Bookmark This Site

COMING - ÚT

"Ingrid Sjöstrand svéd költő Néha csontvázakról álmodok c. gyerekversében az anya megpróbálja megvigasztalni a gyereket, hogy "csak álom volt". Mire a gyerek: "Mintha sokat segítene, / hogy a szörnyűség itt belül van / és nem ott kívül." Ha a természet működésének fegyvertárában (sok más között) valóban megtalálható a káosz is, akkor nem csoda, hogy a káoszelmélet jelenségeibe lépten-nyomon beleütközünk - akár a külső természeti világban, akár saját belső világunkban. " Mérő László

Friss topikok

  • Gecc: Torrente is ezt a szarhazi Barcat szerette, nemde? Ehhh... hajra MU! (2011.05.28. 21:58) A vizsgálat lezárult, felejtse el!
  • Gecc: @hölgyválasz: Szia Holgyi! Mindenki megoregedett vagy nemtom, de az biztos. :-D (2011.01.31. 22:24) szöveg nélkül
  • jaegtoer: @lapi: Szia Lapi! Csak most látom hogy az szdf-fel kokettálsz. Az lmp már nagyon más? Üdv. (2010.02.02. 07:42) Elkúrtátok...
  • lapi 2.1: nem vagyok benne biztos, hogy vajon akad-e még bárki, aki olvassa a blogomat. mindenesetre csinált... (2009.10.28. 18:43) agycétén
  • lapi 2.1: bár gyurcsány iránti elkötelezettségünk továbbra is szilárd, mint a márvány, de a peresztrojka nev... (2009.06.05. 10:35) szezonzáró

bocsánat, de elegem lett...

2009.05.19. 18:17 lapi 2.1

Zuschlag-per: begurult a bíróságon az egyik ügyvéd


szólj hozzá: Ponyvaregény részlet

(MTI 2009. 04. 22., 13:42 .Utolsó módosítás: 2009. 04. 22., 15:59)

 

Elfogultságot jelentett be az ötödrendű vádlott, Krausz Csaba védője a Zuschlag-per szerdai tárgyalásán a Bács-Kiskun Megyei Bíróság ellen, mert a testület nem fogadta el egy államtitok feloldására vonatkozó kérelmét. Az ügy továbbra is a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon folyik - jelentette be Fodor Endre tanácsvezető bíró a kirendelt védő, Sándor László felszólalása után.

Sándor László azt szerette volna: hozzák nyilvánosságra a pontos indokát, hogy az ügy nyomozati szakaszában miért jelentett be elfogultságot a kecskeméti nyomozási bíró, majd miért került át az ügy a Szegedi Városi Bíróság nyomozási bírójához. A bíróság azzal az indokkal utasította el Sándor kérelmét, hogy az feltételezéseken alapul. Fodor Endre szerint nincs olyan ok, amely alapot adna a megyei bíróság elfogultságának megállapítására.

Sándor László a szerdai tárgyaláson egyaránt támadta az ügyészség és a bíróság munkáját. Annyira indulatosan beszélt, hogy indokait sem a bíróság, sem a jelenlévő újságírók nem értették meg tisztán - állítja MTI. A tanácsvezető bíró a jegyzőkönyv diktálásakor többször is megkérdezte Sándor indítványának a pontos okát, de az indokokat csak nehezen lehetett összefoglalni.

Sándor László kérte a bíróságtól, hogy az ötödrendű vádlott mellé kirendelt védői tevékenysége alól mentse fel. "Nekem elegem van az egész ügyből, ezért kérem a felmentésemet"- mondta. A bíróság elutasította Sándor felmentési kérelmét arra hivatkozva, hogy a felmentés törvényi feltételei nincsenek meg. A bíróság új kirendelt védőt fog keresni az ötödrendű vádlott védelmére, de Sándornak el kell látnia védői feladatát, amíg az új ügyvéd felkészül, hogy ne legyen megszakítás a tárgyalás menetében.

szal ezt hozta le az origó és talán ez a tudósítás áll a legközelebb a valósághoz.

délután már kétségbeeseve tártam szét a kezeimet és magyaráztam példálozóan és egyre inkább kétségbeesve, hogy miből lett elegem és ezt miért nem értik???

  • a megyei főügyész államtitkosítja azt a kettő darab nyomozást, amelyek úgy nőttek az alapügyből, mint főtörzsből az karvastagságú ágak. 
  • az ügyészség és ennek nyomán a teljes jobber média kész tényként kezeli, hogy a magyar köztársaság minisztrerelnöke (gy.f.) és egyik minisztere (sz.i.) hivatali hatalmával visszaélve beavatkozott egy folymatba és harmadvonalbeli politikusokat alapvetően érintő köztörvényes bűnüggyel kapcsolatos nyomozásba. a köztársaság alapintézményeit használják fel tehát ebben a bábszínházban, ki tudja  milyen személyi érdekek mentén.
  • és így tovább...

elmondtam még, miért fáj ez nekem különösképpen és speciálisan, ami ebben az eljárásban történik és pont ezen a bíróságon. és megkérdeztem, tessék mondani, engem és a családomat ki véd meg, ha nem a köztársaság?

hát ez egy eléggé lapos és szar poszt lett. elkel a végére valami jó is persze walternek és hacsának megköszönve.

a másikra hívta fel hacsa a figyelmemet az első kommentjében. no nem sütővel, hanem ezzel a kolhaas mihállyal.

  • kifogásoltam, hogy tecnnikailag nem képes - vagy nem akarja a bíróság rögzíteni a tárgyalásokon elhangzottakat. így például jelentős felszólalások "nyom nélkül" maradnak az utókór számára.
  • kifogásoltam azt is, hogy at ügyészség gátlástalanul visszaél bizonyos személyiségi jogokkal, amikor irreleváns lehallgatási anyagokat tár a nyilvánosság elé.
  • fel voltam/vagyok háborodva, hogy az egyébbként zavaros jogi hátterű különféle titkosításokkal kapcsolatos jogi kiskapukat felhasználva pont az ügyészség teszi lehetetlenné, hogy a társadalom tisztán lásson ebben, az egyébként tipikus pártfinanszírozási ügyben. (a bíróság asszisztálásával persze.)
  • de azon is ki voltam akadva, hogy a legfőbb ügyészek sora szerint tulajdonképpen nincs is ügyészi alkotmányos felelősség...
  • sólymot meg hagyjuk, ha már erkölcstelen a konstruktív bizalmatlansági indítvány, amit ő rakott bele az alkotmányba.
  • kifogásoltam, hogya móri ügy bírái nemhogy a helyükön maradtak, de hagyjuk, mert fororg a gyomor.

szal azért mondtam be a náci hordák grasszálását meg a rendszámomat, hogy nehogy bárki is azt gondolja, valaha is fosni fogok a gyáváktól. mert van másik...

Hosszú hallgatás

A Központi Nyomozó Főügyészségen zajló, bírót és felszámolókat is érintő nyomozás hosszú ideig tartott, és mai napig nem tudni, mi lesz a végkimenetele. Az ügyben eljáró ügyvédek között van, aki szerint az eljárás koncepciós jellegű, a kérdés, ebbe a koncepcióba beleillenek-e a Hajdú-Bét Rt. felszámolásának körülményei. Tény: a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) objektumvédelem okán 2002 szeptemberétől 2003 júniusáig lehallgatta a Bács-Kiskun Megyei Cégbíróság vezetőjének, valamint egy másik bírónak a telefonját. Hogy még mi szerepel az NBH előterjesztésében, államtitok.

- Ha az előterjesztésben szerepel a kor­rupciógyanú, akkor az NBH valótlan okot jelölt meg, ezért a lehallgatás tör­vénysértő - mondta lapunknak Sándor László ügyvéd, Varga Miklós védője.

 (teljes cikk a címre katt.)

és a séta jogát tisztelettel fenntartom továbbra is...

 

ha meg eltűnnék, arra is van magyarázat.

101 komment

Címkék: bajnai zuschlag ügy elegem lett hajdúbét

A bejegyzés trackback címe:

https://lapi.blog.hu/api/trackback/id/tr441131905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lapi 2.1 2009.05.23. 22:27:47

mondjuk nem is váltott ki egy első-napi komment cunamit, hacsa. de ezt elsősorban magamnak szántam. meg az utókornak, ha egy nap mégis visszatérnék az ügybe.

nem szeretem, ha hülyének néznek, de azt meg kifejezetten rühellem, amikor baszogatják a köztársaság alapintézményeit.

azok meg mi pont vagyunk szvsz. :DDD

azt meg ne is kérdezze meg senki, honnan érkeztem az imént és ,i volt az etredmány a hungária krt-on.

ja 4-1-re levertük az mtk-át. mint vak a poharat... ja és idegenben persze. szal hajrá kte

lapi 2.1 2009.05.23. 22:34:05

http://www.youtube.com./watch?v=QhnPVP23rzo

ez szövegre.

ez meg ea-ra:

www.youtube.com./watch?v=ErKNkeZVCQw&feature=related

Gecc 2009.05.23. 23:27:14

Es figyeld csak meg Lapi, jovore siman mindenkit kihoznak bunosnek. Eddig nem hittem abban, hogy a fityesz esetleg tenyleg buntetohadjaratba kezd, de ma a radioban hallva Orbant, ahogy egyre agresszivabban tamad es mondogatja, hogy "mindenkit lesittelunk, aki vetett a haza ellen"...
Es az istenadta nep leveri rajta, hogy amelyik kutya ugat, az harapjon is.

A macskaidat is elviszik... jo, ha elore tudod.

jaegtoer 2009.05.24. 08:10:13

@Gecc:
Szia Gecc!
Nem értek veled egyet kedves Gecc. Lapit nem a fidesz tolta ebben az ügyben partvonalra, hanem a 7 éve regnáló elvtársak által kinevezett ügyészi-rendőri team.
És a legelején is mondtam, most is megismétlem, Z. a Terror Háza előtti izléstelen idétlenkedéséért van vesszőfutásra "ítélve" nem a vádbeli rongyos 70 millióért.
De, mivel Lapi "egy javíthatatlan álmodozó" ezért konkrétnak vette a vádpontokat, még ha az ötödrendű vádlott védője is volt. Az meg hogy beidéztette volna a vádban nem érintett pártok nagyágyúit az hiba volt, mert pl. a fidesznek mi köze Z. üzelmeihez?

Egy olyan dolgot akart tisztázni ebben a perben ami nem jogi, hanem politikai probléma. Ráadásul van néhány "áttétel" is benne.

Persze, ha úgy tetszik, mindjárt mindent vissza is vonok, mert hülyén veszi ki magát, ha én akarnám tanítani az oroszlánt, hogy kell az oroszlánbőgést helyesen kivitelezni.

Amúgy meg azt hiszem, nagyobb "buli" ment itt a háttérben, mint ami itt átjött, mert egyrészt nem hiszek a véletlenekben, és amikor a titkosságot feszegetik akkor elég messzire el szoktak menni a fiúk, mint ahogy el is mennek, mert már elkezdték vizsgálgatni a cybervilágot is, mert most már mindenki felelős mindenért, már, a bloggerek is... (csak az mszp nem) legalábbis az index címoldalán fenn volt pár napja, TWÁ-hoz be is linkeltem a miheztartás végett:-))

Szóval egy gané társaság az egész, és bárkit beáldoznak, ha az inkognitójuk és érdekeik megkívánják, és a jog annyira nem erős bástya, hogy két góliát közé szorulva ebből jól ki lehessen jönni. Ehhez képest Lapi még mindig jól jött ki, és azt gondolom a nyilvánosság nagy segítségére lehet a továbbiakban is, feltéve, ha visszajön a földre, és belátja az eszével is és a szívével is amit egyébként is tud, hogy a jogszolgáltatás nem egyenlő az igazságszolgáltatással, a bíróságot meg a tények érdeklik, nem az igazság. Akármilyen faja csávó Fodor Endre. Amúgy.

Szerintem, meg a fidesz alatt nagyobb biztonságban leszünk, mert nem véletlen, hogy Z. nem beszél.

jaegtoer 2009.05.24. 08:42:25

Hopp!! Liidiiia:-) beugrott!! Nem az egész gané hanem egy része. Az arányokon meg ne nyissunk vitát.

lapi 2.1 2009.05.24. 09:14:16

szeva jeag! :DDD na akkor folytatom a posztban, miket is mondtam én, hogy miért lett elegem... de ez egy kis idő - majd jelzem.

lapi 2.1 2009.05.24. 09:14:59

nem én, hanem még. bár én. :DDD

lapi 2.1 2009.05.24. 09:18:06

ps: és az igazságszolgáltatásban hagyjuk a jobber-baller felosztást, pls.

usefullosabb a tisztesség vs tisztességtelenség.

jaegtoer 2009.05.24. 09:29:49

Jó hagyjuk, az igazság nem pártos.

jaegtoer 2009.05.24. 09:41:23

Gondoltam, kimegyek a tegnapi meccsre, többcélúságból, közte hogy megnézem a világhírű KTE-t, egyáltalán nincs messze az Hidegkúti, minden hétköznap látom kétszer:-), de elaludhattam 17:30 és 18:00 között, és csak 3:30-kor ébredtem, ez a rohadt időjárás :DDD ami egyébként nem azt jelenti hogy rossz idő lett volna, csak úláccik öregszenek a csontjaim.

jaegtoer 2009.05.24. 09:54:21

Most viszont kimegyek a piacra, mert már rég vadásztam:-)

lapi 2.1 2009.05.24. 10:17:18

sok sikert, jeag. :DDD

lapi 2.1 2009.05.24. 10:20:42

viszont befejeztem a posztot. most már rendben van, nekem legalábbis. fontos a vége imho.

www.oki.hu/oldal.php?tipus=cikk&kod=1999-07-er-Tobbek-Erkolcsi

lapi 2.1 2009.05.24. 12:26:54

na a videóval télleg lezártam életem szakmai pályájának egy fejezetét. ez van... illetve miket beszélek? egy blog egy posztját zártam le.

Gecc 2009.05.24. 13:12:05

@jaegtoer:

Ugyan Jaeg! Mert ha ez ilyen egyszeru lenne!
De tudod ez ugy van, hogy most mennek a dolgok... egyszer.
Masodszor pedig minden jovore kezdodik csak igazan.

6.Lenin 2009.05.24. 13:27:26

Amikor meghallgattam a riportot a rádióban,kb 3-4 verzióra gondoltam a szándékot illetően.
ezek közül az egyiknek több esélyt adtam.
Az jött be.
Rosszúl itélted meg a felkinált lehetőséget.
Jó a video.

lapi 2.1 2009.05.24. 14:51:47

nem biztos, lenin öregfiú. ez hosszútávfutás. és talán csak a vele járó magány.

http://www.youtube.com./watch?v=y2aOccbfAqE

Preskin 2009.05.24. 16:35:30

hali lapi !

lapi§lenin
http://www.youtube.com/watch?v=IyBRMLFSaW8

örülök,hogy a kocsma újra beindult (ehhez is kell a motor!-)
az a nagybüdös helyzet,hogy még mindig feszít a tudásvágy a ravaszt illetően.szóval kihúzta még meg ?-)
én + pénteken elmentem egy koncertre és hál' istennek ismét rátapasztaltam,hogy van zene a mm-en innen is.és pesze vivát fiatalság !-) :
http://www.youtube.com/watch?v=fNu2YN4jrgc&feature=related
mertugyi a zenegép is berohad, ha nem van használva ?-)

jenőke 2009.05.24. 16:54:14

@jaegtoer:
Nem pártos?
Lehet.
De nem is objektív. Gondold végig:
Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi nőt - a nő férfit.

Más: adott egy ügy. És adva hozzá egy ügyvéd, egy ügyész, és egy bíró.
Mi van, ha a bíró miépes, az ügyvéd emeszpés, az ügyész szadeszes?
Az egyiküknek van egy kalasnyikovja...

lapi 2.1 2009.05.24. 17:26:53

ettől télleg nem áll be a jukebox, stalien. :D

ahogy ettől sem, legalábbis hope a magam részéről:

www.youtube.com/watch?v=LYBw6XTcww4

Preskin 2009.05.24. 17:35:23

hí lapi !

az én heejjuhnyetubom mé' van gyászban ?

lapi 2.1 2009.05.24. 17:37:11

közben érdemes ráfókuszálni a premiere shipre is. mindjárt vége a szezonnak, b+! még egy hét és várhatjuk a szeptembert. dögunalom a politika, valljuk be, elvtársak...

ps: én már tegnap este hátradőltem az mtk pályán, de ez a fletó nagy ász. vajon hol kavarja a málnaszőrt??? :DDDDDD

Preskin 2009.05.24. 17:51:20

@lapi:

"de ez a fletó nagy ász. vajon hol kavarja a málnaszőrt???"

szerintem a háttérben gyakorol :
http://s3.images.www.tvn.hu/2008/03/15/22/47/www.tvn.hu_c5657a1212ea0d0d73e8e1a185eda0c5.jpg

Preskin 2009.05.24. 18:05:17


valami nem frank óh !
csak te tucc link lenni ?-)))

lapi 2.1 2009.05.24. 18:44:35

@stalien: erről sincsen lövésem, de tegyünk egy próbát.

http://www.youtube.com/watch?v=eTcPIAewhMg

ráadásul kurvajóóóóóó!!!!!!

6.Lenin 2009.05.24. 18:45:38

lapi · lapi.blog.hu/ 2009.05.24. 14:51:47

OK!Legyen igazad.

lapi 2.1 2009.05.24. 18:49:55

én sem, szal marad a copy és paste

Preskin 2009.05.24. 20:01:58


az egyik tsávó meg esztet birta bejelezni rálya:

"If Joe doesn't win a Grammy for this cd it'll be the crime of the decade!! What a masterpiece .."
http://www.youtube.com/watch?v=IVfMDCyv1Ro&feature=related

jaegtoer 2009.05.24. 23:54:02

@jenőke:

Akkor most Jenőke meg kell kérdezzem a fogorvost, milyen pártállású?:DD

Nem hiszem. Csak magamból, illetve környezetemből indulhatok ki. Vannak véleménykülönbségek, viták, de egyben konszenzus van. A politika nem állhat közénk, és a szakmai dolgokban nincs bal-jobb. Igaz nincs közöttünk sem bíró, sem ügyész. Sőt kalasnyikov sincs. Persze a hatalmi ágak esetén szinesebb a helyzet. De a Z. ügy rányomhatja a bélyeget a bíróra, az ügyészekre. De nem ezután az egy eset után formálódna a véleményem a bírói kar egészéről, vagy az ügyészségről. Az ügyvédek meg úgyis egy külön könyv:-)))

jaegtoer 2009.05.25. 00:12:32

@lapi:

Hi Lapi!
Megvótt!:DDD
...és most dicsekszem, irigykedj:DDD
Vettem egy Irodalmi Újság 1957-1959 évfolyam bekötött példányát 1000 gyenge forintokért, egy 1941-es (sajnos csak második) kiadású magyar-latin nyelvű Misszálét 200!!!-ért, és egy (cca 100 éves) fémperemes tintatartót 500-ért. Nagyon faintos vásárok voltak:-))))

hacsaturján 2009.05.25. 06:04:03

"...és a szakmai dolgokban nincs bal-jobb. "

twá-nál valaki monta, hogy majd jön a viktor és majd TALÁN fölszámolja a "hálózatot" (establishment mondom én chicano korszakomból kifolyólag).
erre mondom én, mint a chicano, aki maja piramist talált yucatánon, hogy vazze, én nem vagyok egy zámbó árpy, de ebbe a hálózatba a gaz fleto páros lábbal rúgott bele (persze meg is vehette vóna őket kilóra), míg a viktor még mindig azzal van elfoglalva, hogy azt csak simán leuralja (csókolom a kezit-lábát), oszt jóvan.
nomostasztán én is a kamingut kacskaringós ösvényire tévettem! (innen az omerta elnevezés)

lapi 2.1 2009.05.25. 07:41:10

jó reggelit!!! :DDD hát vezt próbálom magam is delirálgatni egy ideje: fletó páros lábbal rúgta be az establishment (egyfajta elit), vagy ilyesmi ajtaját. a magam részéről szemernyit sem bánom, hogy támogattam a magam módján. ami viszont ennél súlyosabb szvsz, amikor más meg leszarja a köztársaság ethoszát. az olyan érzés, mintha pont a fejem közepire szarna egy baromarcú seggfej.

lapi 2.1 2009.05.25. 08:12:11

szolgálati közlemény: testnek üzenem, hogy sajtóértesülések szerint a rába kivetette hálóját a mi tomiszláv szivics mesterünkre.

ha bármi közöd van a projecthez, ez war lesz, bakker. szivicset nem adjuk!!! inkább vigye el a gazdag győr a futóhomokot a talpunk alól!!!!

lapi 2.1 2009.05.25. 08:24:41

pedig láttam a kupadöntőt, ahová a sok birkaagyú helyi szurkoló szép számban kilátogatott, mert minden néző kapott egy kisebb ingatlant a tulajdonostól.

hát a vendég kispest játszotta, ami benne van, nálunk ez a második félidőben 3 dugót jelentett oda.

na b+ még így is a győri centerhalf seggre esett a 88. percben egy főcsomóban, de pont amikor felé gurult a labda.

a baromarcú még így is elrúghatta volna a feka gyerek elől, aki csak megtámadta, miután lecsillapodott kissé a röhögéstől.

ezután a fetrengő bekk még rúgott egy méretes lukat, majd a vigyorgó kispesti csávó az előtte eleve térdre eső kapus mellett kilőtte a jobb sarkot.

és ezeknek kéne a mi szivics mesterünk, aki kiviszi az anyukáját a meccsre és ezzel a nemzeti sportot 4 kapufa elhallgatására készteti... amiből 3 belső volt, b+!!! :DDD

Gecc 2009.05.25. 09:38:12

Ez most egy teljesen komoly hozzaszolas...

Csak azert, mert remelem, hogy Eszak-Korea komolyabban vesz engem, mint az ENSZ BT-t, az uniot, amerikat, japant, Del-Koreat, a francia elnokot, es tudja tokom meg milyen "nagyon" fontos szemelyisegeket.

Tisztelt Kim DzsongIl, elitelem az ujabb atomfegyver kiserletet!
A helyzet komolysagara valo tekintettel a sajat kukamra nezve szemetembargot vezetek be, es nagymamam kukajaba fogom dobni a multkor leszaggatott tapetat. Ont ugyan ez nem erinti - mint ahogy az On ellen felsorakoztatott embargok sem szoktak -, de az ottlakoktol elveszem a helyet, igy lehet az o szemetuk mar nem fog beleferni a kukaba.

lapi 2.1 2009.05.25. 10:37:41

na jó, de hogy jön ez szivics mesterhez, bakker??? :D

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2009.05.25. 11:33:30

csá lapi, fel nem foghatom hogy jutott be a győr a kupadöntőbe. a kézis csajokat viszont sajnáltam, mert ők meg is érdemlik a zsét, nem csak felveszik a hónap végén.

ha szivics mester képes lesz alattvalóból edzőt varázsolni magából a győri csapatban, akkor jöhet :)

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2009.05.25. 11:45:24

hopsz majd elfelejtettem a szokásos hétfő délelőtti zeneajánlót:
http://www.youtube.com/watch?v=NX14L2EDoq4

gecc, talán gorn kapitány észhez tudná téríteni :)

Walter Melone (törölt) 2009.05.25. 12:03:14

Ha a megfigyeléseim nem csalnak, akkor így nem működik:
http://www.youtube.com/watch?v=NX14L2EDoq4

Így viszont igen:
www.youtube.com/watch?v=NX14L2EDoq4

Walter Melone (törölt) 2009.05.25. 12:04:21

mégsem

feladom az elméletemet.....

:-))))))))

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2009.05.25. 12:09:59

ha már u-recken ezt sem érdemes kihagyni:

http://www.youtube.com/watch?v=p97yjLa3FjY&feature=related

aki esetleg nem ismerné fel, a metallica my friend of misery c. számának feldolgozása. amit szintén érdemes meghallgatni bizonyos rendszerességgel :)

www.youtube.com/watch?v=NUmKitBtqgk

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2009.05.25. 12:10:47

walter az elméletek arra valók hogy megdőljenek, tehát a tiéd egy teljesen szabályos elmélet volt :D

lapi 2.1 2009.05.25. 12:57:21

ha már a német zenei vonal. ez amolyan helyi kárpátia lehet, csak gyengébb énekessel.

www.youtube.com/watch?v=E_97qEJ2Raw

lapi 2.1 2009.05.25. 16:32:18

ha már a post témája:

http://www.privatbankar.hu/html/cikk/friss.php?hir=73782

ps: no comment.

jaegtoer 2009.05.25. 20:46:32

@hacsaturján:

Kedves Иачатурян!

Hűűű? jóvanírva maestro? :-)))


"ebbe a hálózatba a gaz fleto páros lábbal rúgott bele"
Ez valahogy nekem nem jött át, kedves Hacsa, valahogy úgy éreztem, az én valagamba rugdal nagyokat az a Frei gyerök, oszt hol vagyok én az extábilismijafkomtól?
De ha Te úgy láttad, akkor úgy láttad:-) csak ne sajogna annyira...

hacsaturján 2009.05.26. 04:49:47

@jaegtoer:

nincs jól írva, mer az elejire "h" bötű dukál, nem pediglen "i".

másrészt, nekem aranyerem van, így aztán inkább azzal vagyok elfoglalva, viszont a segg és a szem közötti idegpályák létezése még nem bizonyított..

lapi 2.1 2009.05.26. 04:56:13

@jaegtoer: hát én 90 óta soha nem számolgattam, hogy melyik kormány gazdaságpolitikája mennyiit tett be, vagy vett ki a zsebemből.

amúgy megyó alatt az m5-ös matricásítása biztos, hogy sok pénzt hagyott nálam.

persze meg is szívtam, mert valami kongresszusra lett kész pont és így nem volt kmét és szeged között benzinkút. erre rémálmomban sem gondoltam, szal lefagytam egyik hazaúton 5 km-re a moltól.

lapi 2.1 2009.05.26. 04:58:59

b+, nekem ez a bajnai nagyon bejön!!!!

http://index.hu/10/2009/05/25/drogos_utalast_tette_a_miniszterelnok_az_index_10._szuletesnapjan/

most nemcsak az ajándék, hanem, hogy hátra szerelhető, így bringázni is lehet pipával a válladon. :DDD

jaegtoer 2009.05.26. 06:24:54

:O no, de Hogy lett a Feriből Frei? ezé kár volt 7 percig utazni a hsznek!

Kedves Hacsa!

Mindig is baj volt az i-vel, mindég odatolakodott ahova nem köllött vóna, oszt még csak a világ se lett jobb tőle, de ma legalább szép idő lesz, de hogy a kilátás javul-é azt nem tudhassam.

Tényleg, milyen a cirill H ? totál elfelejtettem... igaz, eddig nem aludtam rosszul emiatt, de most már nyugtalanít...:-)

Közhely szerint minden mindennel összefügg, de azért az nagy szerencse, hogy a seggberugástól nem az ember szeme fáj:-)
arany... hát el is higgyem? na, ezzel nem viccelek.

Üdv, szép napot Neked!

jaegtoer 2009.05.26. 06:35:40

Jó reggelt Kedves Lapi!

@lapi: Én meg számon tartom elvi okokból 1988-tól.
Igaz csak 1992-től tartottam meg minden ilyen papirosomat. Akkor fogtam gyanút ugyanis, hogy hosszabb távon át akarnának verni, és összetévesztenek valakivel. De a hülye nem én vagyok. Persze minden idióta ezt mondja:-)

Szép napot Neked is Lapi!

Gecc 2009.05.26. 09:10:11

@test subject #28:

Csa Test!

Ez a zene szornyu. :-D
Gorn kapitany sajnos hallaskarosult lett es azt mondta vegyek neki Kozso kazit. Megdobtam egy hungarocelsziklaval... mostmar jobban van. :-D

lapi 2.1 2009.05.26. 12:08:14

nem akartam én semmi vitát kiprovozni, csak örvendeztem a vizipipán, mint találmányon. erre ezt olvasom:

"A Magyar Nemzet jobban tudja az érintettnél, mivel vádolják Szilvássyt"

http://nol.hu/belfold/a_magyar_nemzet_jobban_tudja_az_erintettnel__mivel_vadoljak_szilvassyt

na baszki, ezt add össze azzal, amit kiposztolgatok manapság.

biztos ő csinálta az udzrt-ét meg a kövért. utobbi esetben joggal sújt majd reá a nép fallosza!!! :DDD

ps: szigorú mellékbüntetést is kérnék, ha miatta jött létre a demeter ervin is. azért sokat tököltem anno, hol találhatóak az ilyen fazonok?

most már látszik, hogy az nbh lombikbébiprogramjaiban lehet a bibi.

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2009.05.26. 12:27:58

@Gecc:

tudom mire gondolsz gecc. :)

ha pl. vendégségben valami nagyon pipecet rámolok be a maszk mögé, én is ezt mondom: "húú ez iszonyú finom volt." vagy, "ez szörnyen jól esett" estleg "ez hányingerkeltően ízletes volt!"

Gecc 2009.05.26. 13:00:16

@test subject #28:

Azert azt a sellokisasszonyt... nah hogy is mondjam. Kitsztitanam az akvariumat. :-D
Es meg furulyazik is... :-D


Festettem ma a gazora femdobozat, erre kiontottem a cipomre kb 1/8-ad kilo festeket. Mert en belfasz felnyitottam a tetejet, bal kezben fogtam, elforditottam a csuklom, oszt mar omlodott is bele a vilagba. Mint akinek balfasz modjara megmondjak egy teli pohar vizzel a kezeben, hogy hello mar, hany ora? Olyan lett az eloter padlokove is. A matrozok nem sikaljak olyan jol a hajopadlot, ahogy en felszedtem a festeket.
:-D

jenőke 2009.05.26. 13:22:20

Azoknak, akik kiváncsiak arra, hogy mi történt a TWA-val.

konteo.blog.hu/2009/05/18/a_twa_800/?ref=hrmaj

lapi 2.1 2009.05.26. 13:24:14

a magam részéről bejött az u recken zeneileg. képileg meg joggal vetődik fel a dilemma - mégiscsak jobb ha már sellő, - akkor a furulyát preferálja, mondjuk a hárfa helyett. :DDD

jenőke 2009.05.26. 13:27:19

@Gecc:
Mit tippelsz? Én hogyan vágtam le ollóval a tejeszacskó csücskét?
Ráadásul két akkor még tizenéves gyermekem előtt, demonstrációs okokból...

lapi 2.1 2009.05.26. 16:07:46

@jenőke: elég pontosan emléxem, mert akkoriban refreshelni próbáltam az angol-tudásomat, szal time-okat olvasgattam, meg bbc-t/cnn-t bámultam. akkoriban elég meggyőző volt a légkondi vezeték-zárlat cucc. az olimpia baromság, már régen lement, amikor még mindig headline volt a twa eset. egy csomó gyerek ment párizsba iskolai vakációra.

jaegtoer 2009.05.26. 16:59:10

Szia Lapi!

"A Magyar Nemzet jobban tudja az érintettnél, mivel vádolják Szilvássyt"

Oh! Boldog tudatlanság! - tartja a szólás.

Van egy találóbb is: Aki másnak vermet ás, maga esik bele. Igaz, ez közmondás.
Merthogy büntetőeljárás indult Szilvási ellen:

http://index.hu/belfold/2009/05/26/buntetoeljaras_szilvasy_gyorgy_ellen/

A Központi Nyomozó Főügyészség azért mégsem a kurucinfó:DDDD

lapi 2.1 2009.05.26. 17:10:08

@jaegtoer: azért várnék még jeag, mielőtt levonjuk a nagy következtetéseket. az udzrt ügy aligha marad a szőnyeg alatt, s reményeim szerint a többi sem. a cusi ügyben sem azzal volt a baj, hogy tisztán akartam, hogy lásson mindenki. a baj azzal volt, hogy ezt rajtam kívül elég kevesen szorgalmazták, a hatóságok meg teszik dolgukat, ugye?

lapi 2.1 2009.05.26. 17:20:46

"A Központi Nyomozó Főügyészség azért mégsem a kurucinfó:DDDD"

két ügyem fut előttük, jeag. és egyikben sem én állok vesztésre. a kurucinfót meg nem olvasom. szal ez van.

http://www.hirtv.hu/?tPath=/view/videoview&videoview_id=8185

lapi 2.1 2009.05.26. 17:47:40

ezt elcseréltem, mert felpakoltam még az alap nyitó videjót, ahhoz meg a kis különbségek jelentősége passzol:

videa.hu/videok/film-animacio/ponyvaregeny-reszlet-pulpfiction-Sy41U765bK3OnUq1

hacsaturján 2009.05.26. 19:46:15

@jaegtoer:

"Tényleg, milyen a cirill H ?"

hát, az ilyen: X

mellesleg az könnyen előfordulhat, hogy az embert úgy seggbe rúgják, hogy könnyezni kezd, vagy beszarik, ha ki akarják nyomni a szemit.

jaegtoer 2009.05.26. 20:04:00

Szia Hacsa!
:DDDDDDDDDDD

Akkor mégiscsak van összefüggés:-)))

közben a холодно is beugrott:-)

De Lapi nyugi, azért nem lesz orosz nyelvtanfolyam!:-)

jaegtoer 2009.05.26. 20:19:01


Kedves Lapi én sem vonok le következtetéseket, csak árnyalom a képet:-)

"hogy ezt rajtam kívül elég kevesen szorgalmazták"
Ez az optimista megközelítés:-))

Én sem olvasom a kurucinfót, csak hallottam, olvastam róla, hogy mekkora rettenet, azért tettem be ellentétnek.

Lapi, azt én is remélem az UD Zrt-s ügynek lesz folytatása, és akkor kiderül nem lehet folytatni, mert az anyag 90 %-a államtitokká lett minősítve, azt a részét pedig, ami az UD Zrt. igazát bizonyíthatná, mint nem a vizsgálathoz tartozó de annak során keletkezett mellékes, nem tárgybeli dokumentumokat megsemmisítették. Szabályosan. Ez az eljárás.

lapi 2.1 2009.05.26. 20:32:31

@hacsaturján:
"hát, az ilyen: X"

bameg, én másodévben bemerészkedtem egy próba ruszki órára, mert csak aláírásra ment a cucc. szel nem ugrott be a kis gé betű cirilül. azért a zsana erre őszintén rácsodálkozott. van, aki két éven belül képes gyakorlatilag gyökerekig elfelejteni egy nyelvet. erre nem is vagyok büszke.

Walter Melone (törölt) 2009.05.26. 21:12:34

Это не трудно говорить на русском языке, если это поможет Google переводчик.

Наслаждайтесь вечер, господа!

;-)

lapi 2.1 2009.05.27. 04:30:08

jó reggelit!!! ::DDD

érdekesek ezek az írásjelek. a kínaival, japánnal nem volt gondom, mégiscsak elég öreg kultúrák. hanem a cirill írást direkt kibaszásnak hittem. gyakorlatilag még most is azt gondolom, ezt tréfából találta ki az a két szerzetes, hogy nehezebb legyen majd megtanulni. a bolgárok mindenesetre rendesen beszopták. :DDD

hacsaturján 2009.05.27. 04:40:34

@lapi:

nálunk két szemeszter volt az orosz szakszöveg olvasás, de aki minimum négyest ért el félévkor, az megcsinálhatta a záróvizsgát akkor is. a padszomszédom valami egyházi középiskolában végzett, ahol nem is tanultak oroszt, így a jenő abból élt, hogy én gyorsan megcsináltam egy nyers fordítást, odaraktam az orra elé, ő meg leírta kicsit másképp. mikor mondtam neki, hogy pááá! mert én most vizsgázni fogok, akkor elmondott mindennek, mert szarban akarom hagyni, meg különben is. kiderült gyorsan, hogy aki minimum négyesre megírja az írásbelit, annak nem kell szóbeliznie. mondom a marhájának, jöjjön el ő is velem vizsgázni. s lőn. hasonló módszert követtünk, mint egyébként és a hülyegyerek ötöst kapott az írásbelire én meg csak négyest. :))))

hacsaturján 2009.05.27. 04:44:02

@Walter Melone:

tokfalvinál olvastam egy ilyenre példát, beszartam. :))))

lapi 2.1 2009.05.27. 07:11:47

jó reggelit!!! :DDD sajnos thürmer nem üti meg azt a szintet, ami érdekelne - akár háttérben - hát nem bolgárúr ugrik be a reggeli atv-ben? :DDD

lapi 2.1 2009.05.27. 09:25:42

+ a blogmotor szart be. amikor írtam up, még nem volt kint senki.

lapi 2.1 2009.05.27. 16:38:02

nincs szörnyűbb, mint egyre kevesebb kávéba egyre több cukrot tenni. ez a táppénzes állományomról ugrott be. ettől még hatalmas derby rómában.

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.05.27. 16:54:53

A mai gép2 vizsgával ünnepélyesen búcsút vettem az általam legkevésbé kedvelt tanszéktől. És most nagyon diplomatikus voltam. Megyek is 2010-től külügyminiszternek... :DDD

A jó ügy érdekében pár napra beköltöztem még a nagyihoz is, hogy netmentes környezetben tanulhassam a ferdefogú evolvens fogaskerekek szépségeit...

Mondjuk ami most jön (Áramlástechnikai Gépek) szintén elég killer tárgy, de ha azon is túl vagyok, akkor a szakirányos tárgyak már szinte desszertnek számítanak utána... :D

Szal van igazolásom a kocsmából való távolmaradásra, de azért néha benézek... :)

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.05.27. 16:57:55

Hm, illusztráció:

http://www.bmegepesz.extra.hu/

Kicsit le kell görgetni...

lapi 2.1 2009.05.27. 17:09:36

szeva nonest!!! :DDDDD ebből ugyan semmit nem értettem, de kijött, hogy jól kijöttél a vizsgákból.

nagy tisztelettel küldöm tehát, mert pont ezt hallgattam persze hq-ban. :DDD

www.youtube.com/watch?v=KDuZZCsAyvw

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.05.27. 17:18:21

Ami pedig a ma esti meccset illeti, még a pápa is áldását adta rá... :DDD

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/mindent-az-ev-merkozeserol-kovesse-velunk-az-elokeszuleteket-238224.html

Még nem döntöttem, kinek szurkoljak, bár Céronaldó valszeg a Barca javára billenti a mérleget.

lapi 2.1 2009.05.27. 17:48:11

barca nálam is, de liverpool and chelsea most jobb, mint az mu.

lapi 2.1 2009.05.28. 06:23:32

de szar idő van, s pont égeristván nyit az m1-en... :DDD azért tegnap a barca joggal húzta be a kupát. s ez megnyugtató, amikor ezt a faszit próbálom nézni, de inkább mégsem. :DDD

netezek inkább:

www.stop.hu/articles/article.php?id=497914

lapi 2.1 2009.05.28. 12:13:08

"Navracsics: ha a Fidesz túlnyeri magát, Bajnai mondjon le "

http://www.privatbankar.hu/html/cikk/friss.php?hir=73928

ps: hááááát.....

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.05.28. 17:23:24

Azt azért el kell ismernem, hogy tegnap zseniálisan játszott a MU- az első 10 percben... :)

Az meg külön vicc, hogy épp Messi-fejes volt a kegyelemdöfés...

De hogy meg legyen a mai politika is:




Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.05.28. 17:24:30

Mozgalmas volt az elmúlt húsz év...

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.05.28. 17:26:51

Hm, egy ideje nem bírok értelmesen linkelni.

Sima html-kód nem működik, más meg nem jut eszembe...

lapi 2.1 2009.05.28. 17:32:04

soxor gondolkoztam, hogy mekkora indulatokkal járt a pol. most meg, mintha semmi sem történne, pedig lesz választás is. mondjuk nekem most pihennem kell, szal dögunalom minden. :DDD

lapi 2.1 2009.05.28. 18:04:05

ezt én sem értem, nekem is vagy müxik a link, vagy nem.

Preskin 2009.05.29. 05:26:44


háj lapi !

csak úgy link próbának :

http://vimeo.com/4670828

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.05.29. 09:31:10

@stalien:

Jó jó, de ez meg milyen link, hogy másolgatnod kell, ahelyett hogy csak kattintanál egyet... :)

lapi 2.1 2009.05.29. 15:46:39

mondjuk stalien linkjét érdemes volt bekopizni, mert nagyon ott van az animációs kisfilm, a maskarás.

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.05.29. 16:06:14

Nekem is tetszett a videó, thx Stalien.

Egy kis Moby, csak úgy:
http://www.youtube.com/watch?v=FAYHTES4whs

Preskin 2009.05.29. 19:35:59

@Non est volentis:

hali !

mondjuk nekem a meh-en (köhüm!köhüm!) kiírja a safari,hogy :ugorj a címre! oszt rálya ugrik,de azé' valami nem stimmel még a zárpinál sem linkócilag :-)

http://galeria.index.hu/bolgok/2009/05/19/oteves_az_index_v/515653_e20059c1b5df891e76c56406846f5946_m.jpg

lapi 2.1 2009.05.30. 07:59:31

jó reggelit!!! :DDD ki az a faszi a 3-kívánság bácsival jattoló? ismerős, de nem ugrik be. odafigyeltem egy medgyessy vs verebes elemező beszélgetésbe, s ettől elzsibbadt az agyam, pedig ma szezonzáró, mégpedig hazai pályán. hát nem szeretnék sem megyó, sem diósgyőri lenni ma, pláne ha megyó kiköltözött az avasra. :DDD

ps: sima mecs, dvtk sehol, mi megettük idegenben az mtk-át, szal a legzűrösebb derby, ezektől retteg egy helyi szurkoló.

lapi 2.1 2009.05.30. 08:37:19

most mondják, hogy gyereknap lesz a kossuth téren, ahol a kilátogató kisdedek ismert mentőautókkal találkozhatnak, ráadásul vízágyúval célba lőhetnek a direkt odaállított budaházyra is.

jenőke 2009.05.30. 13:58:56

Érdeklődőknek:
http://nol.hu/belfold/pokorni___most_bajnait__gyurcsanyt_utaljak__fel_ev_mulva_majd_minket_

Továbbá: "Orbán új világra készül"

Nem "más" világra?

lapi 2.1 2009.05.30. 17:13:35

én meg attól tartok, hogy a világ marad ugyanaz. pokorni mondja most éppen a jó rendőr dumát, lásd elszámoltatások. nekem vannak kurva roszz érzéseim meg ismereteim, írtam eleget ezekről az utóbbi időkben. most viszont azon tökölök, hogy szabadidőruha alá vegyek-e jégergatyát, mert meccsnézés szempontjából kurva hülye idő van.

süt is a nap, meg alattomos szél is fúj.

lapi 2.1 2009.05.30. 17:23:35

közben imádkozhatok, hogy ne legyen hosszabbítás az az angol kupadöntőn, mert az már nem fér bele és nálam a jegyek... persze, hogy 1-1.

lapi 2.1 2009.05.31. 08:35:48

simán behúztuk a három pontot (2-0) és ezzel az 5. helyet amihez hurrá. megvolt a szezonzárás, ez van. kiposztolom.
süti beállítások módosítása