogalmazok, de annyira nincs kedvem dolgozni hogy csak na.... :D

Üdv
Body :D

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.06.12. 14:41:45

Jaj! Sziasztok! Ez az elejéről lemaradt, ez a szemét blogmotor leharapta!!!! ;))

Gecc 2008.06.12. 15:27:16

Test

Eccer voltam masszornel, asszem 2 eve, es felbaszott, hogy a draga gatyeszomat osszeolajzota avval a sikamlos citromszagu szarral. Azota sem tudjuk kiszedni belole.
Akkor megfogadtam, hogy tobbe nem fekszem egy masszor keze ala sem. (Egy 10 pontos csajjal kivetelt tennek... de felo, hogy ammeg nem lenne jo hatassal ram, csucsosodas ugyileg :-D )
Azert koszi a tanacsot... lehet meg ravetemedek, ha ugy lesz.

"Azzal aztán lehetett volna gyerekeket riogatni! :D"
ROFL!

Engem egyszer gyikka valtoztattak, de mar elmult.

liidiiia 2008.06.12. 15:32:22

test, szia :-) , hű..., ez ké(s)z horror. talán az, hogy jó orvoshoz kell mindig elmenni, én is csak JÓ orvost értettem szimpla orvos alatt. a rossz orvos egy gonosz sarlatán. atyavilág... nekem a kábé 8 év alatt felfedezett lisztallergiám hasonló történet, hogy mennyi hülyével összehozott a sors mire meglett, hogy mér halódtam annyit. mondjuk ennek nem volt visszafordíthatatlan kockázata, mint egy bénulásnak. brrrr...


gecc :-) , izé, nem olvastam az ii-t. a dédpapám is így halt meg, csak őt nagyon és sokszor összeverték, szegénykémet.

az eper szerintem banánnal együtt turmixnak az igazi :-) , vagy tejszínhabbal. a cseresnye :-) viszont nekem nagy favorit a la natur is, bármelyik bugris rüszüt lekörözöm abban, ahogy rávetem magam egy szép nagy tálra belőle, és ezt most a mennyiségre értem inkább, ha ezt tanúk előtt (t)eszem. mondjuk annyi, hogy én kiköpködöm a magokat. persze lehet a rüszük is, ezt most nem is tudom hirtelen. :-)

Gecc 2008.06.12. 15:40:29

Lidia

A ruszuk siman lehagynak cseresnye evesben, ezt bizton allithatom. Sot! Mindekozben meg a krumplit is melle csocsaljak, es kozben nagyokat rofognek. Neha megallnak egyet visitani, víííííííí, majd korbeneznek, nehogy egy masik bugris tarsuk lenyulja a mannat eloluk. :-D

liidiiia 2008.06.12. 16:54:35

gecc, :-DDDDD :-) na jó, igazad van, én télleg nem pont így eszem a cserit, haha. :-)

erről a lélektanilag is teljesen pontos leírásról eszembe jutott, hogy eccer a nagyszüleim nyáron kiskomondorokat neveltek, ezek ilyen 30cm-s hólabdák voltak akkor még, 11 db. nem volt elég tej a mamakutynak, így aztán kiegészítést kaptak kisvályúban, de vagy 2 hét volt, mire megtanulták, hogy a kaja nemcsak onnan jön, ahol önti az ember, hanem ott is van, a vályúcskájukban. Mindenesetre addig azt csinálták, hogy ahonnan öntötte az ember oda másztak fölfelé egymáson, szemükkel az edényt megcélozva, és ahányan csak fértek, akár ilyen méteres élő kutyatornyot is alkotva fölfelé, mert mind bele akart mászni ugye az edénybe, és ahogy magasodtak fölfelé, az ember egyre magasabbról dőtötte a tejet. és ezért kellett mindig valaki, aki öntötte nekik a tejet, és valaki, aki folyamatosan bontotta le a kutytornyot és dugta őket sorba a vályuhoz, úgy hogy a pofácskájukat egyben bele is nyomta a tejbe, hogy eszméljenek rá, hogy az is kaja, mert ha ez a fázis elmaradt akkor 2 másodpercen belül a toronyba voltak újra önbeépítve a már lebontott példányok is. :-)

jenőke 2008.06.12. 17:00:13

A sógoro egyszer átpakolta az ágyát a szoba másik oldalára. Reggel csörgött az óra, kipattant az ágyból és agyrázkódást szenvedett el...

Gecc 2008.06.12. 17:05:24

Lidia

Elkepzeltem a jelenetet, foleg nagy szormok kutyakkal, megint ra kellett jonnom, hogy a kiskutyak nagy alatalnossagaban mind szeleburdik. :-D

lapi 2.1 2008.06.12. 18:23:50

sziasztok! :DDD
hoppá, srna!!!!!!

lapi 2.1 2008.06.12. 18:35:18

én minden hsz-t becsületesen végigolvastam, gondoltam, elmesélem én is, hogy estem be tótgyulával a gödörbe szeged közepén, amikor ital hatására azt hittük át bírjuk ugrani, ami józanul sem lett volna egyszerű feladat, de ekkor ezt olvastam:

"A sógoro egyszer átpakolta az ágyát a szoba másik oldalára. Reggel csörgött az óra, kipattant az ágyból és agyrázkódást szenvedett el... "

ez fokozhatatlan, jenőke.... :DDDDDDD be is dugulok egy időre.

Pelikán · http://ferologia.blog.hu/ 2008.06.12. 20:34:20

Sziasztok!
Nyertek a horvátok, ez jó, kikaptak a németek ez még jobb.
Éljen fletó és az apró klán megbonthatatlan rokonsága.
Üdv Pelikán

liidiiia 2008.06.12. 20:49:22

lapi, csak nem bírtam ki, írtam 1 hszt a twa-n, így most némi szolidaritás érzésem is van (nem lapulok...), de asszem ennyi is a politikai enerdzsim. szép estétet. :-)

Gecc 2008.06.12. 21:15:14

Lidia

Ettem ma cseresnyet! :-D
Monnyuk nem krumplival, meg kozben nem visitottam, víííííííí :-D, de azert faja volt. A szomszed nenike hozott a telekrol. :-]

nonestvolentis 2008.06.12. 21:22:49

Lapi, ezeket ne vedd személyes támadásnak, engem tényleg az érdekel, hogy van-e racionális magyarázata még a Fleto-fan létnek?
Ezért próbálom az érzelmes elvi témák felől a viszonylag steril gazdasápolitika felé vinni a témát, ez utóbbinál (elvileg) elég objektív adatokból lehet kiindulni.
Most ne is válaszolj különösebben, majd vizsgák után összeszedem a gondolataimat jobban e témában, de becsszó, hogy engem a másik oldal megérte motivál ilyenkor.

Csak hogy egy példával érzékeltessem: tök érdekes volt, hogy kb magyarország felének Őszödről nem az volt a véleménye, hogy hazudtunk-elkúrtuk-böszmeség, hanem az, hogy most mégre csinálni akar valamit. Erre azt mondom, hogy a maga rendszerén belül egy értelmes álláspont.
Szerintem ez a várakozás nem annyira jött be, részben azért, mert betojt az ős-MSZP, részben azért, mert kiugrott a szadesz.
Az, hogy Fletó az államférfi, OV, meg egy K-európai suttyó, az így önmagában kevés. (ahhoz, hogy megértsem a dolgot)
Na de jegeljük a politikát, ilyen meleg nyári estéken különösen jól jön.. :D

liidiiia 2008.06.12. 21:37:52

gecc, az fini lehetett. :-) én 3 félét tudok megkülönböztetni, a germezdorfit, ami nagyszemű és ropogós, van egy kisebbféle cseresnye, ami nagyon fekete tud lenni, ez későn érő, és ez elég édes, de van egy enyhe kesernyés utóíze is, és van egy 3. féle, ami mintha a kettő között lenne.
amikor születtem, ültettek a "tiszteletemre" :-) egy fát, ami germezdorfi cseri volt, de sajnos kipusztult már, pedig az alatt üldögéltünk sokat anno a suttyom kutyusommal, aki mellesleg télleg most, hogy belegondolok, mintha emlékeztetne a rüszüdre, mínusz a vííííí és a konnektororr természetesen. :-) van cserimagköpési rekordod véletlenül? :-)

hölgyválasz 2008.06.12. 22:04:51

Sziasztok!

Geccke, du. miattad ugrottam be, és ki aztán megnyugodva, láttam oké minden. Csak írni nem volt időm akkor, de most nem mulasztom el, hogy aszondjam, ennek őszintén örülök!
Még ha szét is bírnék robbanni néha tőled, meg lapitól, azért az aggódásom őszinte volt !:)
Ugyanis nagyon jól ismerem - na jó, nem a hát-, de a derékfájást!
Nekem egyszer volt egy kis sérvem, de az aztán meggebsztő!
Abban biztos voltam, hogy nálad ilyes nem lehet, akkor biz' nem tudnál itt órákat, naponta, ücsürögve :)

Nem tudom, milyen kenőcsöt kaptál, nekem is felírtak anno + gyógyszert, előbbi szart sem ért persze, a végén egyik ismerősöm ajánlotta az un. tehéntőgy-krémet, nah kérlek, az aztán úgy lezsibbasztott, hogy se a tőgyemet, se a faromat nem éreztem :))))
Viccen kívül, az bevált.
De persze nem attól gyógyultam meg, hanem vmi felsőbb segítség jött, tudom...
És az nem Fletó volt !:DDD

Gecc 2008.06.12. 22:08:02

Lidia

Germezdorfi cseresnyenk nekunk is volt azon az aldott telkunkon, ami sajna mar nincs meg...
1 hatalmas fa volt, es a legjobb volt, hogy ocsemmel ott ultunk rajta fel napot, egyik agrol a masikra maszkaltunk, oszt ropogtattuk befele az edes cserkot. A fa sajnos nekunk is kihalt. Erdekes amugy, mert akkortajt mindenkinek kihalt ott a kornyeken. Es csak a germezdorfi. Meg aztan van a cseresnyenek es a meggynek egy parasztmod fertozo es termeketlenseget okozo gombaja, ugy hijjak monilia, aztat csinalja, hogy atteleles utan jol megszallja a viragot, es az raeg a gyumolcskezdemenyre. Aztan nem lesz belole cseresnye se meggy. Szal ez is meg az altalanos kihalas a kornyeken tonkrevagta a fat...

A rekord hosszat nem jegyeztem fel, de nagyon messzinek tunt. Lehetett vagy 618 meter... :-D
(Mar egymillioszor megfogadtam, hogy nem esek tulzasokba... ) :-D

Gecc 2008.06.12. 22:26:58

Holgyi

Koszi szepen az aggodast.
A tehentejet szeretem, frissen, forralva, aztan lehutve kortyolgatni. :-]
Emlekszem amikor eloszor ittam (Papa rokonsaga mind falusi, jarkaltunk hozzajuk kiskoromban, mostmar csak ritkan), aztan mondtak, hogy igyak. Eloszor odzkodtam tole, merhogy mondtak nagyon mas, az en pösti izlesemnek nem biztos, hogy bejon, meghat van, aki akkorat fosokazik tole, hogy a klotyo banja meg a vegen :-D . Eloszor csak megnyaltam, mint kecske a sot :-D , aztan azonnal le is horpintettem, olyan fincsi volt.
Nah hat ez itt most egy kis nosztalgija volt... :-]

Gusanyival kapcsolatban pedig ugyaaezt tudom neked mondani, mint Lapi. Az eletem 2%-at teszi ki a politika. A masik 98%-at a varjak, malacok, macskak es tasman ordogoknek, illetve mas bugris/suttyom allatoknak szentelem. :-D
Ugyhogy nem kell felrobbanni, max csak legyinteni... karizom gyakorlatnak sem utolso, ideglevezetonek megjobb. :-]

lapi 2.1 2008.06.12. 22:47:50

bocs, de a nagyobb lányomék ma este jöttek meg írországból, szal nincs idő netre. holnap. jóéjt mnkinek. :DDDD

nonestvolentis 2008.06.12. 22:52:37

Pedig Malac nagyon be van sózva Árpinál... :D

Jó éjt!

liidiiia 2008.06.12. 23:09:12

gecc, akkor a felettünk lakó rigót lekörözted, mert az csak olyan 15 métert köphetett, igaz lefelé, ami könnyebbség valamelyest. :-) + Jaja, ez is olyan cseri fa volt, amin lehetett jókat fenn lébecolni. :-)))

én is jóéjtet kívánok, itten meg majd nanoméretű szörnyek próbáltak az otthonomba betörni, mégcsak nem is életek, mert nem felelnek meg annak a 3as definek, hogy szaporodni tudnak+fenntartják magukat+és határral belső egyensúlyuk van, ami különbözik a környezet egyensúlyától, mert ezek nem tudnak szaporodni, és gazdaszervezetet keresnek, sajnos épp engem szemelve ki. szóval nagy csat dúl itten, de egyenlőre csak az energiaszintem bánja, és 6-7ezer pzs (mer én se nem túlzok sose :-) ), de reményeim szerint az éj csendes árnyán az én hófehér és vörös seregem győz reggelre. :-)
jóéjtet :-)

Gecc 2008.06.13. 00:27:54

Lidia

Tudtam en, hogy a rigok mindenfele armanykodassal probalnak rekordokat dontogetni. A rigok ismerve a newtoni torvenyeket azonnal be is vetettek legnagyobb fegyveruket a cel erdekeben, magat a GRAVITACIOT!

En azonban nekifutassal, belelottem a horizontba. A mag meghajlitva a teret es idot szagoldott celja fele, majd a viragagyasban, volt hogy a borso agyasban landolt. No azert ilyet nem hagyott maga utan:
www.youtube.com/watch?v=yYgEwXWilUc
de majnem...

lapi 2.1 2008.06.13. 07:27:15

jó reggelt! :DDDD

"Lapi, ezeket ne vedd személyes támadásnak, engem tényleg az érdekel, hogy van-e racionális magyarázata még a Fleto-fan létnek?"

ne hülyéskedj, nonest. nagyon pontosan értem amit mondasz a belpolitikáról, ahogy azt is értem, amit malacka, vagy pl paszti mond.

az van, hogy a szadi kilépésekor mondtam, hogy júniustól (szdsz elnökválasztás) kurva izgalmas lesz a politika, mert akkor új helyzet áll elő.

olyan kurva sokminden van a fejemben, hogy beszorítottam magam az időhiányba. hol twá-án pofázok, hol meg itt. egyszerűen imádom a focit, úgyhogy nagy bajban vagyok, plussz a hétvégén ki szeretném nyomni az új postot. ez min 8 óra tiszta játékidő, de van amikor több.

mindez persze nem panasz, inkább tobbzódás, mert a foci mellett a politikát is szeretem.

itt van mindjárt ez az ovi vs fletó dögunalmas vita. csakhogy most helyzet van.

lehet ősztől akármi. :DDD

liidiiia 2008.06.13. 09:05:01

jóreggeltet :-)

gecc, :-) ez a meteor elég nagy, mindenesetre ilyesmi után rózsásabban látom az itteni időjárást, mer legalább van, plusz próbálom elképzelni, hogy a majdnem ilyet hagyott maga után az sokkal kisebb, mint a malydddnem.
A mi cserifánk is olyan vala, amin fenn lébecolt az ember, és alatta hullottak a magok ilyenkor, csak vigyázni kellett, mert nagyon könnyen törtek az ágai, ellentétben az almafával, ezért a természettudományos központot már inkább az almafán hoztuk létre a tesómmal, bár a meteorjelenséggel asszem nem foglalkoztunk. a cseresnyefa így a kávéház és cuk-rázda szerepét töltötte be eccerre, ha napközben munka közben átugrottunk oda (rá). :-) mondjuk annak a fának mindegy lenne már a meteor, kivéve, ha van reinkarnáció. :-)

lapi 2.1 2008.06.13. 09:58:09

szia lidia! nagyon vigyázzunk magunkra, mert péntek 13!!!!!!
szegény whippy, mondtam neki, hogy nem vagyunk babonásak, de vagy csillagos ötöst kap, vagy kivágják, mint macskát szarni. én is pokrócba csavart lábbal gubbasztok a pincében és rettegek a földrengéstől. mert azért péntek 13.... az nem babona, az maga a rettenet!

ma mind így végezzük!!!!

www.youtube.com/watch?v=IZ1WTl0dj18

liidiiia 2008.06.13. 10:12:20

szia lapi :-DDDDDD , ha földrengést érzessz közeledni: azonnal gyere fel a pincéből, oda hurrikánkor kell menni!!!!!!! földrengéskor ki kell szaladni az utcára!!!!! viheted a pokrócot is, viszont nem kell pokrócbacsavartlábbal szaladni, mert még beviszik a mentők az embert, ami szintén épület, onnan meg újra ki kell szaladni! :-D

hacsaturján 2008.06.13. 10:13:36

bazmeg lapi, régóta mondom, hogy a mi korosztályunk csodákra lett volna képes más közegben és anna néni még minket akart abortálni! kész röhej! méghogy "üvegházi nemzedék" ! :)))

Gecc 2008.06.13. 10:43:56

Jo reggelit ilyen kesoi delelottben!


Lapi

A Pirelli reklamrol rogton egy regi VW reklam ugrott be.
Oszt megint rohogtem egy jot! :-D
www.youtube.com/watch?v=J_Lmf6vZXgY

Gecc 2008.06.13. 10:48:24

Pentek 13-an meg az is elofordulhat, hogy atombomba szalad az olunkbe!
Erre aztan egy kis propaganda filmmel szolgalnek mara.
Duck, and cover!
www.youtube.com/watch?v=C0K_LZDXp0I

Vagy egy vulkan kitorese sem valoszinutlen! Alkalmazzuk ugyanezt a technikat!
www.youtube.com/watch?v=_6ZFkmloarg

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.06.13. 11:55:13

Ugyanmár, mi ez a riadalom? Egy Fletó-Fannak tudnia kell mi jön péntek 13-a után, péntek 14-e! ;))

lapi 2.1 2008.06.13. 12:47:11

és ebbe te olyan biztos vagy, test? :DDDD

liidiiia 2008.06.13. 12:47:42

szia test, épp válaszoltam neked meg malackának nála. :-)

nonestvolentis 2008.06.13. 13:18:20

Na ez az igazi gáz, most kilépve az itthoni kakasviadalból..
www.fn.hu/kulfold/20080613/megbukott_lisszaboni_szerzodes_irorszagban_191521/

Amit Merkel az utóbbi két évben elért, és beindította az EU motorját, most megint lefullasztották.
Komolyan mondom ezeket a notórius vétó-országokat ki kéne szavazni...

lapi 2.1 2008.06.13. 13:25:05

lidia, ezt írtam, hogy ebbe és már ebben sem vagyok biztos. plusz esik az eső. rettegek, hogy a kagylózabáló franciák me este leverik a hős hollandokat. bár a franciák pont most nyitották meg a munkaerőpiacukat. bár gecc et. joggal mondhatná, minek?

káosz lesz az új post címe. jó lenne 13. án kinyomni. ebben a pillanatban DIREKT a hir tévére kapcsoltam és 13.13-at mutata az óra. puzsér robi nyomja és szilveszter láthatólag nem ért semmit a belpolitikából, ő inkább zongoraversenyekben erős. de ki lehet a 3. fickó? egy elvis presley, aki magyarul beszél!!!

a király mégis él!

elvis csintalanra utal és cinikus, szilveszter hárít. puzsér levezeti, ha egy fidesz közeli cég "megvenné" az szdsz frakciót, hogy buktassa meg a kormány, az minimum 22 millió huf/ képviselő.

ezt nem mondja komolyan, de mégis, bár elvisz azt mondja 22 mihály. ez a millió nép-nepzeti szlengben. 1 mihály=1 guriga (szoci) = 1 milkacsoki (szdsz). lehet, hogy elvis azért tud magyarul mert mdf szimpatizáns.

elvis szerint fletó húzza az időt és el fog menni a maldívra jet-skizni.

most komolyra fordulnak a beszélgetők, bár elvis azt mondja "lendvay néni". mondjuk elvis sem 20 éves. puzsér szerint a jobboldal csodavárásban él, marad fletó. szilveszter nem hisz robinak, aki szerint nem bukik fletó, megya is csak azért ment, mert nem is akart maradni.

péntek 13.

postolok tovább.

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.06.13. 13:54:51

Lapi, 14-e nélkülünk is meg lesz tartva, szóval biztos vok benne, de én már amúgyis csak ex-fletófannak számítok, mert ez az új irány már nem jön be. Én a régi öszödi ferencet csíptem csak. :)

liidiiia 2008.06.13. 13:58:35

szia lapi :-DDDD , írjad!!!! a káosz érdekes címnek hangzik. :-)
-elvtárs, alszik már? -jelentem alszok! :-D

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.06.13. 14:06:59

Szia Lidi! :D olvastam, de most halaszthatatlan közfeladataim ellátása miatt egyenlőre távozom, mint a min.elnök!

liidiiia 2008.06.13. 14:12:24

szia test, 1általán nem sürgős, ellentétben a halaszthatatlan közfeladatokkal! :-)

Gecc 2008.06.13. 15:19:40

Oszodi Ferenc...
Asszem ez lesz a gyerekem neve... ha lany lesz akkor is. Na tessek le is tusszentettem, szal biztos igaz.

De meg az is lehet, hogy ha fiam is lanyom is lesz, akkor ugy hivom oket, hogy a fiut Pálnak, a lanyt meg Inkának. Oszt a jatszoteren majd ugy hivom oket gyulekezni, hogy pálinka gyertek ide!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.06.13. 16:22:30

Lapikám!

Ma összeütköznek a favoritjaink!

Franciaország-Hollandia!

Igazi európai foci kb. 18 négerrel:-)))

Azééé azt sajnálom, h a narancsmez rajtatok lesz, rajtunk meg csak kék.... mondom CSAK kék:-)

Nekem is kéne már vmit leraknom, de egyelőre érdekesebbek a hosszú hsz-ek, meg még úgyis tart az EB, meg full kiírom magam mindig a tótánál, meg ma estére már úgyis megvan a programom: DVD nézés..:-DDDDD Alig várom, van-e extra!?

Azéééé eléggé ledegradálták Árpit, mert a tv-s stáblistán első volt, mint "forgatókönyvíró", ezen meg csak 3. helyen, mint "szövegíró". Namostan a kettő nem egészen ugyanazt fedi.

Üdv. Mkinek!:-)

lapi 2.1 2008.06.13. 16:34:51

pesszimista vagyok malacka. kikapunk a csigazabálóktól, mert péntek 13. láttad már az igenis, miniszterelnök úr! c. angol sorozatot. bakker, ez kurvajóóóó (m1 most) ilyenek vannak benne:

- roger problémákkal van tele.
- pedig nem látszik rajta.
- mert még nem tudja.

:DDDD

Gecc 2008.06.13. 16:36:05

Malac

Extra... :-D
Milyen ertelemben?
DVD-s, vagy DVD nezes utani?

Ha ma kipicsazzak a franszoákat, hat igen csunya veguk lesz valszen. A rómaiakat csak elverik, de meg mindig ott vannak a mammamíjja csikvocsento olaszok (monnyuk eddig 0 ponttal).

Gecc 2008.06.13. 16:40:01

Lapi

Ez a sorozat nagyon LOL! :-D
Meg fiatalabb koromban lattam az osszes reszet.
Nemtom tudod-e, de Margaret Tacher kedvenc sorozata volt.

Gecc 2008.06.13. 16:42:12

- Csak egy kerdesem lenne... kik tudjak meg a kulugy titkait?
- Ez nagyon egyszeru... a Kreml-ben.

:-D

lapi 2.1 2008.06.13. 17:56:52

vágom, bakker:

- azért a sajtónyilatkozatokat nem eskü alatt tesszük, paul.

lapi 2.1 2008.06.13. 17:59:07

olaszok nyernek, mert péntek 13. én meg a románoknak drukkolok.

tippem: 3-0 olaszországnak.

a norvég bíró meg úgy néz ki, mint fantomas! még egy rossz ómen...

lapi 2.1 2008.06.13. 18:03:54

cess tesó, bocsáss meg, de felülemelkedek a jogos nemzeti sérelmeken és kulturális fölényünk ellenére is én azt mondom egy olyan csapat, amelyiknek ilyen szép a meze, a kapusát popa-nak hívják és a boss, a szöv kapitány egy picurka! haát vazze, ráadásul viktor a keresztneve.

egy picurka viktor, ha csörgedezik az ereiben kis szittya vér!

malacka, gondold át, kit favorizálsz ma? ne hagyd, hogy a libsi kék megtévesszen. gdp is viktoréknál növekszik jobban. higgyünk a számoknak és hajrá románia!!! :DDDDDDDD

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.13. 18:52:43

Sziasztok!

lidia:
Egy obligát Szilvásvárad projekt volt a kölkökkel. Nagyobbik kistulok osztálykirándulása volt, de jött a kisebbik is. Első nap szalajka-völgy kisvasút progi volt, másnap pedig Eger várát vettük be. + sok fürdés, foci, csocsó, este buli. Ez volt az utolsó év az alsóban.

Jól sikerült az egész, három dolog is hagyott mélyebb nyomot:

1., Szalajka-völgy
a, Nem is tudtam, hogy a muflonokat csak az XIX-század végén telepítették be Magyarországra.
b., Létezik egy nagyobb létszámú tengeri muflon-populáció is. (Legalábbis a tájékoztató táblán a Fekete-tenger közepén is volt egy piros folt, ahol.. :)

2., Egri vár - börtönmúzeum
Szintén ismeretlen volt előttem a köpködőkaloda, mint középkori büntető-eszköz léte. Megnéztem, még a google sem adott rá találatot. Most már legalább egy van. :) (Külön szóba írva több találatot is hoz a kereső, de nem ezekről van éppen szó.)
Egyébként ez egy macskanyelv-alakú cucc, kb, az alábbi képet tükrözzétek képzeletben a képen szereplő tárgy alsó pontjára. Ezt azok az asszonyok kapták páros büntetésképpen, akik egymással perben-haragban álltak, a többit a neve alapján alapján el lehet képzelni.
mek.oszk.hu/02100/02115/html/img/2-737a.jpg

3., Maradva a várban, lehetőség nyílik a kazamaták megtakintésére.
a., Itt megtekinthető többek között Bornemissza Gergely tűzkereke _működés közben_. A működés közben annyit tesz, hogy a lehető leggagyibb módon a kiállított _álló_ kerék (kb. 1,50 magas) elkezd füstölni, majd három fázisban villogni. (Itt a 9-10 év körüli cartoon network-ön szocializálódott állomány nyenyegni kezdett.
b., Kicsit odébb egy igazi ágyút is "elsütöttek", ami abból állt, hogy (az ágyú ugye adott), némi füstölgés + mp3 szintű durranás. Az aprónép kínosan rötyögött.
c., Feljebb egy szinttel a zidegenveztő elmagyarázta az ún. füles-bástyák forradalmian új jelentőségét, hogy tudniillik segítségükkel kereszttűz alá lehetett venni az ellent. Kicsik kussban, tulok hangosan nyerítve röhög. Majd a várudvaron, rögtönzött előadás keretében szemlélteti, hogy miért is volt _valójában okos_ találmány az a bizonyos fül. (A gyerekek nem hülyék, + látttám már a gyűrűk urát is, megértik hamar)
d., Hozzzátartozik még a kazamatához egy rácson túli dob, 4, azaz négy szem, ragasztóval rögzített borsószemmel (falvájás észlelése, ellenjárat bontása, falrobbantás meghiúsítása, ugye).
e., A lapi!dáriumon csak átrobogunk, a vezető türlmetlenül néz tulokra, amikor az még a metszetrajzokat is képes szemügyre venni.

f., Csak reménykedni merek, hogy erre a kazamata-cuccra nem túl sok közpénz ment el.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.13. 19:28:13

lapi: én értem és érzem a foci szépsgét is, de hidd el, hogy a kézilabdában is legalább annyi öröm leend. (Hogy más ne említsek, a női szakágban már a nyújtás-bemelegítés megtekintése is minimum esztétikai gyönyört okoz) :)

Itt persze nem lenne értelme a les alkalmazásának, hiszen a pálya kicsi és a büntetőterületre a kapuson kivűl más nem léphet be. Bár valóban létezik lerohanás intézménye, de ezt csak az igazán szemfülesek és intelligensek tudják alkalmazni. (Pl Katarina Mravikova /a Hangya/ a tavalyi Fradiból.) Sajnos ma már Ő is a Győri ETO-t erősíti.

De a tavalyi Fradi - ETO, ami a bajnokság utolsó fordulója volt és bajnoki címről döntött, minden jelenlevő számára egy életreszóló élményt adott. A Fradinak csak a győzelem volt a jó, döntetlen esetén még a Győr a bajnok. Öt perccel a vége előtt az ETO 3 góllal vezetett.
A tábor felett kint a molinó "Poklot csinálunk, hogy a mennybe jussatok!"

A győriek nagyképűen, aranyszínű mezben + az AUDI Hungária nemzetközi viszonylatban is hatalmas pénzével a hátuk mögött léptek pályára.

Az utolsó két Fradi-gólt az Hangya dobta, aki akkor már aláírt a Győrnek. Egy góllal győztünk.

www.youtube.com/watch?v=UuJZem6MNt8&feature=related

Én láttam már a fiúkat a BL-ben, a Newcastle ellen, sorolhatnám még, de életem legnagyobb sportélménye mégiscsak ez volt.
Így megy ez.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.13. 19:43:24

Nagyobbik kistulok az mondja, hogy a Gigi Buffon a világ legjobb kapusa. Hát, ez a visszanyúlás mindenesetre nem volt gyenge.

nonestvolentis 2008.06.13. 19:59:14

Hát, innen nehéz lesz továbbjutni.
Gigi tényleg nem volt semmi azzal a kezes-lábas védéssel... :DDD

nonestvolentis 2008.06.13. 20:00:55

Ja, és most már 50 pontot vesztettem az olaszokon az iwiw-es fogadásaim során... :S

Gecc 2008.06.13. 20:08:00

Monnya meg nekem valaki, hogy a romanok miert szorostalpuak!!!
Azon felul, hogy tenyleg szoros a talpuk, node miert lett nekik szoros a talpuk?

lapi 2.1 2008.06.13. 20:11:46

szeva tulok! mindenekelőtt mond meg a kistuloknak, hogy lapi ezt évek óta mondja a konamiban. a románoknak drukkoltam, de az olaszok mennek haza. nyilván tulünnepelték a vébé címet, neki ez az eb nem jön be. két meccsután ez 99%-ra látszik.

megint csak szégyenkezem, tulok, mert én hat hetet töltöttem szakmai gyakorlat fedőnévvel egerben nagyon komoly bevetésen. azért választottuk néhányan, mert semmi közünk nem volt a városhoz amúgy, ám inni nagyon szerettünk.

hiányoztál a kocsmából, kösz a beszámolót. :D

direkt megvártalak az új post-tal, aminek a címe megvan. most kiszivárogtatom, viszont nem mondok határidőt.

www.youtube.com/watch?v=viTt4m65bSc

persz ez lidia miatt van, az eszköz meg az eszmei mondanivaló a lényeg. biztos a kiránduláson ez nem jött ki, de nagy a belpolitikai káosz. :D

lapi 2.1 2008.06.13. 20:15:45

jaj gecc et, hát ezt sem vágod? nekik medve volt az ükapjuk, nem egy székely lófő!

nonest, ezekre az olaszokra ne fogadj. del piero már a vébén is túl volt a zeniten, az elődöntőben nagyon összekapta magát, itt meg örülhetett, hogy nem fújta be fantomas a lest a gólnál. mit töketlenkedett a kapus előtt? matterazzi nem tudja feldolgozni, hogy basztatta zizut és viccesen ad haza.

nonestvolentis 2008.06.13. 20:18:12

Mit gondolsz Lapi, a Kárpátok braziljai fogják megnyerni az EB-t? :DDD

Gecc 2008.06.13. 20:24:50

Oszt a farkasnak is szoros a talpa, megsem roman.
A rozsomak is szorostalpu, asse roman.

Eppen mostand mondjak, hogy a rendorok szakszerutlenul lottek le egy lovat, ami nem szorostalpu, hanem patas (mint OV, masok szerint persze, mert en nem ordogozom le!). Aztan hittak hentest, az lemeszarolta, bar nem kolbasznak. Aztan most meg faszan nyomoznak, hogy faszt vegzik ki a lovat szakszerutlenul, miert nem hivnak allatorvost!
Nah... hat remelem eletfogytiglanra itelik a rendoroket. Igazabol azon csodalkozom, hogy nem konnygazoztak le a lovat... lehet azert nem sikerult leloni, mert gumilovedekkel lottek (pedig tilos), meg a szemet is kilottek! EZEK KICSINALTAK A LOVAT! SZEMETEK! Vagyishogy nem csinaltak ki! Szemetek!

lapi 2.1 2008.06.13. 20:29:02

jaj tulok, csak poénkodtam a kézilabdával, de a jó csajokat a röpisek között találod. én ismertem anno kézis csajt (nem úgy), mindig olyan érzésem volt, hiába jó nő, ha járnék vele, sohasem bírnám kidobni, mert nyomban agyonverne puszta kézzel. brutális egy játék. úgy vagyok vele, mint a vizilabdával.

nagy meccseken (vébé, olimpia) megőrülök értük, de lejjebb már nem bírok rápörögni. viszont mindenkit nagyon tisztelek, aki bármilyen sortért lelkesedni bír. különösen a curling szurkolókat csodálom. nem vicc, de egyetemitstaként jártam sakk ob meccsekre is. az beszarás jó, pláne amikor elemeznek utána. én segghülye vagyok a sakkhoz, bár bíróként a fűtővel sokat játszottam a kazánházban. kiélezett partikat vívtunk, mert ő is max két lépést bírt kiszámolni, többnyire azt is rosszul, ezért ilyen 3-2- es eredmények jöttek ki. annyira élveztük, pedig mondtam neki: gyulám azért nem bírunk remizni, mert addig valamelyikünk úgyis benézi a királynét, vagy a másiknak a végén marad négy parasztja egy ellen, ami a logikus cseréknek köszönhető. vagy a krikett. három országban ha ismerik a rohadt bonyolult szabályokat (mint a bridge, de itt labda is van), viszont egy meccs eltart vagy egy hétig. :DDD

lapi 2.1 2008.06.13. 20:37:25

nonest, most ez a szimpátia rangsorom:

1. hollandia forever
2. horvátország (mert a rohadékok nekimentek a németeknek 2-1 után is, eszük ága sem volt beállni bekkelni, még egyet akartak vágni a németeknek.
3. portugália eddig a legjobb és legszebb foci. és messza a leglátványosabb. deco újra a régi!

románokat csak a négy közé várom.

de ha ma a franciák győznek, magamba roskadok. péntek 13.

lapi 2.1 2008.06.13. 20:55:13

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!

liidiiia 2008.06.13. 20:59:42

sziasztok :-)

lapi, tök jó volt olvasni a hsz-ed malackánál, isten látja lelkem (ami egy tök jó film is), szal én nemcsak üres frázisokból mondom. a bennem élő időnként (időnként???) kicsit (kicsit???) sótlan, máskor meg az élet minden terhét átlátó komorkás füles is ilyenkor nevet, még életkedve is lesz. :-DDDD télleg. Szóval mondjad csak meg léccivi, hogy mi a lótúróér hatok én rád despirálóan vagy anti-inspirálóan vagy rosszul vagy káoszt okozóan vagy mindegyik??????!!!!! :-DDDDDD


tulok, azért arrafele szép tájak vannak :-) , + h.társ is nagyon szereti a kézilabdát, mer egy ideig, de még gyerekként, versenyszerűen csinálta, de érdekes módon nézni télleg csak a női kézit szokta. :-)


gecc, oké, hogy pál és inka, de mi van, ha 2 lány?
piroska anna? :-D

Gecc 2008.06.13. 21:02:40

Lidia

2 lany nem kell. 2-vel babazni eccerre? Vaaaaa! Az egyiket inkabb eladom!

Gecc 2008.06.13. 21:42:35

Lapi

Ha ez igy megy tovabb, bejon a pentek 13 omen... kurva franciak hogy toljak a 35. perc ota. Nehogy mar nyerjenek. Atterek az explorerre! :-D

lapi 2.1 2008.06.13. 22:02:06

van persie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lapi 2.1 2008.06.13. 22:07:33

van der saar KIRÁLY!!!!!!! kiskutyám majdnem megtámadott, akkorát ordítottam. hogy lerohantuk a gallokat!!!! lidia, mert amikor olvasom a hsz-eidet, fogom a fejem, hogy ezt én így nem bírnám kicizellálni, szal tökbunkónak érzem magam. de ez nem baj. káosz azért, mert ezt igértem, meg belpolitika (az nem lesz benne).

és igaza van várhidinek, behozzuk a románokat is, a franciák meg az olaszok kulloghatnak haza. holland-horvát döntőt vizionálok, mert a szegény portugálokat majd kiütik a németek a 8 között.

lapi 2.1 2008.06.13. 22:14:03

henry meg zseni, de ROBBEN. GÓÓÓÓÓÓL!!!

test subject #28 2008.06.13. 22:35:07

GO NETHERLANDS :DDD

lapi 2.1 2008.06.13. 22:36:28

bakker, 3-3 fával aláztuk a vébé döntősöket. hihetetlen, ha ezután sem legalizálnak fletóék!!!

_DDDDD

nonestvolentis 2008.06.13. 22:38:04

Te jó ég mekkora meccs volt!!!
Ez a végén is basszus, elképesztő gól.

Ehhez kell rohadt nagy bátorság, 1-0-ás vezetésnél behozni egy bónusz csatárt szünetben.

Heeeenri mit hagyott ki bakker egy-egy ellen.

Fú. Kész vagyok... :DDD

Gecc 2008.06.13. 22:38:41

Ez a meccs gyonyoru volt. Pedig en nem szeretem a focit...
Az utolso gol elott hosszabittasban mar ugye mennek a hollandusok elore, mondom na mekkora lenne mar ha ez is gol lenne? :-D Tyassssz, oszt mar bent is volt, szakadtam a rohogestol! :-D

lapi 2.1 2008.06.13. 22:39:13

várhidi a foci fletója!!!!!

nonestvolentis 2008.06.13. 22:39:17

Lapi, ha ezen múlik a válogatott játéka, akkor bizony támogatom a legalizálást... :DDD
Sőt, még kötelezővé is tenném, ez már VB-cíbet jelentene... :P

nonestvolentis 2008.06.13. 22:42:01

Forgatókönyvek:
1)Románia nyer Hollandia ellen, olaszok-franciák mennek a levesbe.
2)Románia Hollandia döntetlen, románoknak lesz 3 pontjuk, francia-olasz ha döntetlen ugyanúgy kiesnek, ha nyer valamelyik, akkor továbbjutnak
3.)Hollandia bezúzza a románokat is 5-1re, olasz francia döntetlen, mindenkinek 2 pontja lesz a 3. helyen.
Na ez lenne az igazi vicc... :D

Gecc 2008.06.13. 22:42:10

Varhidi az osszes sutyesz szakerto kozul a legertelmesebb, es meg ert is hozza. A tobbi egy rakas ganaj!

liidiiia 2008.06.13. 22:48:27

gecc, pedig legalább legálisan lehetne a táskádon hello kitty!!!! (perszehogy nekik, a 2 lejánykádnak vinnéd hivatalosan!! persze...) :-D

lapi,
"lidia, mert amikor olvasom a hsz-eidet, fogom a fejem, hogy ezt én így nem bírnám kicizellálni, szal tökbunkónak érzem magam"
lapi, én meg sótlannak magamagam. szítiszta kálvinista refi őseim jutnak eszembe, a fekete nyakig zárt ruháikban, a szinte kopaszra kontyba leszorított hajukkal, amint a hófehér, makulátlanul tiszta templomba ülnek, oszt komolykodnak, mert az élet nem derűre való, és a bűn ottand kezdődik, amit élvezünk, lettlégyen az bármi, mer az élet kérem munkára és komol gond--olatokra való!... naszóval a sótlanságom rögvest be is idéződik, amikor belegondolok a te humorod mellett az enyém hiányába. szerencsére általában olyan jókat nevetek, hogy ebbe a 2ségbeesésbe önnönmagammal kapcs ritkán hullok bé. de azért nemcsak ma jutott ez eszömbe!
békepipa? :-DDDDDDDDDD

liidiiia 2008.06.13. 22:59:44

tulok, nekem nem jön le, hogy miért köpködőkaloda az? egyik kezük meg egyik lábuk volt azoknak a szegényeknek benne? vagy kettejüknek? vagy hogy? és mér köpködő? sajátos...

lapi 2.1 2008.06.13. 23:01:24

peace & pipe? bármikor!!!!

télleg imádok röhögni, apám mindig mondta, fiam te teljesen infantilis vagy!

mire én:

www.youtube.com/watch?v=rAivJzbaokI&feature=related

lapi 2.1 2008.06.13. 23:02:09

pipe az nem is pipa...

lapi 2.1 2008.06.13. 23:05:53

és nem erre gondolunk, mert rögtön jön ovi és adótcsökkent már júliusban!!!

www.youtube.com/watch?v=zaiFu3BpwIU

liidiiia 2008.06.13. 23:14:07

lapi, :-DDDDD , +na az a csecsemő!!!! szerencsére még nem rögtön alvás előtt vagyok :-D

nonestvolentis 2008.06.13. 23:17:21

Én a románok helyébeh új himnuszt vezetnék be:

www.youtube.com/watch?v=60og9gwKh1o

Ezt lehet lelkesen dalolászni... :D

liidiiia 2008.06.13. 23:49:04

én is jóéjtet :-)

liidiiia 2008.06.14. 00:38:03

gecc, haha, megnéztem vagy 10szer, az amikor belenéz a fekete!!!! konnektorokkal a kamerába! nagyon nagyon aranyos. a mud phobiához meg nincs is mit hozzátenni, haha. vííííííííííííí :-)))))))))

Gecc 2008.06.14. 00:40:49

Tudtam, hogy tetszeni fog! :-D
Milyen mar, hogy a ruszu fobias a sarra! Oszt csak a mellso labain van egy kedves kismeretu zold gumicsimma. :-D
Hat ez nagyon jo. Kar hogy nincs hozza forraskod, mert beposztolnam magamhoz.

Biztos mindig vesznek majd neki nagyobb meretu csimmakat, ahogy novoget.
Nagyon bugris! :-D

Gecc 2008.06.14. 00:44:34

Azert nagyon bugris :-D, mert csak a mellso labain erzekeli a sar fobiat, a hatsokra nem is koncentral. Szerintem nem is tudja, hogy vannak hatso labai. :-D

Na jo ejt! :-]

liidiiia 2008.06.14. 00:51:33

jaja, pont ilyesmiken derültem én is,
hatalmas egy példány :-DDDDD
jóéjt :-)

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.14. 02:06:09

Én kérek elnézést, de péntekpóker volt; most így visszatámolyogva a kocsmafelé, látom, hogy bezárt (ha lehet ezt értelmezni ezen a halmazon), szóval reggelfelé jönnék vissza, válaszolva a nekem címzett felvetésekre;

Amolyan sika kasza érzésem van:

Bujkálva közelebb megyek
Most a házhoz
Látom a melegét
Orrom ablakához
Nyomom, hogy érezzem
Is, és ne csak lássam
Ennyi kis orrnyomot
Már régen nem találtam

Mint ezen az ablakon
A magamé mellett
Látszik, hogy ez a ház
Másoknak is kellett
Abból a sok forintból
Amit éneklésért kapnak
Boldogan énekelnek
Míg csak meg nem halnak...

lapi 2.1 2008.06.14. 07:02:00

jó reggelt! :DDD

tulok, nem szóltál a kaszáról (póker), amiből arra következtetek, tegnap vesztettél. :D

én megnéztem ovit az estében és megnyugodtam.

ez az ember a görögöknek drukkol!!! na b+, az egyetlen anti-focit játszó csapat az eb-én. imádom görögországot, de aki a görög csapatot szereti nézni....

:DDDD

hölgyválasz 2008.06.14. 07:59:22

Szomorkám lassan széthagyott,
-szegény szivek-
de most belibbentem legott,
serény hívek,
kiknek kívánok szép szombatot!:)

Tulok, itt erre az ad hoc kis nyúlfarkincára tiéd inspirált, kipöttyent belőlem, csak úgy, / mondjuk olyan is :)/mert nagyon tetszett a fentid, nyilván saját.
A befejezés meg telitalálat !:)))
Én mindig értékeltem, ha van valakiben ilyesmi véna, én is meg-megcsapolom magamét néha,
s bár csak cseppekben csurog, agyam ilyenkor lázasan jár, lábam meg csak ácsurog :)

Tegnap nem jártam semerre, csak Malacnál reagáltam egyet Lidire, azt fontosnak tartottam, /busszus, hsz/cm2 -ben vetekedve lassan Lidi és Lapi méreteivel, ami- lássuk be mi hárman, ja bocs, test is szétterült teljes nagyságában !:D- malacnak bazi feladat és türelemjáték lehet, míg lereagál mindannyiónkat :D/ szóval sehová nem írtam, de egyébként up álhír, no érzelmi lejtő, csak épp fáradtság és foci, meg itthoni tesz-tosz, bár nem mintha ma másként lenne.
De majd biztos jövök, egyszer, ......esetleg,......talán....:)))


Üdv Mkinek !:)

lapi 2.1 2008.06.14. 08:11:27

szia hölgyi! :DDDDD most szeretném azt mondani, hogy te x.p. költő reinkarnációja van, de nem jut eszembe egy sem akit passzolna. mert sem petőfi, sem ady nem illene az egyéniségedhez. (józsef attilát meg nem bírom jobbosnak elképzelni! :DDDD.)

több költőt pedig nem ismerek, ezeket is csak azért, mert a pénzeken rajta vannak. amennyire emléxem józsef attila komcsi volt, ezért tették fletóék a 20 ezresre. pedig pont úgy néz ki a költőóriás, mint a deák tér felülről.

úgyhogy te hölgyi reinkarnációja vagy és ez így van jól a világnak! :DDDD

Gecc 2008.06.14. 10:00:30

Jo reggelit!

Az epervasarlashoz valo keles, reggel 7-kor... erdeklodes hianyaban elmaradt! :-D

Ennek oka egyben az is volt vala, hogy a fejem eppen dung-dung golyokkal bombazta a nemet hadsereg. A jobb orrlukam is bedugult!
Most pedig kezdek magammal valamit... ha a jo szomszed elott nincs itt az oreg eper arus holgy, akkor irany a piac. Remelem a sok naplopo nem nyulta le az osszes epret! Ja es oldalas is kell! :-D

hacsaturján 2008.06.14. 10:21:54

mán reggel megjártam a piacot, epret nem vettem, mert muff íze van, az meg ölég illúzió romboló, viszont a pilisben vadul érik az erdei szamóca, nyílik a margaréta, nincs is jobb, mint ottan fetrengeni csak az a baj, hogy mások addig összeszedik előlem a vargányát.

lapi 2.1 2008.06.14. 10:37:10

hella! én meg reggel láttam, hogy konrád sokat heverészik és nézi az eget, verebes meg nem érti. :DDD

hacsaturján 2008.06.14. 11:13:52

hűbazmeg, csúcs vót, amikor a verebes kijelntette, hogy ő értelmiséginek tartja magát, de ezt most nem érti. akkor én lezuhantam az ágyról a röhögéstől, szegény konrád meg feszengett, mert ő mégsem zuhanhatott ki a fotelból egyenes adásban. :)))))))

Gecc 2008.06.14. 11:24:09

Nincse' eper, aszontak a piacikofa nenik! Vege a szezonjanak is, ami meg van, az rohadt... nem ajanlotta megvetelre. Aszonta ne fog jolesni.

hacsaturján 2008.06.14. 11:39:37

biztos én is olyan epret vettem a múltkor, amin a kofa néni már sokat ücsörgött, aztán azé vót olyan...

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.14. 11:52:59

jó 'pot!

lapi: értem én a viccet, nyugi. A krikett szabályait azonban én sem. Meg úgy általában ezeket a trópusi játékokat (állunk fél órát, fél perc rohangálás, állunk fél órát) mint a baseball, krikett és társai nem is nagyon szeretem. Ellentétben a kézilabdával, ugye. :)

liidiiia:
"nézni télleg csak a női kézit szokta"
naugye, hogy ugye? :)

kaloda: a linkelt képen egy egyszemélyes alkalmatosság van, az úgy működik , hogy egy nyak + két kéz helyezendő el benne. A köpködőkaloda ennek a duplázása, a két delikvens egymással szemben foglal helyet, Nyak, kéz, kéz, kéz, kéz, nyak sorrendben. És akkor mehet a neve szerinti meccs.

hölgyi: jaj, kedves, vagy, de én ilyet nem bírok kisajtolni magamból. Ez Lovasi (Kispál és a borz), még '94-ből. A szám címe Sika, kasza, léc. Ami a gitározást, kasszához járulást és a művház elhagyását, a hakni folytatását jelentené.
(Ez talán még Gecc rajongói korszakába is belefér)
a teljes vers itt:
www.kispalesaborz.hu/#id=6&k=4&s=45
(a "nem járok meg mélységeket" rész, az egyik személyes kedvencem)

lapi: a póker tegnap kisnyereségű volt. (a söröket természetesen nem számoljuk a szaldóba, az mérlegen kívüli tétel)

JA, a nemjobbos költő:
bakker, neki köszönhetjük a "Nem, nem, soha!" szlogenünket is! (mondjuk, nem a legjobb verse)

József Attila: Nem, nem, soha!

Szép kincses Kolozsvár, Mátyás büszkesége,
Nem lehet, nem, soha! Oláhország éke!
Nem teremhet Bánát a rácnak kenyeret!
Magyar szél fog fúni a Kárpátok felett!
Ha eljő az idő - a sírok nyílnak fel,
Ha eljő az idő - a magyar talpra kel,
Ha eljő az idő - erős lesz a karunk,
Várjatok, Testvérek, ott leszünk, nem adunk!

Majd nemes haraggal rohanunk előre,
Vérkeresztet festünk majd a határkőre
És mindent letiprunk! - Az lesz a viadal!! -
Szembeszállunk mi a poklok kapuival!

Bömbölve rohanunk majd, mint a tengerár,
Egy csepp vérig küzdünk s áll a magyar határ
Teljes egészében, mint nem is oly régen
És csillagunk ismét tündöklik az égen.

A lobogónk lobog, villámlik a kardunk,
Fut a gaz előlünk - hisz magyarok vagyunk!
Felhatol az égig haragos szózatunk:
Hazánkat akarjuk! vagy érte meghalunk.

Nem lész kisebb Hazánk, nem, egy arasszal sem,
Úgy fogsz tündökölni, mint régen, fényesen!
Magyar rónán, hegyen egy kiáltás zúg át:
Nem engedjük soha! soha Árpád honát!

(1922. első fele)

"pedig pont úgy néz ki a költőóriás, mint a deák tér felülről."
Hogy, mi hogy?

És akkor gyors szabadasszociációs roham:
1., Deák tér (Erzsébet tér, Gödör) Ma még lehet adakozni a Tilos rádiónak, hamár a frekivel szopatja őket az ORTT.

2., A mostani Rubiconban (nagyon erős szám lett) többek között az első magyar óceánrepülésről (Justice for Hungary), a középkori házassági szokásokról (lidia kőkemény refi ősei), és Benes elvtársról. (ez nem tudom, hogy jön ide, de nagy magyar szemmel ugye nagy köcsög volt)

3., Holnap du a királyi TV-n Ötödik pecsét, érdemes.

Mindenkinek további jó kocsmázást, viszem kistulkokat leadni a megőrzőbe, mert bulizhatnékunk van. :)
(mondjuk Bikini koncert lesz, ami annyira nem vág majd földhöz, de utána remélem egy szépívű házibulit tudhatunk majd a hátunk mögött)

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.06.14. 11:56:00

(utcáról visszakiabálva)
Jaj, lemaradt!
lapiiiiiii: hátha belefér az új posztba!
www.youtube.com/watch?v=xInA9_y2o1E&NR=1

Gecc 2008.06.14. 12:00:35

Tulok

Huuu, nagyon jo a Kispal honlapja. Nagyon fajan megcsinaltak... ammeg meg jobb, hogy egy regi szammal (Tokeletes helyettes) indul a honlap! :-]


"3., Holnap du a királyi TV-n Ötödik pecsét, érdemes."

Esztet meg koszonom, mint figyelmeztetes! Az egyik legjobb magyar film es legjobb regeny!

hacsaturján 2008.06.14. 12:20:41

és mijjen aktuális felhangjai vannak! tessenek majd alaposan figyelni a latinovits-nagy gábor féle beszélgetést!

Gecc 2008.06.14. 13:52:59

Lapi !!!

Csinlatam akkor egy uj sablont, Aktiv 2008.06.14 cimmel, most az megy.
Ezen felul az uj poszt eleje tokeletesen passzentos Firefoxra! Aszt is megcsinaltam!

lapi 2.1 2008.06.14. 13:57:02

kötelező darab! megathx tulok!!!!
ja, hacsa. nemrég vettem 499 huf-ért egy turkálóban, rögtön megnéztem megint. megáll az idő kategória. vissza gépházba.

sziligan 2008.06.14. 15:58:28

lapi

Ennél nagyobb káosz lesz ?
www.youtube.com/watch?v=GAxQ6hcuGHM&feature=related

Mert káosznak ez is káosz, de a szerzőpáros második tagja kicsit erősebb (Shakespeare – Kurosawa).

liidiiia 2008.06.14. 16:05:20

Sziasztok :-)


Hölgyi, mijaz, hogy talán????????????? Khm khm!!!! :-)


Lapi, ez a káosz cím nagyon izgi!!!!!!!!! A tulok ált belinkelt quimby káosz is extra extra szupi, sőt nekem az a technós is teccet, amit tennap mutattál, ami megaritka, h techo teccik, de érdekes vala a képi világa is. Jó írást!!!!!!!!!!!!!! :-)


Gecc,
Mud phobia pig gets its own boots témakörben, amin azóta gyakorlatilag egyfolytában somolygok, még álmomban is:
1. ezzel a megjegyzésseddel együtt ez az év videója is lehet: “Azert nagyon bugris :-D, mert csak a mellso labain erzekeli a sar fobiat, a hatsokra nem is koncentral. Szerintem nem is tudja, hogy vannak hatso labai. :-D “ :-DDDD
2. ez nem hagyott nyugodni reggel, és nos, témában a kutatásaim eredménye:
Ennek csak az első 30 mp-e, de ennek a képein meg nagyon suttyom kis finnyás, mert beleirányozzák a sárba oszt ottan pipecmód tipeg:
www.youtube.com/watch?v=jc57_AvzzS8
ez egy hosszabb:
video.aol.com/video-detail/pig-in-boots/572800593
ez ugyanaz krumplireklámmal az elején:
video.msn.com/dw.aspx?mkt=en-gb&from=truveo&vid=8b6cc151-fea0-48c9-a98e-0258f4320bc3

(ez egy másik rüszü, és nem annyira suttyom, mint ciders, de ennek meg szív van az oldalán, ami valentin napra ideális :-)))) video.msn.com/dw.aspx?mkt=en-gb&from=truveo&vid=d1047833-4b7c-483e-8ca5-0c637dbeeb9e )


szép napot mindenkinek, menünk kicsit éppen el, ki az akváriumba, a száraz, védett otthonból :-)

Gecc 2008.06.14. 16:39:48

Szia Lidia!

Ez a malac annyira jo, hogy nekem is az volt ma az elso mas teendoim utan, hogy utana nezzek a neten. Mar be is posztoltam a Gecc blogon ugy 1 oraja. :-D

Majd csekkold le! :-]

lapi 2.1 2008.06.14. 18:00:20

kurosawat tiszteljük, de az én káoszom ennyire nem lesz véres. inkább reménnyel teli. :DDDD

Preskin 2008.06.14. 20:29:52

Helló lapi
A svédeknek drukkoltam,mégis
kikaptak.Deviszontellenbenalighanemmeghiszemazt
a szpíkernek volt igaza amikor a végén aszonta,hogy
reális volt a végeredmény,merthogy: az a
csapat nyert amelyik AKARt nyerni.Szóval aki dagonyázik
az "ezvan,jójezígynekem,majdleszvalahogy"-ban az ELBUKIK

lapi 2.1 2008.06.14. 22:16:05

sziasztok. igazad van pelikán, bár a franciák és olaszok mennek haza. én még a horvátokat sem írom le. jó az eb.

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.14. 22:31:54

Nah, hát jó'stét Mindenkinek!

Hasznos napom végén azért csak megérdemlek egy kis kocsmázást!

"lapi · lapi.blog.hu/ 2008.06.14. 08:11:27"

"szia hölgyi! :DDDDD most szeretném azt mondani, hogy te x.p. költő reinkarnációja van, de nem jut eszembe egy sem akit passzolna. mert sem petőfi, sem ady nem illene az egyéniségedhez. (józsef attilát meg nem bírom jobbosnak elképzelni! :DDDD.)"

Nem lehetne mondjuk a Karafiáth Orsolya?:) Bár ő jelenben él, s manapság felkapott, ifjú költőnő, ámde ebbéli hitem kissé megbicsaklott, mikor Malac írt róla egyszer a blogjában, képekkel illusztrálva/ helyes kis nő/ s beidézett tőle egy verset is / Nulltündér/ na kérlek, volt az olyan... !
Tökre l'atr pour l'art költészet, bár éreztem benne a kétségtelen tehetséget, ügyesen bánt a míves szavakkal, lüktető ritmusban táncoltak a sorok, csak épp érteni nem értettem, mit akart kifejezni valójában velük, ami inkább bosszantott, mint lehangolt, mert azért voltak ötleteim...

Így azonban a csaj azonnal megihletett, s első hökkenet után, kb. 5-6 perc alatt, némileg hozzá hasonlatos elvontsággal, de mégis világos üzenettel odarittyentettem alábbi hsz-em:

Szürke távol ….

Arcán pille, ifjonti mosoly....
Múltté már az évekből merített riadt tekintet,
Szépsége megtöri színekre, szivárvány izekre,
Csak mi körülveszi, csak az komor....

Talányos lénye belémköltözik,
Áthat, lelkemben pendülnek,moll-ba csendesülnek,
e némaságban magam keresem, s ha mégsem lelem,
Tünde fénye azért bennem őrködik.

Mint gyöngyök, előttem szavai....
Mi néki adatott, ősi erény, én csak koldusszegény.
Pulzáló félelmem gúzsában,
kusza idegszálak húrjában,
ott van Ő, a Nő,
az Orsolya,
s ha férfi lennék,
szépet Felé emígy tennék !

Na de én csak egy buta-liba,
kinek gigáján akadt a hiba,
mármint a kérdés :
-elismerve, s nagy–nagy meghajlást eszközölve Orsolya tudománya előtt, ami a dallamot, ritmust, a színes – bűvös szóhasználatot illeti - DE MI A PHASZRÓ’ IS SZÓTT EZ A VERS ??!!??

Mire Malacka :
" :))) Nah, ilyen kommentekért érdemes blogot írni!" /stb...stb/

Mire én :
héjjahujja, hát hájjal kenegetnek ! - de ezt már csak magamban, oktalanság és elbizakodottság lett volna Előtte feltárnom, milyen jól esett dícsérő megjegyzése :)

S Lapikám, ha nem is találtál up megfelelő alanyt, kinek is lehetnék a "re"-je, azért én has. jó érzést könyvelek el magamban megjegyzésed kapcsán, ha szabad :)))

*

Tulok, ugye nem gond, ha kinéztem belőled azt a verset ?:))))

*

Húúú, hajszás egy meccs ez a mostani !

nonestvolentis 2008.06.14. 23:37:53

Görögország kiesett. Lehet így még Viktor kormányfő egyáltalán?!?!
:DDD

Na jó éjt mindenkinek!

lapi 2.1 2008.06.15. 08:29:43

jó reggelt! :DDD

ilyen ronda esős napra régen ébredtem, de én nyáron ezt is szeretem, mert legalább nem akarok kimenni - legalább újraírom a post-ot. ami pedig tegnap 90%-ra kész lett.

gecc et látja a cuccot, mert vele megosztottam az admint. egy órán belül publikáltam volna. csakhogy reggel szokásom szerint korán keltem. szokások rabjává vált öregemberré gyűrt az idő, ezért tisztában vagyok vele, hogy 120 másodperc áll rendelkezésemre, hogy megetessem a misi macskánkat. (abban a pillanatban, hogy talpra állok rámveti magát és gátlástalanul terrorizál, hogy nyomban etessem meg, mert nyomban éhendöglik. mondom neki: "misi bazdmeg, olyan kövér vagy, mint egy disznó, várjál már, mert behugyozok mindjárt zabál6c!!". szal a kávét benyomom és rohanás egy újságért, ajtó bezár és végre nyudodtam olvashatok öt percet.

hát elolvastam mégegyszer a debreczeni írást, amit tegnap malacka felhozott. :DDDD

és kurva jót röhögtem, mert debreczeni télleg 89 óta ismerek. még whippy is egy osztályba járt a lányával.

kecsón két választókerület van. 90-ben debreczeni az egyikben indult és nyert az első körben, én meg a másikban és lettem második az mdf-es józsa fábiánnal szemben.

nagyon jól ismertük egymást, bár sohasem jártunk össze. ma is normális köszönőviszonyban allok vele. óriási baromság, hogy szoci lett, vagy libsi. az a faszi pont úgy megírta a népcsabiban antallék alatt, hogy göncz egy "ficam" az alkotmányos berendezkedésben, ha valaki elég öreg hozzá, emlékezhet mit kapott ezért "tőlünk".

na mindegy. a költészet nekem kicsit olyan, mint a komolyzene. kapisgálom, de nincs igazi "fülem" hozzá. ahogy "szemem" sincs a szépművészet teljesebb befogadására.

btw, hogy állsz a léda versekkel? nekem iszonyúan bejöttek, bejönnek.

mansonnak is. :DDD

akit viszont nem szeretsz. így más választok. mondjuk ezt.

www.youtube.com/watch?v=JFWPeVfWB9o&feature=related

érdemes figyelmesen hallgatni és nézni (egyszerre) a klippet. ami zseniális. 21 század. ha nincs két óra egy filmet megnézni, 4-5 perc akad mindenkinek. itt a káosz, mert benne van a trabant is, meg jézus. de főleg a szerelem totális reménytelensége. ami miatt bír annyira gyönyörű lenni, mint maga jézus a kereszten. ha valamit becsülök a keresztény vallásban manapság az jézus a kereszten. pedig ha valamivel ezzel izlásbelileg csúnyán visszaélnek, gondolja csak a vásári aranyozott keresztekre, vagy éppen arra jópofa akcióhősre mel gibsonra, aki csinált egy horrorfilmet. más kérdés, hogy az egyház hogyan bírt erre a szarra rácuppani, de ez nem az én problémám. szal ez a one is csak része a káosznak. viszont téged is meg malackát is nagyon szeretlek (ha nem értitek félre) debreczeni meg sztem jő és korrekt közíró. olyan igazi tanár, akár jóban is lehetne malackával, ha egy suliban tanítottak volna. :DDDD

fennhagyom a régit vázlatban, gecc et lesz a tanú, hogy érdemes volt-e kidobni. :DDDD

lapi 2.1 2008.06.15. 08:51:59

szia pelikán! :D ugyan ez kocsma, nem tárgyalóterem. nehogy lidia, vagy tulok azt higgye, a csapos a pincében vedel és nézi a junyoszton az eb-ét, ezért baszik kinyomni az új postot. mindössze ezt igazolhatja gecc et, ha felébred végre ezen a sötét esős reggelen. :DDD

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.15. 09:14:53

Jó reggelt !:)

Először is kösz, hogy ezt a zenét választottad !:)))
*
Debreczeniről csak annyit, hogy nincsenek benne finomságok...
Nézd. A Gyurcsányról szóló könyvében olyan részletekbe is belement, amiből nekem nem az őszinteség jött le, hanem a hülyeség.
Nem volt annyi esze, hogy finomítson a képen, ti. hogy mekkora pötsről ír, akinek ármánykodásait veti épp papírra! Ez tudod a stílusérzék hiánya, és itt e szót nem írói státuszában, stilisztikai értelemben használom.
*
Léda versek...
Fantasztikusak!
Általában közel áll hozzám a költészet.
A világa fog meg, a kifejezésmód maga, a technikája ; a fegyelem és figyelem, amivel meg tud születni, a tehetség, és meccsoda óriások éltek, akiket csodálni lehet!
És mindent, bármit el lehet mondani versekben, én eccer pl. már anyáztam is jókorákat, rímekbe szedve!:DDD
*
Nem is értem, minek tetted félre azt a 90%-osat, há' bolond-e vagyol-e ?!
Na, majd meglátjuk, megérte-e, igaz, ha emezt meg sose, akkor hogy tudom eldönteni ?:DDD
Üdv:)

lapi 2.1 2008.06.15. 11:00:20

persze, hogy bolond vagyok hölgyi! nem is hiszem el rólad, hogy csak most jöttél rá. volt néhány amerikai haverom. egymástól függetlenül abban voltak egységesen, hogy lapi is crazy. nekem káosz-kezelésre ez jön be. :DDDD

ps: debi ovit érintő cikkében egyetlen állítást sem cáfoltál. :DDDD

lapi 2.1 2008.06.15. 11:28:59

semmi baj, pelikán. értelek és majd a post-ban benne lesz a válasz. megjegyzem, te is csak minősíted, ám nem cáfolod debreczeni egyébként kitűnően megírt cikkének egyetlen megállapítását sem.

nol.hu/cikk/495494/

Pelikán · http://ferologia.blog.hu/ 2008.06.15. 12:03:39

Szia lapi!
Ezt a cikket cáfolni olyan mint azt bizonygatni boszorkányok pedig nincsenek.
Vicc.
2008-ban imrédit, horthyt, stb emlegetni az nevetséges.
Üdv Pelikán

Pelikán · http://ferologia.blog.hu/ 2008.06.15. 12:07:24

Idézhetném neked fletókád 89-es mondatait, minek közben, mint tudjuk demokrata lett és Nagy Imrére emlékezik.

Preskin 2008.06.15. 12:21:43

lapi · lapi.blog.hu/ 2008.06.15. 08:29:43
valahogy ez jött le, győzikéstül :
SANZON
Ha már öreg leszek:
lesz öt macskám, és kilenc ebem,
és lesz, aki mócsingot mér nekik,
igen, lesz majd egy hentesem...

Igen, talán ha már öreg leszek,
s a villakertben látom játszani õket,
a törpék és a szökõkút között,
igen, s na persze: el-elrévedek –

Most aztán végképp furcsa lenne, ha
prófétaként végezném, zsinegen,
s nem lenne villakertem, se ebem,
se macskám, se hentesem...

Ó, persze, mondanák a macskagazdikák,
na, persze, mondanák a kutyagazdikák,
hát, persze, mondanák a villagazdikák,
így végzi mind, mondanák, hát igen.

Valamit tenni kell már, azt hiszem,
mielõtt ideér a Semmisem,
óh macskagazdikák, óh, villagazdikák,
valamit tenni kell itt, hát igen.
L.M.
:-)

liidiiia 2008.06.15. 12:29:16

lapi, a káromkodásról éccaka ugrott be mrozeknek a kőszent c 1 oldalasa, amit imádok, és kár, hogy csak most, de soha nem késő. mondjuk a káoszhoz is illene, de nem találtam sajnos meg, majd még szétnézek. hah, sőt az ősződi beszédhez is!!! fény gyúlt elmémben. :-)

hölgyi, karafiáth óóóó-ról később a válasz, mert az gondolkodást és figyelmet igényel, és most ehhez az agyi vérellátásom, megfelelő mennyiségű táplálék időleges hiányában nem elégséges. :-)

tulok, a köszentről még csak az jutott eszembe, hogy a köpködő kalodába mér csak nőket raktak??? pl politikus férfijakat mér nem???? :-)

szép napot mindenkinek :-)

Pelikán · http://ferologia.blog.hu/ 2008.06.15. 14:17:25

„Tudom és ismerem, milyen nyugdíjasnak lenni ebben az országban. Látom édesanyámon, aki kétszobás lakótelepi lakásban lakik, aki csak akkor kapcsolja be a konvektort, ha nagyon muszáj, a konyhában pedig azért nem, mert a gáztűzhely úgyis ad elég meleget. Tudom, hogyan számolja és hogyan olvassa a gázórát, hogy hány köbméter fogyott ebben a hónapban.”
(Battyonya, 2005. szeptember 24.)
„Kaptam havonta 3700 forintot, és ettől nagyon boldog voltam, huszonkét évesen többet kerestem, mint az édesanyám otthon. És közben bent voltam egész nap a karon, bejártam a kollégiumba, ugyanúgy éltem, mint korábban főiskolásként, hisz amikor az ember nagyon KISZ-ezik, vagy ha bent van egy ilyen egyet emi mozgalomban, amikor nagyon sűrű az élet, úgysem jár órákra.”
(Mozgó Világ, 2005. november 7.)
stb

lapi 2.1 2008.06.15. 14:27:34

stalien, furcsa. az új post-nak kábé a felénél tartok talán belejebb. ladányi, vagy te írtad?

nonestvolentis 2008.06.15. 15:20:15

Küldenék egy klasszikust, elsősorban Geccnek.

Dónt mék vór enimór!!! :DDD
youtube.com/watch?v=--Vaz9jW054

Gecc 2008.06.15. 16:27:50

Nonest

Speak mint klasszikus... LOL
Ettol foggetlenul, ahogy O is mondana:
Riszpekt! :-D


FIGYELEM! Mindjart kezdodik az Otodik pecset az M1-en!!! Ha valaki elfelejtette volna!

Preskin 2008.06.15. 16:30:01

Üres a kocsma ?
Egy fröccs itt az ablak mellett oszt pá
.Gecc Te sertepertélsz ilyenkor?www.youtube.com/watch?v=bNiCzPoTNz8

6.Lenin 2008.06.15. 17:57:55

Jó napot!

amásik kocsmában /4Csöcsű/ mesélték ő is szerette a fletót,szegény kislány,

www.youtube.com/watch?v=mHNmyN6mPsM&feature=related

Bocs egy fröccsöt, meg staliennek is

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.15. 17:59:41

Stalien, csak azért üres, mert Lapi mester valahogy úgy járt, mint Pascal, aki azt vallja ; úgyis a végén tudjuk meg, mivel kellett volna művünket kezdeni.
Ráadásul a Csaposunk egy teljesen újba fogott, bár még így is teljesülhet a pascali axioma:DDD

6.Lenin 2008.06.15. 18:03:47

Ja,még annyit, ez akkor volt/lesz/,amikor a ferinek kiirták a parlamentben a szavazó táblára:

Game over,Frank!

lapi 2.1 2008.06.15. 23:24:03

MEGCSINÁLTAM!!!! reggel 7 óta szarakodok vele, de kint lesz 1 percen belül. kidöglöttem, mi tagadás. megvédtem debreczenit!!! éljen az mdf! :DDDDDDDDD
süti beállítások módosítása