Bookmark This Site

COMING - ÚT

"Ingrid Sjöstrand svéd költő Néha csontvázakról álmodok c. gyerekversében az anya megpróbálja megvigasztalni a gyereket, hogy "csak álom volt". Mire a gyerek: "Mintha sokat segítene, / hogy a szörnyűség itt belül van / és nem ott kívül." Ha a természet működésének fegyvertárában (sok más között) valóban megtalálható a káosz is, akkor nem csoda, hogy a káoszelmélet jelenségeibe lépten-nyomon beleütközünk - akár a külső természeti világban, akár saját belső világunkban. " Mérő László

Friss topikok

  • Gecc: Torrente is ezt a szarhazi Barcat szerette, nemde? Ehhh... hajra MU! (2011.05.28. 21:58) A vizsgálat lezárult, felejtse el!
  • Gecc: @hölgyválasz: Szia Holgyi! Mindenki megoregedett vagy nemtom, de az biztos. :-D (2011.01.31. 22:24) szöveg nélkül
  • jaegtoer: @lapi: Szia Lapi! Csak most látom hogy az szdf-fel kokettálsz. Az lmp már nagyon más? Üdv. (2010.02.02. 07:42) Elkúrtátok...
  • lapi 2.1: nem vagyok benne biztos, hogy vajon akad-e még bárki, aki olvassa a blogomat. mindenesetre csinált... (2009.10.28. 18:43) agycétén
  • lapi 2.1: bár gyurcsány iránti elkötelezettségünk továbbra is szilárd, mint a márvány, de a peresztrojka nev... (2009.06.05. 10:35) szezonzáró

MERJÜNK BESZARNI! (trip hollandiában)

2008.05.12. 17:43 lapi 2.1

 

“"I think art is the only thing that's spirtual in the world. And I refuse to forced to believe in other people's interpretations of God. I don't think anybody should be. No one person can own the copyright to what God means.Marilyn Manson

 DRUG! IT'S NOT THE ANSWER.

DRUG IS THE QUESTION.  

 


 




Hogy miért ez a marilyn manson idézet ugrott be az öt napos hollandiai utamról? remélem kiderül, bár áttételes az összefüggés. valójában hollandia nem az a hely, ahol az embernek eloször a "félelem és reszketés las vegasban" jutna eszébe, amikor beteszi a lábát az országba.  mégcsak nem is a coffee shop, az maradjon korda gyuri meg a blikk ügye:

         

Minden amszterdami nevezetességet megnéztünk, azt mondták, hogy a coffee shopot is ejtsük útba – árulta el az énekes. – Valami illatosított dohányból készült cigarettát kaptunk, és azt gondoltam, hogy ha a szivarokat bírom, akkor ezzel sem lesz gond. Azért fura íze volt… http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=95691


  

Hát igen, bill clinton is megjárta a fuvel még 92-ben, persze o pontosan tudta, hogy egyszer-kétszer marijuanát szívott húsz éve angliában, de nem tüdozte le. mondjuk én alapvetoen csíptem clinton politikáját, de történelmi hibájának tartom, hogy hozzátette: nem szerette a füvet.

In a television interview, Mr. Clinton, 45, was asked if he ever violated international law. "When I was in England," he said, "I experimented with marijuana a time or two, and didn't like it. I didn't inhale and I didn't try it again." http://www.iht.com/articles/1992/03/30/bill_1.php

tapasztalataim a coffee shop-okban

 
Jó lesz nekem is szem elott tartani, hogy talán lesznek olvasók, akik számítanak valamiféle coffee shop-hoz kötheto élménybeszámolóra, de pont én ne tudnám, hogy a hatályos btk szerint a csekély mennyiségu kábítószer megszerzése akár saját fogyasztás céljából is buncselekmény? (mégha külföldön is követi el az elvetemült bunözo) én viszont soha nem fogok olyat leírni, hogy nem mentem hollandiában coffee shopba, vagy ha mentem is, ott csak marlborot szívtam. na ezt nem, szal rövidre zárom. ime:

A személyes vonatkozások:
















Na akkor lépjünk rá a Legalitás talajára! akinek csak egy kicsit is köze van a drogokhoz és kijut hollandiába, az eloször a smart shop hálózat egyik üzletét keresi fel. itt lehet kapni azokat a különleges növényeket, gombákat, aminek hatása alatt a fogyasztó hallucinációkat él át, azaz tripen van.



Az van, hogy minden függo kitalál valami mentséget magának. persze közben mámorosan fetreng a bun mocskában. esetleg tökrészegen pont fölöttünk veri a feleségét a hatodikon. az enyémet leplagizáltam valahonnan, így szól: „ami földbol no ki, az jöhet, amit az ember megmanipulál, port, tablettát csinál belole, azt felejtsük el, de foleg a kokaint és alkoholt.”

 

Nem kerülgethetem a forró kását. ha valamitol rettegek, az a magasság, a zuhanás. felmászok egy sámlira és már szédülök. soha nem laktam földszinten, ha a diákkori szegedi albérleteket nem számítjuk. röhej, de egyetlen kilátóban, sot még a 3. emeleten sem merek elmenni a korlátig. nem is ragozom tovább. az én személyes rémálmom a bungee jumping.

Egyszer krétán autóztam a tengerparti úton, amikor megláttam egy b.j. tornyot. félrefordítottam a fejem, pedig legalább 400 m távolságra húztam el tole. az én szememben igazi hos mindenki, aki le mer onnan ugrani, vagy egyáltalán felmászik valahogy oda. csak ne kelljen odanéznem!!! ha mégis valahogy, valakik kényszerrel felvinnének és ledobnának kötéllel a bokámon, simán beszarnék.
 


 


Na így voltam kicsit a trip-pel is, ami legtöbbünknek lsd-ét jelent. tisztelem albert hofmannt (az lsd atyját), timothy leary-t is, ken kesey-t mégjobban, ha lehet ilyet mondani. mindenesetre minden tiszteletem ellenére úgy voltam vele, majd 'egyszer' kipróbálom... aztán meg azért nem, mert ugye az anyarozsból szintetizálják a cuccot, tehát nem természetes formájában fogyasztható.... különben is tudjuk jól:

 

„Az LSD sem nem jegy a nirvánába, sem pedig gyógyszer az emberiség összes problémájának megoldására.”
















Az tudható a lsd-rol és más hallucinogénekrol, hogy ettol önmagában nem kattan be senki, de a rejtett, vagy kevésbé rejtett pszichózisokat a felszinre dobja. nagyon ritka eset, amilyen ritka betegség pl. a skizofrénia. 55 évesen, pszichiáter apával a múltban - gondoltam - ha mentálisan beteg lennék, az azért csak kijött volna eddig. ezt a kockázatot tehát kipipáltam.

A bökkenő, hogy a trip bizony kihozza a félelmeket, szorongásokat, feszültségeket, frusztrációkat, szal mindenféle lelki nyavalyákat, amibol minden tisztességes ember hurcol magával néhány kilót a puttonyában. na ezért kockázatos cucc a hallucinációkra épülo trip. mert ha pont ezeket hozza ki, akkor ugyan senki sem fogja még egyszer kipróbálni, viszont számíthat akár évekig kísérto rossz álmokra, gondolatokra.


 


 

Az pedig hogy félünk a haláltól, evidencia minden normális emberi lénynél. persze csak ha szeret élni. na éppen ez a rettegés a haláltól robbantja az adrenalin bombát belül, ha elrugaszkodik az ugró. és lerántja mélység.

De mi van akkor, ha az ugró hátradol a fotelben és beleveti magát a saját tudatának mélységébe? mert ez a kérdés nagyon régóta nem hagy nyugodni.
 

A NÖVÉNY: SALVIA DIVINÓRUM

 

 


Elég sok anyagot átnéztem a post-hoz, nagy vonalakban itt a lényeg:

 

SALVIA
(Látnokzsálya)

Hatóanyagának neve : Salvinorin A és Salvinorin B

A Salvia Divinorum vagy látnokzsálya egy Dél-Mexikóban honos lágy levelu növényfaj, ami szobahomérsékleten megfelelo fényviszonyok mellett szinte bárhol a világon termesztheto. Fo hatóanyaga a Salvinorin A és a Salvinorin B egyedülálló pszichoaktív vegyületek.

Fogyasztás

Általában a leveleit elégetik és pipából vagy vízipipából szívják, de van hogy a friss leveleket rágcsálva a száj nyálkahártyáján keresztül hagyják felszívódni a hatóanyagokat, mert gyomorba kerülve a gyomorsav elbontaná azokat.

Léteznek kitenyésztett fajták, illetve hozzáadott salvinorin kivonatot tartalmazó levelek is forgalomban, ezek jóval erosebbek, mint a sima szárított levelek. Magyarországon elsosorban a Chills nevu shopban lehet kapni salviát, de érdemesebb inkább palántát venni és azt nevelgetni, szaporítani.

Pszichikai hatásai

A Salvia trip a dózistól függoen az egészen enyhe, éppen-hogy-csak állapottól a teljes pszichedelikus élményig terjedhet. Ezt a kreatív, álomszeru élményt sarkalatos szemlélet-változás jellemzi, megváltozott érzékelés, valamint érzéki és esztétikai értéknövekedés. Nagyobb dózisoknál eroteljes idotorzulás, élénk képhatások, különbözo lényekkel való találkozások, más helyekre, bolygókra, idokbe való utazás, több évnyi létezés festékként a falon, vagy egy személy egész életének átélése is elofordul. Ezek nagyon intenzív élmények, gyakran tunhet úgy, hogy a salvia tripbol ez a néhány perc is túl sok.

A félelem, rettegés és pánik állapota is elofordul. A salvia élményeket gyakran elég nehéz feldolgozni. Egy józan vigyázó jelenléte igen erosen ajánlott! A legtöbb esetben mozdulatlan marad az illeto, de elofordul, hogy teljesen disszociatív állapotban (totálisan képen kívül) feláll, és mászkálni kezd. A vigyázó segítségével csökkentheto a sérülések, és egyéb problémák elofordulásának veszélye.

Jól látszik, hogy a hatása gyakorlatilag ugyanaz mint az LSD-nek, de sokkal intenzívebbek a hallucinációk. Az LSD-vel szemben - ami akár 6-7 órán át is tarthat - ez csak 10-15 percig tart és nem áll fenn a veszélye az úgynevezett flashbacknek sem, ami az LSD egyik legkiszámíthatatlanabb és éppen ezért legveszélyesebb hatása lehet.

Fiziológiai hatások

A salvia trip alatt fokozott verítékezés és néha enyhe testhomérséklet-növekedés tapasztalható. Mint a legtöbb olyan anyagnál, aminek a füstjét a tüdonkbe szívjuk, a salvia fogyasztása során is felléphet torok- és tüdoirritáció. A fogyasztás után néhányan fejfájást és enyhe ingerlékenységet tapasztalnak.

Függoség

Nem tudunk róla, hogy fizikai függoséget okozna, és nem valószínu a pszichés függoség kialakulása sem. De mint minden anyagnál, a salviánál is elofordulhat, hogy valaki gyakrabban használja, mint ahogy jól esne neki.

A salvia minden tekintetben legális növénynek számít.

http://www.kocz.hu/kabulat/salvia.html


A boltos eligazít precízen: „tegyen be egy kupaknyit a kivonatból a kis fémpipában lévo szurore. (kiszerelés egy gramm, ami egy kis fiola, kb 6-7 brutál tripre elég.) viharöngyújtóval izzítsa meg felülrol a finomra aprított növényi kivonatot. szívjon egy nagy slukkot a füstbol és tartsa a tüdejében cca. 30 sec-ig. aztán fújja ki a füstöt és gyorsan tegye le a pipát az asztalra. mert azonnal jön a hallucináció. annyi ideje még lesz, hogy lazán hátradoljön, de eszébe se jusson ellenállni a szernek és megpróbálni pl. felállni. mert az úgysem sikerül, legalábbis egy rövid ideig. utána viszont teljesen eltünik komoly utóhatás nélkül. ha még van kedve, lehet szippantani a következo slukkot. csak arra figyeljen, hogy ne féljen, mert akkpor baromi rossz hallucinációja lehet és a maradékot dobhatja ki a pipából, mert soha eszébe sem fog jutni, mégegyszer kipróbálni a salviát.”

Volt még egy személyre szabott kérdésem: „problémát okoz-e, ha történetesen a trip elott tele vagyok cannabis-szal?”megnyugtatott, hogy az nem számít, csak a „plastic” drogokat felejtsem el. megnyugtattam, azokat soha nem használom.

Persze egy hiú állat vagyok, és eloször nem hallgattam mindenben az arcra, mert én annyira fasza csávó birok lenni a tudatmódosítás terén, mint maga johnny depp.

 
 

1st trip

 

 

Kedves társaságba csöppenek zsebemben az üvegcsével. ebédelni indultunk, mindenki szemmel láthatóan tiszta. azért tájékoztatom oket mindarról, amit az eladótól megtudtam. igazam van, tiszták mint a hó. alkalmasak a tripre. amikor elokapom a fiolát iszonyú izgatottak lesznek és kérik próbáljam eloször ki, majd ha elmesélem milyen volt, meglátják, belevágnak-e a tripbe. van bennem kis félsz, nem mondom, de kezelheto.

 

Arra koncentrálok, csak nem fogok beszarni pont én, akit afféle narkó-specialista ügyvédnek tart számon a szakma és ügyfélköröm egy része.

 

Ezért aztán csak egy negyed kupaknyit helyezek el gondosan a kis fémpipa szurojére. vihargyújtó van a háznál. ülök a kanapén, kezemben a pipa. megszívom fél intenzitással, ezt úgysem látják a többiek és akkor már az eloírt fél kupak felénél vagyok. nagy baj nem lehet.

 

Meggyújtom és beszívom a füstöt, azt viszont sokáig bent tartom a tüdomben. látom a többiek szeme majd kigúvad, de a füstre koncentrálok. meglepo módon szinte simogat belül, ahelyett, hogy köhögtetne, mint a marlboro light. megállapítom magamban, nem ellenséges a salvia, kellemes növény, mint a kender.

Fújom ki a kékes füstöt elorehajolva, ahogy az asztalra teszem a pipát. akarok valamit mondani, ahogy dölök hátra a kanapén, elkap a szer.

Azonnal eltünök az baddigi helyemrol és egy kézilabda nagyságú golyóvá zsugorodok. egy villanásra kivülrol látom magam. nagyon viccesen nézek ki, mintha egy játékgolyó lennék lapi arccal, amit  ráfestett valaki. pontosan tudom, hogy hallucinálok, tehát le akarom gyozni a szert a tudatommal, akaratommal és talpra próbálok állni és szeretnék mondani valamit. csakhogy mint gyolyó ugyanakkor érzem, hogy ez lehetetlen, egyrészt mert iszonyú eros a gravitáció, másrészt pedig lábam sincs. megpróbálom, de a következo pillanatban érzem, hogy visszatérek és valóságos személyként huppanok vissza a kanapéra. (ok késobb akként mesélték, hogy megpróbáltam feltápászkodni, de visszatántorodtam. közben karika formában tartottam mind a két kezem.)

Furcsán fáradtnak éreztem magam. mint amikor koncentráltan nagyon sokat olvas az ember, vagy végez egy hosszú nap végén, kemény meló után. már azon törtem a fejem, mikor csinálok egy teljes tüdonyi trip-et legközelebb. mert saját és nagyon intenzív tapasztalatból annyit már megtudtam. vannak szerek, amik természetes fogyasztásuk esetén is képesek idolegesen megváltoztatni a kommunikációt az idegsejtek között. akár két percig is, emeddig golyó voltam a testemen kívül. az orvostudomány mai állása szerint tíz a tizenkettediken számú idegsejttel rendelkezünk. azoknak vannak valamilyen nyúlványai, ezek az axonok. na valahogyan az axonok állítódnak át a hallucináció során is, vagy valami ilyesmi. ui. ezekkel szabályozzák a kommunikációt a rakoncátlan kis sejtek között a fejünkben.

Mondtam a többieknek:

„Semmi gáz. egy gyors lsd trip. nyolc óra hallucináció egy percbe surítve. de az igazi meghatározás: egy bungee jumpee a tudat mélységébe. garantáltan nem veri oda a fejed a cucc a betonhoz. de egy milliméterre leszel a földtol, ha szerencséd van. most tekernék egy cigit itten az asztalon (persze az illatosból, amirol nem tudom pontosan, hogy mi, mert valahogy elfáradtam agyilag. ilyenkor jól jön egy northern light. még szerencse, hogy maradt egy gramm a zsebemben. szóval be lehet kötni a cuccot, de csak a bátrak ugorjanak, ha nem akarnak egy iszonyú szar halál közeli élményt megélni.”


Vigyorogtam, mert senki sem vállalkozott. (nem is akartam igazán rávenni oket, mert aligha készültek fel mentálisan a salviához. egyenek gombát, ha röhögni akarnak, gondoltam magamban. ilyen kemény trip-pel nem szabad hülyéskedni.)

 

                         2nd trip

 

Az elso utáni napon ismét nagyon jól aludtam. éppen azon filóztam, hogy a salvia materialista alapon is bizonyíthatóan képes olyan hallucinációt eloidézni, ami igazolja a beszámolókat az odaátról. mindenki ismeri, amikor a klinikai halál állapotából visszajön valaki és látja kívülrol magát meg a fényességet stb. errol szoktak könyveket is írni, amit komoly ember ugye nem olvas el. én meg a cinikus faszi mondom magamban: majd pont a halál pillanatában nem vágják le az axonok, hogy gáz van, még a végén beszarik a fonök, vagyis mi magunk, szal bedrogozzuk magunkat, ha jön a kaszás. máris nem kell annyira fosni kedves elvtársak a kaszástól!

 

Ha meg hívo vagyok, azt mondom: nagy vicc. isten teremtette az embert, vagy mi a szösz. aki megérdemli, az megy a fényességbe, aki meg visszajön, az látta a frankót, bár csak a bejáratot. majd átmegy azon is, nem kell félni tehát hölgyeim és uraim! vár a menyország!

 

 

Én még hozzátenném: a növényeket is isten teremtette, miért üldözzük némelyiküket, könyörgöm?

Szóval ezen elgondolkozva édes és szokatlanul pihenteto álomba ringattam magam. tudtam másnap nagyon komolyan megszívom a salviát, csak meglegyen a megfelelo alkalom. ha máskor nem, hát este az ágyamban egyedül. alig vártam az igazi nagy hallucinációt, a teljes salvia-tripet. 

Délután jött el a pillanat. nyári meleg, ülök a sorházi lakás nappalijában a megszokott kanapén. ablak a túloldalon nyitva a hátsó tenyérnyi kertre, zöld amerre nézel és csicseregnek a madarak. ott van egy srác, mondja: kimegy telefonálni a nojének. mondom neki: "okay, én addig megszívom a pipát, mire visszajösz, túl is leszek rajta. szurt fény a szobában, mert a nappali az utcára néz és a nehéz függöny elhúzva. szinte ideálisak a külso körülmények.

Amennyire tudok koncentrálok arra, hogy kemény hallucinációm lesz, de akármit is érzek, látok, vagy hallok - vissza fogok jönni.

Megszívom a pipát teli tüdore. annál teljesebb a kellemes füst felszívódása, minél tovább tartom bent, jár az agyamban, ami egyébként teljesen tiszta. van idom hátradolni a kanapén, lazítani már nem. egy pillanat tört része alatt kap el a növény. és nyomban széttép.

Az érzést pontosan fel tudom idézni.

Egy óriási karom, egy láthatatlan ero, megragadta testem minden egyes sejtjét. mégpedig úgy, hogy a felkarom külso felületének kellemes zsibbadása (mely a kézfejemrol indult ki) átterjedt szinte minden porcikámra. erre még képes voltam koncentrálni. mert akkor széttépet milliárdnyi kis darabra ez a láthatatlan ero. a testem eltunt a kanapéról. szembol határozottan láttam egy villanásra, hogy üres a kanapé és ott van minden cucc a dohányzóasztalon. csak éppen eltuntem, mint a kámfor. megjegyzem, az ellenállásnak még az elméleti esélye sem merülhetett fel. annyira lenyugözoen hatalmas volt ez a láthatatlan ero. bármilyen hülyén hangzik, kellemes, szinte simogató érzés volt, ahogy eltüntem.

Úgy éltem meg, hogy ez a hatalmas ero kellemesen kisimított, szinte kivasalt, az utolsó testi élményem az volt, hogy már olyan vékony vagyok, hogy beterítem hollandiát. (valahogy a testem tömege nem változott, csak hihetetlenül elvékonyodott,  így terjedek a végtelen felé de mielott elérném azt, hopp... mint egy buborék visszakapom a testem. puhán landolok a seggemen a kanapén.

Hallom a haver hangját a kertbol, pontosan le tudnám írni, mit mond a nojének. elotte autóversenyeztünk a tévén. az xbox képernyovédoje egy piros ferrari farát mutatja. utóbb ellenorizve egy centi átméroju propellerszeruség forog körbe-körbe. fekete-fehér és alig látszik a kanapéról. ösztönösen odakapom a tekintetem és abban a pillanatban kicsit megrémülök, de alig van ido rá, annyira váratlanul ér.

Utóbb jöttem rá, hogy hibáztam, mert a figyelmetlenségem miatt csak egy db hallucinációra koncentráltam. ezt alig tudom követni. mert egy lézerfegyver szeru színes és csillogó fénycsóva by starr wars kitor a tévébol, illetve a ferrari hátuljából és beszippant egy villanás alatt. akarok szólni a srácnak, hogy jöjjön be, de elmosolyodok. a fénynek nincs is szája. mindez nagyon gyorsan történik, és máris ugyanolyan kellemes buborékszeruen visszakapom a testem. kicsit lazítok, mert nagyon fáradtnak érzem magam, de semmi rossz feeling nincs bennem. inkább mintha megkönnyebbültem volna.

Egy percen belül jön be a srác. azt mondja: „látom megvolt a trip, de elég szarul nézel ki.” kérdem tole: „sápadt vagyok?” azt mondja: „nem, csak a szemeid nagyon furcsák, olyan kimerültek.” ez öt percen belül elmúlik és érzem, ezután már sima meccs lesz a varázsgomba okozta hallucináció átélése.

Most látom, ezeknek a gyönyöru gombáknak megzabálása is buncselekmény a hazai btk szerint. akkor megint:















Utolsó nap vettem is egy erosebb koncentrátumú salvia üvegcsét. (45x) egy évre biztos elég lesz.

Most csak annyit kérdeznék azoktól a nagyon okos törvényhozóktól és kituno szakértoiktol, akik szerte a világon be bírnak tiltani bármilyen növényt:  ki áll készen közülük egy kurva komoly slukkra a pipából? nem fog fájni, maximum a saját fóbiáikkal szembesülhetnek, de könyörgöm, a saját szorongásaikért miért mások fizessenek?

Az agysejtjeink milliárdjai tehát nem kizárólag a sajátunk? talán azok összeségükben nem mi magunk vagyunk? azokkal a kis axonokkal együtt? komolyan tetszenek gondolni, hogy bármi közük van hozzájuk? kinek a nevében és milyen jogon??? talán azért fizetjük az adókat, hogy pont ok mondják meg mit szívhatunk a pipánkból és mit nem? az agyunk egy része valamiféle közösségi tulajdon talán, hogy már szabadon sem rendelkezhetünk fölötte? na ne már!

Legalább a növényeket hagyják békén! sokkal bölcsebbek, mint gondolnák, tisztelt hölgyeim és uraim. érdemes hallgatni rájuk. akárki, vagy akármi is teremtette oket. mellesleg velünk együtt...

   

Milyen gyakran nyomjam az új post-ot?
  
Free polls from Pollhost.com

551 komment

Címkék: johnny depp lsd korda györgy marijuana amsterdam bill clinton marilyn manson smart shop bungee jumping cofee shop salvia salvia divinorum

A bejegyzés trackback címe:

https://lapi.blog.hu/api/trackback/id/tr46465248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gecc 2008.05.13. 21:27:55

Nem azert, hogy Lapit istenitsem, de faja lett a poszt! :-D

sziligan 2008.05.13. 21:43:42

ok-ok, de vegyétek már kicsit nagyobbra a poszt betűméretét, mert másik szemüvegt kell csináltatnom.

Gecc 2008.05.13. 22:10:13

Eppen az elobb beszeltem meg Lapival, hogy nem lesz nagyobb a betumeret...
Na akkor ujra targyaljuk! :-D

nonestvolentis 2008.05.13. 22:16:13

Nem rossz írás Lapi, gratula!
Eddig a leghosszabb trip-leírás, amit hallottam a Trainspottingban volt egy szem mondat.

(szorozd meg életed legnagyobb orgazmusát 1000-rel, vagy valami hasonló)

sziligan 2008.05.13. 22:16:38

Csak miattam ne fáradjatok, de ez a méret már határeset.

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.05.13. 22:29:35

lapi:

Még egy ilyen poszt és fenn lesz a telefonszámod a kuruczinfón.:-))))))))))

Gecc 2008.05.13. 22:42:43

Fuxos

En mondtam is neki, hogy a helyeben nem vallalnam be... ugyhogy Lapi nem vak, csak bator. :-D

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.05.13. 23:05:29

lapi:

Egyébbként a drogfogyasztás kulturális kérdés. Része a kultúrádnak vagy nem (like többnejűség) Ha nem része, hiába érvelsz racionálisan, lepattansz a közegről. Ez idáig még rendben is volna....a probléma az az, hogy a fogyasztást kriminalizálják.

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.05.13. 23:07:17

.......és ha kultúráról beszélünk, nagyon fontos hogy a magának a fogyasztásnak legyen kultúrája.

lapi 2.1 2008.05.14. 06:41:27

jó reggelt! :D

igazad van, fuxos. én mindössze arra a furcsa helyzetre utaltam, hogy az un. testeddel szabadon rendelkezhetsz. lásd extrém sportok, vagy tetoválás.

ugyanakkor a központi idegrendszereddel, ahogy mondjuk, a tudatoddal nem.

ha most berugsz és kitántorogsz a főtérre, ahol összehányod magad, nem követsz el bűncselekményt, bár rendesen megfektetted az idegsejtjeid egy részét.

ha elszívsz otthon, vagy a parkban egy füves cigit, bűncselekményt követtél el.

ha felnevelsz egy kendert a nappalidban, bűncselekményt követsz el.

csókoltatom az alkotmánybíróságot...

lapi 2.1 2008.05.14. 06:50:03

a tested a tiéd, az agyad nem, illetve csak részleges rendelkezési jogod van fölötte. hogy is van ez, kérdezem tiszta materialista platformról. pedig a salvia annyira átállította a cuccot a fejemben (ideiglenesen), hogy azt érzékeltem, hogy a tudatom elhagyja testi valóságomat.

mégegyszer mondom, a salvia teljesen legális. akár a seggedbe is tömködheted a levelét, ha jólesik. a varázsgombák és bizonyos fajta kenderfélék viszont monnyanak le!
az állam szervei pedig elégetik, ha elkapnak valamennyit e bűnös növényekből.

vazze, a végén még megéljük, hogy pszichoaktív vegyületeket hordozó állatokat kivégez az magasabbrendű homo sapiens. :DDDD

Gecc 2008.05.14. 08:02:06

Jo reggelit!

Iiiiigy van... az AB monnyon le! Talaros majmok gyulekezete!

whipy 2008.05.14. 09:45:45

Million Marijuana March - KENDERADÓT!
Május 18. VASÁRNAP 16:00, Pénzügyminisztérium, 1051 Bp., József nádor tér

A Kendermag Egyesületnek elege van, hogy a kender a maffiát és a terrorizmust pénzeli, amikor kórházakat és iskolákat építhetne, ha adózna. Ezért idén új helyszínen, a Pénzügyminisztérium előtt gyűlünk össze május 18-án délután 4-kor, hogy a kenderfogyasztók jelképes 60 milliárd forint adóját átadjuk, - óvatos becsléssel ennyi pénztől esik el az állam és minden polgára - utána pedig a Parlamenthez vonulunk.

A tüntetés után este 8-tól ingyenes Kendermag-buli a Corvintetőn az RC Acoustic és az RC Soundsystem, a Csókolom és a ZuSammen fellépésével.

Gyertek, és terjesszétek a hírt!

Kendermag Egyesület

lapi 2.1 2008.05.14. 09:47:50

elhatárolom magam!!!! :D

Gecc 2008.05.14. 13:32:46

Majd megint menneka jobberek, aszt dobaljak a tuntetoket. Verekedes lesz, halal is lesz...

kaiser 2008.05.14. 14:57:15

Lapi úr!:))))

Nem adod olcsón az tuti.Óriási elszántság volt a Salvia trip.Pláne ,hogy többször bepróbáltad.
A legtöbben egy után offolják a dolgot.
El tudom képzelni mi zajlott egy személyes élménybeszámolóra is kiváncsi vagyok azért.:)))

Gecc 2008.05.14. 19:05:34

EMBEREK!

Mi folyik itt? Hat hol vagytok? Asse mondjatok fapapucs, aszt leleptek? Miazhogy leleptek? Nem is jottok!
OK, most egy figyelmeztetessel megusszatok, de legkozelebb...

lapi 2.1 2008.05.14. 19:42:58

ez az én hibám. kicsit feljavítottam a végét. :D

Gecc 2008.05.14. 19:45:19

Lapi

Micsoda van? Miert van bunbanat ittend a szemelyedben? :-D

lapi 2.1 2008.05.14. 19:46:34

bvelül végig basztatott valami a post kapcsán. pont ez a záró video hiányzott!

Gecc 2008.05.14. 19:58:13

Jah... csak a szamlalo a post es a videjo koze kerult.
Ennek a szamlalonak nem tudok hinni!

Hej POSZT OLVASOK! Ha ennyien vagytok toljatok a kommenteket! :-D

lapi 2.1 2008.05.14. 20:16:45

figyu gecc brother! ez a számláló baromságot mutat. az ki van zárva, hogy eccere ennyien lennének az oldalon. mindjárt keresek egy ellen-számlálót. ami visszafelé számol. akkor majd látjuk a frankót! :DDD

mortell 2008.05.14. 20:19:47

Lapi !

Le a kalappal, beszéltunk ugyan az utazás alatt, de a tripről diszkréten hallgattál, persze most már tudom, hogy miért, nem akartad lalőni a poént, mielőtt kijön az új poszt!
Durva, és erről a kincsről mit sem sejtettúnk, kaiserral együtt nagyon várom a személyes beszámolót, illetve az új részt/részeket!

a varázsgombával meg a fűvel kapcsolatosan pedig inkább írt le azt,, hogy azon az utazáson, ami a hatályos btk. szerinti elévülési idő előtt volt, milyen élményeket szívtál magadba.
Én sajna ma jöttem meg egyiptomból, ugyhogy dög fáradt vagyok, de holnap részletes kommentel készülök, egyrészt én is voltam Amsterdamban Kaiserrel illetve sokan másokkal, ez szintén rég volt már ugyhogy nyugodtan leírhatom az ezzel kapcsolatos élményeket.......

Gecc 2008.05.14. 20:26:43

Keyser Söze
Szep tarsasag vesz teged koroskorul, Lapi! :-D

whipy 2008.05.14. 21:30:25

lapi nagyon klassz a video!!!:)

lapi 2.1 2008.05.14. 21:50:26

:D már csak a közvetlen hozzátartozóim és barátaim látogatják a kocsmát.

hölgyválasz 2008.05.14. 21:55:23

Halihó Lapi, Gecc, stb... !

Hát ez klassz volt Lapi !
Komolyan, félelmetes, hogy milyen plasztikusan írtál erről a " magadonkívüli" dimenzióról, szinte mintha most slukkoltam volna én is egy jó nagyot ! :)
Ígényesen állítottad össze a hozzávalókat is, szóval nem csalódtam, gratula !

Ad hoc csak ennyi, / biztos lesznek még gondolataim, csak sajna dolog és át kell még ugranom Gecc et.-hoz is, lehet, h még vissza, de nem ígérem...
Ha mégsem, akkor jó éjt !

liidiiia 2008.05.14. 22:03:33

én csak beköszönök, 24 órán belül voltam nápolyban, rómában, trierben és most itthon, ahol nem voltam azonban (vagy csak alig) az az álom volt, és most oda megyek, szóval jóéjt minden kedves kocsmatagnak :-)

Gecc 2008.05.14. 22:05:01

Lidiaaaaaaaaaa!

Ujra koztunk vegre valahara! :-D
Majd toljad az elmenybeszamolot holnap!
Jo ejt!

lapi 2.1 2008.05.14. 22:14:12

:DDDDDD csatlakoznék gecc et-hoz. jóéjt lidia...

Gecc 2008.05.14. 22:21:19

Lapi

Ezert a csajert a lelkemet eladnam az ordognek!

hölgyválasz 2008.05.14. 22:21:26

Csendes, csendes... !
Persze hogy az, ha még annak a csóró, békolyvágó 1szemnek sem köszönnek a csaposok...
Csak annak, aki gyakori " vedelő ", mint Lidi, igaz ?:)
Hölgyválasz sértetten elvonul.... :( - :)

hölgyválasz 2008.05.14. 22:22:53

Geccke, voltam Nálad is, most viszont lépek télleg.
Pá, jó éjt !

Gecc 2008.05.14. 22:28:56

Holgyi!

Hat nah, hat ne menj mar el sertodotten hat na! :-]
Mar valaszoltam is neked a sajatomon.
Arra vartam, hogy jossz mindjart, aszt nem akartam lemaradni, hatha vissza is kukkantasz!
- Ugye?
- Tanusithatom!
- Marpedig O sosem hazudik!
- De nem am!

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.05.15. 00:31:47

hejjj lapi-mester!
gratulálok, bejövős az új poszt fősámán-úr :D
nekem is iszonyat tériszonyom van úgyhogy ennél a bungee jumpngos résznél kicsit beszédültem :).
egy kis alkalomhoz illő zene:
nim.pansarvagn.net/pub/msc/mp3/electronica/Younger%20Brother%20-%2009%20-%20The%20Last%20Days%20Of%20Gravity%20-%20Psychic%20Gibbon.mp3

nonestvolentis 2008.05.15. 06:22:21

Üdv mindenkinek!

Sajnos nem nagyon lesz időm netezni, azt hiszem végleg a killer-szadizós stádiumába érkezett a félévem. Vizsgaidőszak vége júni 20, ha addig megjelenek, az csak a netfüggésem diadal... :)

De jó lenne már túlleni ezen az egészen... :S

Legyetek jók!

lapi 2.1 2008.05.15. 06:47:12

jó reggelt! :D

hölgyi, hidd el, hogy nem volt időm háeszelni tegnap este. még mindig a post-ot javítgattam, kábé akkor lesz teljesen kész, amikor kidobom az újat. pl gecc brother blogját még nem is volt időm megnézni. ma is érden kezdek a rendőrségen és egész nap pesten nyomom.

engesztelésül külön neked küldöm, hölgyi, sok szeretettel:

www.youtube.com/watch?v=PaLfDnShEn0

test, ez a katonai cucc qrvajóóóóóó....

lapi 2.1 2008.05.15. 06:54:25

szeva nonest!

bármilyen szar tételt kapsz, gondolj erre videora. néha megússzuk valahogy, mint én a római jogot anno 1972. :D

www.youtube.com/watch?v=rPMQRE_zhsQ

lapi 2.1 2008.05.15. 07:29:57

most már nem tudok mit csinálni, még egy ügyes térképet is bepasszítottam a postba vendégcsalogatónak...

ps: hol lehet tulok????

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.15. 07:45:12

Jol van Lapikám, jól van no !:)
Jonh Lennon számomra bármikor meggyőző erő !:)
Ugyan nem tudom, mit javítgatsz, tegnap este,
-mikor végre sikerült olvasnom- még tökéletesnek tünt !:)
Azt hiszem azonban, újra átfutom, mert első blickre csak arról a hirtelen fílingről tudtam írni, ami pont elkapott, de biztos vagyok benne, lesznek felbukkanó egyéb érzések és gondolatok is ! Csak ahho' ugye több idő és friss agy is szükségeltetik, mert L'oreál, szóval mert megérdemled, elismerve ezzel a befektetett energiádat, munkádat !
Lapikám, legyen szép napod a rendőrségen !:)))
/ te vagy itt az egyetlen közülünk, akinek ezt kívánni, nem cinizmus !:)/

Mindenkinek üdv. mára !

hacsaturján 2008.05.15. 08:01:42

tessék mondani, kocsmáros úr, teccet-e olvasni valaha carlos castaneda: the teachings of don juan (a yaquee way of knowledge) című alapművét?

lapi 2.1 2008.05.15. 08:05:30

thx hölgyi! neked is szép napot. azért bízzunk benne, hogy rendőr barátaink között is sokan vannak, akik szeretik a munkájukat. egyébként nem vicc, de télleg ismerek egy csomó baszott normális zsarut is. sőt. ha normális vagy velük, mint ügyvéd, döntő többségük ugyanilyen veled. nem egy nagy találmány, hogy mindig célszerű jóhiszemű alapokról indítani. akármi is a tét.

lapi 2.1 2008.05.15. 08:06:55

szeva hacsa!!! :DDD nem, de ha te ajánlod, az nekem garancia. utána fogok nézni. de nem most, mert zuhanyoznom kell. és indul a nap.

lapi 2.1 2008.05.15. 08:09:27

sőt ha alapmű, viszem is magammal a legközelebbi free weekendre. tervezünk az aszonnyal egy szállodás hétvégét tokajban. na nem a borivás miatt.

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.15. 08:19:06

"sőt. ha normális vagy velük, mint ügyvéd, döntő többségük ugyanilyen veled. nem egy nagy találmány, hogy mindig célszerű jóhiszemű alapokról indítani. akármi is a tét."
Hja kérlek, ügyvédként még szép !
Minden további magyarázkodás helyett, melegen ajánlom, nézz be Malackához, és olvasd végig a trabis cuccnál a
" Remény hal meg utoljára " , poszjában egyik, has. témakörű hsz-emet !
/persze csak akkor, ha elég időd van, mert picit hosszabb lett, mint akartam, de sajna csak így volt teljes igaz mesém :)/

lapi 2.1 2008.05.15. 08:23:28

este, hölgy. esküszöm, elolvasom. csak nem bírok leszakadni a twá-n folyó ideológiai vitáról. de most télleg kikapcs.

hacsaturján 2008.05.15. 08:28:11

nemtom magyarul megjelent-e, annak idején még angolul se szerették, meg hogy hozzá lehet-e jutni egyátalán. ha megtalálom a sajátom, szívesen kölcsönadom. persze, hogy alapmű.

lapi 2.1 2008.05.15. 09:05:28

megathx hacsa!!!!!! elkéstem, bassza+!!!!! érd ezért nem a szomszédban van. :DDD

Gecc 2008.05.15. 09:40:40

Jo reggelit!

Lapi,
akkor meg jo, hogy nem kezdtem tegnap atszabni a posztot. :-]
Érd... akkor kezdtek bevezetni ezt a roviditest, amikor sulis voltam Gyorben. Aszittem minden Érden van... hat kurvara nem volt igazam. :-D

Gecc 2008.05.15. 10:15:08

Ha mar Tulokrol van van szo es nekije a hianyarol...
Cartman es Simon kollegak is hianyoznak mostansag. Cartmant mar vagy 3 hete nem lattam, de meg TWA-n sem.

liidiiia 2008.05.15. 10:36:46

sziasztok :-))))))))))))))))))))))))))))))))
később leszek, most csak beköszöntem, mert itten az elfoglalt énem vette át az uralmat életem felett...
szép napot mindenkinek!

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.15. 10:39:08

Jó 'pot!

fasza lett, délután 5 körül jövök majd. Hello mindenkinek!

whipy 2008.05.15. 11:03:02

szia liiidiiiiaaaaaaaaaaaaa:)

kaiser 2008.05.15. 11:19:19

www.buzzfeed.com/scott/salvia-tripping-videos
Ezt azért érdemes megnézni.
Én ezeket láttam eddig és ezért tartottam a Salvia triptől:)
Pláne ha más is látja

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.15. 19:13:47

Jó'stét!

lapi: wcome home!
lidia szintén!

lapi: örülök, h semmi törvénybe ütközőt nem tettél odaát. A trip leírások nagyon tetszettek, elég alaposan leírtad az érzékeléseidet.

Itt, mifelénk (a pénteki szokásos póker után) pünkösdöt ünneplendő :), vasárnap volt egy szerény sütögetős buli (25 felnőtt és 23 gyerek volt jelen). A legkitartóbbak hétfő délután hatkor indultak haza. Jól sikerült, na.

Persze fogyott némi, - általad elvetett (nem természetesek tartott) - cucc is, természetesen sörre gondolok. Persze be nem látom, hogy a vízből, malátából, komlóból és élesztőből keletkezett valami, miér' nem fér bele a filozófiádba? :)

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.15. 19:34:33

lidia: milyen volt messze délen? Agropoliba sikerült eljutni?

Gecc 2008.05.15. 19:38:45

Csa Tulok!

Hogy lehet 23 gyerek tarsasagat kibirni? Leitattatok oket?

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.15. 20:09:27

Csa Gecc!
Némi fű (nem olyan), focikapu, labda csodákra képes. Meg imádják azt is ha a felnőttek "lemennek" a szintjükre, az hülyemód ugrálnak bugyuta zenékre.
Most 2 hónapostól 13 évesig volt a felhozatal.
A gyerekek jó fejek ám! :)
Este 10-re kivülről fújták:
youtube.com/watch?v=90sJPAa02iY&feature=related

Gecc 2008.05.15. 21:01:09

Ez a PUF szam nagyon hasonlit valamire, de nem jut eszembe mire. (Mielott aszondanad, hogy a PUF-ra, nem arra gondoltam :-] )
Ez uj szamuk, ugye? Vagy nem ugye?

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.15. 21:20:11

Vagy de.
És engem biza egy régebbi PUF-ra emlékeztet,
"Nézem a Holdat, az alkohol forgat
Ott van a testem, nincs ami fáj
Tízezer álom az álomhatáron
Nincsenek órák és nincs akadály"

Gecc 2008.05.15. 21:21:56

Engem valami mostanaban ugyancsak radioban sokszor hallott szamra emlekeztet. Amikor meghallottam meg mondtam is magamba, hogy a PUF mintha koppintott volna egy kicsit.
De nem is igazan hasonlit a jol megszokott PUF-ra... szerintem.

lapi 2.1 2008.05.15. 21:30:25

hali!!! :D csúnyán megszívtam a melót, most értem haza. valami bomba miatt lefagyott bp, mint a windóz 95.

csákány tulok & gecc et!!! megyek hallgatni a zenéidet. azok csúnyán be szoktak jönni. :D

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.15. 21:37:50

Esetleg a Fishing on ORFŰ c. Kiscsillag-számra? Télleg nem tom. Persze, azt sem, hogy milyen rádiót hallgatsz.

Jut eszembe,
1., lesz Fishing on Orfű "alter" (muhaha) fesztivál,
hol másol, mint Orfűn.

2., Az milyen ciki már, hogy (amint a friss Narancsban olvasom) az idei PANKK pályázati pénzből kapott a Kiscsillag is.?

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.15. 21:42:46

lapi:
ja, 1tonnás amcsi bombát találtak az Info park mellett, valszeg a déli összektötő vasúti hídnak szánták anno. (nem talált)

+ Akartam is írni, hogy az M5- 45 km-nél fotóznak, de
1., írtad, hogy (helyesen) nem mész többel 130-nál,

2., biztos voltam, hogy nem fogod olvasni.

3., A számod hirtelen nem volt meg. (az az itthoni emilek közt lapul)

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.15. 21:53:11

lapi:
tuti zene ez is:
a kézilabdsá Fradi-tábor kezdte danolni (a gyorsabb részét), mit mondjak, 1000 torokból baromi jól hangzik.
youtube.com/watch?v=3X9LvC9WkkQ

Jut eszembe, jövő hét végén Bécsújhelyen játtszák a női kézilabda BL-döntőt. Sajna, a Győr kiesett, de nézzük a jó oldalát, így legalább nem kell meghasonlanom, hogy kinek szurkoljak. (Hypo Niederösterreich), ahol a két tavalyi kedvencem is játszik (Tóth Tímea, Kirsner Erika) + a világ legjobb edzője az övék: Németh András.

(Nüansznyi kis mellékes: Ma rendeltem a jegyet,a szektorok neve többek között: ANDRAS, TIMI, ERA)

Ime: www.hypo-noe.at/de/menu_main/intern:29/preise/

lapi 2.1 2008.05.15. 21:54:25

valamit hallottam a bombáról, de érdig nem volt semmi. 11-kor kiderült, hogy nem hozzák az embert a venyigéből (kőbánya) időre. a zsaruk ekkor már álltak a dugóban. na fél 3-ra értek oda. fél négyre végeztem és kettő óra alatt bírtam érdről a 12. ker-be elhatolni. na hagyjuk is, van ilyen nap.

ez a pankk érdekes. a multkor a tilos rádióban ámuldoztak a műsorvezetők, hogy télleg müködik a cucc, ki hitte volna, hogy ilyen is lehet mo-on. :D

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.15. 22:13:08

"multkor a tilos rádióban ámuldoztak"
Valszeg én is hallottam azt adást (tegnapelőtt talán), amikor a nyertesekről volt szó (folk-rock, vagy miaf). Az a része rendben is van.

Én is döbbentem egyet, mikor kiderült, hogy idén kétfelé osztották a cuccot; "kezdő zenekarok", illetve "sorlemezes zenekarok", értsd, már jelent meg lemezük. Kapott a PUF, HS7, a Kiscsillag, a Moog, a NEO. ( A Narancs úgy írta, hogy a kedvenceket sorolja fel, mert így jobban fáj és kurvára igazuk van.)
Ja, itt van
www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=16373

lapi 2.1 2008.05.15. 22:41:45

én min egy hónapja hallottam. arra emléxem, hogy a hungárián dugóztam éppen. :D akkor még nem volt eredmény. bocs, de elájulok az álmosságtól.

jóéjt...

liidiiia 2008.05.15. 23:11:07

hali, és egyben jóéjt lapi!!
épp végigolvastam (de még nem hallgattam)

Gecc 2008.05.16. 09:38:44

Jo reggelit mindenkinek!

Csodas reggelre ebredtem... verik a falat folottem. Valszen nemsokara beindul a Hilti is. Fasza!

lapi 2.1 2008.05.16. 11:06:15

szeva gecc et!

hilti? na vazze, erről beugrik, amikor az első panelba költöztünk a 70-es években. hú az nagyon állat volt! járták a hiltis fekete-vállalkozók (akkori nevükön fusizók) és szarrá keresték magukat. a barátomnál a 20 Ft/luk (Look, Luke? kösz tulok) adómentes díj bekaszálása mellett még megivott a mester 2 liter házibort is. ettől viszont nagyon berugott már a műtéti beavatkozás előtt. namost kisember volt, mint ovi és dustin hofman, hogy malacka se ráncolja a szemöldökét, ezért nem érte el az előtte a háziak által kurva gondosan kijelőlt célpontokat. ezért székre állt és úgy hiltizett. csakhogy a hilti magasraemelve elviszi a részeg ember súlypontját, mintegy megemeli azt. ezért a mester rögtön le is zuhant a székről.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.16. 11:52:45

Jó 'pot!

"mester rögtön le is zuhant a székről. "
Így találták fel a födémáttörést.

Egyrészt kiváncsi vagyok a véleményetekre:
index.hu/politika/belfold/kordon080516/

illetve, ha leszedem a politika bűzös mocskát a dologról, akkor azt szeretném megkérdezni, hogy:

1., ÉS EZT ÍGY HOGY?
2., Akkor mától, ha egy rendőrnek látszó tárgy igazoltatni akar, akkor
a., nem vagyok köteles megállni, ha nem értek egyet az intézkedéssel?
b., ellenérzésem úgy is kifejezhetem, hogy a kék-piros villogót leszerelem a járőrkocsiról?

Gecc 2008.05.16. 12:08:39

Csa Tulok!

Tegnap olvastam a cikket, es mit mondjak, igen sziven utott. A sujto leg ahhoz kepest picsanyi egerfing.
Egyszeruen es roviden ennyi jutott rola eszembe: ez egy kovetkezmenyek nelkuli kurvaorszag.
Tenned ezt meg Te, vagy Lapi, vagy akarki mas, ugy megbasznanak gumibottal, mint annak a rendje.
Nemtom jol hallottam-e anno, vagy tan nemregiben, hogy a birosag a jobber kezeben van? Ez egy ekes bizonyiteka lenne tehat eme fenyes es igazsagos, mondhatni mar Salamoni dontesnek?

Gecc 2008.05.16. 12:31:39

Lapi

:-D
Nah nekem is van 2 tortenetem a Hiltirol...
1. Papa mar nyugdijaskent persze fusizik ezerrel. Igazabol vannak sajat kuncsftjai is, de sokszor dolgozik a volt haverjanak, aki anno, meg '90 elott volt olyan bator es sajat vallalkozasba kezdett. Ugyebar a rendszervaltaskor akik ebbe belefogtak es az elsok kozott voltak, nem jartak meg, ez koztudott, de nem ez a lenyeg. Mint vallakozasban ugye benne van egy rakas szerszam, igy nehany Hilti is. Ez kb nehany eve lehetett,amikor is beallitott papaekhoz (papa es masik nehany brigaderos), hogy hat a fonoktol jon, O az uj embere, es aszonnya, hogy a Hiltit at kell vinni a masik epitkezesre. Aszonnyak jol van, hat vigyed edes egy komam, ha kell, hat kell, nekunk meg most eppen nem koll. Este talalkozo, na mi volt ma, hol vannak a szerszamok? Hat az uj gyerek elvitte a masik helyre. Milyen uj gyerek? Szopas...

2. Haverom nagyban szerelte felfele a cuccost az uj lakasukban, mikor is a karnisra kerult a sor. Kolcsonkerte a kisebbik Hiltit valakitol, hogy majd O faszan felfurja a nagy budos betonba. Felallt a letrara, menozott, hogy megy ez neki egy kezzel is. Nahany ora mulva mar gipszben volt annak az idiotanak a keze, mert ugy kicsavarta a furo, mint a picsafejuvaddiszno. :-D
Ja es a letrarol is leesett... :-D
Nem rohogtuk ki! Pffffffffff... :-D

liidiiia 2008.05.16. 12:41:19

sziasztok :-) , mi az a hilti?

Gecc 2008.05.16. 12:51:15

Szia Lidia

Hilti:
www.hilti.hu/

Csak igy egyszeruen... :-]

liidiiia 2008.05.16. 12:57:41

gecc, köszi: szal: ahha, falfúrógép! erre gyanakodtam :-)


lapi,
érdekes a postod! annyi minden kavarog a most a kútfőmben, hogy még mindig nem néztem meg videókat. a poston gondolkozom, és fogalmazódik a válasz is, de kicsit agymosott vagyok éppen. a h.társnak és nekem más a teherbírásunk kirándulásilag, így aztán, ami neki épp elég inger, az nekem meg már épp elviselhetően sok. tegnap meg találkoztam az egyetemi barátnőmmel, aki amerikában él, és ritkán van itthon, úgyhogy most történésileg kicsit sok volt a jóból :-) , ami jó persze, csak az idegsejtek forgalma a kútfőmben nápoly közlekedésére hasonlít éppen (amire az utikönyv csak azt az understatementet írta, hogy "traffic in naples is nuts"...)


tulok, nem voltunk végül agropolisban sajnos, 4 napunk volt, és ebből 1 tengerparti napozás (és napfénypótlás) volt, 1 nápoly általában, 1 nap művelődés 2 helyi múzeumban, 1 pompejii.
+
a cikk: erről is csak nápoly közlekedése jut eszembe: traffic in naples is nuts..., bár nápoly közlekedése a sokkal jobb!

hacsaturján 2008.05.16. 13:11:49

www.nol.hu/cikk/491966/

itten van, tulok, egy vérlepénya kérdéskörben. magam résziről csak egy halovány "anyátok!" hörrenés bukkant ki. van egy bíró sógornőm, neki már üzentem, pörög, mint a ringlispil.

liidiiia 2008.05.16. 13:14:35

lapi, a tök jó manson idézetről ottlik jutott eszembe, a valencia-rejtélyben van ez a passzus, ami az egyik legkedvesebb "kimásolt idézetem", vagy hogy mondjam:

"Mi, emberek nemigen látunk bele a világ, a dolgok lényegébe. Nincs betekintésünk például a szellemi alkotások valódi szerkezetébe, abba, hogy (például) a művészetekben, zenében, irodalomban igazán miről is van szó. Mégis, ha valaki bele tudja élni magát valamelyikbe, és érzi, sejti, talán a hátgerincében, hogy mi is ez a lényeg mondjuk Vörösmarty versében, akkor el tudja képzelni, még ha botfülű is máskülönben, hogy - mondjuk - Beethoven zenéjében is erről van szó: és rögtön láthatja, hogy ezt a lényeget sem idő, sem tér, sem atomháború nem pusztíthatja el, olyasféleképpen, ahogy a derékszögű háromszögre vonatkozó tételeket vagy a hiperbola egyenleteit sem. Ez az ábra.

[Mindenesetre egyike a dolgok lényegét puhatoló „ábrák”-nak. Legalább még egyet melléje kell rajzolnom.
A (nagyon is) elpusztítható emberi életben is vannak ilyen el nem pusztítható, a szemünkkel szintén nemigen látható dolgok. (Úgy értem, hogy például annak is, ami a szemünkkel látható, a tárgyak, a világ - (mulandó) - látványának is mindig van egy láthatatlan - (maradandó) - összetevője, teljesebb tartalma.)
Nemcsak lángelmék, nagy szellemek alkotnak olyasmit, ami sérthetetlen, visszacsinálhatatlan Például minden egyszerű és igaz (lehetőleg hazugság nélküli, a gyűlölettől lehetőleg elforduló) emberi élet termel valami irreverzíbilist, belead a világba valamit (például melegséget, fényt, biztonságot maga körül) - amiről legtöbbször nem is tud. Nincs neve, nincs rá szavunk. Aztán, ha például elveszítjük, vagy például hidegség és sötét borul ránk tartósan - és elnevezzük melegségnek, meg világosságnak, meg biztonságnak, mert észrevesszük, hogy az elvesztésével most ilyesfélék hiányoznak a világból -, csak akkor kezdjük gyanítani, hogy ez a néven nem nevezhető, ez valóságosabb dolog volt az életünkben mindennél, ami néven nevezhető. Talán éppen erről volt szó, ilyesmi a dolgok lényege."

hacsaturján 2008.05.16. 13:22:57

ez nekem olyan, hogy a katharzis, az katharzis, még akkor is, ha történetesen ottlikot olvasok. :)))

liidiiia 2008.05.16. 13:23:20

whipy, szija :-) ,
ez is nagyon durva! ugyanarra a kottára, ugyanaz eljátszva, csak némi variáció... :-((((

liidiiia 2008.05.16. 13:25:36

hacsa,
a katharzisról a görög mosodák is eszembe jutnak, amiken is szintén ez a felirat van. (meg)tisztulás-tisztítás ugye :-)))

Gecc 2008.05.16. 13:38:19

Lapi

Ismered ezt a Fazekas Tamas gyereket a riportbol, amit Whipy belinkelt ide az Indexrol?
Nagyon szimpatikus es ertelmes srac...

liidiiia 2008.05.16. 13:38:32

hacsa, nem érteni 13.33-ast

liidiiia 2008.05.16. 13:42:23

whipy, én akkor reklámoznék is egy jogvédő ingyenes szervezetet: fogyasztói jogokkal kapcsolatban, nekünk egyszer nagyon nagyon szuperül segítettek vagy 5 éven át 1 csúnya ügyben!!!! (fogyasztói jog pl lehet a trafós eset is, nagyon tágan értelmezik)

Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület
www.ofe.hu

hacsaturján 2008.05.16. 13:49:42

=nem beszélek görögül (mégha ajándékot hoznak is)

liidiiia 2008.05.16. 13:54:37

hacsa, hű, ez az ajándék akkor már igazi, édes, pirosbélű, csíkoshéjú göröghinnye!

liidiiia 2008.05.16. 13:59:38

ja, az ofe-hoz: nem konkurencia lapinak :-) , mert nem ügyvédi munkákkal segítik az embert, sőt ha kell tanácsolják is az ügyvédhez fordulást.

hacsaturján 2008.05.16. 14:00:55

aztat előre is mekköszönöm (nyamiiiii!), sőt epharisto poli!

lapi 2.1 2008.05.16. 16:19:53

átalszom a történelmet, bosszameg! :D

tény, hogy délig melózgattam, hazajöttem, felvettem a fényes, suhogós mackómat (wilson by outlet) és kegyetlenül mélyen elaludtam.

erre pepörgött a kocsma. gecc et szerkeszt az alagsorban, tulok bedobja a kordont, hacsa ajánlott alapművét is elkezdtem végre olvasni (nem lesz gyors menet), a lányom benyomja ezt a szakmámba vágó vérlázító cikket (amire majd neki külön holnap mesélek olyan vérlázító történetet, amit itt nem lehet elmondani, majd ha egyszer igazi kocsmában is leülünk face to face... lidia szokása szerint megint elveszi az önbizalmam és rájövök neki kéne post-olni, mert én egy felületes barom vagyok hozzá képest a lényeglátás képességében. és így tovább. közben meg agyalok a hétvégi post subject-jén. hollandiát nem dobom végleg, de valami nagyon mást szeretnék kinyomni, mint up. miafasznak szeretek ennyire aludni??? semmire nem marad idő és még egy kávét is feldobnék tejjel magamnak.

a lényeggel kezdem tehát!

manson nemcsak olvasta ottlikot, de hatással is volt munkásságára!!! :DDD

www.youtube.com/watch?v=MPw1i9dAJiQ&feature=related

lapi 2.1 2008.05.16. 16:24:44

lidia könyörgöm!!!! az utolsó videó nélkül szart sem ér a post, de a többit is nézd meg. utána pedig vagy kegyetlenül dicsérj pofán, vagy mond azt, hogy nem megy a jutyúb a gépeden. :D ez utóbbiból is érteni fogok és neked sem kellemetlen elmondani a lényeget: "lapi, ez naon szar volt, de fogd hollandiára!"

liidiiia 2008.05.16. 16:29:04

kalimera, no hát ez még nem az igazi tuti hinnye, mert bár görög, de mégse nem görög... :-) :
www.edenkert.hu/pics/leadkep/131_cikk.pict , hárika! :-)

liidiiia 2008.05.16. 16:29:57

szia lapi :-) , megnézem, igérem!!!!!!

liidiiia 2008.05.16. 16:33:47

lapi, de előbb felépülök az alábbi mondatból!!!! "lidia szokása szerint megint elveszi az önbizalmam és rájövök neki kéne post-olni, mert én egy felületes barom vagyok hozzá képest a lényeglátás képességében"
mert nem!!!!!!!!!!!! NOoooooooooooooo!!!!!! de ez egyszer, ezzel az egy itten idézett mondattal most télleg mellélőttél a lényegnek!!!!!!!

sajnos vagy szerencsére, de én is sokat alszom :-)

lapi 2.1 2008.05.16. 16:39:02

hamár drog. nem véletlenül szoktam ugatni a real life-ban:" bazd meg, a kokain és az alkohol kicsinál, ha velük akarsz elszállni!!!" és ezt manson nagyon is jól tudja. tessék a bizonyíték, de csak erős idegzetűeknek. ezt a klippet nyomatnám gimiben, jobb társaságokban, színházak világában és a parlament hátsó szobáiban. iszonyú mennyiségű kokaint fogyasztanak manapság és ez az elit drogja mindenhol. manson szólt...és a klippet betiltották. igy megy ez...

www.youtube.com/watch?feature=related&v=XXBGl0vzoZA


www.youtube.com/watch?feature=related&v=XXBGl0vzoZA

liidiiia 2008.05.16. 16:53:32

lapi, melyik utolsó videóra gondoltál, a száll a kakukkra, vagy a mansonra?
az a helyzet, hogy a kettő közül csak az egyik jön be továbbra is... hát ez van. nade nem kell ebből kognitív disszonanciás nagy miszpercepciók eszkalációját generálni :-DDD , mert a te világod alapban nagyon bejön, mégha nem is tok mindenhez viszonyulni belőle. :-))))

liidiiia 2008.05.16. 17:28:02

ez a jog a saját tudathoz érdekes kérdés amúgy, hogy nemcsak az nem merül fel sokáig az emberben (vannak, akiknek soha), hogy a tudat szabadsága milyen fontos, hanem annak rabságát észre sem veszik.

én nagyon szeretem a feldmár andrás dolgait is a témában, nekem a saját tapasztalatom az az, hogy egyrészt én a láztól olyan víziókat látok, ami olyan bosch szerű (de lázasan a pozitív bosch, nem a horrorisztikus), és erre aztat mondta egy szakértő ismerős, hogy bosch meszkalint szedett.

a másik tapasztalatom az az, hogy meditációs technikákkal a tudatállapotok, és azok váltása előidézhető, a belső gondolati-képi világ lecsendesítése, vagy a normál szint felé felvivése, és abban az értelemben szabadabban történik, mert nem kell kémiai anyag hozzá, vagyis a saját tudatom (belső akaratom) válik az erővé, ami önmagát formálja. ennek az útnak a hátránya, hogy az elején lassú és hosszú, sok gyakorlás kell hozzá, és nagyon nem mindegy, hogy kitől, hogyan tanulja az ember, mert ennek az útnak lehetnek bazi nagy kockázatai. szóvalhogy csak jóakaratú, jó tanítóhoz szabad elmenni, és ehhez kell valamiféle élettapasztalat, hogy felismerje az ember, hogy ki az, aki tényleg jó és jóakaratú. erre mondja a feldmár azt a gyakorlatot, hogy ő azzal kezdi a tudattal való saját kapcsolat tanítását, és annak megmutatását, hogy hogy is megy az, hogy mások "hatalmat szereznek" felettünk, hogy belehipnotizál egy apró kényszermozdulatot valakibe, aki elmegy hozzá, és az az első feladata, hogy ezt meg kell találnia, úgy, hogy nagyon lelassul, és vizsgálja, hogy mit hogyan-miért tesz. állítólag 2-3 nap alatt meg lehet találni.

meghát ugye van a buddhista szerzetesek beavató rituáléja, ami az, hogy 8 réteg vizes ruhát meg kell szárítani egy fagypont közeli hőmérsékletben, a saját testen, a saját akarat által, és egészségesnek kell persze maradni (na ez az a szint, ahová 7köznapi ember nem nagyon jut persze el, de a tudat erejéhez való saját kapcsolat egyszerűbb fokozatai is már bődület sokat adnak).
szerintem, persze :-)

a kémiai utat nem ismerem, szóval arra nem tudok mit mondani, de a cél az az, hogy az ember maga rendelkezzen önmagával, amihez a buddhisták szerint ugye eleve életek sokasága kell, vagyis újjászületések sokasága, olyan sokára tanulja meg az ember. mondjuk erre nehéz persze mit mondani :-D

na, de azért már az, hogy az ember felismeri, hogy nagyjából mit szeretne ő a saját életében, és a saját tudatára olyanfajta rálátása van, hogy a csoportok, és agyatlan társadalmi normák-reklámok...stb vakon nem sodorják el, na már az is óriási lépés!!!

van ez a kedvenc szobrom, installáció, és tiszta gáz, de nem jut eszembe az alkotó neve, valami h betűs asszem, szóval ez egy döglött cápa, ami formalinban lebeg, és az a címe kábé, hogy az emlékezet és a tudat hatalma (vagy valami ilyesmi). kérek segítséget, hátha valakinek eszébe jut, én ha fáradt vagyok, akkor a nevekre iszonyú nehezen emlékszem. mindegy, majd eszembe jut egyszer, és akkor belinkelem, de hátha valaki kisegít.
:-)

liidiiia 2008.05.16. 17:50:31

félreérthető itten valami, szóval: kémiai út alatt én mindent értettem, ami azt jelenti, hogy az ember valamit megeszik-megiszik-belélegez, szóval csak így egybefogtam mindent, ami nem a saját tudattal való saját tudat általi machinálás, mert én csak az utóbbiról tudok keveset, az evés-ivás-belélegzés általi tudatmódosításról semmit, oszt nem is látom emiatt differenciáltan, és véleményem se nincsen róla, tapasztalat hiányában. illetve a szintetikusakról tudom, hogy azok baromi veszélyesek, a nem szintetikusak meg nem, de itten megáll a tudományom ezzel kapcs.


+ lapi, a könyvet (the ritual persecuition of drugs) elkezdtem anno olvasni, és nagyon érdekes, de az van, hogy amióta a blogok itten így belendültek, az egyedül eltöltött szabadidőmet mostan elvitték a beszélgetések, olvasások (ami tök jó :-)))))) ), de el fogom olvasni!!!!!!! :-))))))

elkezdem a videókat is, sorry, hogy itten fáradtka vagyok, a h.társ fél európán átrángatott az ő kisportolt ütemében :-) , de szavam se nincsen, mert én meg az ő idejéből (a mi kettőnk idejéből :-)))) ) is "elvételeztem" olyan saját célokra, mint a lapi.blog.hu-n írásban beszélgetés :-)))))))))))

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.16. 18:00:26

Lidia: Damien Hirst?

Jó 'stét mindenkinek!

liidiiia 2008.05.16. 18:15:19

tulok, nápolyban a szegénynegyed szélén laktunk, ahol még sok volt a szemét, és tök sokszor eszembejutott a manu chao valse a sarkozy hangulata. olyan jó volt, ahogy az életszeretet ott egy csomó szinten szinte fogható volt, mindannak ellenére, ami helyzet ottand uralkodott. :-)

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.16. 18:27:33

Bocs, úgy egyébként, hogy csak belöktem a témát ma, aztán elhúztam. (Ígérem most is ezt fogom tenni, mert ha péntek, akkor: _____)

De olyan szintem felháborítónak tartom ezt a ítéletet, _de még inkább az indoklását_, hogy. Mondom újból, pártpolitikától függetlenül.

Mert mi veszélyes a társadalomra, ha nem az, hogy vezető politikusai a média jelenlétében, nagy mellénnyel követnek el törvénytelenséget? Százszor veszélyesebb, mintha én tenném ugyanezt. Meg mi az már, hogy nem volt károkozás? Ki a tökömnek kellett újból felépítenie azt a vackot? És a visszaépítők bére? A sok hülye rendőré, aki ott asszisztált a törvénytelenséghez? A sok naplopó képviseleőjé, aki munkaidőben, nem csekély fizetésért törvényt szeg? AGGGRRRRRHHH. Na. Megmondtam.
Már jobb. :) Még egy sört csapoltam.

youtube.com/watch?v=1pOaF4wQ55o

liidiiia 2008.05.16. 18:34:36

jó kártyázást!!! :-)

lapi 2.1 2008.05.16. 18:45:57

vazze tulok, egy km-es hsz-t akartam írni a felvetésedre, de elvitt lidia, meg egy telóbeszélgetés gecc et-sal. (designeri minőségében munkamegbeszélést tartottam.

de elloptad a show-t. vérgáz ez az ítélet és még nagyobb vérgáz, hogy a köztársaság alapintézményeinek ethosza a romokban hever. sztem ebben a fidesznek történelmi a bűne, bár a másik oldal sem szűzlány, de azért a mértékre, azokra a kis különbségekre egy példa.

nagyon vigyázok, hogy teljes legyen az anonimizáció. dehát 55 évesen sok barátom volt anno az egyetemen.

egyik rendőri/ügyészségi/bírósági vezető mondja az évfolyamtalálkozón face to face az utcán sétálva még a buli előtt:

"bazd meg a szocik úgy érik el, amit akarnak nálam, hogy észre sem veszem, amikor megmanipulálnak. csak utána esik le a tantusz. a fideszesek 98 és 02 között nem cicóztak: bejött egyik emberük a hivatalomba és közölte, mit akarnak. egyenesen, magyarul. azt is hozzátették, ha nem csinálom meg, legyek biztos, ki fognak csinálni és nyithatok kis ügyvédi irodát, ahol akarok és várhatom a kuncsaftokat."

várj csak, a kis különbségek jelentősége:

www.youtube.com/watch?v=SLtwFugudZE

lapi 2.1 2008.05.16. 18:52:38

lidia, a postomnak, ha mondanivalója, az csak a forman film zárójelenetével jön ki. anélkül szart sem ér szerintem. azzal együtt sem biztos, de nagyon elment az önbizalmam, ezt a cápát sem vágtam, pedig milyen kurvajó...

a sok gonosz thc szétütötte az agyamat.

lapi 2.1 2008.05.16. 18:54:04

figyelitek mit művelt gecc et a háttérben, amig itt ment a duma???

MEGATHX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.16. 18:55:21

köszönöm, igyekszem, mert a múlt hét az nem az én dicsőségemmel végződött.

Agropoli; ha nem sikerült eljutni, akkor fájdalomdíjként küldök még kettőt Neked, az egyik Agropoli belseje, a másik "Nincs úja a nap alatt" fut.
kepfeltoltes.hu/view/080516/72739072519_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/view/080516/33449223620_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nápolyt én is nagyon csíptem, nekem is főleg ez az utcán élünk, vidámak vagyunk, házak közé teregetünk fíling ragad meg leginkább a mediterránumban.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.16. 19:02:49

"de elloptad a show-t."

lapi:
1., Akkor ma sem tequilázunk? :)

2., Tényleg nem akartam, és kiváncsi vagyok a véleményedre, mert én még csak nem is ugatom a jogot. Csak mint állampógár nézek bután ilyenkor.

A 98-02-vel kapcsolatban; egy barátom ugyanezt mondta, csak építőipari közbeszerzések kapcsán. Meg volt üzenve, hogy ne is pályázz, esélyed sincs.

"It's legal to buy it, it's legal to own it..."

lapi 2.1 2008.05.16. 19:05:35

tulok, most már majdnem biztos, hogy krétáról nyomom az új post-ot. vazze, néha sikerül megállítani az időt. nekünk krétán sikerült néhány órára. ötször nyaraltunk in a row, közben 2x három hetet. mindig ugyanabba a faluba. anikóval (feleség) kiléptünk a gépből hania kat. repterén és könnybelábadt a szemünk. az illatoktól. bazd meg most is! (érzem) ez vagy nagyon kemény post lesz, vagy delet-elem mielőtt kidobnám. vagy bele sem kezdek, mert úgysem bírom leírni szavakkal, képekkel és zenével azt az érzést, amikor télleg azt hiszed hazaérkeztél, ezer éve is itt éltél. keményebb trip ez még a salviánál is.

lapi 2.1 2008.05.16. 19:08:22

ugyanabban, esküszöm vágom a nyelvtan ban- ba topic-ban, csak bizonyos anyagok - koffein pl - nagyon beindítják a gondolatokat és kurva gyorsan gépelek. így is elfelejtem, mire a mondat végére érek, hogy mit akartam kinyögni. :D

lapi 2.1 2008.05.16. 19:14:23

tudod tulok, ebben az a szörnyű, hogy ez az ítélet nem arról szól, hogy a bírók, vagy a pkkb, fővárosi bíróság vezetése fideszes lenne.

hanem a jogállam becsületéről. az ebben az ítéletben ugxyanis kicsit beszartnak tűnik. ettől csúnya is lett, meg büdös is. de azért szeretjük, mégiscsak a miénk. egy igazi magyar narancs, de most nem keresem ki a tanút és kállait a citrommal. :D

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.16. 19:18:00

Én még '95-ben voltam ott egyszer, anno bejártuk keresztül és kasul, nagyon bejött nekünk is. Mi is Hania-ba érkeztünk, a közelben volt a szállás is, majd minden este benn ültünk a parti sétányon és ittuk a jegeskávét. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy fogad majd most újra. Várom már.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.16. 19:20:47

Ja, hát én is kicsit a Tanú, Kafka, Mrozek háromszög súlypontjában érzem meglelni ennek a történetnek a leglényegét.

lapi 2.1 2008.05.16. 19:23:09

mert hát ki a faszomnak kéne betartani a jogszabályokat, ha nem pont a törvényhozóknak???

ugyanez a bíróság azt a kendermagos srácot, aki besétált a tárgyalásra egy cserép kenderrel 80 e Ft-ra lenyomta!!!!!

most akkor ki nézze itt a cipője orrát.

hogy is volt az az a.e. bizottság dal, aminek a refrénje ilyesmi volt: "hányni kell, báááá...."?

kihoztad belőlem a rebellis állatot tulok!!!

és most ökölbe szorított kézzel állok vigyázva a mester előtt. talán trent reznort te is csíped. :DDDD

www.youtube.com/watch?v=fmQmZZZKTmE

lapi 2.1 2008.05.16. 19:26:10

"The Beautiful People"

And I don't want you and I don't need you
Don't bother to resist, or I'll beat you
It's not your fault that you're always wrong
The weak ones are there to justify the strong

The beautiful people, the beautiful people
It's all relative to the size of your steeple
You can't see the forest for the trees
You can't smell your own shit on your knees

There's no time to discriminate,
Hate every motherfucker
That's in your way

[Chorus:]
Hey you, what do you see?
Something beautiful, something free?
Hey you, are you trying to be mean?
If you live with apes man, it's hard to be clean

The worms will live in every host
It's hard to pick which one they eat most

The horrible people, the horrible people
It's as anatomic as the size of your steeple
Capitalism has made it this way,
Old-fashioned fascism will take it away

[Chorus]

There's no time to discriminate,
Hate every motherfucker
That's in your way

The beautiful people
The beautiful people (aahh) [x4]

[Chorus x2]

The beautiful people [x8]

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.16. 19:30:02

Jöhet nekem a manson is, csak nagy dózisba nem bírom.

Más:
"Köpni kell, pfüj"

youtube.com/watch?v=l3EEeTQ3J2k&feature=related

Na, most van az, hogy menni kell. Hajrá kocsma, egyszer csak leszek.

lapi 2.1 2008.05.16. 19:35:31

az van, hogy 96-ban voltunk utoljára plataniason, hania mellett. az könnyen lehet, hogy a kikötőben egymás mellett söröztünk, mert akkoriban még nem utasítottam el a kemény drogot. :D

namost én fényképeket nem fogok beszkennelgetni, mert az irodában van, de még nem próbáltam és minde postot eddig egy svungra csináltam, ha kiesek belőle, szart sem ér. én a golden teacher illegális tripet ötvözném krétával. az előbbi hihetetlen vizuális hallucinációt képes okozni, de nem akármilyet!!! ezt kéne megmixelni a krétai feelinggel. lehet, hogy ehhez én kevés vagyok, mint árvaházban a szülői értekezlet, ahogy fábrysanyi mondaná.

liidiiia 2008.05.16. 19:36:48

bakker bakker, elszállt, amit írtam

szóval valami olyasmi volt, hogy:

tulok, köszi köszi a képeket!!! :-))) , az a viadukt csúcs :-))) , az 5000 éves sumér ékírástáblák jutottak eszembe, aminknek egy része tulképpen banki csekk: azaz mondjuk Ur városában valaki a pénzét betette egy bankba, akkor kapott egy ékírásos táblát, és Uruk váárosában, ha volt ott bankfiók, akkor a tábla ellenében kivehette :-DDD , romantikus, mi :-DDD

lapi, nagyon ütős a "száll a kakukk a fészkére" a végére! ha már a tudatunk feletti önrendelkezés..., ugye..., (+ugye azért még szóba állsz velem, hogy a tudod, na, a manson... :-DDD ) meg köszi, hogy megosztottad a élményeket!!! :-))) + várom a krétai postot, de tulokkal teljesen egyetértek, hogy majd ha kényelmesen meglesz, a törzsközönség nemcsak cirkuszt és kenyeret követel folyamatosan, hanem "csak van" is, l'art pour l'art :-) , meg fenntartani egy kocsmát nagy meló, tök sok köszi érte neked meg gecc et.nak :-))))))) !!!!!!! , és persze a kocsmárosok melett a kocsmatöltelékeknek is, azaz magunknak :-D , bár a kocsmárosok egyben azok is (bogár-rovar :-) ) :-)

lapi 2.1 2008.05.16. 19:37:43

yessssssssssssssssssss... kösz tulok, ez az!!!! már megint izzad a tenyerem.... kössssssssz.....

Gecc 2008.05.16. 19:41:37

Na most szaladt tele kurvakibaszottul a rendszerrel a tokom! 50 ezert kell meg adobevallasra befizetnem ennek a szajbacsurt allamnak.
Most nagyon komolyan elegem lett ebbol a szarhazi bandabol, hogy becsuletesen befizetek mindent, es akkor utolag kiderul, hogy valojaban kevesebbet kerestem, mint 1 eve. Hat kapjak mar be!

lapi 2.1 2008.05.16. 19:43:18

és nem hányni kell, hanem köpni kell. erre rosszul emlékeztem, de jobban passzol a kordonítéletre.

viszont nekem ez a number one ebben a kategóriában.

youtube.com/watch?v=fKTCLnJ4IBM&feature=related

liidiiia 2008.05.16. 19:51:34

lapi, jaja, "apa vezet", a popper jutott eszembe, aki eccer aztat mondta, hogy ő mint pszichológus megállapítja, hogy borzasztóan nagyon kevés ember nő fel és lesz "érett" felelős ember: lelkileg-szellemileg, és jobb azt nem tudni, hogy kik milyen szellemi és lelki érettségi fokon hoznak felelős döntéseket...

lapi 2.1 2008.05.16. 19:53:24

és hogy ne vádoljanak politikai elfogultsággal. ez a ferró is egy hatalmas állat!!! DDDDD

youtube.com/watch?v=EBqp0qZr9MI&feature=related

lapi 2.1 2008.05.16. 19:54:48


lidia, 't'll\t=dott a billentz\ angolra. magatol$$$

lapi 2.1 2008.05.16. 20:04:04

most viszont visszaállítottam. hogy érted, lídia? ne erőltessem a hétvégébn az új post-ot? sajnos tök amatőr vagyok, gimi óta nem írtam, ha a melót nem számítjuk. na jó egy-két cikket még 89-90-ben a helyi petőfi népébe, de azt mint szdsz szóvő, vagy ügyvivő, helyi, tehát az nem személyes cucc volt. szal szerinted postoljak ritkábban? a feleségem is lázadozik, hogy legalább késő este hagyjam abba.

liidiiia 2008.05.16. 20:05:23

lapi: ez azért van, mert öntudatra talált és a saját tudatával módosítja magát :-DDD a géped. mostantól meg kell majd kérni lehet, nem lehet neki parancsolgatni :-DDD

oh lord, won't you buy me a mercedes benz, my friends all drive porshees...
www.youtube.com/watch?v=C-GFqhCq2HA&feature=related

lapi 2.1 2008.05.16. 20:06:57

pont amikor szoktál jönni meg tulok is, na akkor rág be a nejem és igaza van, mert keményen melózik egész nap, nézne vmi filmet, én meg itt verem a billentyűket a fejétől 20 cm-re. ezért is szoltam szó nélkül lefalcolni. akkor már annyira rettegek, féltem a házasságomat, a családot, hogxy sity-suty kikapcsolom a gépet. :DDD

lapi 2.1 2008.05.16. 20:11:37

joplin... kösz, lidia. akkor mennyünk kicsit előbbre az időben. sztem ez is nagyon ott van

www.youtube.com/watch?v=vcWTTs8QVRc

liidiiia 2008.05.16. 20:12:45

lapi, én csak aztat mondtam, hogy csináld úgy, ahogy neked jó!!!!!!!!!! én nagyon szeretem az írásaidat, így un bloc!!!!
nekem a kiállításaimról ismerős az az érzés, hogy ott vagyok, és nézem azokat a borzalmas mázolmányokat, hogy ez lenne a munkám??? hogy, jessszus, és most itt állok, és ezt nézik...
valahogy elvesztem valami józan látással a kapcsolatot időnként, nem tudom miért, de más festők is mondták, hogy periodikusan nekik is elszáll valamiféle biztonságérzet önmaguk dolgaival kapcsolatban, mondjuk én bármivel kapcs tudok így lenni, szóval, nem tom miért van ez, hogy az ember időről időre elbizonytalanodik, de tény, hogy van.
kitartás!!!!!!, mondta ki is (na de előtte is mondták már mások, ő csak lenyúlta :-) ) :-)

lapi 2.1 2008.05.16. 20:14:52

ezt a mennyünk-heaven összefüggést észre sem vettem. :D

lapi 2.1 2008.05.16. 20:18:55

lidia, pontosan ezt érzem.

lapi 2.1 2008.05.16. 20:19:54

most vacsora, később visszajövök.

lapi 2.1 2008.05.16. 20:22:57

és kösz. röhej, de éppen olyan kocsmatöltelékektől megy el az önbizalmam, mint ti vagytok itt jónéhányan. sima műveletlen bunkó baromnak érzem magam mellettek néha. de pont ez a jó a kocsmában!!! :D

lapi 2.1 2008.05.16. 20:25:39

és hátha ezzel lenint is visszacsalogatjuk. talán nem nyúlok mellé és bejön az öregnek! :DDDD

www.youtube.com/watch?v=o5Zao2OOmI4

liidiiia 2008.05.16. 20:25:48

lapi, jaja, :-) , tulok beindította ezt az asszociációs utat a look-luk-kal :-DDD

az van amúgy, hogy én egy bagoly vagyok, az éjszaka "az enyém", aztán napközben meg nehezen osztom meg a figyelmemet, ezért ha komolyan dolgozom, nemcsak tessék-lássék, akkor nem is tudok fenn lenni a blogon a meló végéig, a h.társ meg 7 körül jönn haza gyakran, akkor vacsizunk, kis beszélgetés, vagy séta, és utánna jövök... délelőtt 10 előtt én ngyakran nem vagyok észnél, szóval így el van csúszva hozzád képest a napom, hétvégeken meg gyakran elmegyünk ide-oda, kirándulni, járni egy nagyot, holnap is, piknikezni a balcsipartra :-) , nade nemcsak realtimeban tudunk beszélgetni, meg biztosan azért összefutunk a nehézségek ellenére is!!!!!!!! :-)))

liidiiia 2008.05.16. 20:47:57

lapi, jó vacsit!!!

egy barátomnak van egy művészettörténész barátja, aki eccer azt mondta, hogy a post kommunista országokban a versenyzés és a sznobizmus (a gazdaság megszorítása miatt) a kultúra területére tolódott, hogy van egy kulturális sznobizmus. egy amolyan kivagyiság. (én amúgy Johannes Amos Comenius a A világ útvesztője és a szív paradicsoma című művével szoktam kicsit kibillenteni valakit (amit mellesleg nem olvastam), ha sznobizmusból villogtatja a műveltségét, vagy milyét.) de itten ilyesmi tutira nincsen, meghát amúgy is felesleges lenne, szóvalhogy szerintem nagyon jó embereket vonzottál ide (+ gecc et érdemei is ide megemlítve :-))) ), éshogy tök jó itt lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))

nekem múltkor a saját önbizalmam hirtelen távoztakor hölgyi dobott mentőkötelet, örök hála neki és good karma follows!!!!! :-))))))))))))

szóval, hidd el, hogy most itten minden tök jó (ami azt jelenti, hogy van, ami elég jó, van, ami szuper jó, és van, ami jó, és ezek között a jók között felesleges már méricskélni :-) , mert tök jó en bloc.)

liidiiia 2008.05.16. 20:49:43

ma már min 2 db z-betűt hagytam ki: ZZZZ :-D

lapi 2.1 2008.05.16. 20:55:03

szavazógép kell ide! :DDD megkutatom mindjárt a közvéleményt.

liidiiia 2008.05.16. 21:19:26

az én önbizalmam lenullázódásakor a def leppards kúra nekem beválik :-) , aztán, hogy persze ez mennyire általános, aztat én nem tudom :-)
www.youtube.com/watch?v=iVxiHC9AJQw

lapi 2.1 2008.05.16. 22:00:21

megcsináltam, lidia! és mocskos módon megmanipuláltam a közvéleményt, mert telesírtam a kommenteket, hogy mennyire elszállt az önbizalmam. ettől minden érző szívű kocsmatöltelék dob majd egy jó voksot, nekem meg visszajön az önbizalmam.

lehet bátran szavazni!!! :DDDD

liidiiia 2008.05.16. 22:12:44

szavaztam lapi :-DDDDD
a napontára nem mertem, mert én is szeretném a házasságomat megtartani, és ahhoz kell arra is szánjak időt :-DDDDD

Preskin 2008.05.16. 22:31:46



Röviden: a zeredeti "breakaway"
helyett(i) project:
www.youtube.com/watch?v=WplvDCe8_hw&feature=related

Gecc 2008.05.16. 22:58:46

Na jol van kedves testvereim az Urban!

A meregtol meg most sem latok igazan, es valojaban azon gondolkodom, hogyan bosszulhatnam meg az engem ert serelmeket, de sajnos nem a celcsoportot erne el bosszum keserves es fajdalmas suhintasa, igy inkabb alszom, addig sem mergeskedek.

Joccakat!

lapi 2.1 2008.05.16. 23:15:43

köszönöm a voksokat. én még le sem adtam a sajátomat. :D megyek aludni. szép álmokat. az app-t nagyon szerettem anno egyik kedvenc volt, külön kösz. :DDD

mi baj gecc tesó?

liidiiia 2008.05.16. 23:18:28

jóéccakát, a nagy álomküldő tündér küldjön szép álmokat :-)

liidiiia 2008.05.16. 23:22:37

olyat akár pl, mint mondjuk az ap klipp :-)

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.17. 02:20:43

Leselkedék itt egy kicsnyt az ablakon keresztül, de látom üres már a kocsma. Köszönöm a jókivánságokat, a mai P____ jó volt, lehúztam a dokit, a tüzépest, meg az alpolgármestert is. Pedig, ha csak a szakmát nézzük, kettejüknek ideje lenne megtanulnia blöffölni. :) Mondjuk pont nem a dokira értettem.

Per se ne vegyétek komolyan, ez a heti együttlét a pénteki asztal mellett az együttlétről szól, a közös tevésről, a civil cuccról. Maslow bácsi piramisának harmadik szintje.

Az elköszönésem óta történteket vissza fogom követni, de most sűrű elnézések közepette aludni térnék, mert reggel 8-kor indulót kell fújnom kicsiny családomnak. (Valami hasonló megmozdulás lesz egy barátomnál, mint múlt 7végén nálunk volt, a helyzet annyival súlyosabb, hogy mi visszük a Tiramisut.) Tiramisu szigorúan Camping sajtból elkészítve, senki nem hiszi (ha nem kóstolta), hogy jobb, mint ha mascarponéból készülne.

További jó kocsmatöltést mindenkinek,
tulok voltam

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.17. 02:32:40

ja, és most látom a szavazósdit, klikkeltem a "naponta, mert rá vagyok kattanva" kategóriára, de szívem szerint azt klikkeltem volna, hogy "tökmindegy, mert rá vagyok kattanva"
csak ilyen nem volt. De tessen így érteni. Najóéjt!

+ küldöm mindenkinek,aki szereti, meg aki érti az utca nyelvét. (ez most Barceonából speciel)
youtube.com/watch?v=lzZWXUfIyIs

Ja, nem reklám, de július 4-én Sopronban a Volton lehet megtekinteni.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.17. 03:06:36

"akkor már annyira rettegek, féltem a házasságomat, a családot"

Ja, de ez tök normális, nehogy már a kocsma előbbre legyen a családnál. (Írom ezt hajnal 3 felé) LOL

liidiiia:
"az van amúgy, hogy én egy bagoly vagyok,"
Igen, én is bagoly vagyok (ez milyen horoszkóp, amúgy?) és a pacsirta-alkatúak sosem értik meg, hogy miért akkor van pörgés, amikor.

A def leppard-ról meg az köcsög módon csúnya beszólásom jut eszembe, amikor, hírét vevén, hogy a dobosuk autóbalesteben elvesztette az egyik kezét, "akkor ezentúl biztos csak lassú számokat fognak játszani"

lapi:
"olyan kocsmatöltelékektől megy el az önbizalmam"
na ne már! Itten van egy kocsma, és ez a Te érdemed, mi "kocsmatöltelékek" csak köszönettel tartozunk az ingyen sörér', meg a genius loci megteremtéséért.

Most már tényleg lépek, család is van vagy maif. :)

Gecc 2008.05.17. 08:10:53

Jo reggelit!

Lapi
Mi a bajom? Itt megtalalod...
Gecc 2008.05.16. 19:41:37

lapi 2.1 2008.05.17. 08:50:23

jó reggelt! :D

ahogy illik, a kocsmáros kezdi a reggelt. mégpedig a nyitottság és a demokrácia jegyében.

csakhogy manu chao átvette az irányítást a hangulatom felett, amiért tulok barátunkat hibáztatom.

ugyanis türhetetlen és felháborító módon optimistává tett manu klippje.

pedig tegnap teljesen normális alkotói válságban voltam, meg is manipuláltam magam ezzel a szavazógéppel. mert azért ne felejtsük el az alapokat. azért mégiscsak egy megveszegedett libsi fletó fan volnék, vagy mi a szösz!

mert azért qrva nagy belpolitikai válság van, vagy mi a szösz!!!

erre ezt a manu chao barcelonai feelinget idehozni, na bazd meg, ezt a klippet fogadjunk, hogy lenin is szereti, meg hölgyi, akik viszont fletót nem. meg malacka is, azt mondta gecc et, nézzem meg az új postját a ballagásról. meg is fogom, ha ezt leírom.

manu chao meg úgy jön be nekem, hogy a kisebb lányom (whippy) furcsa fickókkal szokott járni. nekem ugye nincs fiam. viszont a lányom idehurcolja az aktuális szerelmét és rettenetesen kibaszik velem egyuttal. már hármat is úgy megszerettem, mintha a fiaim lennének. fiatalok, kurvára más háttérrel. nem adhatom ki őket, de mindig láttam rajtuk, hogy alapvetően iszonyúan rendben vannak a fickók, bár úgyis szakítás lesz a vége. mindig elhatározom, hogy majd olyan "apa" leszek, akitől fosson csak be az a fickó, akibe a lányom belezúgott.

na b+, meg tulok, ez sohasem jön össze. egy percig sem, mert levágom, hogy bassza meg, hála istennek, a lányom értékrendje NAGYON rendben van. most a manu chao úgy jön össze, hogy ezt az utolsó barátjától kaptam. azt a dvd-t, mert azt mondta, nekem másolta, biztos szeretni fogom. erre tulok, pont ezt dobod be zárásnak.

én meg tökölök, hogy mit post-oljak.

erre te azt írod jul. 4-én sopronban fellépnek. én meg erre azt mondom, b+ tulok, erről nekem whippy szülinapja ugrik be elsőre, s csak aztán az independence day. hogy is kezdődik a legendás amerikai alkotmány: we, the people of united states... ha jól tudom.

bassza meg, írom is az új post-ot.

előtte szolgálati közlemény a lányomnak, aki ilyenkor idegbeteg a tanulástól. szorong, hogy meg fog bukni. pedig azt mondta rá egy prof a feleségemnek: "asszonyom, nem a pénzért vállalok tanítványokat. de évek óta nem volt ilyen kvalitású és gondolkodású tanítványa."

gecc et felébredt. milyen szavazatot nyomtál? csak mondom, hogy lidia visszafogottan a "kurvajó"-ra szavazott, de tulok nem hezitált!!! :DDDDD

whipy 2008.05.17. 10:21:02

csöcsö szépjoreggelt!!!
koszi lapi, hogy megemlekeztel rolam(:
azabaj ezzel, hogy szerintem is okos vagyok elegge, a legtobb evfolyamtarsamnal okosabb, de ez sajnos nem eleg. tanulni is kell. ha ez sikerul, az sem mindig eleg. ezek az oktatok azt szeretik ha beseggeled es ledaralod nekik es nem hatrany az sem, ha kockafejed van. abszolut nem varjak el, hogy gondolkodj, sot meg azt is meg merem kockaztatni, hogy az sem elvaras, hogy ertsed, hogy mirol beszelsz. a lenyeg, hogy darald le es minden aprobetus lofaszt is ha lehet szoszerint. ez meg nem igazan az en mufajom.
+ ekkora tetelmennyisegeknel a mazli is eleg fontos, hogy legyen. mit huzol, milyen hangulata van a profbácsinak, stbstb. es most tenyleg nagyon felek, hogy evet kell majd ismetelnem.

julius 4.e manu chao, en szrintem remelem ott leszek. naggyon ottkene. utana heten pedig, juli 11. massive attack a balatonon. azt sem szeretnem kihagyni. utana ugyis egesz nyaron tanulok majd az aug-i vizsgamra. remelem cs 1 marad. meg a nyari gyak miatt 1honapot dolgoznom kell majd a kecskemeti korhaz belgyo osztalyan. de most legalabb nem szegeden.

gecc elhiszem, hogy nagyon ideges vagy, ez tenyleg eleg nagy szemetseg. de ne idegeskedj!
"Don't worry about the future. Or worry, but know, that worrying is as effective, as trying to solve an algebra equation by chewing bubble-gum"

Gecc 2008.05.17. 10:53:36

Szia Whipy

Hat inkabb oldanek meg ragogumival egy egyenletet, mint befizessem ezt az 50 ruppot. Lehet bevallalnam a dupla vagy semmit is.

Hivtak, hogy menjek en is a Balcsira, lesz valami 4 napos rendezveny, de pont nyaralni leszunk, es csak 12-en jovunk haza. Pedig Massive Attack-re en is szivesen mennek.
A vizsgak miatt ne aggodj... olyan uccse leszel, mint mi. Anno volt, hogy csak azert mentunk vizsgazni, hogy az elejen beirassuk (volt, hogy cefreszaggal) az egyest, aszt szepjonapot kivantunk, mentunk tovabb inni. :-D
Hat igen... az egy sikeres evem volt. :-D

lapi 2.1 2008.05.17. 11:13:45

na nekem meg bejött az újabb manipulációm, már értem a baloldali sajtót miért rühellik, mert ott meg aczélbandi manipulál feszt. de nem akarok aránytéveszteni.

persze vágtam előre, hogy 3 napja fel sem hívsz, ami jobb is, ha sírnál a vizsgarettegésed miatt. így is hallom minden este anyádtól, hogy mi akkor is pont ugyanúgy fogunk szeretni, ha megbux etc, etc, etc. (zokogás a vonal végén, a szívem meg megszakad, de csak röhögök kicsit belül, mert úgyis átmész, ha meg nem, akkor pech, lesz idő az uvére és helyet cserélhetsz a kérdezővel. mert az baszott jó feeling, amikor uralod a témát. érzed a cuccot belülről, jobb mint beszívni esküszöm.

mi meg fizetjük a tandíjat, de attól még hadd okézzam továbbra is, bár leszavazták.

és most átmegyek észosztó apába!

idefigyelj kölyök! én vagyok az apád, a gyereknek meg kuss, ha jön a hegyibeszéd!!!!

te egyetemesti vagy, orvostanhallgató. harmadéves (vagy másod? küld el sms-be, ha benéztem) mindegy. a te dolgod, hogy diplomát szerezz és segíts az embertársaidnak. emberszerelő leszel, ha minden igaz és gondolj bele, mennyire ki bír baszni velünk egy lelkiismeretlen, pénzsóvár, ganéj szerelő a sok pénzért, amit nem szégyelnek elkérni!

tudom, hogy nem érdekel, hogy mi a napi politika, meg egyáltalán leszarod a cuccot fletóstól, ovistól. igazad van. esküszöm neked, mire melózhatsz, ebben az országban olyanok fogják osztani az észt, mint lidia, tulok, lenin, hölgyi, gecc et, vagy bármelyik másik törzsvendég. mert a faszomat érdekli, hogy merre szavaznak (dehogynem érdekel!!!!!:DDDDDDDD, ki is kutattam ügyes kis szavazóglpemmel már az elején)
mert ők mind igen jó emberek. olvasgatom őket, hallgatgatom a zenéiket és bizony nagyon megszerettem őket. simán rájuk bízhatjuk az országot. ők vannak többen. többit meg szarjuk nyugodtan le. tanulj, tanulj és tanulj. de ne holnap, amikor anyával meg a milluval meglátogatunk. azt kibuliztam, hogy ma nézhessem az angol kupadöntőt. a sportnyuszik játszanak.... a klub életének legnagyobb napja. át fogsz menni, ne szarj be, kiskölök!!!!!!!!

Gecc 2008.05.17. 11:24:55

Whipy

Apadnak igaza van! Mar hogyne lenne! :-D
Reggel mar leosztuttuk messengeren, ki hol lesz jelen a kovetkezo kormanyban. Szerepem szerint en az APEH foigazgatoja leszek, es kurvara visszacsalom az 50 ruppomat, amit most jol lenyultak tolem. Addig is azert becsuletes maradok, nehogy aztan hatalomra kerulesunk utan csak icipici piszkot is talaljanak az eloeletemben, bar arra is szarnek, mert egy "ééééééés, akkor mi van???" kerdessel nyugtaznam a sajto es emberek felhaborodasat (mint azt anno '98 es '02 kozott a fityesz is tette), lehet be is intenek nekik, addigra talan meglesz a batorsagom hozza, vagy ha csak kozvetetten is, mert mellettem allnak a kidobo szekrenyek. Sot, kulon kivansagra csak nekem emerikkkabol hozatok sportkocsikat szolgalati autonak, es a Dodge Viper ablakabol intek be a nepnek, oszt egy oblos gazadassal es a turbofeltolto heves sziszegese kozben huzok el a helyszinrol... a kozepso ujjam meg kilometereken lesz kint, kozben pedig durvan hangosan hallgatom, hogy burn, mother fucker burn a Coal Chamber-tol!
Ejjjjde jo lesz nekem, es nektek is... :-D

lapi 2.1 2008.05.17. 11:27:49

és azt se hallgasd el, hogy hölgyi lesz az egészségügyi miniszter és teljhatalmat kap. úgy osztja el a tébé bevételeket, ahogy csak akarja. :DDDDDDD

de mi akkor is szeretni fogjuk! :DDDDD

Gecc 2008.05.17. 11:37:32

A miniszterelnok senkinek nem szol be, barmit is csinalnak. Gusanyi viszont benne lesz a kormanyban, mert O jofej! :-D

whipy 2008.05.17. 11:48:22

most azt csinaljak az elsosokkel, hogy a legszarabb 15%ot atkurjak fizetore. ez nalunk a szoten 850000HUF/felev. de szerencsere ez ram nem vonatkozik. ha megbukok, akkor se kell fizetni. az allam 14 felevet finansziroz. igy 1 evismetles belefer.

lapi 2.1 2008.05.17. 11:54:29

na bazki gecc, ne csináld már!!! a végén úgy jársz, mint buharin az szkp-ban, pedig ő volt a párt "kedvence". én ugyan nem foglak kivégezni, csak kimoderállak - és ezt még sohasem csináltam - ha kipofázod, hogy mi még többet fogunk lopni, mint fletó & ovi együtt legmerészebb gombatrip-jeikben sem mernének álmodni. de erre min a ciklus végén jöhet rá a nép. addig meg már tele a zseb és vár a napfényes jamaica. ilyesmi ni:

most mit csináljak, ha szeretem a buddhizmust is (bár nem ismerem, csak ösztönhívő vagyok), meg ha szeretem a szabadságot is, hát még bob marley-t. :DDDDD

www.youtube.com/watch?v=Y6gBzo47GfQ

liidiiia 2008.05.17. 11:55:34

sziasztok :-)

whipy, minden minden minden jókat neked!!!!!!!! a vizsgaidőszakokért utólag hálás az ember, amikor már nem egyetemista, mert akkor tud olyan aspektusra is gondolni, amiért NEM sírja vissza az egyetemista éveket!
ebben a vígjátékban van a színházigazgató, aki mindig a mindenféle csőd és katasztrófa szélén áll (akinek a csizmáját égetik az elején :-) ), és ilyenkor mindig mondja, hogy "minden rendben lesz, az egy rejtély, hogy hogyan, de minden rendben lesz"
www.youtube.com/watch?v=fSbtVJwW6fM&feature=related

lapi, te undok vagy :-DDD , hogy itt kihangsúlyozod, hogy a hetentére szavaztam!!!! :-D vedd figyelembe, hogy akkor például nem írnál ilyen tök jó kommenteket, mint whipynek is, mert állandóan postot írnál, szóval még az is lehet, hogy gyanúsak azok, akik a napi postra szavaztak!!!! :-DDDDDD (ez alól a gyanú alól tulok kap felmentést, mert ő pontosan elmagyarázta, hogy mi alatt mit ért :-D )

gecc, jjjjajazadó... :-( , velem meg az történt szerdán, hogy félórával a zárás előtt kidobtak a kávéházból, ahol a barátnőmmel ücsörögtem, azzal, hogy már nincs itt SENKI ezért bezárnak. :-D nahát ilyen skizókkal van tele a világ, aki hozzám beszél ugyan, mert kidob, de mégse vételezi azt észre, hogy nem magában beszél, mert nem esik le neki, hogy mégiscsak lehet ott VALAKI, akit épp kidob... :-D , erre mondja a woody allen, hogy ő azért nem sportol külön, mert a napi stressz jó formában tartja :-)

minden jókat, szép napot, mi megyünk a balcsipartra piknikezni, tollasozni :-)

lapi 2.1 2008.05.17. 12:01:58

jó utat és vigyázzatok magatokra! meg kicsit ránk is...

ps: és ZÉRO tolerancia a gyorshajtásnál!!! aztén nem fletót szídni, ha szalad a verda!

Gecc 2008.05.17. 12:13:11

Lapi

Ugye nem gondolod komolyan, hogy ez a buta nepseg, akik csak azert szeretik Viktort, mert utaljak Ferit, emlekeznek majd arra, hogy ezen a blogon miket mondtunk? Ugyan! :-D

liidiiia 2008.05.17. 12:15:40

köszi :-)
én vagyok a másodpilóta, akinek a sebesség a felelőssége!!!! és be is tartatom!!!! :-DDD hihetetlen, hogy a h.társ évek óta ilyenkor nyugodtan tudja mondani, hogy "jaj nem vette észre, de csak egy kicsit ment gyorsabban" ;-)
neked meg jó postírást, whipy látogatást!!!! :-)))))

Gecc 2008.05.17. 12:22:35

Lidia

Ha a nyugati felere mentek a Balcsinak, akkor szamits a napsutes nem megletere. :-]
Legelabbis itt Zalaban igen ocska az ido. Bar homersekletre nem lehet panasz. Kellemes...
Hetfon lesult az arcunkrol a bor amig tuzet raktunk a szalonkanak meg kooobasznak sutni. Sutott a nap, mint egy tuzgolyo, oszt kozben meg a tuz is piritotta a kopar szik sarjat.

hacsaturján 2008.05.17. 16:31:27

hi, gazduram!
megnéztem a w-n a beszúrt farkas jancsis szuper vinyót, sőt, levezetésként elgyönyörködtem abban, ahogy bene ferkó majmot csinált a brazil védelemből. annak idején visítoztunk a gyönyörtől. a legszebb mégis a jancsi lesgólja volt, amit ugyanígy, futtából, de cca 22-ről varrt be a pipába (a feledhetetlen negyedik lett volna, ha nem balfasz a bíró).

lapi 2.1 2008.05.17. 17:32:43

szeva hacsa!!! pont akkor ment a belfegor, másnap indultunk családilag a bolgár tengerpartra. moszvkiccsal, bakker!!! emléxel, ahogy mészöky visszajött felkötött karral? kifordult a válla és nem volt még csere.

viszont malacka blogja meghatott kicsit. emiatt vonnegut is. kirepült a mester lelke a kalitkából. ismered?
www.kurtvonnegut.com/

én most azt hiszem csak hazaért.

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

:DDD

nem tudok jobb zenét ide, hát tuloktól plagizálok egyet:

reggel óta a feeling nem hagy békén. emiatt megint baszott jót aludtam ebéd után.

youtube.com/watch?v=lzZWXUfIyIs

hacsa? te melyik tárcát vállalod be, ha itten árnyákkormányt alakítunk. most már ezres, hogy malacé az oktatásügy. :DDDD

lapi 2.1 2008.05.17. 17:49:03

akkor mégegyszer nekifutnék, ha már túl sokat voltam hollandiába:

ez a malacka blog:

szenzor.freeblog.hu/archives/2008/05/15/A_tarisznyaba/

ez meg a tulok zene:

youtube.com/watch?v=lzZWXUfIyIs

ehhez meg mit szólsz?

youtube.com/watch?v=MJHgMD1S0bg

ha belegondolok, hogy pont egy hete kicsit később amsterdam-ban a bushman coffee shopban ültem egy marley poster alatt.

mondom as tulajnak (rasztacsávó). nagy tisztelője vagyok bob marleynek, meg a redemption song-nak. azt mondja marley az isten, azt válaszolom, nálam csak mester. azt mondja, honnan jöttem, azt mondom hungary, azt mondja, az ország nem érdekes, csak a város. azt mondom neki, akkor budapest, azt mondja, budapest az okay. aztán free tekert nekem valamit és velünk fogyasztott. pedig elég öntörvényű fickónak látszott. jó féórát dumálgattunk, aztán jött egy jamaicainak kinéző csaj és ő otthagyott minket és táncolni kezdett...

mortell 2008.05.17. 20:45:06

lapi!

Egy dolgot elfelejtettem!

Baszott kemény a ps 3-on a foci!

még az X-Boxhoz képest is kurva nagy fejlődés
tegnap ütöttünk párat bálintnál,
grafikailag is, a mozdulatok is kurva sokat finomodtak, még jobban össze vissza pattal a labda, nagyon jókat lehet vele lőni, jobb a fejelés meg a szabadrugás is

ps3 kell


uj digitális álom van!


e

Gecc 2008.05.17. 20:48:56

Lapi

Ne feledd... lehet, hogy jol focizol a jatek konzolokon, de NFS-ben odaverek neked/nektek! :-D

mortell 2008.05.17. 20:54:33

Whipy!
"May the Force be with you"

Apád ugyan tudomásom szerint nem látta még a csillagok háburúját, de te remélem nem így vagy ezzel! Ha tréé van dobd be a Mel Gibson védelmet (Nem tudom, részeg voltam............)
Sok sikert, ügyes legyél....

mortell

Gecc 2008.05.17. 20:58:16

Mortell

Nekem ma azt fullentette Lapi, hogy latta a SW-t.
www.youtube.com/watch?v=-J3Ev_PnxUw

mortell 2008.05.17. 21:02:27

Gecc!


itthon kormányszettel nyomom az NFS-t az X_BOXON, ugyhogy hátrébb az agarakkal, talán egy második helyre lehet esélyed, ha a lapi nincs formában

összehozhatunk egy netes partyt (bámulatos hol tart ma már a tudomány!)

mortell

mortell 2008.05.17. 21:05:06

akkor lehet hogy én tudom rosszul, de ugy emlékszem, hogy nem volt nagy rajongó!
Talán megszólalhatna az érintett is, hol a faszba van a kocsmáros?

Gecc 2008.05.17. 21:10:47

Aszonta nagyon ehes... Ez ugy masfel oraja volt. Lehet azota a huto elott ul, aszt tolja befele az arcaba a rantott hust krumpli salataval.

lapi 2.1 2008.05.17. 21:14:25

egyszer mind végignéztem. de nem jött be, csak az utolsó három. az sem annyira, mint az új batman, mert az baszottul ott van betman begins, vagy micsoda. mortell vágja, hogy rühellem az autóversenyeket, meg az egyéb infantilis játékokat, bár jó a grafikájuk.

ez a pro evolutionra nem áll, mert az más dimenzió, más kategória, más világ. az meg felbaszta a csőrömet, hogy ps3-on jobb a cucc. akkor miaafaszé' beszéltél rá, mortell az xbox-ra??? ki vagy rugva, baromarc!!!

lapi 2.1 2008.05.17. 21:15:41

és szavaztál-e már, he???

Gecc 2008.05.17. 21:19:23

"ki vagy rugva, baromarc!!!"
LOL :-D

Patrick Bateman begins... valoban jo film. :-]
Ez a Christian Bale gyerek nagyon jo szinesz. Ha valaki a mostani fiatal halivudo sztarok kozul erdemelne egy Oscart, akkor az O.
A Gepeszben akkorat alakit, hogy meg most is megborzongok rajta.

lapi 2.1 2008.05.17. 21:21:47

a fiatalság pedig igenis el van korcsosulva, bezzeg a mi időnkben!!!


www.youtube.com/watch?v=CQmSSVtbqkQ

Gecc 2008.05.17. 21:29:57

Lapi

Eltessen a tudat, hogy emerikkkkaban meg mindig nagyobb az Xbox ealadas, mint a PS.
Nalam ez mervado lenne. :-]

lapi 2.1 2008.05.17. 21:46:34

az a mérvadó, melyiken jobb a pro evolution, többi csak csicsa! twá-án is nyomultam.

lényeg:

www.youtube.com/watch?v=XCb0qfJUZ2w&feature=related

lapi 2.1 2008.05.17. 21:53:58

méghogy korcsosul a világ. csak a szemeket és füleket kéne kinyitni kissé!!!! mortell, mehet jövő héten a salvia trip? (még legális a növény)

www.youtube.com/watch?v=XCb0qfJUZ2w&feature=related

lapi 2.1 2008.05.18. 06:47:40

jó reggelt! :D

hát én ezzel kezdtem a vasárnapot. éhgyomorra sem rossz...

www.youtube.com/watch?v=acX8d_oLxxU

hacsaturján 2008.05.18. 07:15:34

további jó reggelt! én felkeléssel kezdtem a napot. :)))

a tárca kérdésre visszatérve: én valami jó, vastag tárcát szeretnék, mert erősen le vagyok égve. ettől függetlenül, az árnyék széket szívesen elfoglalom, mert tegnap öléggé sikerült bezabálnom.

lapi 2.1 2008.05.18. 07:48:27

szeva hacsa!!!!! :DDDD

ahogy egyik krétai tanítóm mondta a legendás 90-es évek elején: "as I open my eyes, i open my ass in the morning." és igaza volt, mert a depresszió biztos testi tünete a rendszertelen és hektikus szarás, amit többnyire gúvadt szemmel igazi szenvedésnek él meg a páciens. a faterom fiatal orvosként kijárt ferihegyre, amikor még volt belföldi járat a malévnél. na egynap a kis lapi (olyan 5 éves lehetett) ferihegyen kikéredszkedett (kikéretszkedett, kikéreckedett), mert kakilnia kellett, de nagyon.

annyira emléxem ma is, hogy a szolgálati wécébe kisért be apám, aztán visszament a haverjaival sztorizni, szólt ha végeztem, menjek vissza.

eltelt másfél óra, mert sztorizás közben gyorsan megy az idő és kinek hiányzik akkor egy kiskrapek.

én a depresszióm fogja voltam, ugyanis beállt a patthelyzet, valszleg a korábbi mértéktelen kakaóvedelés egyenes következménye.

a kis lapi úgy érezte ui, hogy törékeny szervezetéből egy himalája próbál kijönni a seggén keresztül és az utolsó ezer méter kint van, de a többi bent. szal kár is erőltetni, megadóan ücsörögtem tovább és teljesen elzsibbadt mind a két lábam. ezért másfél óra múlva apám ölében vitt be az orvosi rendelőbe, ahol hasrafektettek a fehér vizsgálóasztalon. nagyon szimpatikus orvosbácsi apámmal együtt könyörgött, hogy nagyon erősen tartsam vissza a kakit, mire hármat számolnak. egy szimpatikus néni is csatlakozott hozzájuk miután tisztáztuk, hogy egyáltalán nem fog fájni.

bakker akkor kaptam életem első és mindmáig utolsó beöntését. nem éreztem semmit, de a himalája egy pillanat alatt könnyű fosstengerré akalult, magyarul a plafonig fostam fel!!! :D

hiába könyörögtek a hülye felnőttek, jól kibasztam velük!!! :DDDDDD

lapi 2.1 2008.05.18. 07:52:17

na pont a lényeg maradt le.

pénzügyminiszteri bársonyszék, hacsa?

www.youtube.com/watch?v=rkRIbUT6u7Q

lapi 2.1 2008.05.18. 08:07:25

viszont vasárnap reggel adjunk reményt a náci honfitársainknak is, bár aligha látogatják ezt a kocsmát, van nekik sajátjuk dögivel a cybertérben.

ha olyan szinvonalú volt a kabaré a weimari köztársaságban, ahogy azt up liza minelliék elővezették a kabaré c. alapmoziban, most meg verebes, de főleg sas józsi az etalon magyarhonban...

ott hitler simán nyerte a választásokat, itt mi jön a sas kabaré után? :DDDDDDDDDDD

www.youtube.com/watch?v=0Ev8yhd1wSg

moretll 2008.05.18. 08:49:57

amikor az xboxot vettük ezt még nem tudhattuk, vigasztaljon a tudat, hogy én is azt szereztem. A hétvégén azonban megvilágosodtam, megpróbálok összehozni jövő hétre egy partit, hogy te is lásd a különbséget. Beszélgettünk kaiserral erről a salviáról, és úgy döntöttünk, hogy aki nem mer benézni a sötét Lyukba az pöcs vagy gyáva, esetleg mind a kettő, kicsit azért én is borzongok tőle, hogy mi lesz benn, de megnézzük azt a rohadékot....szerintem róbert gida is rávehető....

lapi 2.1 2008.05.18. 08:58:47

ebből is láccik, hogy nem random alapjon választom a játékostársaimat. mert a játék kurva komoly dolog, hogy életvezetési tanácsokat is átadjak remek szakmai tapasztalataim mellett. vágod miről ugatok, baromarc??? (hiába, a rabszolgával szemben nincs demokrácia, meg liberalizmus!!!!)

jó dolog a tudati bungee-jumping! de csak, ha tudod mit csinálsz és bízol magadban. nektek be fog jönni, ebben biztos vagyok. tudnék mondani jópár közös ismerőst, akit te is lebeszélnél, miután megcsináltad. én kábé 6 hónap múlva csekkolom magam ismét.

mortel 2008.05.18. 08:58:51

mikor tudom hívni az anikót, hogy ne zavarjam?

lapi 2.1 2008.05.18. 09:01:59

piacra ment, majd szólok neki és felhív. fél óra, mert megyek le a cuccért. kurva kádárék nem tettek liftet ebbe a rohadék házba!!!

mortell 2008.05.18. 09:04:29


a viszonylag humanistább beállítottságú ókori társadalmakban (róma, görögök) eleinte problémát okozott, hogy az emberközpontú, humanista gondolkodás hogyan fér össze a rabszolgákkal való kegyetlen bánásmóddal .Végül frappáns választ adtak a kérdésre, hiszen a rabszolga nem is ember! Minek kéne emberségesen bánni vele!

let's the salvia tournament begin

lapi 2.1 2008.05.18. 09:28:31

látszik, hogy megtanultad a történelmet a jogi felvételire, nem is csodálkozom, hogy kezeim alatt kitünőre szakvizsgáztál. az is személyes sikerem, hogy nem szenvedsz önértékelési zavarokban.

mindez okay, engem és szigorú szakmai nevelési elveimet igazolja, amit konzekvensen be is tartok, mint tudjuk.

de akkor mi a faszból tellik neked az állandó snow és wage-board-ozásra, könnyűbúvárkodásra és egyáltalán, miből tellik neked kajára, baromarc????

vigyázz, mert apeh ügynökök hada leselkedik a sarokban. csak azok kussolnak, bakker!!! de ott vannak, érzem a jelenlétüket.

www.youtube.com/watch?v=-fxfDRYGtjw&feature=related

mortell 2008.05.18. 09:52:53

szerencsére a feleségemnek van rendes munkája és fizetése, nem csak ingyenmunkákat vállal a szakmai elismerésért cserébe, plusz nincsenek gyerekeim, akit folyamatosan pénzelek, sőt engem pénelnek a szüleim, mert sajna szegény az eklézsia. emellett ha a kezembe adnád a lapi családköltségvetését, biztosan találnék rajta lefaragható tételeket, amiket az adrenalinfüggőségem kielégítésére lehetne fordítani, mert ez függőség, neked magyarázzam?
a búvárkodáson pedig jelen állás szerint inkább keresek, beszálltunk egy kis pénnzel egy búvárboltba szegeden, és így leakad néhány ingyen túra, a snowboardot ok-zom, az teljes bukta, de sajnos azt meg nagyon szeretem...
egyébként a feleségem is gyakran feltesz ilyen irányú kérdéseket, mikor arról beszélgetünk, hogy már megint nem tudok adni a rezsire egy baszott fillért sem, mert elbasztam az utolsó pénzem is egy wakeboard deszkára, de szerencsére nem túl anyagias, így nagyon nem basztat érte, ilyen szempontból nekem is szerencsém van, mint neked....

az aranyifjú mortell

lapi 2.1 2008.05.18. 10:18:06

te ne moralizálj itten, mortell. főleg ne tegyél vagyonbevallást!!! nem vagy te államtitkár!!!!!

vasárnap van. a rabszolgáknak dologidő. :DDD

lapi 2.1 2008.05.18. 10:25:45

addig is vigasztaljon, hogy a művészet mindenkire gondol, még a rabszolgákra is, akik azért inkább termelőeszközök, bocsássuk előre:

www.youtube.com/watch?v=ym5zjRRTqU0

mortell 2008.05.18. 10:30:10

mikor jön az új post lapi?

lapi 2.1 2008.05.18. 11:13:53

talán estére, de holnapra biztos.

Gecc 2008.05.18. 11:34:33

"Baromarc"

Most jottem csak ra, hogy mekkora jo szo mar ez!!! Olyan igazi tudat alatt alazos, mely nem adja ki magabol azonnal a valos jelentest, hanem fel kell dolgozni, es akkor egyszer csak odabasz.

lapi 2.1 2008.05.18. 11:59:20

pont ezért alkalmazom. mégpedig ügyesen!!! :DDDDD

whipy 2008.05.18. 12:15:03

sztem a legdurvabb ilyen szo az ostoba. annyira de aaanyira kifejezo

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.05.18. 14:08:15

Üdv. Lapi doki, üdv. Mindeki!:-)

Még csak most jutottam el idáig, igen kevés időm van mostanában, márpedig egy Lapi poszt nem egy 2 perces slukk az élet ritkájából..:-)

Mit ne mondjak, ez egy kifejezetten erős PR a természetes alapú drogoknak, vagy én értek félre vmit. Nagyon érzékletesen írtad le az élményed, de azért én inkább maradnék a tenisznél. Nekem hasonlóan hatalmas élmény, mikor kiszorított helyzetből egy keresztfonákkal szétszopatom a röptéhez hálóhoz beszaladt, kéjes kárörömmel ott várakozó ellenfelet. Aztán most jön majd az EB, hűtött sör és izgalmas meccsek. Mondjuk az izgalmi görbéje nem olyan csücskös, de a görbe alatti terület (határozott integrál) talán mégiscsak nagyobb.

Értem én Lapikám a logikát, h ez egy fű (vagy gomba) ami megterem, nincs benne millió vegytan, de ugye a légyölő galóca is teljesen természetadta növény, mégsem ajánlanám senki fogyasztására sem...

Mellesleg érdekes, h a legtöbb dolog, ami "jó", az vagy káros az egészségre, vagy hízlal...

Felfigyeltem vmire az ismertetőből:
"Nem tudunk róla, hogy fizikai függoséget okozna, és nem valószínu a pszichés függoség kialakulása sem."

Aha, tehát nem tudunk róla, azaz lehet, h mégis van fizikai függőség, és a pszichés függőség nem valószínű, vagyis attól még bőven lehetséges... Hát elég bizonytalan ez a szöveg...

Szóval, én nem leszek még kipróbáló sem, de azért ahogy leírtad az élményt, az mindenesetre roppant erős volt, mint élménybeszámoló. Nagyon szép képeket használsz benne, csak azt bántam, h pont egy ilyen ügy melletti kiállás okán...
*

Köszönöm, h voltál nálam, és hogy behoztad azt az idézetet:) Remélem, páran ráéreznek annak az ízére, vidám, ám mégis mély bölcsességére. Valahol ez is volt a célom, h más emberek is osszák meg egy-egy gondolatukat/érzésüket, ami bennük erősen él az életről, az értékekről...

Üdv., és szavazzanak a többiek is, én megtettem!:)

Preskin 2008.05.18. 15:13:44

lapi

Szal látom ám,hogy most alszol meg
minden, azé nyomok egy arcos,lufist:www.youtube.com/watch?v=zrE2IWvjo-4
merhogy próbálgatom az (új) iMac-om

Preskin 2008.05.18. 16:50:13

Helló Gecc!!
Csudavilág !!!!
Az a nagybüdös helyzet,hogy felborult
itt a világ mostanság.Öröklöm a gyerök szgépét,
tanulom tőle a kezelését,hordom a használt
ótóját, szal valami ilyesmi.:-)
meg egy nagy adag büszkeséggel párosítva:-)
webisztan.blog.hu/2008/03/10/inside_ibm2_0

Gecc 2008.05.18. 17:04:39

Na milyen jo eleted lett akkor... :-]
Mi ez a prezentacio?

Preskin 2008.05.18. 17:22:21

Gecc
A sarj vót az előadó :-),

Gecc 2008.05.18. 17:33:04

Stalien, valahogy sejtettem igy elsore, emlekezve arra, amit mondtal rola nehany hete... Akkor gratula hozza. :-]

lapi 2.1 2008.05.18. 17:49:26

grat a vashoz, stalien! :D

malacka Tanár Úr!!! :DDDD

nagyon megtisztelő, hogy elolvastad a post-omat. tudom, hogy szert sem ér, ha magyarázni kell. valóban első olvasatra ez jön át. én azonban a manson idézettel kezdtem. azt mondja nekem: sokféleképpen lehet korlátozni a szabadságot, csinálják is rendesen a politikusok, meg mások, egymásnak is, jó, meg rossz irányba is.

de spirituális dolognak ellenkező bizonyításig a művészetet fogom fel. példa? politikus azt mondja, papa, mama, tanár ráerősít: fiam/lányom a drog ördögtől való, hopp ezt pont orbán mondta 2002-es kampányban. :D (csinált hozzá fasza drogtörvényt. múlt héten hallottam kint melózó magyaroktól, az ottani hiradók nemcsak a 2006-os utcai forradalmat mutatták, hanem mégegyszer benne volt hazánk az összes hiradóban. amikor megbüntették a kendermagos faszit, amiért otthon növényt nevelt magának és besétált a bíróságra egy cseráp kenderrel. :D és ez nem vicc!!!

beszélgettem egy csomó smart shop-os és coffee shop-os emberrel. olyannal is akinek maastricht főutcáján volt a boltja (kurva elegáns és drága) és pont úgy nézett ki, mint a szomszédos boltos, aki gucchi és hasonló napszeművegeket árult a felső-középosztálynak. kurvadrágán.

azt mondták: nézze uram, ma itt sokszor baszogatják a kormányt a drogpolitikával, a konzervatívok hivatalból. de azt ők is elfogadják, hogy ingyen kapjanak tiszta heroint a hernyósok, mert azok meglopják az anyjukat is, ha illegálisan kell bezserezniük. az engedélyezett drogok sokkal kisebb egészségügyi kockázatot jelentenek, mint az alkohol. a szociális problémákról ne is beszéljünk. ki látott már smokert, aki veri a családját? hát alkoholistát?

mi kiharcoltuk, hogy vegyék komolyan az orvostudományt és főleg minket, mert rohadt sok adót fizetünk mi is. ennyi.

ráadásul kicenzúráztam a fűvel kapcsolatos élményeimet. törvénytisztelet is van, vagy mi a szösz?

tudod malacka, azt akartam a salvia trip-pel bizonyítani, hogy ez nem kábítószer. mert messze nem élvezeti cikk, ahogy a fizikai bugee jumping sem. azért fizetsz ugyan mert átéled, milyen feeling kifingani, mint kenny-ke a south parkban. fizikailag. tudatilag meg a salviával. erre nem lehet rákattani. ezt személyes tapasztalatból garantálom. ezeket a növényeket évezredek óta használják kiváltságos emberek. varázslóknak, papoknak nevezték őket. ma sámánok, jövőbelátók éls egyéb cirkuszi show kellékeinek.

azt akartam mondani, hogy meg lehet a trip-et magyarázni istenhívő alapon, és materialista alapon. a bungee jumping csak illuzió. de kurva izgalmas szétnézni, mi újság a határon. ahol vagy a menyország, vagy a kémköves pokol, vagy anagy büdös fekete semmi vár. mert minket sajnos egytől egyig megesznek a kurva kukacok. ezen nem lehet vita jobb és bal, kat és buddhista között.

tudod mit, az is benne van, hogy lélekvándorlás, ami egész fasza lenne. :D meg az isteni erő. széttépett a szer, ellenállni nem érdemes, sőt nem is fáj, olyan megnyugtató. nyitva hagytam az opciókat, malac, de egy biztos. ahogy nekem jobban közeleg a valószínűsíthető utolsó ítélet, igyekszem kicsit jól viselkedni itten. mert ha büdös semmi, akkor majd megfelelő kapcsolóállásokba ugranak a kis agysejtjeim, azt mondják: utazzunk Fönök, fasza csávó voltál, klassz volt veled a nagy utazás! erre röhögök, mintha gombán lennék és game over.

ha meg isten vár odaát, akkor meg kurvára érdemes a szeretet opcióját választani, ha már fifty-fifty, ahogy vonnegut mondta, aki mesterem szintén.

én meg ha beszívok, azt mondják nekem a kis axonok által a saját milliárd sejtjeim (ha kiveszik akkor látos a videón, mi lesz, lobotómia, ma már tilos, börtön még jöhet)

nézd csak Fönök, milyen kibaszott bonyolult cucc egy kis bisz-basz hangya. sokkal bonyolultabb, mint egy bmw, pedig azt még bonyolultabb szerkezetek (emberek) csinálják baszott bonyolult kooperációban. az istenért mindkettőt szeressük, de azért lássuk a kurva nagy különbséget. a hangy élőlény, a bmw meg csak pár kiló kurvadrága vas. ezért én pl kibaszott jól alszok, bár legalább annyi konfliktusom biztos van, mint akárkinek. egyelőre a haláltól sem félek és itt bárkit érhetnek kurva nagy meglepetések, ugye. igyekszem hát követni másik mesteremet, tarantinót. szeretném hinni, hogy legalább megpróbálom. a sikerről nem lesz szavazógép!!! :DDDDDD

na látható, milyen unalmas, amikor magyarázni kell, de én pl úgy szorongtam, mint a kisgyerek a videón. ez a feeling erős a kisgyerekkoromból. azt sem vágom ki játsza a dalt, mert akép miatt tettem fel. csak nem a scorpions. jézus mária!!! akkor nagyon elbasztam az egészet!!! :DDD

egy kis közös alap antiglobalista barátainknak is:

www.youtube.com/watch?v=t1NN5X6CeJw&feature=related

lapi 2.1 2008.05.18. 17:56:57

itt van ni, amiről mindig pofázni szeretnék, de tarantino a mester. :DDD

www.youtube.com/watch?v=z-HWD9o938U

lapi 2.1 2008.05.18. 18:12:05

mérgező növények hasonlat meg azért nem jó, malacka, mert a fűből egy kilót elszívhatsz, megehetsz, a varázsgombákból dettó. utóbbitól hányni fogsz, ezt minden normális ember érzi is a gyomrán. szigorúan tilos az alkoholfogyasztás. egy 17 éves lengyel srác tökrészegen bezabált egy csomó gombát és meghalt. siófokon meg a bungee jumping állvány rogyott össze és egy német nő szörnyethalt. a hülyeség és gondatlanság ellen semmilyen tiltás nem véd. hát még az értelmetlen.

Gecc 2008.05.19. 09:06:44

Jo reggelit mindenkinek!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.05.19. 09:22:13

Kedves Lapi!

Nekem a határ nem ott húzódik, h elkezdek lamentálni azon, h melyik tudatmódosító az, ami még kóser, és melyik, ami már túmács, hanem ott, h tudatot nem módosítunk sehogysem! És ebben benne van az is, h alkoholt is csak addig fogyasztunk, míg az nem veszi el a tudatom. Én abból indulok ki, h ha valaki vágy a tudatmódosításra, akkor nem meg kell adni neki erre a sanszot, hanem rá kell jönnünk arra, h ennek mi az oka, miért nem jó neki az, h a saját, meglévő tudatával él együtt. Bátor-é az az ember, aki szerhez nyúl, h eredendő tudatát egy másikra cserélje? Na nyilván könnyebb kifingani tajrészegen, mint színjózanon azt mondani az utolsó pillanatban: Uram, átadom magam Neked, tégy velem belátásod szerint!

Üdv.

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.05.19. 10:07:25

Jóreggelt mkinek! :)

"I believe with the advent of acid we discovered new way to think and it had to do with piecing together new thoughts of mind. Why is it that people think it's
so evil? What is it about it that there is scares people so deeply? Because they are afraid that there is more to reality than they have ever confronted.
That there are doors that they're afraid to go in and they don't want us to go in there either because if we go in, there we might learn something that they
don't know. And that makes us a little out of their control."

lapi 2.1 2008.05.19. 10:49:42

hali!

most így meló közben csak röviden. az a helyzet, hogy ha megiszol nagyon kultúráltan pár pohár bort, az is kábítószer, csak ismered nem félsz tőle etc. na pont így vannak a kenderrel a keresztény kultúrkörön kívül pl indiáűban évezredek óta a népek.

induljunk ki a te felfogásodból. a légy egy iszonyú bonyolult szerkezet, miként az egész természet. a kobrának nem véletlenül van méregfoga, mint ahogy a salvia növényben sem véletlenül van benne az a vegyület, ami pl az én agysejtejem közötti kommunikációt, vegyi vagy elektromos ingerületátviteli cuccokat módosítja a trip alatt. ezt nem laboratóriumban csinálják, mint a kokainport pül. amit mellesleg az andok népe a koka cserje levelének rágcsálásával nyert ki. aligha voltak/vannak kokainfüggők az ottani népek. hát még az ie előtti népek. a régészeti emlékek bizonyítják a kokarágást.

van egy olyan érzésem, hogy ez erősen összefüggésben van a vallással. a nagy fehér ember elterjesztette a kereszténységgel együtt főleg a gyarmatosítás korában (ópiumháború) a saját kábítószereit, elsősorban a vallási funkciót is betöltő alkoholt. amivel pont úgy vissza lehet élni és lehet "rendeltetésszerűen" fogyasztani, ahogy a kendert pl. és ezek nem hallucinációt kiváltó szerek. aligha van épeszű politikus ebben a kultúrkőrben (európa, észak amerika), aki megpróbálná a heroinnal, kokainnal és kannabisz-származákokkal egysorban tiltott kábíytószereknek minősíteni az alkoholt, pedig az amerikaiak meglépték ezt a múlt század eleji szesztilalommal.

pedig mindannyian ismerünk olyan embereket (alkoholisták), akik évek kemény munkájával a családjuk, a barátaik, a munkahelyi kollegáik előtt tömkretenni magát.

talán érezhetó a különbség és még mindig nem a hallucinogénekről beszélek, arról ha jól látom test közölte az álláspontját egy idézet formájában.

majd folytatjuk, malacka, maost mennem kell.

ps: a szabadságot csak az ésszerűség nevében mások jogos szabadságának védelmében szabad korlátozni szvsz. ha nem így teszünk nagyon kibaszunk magunkkal. pl egy heroinfüggőnek sem kéne meghalni tűvel a vénájában egy meki wécéjében. mindössze le kell számolni a belső félelmeinkkel (is).

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.05.19. 10:51:52

Malacka. A gyerekeket sem kérdezzük, hogy miért csinálnak úgy mintha a mars felszínén járnának mikor csak egy tehénszaros szántóföldön poroszkálnak.
De nem csak a gyerekek játszanak. Akció, stratégiai és stb játékokat teljesen kortalanul játszik mindenki. Menekül a valóságból, kikapcsolódik. De a könyvek és filmek kapcsán is gyanakodhatnék úgy mint te. Miért olvassák ezeket, hisz csak fantazmagória? Talán nem tetszik nekik a valóság? Biztos betegek, meg kell őket gyógyítani! A küldetéstudatos, kéretlen-segítő jószándékot, amit itt alkalmazol még a legkeményebb fletociták is megirigyelhetik, mert ezzel sztem a Mester magaslataiba emelkedsz.

Ha valaki egész nap trippel/füvezik/vedel/tévézik/játszik és ez válik az életévé, na ott már jogos a kérdésed és felvetésed.

A kábítószereknél a kockázati tényező kétségtelenül magas ahhoz hogy egyszerű játéknak állítsam be, inkább veszélyes játéknak tekintendő, gyerek kezébe nem való.

Gecc 2008.05.19. 11:26:28

Mindenki tudja, mi az a hasis. Mindenki tudja, mi az
a marijuana, mindenki tudja, mi az az LSD, a heroin, a benzedrin, a meszkalin, de félek, hogy csak nagyon
kevesen tudják, mi az a "katt"...

Létezik egy ország, ahol minden rendbe' van
Minden úgy van, mint máshol, csak egy kicsit máshogyan
Létezik egy gyógyszer, ami mindent rendbe hoz
Khat-levélnek hívják, és szájrákot okoz

Észak-Jemen jó hely, mindenki khat-levélen él
Észak-Jemen jó hely, ott van elég khat-levél

Ott minden rendôr narkós, néha megáll a forgalom
Aki hozzájut egy kis khat-hoz, elrágja az úton
Észak-Jemen jó hely, kisért az éhhalál
Bezürget egy ajtón, és csupa narkóst talál
Viszont nyugodt kép az utca, sehol se látsz halottakat
Észak-Jemen jó hely, mindenkit helyre ráz a khat

Észak-Jemen jó hely, mindenki khat-levélen él
Észak-Jemen jó hely, ott van elég khat-levél

Mindenki khat-ot termeszt, megszûnt a búza és a rozs
A khat a legjobb gyógyszer, bár szájrákot okoz
A khat a legjobb tápszer, mindenkire hat
Az észak-jemeni tyúkok, csak azt mondják, hogy katt-katt-katt
A külkereskedô, aki egyszer arra járt
Esküszik azóta is, hogy a khat-levél nem árt
A rádióból tudta meg, hogy valamit aláírt
Fogalma sincsen, hogy mit, csak hallotta a hírt

Észak-Jemen jó hely, mindenki khat-levélen él
Észak-Jemen jó hely, ott van elég khat-levél
Észak-Jemen jó hely, Észak-Jemen jó hely,
Észak-Jemen jó hely, katt-katt-katt

liidiiia 2008.05.19. 12:08:10

sziasztok,
tennap egyik percről a másikra totál KO-ig kiütött valszeg egy vírus, ültem a kanapén, hogy nahirtelen olyan gyöngécske vagyok, aztán pár perc múlva már tiszta durván lázas valék azt szinte fel se tudtam kelni onnan. na remélem ma túl leszek rajta..., doki távban aztat mondta, hogy egy brutál, de gyors lefolyású vírus lehet. remélem...
szép és vírusmnetes napot!

Gecc 2008.05.19. 12:44:22

Szia Lidia!

Akkor jobbulas. Ha nem megy a betegseg szep szoval, akkor ki kell uzni. A betegseg ordognek valo dolog, nemdebar? :-]

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.05.19. 13:02:01

helló lidia

nápoly gondolom csillog-villog :D
amúgy ez a jó a vírusos kórságokban, hogy bár viharos, de gyorsan elmúlik

Gecc 2008.05.19. 14:19:36

Azert ebbol is meglatszik, hogy az olaszok mekkora fiat uno egy nepseg... egetik a szemetet a varosban, inkabb bepusztulnak bubopestisben, minthogy engedjek a szemet tarolot a varos szelen.
Hogy Whipyt idezzem tegnaprol, ostobak! Csak mint a picsafejuvaddiszno!

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.05.19. 15:21:44

látod mortell ezért jobb wakeskate-ezni,
olcsóbb a deszka és nincs rajta KÖTÉS!

Gecc 2008.05.19. 15:24:28

Egyszer deszkaztam otthon amikor az epitkezes volt (lehettem vagy 7 eves)... a deszka a kertben volt, es kiallt belole egy szep nagy szog. En meg jol beleleptem... avval riogattak, ha a seb korul elvorosodik a bor, akkor mehetek egy tetanuszra. Akkoriban nagyon paraztam a tutol...

lapi 2.1 2008.05.19. 16:37:23

sziasztok! lidia, jobbulást és egyél sok mézet. nagyon vigyázz magadra és maradj ágyban, amíg lázas vagy.

liidiiia 2008.05.19. 19:24:40

köszönöm szépen, igyexem, remélem holnapra visszakapom viruló vírusmentes változatomat

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.05.19. 20:05:41

Akárki állítja, hogy megszünt az inkvizíció, ne higyétek el.....Átalakult.......A mai világban fehér köpenyben járkálnak, és urológusoknak hívják őket.

Gecc 2008.05.19. 20:56:43

Fuxos

Hello-bello! :-D
Csak nem tapasztalatbol beszlesz?
Van egy haverom, szaktarsam volt, bar egyel lejjeb... egyik bulin masik haverjaival tolta, koztuk volt egy urologus is. Mit ad Isten, termeszetesen berugva, volt nala egy gumikesztyu, haverom kerdezte, hogy megnezne-e, hogy egeszseges-e, beterpesztett, oszt analizaltak. A prosztata egeszsegesnek nyilvanittatott.

Es ha mar itt vagy... mikor is tolod az uj posztot? Nem kell a nyenyerezes, nincs kifogas! :-]

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.05.19. 21:34:21

Lapi:

Sajnos tapasztalat...mai.
Nemsokára lesz újabb poszt....érik a téma.

Gecc 2008.05.19. 21:35:52

Lapi... Lapi...
Nem is kerdezett semmit! :-D

Gecc 2008.05.19. 23:39:18

Na joccakat emberek!
Holnap reggel allitolag talalkoznom kell nehany a jovomet igen konnyen befolyasolhato emerikkkai nagyokossal.
Az Ur legyen veletek!

lapi 2.1 2008.05.20. 06:51:37

jóreggelt! :D

mentem pestre tárgyalásra, holna győr. hurrá!!!!

lidia, további jobbulást és MÉZ. :D kemény légy gecc et, a globáltőke hiénájival. mint a rolling stones!

www.youtube.com/watch?v=iL_RbCGxqsc

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.05.20. 07:46:06

Helló Test!
"A küldetéstudatos, kéretlen-segítő jószándékot, amit itt alkalmazol még a legkeményebb fletociták is megirigyelhetik, mert ezzel sztem a Mester magaslataiba emelkedsz."

Ejjjjjj, hát ennyire nem egyértelmű, h én pusztán hozzászóltam egy poszthoz? Ha küldetéstudatos lennék, már magam is írtam volna a drogról, de rohadtul nincs rá ihletésem, talán egyszer, ha szóbehoztam bloggerilag a lassan 1,5 éves tevékenységem alatt. Úgyhogy most meg is sértődtem, mert egylapon említettél fletóval, és te pontosan tudtad azt, h ennél nagyobb sértés számomra nincs!

Üdv.

Ps: Nemám igaziból sértődtem, csak úgy, mert tudom, h direkte fletóztál le. Habár, ha Lapiból indulok ki, még úgy is vehetem, h agyba-főbe dicsértél:))

Gecc 2008.05.20. 07:48:32

Jo reggelit!

Lapi

Ha Gyorbe mesz, legyel olyan kedves berugni helyettem. Koszi! :-D

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.05.20. 08:55:27

Morgen all!
Morgen Malacka!

Há' az érdemi részéhez is hozzászólhatnál! :D
"de rohadtul nincs rá ihletésem"
Nem csodálom, tabutéma. Cigányozni/zsidózni ehhez képest telitorokkal lehet és nem néznek rád utána úgy mintha hív pozitív lennél.
Ebben talán az is közrejátszik hogy zsidókkal cigókkal mindenkinek van tapasztalata...
Nem akartam elvenni a kedved a hszeléstől, de ebben a témában hím szülőegységemmel sem tudtunk soha zöld-ágra vergődni és ő kb. egyidős veled, csak kicsit öregebbb úgy 15 évvel. :)
Ki is fogom neki nyomtatni Tóta új posztját mert én is állandóan ezzel zaklatom, hogy szokjon már rá a netezésre.
Na a lényeg, nehogy magadba tarts akár egy hsz-t is emiatt! A fletocitás rész csak azé' vót, hogy átmennyen mire gondolok. Be is kapcsolom a tartalék toleranciaáramköreimet. ;)

Lapi úr jönni győr? :) Szép kis ítélőtáblát megépítik mindjárt nem büdös vidékre jönni? :D Úgytűnik emelkedik az ügyvédkoncentráció errefelé, a jogi képviselőm is tegnap doktorált le. Szükség is lehet rá, ilyen életvitel mellett! ;)))

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.05.20. 09:39:56

Test-kém!

"Cigányozni/zsidózni"
Az mi?:)
De most komolyan, mi az hogy cigányozás, mi az, h zsidózás? Ha efféle témákról ejtünk szót, az már az? Mert ha igen, akkor két verzsön van:
a) sosenem beszélni erről---> tabusítva
b) beszélsz róla-->zsidózól/cigányozol-->antiszemita&rasszista köcsög vagy

Tes-kém, hogy definiálod ezeket?

"Há' az érdemi részéhez is hozzászólhatnál!"

Mé' nem ahhoz szóltam? Nekem úgy jött át, h Lapi PR-t fejtett ki a növények szabad felhasználása ügyében, azt bontogatta, h ez más, mint a vegyi anyagos cucc, továbbá arról beszél, h hol a határa annak, amikor még bele szabad szólni az egyén szabad akaratába. Nohát ebben nyilván máést gondolunk, mert ő libber, én meg konzi(sztens). Hol itt a hiba?

Üdv.

Lapikám!

Győrben nem kihagyni a Nádor éttermet, mert jó barátaim viszik a bizniszt, csakúgy, mint a Kishalászt. Különben meg jó a kaja is, és kerthelység (sramli nélkül)

Üdv.

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.05.20. 11:00:20

Malatzkám!

A szex vajon miiii?
Há' az a zsidózás/cigányozás mikor kibeszéljük, hogy te ezek a cigányok nem rossz emberek, mert én a múltkor láttam, hogy nem rabolt ki egy öregasszonyt. Vagy: Zsidó főnököm volt, 10ezer forintért dolgoztatott napi 12órában és sohasem volt elégedett, de mindig hitegetett. Szemetek.

Témához kapcsolódik, mikó' kintvoltam svájcban tesómnál, jól leniggereztem egy niggert, mire tesóm rámszólt, hogy hé ezt NEM ILLIK! Nem tilos, nincs tabusítva, csak utána úgy néztek rám mint egy büdös parasztra.

Visszatérve, tehát van miről beszélni, mert rendelkezünk róla tapasztalattal, ismeretanyaggal.

Csak mikor a másik a rózsadombi villából elmagyarázza, hogy BAZ megyében mi a helyzet a romákkal, ebben mindketten egyetérthetünk hogy faxság. Erre mondjuk pont te világítottál rá már kismilliószor a tóta-blogon.

Ilyenformán a legalitás és a populista demagógia biztos menedékéből, a tapasztalat vélhető hiányával élve könnyű azt gondolni, hogy ráfér a userekre az a két év letöltendő, a priusz, a megaláztatás, de én ezzel azért sem értek egyet. :)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.05.20. 11:26:29

Test-kém!

Szerintem az a zsidózás/cigányozás, ha apropó nélkül, ha köll, ha nem vki mindig ide lukad ki. De ha van aktualitása (pl. egy olaszliszkai ügy miatt), akkor miért ne...

Már most a PC (politically correct) fogalmazás sztem faxság, mert ha beleívódik a társadalomba, h az afroamerikai= nigger, akkor én teljesen mindegy már, h azt mondom-é, h büdös nigger, vagy hogy rosszillatú afroamerikai. Én nem hiszek a puszta szavak erejében, de sokkal inkább abban, h milyen hangsúllyal, célzattal, szövegkörnyezetben hangzik el.
Mondok példát:
A gyerekem rosszalkodik, s én mosollyal arcomon, műharaggal megbolondítva, odaméjék hozzá, s látható cinkossággal és megbocsátó arcberendezéssel ezt "vágom" a képébe: Te kis mocskos gazember, hát mit képzelsz te?! (+mosoly)

Namostan, ha fletó lejön hozzánk kampányolni, én meg szokásos pipa vagyok rá, és előtte már ezt nyilvánvalóvá is tettem, akkor sokkal másképp hangzik ez a : Te kis mocskos gazember, hát mit képzelsz te?!

Szóval sztem a szimpla szavak, csak szavak, nem szeretem, ha szavakon, szóhasználaton lovagol bárki, kivéve, ha személyeskedés, vagy ilyes....

Télleg, az miért van, h a szar=széklet=ürülék mind ugyanazt jelenti, az egyik mégis elfogadott, a másik meg csúnya, útálatos. Mitől lesz két egyforma jelentésű szó egyikéből rondaság, másikából komilfó? Hogy dől ez el?

Üdv.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.05.20. 15:00:40

test

hát valahogy csak el kell jutni itt is a gyurcsányorbánozáshoz:))

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.05.20. 15:09:06

"Már most a PC (politically correct) fogalmazás sztem faxság, mert ha beleívódik a társadalomba, h az afroamerikai= nigger, akkor én teljesen mindegy már, h azt mondom-é, h büdös nigger, vagy hogy rosszillatú afroamerikai."

Nah ha most már ilyen jól eltérítetted a topikot, akkor adom alád a lovat tovább. ;) Azért remélem elolvastad amiket írtam.

Amerikában ez egész jól sikerült pedig ott aztán dolgoztatták/kínozták/elnyomták őket keményen. Beivódott a társadalomba mélyen a niggerezés, mostanra pedig megvetés övezi azt aki nyilvánosan kimondja.

Azt nemtom mi tesz egyes szavakat csúnyává de érezni. :)

Üdv

Gecc 2008.05.20. 15:24:04

Test
"Beivódott a társadalomba mélyen a niggerezés, mostanra pedig megvetés övezi azt aki nyilvánosan kimondja."

Nah hat ez ugy van emerikkkaban, hogy vannak bizonyos allamok, ahol ez a megvetes nem igazan mukodo dolog. Ertem ez alatt, hogy siman niggereznek, oszt jonapot. Ez ugyanis ugy mukszik odakint, hogy azon allamok, melyek az orszag belsejeben talalhatoak, es valojaban semmi massal nem fogallkoznak, csak mac foldmuvelessel (mar ha egyaltalan azona nagy homokon megterem valami), meg max olajjal es gazzal, igen csunyan civilzalatlan nepseg el arrafele. Van is ez a szep szo, hogy redneck, ok tipikusan rasszistak. Ok azok, akik altalaban lecsuszott csaladok sarjai, majd azok sarjai is foldonfutok lesznek, valszen egy lakokocsi parkban laknak egy szakadtabb lakokocsiban.
Na ezek azok a helyek, melyeken inkabb csak ugy athaladnek megallas nelkul, ha keresztul szelnem eccer kocsival emerikkkkat. A repulorol nem latszottak a redneckek. :-D
(Ja es az a hir is jarja roluk, hogy a ajat testverukkel fekszenek ossze :-] )

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.05.20. 15:43:32

Gettz
ok, ok, de a redneckeket megvetés övezi nem? ;)

Gecc 2008.05.20. 15:58:19

Test

Persze nem lehet az osszes ilyen idiotat rednecnek nevezni, bar leginkabb igy tekintenek erre a le kispaolgariasodott nepsegre. Vannak egy joparan.

Nagytokesek tokei... hat, kedves baratom, igencsak csalodott vagyok. Vannak nekem ittend problemaim a munkahelyemmel, mert megszunoben van a projektunk. Oktoberben valszen finiselunk... namarmost ide jottek a vallalattol az en projektem szempontjabol amugy teljesen erdektelen emberek, de ugyanakkor mivel ide akarjak hozni a masik projektet, ezert szamitok arra, hogy esetleg maradhatok tovabb, csak az uj projekten. Namarmost kiabrandultsagom oka az volna, hogy ezek a faszok meg a pofamra sem voltak kivancsiak. Es ez igencsak letor, holott a fonokommel valo utolso eszmecserenk alkalmaval nekem aszonta, hogy eroteljes erdeklodes ovezi a CV-met a vallalat berkein belul...

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.05.20. 16:39:43

Na de kedves népek, ha egyszer mindenki tudja, h afroamerikai=néger (nem nigger!), akkor nem mindegy mit mondunk.

Vagy, ha azt mondom, h az etnika már megint ellpota a tyukom, vagy a cigány megint ellopta a tikom, nem ugyanaz? Mondom, nem a szavak számítanak, hanem hogy mit gondolunk mögéjük, ami pedig a hangsúlyból, abból,h ki mondja, a gesztikulációból és a mimikából megy át. Eddy M. és még sok más, simán niggerezik a filmekben. Ha egy rasszistát rákényszerítesz, h ne mondjon niggert, akkor elértél vmit? Csak annyit, h nem mondja, de attól még ugyanazt gondolja a lényegről. A PC kényszerével egy látszat valóságot hozunk létre, egy olyan világot, ami látszólag szép és korrekt, valójában pedig csak illúzió. Csak az a PC ér vmit, ami ösztönösen jön, eleve nem is mondana mást, akkor viszont már nem is PC. Nemtom érthető vagyok-e, mikor ezen dolog álságosságát kritizálom.

Na mindegy, ez télleg nagyon off, elhúztam, illetve akkor most legalizáljuk a "könnyű drogokat"?:)
És mi lenne a def., mi az, ami még kóser, mi az, ami már nem? Hogy lehet ezt objektíve definiálni, hisz felsosolni mégsem lehet, mert mindig jönnek újabb szerek? És különben is, a szakma szerint (dr. Zacher Gábor, www.hirextra.hu/data/Image/eletmod/2007.11.29/Testepites/Dr%20Zacher%20Gabor.jpg) nincsen könnyű és nehéz drog, ez marhaság.
Lapikám, h szólna az a törvény, amit te kívánatosnak tartanál? Megérne egy posztot, egy rövidebbet:
1. A probléma felvetése, szükségszerűség álá Lapi
2. A lévendő törvény szövege
3. A szöveg értelmezése, példák, törvénymagyarázat

Tiszta jogi cucc:))

Na jó, nehogymá aszidd, h megér egy posztot, csakúgy berémlett, tele vagyok ötlettel, meg migymás:))

Üdv.

test subject#28 2008.05.20. 17:32:47

Sztem a "cigány" szó se nem rasszista, se nem pejoratív. Sokkal jobban szeretem mint a romát.
Nos a nigger-t ha jól tom a rabszolgatartók használták, érthető ha érzékenyek rá, és aki kicsit is tisztelettel van embertársai felé az szándékosan nem tépdesi a sebeket hát belenyugszik hogy afróamerikainak híjja. Niggerezni az ők privilégiuma, ez van, részemről ennyi belefér. :)
A cigányok esetében ilyen történelmi probléma nincs mivel a munkához a múltban sem volt sok közük asszem. :) Vájogvetés meg ilyesmi, persze, de azért nem az a rabszolgasoros amiből felcseperedett volna egy Kolompár Izaura.

Gecc 2008.05.20. 18:01:47

Meg anno a sulin jott, hogy nem cigany, nem roma, hanem római. Igy barmikor mondhatod, mert uccse ertik meg. :-]

whipy 2008.05.20. 18:02:06

engem speciel tegnap kiraboltak. de nem eroszakosan es meg az irataimat is meghagytak... dejonekem!!!!:)

whipy 2008.05.20. 18:05:31

sztem sincs malacka light meg hard drog
sztem olyan van h esszel v mertektelenul. legyen az bmi: fu, kokain, heroin, nikotin, alkohol, templombajaras, kutyazas, szex, tv-nezes, tanulas, eves, sport, azaz barmi.

Gecc 2008.05.20. 18:32:36

Szia Whipy

Sajnalom...
Hogy raboltak ki? Csak ugy odamentek, aszt megmondtak, hogy agggyal oda mindent?

liidiiia 2008.05.20. 18:40:06

szia whipy, hű, az nagyon rossz élmény :-(

test subject 28 2008.05.20. 18:46:09

Gecc, ha melóban is olyan akkurátus vagy mint blogadminként akkor sztem kénytelen lesz fejet hajtanak a karvajtőke! :D

Egyszer engem is kizsebeltek. Illetve 4ünket olyan 17 évesek lehettünk. Egy 5-6 idősebb cigó jött velünk szembe mikor este mentünk egyesülni az alkohol istenével, és ezek meg megkérdezték mennyi az idő. :)))
Aztán az lett belőle hogy a legagresszívabb kipakoltatott mindannyiunkat, én mondjuk furfangosan megmentettem egy ezrest. Na ahogy pakolt ki minket a csávó, adta le a zsákmányt a többieknek akik mellettünk, tehát az áldozatok mellett ültek, és így sorban mint a verebek gubbasztottunk egy kőkerítésen. (Gecc amúgy neked lehet, hogy mondd vmit, a Káloczy-téren volt.) Ahogy az áldozatok érkeztek sorra a verébülőre, a maradék cigány titokban mindegyikünknek visszadta kb. a felét a zsákmánynak. Annak aki kizsebelt minket ők sem mertek szólni semmit.
Elég fura kezdés volt, mikor szórakozni megy az ember, de hajnalra azért megtörtént az egyesülés. :)

liidiiia 2008.05.20. 18:57:57

test,
gecc et-val kapcsolatban ebben egyetértünk!
+ ebben is:
„Because they are afraid that there is more to reality than they have ever confronted.”
szóval jaja,
a jog a saját tudathoz szerintem alapvető emberi jog, és ehhez a tudatot ismerni kell. a tudat sokféleségét. a tudás hatalom: az ismeret az első lépcső a tudatunkhoz, annak ismerete, hogy a tudatállapotok változnak, változhatnak, és ez mind a tudat maga.
ehhez is vezet több út, én egy másikon mentem, megyek, mint lapi, és az, ahol én megyek, úgy nyit utat a más tudatállapotok felé, hogy az ember nem veszti el az önkontrollt, sőt a tudatos kontrolt sem, (de ehhez jó tanító kell, mint kötelező alapfeltétel). a fontos az az, hogy az ember megérezze, hogy „Több dolgok vannak földön és egen, Horatio, mintsem bölcselmetek Álmodni képes.”, és erre az élményre egyetlen egyház, meg senki se tegye rá a kezét. (max útnak tarthatja magát ehhez valaki-valami, az egyik útnak. És csak az a jó út, amelyikben az ember belső szabadsága, és az emberi lét sokféleségének tisztelete épen marad. Tehát rossz út a pokollal könnyedén ezért-azért fenyegetés, és az addikció – lehetősége - is.)


malacka, lapi,
ígértem hetekkel ezelőtt arról a nagyon kis százaléknyi különbségről a defit, hogy mikor aztat mondom, hogy sztem az alapokat illetően, a lényeget illetően, szóvalhogy ezekben a leglényegibb kérdésekben nagyon hasonlónak érzékelem magamét a lapiéval, de van ez a nagyon kicsi százalék (0,00001 asszem?), ami meg nagy különbség :-) . naszóval arra jutottam, hogy ez a hogyanok különbsége, hogyanok alatt értve azt is, hogy én egy introvertált, „csendes” lény vagyok, + konzervatívan liberális, és ezért más az élményeim és azok feldolgozásának szerkezete. más utakon jutok el talán ugyanoda. majdugyanoda talán :-) . és ez van, hogy számít. nem a nagyképben, hanem a sok kicsiben, amiből a hasonló nagykép ugyanakkor meg mégis összeáll. szerintem.

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.05.20. 19:12:26

Hoppá-hoppá Lídia! :D
Vagy Donna-Lídia?
Örömmel konstatálom hogy nyilván jobban vagy! Ekkora kommentet betegen ritkán gyárt az ember. :)

liidiiia 2008.05.20. 19:20:47

szia test, :-))))) , állandó problémám, hogy ritkán tok röviden írni, de szóval visszaegészségesedtem az állandó problémámba :-DDD

Gecc 2008.05.20. 19:29:38

Nemcsak blogadmin vagyok, de meg a konyhat is adminolom, miutan egy rosszul sikerult fozes utan a kuktat az asszont korabban nyitotta fol gozt eltavolitani, igy a fel konyha leveses lett. Nagyobb nyomassal jott ki a pipileves a szelepen, mint Etnabol a vulkanizacios lava anyag! :-D
Bezavartam, oszt mondtam neki, hogy amig nem takaritok fol, itt nincs helyed. Aszt meg en vagyok a hibas!!! Nooooook, tipikus! :-D
Meg a palacsinta sutes is felbemaradt. Pedig a hazi eperlekvaros mar a szamba kivankozik... egyet le is nyultam takaritas kozben! :-D

liidiiia 2008.05.20. 19:30:57

test, na akkor még egy kilométer: írtad, hogy „Nápoly csillog villog :-) „
:-DDD hát ja :-DDD , 2 nagykupac szeméthalom között... ,
a kukaborogatások már elkezdődtek pünkösd hétfőn amúgy, vasárnap volt a városi nagytüntetés. de ez a nápoly egy egyszerre annyira kaotikus és nyugodt város, hogy semmi nem érződött drámainak benne. az volt az érdekes, hogy a totál káosz közepén, ami a városi életük: akkora türelem van az ottani emberekben, egy jóindulatú türelem. van ez a hatalmas káosz, a közlekedése pl olyan, hogy gyakran nem fedezhető fel, hogy a kreszt használják, állandó dugók vannak, a lámpáknak nem mindig „engedelmeskednek”, 2-esen, 3-ason parkolnak, egyirányú utcában is bármerről jöhet kocsi, járdán mocik, szembeforgalommal mocik, ha ott van hely..., szóval, hogy gyalogosnak az úton átmenni úgy lehet, hogy az ember, mint egy folyónak nekivág a folyamatos forgalomnak, aztán majdcsak átér. és vagy kikerülik vagy megállnak, de egy jóindulattal meg türelmesen, így nincs indulat az emberekben, sőt, ha látják, hogy túrista, kimosolyogják, hogy milyen kisbirka, hogy nem lendületesen kel át a 6 sávos úton a folyamatos autó- és motorsorokon, de megértőn mosolyogva intenek, hogy „na drágám, mennyé már, majd belejössz, nem a világvége ez”, meg nyomja a dudát, de közben mosolyogva beszélget a mellette ülővel, látszik, hogy jót sztorizgatnak erről-arról. szóval látszólag katasztrófa, de 1000szer jobb mint ez az itthoni idegesség, meg indulatosság, ott pont az nem volt. volt egy ilyen „kicsit sokan vagyunk itt ugyan, ez van, de ettől még jó alapban, hogy vagyunk, és mind elférünk itt” érzés. szerintem :-)

liidiiia 2008.05.20. 19:35:12

gecc, akkor nálatok egy mini pompeji lett a konyhában :-D , képzelem a hangyákat, a festményeiket, esetleges legyeket, amint röptükben ott maradtak a levegőben leforrázva. na komoly dolog ez!!! remélem, hogy a palacsintasütést a tragédia nem akasztja teljesen meg!!! life must go on!!! :-DDD

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 19:35:15

Jó' stét mindenkinek!
Hamarost jövök, addig is egy korsóval vettem a hüttőből. Köszi.

whipy 2008.05.20. 19:40:28

nem. semmi ilyesmi nemvolt gecc
azvolt h jott 2 cigo akik ugy csinaltak -hitelesen- mint akik nagyon reszegek es kertek cigit de teljesen normalis stilusban en meg adtam mer szoktam. es akkor az egyik ugy csinalt mintha elesne ra a padra ahol a taskam volt es kikapta a penztarcamat amit nem lattam cs mikor elmentek h nincs meg de kb 10mp-en belul eszrevettem, addigra eltuntek teljesen.
1perc mulva visszajoneek es mondom nekik h jajdejo h ittvagytok segitsetek mar megkeresni a penztarcamat mert elhagytam es nagyon fontos h az irataim meglegyenek azok meg ramutattak 1 masik padra es mindenemet meghagytak cs a penzemet vettek ki belole (azt mind egy szalig az aprot is:).
amugy eletemben otodszorre loptak meg, harmadszorra raboltak ki, egyik ilyen leutos sztori meg 14 eves korombol. ezvan vozom az ilyet ugytunik. meg most jartam amugy a legjobban mert a tobbi telefon volt amit ma mar a farmerzsebemben hordok. ha a taskamban lettvolna tuti aztis kikapja de azert nagyonideges lettem volna.

whipy 2008.05.20. 19:42:55

szia liiidiiia jo h jobban vagy:)

Gecc 2008.05.20. 20:02:52

Kaja kozben elrohogtem magam... :-D
Eszembe jutott, hogy nem jol adtam elo magam, amikor elkezdett frocsogni a leves. Huen magamhoz, egy idezetet kellett volna tolnom, miszerint:
"Bassza meg a kurva Isten ezt a rohadt levest! FASZBA!"
:-D

Legyek leforrazasa szoba sem johetett. Nincsenek legyek. Viszont telen mindig bekoltoznek az altalam csak kabocanak nevezett bogarak. Amint kinyitom az ablakot, a kis szarosok azonnal ozonlenek be a melegre. Pedig alig futunk... No mindegy, bejonnek, aszt csattognak neki a lampanak, huuude idegesitoek!
Amugy biztos nem kabocak, es nemtom miert igy neveztem el oket, mert soha nem lattam, meg kabocat, de bizonyara ugyanilyenek, csak nagyobbak. :-D
Ja es poloska szagu barbar bogarak is bejonnek telen. Azokkal ovatosan kell banni, mert annyira barbarok, hogy azonnal osszebudosoznek. :-D

liidiiia 2008.05.20. 20:08:10

jóestétet tulok + szia whipy :-)
atyavilág..., téged 3.jára raboltak ki??? ez tök durva!!!!
+jut eszembe még nem mondtam, hogy milyen helyes a paci, is :-))))
én meg mint egy szt györgy karddal állok a legyőzött vírusok felett, de egyelőre elég (el)fáradtan mosolygok... , ilyen vírusról még nem is hallottam, hogy csak nagyon magas lázam volt, semmi más tünetem, meg nulla erőm, alig bírtam az ágyból kimászni, de semmim se fájt. fura...

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 20:08:30

Visszanéztem a kocsmanaplót, volt beírás bőven. Hogy akkor haladjunk:

whipy: hát nem irigyellek. De ez azért már a victimológia határait súrolja. Mondjuk az is menjen a picsába, aki többedmagával van olyan nagyfiú, hogy egy whipy kaliberű lányt lenyúl. (És a legnagyobb surmóságnak azt tartom ez ügyben, hogy ha én ilyen rablós-lopós kispöcs lennék, _még akkor sem_ lenne gyomrom lenyúlni valakit, aki adott cigit.)

Gecc 2008.05.20. 20:14:16

Test

Az akkuratus hajlamomrol... valoban igen pontos es porgos egyeniseg vagyok, csak legyen mit csinalnom. Aszondanam magamrol, hogy olyan vagyok, mint egy negyszogjel. Vagy total toppon vagyok, vagy total a nullan. Ha van mit csinalni, akkor tag pupillakkal tolom az eletet, maskor meg csak szenvedek a sanyarusagban.

Gyori kipakolas... nemtom miert, de nekem allandoan uldozesi maniam volt, amig oda jartam. Manapsag ha visszamegyek, mar nincs. De akkor minden 10 meter utan a hatam moge neztem, hogy nem kovetnek-e, ha egyedul voltam. Tobben aszontak, hogy beteges. De aztan megmondtam nekik, hogy jovan bazze, nem benneteket kovet az arnyekom! :-D
Engem soha nem loptak meg es ismeroseimet sem, de egyszer 3 nagydarab haveromat 2 kisebb siman elkergetett. Na az vicces volt, nem is gyozunk minden osszejovetelen megemlekezni rola. :-D

Nekem egyszer egy magamutogatos bacsi mutatta meg a kikijat! :-D
Mentem haza az Uttorovasutrol szolgalatbol. Ilyenkor egyedul dzsaltam haza, es olyan este 9 korul ertem haza. Voltam ugy 12-13. Az hazunk nincs messze a villamos megallotol, de az utcank akkoriban sotetebb volt, mint mostansag... kovetett egy alak, aztan utol ert, megfordult, aszonnya, "ocsi, lattal mar ilyet?". Mondom "ja", de rohadt apatikusan. Megfordult, aszt lekoccolt. :-D

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 20:15:26

liidiiia, mondanám, hogy jobbulást, de már csak a reményemet tudom kifejezni, hogy túl vagy a dolgon.

liidiiia2: (régebbről) Az van, hogy baromira értem a mondataidat, _átjön_, ahogy szokták volt mondani, csak olyan kerek értelmes egészeket nem tudok írni rájuk. Csomószor volt már, hogy belekezdtem, aztán dilit lett a vége. Most úgy konkrétan persze nem emlékszem, csak a csomóra. Valahogy olyan, hogy olvaslak, asszociáció1 jön, olvaslak tovább, assz2, assz3, assz4, aztán az egész összeáll egy gordiuszivá. De ugyanakkor meg a mondandódat tökéletesen érteni vélem.

Nem kritika ez per se, illetve az, csak a sajátomé. :)

Gecc 2008.05.20. 20:22:59

Csa Tulok!

Egyetertesben veled, en is aszondom, hogy nagy taplonak kell lenni, hogy cigit ker, oszt le is nyul. Soha nem talalkoztam meg olyan emberrel, aki cigi keres utan paraszt lett volna. Altalabban nem gyoznek halalkodni.

liidiiia 2008.05.20. 20:25:32

mutogatósbácsiból nekem kijutott..., az utolsó alig 2 éve a margitszigeten, de egyszer láttam a sors által kiszabott "büntit": a barátnőmmel levágtunk egy szakaszt a kiserdőn keresztül, és ott futott utánunk egy manusz deréktól lefelé ruha nélkül, hogy lányok várjatok! mondhatom, olimpiai rekordot döntöttünk sprintből, és ahogy bekanyarodtunk egy rétre, hát kiskatonák vannak ott, mögöttünk hamarosan feltűnt a pali is, na a kiskatonák levették, hogy mi az ábra, vagy 10en elindultak a pali felé, hogy "lányok, ígérjük, hogy ez ilyet többet nem fog csinálni"...

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 20:28:46

Gecc:

kabócákrúl:

1., Brehm bácsi segít.
images.google.com/imgres?imgurl=http://mek.oszk.hu/03400/03408/html/img/thumb/brehm-15-031-1.jpg&imgrefurl=http://mek.oszk.hu/03400/03408/html/2698.html&h=316&w=350&sz=34&hl=hu&start=2&um=1&tbnid=qVBHHoYOLbZE9M:&tbnh=108&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3Dkab%25C3%25B3ca%26um%3D1%26hl%3Dhu%26rlz%3D1T4CYBA_en___HU269%26sa%3DN
A személyes kedvencem a tajtékos vagy dagadtfejű kabóca (majdnem olyan jó, mint a PfVd, valld be!)

2., Ez az a dög, amelyik, ha melegebb égtéjakra húzol, ott nyomja az ablakod alatt reggel, éjjel meg este. Ha sokan vannak és nagyon szeretik egymást, annál rosszabb.

3., Persze a költő szebben fogalmaz:
"Tékozló angyal a magasban,
Böffent, nincs baj,
Nics haragban senkivel,
G-dúrban zúgják a fákon a kabócák,
Hogy láss csodát, láss ezer csodát"

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 20:30:53

Hát persze, hogy lemaradt:
youtube.com/watch?v=I_W_Xgt7QDw

(küldöm mindenkinek, aki szereti)

liidiiia 2008.05.20. 20:32:15

tulok, de azért, ha van kedved, ne dílíteld lécci az asszociációkat! :-)))) márha persze van kedved. én sokat csiszolódtam az évek alatt, de azt, hogy bonyolultan írok sokat mondják, pedig tényleg igyexem. de annyira örülök, ha megérted :-))))

liidiiia 2008.05.20. 20:42:46

gecc, ki a költő? tökjó ez a vers :-)

tulok, nem tudom pontosan miért van ez, szerintem képi gondolkodásom van, én legalábbis arra fogom, +szóvalhogy zavarba' vagyok, hogy magadat véled emiatt kritizálni. lehet másik bolygóról származom, és nem jól vettem le ezt-azt, aztán ez megbonyolítja a felém és a tőlem irányuló kommunikációt :-DDD

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 20:48:36

liidiiia:
"gecc, ki a költő?"
ööö, ha a kabócásra gondolsz, akkor Kiss Tibi (Quimby)

"szóvalhogy zavarba' vagyok"
Ja, de hát pont ne legyél zavarba, _tényleg_ az van, hogy pontosan értem, csak valahogy a válaszok nem tudnak frappánsan megszületődni. Csak olyanokat tudok írni, hogy a szobrász neve xy, meg képeket küldök Agropoliról, meg ilyenek.

Gecc 2008.05.20. 20:51:33

Tulok

Koszi... a kep meg hasonlo is az itt talalhato "kabocakhoz". A lairas most egy kicsit hosszu, de elolvasom majd.
Egyre biztosabb vagyok az igazamban. Vagy nem, de az biztos. :-]

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 20:56:49

Rovartanhoz + költőkhöz adalékul (benne van a linkben)
"A rhodosi Xenarchos azonban meglehetősen udvariatlanul nyilatkozik, amidőn azt énekli róluk:"

„A kabóca vígan él,
Felesége nem beszél.”

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 21:15:18

malacka:
(ha itt vagy, vagy leszel még itt)

A cigányozós / zsidózós topikhoz csak két dolgot szeretnék hozzáfűzni:

1., Mint ahogy Te is jól leírod a lányod vs. miniszterelnök viszonylatában; a szavakon túl a kontextus, a gesztusok, a hanglejtés, a szituáció legalább olyan fontos (ha nem fontosabb). Ezen többletinformációk jelentős része írott formában nehezebben megy át, ezért is találtuk az emotikonokat, többek között. Persze az sem mindegy, hogy milyen közegben használjuk az adott kifejezést. (Nyilván Te is másként beszélsz/beszólsz egy kocsmában, mint otthon vagy mint a munkahelyeden.)

2., A cigány szó, mint olyan önmagában nem hordoz semmilyen jelentést. Ez egy népcsoport. Ha valaki a cigány szót pejoratívnak gondolja, úgy az a saját gondolkodásáról ad számot. Én nyugodt szívvel használom a cigány szót, semmilyen negatív konnotációt nem vet fel sem bennem, sem a hallgatóimban. Nem akarom magam egy napon említeni vele, de szerintem ezzel pl. Derdák Tibor is így lehet ezzel. Sztem az 'etnikum', 'brazil' stb. kifejezés, na az a nagyon ciki, de ezt kérlek nevedd MAgadra, ez az én véleményem. Ugyanígy dühít, ha valaki azt írja, hogy f@sz. Nem, a fasz, az fasz. Ha sarkos a véleményünk, ne puhítsuk már!

Ha visszajössz, "drogtémában" is szívesen kifejtem a mondanivalóm.

liidiiia 2008.05.20. 21:18:13

tulok, 1. :-)))) , 2. én izé, hogy mondjam, szóval szeretnék a lényem által alapvetően bíztató lenni, hogy éljen a sokféleség, de írásban ez mintha nem sikerülne időnként. a múltkor meg lapi kedvét szegte az, amit ő lényeglátásnak definiált a megnyilvánulásaimban. az van, hogy nekem szűk a világismeretem, ideértve egy csomó mindent, szóval ilyen klasszikus állandóan ezen-azon gondolkozó, de kevés infót befogadó és nehezen kimozduló introvertált vagyok, és tök sokat, például egyfajta "elevenséget", színességet, életbátorságot, történeteket, spontaneitást, más típusú gondolatokat...stb, tök sokmindent kapok másoktól, és ezt nagyon nagyra értékelem, pláne, hogy házilag nem annyira van időnként a saját spájzban ezekből sok. na nem tom jól kifejezni, amit mondani szeretnék, de a lényege az lehet, hogy nem az van, hogy én ráadásnak vagyok valamilyen, hanem nekem meg sokszor az nincsen, amiből a másikban természetesen sok van.

és az adat memóriámról meg annyit, hogy hölgyi emlegette a múltkor a face-to-face-t, de én élőben találkozni bárkivel is lehetőleg csak net mellett szeretnék, ahol kéznél a google, mert tessék írsz egy hosszabb hszt, aztán már arra se emlékszem, hogy te írtad, nem gecc, khm khm :-DD

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 21:18:15

1221
1431
635
412
333
289
296

Ha ezt a sorozatot valaki megfejti, kap egy viruális piros pontot. (Nem matek)

liidiiia 2008.05.20. 21:33:18

tulok, na meg folytatom, hogy a múltkor malackának írt hosszabb összefoglalód is pl, logikailag igen szép volt, szóvalhogy volt benne valami olyasféle logikai rend és tömörség, aminek volt egy esztétikai szépsége is (csak azután bejelentetted, hogy részedről no politics itten, ha lehet, és azután mindaz annyiban is maradt természetesen). szóval nagyon nem értek veled valamiben egyet itten, de még nem tudom pontosan mi az, csak kerülgetem :-))))

liidiiia 2008.05.20. 21:40:04

tulok, ez csak egy tipp: ezek esetleg időszámítások?

6.Lenin 2008.05.20. 21:53:22

300? Filmben nem tetszett.

Amúgy üdv mindenkinek.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 21:54:22

liidiiia:

I., "az van, hogy nekem szűk a világismeretem"
Engedd meg, hogy egy harsány asztal alá gördüléssel fejezzem ki egyet nem értésemet.

II., a továbbiakban egyetértek, de sztem mindannyian hasonló cipőben járunk. Nem élhetjük meg egyszerre sok másik életét, de ezért is jók e viruális csattanások. Úgy a "jé, Te is, én is pont így" szituk, mint a "na ne már, ezt én is, de mégis tök másként látom" típusúak.
Én alapvetően extrovertált típus vagyok, de ezzel együtt úgy érzem, hogy itt én is többet kapok tőletek, mint amennyit adhatok.

III., 1,"malackának írt hosszabb összefoglalód..." + 2., "...részedről no politics itten" + 3., "szóval nagyon nem értek veled valamiben egyet itten"

Itt most segíts ki kérlek, mert az első részével a hájamat kenegeted, a másodikat vállalom, a harmadik meg fúrja az oldalamat nagyon.

Így visszaolvasva, persze látom én is magam kívülről, hogy a Te képes világoddal 'szemben' én amolyan kockafej vagyok, :) pedig alapvetően nem törekszem erre, csak rászoktattam magam a kocka-szerű (kubista?) írásra. :)

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 22:03:23

liidiiia (jobb perceimben kínosan ügyelek az i-k számára persze):
Nem történelem, amolyan kocsmabeszédszintű-dolog ez.

Lenin: Szia!
"300? Filmben nem tetszett."
Miért, élőben jobb volt? :)

Λεωνίδας

Ώ ξειν', ἀγγέλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε
κείμεθα, τοις κοίνων ρήμασι πειθόμενοι

Itt nyugszunk. Vándor, vidd hírül a spártaiaknak:
megcselekedtük, amit megkövetelt a haza.

Semmi, semmi, csak gyakorlok itt magamba'. :)

lapi 2.1 2008.05.20. 22:09:03

hali!!! qrva nehéz nap után egy hsz-re van időm, mert pesten vagyok és a társaság már beszólt, hogy mit olvasgatok annyit. lenin, könyörgöm nyomj valamit attól a súlyos arcú blues varázylóktól. nem mentettem el, és a minap megpróbáltam megkeresni, de nem találtam.

malacka, most nincs lehetőségem, de erről bármikor szívesen (drog), ez a melóm, szal erre bírok ezer hsz-t kinyomni. :D de nem fogok!!!

later

6.Lenin 2008.05.20. 22:28:43

tulok ex betonputtó · www.youtube.com/watch?v=-c5X5QtkeHs&feature=related 2008.05.20. 22:03:23

tökéletesen beletrafáltál.

Eccer előjött a tudatalattiból,valóban ott voltam,de nem a harcban patkoltam el.Az asszony rájott, csalom,oszt gyorsabb volt a tőrrel,amikor ezen kezdtünk vitázni.
Hogy őszinte legyek.örültem is ennek,mert sokat idegesitett,ráadásul a főztjét se igen komáltam.
A következő életemben már több szerencsém volt,mármint nőügyileg.
Visszatérve a filmre,hát elég gagyira sikerült.

www.youtube.com/watch?v=BiRh2hjHcno
lapi! erre godoltál?

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 22:37:12

Lenin:
"ott voltam,de nem a harcban patkoltam el"
Akkor nagy szerencséd van, mert a fáma szerint (szemben a filmmel) csak ketten élték túl (persze csak, akkor, ha spártainak vallod magad.) Az egyik túlélő később öngyilkos lett, a másikuk egy évvel később (is?) hősiesen harcolt, ez lehetsz Te.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 22:40:38

bocsi Lenin, figyelmetlenül olvastalak.
Írod: "következő életemben".

Akkor a 300 bármelyike lehettél + a többi 1100 közül is, akik nem spártaiak voltak, szóval, csak a resztli. Hogy ondják ezt? A történelem szemétdobmja?

liidiiia 2008.05.20. 22:45:27

tulok,
"I., "az van, hogy nekem szűk a világismeretem"
Engedd meg, hogy egy harsány asztal alá gördüléssel fejezzem ki egyet nem értésemet."
akkor eztet betudom a google eredményeinek, valamint annak, hogy akkor ügyesen píárolom aztat ami van, és megtévesztő természetes könnyedséggel siklok át afelett a töménytelen felett, ami nincsen! :-D

aztat, hogy te extrovertált vagy sejtettem a 2 egymást követő hétvége 2x 2x25 fős talijából és a köztes progikból :-)

"a Te képes világoddal 'szemben' én amolyan kockafej vagyok, :) pedig alapvetően nem törekszem erre, csak rászoktattam magam a kocka-szerű (kubista?) írásra. :) "
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
szerencséd, hogy az első emeleten vagyok éppen, és innen nem lenne nagy cucc kiugrani!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na ezzel nem értek egyet!!!!!!!!!
állandóan azon szenvedek, hogy eléggé meghúzzam amit írok, hogy ne szerteburjánzó legyen, hanem tartalmazzon rendet, meg ilyesmiket, és akkor azok, akiknek ez megy képesek ilyet írni!!!!! hát igazságos az élet??? :-DDD nem, nem az!!! woody allen jut eszembe, aki aztat mondja, hogy azért ír lassan, mert ha 1 napot ír, akkor 2 nap annak a meghúzása érthetőre, logikusra...stb, olyan ez, hogy akinek göndör a haja, egyeneset akar, és fordítva :-DDD , de persze sejtem, hogy most csak húzol egy kicsit (ha nem: be ne valld!!! :-DDD )

"itt én is többet kapok tőletek, mint amennyit adhatok"
én ilyen időnként hangtalanul szorongó vagyok ilyen kérdésekben amit magamra vonatkoztatva élek meg: azaz speciel itten a 2 társkocsmában azt érzem, hogy én nagyon sokat kapok és nagyon szeretek itt lenni, és közben fel-felteszem magamnak a kérdést időnként, hogy "jaj megfelelek-e, eleget adok-e? nem untatok-e másokat?" aztán úgy vagyok vele, hogy csak kibukik majd ha esetleg nem-nem-de :-) , ha meg nem bukik ki, akkor csak nincs nagy gond :-D

gecc et jut eszembe, hogy aztat mondta, hogy annyira szimpatikus ittend mindenki neki, és erre mondtam, hogy én is így gondolom, meg aztat is, hogy micsoda mázli egy ilyesmi...

+ jaja, nekem is az jut eszembe a fogalmazási és világlátásbéli erről-arról, hasonlóságokról és különbségekről itten, hogy olyan érdekes ilyen érdekes emberekkel beszélgetni :-)))))))))

liidiiiában tetszőleges mennyiségű ít lehet használni :-)

leninnel való párbeszédből nem jön le semmi, első pontot illusztrálandó :-)

6.Lenin 2008.05.20. 23:02:44

Akkor nagy szerencséd van, mert a fáma szerint (szemben a filmmel) csak ketten élték túl "

Ezért irtam,gagyi volt a film,most nekem hiszel,vagy a történelemhamisitóknak?
Én ott voltam,előjött.
Nem ez az egy,amit meghamisitottak később.Persze propaganda már akkor is volt.
Teljesen más volt ott a szitu,ha most elmondanám,egy csomó dolgot át kéne irni,de minek,jó van ez már igy.
Vagy kötözködsz?

"következő életemben"

volt egy pár,de most már csakazér se mondom el.
Pedig pikkelt rám a REB elnöke(Reinkarnációt Engedélyező Bizottság),ezért elég sokat voltam váró listán,de azért nem panaszkodni akarok.
Majdnem mind előjött már,de nem szoktam firtatni ezt,mert olyan is voltam,amivel most nem szeretnék dicsekedni.Magánügy.Ez a 300-as csak véletlenül jött elő,300. hozzászólára vajazott vagy hajazott,mindegy.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 23:33:48

liiiiiiiidiiia:
kezdjük a végén.:)

"leninnel való párbeszéd"
sztem a fentebb feladott sorozatra próbált valamilyen pragmatikus választ adni, Neki 300 jött ki, ami egy nemisolyanrégi film címe, ami a Leonidász (Λεωνίδας) vezette spártai háromszáz hős katonáról szólt. A filmben giccses módon ábrázolva átgázoltak mindenkin, falanxot tartva, szakadékba lökve az ellent + a elenfántjaikat, stb. Képi világában egyébként rajzfilmszerűen jeleníti meg a fontosabb történéseket, kicsit olyan a fíling, mint a Sin City.
www.imdb.com/title/tt0401792/
www.indavideo.hu/video/300_the_movie

Ja, hogy ugyanaz a képregényrajzoló / rendező?
Lebuktunk.

De Neked, mint az ókor kedvelőjének nyilván nem is kell többet mondanom erről, mert ugye van a legenda, meg vannak a tudomány mai állása által tudott tények:

hu.wikipedia.org/wiki/I._Le%C3%B3nidasz

Na és akkor itt jön, ami korábban dilit lett volna:
"első emeleten vagyok éppen, és innen nem lenne nagy cucc kiugrani"

Erre tulok: ( a szabad asszociációs bázisából):
"kiugrom nyomban a földszinti ablakon,
hát hogy mondjam el, hogy
ördög vagy angyalom"
mondja, a már fentebb megismert költő, íme:
youtube.com/watch?v=xInA9_y2o1E&feature=related

"ha 1 napot ír, akkor 2 nap annak a meghúzása "
Állítólag Kossuth Lajos mondta annak idején egy kérdésre, hogy egy egy öt perces szónoklatra mennyit készül?
- Jó két napot.
- És akkor mennyit készül egy három órásra?
- Máris kezdhetjük!


"gecc et jut eszembe ...annyira szimpatikus ittend mindenki neki,"

én is ezt próbáltam valamelyik hsz-ben megköszöni lapinak. (Genius loci, vagy mifene)

más: a malackás cuccal kapcsolaban a mai napig nem tudom, hogy _konkrétan_ mi volt a no politic here, at meg még kevésbé, hogy mivel nem értesz velem egyet?

Én nem gondolom ennyire sarkosan; de a mai magyar _párt_politikával (de még inkább azzal, hogy az emberek nagy többsége az _élete jelentős részét_ abból gondolja levezetni) tele van a tököm.
youtube.com/watch?v=unje2tP1XE4&feature=related

Gecc 2008.05.20. 23:40:02

Tulok

Lenin volt a 300. kommentezo...
Nekem amugy nagyon bejott a mozifilm.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 23:40:34

És igen, én vagyok a tulok, mert két dolog is napfényre került (azon túl, hogy mekkora tulok vagyok, de ezt már írtam) :

1., Leninnek is van humorérzéke, nem is akármilyen.

2., Közelebb volt a feladvány megoldásához, mint bárki más. (A bárki mást tessenek kicsinyt nagyképűen érteni, sok próbálkozó azért nem volt.)

6.Lenin 2008.05.20. 23:42:08

tulok ex betonputtó · www.youtube.com/watch?v=-c5X5QtkeHs&feature=related 2008.05.20. 23:33:48

"leninnel való párbeszéd"
sztem a fentebb feladott sorozatra próbált valamilyen pragmatikus választ adni, Neki 300 jött ki, ami egy nemisolyanrégi film címe,"

Kezdem érteni.

Tulok!Enyém volt a 300. hozzászólás!
arra hajaztam,vagy vajaztam,mindegy.

A filmet nem láttam,csak belenéztem a DVD-be,azt án a harmadánál kidobtam a készülékkel együtt.

Gecc 2008.05.20. 23:42:40

No... kedves testvereim az Urban. Mai sikertelensegem ellenere is lefaradtam. Valszen a nagy semmittevestol. Pedig ezt mar megszokhattam, de ma valahogy az idegem is tajtekzodott.

Joccakat!

6.Lenin 2008.05.20. 23:44:13

Miközben irtam,Gecc megoldotta a rejtlyt.

Jól elmentünk egymás mellett.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 23:44:58

Én is elköszönök, jó éjt mindenknek!

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 23:52:38

Lenin, igen, ez lejött már 23:02 kommented végéből is, erre írtam a 23:40-s hozzászólásomat.
de azért (ezért is) köszönet Geccnek.

"Majd ezer év múlva a blogrégészek kibányásszák, aztán igazságot tesznek. :)"

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.20. 23:55:15

De akkor még mindig áll a feladvány:)

1221
1431
635
412
333
289
318

liidiiia 2008.05.21. 01:15:53

tulok, ez tök jó szám, én nem ismertem :-) , de jó, hogy nem dilítelted!!!!!! köszi :-))))
KL humor meg LOL :-DDD
malackának régi hosszú hsz: az csak tetszett így megírva, az, hogy logikusan fel volt építve és csak egy példának írtam. és egyet is értettem vele, plussz a politika-minimalizálással is.
azzal nem értettem egyet, hogy te csak úgy dilítelsz itten ezt-azt, mikor meg közben eszedbe jut, éshogy van egy érdekes világod, ami olyan, amilyen nekem soha nem lesz, kivéve akkor és csak annyira, ha megosztod a tiédet kicsit, szóval ha lehet oda gondolatilag-képileg-idézetileg-zeneileg el-elutazni :-)))))
amúgy én nem vagyok ókorismerő (profi amatőr vagyok szinte mindenben, ahogy egy barátnőmmel szoktuk mondani :-) ), mert a csaták és a harcos filmek nem vonzanak (meg rosszul is leszek a véres jelenetektől), és ilyen szórványos kulturális ismeretekkel rendelkezem leginkább a nem-csatás területekről, de ez nem egy egységes nagy tudás, hanem kulturális kis-színesek normál egységnyi halmaza, ami tartalmaz kevésbé ismert elemeket, de pl nem tartalmaz egy csomó általánosan ismertnek vélt elemet, aztán ez megtévesztő lehet :-) .
na jóéjtet kedves mindenkinek :-)

Gecc 2008.05.21. 07:40:51

Jo reggelit!

En megfejtettem a 300-at, ugyhogy a tobbi feladvany masra var. :-]
Amugy Tulok, mar ne is haragudj, de elsonek nem is ez volt a feladvany. Akkor az uccso szam 296 volt. Most meg 318?! Vagy ez ilyen valtozo tipusu? :-D

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.05.21. 07:53:46

Liidiiia
"én egy introvertált, „csendes” lény vagyok, + konzervatívan liberális"

Sztem ez nem igaz, mert
szellemi értelemben extrovertált,
szomatikus értelemben introvertált vagy, azaz

a szellemed, gondolataid nyitottan kinyilatkoztatod, minden szemérem nélkül, ám a valóságos fizikai énedre szemérmes vagy, a további részleteket mellőzném, de mi itt így szeretünk,ahogy vagy, igaz többiek?:))

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.05.21. 08:05:44

tulok,

amiket írtál azokkal nincs nagyon vitám, mert az egy nézőpont, csak egy valami:

még a cigányokon belül is teljesen széles skálán mozog, h ki-mit tart sérelmesnek a maga számára. Egyiket sérti a cigány szó, a másikat meg nem sérti a brazil.... a rossebb se igazodik ki rajtuk, be kéne iratkoznom lovári vagy bejás öskolába

Üdv.

hölgyválasz 2008.05.21. 08:42:23

Lidi-Lidi-Lidikéééém, hurrrá! De jó, hogy fitten-frissen látlak újra !
Ma csak Miattad ugrottam be ide / bocsi Lapikám !/, lássam, voltál-e, s mi van Veled?
Örömmel olvastam szemeim elé ömlő lendületes soraidat, ami egyszersmind ékes bizonysága is volt állapotod teljes rehabilitációjának!:)))
Lidikém, valahogy úgy vagyok vele, ha itt vagy, az nekem egy megnyugtató, biztonságos érzés. Meg fogsz lepődni, miért... Hát Lapiért.
Mert múltkor, mikor elutaztál, és épphogy csak beugrottál néha 1-1 sorra, úgy jártunk, mint Bp. a Paraméterkönyvével, csökkenni látszott a szokásos " menetrend ", amitől persze nekem is nagyobb lett a lelkifurdancsom, szegény Lapikánk, ölte belefele az enerdzsít az új posztba, mi meg ...Nekem néha tényleg olyan hajszás a napom, csak reggel, és este tudok itt-ott lenni, van, h akkor sem.
Szeretem tehát, / már csak önös érdekeim okán is:)/ha _jelen_ vagy, mert Lidikém, zsigereinkben érzünk mi Téged ilyenkor, könnyedén generálódnak Benned gondolatok, aztán sarkallnak másokat ugyanúgy, szóval Te itt igazi gyöngyszem vagy/ persze Gecc, Tulok, Test ebbéli érdemeit se feledve!/ Lapi büszke lehet, hogy megnyert magának!

A fésztufészt - bocsika- nem emlékszem, hogy proponáltam volna , arra igen, hogy említettem Neked, miért nem csinálsz blogot?
Mire majdnem u.az volt a válaszod, amit tuloknak emlegettél e téma kapcsán / introveltáltság,stb/
bár írásaid természetes folyama számomra ezt olyan hihetetlenné teszi...
Mindenesetre, ha így is van, ez a "formád" is tökéletesen megfelel !:)

Na, ahhovalóképest, h csak üdvözölni ugrottam be, jó hosszúra nyúltam, - pedig mindig elégedett voltam a 165 centimmel :) - tudod, ebben nagyon hasonlítunk, a tömörítés képessége nem erősségem:) / bár meg tudom én seperc alatt ideologizálni; nyomul a sok és magvas gondolat ugyi, oszt kár veszni hagyni, egyetlen mondatba sűríteni, no persze tekknikailag azt is lehet, aféle végeláthatatlanul összetettben :)))/

Puszi, és azért csak óvd magad még pár napig, nehogy visszaess !

hölgyválasz 2008.05.21. 08:48:01

Lidikém!
Na, mire elküldtem - elkezdtem már írni fél8 körül, de 3 x kellett itthagynom közben - Malacka mondatait látom fentebb.
Egyetértek !
/ malactól mindig is irígyeltem a
jó tömörí-tökélyét !:)))/

Üdv, szép napot Mkinek !

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.05.21. 10:03:05

Morgen!

"Vagy total toppon vagyok, vagy total a nullan. Ha van mit csinalni, akkor tag pupillakkal tolom az eletet, maskor meg csak szenvedek a sanyarusagban."

Gecc akkor te olyan vagy mint Sherlock Holmes ami azért nem rossz! :D Ő például ópiummal vészelte át a munkátlan időszakokat.... :))

Kabócákról csak Dévid Tetembórótól olvastam egy keveset, de azok un. tajtékos kabócák, méretük csekély, és kisebb gallyakon tömörülve generálnak nyálkás habot, "tajtékot" maguk körül, így fenntartva egy állandó habpartit. Vidám dolog lehet tajtékos kabócáknak születni. :)

Lidi, az idézet amit anno betoltál Ottlik Gézától aki nekem teljesen új volt, az nagyon ott volt! Oan faszán volt megírva, hogy a végéhez közeledve már érteni véltem miről is szól. :) De ahogy véget ért az idézet az érzés is huss elillant...

A 300 meg kurva jó volt. Frank Miller képregénye után mondjuk biztos nem volt olyan nehéz megteremteni a filmbéli világot, de könnyű sem lehetett :)
bayimg.com/DabghaaBa

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2008.05.21. 10:40:51

Szeva lapi (ugye te AZ a Lápi vagy?),

csak most bukkantam erre a posztra és teccik.

Majd még visszajövök.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.05.21. 12:30:02

"mindig elégedett voltam a 165 centimmel :)"

Én magamnak még sokkallanám is:o)))

Gecc 2008.05.21. 12:48:52

Szia Whipy!

Ez meg abbol az idobol Placebo, amikor nem tudtuk eldonteni, hogy az enekes ficko, vagy noci. Akkoriban meg hadilabon alltunk az internet elerhetoseggel is. :-]
De ha jol emlekszem, Te szerelmes vagy bele, ugye? :-]

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.21. 13:08:35

Sziasztok!
Csak 1 pohárral kérek.

csurtus: hello a kocsmában! Na a Ti blogotok is kurvajó! Azt csak olvasom, de szívesen.

Gecc: m'ért, most már el tudjuk dönteni?
Mentem.

whipy 2008.05.21. 14:18:36

azáám. my sweet price:D

whipy 2008.05.21. 14:20:03

tulok regebben sokkal noiesebb volt. teenage angst meg ezekben az idoszakokban. a hangja meg kb magasabb mint az enyem. mondjuk ez mostisigyvan, nemcsak regebben

lapi 2.1 2008.05.21. 14:33:51

sziasztok!

teljesen meg vagyok hatva, hogy így pörög a blog, tegnap éppen csak bekukkantani volt időm, most meg téleg csak átfutni bírtam a hsz-eket, mert még mindig pesten nyomulok. a király utcában van az irodám, amint megérkeztem győrből (eső, tárgyalás, semmi szórakozás), besétáltam a váci utca környékére bezúzni valami gyorskaját. még mindig nagyon bennem van hollandia. rögtön az első, amit levágtam, hogy nálunk baromi sok ember cigizik az utcán, ott kint meg senki. nincs is a szemeteseken hamutartó, mint itt. (kérdésemre a helyi erők azt mondták, az utcai cigizés nem illegális, csak nem illik.

viszont most már biztos megvan az új post-om subjectje: ez pedig a klónozás lesz!!! :D

lanchidradio.hu/a_brit_alsohaz_igent_mondott_az_emberklonozasra_20080520

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.05.21. 15:22:38

éljenek a feminim hősök! :D

"lanchidradio.hu/a_brit_alsohaz_igent_mondott_az_emberklonozasra_20080520"

nahálaistennek bammeg
az első nanovírusoknak már tavaly el kellett volna szabadulni, a robotok lázadásából meg egy meghibásodott fotocellás ajtó lett!
az egyetlen jó dolog mostanában a mind-controller...

Gecc 2008.05.21. 15:32:03

Test

A SkyNet meg varat magara... Bar en azt is felpofoznam!

lapi 2.1 2008.05.21. 20:56:47

hahó!!! remélem mindenki a bl döntőre fókuszál! éppenhogy beestem a kezdésre. gecc et! gondolj az öcsédre és szögezd magad a képernyő elé. :D

Gecc 2008.05.21. 21:00:56

Csa Lapi!

Hat ocsikem asszem most igen eros szivkalapalas mellett eli meg felig meddig szivinfarktust! :-]
Remelem a Cselzit leszopatja a Mencseszter. :-D
Nem mintha ettol visszajonne az 50 ruppom az APEH-tol... :-D

lapi 2.1 2008.05.21. 21:10:52

csákány gecc et! vazze, győr tiszta gáz volt. nem elég, hogy késtem 10 percet (bírónő nem cseszett le, nagyon kedvesen mosolygott), esett az eső, a tárgyalást elnapolták, na majd szeptembernen. ráadásul tökunalmas az ügy. különben furcsak, de évek óta járok győrbe. fingom nincs miért, de ott szinte mindig van olyan ügy, amelyikben benne vagyok. kár, hogy a melóról nem dumálhatok. na azokból ki lehetne ütni párszáz post-ot. főleg, ha akkor én brazíliában élnék és eszem ágában sem lenne visszajönni!!! :DDDD

lapi 2.1 2008.05.21. 21:11:45

C: RONALDÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gecc 2008.05.21. 21:15:56

Na vege a vacsoracsatanak, most kivetelesen en is nezem a meccset... de csak fel 10-ig, mert aztan megint bepapucsosodok, jon Nigella Lawson a nagy seggevel, es egyutt foznek az asszonnyal. Gondolom a paprika TV-n. :-D

Gecc 2008.05.21. 21:17:28

Gyorrel mindig az volt a legnagyobb baj, hogy vagy esett, vagy fujt. De a szel szinte allandoan nyomult. Amugy meg a legfajabb varos a vilagban benne. Ha tehetnem, oda mennek lakni, dolgozni, behazasodni... Mondhatnam azt is, Gyor Mo emerikkkaja! :-]

lapi 2.1 2008.05.21. 22:05:35

ez a meccs egész embert kíván!!! jóéjt... :D

Gecc 2008.05.21. 23:37:14

C Ronaldo monnyon le! Megtanulhatna mar buntetot rugni! Balfasz!
Na mindegy... Abramovics kenytelen lesz inkabb a nojere kolteni a penzt. :-D

Joccakat kedves testvereim az Urban!

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.05.22. 08:50:08

Bakker a kapus védésével nyerték meg a BL-t! Ilyet is ritkán látni. Hihetetlen de vhogy sejteni lehetett hogy C kihagyja. A nagy sztárok mindig felsülnek az ilyen pillanatokban.

Gecc 2008.05.22. 09:11:49

Jo reggelit!

Test

Jah, mar amikor odaallt a kapu ele lattam, hogy a balfasz kihagyja.
Terry helyeben sem lennek... asse azert sirt mert vesztettek, hanem mert a maffiozo Abramovics az egesz csaladjat likvidaltatja. :-D
Ha meno focista lennek az kurva elet, hogy nem mennek a Cselzibe semmi penzert se'. Allandoan attol rettegni, hogy mikor betonoznak be egy donto pillanat utan amit elkurok veletlenul? Lofaszt! :-D

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2008.05.22. 09:45:59

Ave Gecc!

Hát igen, viszont az ukrán importcsajok nagy vonzerő lehet, ezek a focisták meg mindig abból indulnak ki hogy ők sosem hibáznak, a balgák.

index.hu/politika/kulfold/kaszp7917/
Nah azért vannak még rendes hírek. Az argentin gnóm óta nem volt semmi értelmes. :))

Gecc 2008.05.22. 09:55:23

Ez a repulo pelo igencsak LOL!

Amolyan akciofilm jelenetet kepzeltem moge, amikor egy elnok beszel, oszt taviranyitasu helikopperrel fejbelovik. Meg a puska csove is adott volt. Vicces lett volna, ha elkezd frocsogni bele a vilagba. :-D

Gecc 2008.05.22. 14:02:09

Breko-breko! Van itt valaki rajtam kivul? :-D

liidiiia 2008.05.22. 14:34:49

hellóóóka, én nagy örömmel olvasgatok időnként, de nem merek írni, mert be kéne fejezzek itten ezt-azt, viszont üdvök :-)

Gecc 2008.05.22. 14:50:36

Hello Lidia!

Tegnap nem jottel! Lekotottek a varnyak? :-]

liidiiia 2008.05.22. 15:02:58

szia gecc :-) , mire megoldottad a kommentelési tech gondjaimat (örök hála :-) ), jöve a h.társ a beígért sétára, aztán (vagyis még az alatt :-D ) meg lekötötte a szunya a szemem, és vakon nem tok gépelni. éberen meg jól figyelmet megosztani nem tok általában. de nem láttam még igazi suttyom varnyat itt, ami hiány mondjuk sokkal elviselhetőbb, ha azért olvashat róluk az ember. :-)

liidiiia 2008.05.22. 15:10:01

tennap nem láttam persze bugris varnyat, nem általában, utóbbi elég nehéz lenne :-)

Gecc 2008.05.22. 16:45:41

Lidia

Ittend meg nehany napja nem varjaskodnak a bugrisok. Nemtom hova tuntek... monnyuk lehet csak a szar ido miatt volt, aszt inkabb aztak egy masik fa tetejen. Elkepzelem ahogy az esoben felhaborodottan suttyomkodnak, elkap a rohogogorcs! :-D

Tegnap lefenykepeztem egy feketerigot, ahogy egy majdnem egesz zsomlet falatozott befele. Vicces volt... aztan az egyik szomszed ment a boootba, keresztezte a zsomlet, a blekbördi meg elszallt. Pedig elneztem volna meg egy darabig. :-]

liidiiia 2008.05.22. 17:17:28

jaja, a feketerigókat én is nagyon birom. talán azok azért nem teljesen suttyomak per defitionem, mert olyan kis arányosak, meg valahogy olyan szépen ugrándoznak, persze viccesek is, mert télleg ezek is olyan itt-ott hoppácsakúgy felbukkanó példányok. itt is énekel egy, de nem látom, csak hallom. az viszont, ahogyan avarban közlekednek, az ijedősekre, amilyen én is vagyok, egy kész életveszély :-) , és egyben suttyomság is :-), mert olyan zajt tudnak csapni, mintha legalábbis valami farkas jönne, aztán mikor az ember felugortából visszaér a földre látja, hogy jaaa, csak egy rigó. :-)

lapi 2.1 2008.05.22. 18:49:54

hali!!! :D

úgy örülök, hogy jobban vagy lidia, de szégyellem magam egyben, mert nem vagyok egy nagy madárismerő. bezzeg amikor még megvolt a kis növényhatározóm. minden páfrányt beazonosítottam, de ez elég régen volt. :D

liidiiia 2008.05.22. 18:50:29

hölgyi, eztet írtam gecc blogján neked:
hát, egymástól függetlenül hasonlókat írtunk 1másról :-)))
nagyon kedves vagy, hogy, szóvalhogy, érted, nagyon jólesett :-))))))))
annyit tennék hozzá, hogy én mintha visszatükrözném időnként az embereket valahogy, ezért aztán a személyemet érintő minden kedves szó egyben másokra is vonatkozik, naéshogy az írójára mennyire igaz ez a rávonatkozás, azt ez a koincidencia is jól mutatja :-)))))))


malacka,
igen igazad van abban, hogy differenciálod azt, hogy az ember mely területeken introvi meg extravi.
éshát, szóval szóval nagyon köszönöm neked is a kedves sorokat :-)))))), és a szeretet pedig kölcsönös. :-))))))))
És abban meg tutira egyetértünk még, hogy a Szeretet meg, a nagybetűs, nem az egyénekben rész szerinti darabkája, hanem a nagy nagy egész, az meg ugye soha el nem fogy. :-)

liidiiia 2008.05.22. 18:51:19

szia lapi :-)
én is inkább csak madárbambuló vagyok :-)

test subject 28 2008.05.22. 18:52:04

De azért szolíd volt az index. Blikk lehoz vmi "Középhatótávolságú levegő-föld f*sszal követtek el merényletet Kaszparov ellen" címlapot. :D

beyond part 1/2:
www.youtube.com/watch?v=T5e4jpJ5D2w&&fmt=6
part 2/2:
www.youtube.com/watch?v=7vqtEZASeng&feature=related

www.youtube.com/watch?v=YPAGU3o5idM

liidiiia 2008.05.22. 18:52:15

lapi, a páfrány amúgy nem madár szerintem :-DDD

liidiiia 2008.05.22. 18:55:43

szia test :-)
„a robotok lázadásából meg egy meghibásodott fotocellás ajtó lett!”
LOL :-DDDD

+
nadehogy írjak is általános örömteli üdvözletemen túl valamit a ma délelőtti general topicra is, amit felvetettél + egyben a nápolyban tanultakat is terjesszem :-) , szóval a kaszparovnak (be)mutatott helikopteres broki az ókori rómában a legeslegnagyobb jókívánság jele lett volna, (persze akkor cserépből, fémből, esetleg festve készült, de mindenképpen helikopter nélkül). A fascinum szóból ered a megnevezés (csodálatra méltó :-) ), és bármilyen ábrázolása az ókori rómában a legnagyobb szerencseszimbólumok egyike volt. Biztos ami biztos: a falakra is raktak az amulettből, volt, aki jó métereset, de a régészeti leletek többsége azért ennél kisebb (és nyilván a nyakban hordott amulettek is kisebbek :-) ). “A fascinum in Ancient Rome was a phallus-shaped amulet worn around the necks (often of children), to ward off the evil eye or to bring fertility. The word is ultimately the origin of the English verb to fascinate.” en.wikipedia.org/wiki/Fascinum

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.22. 18:59:46

Jó 'stét mindenkinek!

liidiiia; mindig éreztem, hogy fascinum és a faszkivan valhogy rokon lelkek.

liidiiia 2008.05.22. 19:04:39

szia tulok, :-DDD , jaja, a magyar nyelv egy az egyben a hivatalos latin rövidítést vette át, hiába azért a nyelv gazdaságosságra törekvő tendenciái érvényesültek már az ókori rómában is :-)

liidiiia 2008.05.22. 19:13:52

tulok, a "rokon lelkek" nyelvi humora megcsak most esik le, haha :-DDDD

lapi 2.1 2008.05.22. 19:31:56

www.youtube.com/watch?v=zI1NKLmfP3w

nekem ez ugrott be a repülő bránerről. (6'56 körül) :DDD

viszont tóta elcseszett jó post-ot írt. most megyek és röhögök egy kicsit.

mert azért továbbra is tartom, orbánról a narancs azt írta valamikor 98-ban: most majd kiderül orbán viktor egy politikai wunderkind, vagy csak szimplán egy ká európai suttyó. bármilyen furcsa is, de nem örülök, hogy az utóbbi verzió igazolódott be. sztem egy sima demagóg népvezér tipusú postkomcsi országokra jellemző vezető. az igaz, hogy olyan bukásokat él túl, ami szinte példátlan. ám a lufi gumija vékonyodik és a végén kipukkad. és még csak hatalomra sem kell jutni hozzá, bár úgy biztos. na meglátjuk... megyek és olvasom tovább.

liidiiia 2008.05.22. 19:32:17

lapi, télleg a klónozásról írsz legközelebb?

lapi 2.1 2008.05.22. 19:46:51

igen. de összekötném egy-két más cuccal. ha karod priviben megírom neked, lidia, de most nem lövöm le a poént. jó ha péntek du neki tudok kezdeni, de a váz megvan a fejemben, azt összerakni már nagyon jó. (más kérdés, hogy mit bírok átnyomni az eredeti elképzelésből. kéne jobban ügyelni az arányokra. meg ilyesmi.

liidiiia 2008.05.22. 20:18:40

lapi, ahogy neked jó!!! de előlem se lődd le a poént :-D , vagy persze ha a poént magát írod meg, hát én tutira priviben is jókat nevetek persze rajta!!! na, rád tettem a felelősséget :-DDD . +a barátnőm is olyan amúgy, hogy a nem emberi életformákkal kapcsolatos hosszas ilyen-olyan megnyilvánulásomhoz elég kevés türelme van, valahogy nem köti őt le.

whipy 2008.05.22. 21:05:08

www.youtube.com/watch?v=8ODnIV4Gyfw
eeeeenyiiiiiii......................................

liidiiia 2008.05.22. 22:23:14

jóéjtet mindenkinek,
whipy, neked egy csomó jókívánság túlélendő a túlélnivalókat!!!!!!!!

Gecc 2008.05.22. 22:37:24

Jo ejt Lidia!
Almodj varjakkal, meg Tazman ordoggel... :-]

6.Lenin 2008.05.22. 23:13:53

Üdv!

Látom elkéstem,a kocsmáros nyugovóra tért,egy jobbos egyenest még a szemeközé szándékoztam,igaz,mire ideértem elszállt a szándék,meg meg a szám is kiszáradt,sokat téptem a másik oldalon.
Ein kisfröccs,bitte,pliz.

OK! jóéjt!

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.22. 23:18:36

Jó 'stét /éjt mindenkinek, akit illet!

Na most az történt, ami már fényévek óta nem, életem párja elzavart a géptől. Valami motivációs levelet írt, meg önéletrajzot ápdételt, vagy mi.

Aztán persze meg nekem kellett átnéznem / lektorálnom, muhaha.

Az a vicc az egészben, hogy 14 éve dolgozik a ugyanannál a cégnél; de ami ennél is fontosabb, hogy imádja azt, amit csinál. Most is valami továbbképzésre / kreatív pályázatra jelentkezett cégen belül. Kérdeztem is tőle; tulokné kedves, miaf-ért kell beadni szakmai önéletrajzot, már hatszor megkapták eddig is.

És ezzel együtt a köcsög multinál dolgozó átalgpolgár több, mint háromszor annyit hoz a konyhára, mintha mindezt egy hazai vállalkozásnál tenné.

www.kilabalas.hu/publikaciok
küldöm indenkinak, aki szeret egy újabb tanulmányt elolvasni, amelyben a problémát felvetik, de értelmes megoldást nem kínálnak.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.22. 23:39:30

És akkor retrorád módon a tegnapi Bl döntőről.

Nem vagyok egy nagy focirajongó (NB II keleti csoport, 3. hely, ugye), de a tegnapi egy olyan esemény volt, amiért érdemes volt fennmaradni.
Nagyobbik kistulokkal néztük végig (becsületére legyen mondva, ma reggel 1/2 6-kor már talpon volt, ami az apjára nem mondható el), ő a cselzinek drukkolt én a mencseszternek.

Volt izgalom bőven, aki látta, tudja, ez az elcsúszások BL döntője volt. Nagyobbik kistulok a 11-es párbaj azon pontján, amikor Ronaldo csúnyán kihagyta büntetőjét, zseniális üzleti érzékről tanúbizonyságot téve fogadást ajánlott. Én tulok meg nem fogadtam el. :) A végén csak annyit mondtam neki, látod, ez pont olyan, mint a tőzsdézés. Az se baj, ha ezt most még nem érted, eljön majd a te időd is - tettem hozzá magamban.

De-ha-már foci, akkor hadd szóljon:
www.youtube.com/watch?v=dD6ewzu3aH4&feature=related

(ha valaki Manu Chao-t bírja felfedezni a résztvevők között, az nem a véletlen műve.)

lapi 2.1 2008.05.23. 08:07:58

tulok! baggio, amikor égberúgja a vébé címet eldöntő 11-espárbajnál, zidane, aki lefejeli materazzit a döntőben, ami addig nekik állt, vagy most terry, aki seggreesett a 11-esnél.

az a terry, aki úgy mentett egy üres kapuba tartó labdát, hogy ellentétes irányban mozgott a teste és visszacsavarta valahogy a fejit. na ezek a foci nagy pillanatai a szememben.

és bizony, mind egytől-egyig emelt fővel veszítettek. ja orbán is focista volt? akkor miért nem néz meccseket? :DDDDD

lenin öregfiú, mit csináljak, ha imádom cseszegetni az ovi-fanokat. bár te nem vagy az, csak fletó-anti-fan. :DDDD

nézzünk egy ősrockert, egy igazi nagy királyt! reggel vidám zene kell.

www.youtube.com/watch?v=_IWTqNboP8c&feature=related

Gecc 2008.05.23. 08:42:58

Jo reggelit mindenkikeknek!

lapi 2.1 2008.05.23. 09:08:47

szeva gecc tesó! mizu a fejlett nyugati végeken? ahol a nap és a nép később kell fel, mint nálunk a dolgos alföldön, ahol kenyeret adunk a magyarok kezébe. :DDD

Gecc 2008.05.23. 09:28:16

Szeva Lapi!

Itt nem kerul az emberek kezebe kenyer, mert nagyobb a szegenyseg, mint a tirpakoknal. Nekunk is keddi kenyerunk van, azert ez leirja a nagy budos valosagot. Holnap bundaskenyer lesz belole, bar az meg az asszonyektol hozott friss falusi tojasbol. Ennyivel elorebb vagyunk...
Az ido szar, pedig oromre adott okot a tegnap itt-ott elobujo napocska. Apokalipszis van, se tobb, se kevesebb.
Jah es akkor nem is beszelve arrol, hogy mivel en vagyok a naplopo es nem munkaba bejaro, szerinted kire szakadt a lakas takaritas es mosas? :-D
+ meg a postara is el kell mennem, hogy valami kolbaszrol levagott biletaval, illetve annak bekuldesevel Ausztriaba nyerhessunk valami utat. Ausztria, a kenguruk foldje. :-D

Meg valami teendo mara, es asszem fel is kotom magam! :-D

Gecc 2008.05.23. 09:47:30

Koszi Lapi! Ez igen jol esett! :-]

liidiiia 2008.05.23. 09:56:29

gecc, a tasmán ördög tekintete még esetleg hátha lendít! sajnos nem álmodtam vele, de köszönöm a jókívánságot, meghát éberen is hat az a szempár, aztat gondolom. hátha. :-)

Gecc 2008.05.23. 10:06:48

Szia Lidia

Nekem remalmaim voltak... reggel felebredtem 7-kor, aztan meg ugy 1 orat sikerult aludnom, de ezalatt az 1 ora alatt minden rossz megtortent velem.
A legrosszabb az volt, hogy kivagtak a fakat a jatszoteren, es meg nagyobb jatszoteret csinaltak, ojropai unious gyermek biztos alkatreszekbol, amiket most annyira tolnak mindenutt. Na most ittend 2 dolog volt rossz.
1. A fak nem adnak arnyekot nyaron, bar orom lett volna az uromben, hogy legalabb viszont telen melegebb van (bar akkor nincsenek a napsutest felfogo levelek, ugyebar).
2. Utalom a gyerekeket, foleg ha ricsajoznak, namarmost a hangszigeteles ezeken az ajtokon ablakokon egy rakas tragya. Amugy sem lehet a nyarat nyitott erkelyajto nelkul kibirni.

Ugyhogy egy tortura volt a reggelem. :-]

liidiiia 2008.05.23. 10:12:11

amúgy szerintem aki otthon dolgozik-van, annak más típusú nehézsége van, mint aki nem, nincsen pl az a fajta pozitív értelemben vett sok-sok inger sem, ami ami a munkatársakkal való beszélgetésből és a környezetváltozásból jön (jó, a bejárás, meg a konfliktusok sincsenek), szóvalhogy aztat akarom mondani, hogy
1. szerintem a házimunka mindig az ottélők együttes felelőssége (mégha akár nem fifty-fifty is időnként a felosztás)
2. sztem a nőkbe értelmetlenül nagyon belesulykolják ezt a túlzott házimunka-kényszert, meg takarítást...stb, ami felesleges sztem, mert kell egy alapszint persze, de nem kell az, hogy bármikor intenzív osztályt lehessen berendezni egy lakban, mert annyira sterilen tiszta. szóvalhogy ha az ember pl nagyon öregen a halálos ágyán visszagondol arra, hogy mivel telt az élete, akkor nem ilyeneket akar mondani, hogy függönymosással :-D

liidiiia 2008.05.23. 10:16:11

gecc, jajjj az a fakivágás, az tök rossz lehet. nekünk is játszótérre néz az otthoni ablakunk, értem mit mondassz... a legrosszabb a sikítóverseny, de régen minden héten volt...

én is nagyon rosszul aludtam, sőt végül alig. háziperpatvar okán, ami szerencsésen megoldódott, de az idegeim még keresik régi formájukat, ami a békés alvást nem mindig segíti elő. dehát szelavi.

Gecc 2008.05.23. 10:29:35

Lidia

Nalam a gyerekek mind valamivel nagyobbra nott torpegnomok. Legycsapoval tanitanam oket csondbemaradni. Ha nekem gyerekem lesz, szuletese utan orokbeadom, aztan 18 eves koraban visszaveszem. Addigra talan eleri azt az ertelmi szinvonalat, melyet kivanatosnak tartok, hogy velem egy haztartasban eljen. :-D

Haziperpatvar nalunk lassan 2 napja tart... egyelore kisebb sikerrel oldodik megfele, mint nalatok. :-]

Munka... azert azt tudni kell, hogy nekem be kellene mennem, de minek, ha a fonokom uccse latja, meg kollegaim sincsenek? Ugye... Akikkel 1 irodaban vagyok, azok masik ceget kepviselnek, ugyhogy beleszolas a dolgokba nincse'.

liidiiia 2008.05.23. 10:59:19

gecc, nekünk ez egy 5 éves vitánk, ami tennap borult, majd megoldódott. hogyismondjam, az kicsit aggasztó, hogy 5 éve van ebben az állapotban, hogy minden full megoldódás után azután hipp-hopp mégis előkerül eccer megoldatlanul újra. :-) szóval tökre remélem most végleg oldódott meg, és szeretném egyben tudni, hogy az optimizmus és a naivitás határa pontosan hol húzódik ebben. ;-)


+szóval törpegnómok, mi? :-DDD
szerencsére mi érett felnőttnek születtünk egyből mindannyian :-D meg a varjak is, asszem. :-)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.05.23. 11:09:39

Geccke!
"jon Nigella Lawson a nagy seggevel, es egyutt foznek az asszonnyal"

B+:)) ez a nő seggel tud főzni? Királyság! Hogy csinálja?:))

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.05.23. 11:16:37

"fascinum szóból ered a megnevezés (csodálatra méltó :-) )"

Már amelyik fascinum csodálatra méltó:))
A rosseb, hát a latinok nem elloptak egy csomó nyelvi cuccot a magyarból!:o) Másfelől ebben a szóban a közismert cuni is benne van, csak mikor ellopták az ősszittyamagyarból, akkor elütötték wordben:o)

liidiiia 2008.05.23. 11:21:19

szia malacka, tennap, a tennapi szívfájdalmam gyógyírjaképpen nagy olvasást rendeztem a blogodon, és teljesen odavagyok :-) , hamarost jelentkezem is, és ezt nem fenyegetésnek szánom, és remélem nem is az :-D

Gecc 2008.05.23. 11:25:55

Malac

Pedig hidd el, akkora seggel mar fozni is lehet! :-D

Gecc 2008.05.23. 12:04:51

Lidia
"szerencsére mi érett felnőttnek születtünk egyből mindannyian :-D meg a varjak is, asszem."

A helyzet az, hogy nem sok gyereknek adatik meg manapsag, hogy akkora aggyal szulessen meg, mint en. Amikor megszulettem, csak agybol alltam. Ehhez novok most eppen fel. De meg most is erzem, hogy neha tulteng az agyi aktivitasom.

A varjak pedig varjucsorrel szuletnek, es ez teszi oket azonnal es letagadhatatlanul suttyomma es bugrissa. :-D
A Tasman ordoggel sincs ez mashogy, de neki nincs csore. :-D

liidiiia 2008.05.23. 12:34:57

gecc, :-DDD , a születésed és a gyermekkorod akkor igen speciális :-DDD , bár valami hasonlót mondtál már a vadászpilótasággal kapcs is, emlékszem, csak mindig meglepődök :-DDD

az agyi aktivitásom nekem hol alul-, hol meg túlteng, de mindkettő folyamatos gond, szóval ezért gond-olkodok annyit :-)

na itten ilyenek vannak most, csak hallom őket, pedig van egy, amelyik az egyik erkély sarkán szok itten belekiabálni a világba a sárgacsőrével, de úgy, hogy a legeslegszélére áll ki pálcikalábain, hogy majdleesik onnan
bin.sulinet.hu/kornyezetvedelem/cikkek/termeszet-kozelben/feketerigo.jpg

liidiiia 2008.05.23. 12:41:51

hah, kétszer ment el,
de egy ideig egyiket se mutatta, hogy megjelenítené, node szerencsére wordben írtam, mert sokszor elúszik, és ezért ebbe utólag csak 1 szót írtam bele, de azt a kettőben másnak, szinonimáknak hálistennek :-)
na mi az eltérés? :-) a nyeremény: elégedettség lehet, és egy sherlock holmes netes dícséret, virtu plecsni :-)

liidiiia 2008.05.23. 12:47:54

jesszusom, na nyugton maradok :-DDD

Gecc 2008.05.23. 13:14:11

Lidia

Minnyart feltoltom az en kepem is, ami tegnapelott szuletett, csak eppen benne vagyok a mosas kozepibe, oszt most jonnek a kezi mosast igenylo darabok... huuudeutalom oket!

Gecc 2008.05.23. 13:29:27

Lidia

Ittend vane a blekbördi. :-]
kepfeltoltes.hu/080523/IMG_1798_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Itt eppen hesszel... valszen aszitte, hogy le akarom nyulni a zsomlejet, pedig a vak is lathatta, hogy eszembe sem jutott. :-D

lapi 2.1 2008.05.23. 13:59:42

gecc, ez kurvajóóóóó!!!! hogy kell képet felnyomni? én viszont szétröhögöm magam a twá blogon, pedig még melózni fogok, de első az ebéd utáni szunyókálás, amire készen is állok!!!! :DDDD

liidiiia 2008.05.23. 14:09:48

gecc, :-) ez a kép iszonyú aranyos, jaja, jó az a surmoló oldaltekintet, hogy esetleg te is-e azt akarod-e megenni :-DDDD

na ez a kép pedig egy prigles rajongó kutyról készült (az "a" betűhöz még nőnie kell), pompeii-ben, közvetlen a pringles kezemből kikönyörgése előtt :-)kepfeltoltes.hu/080523/IMG_5852_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(a hátán a csík, mint az az ebeknél: a jóltápláltság jele, mehet ügynöknek a rábeszélőkéjével :-) )


szia lapi :-) , jó szunyát!!! képzeld, én is tudtam oda képet feltölteni, rettenetes büszke vagyok!!! (csak nagyon lassan sikerült, de sik)

Gecc 2008.05.23. 14:16:24

Lapi

www.kepfeltoltes.hu oszt itt siman feltoltod a kepet/kepeket. Feltoltes utan adja meg a linket, ahol a kepet kesobb el lehet erni.
Ingyenes, hasznos, nem kell regisztralni sem. Fasza!

Gecc 2008.05.23. 14:19:55

Lidia

Ez a kutya nagyon aranyos. Az a legjobb a kiskutyakban, hogy mindegyik suttyom. Nagyon ritka a nem bugris kiskutya (pincsi es tarsai, a tipikus szaros kis olebek), ez vonatkozik a macseszokra is. Azoknak is a 99%-a suttyom. Kar hogy felnonek, mert akkor elveszitik suttyomsagukat, es maris nem lesznek olyan aranyosak. De a kinovesu kutyak szerencsejukre megorzik eme tulajdonsagaikat. A legjobb talan a Corgi, igazi rokakutya. Azokat nagyon birom. :-D
Ez a legsuttyomabb kis Corgi amit valaha is lattam. :-D
jimburgessdesign.com/comics/images/news_pics/passed_out_corgi.jpg

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.23. 14:55:21

'pot!
lapi: ez a ricse video odacsapott rendesen! Babos kendő vs. túró rudi molino.

És egy laza piruettel ki is perdülök innen, vár a hűség városa. Holnap meg Bécsújhely, mert azért nem minden BL döntőnek van ám még vége! Csak ez kétmeccses. Az első:

Zvezda Zvenigorod : Hypo Niederösterreich 25:24

Nem lesz gyenge!
További jó kocsmázást, töltelékek!

liidiiia 2008.05.23. 15:06:37

tulok, jóutat, jó szurkolást!!! :-)


gecc,
haha, :-DDDD , ez is hatalmas :-))))
nálunk volt 1-2 macsesz, akik szerencsére suttyomok maradtak felnőttnek is (nem mind), az egyikről, a ff fóka miklósról (móka miki felnőttként, nagy bajszokkal) akiről egyik haverom tőzsdei portfóliója lett elnevezve, lehet, hogy már szóltam.

én amúgy szeretek mosni. a vizes tuhák beélénkülő színét szeretem. de teregetni már nem kafa. :-)

liidiiia 2008.05.23. 15:17:08

gecc, mostan látom a címet is, szal azér azér ugye él az az eb??? az a passed out elájultat is jelent, de ez a finomkodó ige az elhalálozottra is..., azér remélem él!!! mit gondolsz? mondjuk olyan élőnek tűnik..., persze az is lehet, hgy szavazással döntünk, és akkor én igenre szavazok!

Gecc 2008.05.23. 15:58:24

Lidia

Ne izgasd fel magad! :-D
Biztos el a kutyus, csak melyen aluszkal. :-]

liidiiia 2008.05.23. 16:26:41

gecc, képzeld, mostmeg az van, hogy oldalt látom, hogy írtál, de nekem a te 14.19-es hsz-edig levágja, és az alatt nem mutat semmit. pedig most emlékeztem, és az egész gépet újraindítottam... (és nem a format c-vel!!!) na mindegy. majd megoldódik, csak fura (ahogy eztet mindig megjegyzem ilyenkor :-D )

liidiiia 2008.05.23. 16:28:06

és tessék, abrakadabra, most mutat is mindent.
fura :-D

liidiiia 2008.05.23. 16:40:48

gecc, okké, +hát, remélem télleg csak szunya. :-)

lapi 2.1 2008.05.23. 16:43:53

kepfeltoltes.hu/view/080523/K_p007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

vagy

kepfeltoltes.hu/080523/K_p007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

láccik a macskánk, a misi (betépve született!!), amint éppne felébresztem pár perce azzal, hogy: "bameg, misi, felnyomlak a netre, hurrá!" mondom és belenyomom a képébe a telómat???

lapi 2.1 2008.05.23. 16:46:27

tulok!!!! kinek drukkoljunk????? jól van, csak poén volt, de rossz... jó utat és vigyázzatok magatokra!!!!!!!!

lapi 2.1 2008.05.23. 16:53:30

ja, mint a papagály a mothy pythonban.

amit most nem találok, de ez is jó. pláne a vége: ejha...

www.indavideo.hu/video/Galla-Dozsa_-_A_bun_utjan

liidiiia 2008.05.23. 16:57:38

lapi :-DDDD, ezt a képet ehhez a poszthoz kellett a misiről berakni!!!! haha :-)
eccer whipy mutatott róla képet, de ott színtiszta volt éppen :-)

lapi 2.1 2008.05.23. 17:14:11

itt is szintiszta, csak olyan 6 hetes koráig volt folyamatosan betépve. a díler elvitte a csaját és nevelt gyerekét dobogókőre. ott mászkált egy éhes macska, összehaverkodtak. nézegették a lába közét és azt hitték fiú, hogy miért nézték be, azt én is kérdeztem. na ezt hazavitték, mert otthon volt már egy kandúr. a kandúr a misi apja, a talált éhes meg az anyja. viszont házmesterlakásban csak igen szeles időben érdemes szellőztetni, ha nem akarja a díler magára hozni a rendőrséget. én mint jogi képviselő mindenesetre elhoztam egyet, mert azt elvetették, amikor mondtam, ki szokták tekerni a nemkívánt kismacskák nyakák oszt bele a kukába. rámnéztek és ha nem mondom hozzá: "jól van csak vicceltem, én is viszek egyet!!!" kapcsolatunk megszakadt volna abban a pillanatban. ezek a dílerek nagyon veszélyes népek, láttam a filmekben, hogy mind fegyvert hord magánál és lő, mint puskás öcsi a filmekben.

szal természetes életösztönből vezérelve elhoztam a misit. :DDDD

egyszer kiesett a harmadikról. már megvolt a szájsebész, amikor hirtelen meggyógyult. ez nem vicc, kérdezd meg whippyt, lidia!

ps: ha rendőr is olvasná, ez hét éve volt, diler elköltözött és megjavult. azóta csak iszik és biztos verné a nőjét, ha nem hagyta volna ott. :DDD
különben is a képzelet játéka misi genezise. :DDDD

lapi 2.1 2008.05.23. 17:23:14

szal misi álomittas és imádja a kutyákat is. minden reggel szeretetroham tör rá, mert éhes és pofátlanul lehúz kajával, pedig majd elesek, annyira álmos vagyok. ha mégis azt mondom reggel 5-kor neki: "misi, ne bassz ki velem, legalább a kávét hagy nyomjam be és máshová is rohannom kell, képes két lábon állva dörömbölni a budiajtón.

jobb ha mindent félretéve először őt etetem meg. tudom hogy hihetetlen, de a misi bezabálva mindenkihez külön odamegy és dorombolva megszeretgeti. beleértve a millu nevű kutyánkat is, aki azért ilyen korán még többnyire alszik.

na abbahagyom, mert még kiderül, mennyire hülyék az emberek a kisállatokhoz képest. jobb ha tőlük is először csak tanulunk és aztán tanítjuk őket. sorrend nagyon nem mindegy.

liidiiia 2008.05.23. 18:08:54

lapi, ez tök aranyos :-))))))) , majd remélem nekem is lesz eccer kutyám+macskám (utóbbihoz sajn jó allergiagyógyszer is kell majd), mindenesetre misi a blog macskája is természetesen, az egyik látens olvasó!!!!!!

whipy 2008.05.23. 18:23:45

majdnem minden igaz amit lapi allit.
ami nem: nem azert hozta el a misit amit irt, hanem azert mert en folyamatosan nagy bociszemekkel konyorogtem h lecilecilecileci kitartoan heteken keresztul. ezert hozta el.
ja es ablakon nem kiesett, hanem a kaktuszokkal elbarikadozott bukora kinyitott ablakon at kiugrott onszantabol. az also allkapcsa total szanaszet tort, igy logott szegenynek, de regeneralodott. amugy o is azert lett ilyen joarc (akarcsak a kutyank) mert en nagyon sokat foglalkoztam vele amikor kicsi volt. fel evig folyamatosan vele voltam cs akkornem ha epp suliban nyomtam.
misi iszik: kepfeltoltes.hu/080523/K_p046_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ennyire szeretik egymast milluval:
kepfeltoltes.hu/080523/K_p076_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kitudja mivan abban a liziantuszban:D:
kepfeltoltes.hu/080523/P9030356_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

whipy 2008.05.23. 18:25:04

lidia enis nagyon allergias voltam a macskaszorre de megszoktam es mar nemvagyokaz. illetve de, csak a sajatjainkra nem. kutyaszorrel kapcsolatban ugyanez.

liidiiia 2008.05.23. 18:28:22

"most mit mondjak, lidia? azt hogy malacka nagyon tudhat valamit, ha ezt írtad."

lapi, ezt rólad is írtam malackánál, ezért használtam TÖBBESSZÁMOT!!!!, és mindenkiről, aki itten van, szóval te is nagyon tudhatsz valamit!!!!! a hihetetlen jó arcok magadköré gyűjtését IS, pölö :-))))) + poszthoz jó írást!!!!! várva vagyon!!!!! :-))))

liidiiia 2008.05.23. 18:31:33

szia whipy :-)
hát ez reményt adó az allerdzsival kapcs, mondjuk én jelenleg majd megfúlok tőlük, de hátha tényleg javulhat!

liidiiia 2008.05.23. 18:36:04

ez a képfeltöltés.hu nagyon belassult nekem, majd félóra egy kép, de remélem kinyitja előbb utóbb!!!! :-)

lapi 2.1 2008.05.23. 18:47:55

whippy! tudtam, hogy megszólalsz, ahelyett, hogy tanulnál! :DDDDDDD
igy kontrollálja egy szemét fater a lányát 86 km-ről. misi meg engem szeret a legjobban és ezt se tagadd el, pls.

lapi 2.1 2008.05.23. 18:50:25

vajon miért szalad le akárhonnan, ha én jövök haza? és miért követ mindenhova MIUTÁN bezabált? miért szokott direkt hozzám nyávogni? soroljam még? :DDDD

Gecc 2008.05.23. 18:56:22

Lapi

Nem lehet, hogy Misi nem csak kedvel teged, hanem szerelembol ragaszkodik hozzad? :-D

hölgyválasz 2008.05.23. 19:03:20

Halihóóó, sziasztok !:)

Geccecske, írány a varnyús posztod, - bár nem vagyok oda értük, azt tudod :) - megihletett
némileg-nemileg a malaccal folytatott diszkurzusotok !:))

lapi 2.1 2008.05.23. 19:07:47

ki van herélve bakker! érdek nélkül szeret. amikor még megvoltak a tökei, az anyósom lábára gerjedt. :D

lapi 2.1 2008.05.23. 19:09:24

persze vigyázni kell, nehogy doktriner liberális legyen az ember.

www.youtube.com/watch?v=5N9Q_2sWuuA&feature=related

lapi 2.1 2008.05.23. 19:10:21

szia hölgyi!!! :DDDDDD

hölgyválasz 2008.05.23. 19:13:31

Helló Lapi !:))

Látom, itt nagy az állatkert !:)))

Gecchez beírt varjús-témámmal szabad csatlakoznom ?:)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.23. 19:14:51

na, csak beléptem rendesen... Ki tudja ? Hátha még van idő egy kis dumcsira....

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.23. 19:23:04

Óh, hát látom, szimultán dublőrködtök !:)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.23. 19:43:14

Jól elvagyok itt egyedül.... Lapi se, Gecc se, Lidi se....

Odaát Malacka feltette kérdéseit ; hogy a varjú mit eszik, hogyan udvarol, és vajon létezik-e kirekesztés náluk?
Nos, miután - ha jól rémlik - itt is szót ejtettünk már eme Gecc és Lídia által igen kedvelt szárnyasról, engedelmeddel Lapinyek, átemelem az ott megfogalmazott reakciómat / így jársz, ha unatkozni hagyol :) / bár Gecc mindenre kiterjedő válaszait jobb ismerni ahhoz, hogy az enyém is világosan értelmezhető legyen, de talán Őt olvastátok már ekkor :
"Gecc · gecc.blog.hu 2008.05.21. 13:45:07 "

És akkor vigyázat, mert jövök !

hölgyválasz 2008.05.23. 18:56:14

Kedves Malacka és Gecc, problematikátok kapcsán, ez jutott eszembe :

A varjúszerelem tündöklése és bukása

Varjú ifjú, ünneplő, fekete frakkban,
a fa alatt udvarlón, diót kínál,
Menyasszony látványába belezakkan,
bár most vett szotyit a kínainál!

Frigyük ez étekkel szentesítve,
jöhet már nász az ugaron,
Héja-hujázóktól végre mentesítve,
lombos fészkük, az udvaron.

Idő telik, lassan ideje a napnak,
óh kár-os e néma csend,
Áldott állapotban senki nem maradhat,
Varjúasszony ezért így eseng :

- Az úgy volt, hogy udvarolt a héja, hajam borbélya, ki elvitt egy bordélyba, s ott megint nyílt ollója, mert jött a világ legmenőbb hollója, s én balga, tollát-tollamhoz engedtem, sőt, őt még ODA is egyengettem…
Hát így lett, hogy ez a kis fióka – kit inkább dugnék egy fiókba – fehér lett, mint a hó, s ritka, mint apja, az az albínó !
-Kár-kár-kárva…… ! Rögvest revansra repülök ! - szól a kispapa, ostorozva nejét,

Hát így vájta ki először varjú, egy holló szemét!

Gecc 2008.05.23. 19:52:15

Holgyike

En ittend vagyok, csak kozben figyuzem a telly-t. :-]
Nem mintha nagy muvelodest sikerulne belole beletapasztani a fejembe.

Amugy mi a velemenyed a Tasman ordogrol? Asse szereted? Nagy jo, ahogy virnyog, ha parazik. :-D

lapi 2.1 2008.05.23. 20:11:44

most kicsit sok vasat tartok a tűzben, de olvastam eredetiben gecc et-nál. :DDDD csak nem volt időm lereagálni, amikor pasztival vívok a tótán. ő igazán komoly ellenfél. imádok is vele politizálni. :DDD

téged meg annál sokkal jobban szeretlek, hölgyi, hogy direkt pol vitába keveredjek veled. paszti nem, de te a végén legyőznél. még jó, hogy lidia is fletó párti. :DDDD még átállnék itt szégyenszemre.

Gecc 2008.05.23. 20:27:43

Lapi egy kovacs... addig uti a vasat! :-]

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.23. 21:02:24

Na itt vagyok !
Lapikám, drága vagy..... :)))))

Ha már Paszti, átugorhastz oda is, jól elröhögtettük egymást ! :)
Csak tudni kell, hogy az Invisibleman -re való válaszomnál kezd, mert úgy van értelme a többibek !:)))

Geccecském, a tasmán ördögöt ceretem, mert a bátyám ott élt Tasmániában évekig, és hozott egyszer ajándékba, persze nem élőt, / még jó!:)/képzeld, egy fülbevalót, amin az volt a minta, hát, furi volt, de legalább tájjellegűn csüngött a filembe !:))))

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.23. 21:16:45

Na Lapi, Gecc, voltam twába, oszt látom, nehezedik a helyzetetek... Megjött Malacka :D

lapi 2.1 2008.05.23. 21:28:30

nekem? hónapok óta nem élveztem úgy a tóta blogot mint tegnap és ma. el is vitt a saját új post-omról. :DDDD

lapi 2.1 2008.05.24. 07:28:29

jó reggelt!

annyira bírom a twá blogot, hogy teljesen feldobott a vidám üttörődal!

a saját blogon kerményítek kicsit:

engem a fidesz mindig fel bír vidítani! :DDD

www.youtube.com/watch?v=iCtdClv9V98

lapi 2.1 2008.05.24. 07:57:53

kész! a twán politikailag kicsináltam magam és pont egy ilyen szép reggel! :DDD

viszont halálra röhögtem magam egyben a fletó vs ovi eternális vitán és ez is valami! :DDDDD

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.24. 08:23:35

Jó reggelt Lapikám, igaz, hol van az már?

Látom vitális és jókedvű vagy, klassz !:)

lapi 2.1 2008.05.24. 08:42:30

télleg jól ébredtem. most lassan összekapom magam és megyek a teszibe, mert az ásványvíz folyton elfogy. meg hypo is kell. szal elkezdem ma a post-ot, megvan már, de kell hozzá min 6-8 óra. ezt ma du elkezdem, mert whippy kedden kezd valami horror vizsgával és ilyen kor már nem látogatható szegeden. meló is van rendesen, de ez nem ide tartozik. ügyvédi titok, amit rigorózusan be kell tartani.

most reggel kipolitizáltam magam, szal szóljon hangosan az ének:

www.youtube.com/watch?v=XW4DPIBO5OU

lapi 2.1 2008.05.24. 08:44:28

azért téged sem úgy ismertelek meg, hölgyi, mint aki reggelente suicid gondolatokkal szokott ébredni! :DDDD

lapi 2.1 2008.05.24. 08:52:03

gecc et bezzeg alvásba menekül a válság elől!!! majd felébred, káromkodik egyet, mert eszébe jut az 50 ruppó adó és lefényképez egy kócsagot, vagy fülemüle?, mindegy varjút a játszótérről. ezzel mintegy levezet...

én meg azonnal keresek valamit az echon, hogy lássam milyen kurva szar hellyé tették a komcsik magyarországot. mert azt is vágom, nálunk előbb utóbb elmegyógyintézetbe zárják az optimistákat. alig van már időm, hát kihasználom! :DDDD

www.youtube.com/watch?v=WIsou0IRIQU

Gecc 2008.05.24. 08:52:07

Jo reggelit!

Felettem mar susog s csiszolopapir, ugyhogy en is felebredtem.
Ma nekunk is nagybevasarlas, az elso uticel a Spar... elverunk vagy 25 ruppot ammar eccer biztos.
Igeretemhez hiven ma egy eper turmixszal nyitom a napot az asszonkanal. :-D
Valahogy emigyen ni:
www.youtube.com/watch?v=2IsZmLLCRMY&feature=related
:-D

lapi 2.1 2008.05.24. 08:57:48

b+ gecc tesó! erősen nyitottad a napot!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gecc 2008.05.24. 09:05:44

Azon gondolkodám, hogy ez az ember tenyleg debil, vagy csak rajatszik, ugyhogy le kell csekkolnom meg nehany videojat, ha kell akkor letoltom es megmutatom egy pszichiaternek is. Bar lehet az asszony is megallapitja, elvegre is velemilyen szinten a szakmajaba vag, ha nem is gyakorolja... :-]

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.24. 09:29:58

Lapi , igazad vagyon,
suicicim van csak, suicidom meg soha !:DDD

Hájvé Geccinyek !:))))

Kellemes vásárlást, sorbanállást és cipekedést Nektek!:)

lapi 2.1 2008.05.24. 10:47:49

szeva pelikán! ma skót kupadöntő a sport 1-en!!!!

Gecc 2008.05.24. 11:23:51

Szia Holgyi!

En mar meg is jottem, de Lapi eppen most panaszkodik, hogy meg csak most indul... :-D
Mert TWA-n tolta egesz delelott, ahelyett, hogy a csaladi (kotelezo) tevekenysegeit elobb lerona. Ugyhogy hiaba mondja itt barkinek is, hogy neki nem elso az eleteben a politika... hehhh, hiteltelenne valt! :-D

lapi 2.1 2008.05.24. 11:27:49

ehelyütt mindössze a növények bosszújára utalnék, gecc et! :D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.24. 12:18:57

Hali Geccem !:)

Azért ügyes vagy ám !
Ahogy még 2 twá és lapi közt besuttyantottad a vásárlást is, nahááát... !
Olyan vagy, mint a batman, repkedsz ide-oda, segítesz is másoknak / na jó, csak 1-nek, de ő felér a világgal, nemde ?:)/

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.24. 12:20:09

Növények bosszúja ?
Lapi, ez úgy hangzott, mint vmi horror filmcím :)

liidiiia 2008.05.24. 12:25:09

sziasztok, szép napot nektek,
elolvastam minden érdekeset ahol csak tuttam, reggelre itt voltak whipy képei is már letöltve a 2x4lábúakról :-)))))) , hölgyi verséből még azóta is épülök fel :-DDDD , +jaja a pörgést a twa-n, de mostan családiélet itten. sőt épp teregetünk, és a legkedvesebb világoskék cuccok között bennhagytam egy napsárga post-it köteget, és mindenen zöldfoltok, könnyeim morzsolgatása szemsarokban:-( , szóval kétségbeesett kármentésben vagyok, a sűrű bocsánatkérésekről itten nem is szólva, mert mér mindig én felejtek benne a zsebekben ezt-azt??? szerencsére a toll, ami ott volt még nem tett kárt...
lapi jó postírást!!!! pont ahogy eddig csináltad, csak aztat tovább, a formula megvan, és élményeket meg még gondolom nem írtad meg az összeset asszem :-DDD
+érintetteknek gyors és hatékony házimunkát, aztán meg jó szombatot, naszóval, szép napot mégeccer mindenkinek!!!

liidiiia 2008.05.24. 12:27:37

hölgyi, ez a batman hasonlat gecc et-ra :-DDDD , én is csak pislogok időnként, hogy mennyi helyen van eccerre, még az is lehet, hogy ő maga egy csoport ember, pl 3 1petéjű ikrek!!!!! :-)
no én léptem, mert vasvillatekinteteket kapok éppen, minden jókat! :-)

lapi 2.1 2008.05.24. 12:36:31

szia lidia. :DDDDD
akkor ezért rózsaszín foltos egy két fehér gatyám? (csak un boxer típusut hordok, mert megyesi ominózus cikke óta tudom, hogy a másik fajta összeszorítja az ember tökeit és ez igen nagy akadályt képez az agyban a szabad asszociáció rögös és kanyargó útján.

Gecc 2008.05.24. 12:39:27

Holgyi

Hajjaj, oszt miutan megjottem 60 helyre figyeltem egyszerre, csak TWA-ra nem. Pedig epen belekezdetm visszaolvasni reggel ota.
A 61.-re mar nem futotta agyi kapacitasombol, ugyhogy megyek is, es most csak avval foglalkozom. :-]

Gecc 2008.05.24. 12:46:13

Lidia

En vagyok Denever Dani! :-D
Amugy meg minden este itt repkednek a denevéresek a jetszoter folott. Kenytelen vagyok a deneveres viccet elmondani, ezen oknal fogva, ugye, es mindig tudok rajta rohogni. :-D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.24. 12:53:48

Lídikém pusza !
Nekem is menni kell mingyá, de én nálad komótosabban abszolválom ezt a kérdést:)

Geccinyek, a denevéres vicced az télleg félelmetes !:DDDD

Gecc 2008.05.24. 13:15:14

Holgyi

Ha latnad hogy adom elo, akkor osszepisilned magad a nevetestol.
Ugyanis a vegen azt, hogy "Denevéreset?" azt meg kell szepen szemelyesiteni, ahogy egy igazi debil gyerek csinalja. Pl... en elegge hires vagyok szeles korben arrol, hogy jol tudok rajzfilm figurakat alakitani (huuuude infantilis vagyok amugy, de ez kell is, lsd a rajzaim, ugye), na azon sokan osszeszarjakhugyozzak magukat a rohogestol. :-]

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.24. 13:18:27

Gecc, próbálom elkpépzelni..... :DDDD

Gecc 2008.05.24. 13:35:49

Holgyi

Ha csak egy csopp is kicsordult, akkor kozel jarsz az igazi elmenyhez. :-D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.24. 15:18:35

Igyekeztem :DDDD
Bepisilni nem sikerült ugyan, de egynehány év, és az is menni fog, ígérem !:DDD

Preskin 2008.05.24. 16:01:38

Ggyisten
Csak egy hosszúlépés smentem is
www.youtube.com/watch?v=pBAasek8NR4
egs

lapi 2.1 2008.05.24. 17:05:19

kösz az ösztönzést stalien, melózok a blogon tovább. supertramp-pel könnyebb! :D

liidiiia 2008.05.24. 17:05:30

misztör dannie bat,
a denevéres vicc az télleg nagyon jó,
és én is teljesen elhiszem, hogy életveszélyesen elő tudod adni :-D
mondjuk a denevérekben van valami félelmetes amúgy.

hölgyi,
igen változó az elszakadási sebességem, de a blog-gravitáció ellen a családi vasvillatekintet egy kiváló felpörgetőerő, olyankor egyik pillanatról a másikra megy az elstartolás a kedves virtuális közös térből egyenesen a kedves családi konkrét térbe. nálunk a hétvégék legtöbbször (nem mindig) azért eléggé családi programosak amúgy, ami itthonról el-elmászkálással egybekötött. mint ma is.

liidiiia 2008.05.24. 17:11:34

hajrá lapi!!! :-))))))

liidiiia 2008.05.24. 17:23:35

mondjuk lapinak amúgy könnyű, ott van neki folyamatos segítségnek az a 2 jófej m-bötűs állatka, akiket whipy tanított meg ugyan a jófejségre, de most lapit segítik!!!

liidiiia 2008.05.24. 18:56:26

szia whipy, ez tök jó! meg az állatkáitok nagyon aranyosak, ez a misi meg egy külön fejezet! :-)))

na ez meg egy humoros állat, neked vizsgaelőtti felderülést segítendő, gecc et-nak pedig a suttyom-listához :-)
www.youtube.com/watch?v=9i0-btCTdN8

lapi 2.1 2008.05.24. 19:15:15

kemény a helyzet. nagyon személyes nyílt levelet írok fletónak, meg fodornak. egyelőre tele van bazdmeggel, mert öszödi stílusban írom és nagyon személyes lesz, ezért kicsit szenvedélyes.

szal még nincs kész, de kis előzetest tolhatok:

nem ilyen fuck you-kat kell még meghúznom. :DDDD jól van nem úgy értve... :DDD na ebből nem jövök ki jól, de snoop dog elszív napi 10-gét is. ahhoz képest nem néz ki hülyének:

(na csak kijöttem....)

www.youtube.com/watch?v=wrBgRy70DB4

lapi 2.1 2008.05.24. 19:24:35

húú whippy, már megint (mindig) nagyon büszke vagyok rád. ez a video szuper....

liidiiia 2008.05.24. 19:41:40

lapi, ti oda-vissza hathattok egymásra a lejányoddal. remélem, ha lesz eccer gyermekem, ilyeshogyanformán lesz ez minálunk is. :-)

6.Lenin 2008.05.24. 20:08:59

lapi!

egy kis agysejt élénkitő,hogy készüljön az a levél a drágának

www.youtube.com/watch?v=AePFDl8Aqtk&feature=related

két éve láttam Sárospatakon egy blues koncerten,isteni volt.

6.Lenin 2008.05.24. 20:17:18

Aztán,hogy egy kocsmában hangulat is legyen,olyan igazi

www.youtube.com/watch?v=4HfddcCHy0s&feature=related

Gecc 2008.05.24. 20:35:49

Hello, megjottem!

Mondok nektek valamit... hacsak nem vagytok nagyon Indiana Jones fanok, akkor NE, ismetlen _NE_ nezzetek meg az uj mozifilmet.
Hat ekkora bazi nagy csalodast!? Nyeh!

lapi 2.1 2008.05.24. 20:50:31

ne csináljad lidis, megint elmegy az önbizalmam! :D pedig a java megvan. lenin öregfiú! az ilyen bugivugi meg egyszerűen elvon a post-omtól. figyelemelterel, ezért káros a koalíció jövője szempontjából. :D

lapi 2.1 2008.05.24. 20:51:09

még a nevef is elütöttem, lidia, bocs. :D

lapi 2.1 2008.05.24. 20:52:02

mintha be lennék kicsit tépve ismeretlen eredetű zöld ágvégződésektől. de szerencsére tilos, ezért nem. :D

lapi 2.1 2008.05.24. 20:53:59

növényi. na ezt is kihagytam. mintha kicsit gyorsabban asszociálnék, mint méskor. és sokat elütök. máskor, ugye? így terem, isten adja, isten tiltja be.

liidiiia 2008.05.24. 21:01:06

lapi, most má megint mit tettem????? a pandától vagy most mitől megyen el a zönbizalmad???? :-D


hello gecc, feltételezem, hogy az indiana jones filmet láthattad akkor. esetleg gondolatolvasás lehet még.

lapi 2.1 2008.05.24. 21:04:51

ez a gyerek- szülő kapcsolat miatt, lidia.

lapi 2.1 2008.05.24. 21:08:14

bocs, de az alkotás fázisában érzékeny vagyok, mint minden kisvárosi tolsztoj leó.

ezért dicsérj csak, amennyire bírsz!!! direkt provokálom!!!!

liidiiia 2008.05.24. 21:21:04

lapi, akkor írj, mert intravénás humorra és életkedvre lenne szükségem éppen!!!!!!!!!!!!!!!

az ember ugyanis ha lazán és talán kissé emelt hangon veszekszik élete társával egy német város nyílt utcáján annak több következménye is lehet:
1. kibékül végül, + min a feszkó elmegy, helyébe optimizmus költözik, hogy az élet nehézsége ellenére azért élhető talán
2. az élet értelmén kezd el gondolkozni, ami apátiát okoz, valamint azt, hogy az ember tuti békét szeretne egy kicsit, amibe beletartozik a közös tevékenységek elnapolása...
3. odajön hozzá egy magyar, hogy "hello én is magyar" vagyok. utóbbi vagy nagyon jófej, hogy annak ellenére is odajön, amit hall (és meg is ért :-DD ), vagy pedig komplett idijóta. tippünk most az első verzió, mindenesetre nem lesz nehézség azzal, hogy esetleg idealizálna engem + bennünket... :-)
4. apátiában marad, és ráadásul mindenki németül beszél tovább, mialatt kacarászva az ablakom alatt buliba megy
:-D
szóval, plíííííííz írjál valami lapisat lapi :-))))))

Gecc 2008.05.24. 21:31:58

Lidia

Jah... de irtam is.
Annyira nem volt rossz, faszan megcsinaltak, de nem kellett volna az urlenyek kore epiteni az alaptortenetet.

liidiiia 2008.05.24. 21:51:29

gecc, a remake-kel meg az x.dik folytatásokkal nekem ált rossz tapasztalatom van, bár nem mindig. szóvalhogy nem szívből, hanem észből írják meg őket ("most hogy kéne jól folytatni" vetyengés eredményeképpen), aztán a művészet úgy nem működik. szerintem.

láttad a tüsszögő pandát? amikor abbahagyja a tüsszögést, akkor először az egyik talpát, majd a másikat engedi le a feszes tartásból.

Gecc 2008.05.24. 22:13:55

Lidia

Nah csak most neztem meg a pandadat... :-]
Erdekes a viselkedese. De lehet nem is tusszog, csak fujtat, mert valami birizgalja az orrsovenyet.
Nekem a tusszento kis panda a kedvencem, hogy megijed az anyukaja. Az nagyon ROFL! :-D

liidiiia 2008.05.24. 22:35:17

Jaja, az is aranyos.

Na nekem most ilyen tekintetem van, azaz így nézek éppen a világra:
farm1.static.flickr.com/115/297677930_1868586ec9.jpg?v=0
tök nehéz összehozni egy életen belül több életterületet, vagyishogy bonyolult a világ, és sok a döccenő...
talán olyan surmón is nézek, mint a rigód, de abban a madárban van valami tök kedves humor is, bennem viszont most csak gyanakvás és kőkemény szigor van. :-D
persze szerencsére, vagy sajnos, gyakran és gyorsan változnak a hangulataim.

És napok óta igazi varjat se látok. Fura. Lehet, hogy mind beköltözött a posztodba, mert olyan igen jókat írtál róluk. Egy pozitív varjú-mátrix alakult ki nekik. :-)

Gecc 2008.05.24. 22:39:16

"Surmo" LOL :-D
Asszem nem erre gondoltal... suttyom az!

Ez a rozmar viszont igen szigoru tekintetu. Pont igy tudom elkepzelni Bismarckot, amikor valami nem sikerult neki. Kozben aszonnya: sájsze! :-D

Gecc 2008.05.24. 22:40:48

En kozben joccakat is kivanok nektek, mert elkapott az izomlaz :-D, meg amugy is fardtka vagyok.
Monnyuk lehet kesobb meg visszanezek, de most TV nezes lesz (mely kozben eselyes a bealvas is...).

Gecc el! :-]

liidiiia 2008.05.24. 22:44:46

gecc,
bismarck: LOL :-DDD
surmóra gondoltam, suttyom is, surmó is
+
jóccakát, meg szép álmokat! :-)

Gecc 2008.05.24. 22:54:10

De a surmo az bunkot jelent... :-]
Egyik kedves allatka sem surmo! Lehet suttyom, bugris, kokler, szeleburdi meg ilyenek. De nem surmo. :-D

Na koccolok. Joccakat! :-]

liidiiia 2008.05.24. 23:00:26

a surmó az gyanakvót jelent, olyan kicsinyesen gyanakvót, amilyenek a félénk állatkák tudnak lenni, ami egyben humoros is persze.
legalábbis én így használom...
természetesen bunkóra NEM gondoltam, egyetlen pillanatra sem!!!!
jóéjtet :-)

liidiiia 2008.05.25. 00:46:45

kedves mindenkinek:
jóéjt, jóreggelt és jódélelőttöt, valamint majd jóétvágyat a reggelihez, ebédhez!

lapi 2.1 2008.05.25. 07:38:50

jó reggelt! :D

esküszöm, hogy tegnap végkimerülésig írtam a post-omat. reggel 5.30 óta pedig folytatom. kurva hosszú, de nagyon személyes. majd megvágom. most itt tartok és a szöveg az érdekes.

www.youtube.com/watch?v=iM41PsJno1A

liidiiia 2008.05.25. 09:55:48

jó reggelt! :-)

szia lapi, helyesen teszed, ha az elgétét követed, hajrá!!! :-))))

gecc, reggelre az agyamról elvonult a lila köd, és eszembe jutott a bismarck, és én akkorát nevettem rajta :-DDDD

szép vasárnapot, mi talán túl korai futóversennyel nyitottunk, vagyis a futók, de az ablakunk alatt nem messze volt az egyik "bíztatóállomás" (dobok, ilyenek :-D )

Gecc 2008.05.25. 11:03:03

Jo reggelit!

Nah, hat nem almodtam semmit... de amig aludtam egy jobb vilagban voltam. Lehet meghaltam?
Jah es gyikka valtoztattak... de mar elmult! :-D

liidiiia 2008.05.25. 11:46:06

szia gecc,
tök jó, sztem, hogy kitetted a blogcímedet a neved mellé!
én maratoni futókkal álmodtam, de ez a valóság is.
szépek, sokuk szépen is fut, de már elég nyúzottnak tűnnek, reggel óta folyamatosan szaladgálva keresnek valamit, aztán itt futkosnak körbe-körbe. csak a dobosok, azok lennének mondjuk valami ritmust dobolók, ne emberi metronómok. :-D
milyen színű gyík voltál?

Gecc 2008.05.25. 12:03:34

Huuude nem szeretem a futast nezni... :-]
Pedig regen futo szerettem volna lenni, mert olyan futo testalkatu vagyok. Olyan a labam is mint az ozikenek... nem olyan kecses, hanem olyan szoros.
Igazabol semmilyen sportot nem szoktam nezni, mert unalmasak. Ha mar nezek, akkor is inkabb auto sportot. A rally egesz turheto, de a gyorsasagi sutokat is el nezegetem. A forma 1 mostanaban nem megy, annyira eluralta a penz es az erdek az egeszet, hogy szamomra "bevallalhatalanna" valt. :-] Amugy is... mit nezzen rajta az ember, ha a Fellárik ugyis gyoznek.
Viszont rally versenyzo lennek... ha a hegyeken tolom, mindig azt jatszom. Csak keveset megyek arrafele.
Szoktam nezni a Top Geart-t a BBC-n, ma eppen egy verseny volt, hogy egyikuk kocsival (McLaren SLR Mercedes, nem is neveznem autonak, az egy AUTO! inkabb :-] ), a masik ketto pedig hajoval illetve tomegkozlekedessel jut el Osloba Londonbol. Megszakadt a szivem, hogy nekem olyan AUTOM! soha nem lesz. Na mindegy... szeretk autokrol beszelgetni, foleg az en szempontombol... (egy kicsit onzo dolog, dehat nem tagadhatom meg sajat magam, ugye... :-D )

A blogcimem mar 1 hete kint van, most vetted csak eszre? :-]

Milyen szinu gyik is voltam... vegulis tokmindegy. Inkabb csak azt akartam szimbolizalni vele, hogy atvaltozatam, jobb volt, most meg megint a nagy budos valosagban vagyok. Latom neked sem ment barkire is hatassal lenned TWA blogjan az este. Valami ilyesmire asszocialtam...
Amugy ez a gyikos poen a Monty Python-ban volt. :-]

liidiiia 2008.05.25. 12:59:12

Sportot én sem szeretek nézni, semmit, csak élőben embereket, aztán ezek a hosszútávfutók elég szépek, és ahhoz elég lassan mennek még, a hogy a szemem feldolgozza tudatosan a látottakat. :-)

De tv-ben semmilyen sportot nem birok nézni, még embereket sem, meg általában mást ott semmit sem, ezért nincs is tv-m :-) (videózni azért szoktam). Én úszni szeretek nagyon, csak az elég macerás, +és télen annyira fázok a vízben, hogy ma már csak jóidőben úszok. De nézni eztet se szeretem.

Kocsikhoz nekem vajmi kevés érzékem és türelmem van, nem is ismerem a márkákat, csak a színük elemzéséig szoktam eljutni... :-) , meg jogsim se nincsen, ennek történetét malackánál röviden összefoglaltam :-) .
Amúgy te olyan kedvesen+humorosan tudsz tök jókat írni, hogy igazából elolvasom, ha kocsikról írsz éppen, de azért az hosszútávon olyan nagyon nem hat rám :-D
+biztos azér is nem vettem észre, hogy kitetted a blogcímet, mert tökjól leköt, amiket írsz, és azután a kis technikaibb jellegű részletekre meg odase figyelek itten :-) , szóval ilyen bugris vagyok ezzel-azzal, ahogy a vadsárga post-itot is bennehagytam a kedvenc vilkék melegítőfölsőmben mosás előtt...

Én a tóta w-nél azt szeretem, hogy szeretem elolvasni azoknak a hsz-eit, akiket érdekesnek találok, és szoktam eljátszadozni a gondolattal, hogy hogyan is látunk, na és a politika amolyan közös tér, egy metszet, amiről mindenkinek van véleménye.
Nekem a saját véleményem általában elég közel van ebben-abban a tiédhez vagy a lapiéhoz (márahogy én érzékelem). +én a politikát egy szükséges rossznak tartom, amihez meg kell tanulni alkalmazkodni az embernek (nekem :-) ), vagyis ahhoz, hogy az emberi társadalom hierachikus, és a külső hierarchiákhoz jó találni valami egészséges hozzáállást, ami sokféle lehet, és szoktam ezeket nézegetni, hogy ki hogyan éli ezt meg, ezért szeretem olvasgatni. Ha írok akkor nem célom semmiféle meggyőzés, csak írok, exhibícionizmusból, de nem foglalkoztat, hogy meggyőzöm-e a másikat vagy sem, csak annyi, hogy megértse a másik kicsit, hogy mit mondok, de ha kiccccsit, vagy 1részét megérti, az egy olyan nagyon nyilvános virtu helyen elég nekem. (de azért van hely, ahol persze nem lenne az :-) )

Gecc 2008.05.25. 13:24:25

Asszonka mindig azt szokta mondani, hogy unalmas vagyok, amikor vezetek, mert mindig a kocsikat nezem, es azokrol is beszelek. Vicces amugy, nemtom ez hany embernel fordul elo, de szinte az osszes kocsi rendszamat megnezem akik velem szambol, vagy elottem mennek. Aszt rogton valamire kirakato szot keresek beloluk. De ha nehany masodperc mulva megkerdezik, hogy mondjuk a kek Astranak (csak az OPC Astra szep kekben... egyebirant, szerintem! :-D ) mi volt a rendszama, amit megelzotem, mar nem tudnam megmondani. :-]
Ja es akkor kozben ilyeneket kerdezek, hogy "huuuuh, lattad azt a Mazdat milyen szep?" :-D
Egyszer leeloztem egy Gallardot is... De csak mert Pest elott rament az M0-ra es ido elott sorolt be. :-D Na szoval ilyen hulyesegeket szoktam beszelni. Masok le se szarjak, de sok esetben nekem ezek tok fontos dolgok. Valszen ezert is szeretk mondjuk PC-n autos jatekkal jatszani. :-]

Politika... en sem hiszem, hogy barki meggyozheto, ha elhivatott politikai nezeteket vall. Ugyanakkor azt gondolom, hogy enyhiteni lehet a dolgon. En csak a sajat esetembol indulnek ki. Miota TWA-t olvasok aztan kesobb kommenteltem is, egy rakas temaban mas nezopontbol kozelitem meg a temat. Neha meg is lehet gyozni. Na nem palfordulasrol beszelek, mert az oldalamhoz hu maradok, de belatom a sajat oldalam hibait es nem ragaszkodok ahhoz, hogy 1 vagy 2 ember isenkent a szememben megvaltokent lepjen fel. A legnagyobb hibat abban latom most, hogy a legtobb kommentezo nem tud ettol magaban elszakadni, es mindig ugyanaz jon ki a vegen. Valojaban tok folosleges is vitatkozni, mert en hiaba irom le, hogy igen vagy nem, mert ugyis az ellenkezojet kapom vissza, hogy nem, vagy igen.
Na mindegy... mindket oldalon vannak ilyen szemellenzot viselo emberek, akik nem latnak tovabb a sajat hituknel.
Asszem ez bonyolultabb, de annyira csomorom van most ettol, hogy inkabb becsurom az ebedet az arcomba. :-D

Kozben meg toltam kommentet magamnal is... :-]

lapi 2.1 2008.05.25. 14:59:28

na pedig én most éles politikai post-ot nyomok! :DDD

hölgyválasz 2008.05.25. 15:43:03

Lapikám, nesze 1 vicc, pihentetőül !:

"Asszony, váltunk ma pozitúrát?
- Oké. Te mész a mosogatóhoz én meg fekszem a kanapén és fingok."

:DDDDD

lapi 2.1 2008.05.25. 15:44:53

úgy látszik a south park kölkök felnőttek közben, hölgyi! :DDDD

nonestvolentis 2008.05.25. 15:58:49

"Politika... en sem hiszem, hogy barki meggyozheto, ha elhivatott politikai nezeteket vall. Ugyanakkor azt gondolom, hogy enyhiteni lehet a dolgon. En csak a sajat esetembol indulnek ki. Miota TWA-t olvasok aztan kesobb kommenteltem is, egy rakas temaban mas nezopontbol kozelitem meg a temat."

Igen. én is sok mindennel így vagyok, amióta TWÁ-zok. Hogy a legevidensebb példát mondjam, nem változott meg a véleményem az Őszöd-speechet illetően, de többé kevésbé megismertem egy ellentétes, a maga rendszerén belül logikus álláspontot is (nem az a lényeg, hogy hazudott, hanem hogy végre csinálni is akar valamit).

Mondjuk szerintem azóta eltelt két év, is kiderült, hogy sajnos nem lett egy magyar Tony Blair.
Szörcsögve elnyelte az MSZ(M)P régi vágású elitjének mocsara.
(off, hogy jöttem ki ebből a körmondatból, vazze :)

De amúgy Viktorral kapcsolatban is hallottam egy csomó kritikát, amit teljesen el tudok fogadni, sőt egyet is értek vele. :)

Na ennyit az ebéd utáni világbéke-hangulatomról, húzok vissza hőtant tanulni.

lapi 2.1 2008.05.25. 17:45:36

hát nem irigyellek nonest a vizsgaidőszak miatt. én abban a szakaszban vagyok, hogy húzom meg a szöveget és nagyon szarnak tartom az egészet. da azért nemsokára kész a sütemény.

Gecc 2008.05.25. 19:49:11

Lapi aszonta fel oraja, hogy 5 perc mulva lathatom a vazlatot. Aszt azota is varok... :-D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.25. 19:54:36

Geccinyek, a türelem az egyik legnemesebb emberi erény !
Másfelől még rózsát is terem, oszt azt meg az asszonynak át is adhatod, asziszi majd, mekkora egy figyelmes Geccje van nekijje, és hogy milyen nagyvonalú, mert mennyi pénz áldozott arra az óriási csokorra !:D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.25. 19:58:30

Amúgy az a Lapi... Szegény, mit ottlik ennyit ?:DDD
Elképzelem pl. Dantét.... Az Isteni színjátékon vajon mennyit vekenghetett, pláne W prog. nélkül ! :))))

Gecc 2008.05.25. 20:19:39

Pedig le sem tagadhatja, hogy itt van, mert latom, hogy a messzendzseren aktiv mint a hokotro telen. Mar ha van ho, persze...

Gecc 2008.05.25. 20:31:27

Ha mar zenei este, akkor en is betolok valamit... es csak azert ezt, mert mar ezer eve kerestem, es most veletlenul raakadtam... ugyhogy, juheeeej! :-]
www.youtube.com/watch?v=1q-k-uN73Gk
Amugy is oda vagyok a Kojánért...

Gecc 2008.05.25. 20:39:29

Lapi

Ezt meg neked! Toljad az uj posztot!!! :-D
www.youtube.com/watch?v=RGpkNPbSa2Q

PUSH THE TEMPO!

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.25. 20:39:52

Lanin, ez a Big Mutter tök jó !
Nem ismertem....

Gecci !
A te ajánlatod is megfogott .
Állat volt !:)
El is képzeltelek rögvest, varnyú testtel !:DDD

liidiiia 2008.05.25. 20:40:51

én csak be-sprint, ki-sprint, oszt léptem is mára: szóval üdvök mindenkinek, szép estet, majd jóccakát minden kedves kocsmatagnak, egyben szülőszoba előtt ujjdobolva várakozónak :-DDD

6.Lenin 2008.05.25. 20:46:41

Kézcsók Hölgyek!

Mára elég volt a politikából,nem várok.
Búcsúképpen:

www.youtube.com/watch?v=tz_pqMmrphM&feature=related

Jó éjt mindenkinek!

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.25. 20:48:22

Viszlát Lenin, jó éjt Neked is !:)

Gecc 2008.05.25. 20:52:59

Joccakat Lenin et.


Holgyi, nem vagyok en gecci, csak egy kis Gecc (Getz). :-]

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.25. 20:54:01

Szeretem a bluest...vagy sool ?

Mindegy, ha nem jó a blúzom, úgyis szólnak:)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.25. 20:55:07

Lidikém, hát ha már ilyen sebesen, akkor csak annyit, hogy cupp !

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.05.25. 20:56:42

Ó Getzem, ne légy már ilyen kukacos ! :))

Gecc 2008.05.25. 21:05:33

Nem vagyok en kukacos... bar a gilisztaimat kihajthatnak. :-D

sziligan 2008.05.25. 21:09:46

Szólítsunk egyszerűen Leónak?

Gecc 2008.05.25. 21:21:08

Sziligannel a pont.
Csak en jobbfej vagyok Joe Pesci-nel! :-D

Gecc 2008.05.25. 22:28:56

Na joccakat kedves testvereim az Urban.

Bar lehet meg kesobb visszanezek...

lapi 2.1 2008.05.25. 23:12:30

sziasztok! lehorgasztott fejjel és megszégyenülten üldögélek a kocsma sarkában, mert megigértem az új post-ot. nem mentség, hogy egész nap ezen melóztam kora reggel óta, és kétszer olyan hosszú lett a szöveg az eddigi leghosszabbhoz képest. kant tiszta ész kritikájából kiindulva a klónozáson keresztül fontos életrajzi elemekkel kívánom bizonyítani, hogy miért vagyok még mindig fletó fan. sőt a nejem is!!!

jó úton járok, de iszonyú nehéz a feladat. holnap reggel viszont tárgyalás, aludnom kell. holnap este a reális időpont. vagy nyernek fletóék fodorral 2010-ben, vagy nem fogják elolvasni. a tét tehát igen jelentős! :D

addig is:

www.youtube.com/watch?v=6MPTbSJH0lE

lapi 2.1 2008.05.25. 23:22:50

nem tudja valaki, örült-e tulok a női bl döntőn? még a twá-ra sem néztem be, annyira sokat melóztam a post-on. most már biztos, hogy iszonyú szar lesz... nem vagyok csúcsformában. :DDDD

www.youtube.com/watch?v=uLLZgRkQJNo

hölgyválasz 2008.05.26. 07:45:13

Lapikám drága !

Komolyan, egész megsajnáltalak....
Ahogy elképzeltem, fáradt-keserű, önostorozó gubbasztásodat a kocsma sarkában.... :)

Ugyanmár Lapi !
Tudjuk, hogy ez csak a szokásos felspirázott állípot, teli kétségekkel, s persze azt is, hogy pont olyan frappáns leszel, mint eddig, bármikor !
Tehát csak nyugi, dolgozz addig műveden, míg az Számodra nem tünik tökéletesnek, ebben első a saját megfelelés, akkor mondhatod el : megtettem mindent, hogy érthető és olvasmányos legyek!
Mi, bár sokat kérdezgettünk tegnap, mikor tolod már a beígért újat, -bár a Te bűnöd, minek kell beharangozni és felcsigázni ! :)- türelmesek vagyunk, hát le tudunk maradni bármiről is ?! Itt leszünk ma, holnap, és azután is, tehát csak mégegyszer nyugi!

Ps.1.
Biztos azé' mondogatod annyit, hogy így meg úgy, milyen car, meg nem vagy csúcsfazonban, csak hogy aztán meg agyondícs-dics, ha végre olvastunk ,áááá, dehogy Lapikám, ez volt eddig a legjobb ! :DDD
Ps.2.
Úgy látom azonban, mintha túl sokat merítenél egyszerre... Belekapsz esetleg 3 posztba is szétteríthető témákba, melyet persze - lévén kiváló stílusod és analizálókád - egymásba tudsz vezetni, de Malackának a Blogger klubban volt Számodra egy javaslata /nem tudom, olvastad-e/, amiben kedvesen kalauzol, próbál tanácsot adni Neked posztírás ügyben.
Ő autentikus személy, javaslom, fogadd meg baráti ajánlását, mert nekem, mint csak olvasónak is, tökéletesen helytálló.

Szóval üdv, legyen szép napod!

lapi 2.1 2008.05.26. 08:03:31

jó reggelt! :D

köszi hölgyi, olvastam malacka tanácsait és igaza van. nem volt felesleges, de kitaláltam kis koncepcióváltást, és estére összedobom.

whippy ott áll az oroszlán barlangja előtt. most vizsgázik kórélettanból és biztos benne, hogy megbukik. kis support, pls!!! :DDD

hölgyválasz 2008.05.26. 08:15:48

Szegény whippy....

Hujjhujjhajjráááá !!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy jó nagy, mit egy, ezer kalappal ... !!!!!
Drukkok és szurkok Neki !!!!!!!!!!!!!
Sikerülni fog !!!!!!!!!!!

Gecc 2008.05.26. 08:56:38

Jo reggelit!

En mormolok egy imat.
Bar addig gond nem lehet, amig az oroszlan barlangjaba nem csak belefe vannak labnyomok.

Ha a tanar ferfi, neadjisten leszbikus, akkor van 1-2 profi orosz prostitualt, akikre a hetvegen akadtam ra a neten, ha kell befizetjuk, hogy Whipy abszolvalja a vizsgat.
Ha szukseg lenne az ajalnatomra nalam lehet jelentkezni, en osszehozom az utat (Szentpetervar, Moszkva, es a tanar valaszthat is.) :-]

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.26. 09:19:19

Jó 'ggelt!

Először is whippynek egy kalappal!

Erős hétvége volt, Sopron nagyon jól sikerült, sajnos a BL-döntőben kikapott a HYPO, momentumai sem nagyon voltak. És ez igaz a magyar lányokra is nagyjából.
index.hu/sport/klabda/zveny0524/

Tegnap viszont Hamilton győzött
index.hu/sport/forma1/mongp0525/

és a Fradi is szép játékkal verte a Dunaferrt (33-31), bár a tavalyi bajnoki cím után így is csak a harmadik helyet sikerült behúzni, de ez volt a realitás.
kezilabda.ftc.hu/hirek/1080

hölgyválasz 2008.05.26. 09:42:12

Hali Gecc, Tulok !

Ha már Fradi....

"Pistike tanítónénije kérdezgeti a gyerekeket:mi az apukátok foglalkozása?
Asztalos, vízvezetékszerelő, tűzoltó,orvos, az összes szokásos válasz elhangzik. Pistike kivételesen csöndben ücsörög, ezért őt is megkérdezi a tanítónéni:
- Hát a te apád mivel foglalkozik?
- Az apukám egy egzotikus táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az
összes ruháját és buzi férfiak előtt táncol,és néha amikor igazán jó ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és leszopja őket meg seggbe is rakják.
A tanítónő elkapja Pistikét és a folyosóra viszi:
- Apukád komolyan ebből tartja el a családot?
- Nem, igazából a Fradiban focizik,de ezt olyan kínos lett volna
elmondanom mindenki előtt."
:D
Most pedig rohanás, kellemes, derűs napot Mkinek !

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.26. 09:57:51

szia hölgyi:
Ez természetesen _eredetileg_ újpesti apukával létező vicc, igaz, most, hogy Fradit törvénytelenül kizárták (tehát nem kiesett!), lehet, hogy így jobban hangzik.

liidiiia 2008.05.26. 11:35:25

sziasztok, csak beköszönök most.


gecc, tennap teljesen elgondolkoztam, meg nonest válasza kapcsán is, hogy mi az, amit én tanultam a pártos, partos és parttalan vitákból a twa-n, aztán ma reggelre nem gyíkkal :-) , hanem ezzel álmodtam. Majd megírom, de most muszály hasznosnak lennem, és alig birom összeszedni épp magam. :-)


hölgyi, twa-n ma, azaz hétfő 11.05-kor válaszoltam végre. :-)


lapi, csak nyugodtan, azért ez már nem az inka foci, hogy a hibákért az életünkkel fizetünk, szóval, kérlek csapd egy kicsit össze, aztán fogd arra, hogy én kértem ezt tőled!!!! :-)


whipy,
csatlak tulokhoz: minden jókat!!!
+lazítani!!!!! menni fog!!!! Hofi lazíts... videa.hu/main.php?page=play&v=m0sLYkUIlvehDufF
+ egy jógalégzés technika valamekkora megnyugváshoz (a kilégzés és az utána jövő légzésszünet a nyugalmi idegrendszer, a belégzés+légzésszünete az aktivitás-turbózó idegrendszerhez tartozik, és a légzéskoordinációval az ember mozgathatja, hogy melyik domináljon)
Sóhajtólégzés, megynyugváshoz:
Nagylevegő, majd rögtön, de nagyon nagyon lassan hosszan kiengedni, után maximálisan hosszú légzésszünet, amikor már-már fulladozik a légszomjtól az ember, akkor gyors nagylevegő, majd lassan hosszan kiengedni, légzésszünet tartás. Max 3-om ilyenből, vagy a max 3 után min jópár percig nem újracsinálni, mert el lehet szédülni többtől. (ha valaki túl nyugis, álmos, akkor meg az ellenkezője ennek)

+ egy zsófiaa nevű valakinek írtam ezt a twa-n a félelmekről és szorongásról:
... Valami olyasmi lehet ez, hogy buddha azzal kezdi a beszédeit, hogy “az élet nehéz”, és aztán mosolyog, azzal a hihetetlen derűs mosollyal. És miért, és hogy?????? Demégcsak ő, így szobor formában, node élő emberek is képesek ilyesmi lelki-szellemi attrakciókra. Legközelebb én (személyesen, szubjektíven…stb) akkor jutottam a válaszhoz, amikor egy idősebb nőszemély, akit én nagyon szeretek és tisztelek, szóvalhogy ő mosolyogva alábbiakat mondta (a nagyon nehéz és igen bátor sorsa ellenére, a mellett, derűsen): egyszerű, minden nap el kell mondani 100-szor azt a mondatot, “hogy minden felesleges félelmet és aggódást kipakolok az életemből, és boldog, jó ember akarok lenni”, és pár év után, ha ezt szorgalmasan csinálja, akkor nem fél-aggódik feleslegesen, mert mit kell itt elaprózni a dolgokat és apró és-vagy felesleges szorongásokra szétmorzsolni az életet, na és akkor tud majd mosolyogni, akkor is az ember, ha az élet nehéz, azaz általában. Ha meg tényleg félnünk kell azt tudni fogjuk, az akkor-ott egyértelmű lesz, addig meg minek elő-félni? Ki-ki a saját sorsát bőven elég, ha elbírja, elég, ha azon belül cselekszik, na az meg itt van a jelenben, és könnyen eldönthetem, hogy engem itt-most fenyeget-e komoly veszély. A derű meg jó, és jó “legyártani”, min magunknak-magunkban. Hát izé. Szerintem igaza van, de azért a ragyogó mosolyomat illene már gyakrabban előkapnom, vagy mi. Szóvalhogy az élet nehéz, hmmm, aztán nekem se megyeget ez annyira, messze nem annyira mint szeretném. :-) Sőt elég komolyan szoktam a kérdésben bénázni, persze azért van fejlődés :-) . mindenesetre, ez egy válasz, de nem A Válasz persze-persze. Csak egyetlenegy...
nadeszóval, minden jókat!!!!


mindenkinek szép napot! :-)

lapi 2.1 2008.05.26. 12:51:02

a rossz hír, hogy whippy megbukott. a jó, hogy addig kérdezte a prof, amíg megbuktathatta. negyvenből 3-an mentek át. a röhej, hogy szerintem igaza van az embernek. félvkor nagyjából ue. volt. második buktánál mondtam neki: figyú, vannak tanárok, akik komolyan eszik, hogy orvos ne kerüljön ki az egyetemről, aki sötét. azt is mondtam neki, benned látja a pengét, legközelebb te biztos nem 2-est fogsz kapni. ebben nekem lett igazam, mert két bukás után négyest kapott. most is annyit fog, de kemény lesz a meccs. :D látom a kölök gondolkodás-módját. jobb mint az enyém. na mindegy, nemsokára hazajön, hátha el sem olvassa a mai hsz-eket.

hajrá tulok! csak nem azt akarod mondani, hogy bécsből még elurottál monte carlo-ba és visszaértél a soproni meccsre???

:DDDD

akkor jobb vagy mondruczó kornél, aki már nem ért vissza cannes-ba, amikor kapta a hívást, hogy övé a kritikusok díja. hajtsuk is meg a fejünket előtte, ritka jó arc az interjúi alapján.

www.youtube.com/watch?v=KyJEM6Qm71Q

liidiiia 2008.05.26. 15:28:02

whipy, ne búsulj!!!!! majd sikerül!!!! nem diák a diák rendszeres bukta nélkül, beletartozik!!!! házasság se nincsen összeveszik nélkül, mi meg abban jeleskedtünk nagyon faján a múlt héten :-( , de majd a köv kör jobb lesz!!!!

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.26. 16:04:24

"bécsből még elurottál monte carlo-ba"

Nem, annyira nem érdekel az F-1. :)

Sopron - Bécsújhely - Budapest, ez volt a szombati nap. MC-ban voltam már, de kifejezetten nem tetszett. Hivalkodó és/de mocskos volt. A pályán anno próbáltam végigmenni (előtte való években sokat nyomtam egy F-1-es játékot, kívülről tudtam az ideális kanyaríveket), de megdöbbentem, hogy jönnek szembe is. Anélkül könnyű, nem is értem mit gépészkednek annyit az autóban a pilóták. :)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.05.26. 16:29:06

Whipy

Roattszemétgazember tanárok:-))

Ne csüggedj, nekem is volt UV-m, azt már neve sincs annak a tantárgynak.... úgy hívták: politikai gazdaságtan....
a mai napig ennek hiátusaival kűzködök, igaz Tulok?:-))

Üdv.

Gecc 2008.05.26. 16:35:32

Whipy

Ne csuggedj, en is azt mondom. Nekem volt egy tantargyam, ugy hittak telekommunikacio, na ott Kb 120-an indultunk, es csak 5 embernek lett meg. :-D

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2008.05.26. 19:24:52

"mai napig ennek hiátusaival kűzködök"
a probléma felismerése az első lépés annak leküzdésére. :)

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.05.26. 20:40:01

Szeretett feleim! :-)))))

Van új poszt. Kicsi, de provokatív.:-)))))))

Gecc 2008.05.26. 20:43:44

Fuxos!

Oszt miert nem latszik? Jah ertem mar... provikativ! :-D

6.Lenin 2008.05.26. 22:34:15

gabó56 2008.05.25. 22:28:03

Köszönöm mindkettőt!

Ray-t nagyon,a puszit meg megérdemlem,természetesen,mert nekem az jár,de mivel ez volt az első,köszi.a többi puszit pedig/nem tagadva, jólesik a továbbiakban is/,mint természetes járandóságom,tudomásul veszem.

www.youtube.com/watch?v=BDFCR0V46ho&feature=related

Gecc 2008.05.26. 23:16:34

Joccakat kedves testvereim az Urban! Holnap koran kelek, kedden mindig dolgoznom kell. :-D

lapi 2.1 2008.05.26. 23:58:11

hát ez nehéz szülés volt... MEGVAN AZ ÚJ POST. viszont nekem végem van, mint a botnak. goodby...:DDD
süti beállítások módosítása