Bookmark This Site

COMING - ÚT

"Ingrid Sjöstrand svéd költő Néha csontvázakról álmodok c. gyerekversében az anya megpróbálja megvigasztalni a gyereket, hogy "csak álom volt". Mire a gyerek: "Mintha sokat segítene, / hogy a szörnyűség itt belül van / és nem ott kívül." Ha a természet működésének fegyvertárában (sok más között) valóban megtalálható a káosz is, akkor nem csoda, hogy a káoszelmélet jelenségeibe lépten-nyomon beleütközünk - akár a külső természeti világban, akár saját belső világunkban. " Mérő László

Friss topikok

  • Gecc: Torrente is ezt a szarhazi Barcat szerette, nemde? Ehhh... hajra MU! (2011.05.28. 21:58) A vizsgálat lezárult, felejtse el!
  • Gecc: @hölgyválasz: Szia Holgyi! Mindenki megoregedett vagy nemtom, de az biztos. :-D (2011.01.31. 22:24) szöveg nélkül
  • jaegtoer: @lapi: Szia Lapi! Csak most látom hogy az szdf-fel kokettálsz. Az lmp már nagyon más? Üdv. (2010.02.02. 07:42) Elkúrtátok...
  • lapi 2.1: nem vagyok benne biztos, hogy vajon akad-e még bárki, aki olvassa a blogomat. mindenesetre csinált... (2009.10.28. 18:43) agycétén
  • lapi 2.1: bár gyurcsány iránti elkötelezettségünk továbbra is szilárd, mint a márvány, de a peresztrojka nev... (2009.06.05. 10:35) szezonzáró

önkritika & lemondás - yes, we can

2009.04.15. 19:18 lapi 2.1


* A kommentek csak az oldal újratöltése után tűnnek el.

Megjegyzés:

mortell 2008.04.14. 07:28:35

lapi! láttad már a kuruc.info/ weboldalt? vess rá egy pillantást, nagyon kemény! Majd csörgess meg ha végre abbahagyod a blogot, ugy látszik most már fel kell jönni ha valaki dumálni akar veled

COMING - ÚT - A bizalmi indítvány [Látogató]Pingback: · http://lapi.blog.hu/2009/04/08/abizalmiinditvany2009.04.08. 21:02:49

[...]egy éve - semmi születésnapi felhajtás - kinyomtam a malacka, a lekvárfőző című posztot és száradjon le mind a két kezem, ha nem tiszta szívből tettem, amit. és ugye[...]

Szólj hozzá!

szal ebből sok minden kiderül, de legszembetűnőbben az, hogy még mindig fingom sincs a track-back funkciójáról. nem is forszírozom tovább, jobb ha nem magyarázkodok, mégpedig szánalmasan.

hogy ugye annyira leköt a cusi per, hogy nem bíbelőd7ek ilyen apróságokkal. meg hogy utánanézhettem volna a guglival, ami a barátunk. mert ingyenes és egy hülye is tudja kezelni.

ezzel együtt annyira fontosnak tartottam a bizalmi indítvány c. propaganda-posztomat, hogy 'betrekbekkeltem' magamnak az admin alatt. erre mi történik? hát az első poszt végére került.

a dátumok miatt emelem ki. s még a kurucinfó link is műxik. pelikánt meg vérző szívvel, de kimoderáltam a kocsmából, s nem örülök neki ma sem, hogy ezt kellett tennem.

szal nincs időm ilyesmivel szarakodni, amikor jő a nagy nap a nemzet életében, sőt tegnap el is múlt. 'rohan az idő' tehát, ahogy koncz zsuzsa énekelte teenagerként. én meg még nála is fiatalabb teenagerként fogtam a fejem, hogy atyaisten, miért írt ilyen jó dalhoz egy esnagyistván közhelyszöveget. "mert az idő kegyetlen vonatán fut minden tovább" tralalala... majd a gaskó megállítja, vazze! tettem volna hozzá, ha nem a 60'-as években járnánk...

de 2009-et mutat a kalendárium és ahogy egyik haverom szabadfordította az in medias res-t szegeden... de nem folytatom, elvégre nem vagyunk szexista magunkbólkivetkőzöttek.

szal ne is cicózzunk sokat, hanem nézzük, hogyan mond le egy tökös miniszterelnök. akire én mondjuk büszke bírok lenni. mint amikor az öszödit hallottam elsőször, másodszor, sőt harmadszot. a kettő között eltelt pár hónap, mert szeretem magam ellenőrizni, nehogy véletlenül & nagy lelkesedésemben összekeverjem az ördögöt az angyallal.

 


szólj hozzá: Gyurcsány beszéde ápr. 14-én

szal, erre is jó a blog, legalább az ember használja a fejét + a netet. olvasgat6 hát ezt meg azt.


itt pl. elég friss cucc ugrik ki a cyberből:

Fenyegető üzenet Gyurcsánynak Orbántól

Orbán Viktor már március végén "fenyegető" üzenetet küldött Gyurcsány Ferencnek - noha a nevét nem ejtette ki -, amikor is az ELTE Központi Könyvtárának a dísztermében a Jövőkép kötet bemutatóján arról beszélt: mélyreható változás kell a politikusok világában is, valóban változásra van szükség a politikai felelősségvállalás területén.

- Az nem folytatható, azzal a gyakorlattal szakítani kell, hogy a politikusoknak csak kiváltságaik vannak, felelősséget pedig nem vállalnak semmiért. Ma ez a helyzet - tette hozzá a Fidesz elnöke, s úgy folytatta: az lehetetlen, hogy az ország vezetőin nem kérhető számon az, amit tettek. Véget kell vetni annak a gyakorlatnak, hogy azok, "akik becsapnak, tönkretesznek egy országot", a végén szépen, következmények nélkül visszavonulhassanak az üzleti életbe, s éljék a világukat. "Na ez, elfogadhatatlan" - jegyezte meg Orbán Viktor.

"Némi jogászi munka kell"

A Fidesz elnöke szerint a felelősség helyreállítása "némi jogászi munkét igényel, meg kell teremteni a jogi kereteit" a felelősségrevonásnak.

- Az esküszegés ma Magyarországon a miniszterelnök esetében köznapi gyakorlat, holott amikor a hivatalt vállalta esküt tett az ország-világ színe előtt. Utána perdig ki lehet állni, és el lehet mondani jogi következmények nélkül, hogy a valóságban az ellenkezőjét cselekedtem az eskünek, például hazudtam, megtévesztettem, félrekormányoztam, vagy nem is kormányoztam. És ennek még egy önbevalló nyilatkozat után sincs jogi következménye! - adott hangott felháborodásának Orbán Viktor, aki világossá tette: a következő kormánynak ki kell vizsgálnia minden jogsértést, amit politikusok követtek el.

szal ott tartottam, hogy én-amagam részéről - nagyon örülök továbbra is, hogy kiléptem az szdsz-ből. annak meg mégjobban, hogy miért is. ők nem bíznak egy 29 éves titkosszolgálatokat felügyelő miniszter-jelőltben. én meg bennük nem bízok+, ez ilyen egyszerű.

tehát van olyan, hogy választani kell. a magamét talán nem kell most szükséges kifejtenem. azt világosan elmondtam cca 7-8ezer kommentben, kossuth rádióban és a közértben is. ha kérdezték. ja a másik lehetőség is ismert az igazság kiderításánek rögös útján:

A Fidesz teljes létszámban képviseltette magát, egyedül Kövér László vonult ki Gyurcsány Ferenc utolsó miniszterelnöki felszólalása alatt: talán nem tudta, hogy új protokoll van érvényben.

Bajnai Gordon kormányfőjelölti beszédét szocialista oldalon hol gyengébb, hol ütemesebb taps fogadta - más szónokhoz vannak szokva. A fideszes sorokban Ficsor Ádám titokminiszteri kinevezése okozott morajt, többen a fejüket fogták.

Meglepetést okozott az új miniszterelnök akkor is, amikor megnevezte az önkormányzati tárca vezetőjét: Varga Zoltánt. A Fidesz elnöke előbb azzal viccelt a mellette ülőknek: "Remélem, a focista!" Kósa Lajos debreceni és Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármesterek kevésbé értették a tréfát, bőszen forgolódtak a baloldali sorok felé: vajon melyik lehet az új miniszter. Előbb a Societas fiatal elnökére mutogattak, de hamar kiderült: Vargának Varga, de László. Cser-Palkovics András sietett segítségükre, kikeresve a parlamenti honlapról Varga Zoltán személyi adatlapját.

szal van az úgy, hogy a hangsúlyt a yes-we-can-re érdemes odatalicskázni. szerintem...

ps: a cikkere kattintva előugrik az eredeti, de a nagy poén a második cikk címe:

Kövér László véletlenül kivonult Gyurcsányról

 

apropó koncz zsuzsa. vagy bródy jános. sajnos én vagyok közülük a legfiatalabb, mert a számok nem hazudnak. de a dal ugyanaz marad.

188 komment

Címkék: gyurcsány szdsz obama kövér

A bejegyzés trackback címe:

https://lapi.blog.hu/api/trackback/id/tr451067220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.04.16. 02:49:06

Ez elég káoszosra sikeült, nyilván majd fésülődik még.

De a KZs - BJ dal ellen szeretnék azonnal vétót emelni. Ez ugyanis egy szép népdal meggyalázása.

(Ugyane dallamra tessék dúdolgatni)

Lovamat kötöttem piros almafához,
Magamat kötöttem gyönge violámhoz.
Lovamat eloldom, mikor a hold fölkel,
De tőled violám, csak a halál old el.

Nem szoktam, nem szoktam kalitkában hálni,
Csak szoktam, csak szoktam zöld erdőben járni,
Zöld erdőben járni, fenyőmagot enni,
Fenyőmagot enni, gyöngyharmatot inni.

Elbúcsúzom rózsám, tőled utoljára,
Elmegyek, elmegyek idegen országba,
Inkább leszek betyár az alföldi rónán,
Mintsem legyek szolga császárnak udvarán

lapi 2.1 2009.04.16. 06:06:59

jó reggelit!!! :DDD

na b+, tulok... :DDD én fel voltam mentve énekből, de olvasni tudok még ilyen korán reggel is. ha már úgy alakult, hogy ma folytatódik a cusi per. szal fellelkesítettél az első kommentel, pedig te tehetsz az elnök embereiről:

www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=165432

:DDD

lapi 2.1 2009.04.16. 07:53:31

és megvan az új háttérképem is. remélem benne lesz a hittévében + a bulvár sajtóban. akikért én mindenre hajlandó vagyok. ezt a kossuth rádió is tanúsíthatja. szal, yes, we can!!! :DDD

obamás + vicces, ugyanakkor hazafias és haladáspárti. :DDD

www.noapparentmotive.org/images/obama_yes_we_can.jpg

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.16. 08:40:52

@lapi:

Csövi Lapi!

Én is túl vagyok a röhögésen és kiposztoltam.
Úgy látszik, Vakapád nagy hatással volt rám tegnap.
Úgyhogy már nincs mit mondanom, csak zenélek.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.16. 09:16:29

Nem, ne nézzétek. Visszavontam.
Ne szóljon többet zene.

lapi 2.1 2009.04.16. 15:03:42

:DDD hát ez potya nap volt. :DDD úgy értem, hogy vége lett már 11 előtt. a sajtó sem volt rápörögve az eseményre, ha a hittévét (echo?) nem számítom. nem is igen értették, amit a bíró úr felolvasott, pedig jó hosszú volt és pont az én indítványomat érintette. részben.

szal én már nem tudom, hogy ki is vagyok, de talán hülye nem.

www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=266618

mondjuk nem hazudik a hittévé.... csak nem bontja ki az igazság minden szeletét. ergó azoknak, akik pénzelik a projectet be kéne látniuk, hogy akkor lesz magyar cnn, ha előtte elmondják a miúk, hogy hazudtunk reggel, hazudtunk este és hazudtunk éjjel. délután meg csintalan nyomja a sódert, de ő megverte sajtát magát, tehát gyurcsány takaroggyyyy... :DDD

na majd elmesélem, mi volt a titoktelefonnal és milyen szám volt benne "elmentve". kecskeméti, de ennyit a hittévé is tévedhet. ráadásul ez egy tök marginális esemény volt szvsz. én jelenleg nem tudom pontosan, hogy milyen ügynök vagyok. kgb? moszad? cia? nbh? udzrt? nekem tulképpen tökmindegy, mert lehet, hogy egyesítték az erőiket a fenti cégek kiegészítve néhány jelentéktelen országgal, mint anglia, vagy franciaország. kínáról meg ne is beszéljünk. az nyilvánvaló, hoyg olyat keresnek, aki NEM húzott szemű és/vagy sárga az irigységtől. mondjuk a legdurvábban a kövér laci néz ki, ha számítanak az olyan pszichés izék. igaz, hogy a demeter pont olyan, mint amilyennek nem képzelné el az ember a szcientológusokat. és innentől máris értelmezhető a szokatlan vonzódásom a pulp fictionhoz.

"puska kellett volna, b+!" :DDDDDDDDDD

www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=266618

olyan sok nyelven beszélek, hogy már minden csak magyarul jut eszembe. ez gondolom kézenfekvő. :DDD

lapi 2.1 2009.04.16. 15:14:06

csak szólok, hogy a blogozást meguntam, de ez nem igaz. szal a tudomány ma csodákra képes, azaz banán alakú a föld. a birkavesét hagyjuk. de egy biztos, a cia virginiai központjának nyugdíj előtt álló takarítónénije is, két felmosás között a nyakában lógó mini laptopon egy percen belül kinyomozza by cyber, hogy ki mer ezek után bármit is bekommentelni ebbe a bűnbarlangban.

na aki látta a keselyű tri napját, vagy olvasta annakidején folytatásban a népszerű rakéta regényújságban, rögtön kiszúrta, hogy a komcsik úgy fordították, hogy 7 napja volt a robert redfordnak, mint a gonoszok. szal el fogunk néptelenedni, vagy... csönget a pizzafutár! ráadásul háromszor, mert pont annyi a magyar igazság!!!

www.youtube.com/watch?v=PBZf7vifXmY

jenőke 2009.04.16. 15:28:21

@lapi: "jelenleg nem tudom pontosan, hogy milyen ügynök vagyok. kgb? moszad? cia? nbh? udzrt? ..."

Porszívó?

Ne hagggy kéccségben. Dönccsd el!
(döntsd a tőkét...)

Erröl jut eszembe: Kedvet kaptam a Jézus király (Graves) immár sokadik újraolvasásához. Az eszembejutás adta az ötletet, hogy ezt másoknak is javasoljam.
Jókedvem nem indokolatlan, mert négy + egy találatom volt a putton.

lapi 2.1 2009.04.16. 15:48:44

tudjátok mit? azért van valami hihetetlen szomorú ebben az izgalmas hazában. 1985-ben pontosan emléxem arra a szombatra, amikor a tv nyomta élőben a live aid-et. azért még nem voltam túl lelkileg, hogy akkoriban rugdostak kifelé a bíróságról. mondjuk úgy, ezt a malőrt elmosta a tény, hogy a lányom 9 napos volt azon a szombati napon. még jó, hogy hónapokkal csernobil előtt voltunk itt beszorulva a kárpátokkal ővezte hazában.

szal, most kétszer vetődtem árnyákra, hogy megkapom a dec. 13-i interjút (a vágatlan verzióról már álmodni sem merek, pedig vállalom ma is, sőt fogom is minden egyes mondatomat. koncentráltam kissé ui.

szal már hiába kérem sms-ben, el sem jön a rádió. szal radio gaga, akkor mindenkinek beugrik a bajnai libásai, akik felakasztották magukat. mégsem gágogott a fidesz, mint 70 %, tehát miről beszélünk?

szal én a barom, még ma is beszopom, hogy ezek a megasztárok (meleg és nem meleg) komolyan gondolták, hogy talán nincs rendben, hogy egy-egy szárazabb évben néhányszázezer embertársunk éhen hal. na vazze, radio ga-ga...

közben józan ész térdre rogy és fogja a fejét, hogy atyaisten, mi ez a bábszínház made in hungary???

azért is, azaz bekaphatja a faxomat, aki rosszra gondol.

www.youtube.com/watch?v=MKQZpjEu3O4

ps: és ha tudjuk is, hogy nincs 10-es nő, vagy gól... legalább törekedjünk rá, könyörgöm, hogy nincs rendben az éhenhalás sem egyénileg, sem tömegesen, de utóbbi esetben pláne.

lapi 2.1 2009.04.16. 16:08:52

@jenőke:

ne csináld ezt velem jenőke, pls. soha a kurva életemben nem puttóztam, könyörgöm!!! összeget mondj és huf-ban. :DDD

lapi 2.1 2009.04.16. 16:14:09

ráadásul tulok az ex-betonputtó és direkt rámlőcsölte az elnök embereit. jogtisztán, b+! azért ez kurva gyanús, amikor 70 huf egy zárjegy nélküli dvd!!! :DDD rögtön kiszúrtam, hogy az elnök - és legyünk most őszinték, egy fajankó, nála csak a felesége rémesebb. de leo, toby és a többiek. mind szupermen & woman, bár én angelica joliet kértem volna fel szóvivőnek... de izlések és pofonok, mondta nagymamám és az illésék:

www.youtube.com/watch?v=aGPRDDiQDiE

lapi 2.1 2009.04.16. 16:22:47

16 évesen álmaimban medveczky ilona néni csöcseivel, mégis komolyan gondolva ébren:

"el ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít... blablablabla...

el ne hidd, hogy megváltoztunk vezényszóra!!!

hát nem, b+. én elhittem, s már így is maradok. atyaisten, hányszor jutott eszembe ez a kor 1989-90-ben. szal a vágatlan interjúban ott van név szerint, hogy ki az a politikus, aki képes rá, hogy ne úgy haljak meg bármikor, hogy pont a rendszerváltást néztem be, de nagyon csúnyán.

tehát... miért (is) hagytuk, hogy így legyen???

www.youtube.com/watch?v=xlB5YHfrRr8&feature=related

lapi 2.1 2009.04.16. 16:26:14

www.youtube.com/watch?v=0ScOmsWSIfM&feature=related

pedig már birkavesével is lehet földrengést megelőzni. bámulatos, hogy ma már mire képes a tudomány... :DDD

lapi 2.1 2009.04.16. 16:39:03

mert azért az mégsem normális, ha az usa elnöke egyszercsak úgy csinál, mint egy kiöregedett rómeo, aki a szintén kiöregedett, ám közben pszichiátriai szakvizsgát is abszolváló júliával 10 percen belül dugni akar, de pezseg a nagyvilág a fehét ház west wing-jében. szal kézen ragadja a pszichiáter júlia nénit és közli egy két méteres szikla arcú feka csávóval, aki testőr és titkos szolga is egyben, hogy most cca 52 percig akkor se zavarják, ha a ruszkik mégis korlátozott nukleáris csapást mérnének kalifornia szívére, mert ő most a first ladyt fogja hasonló erejű izgalmakban részesíteni. a kettéfűrészelt rómeó, aki kiörgedett, de maga sem hiszi el, még rá is kacsint a titokszolga-testőrre. akinek erre jól láthatóan megüvegesedik a szeme és rögtön beugrik megannyi merénylet, melyet a testőrök követtek el pl indiában. persze leo nem hülye, és tudja a testőr nem egy biztonsági rés, mert beugrik neki, ha korkedvezménnyel 40 éves korába nyugdíjba megy, majd megírja az elmékiratait és onnan már hawaii a hátralévő két hét, amíg egy műcápa meg nem eszi nyomtalanul. a fürdőkádban persze. ez a leo nagy sakkjátékos, bár ennek ellentmondani láccik, hogy obama pont nem néz ki hülyének. mellesleg gyurcsány is csak a honi jobber szuperértelmiség szerint... :DDD

lapi 2.1 2009.04.16. 17:06:24

na idáig hülyéskedtem, mert gondoltam, kivárom, mit ír az mti. úgy láccik, ők meg azt nézték be, hogy a telóban el volt mente lados istán néven egy kecskeméti vezetékes szám. ami számra a lados másodrendű azt mondta, fingja sincs, kiél lehet,mert neki semmi köze kecskeméthez és nem is volt. miért lenne neki egy kecskeméti vezetékes szám a nevén? akkor névrokon. csak a cigisdobozban lévő titoktelefon nem tudta. üvegesedett néhány szem a tárgyalóteremben... nagyon figyeltem... :DDD

jenőke 2009.04.16. 18:35:13

@lapi:
A négy + egy azt jelenti, hogy a nyereményszorzó egy. Vagyis visszakaptam a befektetést.
DE! Megvalósult az, hogy nem történt semmi!
Ez önmagában lenyügöző, mert mondani könnyű, hogy nem történt semmi, de hogy úgy is legyen?!

lapi 2.1 2009.04.16. 19:08:52

ugyan jenőke, erre én azt mondom, legyen a gépnek halleluja!!! de nem ezt szúrom be, hanem a mai tárgyalási nap erkölcsi tanulságát, mert az apró finom részleteket sajnos nem itt mondhatom el. nem vagyok újságíró ui. csak védő. edgar davids fénykorában, amikor ufónak maszkírozta magát.

a hasonlóság szembetűnő:

www.youtube.com/watch?v=rl7-P9mGzzU

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.16. 19:11:18

@lapi:
Azok a kiüresedett szemek biztos jól mutattak.
A tréfamestert is megkereshetted volna köztük.
Én meg addig átadom magam a kétségbeesésnek.
Mert nincs Isten.
Nagy kár.
www.youtube.com/watch?v=6NC_t6_mYrY&feature=PlayList&p=C04062F6FC5F7239&index=8&playnext=2&playnext_from=PL

jenőke 2009.04.16. 19:21:50

@simonmondja.:
"Mert nincs Isten." Mondod Te!
Ámde milyen sokan keresik!
...és aki keres az talál...

lapi 2.1 2009.04.16. 19:27:38

tudod simon, bazd meg! ha nincs isten, akkor már csak magadban bízhatsz!!!!! ha meglátom tahi-tóthot, rögtön sírva fakadok.

www.youtube.com/watch?v=VjWX-WPO6Hk

szal van, amikor néha mégis térdre kell rogyni, ha van isten, ha nincs...

lapi 2.1 2009.04.16. 19:39:05

ez meg nem is ide tartozik:

tenyek.tv2.hu/Root/TV2Site/Nyitooldal/Musoraink/Mokka/Videok/2009-04-16-felelossegre_vonas

csak annyiban, hogy ilyenek miatt majdnem elkéstem ma reggel. monnyanak le a hírek & tévék!!! közvéleménykutatási záradékot az alkotmányba!!! a terembúráját a balsainek, akinek valóban van valami juszticiás a tekintetében. és ezt kár lenne tagadni szvsz. :DDD

lapi 2.1 2009.04.16. 19:48:02

vazze, egy magyar szolzsenyicin szerű író légpuskával munkásőrökre lövöldözött, de nagyon megverték, amikor megelégelték a hülye viccet. a másik meg pont egy roma ház ablakán át tévesztett célt. érzem, hogy jön a vadnyugat, ami szintén nagy show lesz:

www.youtube.com/watch?v=amCeqrpYzes

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.16. 19:57:16

@lapi:
Én is elszámoltattam volna.
Eddig az összes kormányváltás után.
De sem az olajszőkítőket, sem a robbantókat, sem senkit nem számoltattak el soha.
A Megyó is ezért okozott csalódást, de nagyot.
Nem az osztogatás miatt.
Talán akkor esett le, hogy minden ügyben sáros minden párt és csak a szájuk jár.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.16. 20:01:58

@simonmondja.:
Úgy értem, akkor esett le mindenkinek.
De vannak szívós, sosem tanuló emberek és újszülöttek, akiknek minden vicc új.
www.youtube.com/watch?v=4xmQ0OAkPQw&feature=related

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.16. 20:09:24

@jenőke:

Jenőke, nem keresni kell.

A hitet kérni kell és akkor adatik.

Nekem nem adatik.
www.youtube.com/watch?v=YimSFQ9otXE&feature=related

lapi 2.1 2009.04.16. 22:14:23

mert nem nézed az ala carte c. műsort, ahol mindenki csekkolhatja, hogy konrádnál sokkal bölcsebb a simicskó. most meg jön az este, ahol charles simonyinak ki fogják nyalni a seggét, mert két népszavazás áráért elrepült a marsra. én, mint született tériszonyos persze méltányolom, mert arra költi a pénzét, amire csak akarja. nekem már az is gyanús volt, amikor amikor réges régen olvastam, hogy egy vak 94 éves néni simán megmászta ejrópa legmagasabb csúcsát. járókerettel, b+!!! mormogtam magamban és éreztem, nekem előbb utóbb meg kell értenem petőfiben a nagy rejtélyt: mi a szép a nagy büdös alföldön, ahol sem melegtenger sziklákkal, sem merész hegycsúcsok havas sziklákkal, nincs egy szál sem.

ugyanakkor nagyon megértem csárlit. ha már olyan rohadt kurva sok pénze van... hát kurva nagy flash lehet onnan föntről lenézni, hogy mekkora is a föld a rajta rohangáló néhány milliárd hangyával. ő meg csak lebeg és röhög a szkafanderbe...

hajrá simonyi!!!

:DDD

lapi 2.1 2009.04.16. 22:28:51

breaking nyúz: hooooops. dekurvajó ez a mesterházi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaegtoer 2009.04.16. 22:59:55

Jó estét!

Aszitttem rosszú látok, hogy Pelikánnal kezdődik a poszty, de nem... mégiscsak átmenté favágóba pedig, ha már Sárga rózsa és Illés, akkor:

www.youtube.com/watch?v=V1K7g362Ibw&feature=related

Nó jóccakát, nehéz reggel, nehéz nap, nehéz este és nehéz döntés, alszok is rá egyet vagy kettőt.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.04.16. 23:22:48

Jó és erős estét!

Hazajutván a PB koncertről*, gondoltam innék egy sört még itt is.

@simonmondja.:
"Mert nincs Isten."

Huh, ezt így ex catedra kijelenteni, meredek ám. Én azt mondom inkább, hogy sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom.

@lapi: "kurva nagy flash lehet onnan föntről lenézni, hogy mekkora is a föld a rajta rohangáló néhány milliárd hangyával"

Erről egy klasszikus vicc jut eszembe.

Két ejtőernyős zuhan lefelé, az egyik megszólal:
- De nagy feeling ez az ugrás, nézd, alattunk az emberek csak hangyáknak tűnnek!
Mire a másik:
- Nyissunk baszd meg! Ezek TÉNYLEG HANGYÁK!!!


* Nagyon jó volt, de a szervezés az dulva. A bejutáshoz órákat kellett sorba állni, voltak, akik az utolsó számra értek be. Én olyat tettem, amit életemben még soha. Látván a sorba álló tömegeket, előre mentem és megkérdeztem a fóbeeengedőnek tűnő kopaszerőst, hogy nem -e lehetne-e a kistulkokra való tekintettel soron kívül bejutni. És be lehetett.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.04.16. 23:43:56

@lapi: "rámlőcsölte az elnök embereit. jogtisztán, b+! azért ez kurva gyanús, amikor 70 huf egy zárjegy nélküli dvd!!! :DDD rögtön kiszúrtam, hogy az elnök - és legyünk most őszinték, egy fajankó, nála csak a felesége rémesebb."

Értem én, hogy én vagyok a tulok, aki képes borsos áron megevenni a jószágot, amikor le is torrnetelhetném. :)))

De, hogy Pres Bartlett fajankó lenne? Na, megint egy dolog, amiben nem értünk egyet. De ez legyen a legnagyobb bajunk ebben az életben. :))

Az megvan, hogy Ramón Estévez (na jó; Martin Sheen) egyik karja úgy 5-10 centivel rövidebb?

Én kb. addig láttam a sztorit, ahol most Te tartasz, szóval kérlek, hogy a továbbiakról ne spoilerezz, vagy biztonsági másolat készítése után juttasd vissza az ucsó négy évadot. :))))

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.04.17. 00:02:59

Olvasom:
"Vagyis a Fradi és az Újpest akár 50 ezer ember előtt is pályára léphetne. Ez nem elképzelhetetlen az FTC hároméves kihagyása, illetve azután, hogy a lilák tizenegy év után ismét bajnokok lehetnek."

Mi a hiba a fenti állításban? - kérdezheti joggal minden zöld szívű, vagy akár csak racionálisan gondolkodó ember.

Nem, nem az, hogy a Dózsa 11 év után _akár_ bajnok is lehet, ezt nem vitatja el senki. (Az megvan, amikor a bajnoki serleget helikopterrel kellett visszahozni a Viharsarokból a Szentélybe, mert mégsem az előzetesen levajazott rendőrgárda nyerte a banokságot?)

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.17. 06:08:41

@tulok ex betonputtó:
Szerintem is furán néz ki leírva, pedig Tóta mennyit dolgozott már a téma felszabadításán.
És még mindig látszanak a fejem fölött a gyülekező felhők.
De ha lesújt az istennyila, akkor meg fogok nyugodni, hogy van.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.17. 06:24:29

@lapi:
Szóval Balsai a juszticiás szemeivel - akár itt is kezdhetné az elszámoltatást.

index.hu/belfold/2009/04/16/gripen_ugy_2001-es_mszp-s_korrupciorol_cikkeznek/

Az lesz majd az érdekes, ha a Gripenekért is a szocialistákat fogják leültetni.

Nem 70 milliós üzlet.
Ha jól emlékszem, 800 milliárd.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.17. 06:33:16

A Puch pedig a kartellezésével mit is követett el?

Valami olyat, mint az egyszemélyes autópályakiírás az Orbán kormány alatt?
Minelnöki apuka kőszállításával?
Vagy a szőlőbiznisz állami támogatással minelnöki másodállásban?
Vagy olyat, mint a gyógyszerészek amikor betiltják nekik a konkurenciát?
Vagy olyat, mint a Nemzeti Színháztender utáni kinevezett építők?

Kár, hogy nem értek hozzá.

lapi 2.1 2009.04.17. 06:40:37

jó reggelit!!! :DDD no time. tegnap mesterházit, ma sándor klárát "fedeztem fel".

MI MEGY ITT??? elkezdenek normálisan beszélni a politikusok egy része??? nagy hirtelen????

:DDD

lapi 2.1 2009.04.17. 06:43:36

jeag cimbora. nagyon komolyan mondom. a bajnai project csak akkor fog müxeni, ha a bizalomra alapul, s nem a pitlák kölcsönös zsarolások finom pókhálójára. ezért eljött a tiszta és egyenes beszéd ideje, amit pont fletó vezetett be öszöddel. most is azt gondolom, megérte.

lapi 2.1 2009.04.17. 06:44:11

interjúnak szar a májtól része....

lapi 2.1 2009.04.17. 06:46:53

béki, gulyás és a 3. akinek nem ugrik be a neve, legalább eltöpreng, hogy mit lép. van egy fofor és van egy pozsgay formula. szar ügy... de elválik hamarosan ez is... nem irigylem őket, dehát ismert a szentencia:

van, amikor a patkányok másznak fel a süllyedő hajóra. még ha azt is hiszik magukról, hogy sziámi macskák. :DDD

lapi 2.1 2009.04.17. 06:50:27

csak picit ront a képen, hogy fodor akkor adta vissza a mandátumát, amikor már nagyjából vágta, hogy az szdsz next time (94) bekerül a parlamentbe. szal majd ha fodor is megszívja a salvia pipát és elmeséli egy blogon, hogy milyen volt a trip... :DDD

ps: a salvia legális!!! elvégre isten teremtette, vagy a nagy konstruktőr. esetleg ezt dobta ki a rulett a nagy bummmmm-nál. egy biztos, a választás szabad akarat kérdése. :DDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.17. 06:51:02

@lapi:
Béki Gabrielle kemény, mint a rollingstons.
Ha ő lenne az elnök, akkor nem lenne több maszatolás.
A falnak is egyenesen rohannának.

lapi 2.1 2009.04.17. 07:02:22

tulok brother! leo, b+. amikor azt mondja a néhány képviselőnek: "és még van 6 ász a pakliban, hölgyeim és uraim. és ne legyen kétségük, ha rosszul szavaznak, mindegyik egyesével ki is fogom játszani." mendózát hagyjuk, az kicsit "holivúdosra" kerekedett, de azért nagyon ott volt, nem vitatom. :DDD

ps: fentartom, hogy a kettéfűrészelt rómeo egy vicc. kizárt, hogy a monica lewinsky affér akként ment: hogy clinton elkapta az sürgölődő gyakornoklányt. berántotta az ovális irodába és odakacsintott a rezzenéstelen képű hatalmas feka ügynökre: "a következő 30 percben ne zavarjanak, mert megtanítom a kiscsajt pipázni, pedig tilos rágyújtani a fehér ház területén! magának erre a szolgálat végéig várni kell, de van itt gyakornok csaj dögivel!" :DDD

lapi 2.1 2009.04.17. 07:07:43

hella simon! béky elvtársnő majd tépelődik, hogy most mi az irány, ha az embernek lelke is van és szereti is e kishazát. én meg azon tökölök, hogy a cusi ügyben miért nem kiabált, bossza meg, ezt én is láttam valamennyire, de elfelejtettem feljelentést tenni 2001-ben. ha másról nem, hát a cégnevekről beugorhatott volna neki. szerintem. (gondolom ezért is kapta a fizuját és a szavazói bizalmat már 1998-ban is.)

lapi 2.1 2009.04.17. 07:10:00

és monicának csak az első alkalommal kerekedett el a szája a csodálkozástól. szal a feka a negyedik alkalom után tuti tüzet nyitott volna a szabadság szoborra. és azt megírta volna az újság, ez tuti.:DDD

lapi 2.1 2009.04.17. 07:19:13

nem tehetek róla, de én már a mucuska-gate-nél is szénné röhögtem a seggem. és erre ha kell, meg is esküszöm. túz van babám, ha bölcsészek és doktríner libsik komolyan veszik, hogy szenvedés az élet igazi értelme. vagy kurva nagy erkölcsi válság. ami az övék, mert maguknak csinálják, szal nekem ehhez tózse semmi közöm. :DDD

bár én sem a hivatalban szopatnék, ha nem várt esetben az usa elnöke lennék egy nap. onnan nem nagy cucc lelki alapra helyezni a szent célt! :DDD

lapi 2.1 2009.04.17. 07:22:55

@simonmondja.:

"Tanuskodni fog, nem?"

ebben a perben nem. tegnap azt az ügyészi indítványt is elutasította a bíró. azzal az indokolással, hogy parlamenti jegyzőkönyveket a bíróság is képes magától elolvasni és van annyi ész a fejében, hogy észrevegye az alapítványok, egyesületek névazonosságát a vádiratban szereplőkhöz képest.

ez is meglephette a sajtó munkatársait, mert nem látom a hírekben. persze kézenfekvő dolgokról minek megtömni a hírfelületeket? :DDD

szerintem a naptárhoz sem kell beidézni benedek pápát.

lapi 2.1 2009.04.17. 07:25:12

persze némák között nem cinkos, aki ordibál! de most gráf szól a néphez.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.17. 07:26:19

@lapi:

A bíróság miatt nem is, de ez egy kirakatper.
A média mutatja a megbilincselt vádlottat.
Akkor legyen mit mutatni a védelemnek is.

lapi 2.1 2009.04.17. 07:34:56

azt kérdezik a gráftól, hogy a bégető bárányokat leölik, ugye, hogy kitehessék a teszkók polcaira, mint magyar árú? a helyes válasz: a bárányok hallgatnak.

éljenek a betiltott csillagok, mert a friends is nagyon ott van, nem csak az elnök emberei!!!

www.youtube.com/watch?v=IqC9dS1mGN4&NR=1

lapi 2.1 2009.04.17. 07:40:07

ez nem jó duma, simon. azt is mondtam a kossuthon, hogy a büntetőeljárásban világosak a szerepek és a feladatok. plusz a hozzárendelt felelősség. magyarul. mindenki tartsa tisztán a saját lábát, s akkor nem lesz lábszag. ebben a műfajban pedig lesz első és másodfokú bírói ítélet. én nem prejudikálok sohasem. büntetőügyekben meg pláne nem. jó, hogy ne ma játsszuk le a jövő évi vébé döntőt, simon, b+!!! :DDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.17. 07:44:26

@lapi:

Na ja.
De az én műfajom a populista demagógia.

lapi 2.1 2009.04.17. 07:58:53

góg és demagóg fia vagyok én. vagy már ady is 1 viktor, aki még ráadásul hugó is???? :DDD

lapi 2.1 2009.04.17. 08:01:44

azért a hattyúnászon minden rendes teeneager-nek feláll a ceruzája az iskolapad alatt. pláne, hogy avaron.

mégsem lesz mindenkiből baribaszó. :DDD

lapi 2.1 2009.04.17. 08:15:19

ha meg mégis ráfogják az emberre, visszavághat simán azzal, hogy én legalább szeretem a bárányokat, s nem a vérüket ontom, hogy bezabáljam őket pörkölt formájában. :DDD

na egyszer csak úgy nyomtam cca 30 nap vega kúrát. baromi jó volt, mert kevésbé fáradtam el, mint rendesen. viszont a zabálást csakis életbenmaradási célból használtam, kivéve, amikor meghívtak egy igazi zsír helyre. ahol kurva drága volt minden, de olyan finom sajtot ettem, hogy majd beszartam a gyönyörtől.

a legszarabb, hogy 10 nap után reggel megállapítottam, hogy rákom van, annyira szarul néztem ki. onnantól, mindenki zavartan kérdezte, én meg mondtam: nem vagyok rákos, vazze, csak vega. de nemsokára abbahagyom, de most olyan jól érzem magam fizikailag, sőt vonzódok a buddhizmus irányába is, de ez már egy éve tart. :DDD

na, néztek ki hülyén a fejükből és láttam a tekintetükben, hogy azt hiszik: szegény hülye, nyilván agyrákja van. bezzeg nekem nem lesz ilyen mákom, ha eljő a kaszás...:DDD

lapi 2.1 2009.04.17. 08:19:26

csak kegyetlen hangulatomban zártam a hogy-vagy kezdetű utcai egyperces diskurzust, hogy marley ugyan agydaganatban hunyt el, csakhogy ismerek olyat is, akit az autó ütött el. és ő sem fellebbezhetett. így megy ez...

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.17. 08:26:07

@lapi:
Vega nem lennék, mert mindenhol kiszúrom a sülthússzagot, de vegakonyhából megoldanék egy háromhetes menüt úgy, hogy élményszámba menne. Nem olyan nagy művészet.
Csak ne legyen hússütés egy kilométeres körzetben.
Mert fakír nem vagyok.
És a tejféle legyen szabad.
De lehetne a tojás is, olyan is van.

lapi 2.1 2009.04.17. 08:38:27

na b+, simon! egy macsó, aki a fakanál ördöge a konyhában. én örülök, ha összedobok magamnak egy pár virslit és nem pukkan ki a forrongó vízben. úgyanis vágom, hogy isten nem lehet vega, hiszen azért teremtette a mustárt, hogy meg bírjuk enni a hotdogot.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.17. 08:46:53

@lapi:
Macsó az öregisten. Haladni kell a korral.
A lányaid karriert csinálnak, a fiaim pedig nem várják a takaros menyecskét, mert kihalt, mint a dinoszauruszok.

lapi 2.1 2009.04.17. 08:54:12

élmény volt ma reggel is. így sokkal könnyebb lesz ma is mindenhonnan elkésni. tiltakozom a rohanó élet diktatúrája ellen. a magam módján persze. :DDD

persze a háttértévézés hátránya, hogy néhány érdekes beszélgetés mellett az élet sűrejébe igyekvő dolgozó képébe még ötpercenként beletolnak egy rákos kisgyerek képét valami hátborzongatóan giccses wagner szerű izével. szal ha nem sziszegném oda ilyenkor, hogy b+, ma is direkt a koldus-maffiának tolok kápét a főtéren, de a rák rágja le a vesémet, ha ennek az alapítványnak valaha is egy huf-ot adok önként. na jó, bajnai is csak öthavonta veszi fel a fizetését. :DDD

figyelni kell a vietnámiakra, mint szomszéd. azok soha nem rúgnak be, nem rókáznak a babakocsi tározóba, nyomban termeszteni kezdenek. a növények meg hangosan zokogva növekedtem. ráadásul agyondoppingolva. tiszta usian boltok, csak nem fekák, sárgák, hanem zöldek. :DDD

na b+, csak visszazökkentem és kelló pesszimizmussal kérdem a költőit? van-e jobb esély a legalizálásra, ha nem a válság közepén. ha komolyan veszem, amit kovács árpád mondott előtte. és komolyan vettem. még az utolsó híg kávét is elfelejtettem meginni. pótolom, oszt jónapot! :DDD

lapi 2.1 2009.04.17. 09:14:27

b+, simon. hagyjál már a gulyással. láttam a parrow stellar koncerten, 90-ből nem emléxem rá, de nem ismertem mindenkit. kunczéra sem emléxem pl.

fletó fanként rühellek megint rá hivatkozni, de kint van a postomon, a bizalmi indítványosban. és magyarul: "most mindenki elsősorban magáról szavaz majd". és nemcsak a parlamentben. szal én értem a mestert, már jóideje. :DDD

lapi 2.1 2009.04.17. 09:21:07

gulyás kolléga tépelődjön csak a voksán, ráadásul azért fizetik. az én példaképem mr. wolf. ezerszer leírtam, már szégyellem is. nos az sem mindegy, hogy valaki megoldja, vagy okozza a problémát. pláne, ha pénzt, befolyást, azaz bizalmat kap pl tőled, vagy tőlem. én legutóbb az szdsz-re adtam a szavazatom, de ez a pali eljátszotta a bizalmam. tehát hibáztam, amikor nem akkor léptem ki, amikor ő be. a házba. csakhogy próféta sem vagyok, sőt nem is szeretném, ha nostradamusnak hívnának néhányan. mert nem az okoz örömet, ha veregetik a vállam a kocsmában, hanem ha icipicit javítjuk egymást. a hazáért, baszki. ami azért csak egy örök szerelem, tehát irracionális érzés. emiatt igazi tiszteletet érdemel. szerintem.

lapi 2.1 2009.04.17. 09:40:27

és ha azt hiszed, nem melóztam meg a kirendelt védői díjamért, amit ma felveszek 11-ig, ha nem itt szarom el az időt, hát kurva nagyot tévedsz, simon. :DDD

ez a mai nap tehát számomra a kasza, sika, léc napja, s ez sem tölt el pesszimizmussal.

éljen a realista optimizmus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=Xaoq5fPB2vg&feature=related

lapi 2.1 2009.04.17. 09:47:23

csakhogy érezzük, mit vesztettünk, amikor nem vettük észre, hogy mekkora énekescsaj nem kapta meg a lehetőséget, amit pedig megérdemelt volna. még csárliból is kihozta a bruce sprinsteent. mert magával ragadta. ez ilyen eccerű szvsz.

lapi 2.1 2009.04.17. 12:35:21

nol.hu/belfold/eduardo_rozsa_flores__a_kisz-tol_az_iszlamon_at_a_boliviai_merenyletig

hát ez kurva szomorú szvsz. elkéste a korát. che is így végezte, de rózsa aligha válik ikonná valaha.

lapi 2.1 2009.04.17. 12:58:47

arról nem is beszélve, hogy merénylőkre nincs szükség, harcosokra időnként. és ez is kurva nagy különbség szvsz. miért van az, hogy a birkapörkölt pont akkor a legfinomabb, amikor elfogy. mi kivégeztük a húsvéti nyulat birka formájában. jól fog esni egy kevés délutáni szunyókálás. az el bírja venni a fölös harci kedvet, ha béke van. :DDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.17. 18:53:26

Akit elfogtak, a Zrinyin passzívféléves.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.18. 07:07:13

Na, hát ez valahogy elsikkadt közben.
A Nap TV-ből kell megtudnom a frankó botrányokat.
Mindjárt leszokok a netről...
nol.hu/mozaik/brady__rozsa_floressel_szivarogtattuk_ki_az_oszodi_beszedet

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.18. 08:24:57

Na, jó, végülis HVG-t kellett volna olvasnom az avatarral hülyülés helyett.
És Babarczi Eszter kérdése sem egy utolsó, ha már ottjártam.
hvg.hu/velemeny/20090414_bajnai_valasztas.aspx

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.18. 08:27:54

Szóval, hogy baloldalnak azt nevezzük-e, amelyiknek egyetlen tulajdonsága, hogy hazaáruló, vagy sem.
Mert ettől vagyunk jobboldaliak, vagy sem.
Igen. Igazából minden ebből következik.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.18. 08:35:57

Ja, már emlékszem, mióta vettem le a HVG-t a listámról. PLT óta.

lapi 2.1 2009.04.18. 13:47:25

:DDD ez van, ha hétfőn is cusi üggyel kezdődik a meló. egész délelőtt kávézgattam, sétálgattam a főtéren és plázában is vettem jegyet. ezt a faszit, a brádyt éláttam az előbb a hittévében. mit mondjak erről a pár szerencsétlenről is a gyurcsány tehet, vagy az embere a west wingből. bameg bolíviáig ér el a keze, de ha már eleve putyin ügynöke, akkor tulajdonképpen az obama érdekét szolgálja. szal én még kitartok. ja a brády + a kapu. nagyon jól emléxem 89-90-ből. ez volt a korabeli "kacsa" magazin. a legalja újságírás politikába ágyazva. direkt olvastuk a hőskorban, mert még már nem volt ludas matyi, de még nem jelent meg a kretén magazin. ilyesmik voltak benne: "szenzációs leleplezés, gorbacsov és reagen rejkjavikban véletlenül együtt dobtak egy sárgát a klotyón és az amerikai elnöknek már lassan jött ki a cucc. szal volt idő, hogy megegyeznek, miszerint valójában pető iván adja el az országot, de korda györgy fedezi és risztel vele.

kurva mérges vagyok, mert ez a baromarcú ellopta a showt. mát kávézgatás közben kitaláltam, hogy kinyomok egy rövid új posztot. felnyomom az öszödit full verzió. (csak egy link. hoyyzú, tehát kutya sem hallgatja meg, vagy minimum elugrik közben a cbá-ba fél kiló kenyérért. szal link és nagy betükkel bevallottam volna, hogy én vagyok a KISZVÁROGTATÓ. (ebből megélek, mint reklámarc vízvezetékszerelőnek öltöztetve. szal elment ez a vonat is. mert az lett volna a poén, hogy a szokol rádió előkerült szegény apám holmijai közül. mivel stabil dumival volt két 4,5 voltos, un nagy lapos telep rögzítve, mert senki sem hitte el, hogy a 9 volt kijön olyan kicsi mütyürből, mint a 9 voltos, ami pont belefér... lófaszt! mert 4,5 voltost lehetett kapni dögivel, de 9 voltost csak a komcsik kaptak pult alól. szal a valódi ok mellett a nagy telep sohasem merült ki. mondhat nonest, vagy gecc bármit. én bekapcsoltam és bejött az öszödi beszéd. kiírtam, eladtam 100 gurigáért börönd kiszereléshez ragaszkodva. oszt azóta csak baromságokat delirálgatok a neten és szénné röhögöm a seggem. :DDD

hiába van, akinek csak megszületni nehéz, a többi jön magától. zártam volna reálisan optimista posztomat. kár volt leírni brezsnyevet.

pont kaja közben mutattam, hogy műxik a szokol, hát nem a szikra zsuzsa féle portré ment a legfőbb ügyész úrral. és most vigyázva állva gépelek - szögezzük le.

nagyon szimpatikus nagypapa, aki szereti a bárhogy lesz, úgy lesz kezdetű olasz slágert, de eredeti nyelven.

érdekes az a felelősségi rendszer, ami szerint az ügyészség a bíróságnak tartozik felelősséggel és nem a parlamentnek. meg fogom hallgatni az egészet. egyet nem kívánok a köztársaság legfőbb ügyészének. hogy úgy megszívassák a postázóban, mint engem kétszer. na mindegy. emléxem, mit ugattam én a felelősségről. ráadásul minden felelősség nélkül. igaz csak apa vagyok. :DDD

ps: vane egy sólymunk, azi viszont úgy csinál, mintha vagy:

1. királyság lenne és ő beleszületett a páholyba.

2. elnök lenne az usában, csak mindenki magyarul beszél.

na ennyire redneck nem lehet, szvsz. matad, hogy elfelejtette milyen alkotmánybírósági határozatokat írt ő maga. amikor elmagyarázta göncz (patkány fedőnév - brády?) másik nagypapának, hogy mihez van joga és mihez meg semmi köze.

én viszont nem vagyok orvos, s édesapám tavaly ment el. ráadásul a keze száradt volna le, ha valaha két négy és feles telepet rögzít azzal a békebeli és stabil ronda gumival. na az nem szakadt el, csak ha fekete laci kapta kézbe az állami nagycirkuszba. megjegyzem a bábszínház nem a vidám park mellett, a népligetben, hanem a népköztársaság útján volt. ami pont a hősök terére fut ki. :DDD

lapi 2.1 2009.04.18. 14:00:26

simon. esküszöm megnézem az összes linket, de leborulok, mint a szivarvég. mostanában rákaptam elalvás előtt a fejben puzlizásra. emiatt nem bírok elaludni, csak vigyorgok, hogy egész izgalmas játék. pláne, ha megvannak a fő vonalak. :DDD

szal szunyókálást azzal ajánlom, hogy nagyon jó előtte, mert bezabáltál előtte. utána alfa állapot, black out. mindössze két perc és rájössz, hogy nem reggel, hanem weekend és megafoci megatévén és live - azaz széktó night janikával és csordáscsabival. könyörgöm.... fel ne akassza magát senki, mert a tavasz a biztos, a többi kamu!!! :DDD

lapi 2.1 2009.04.18. 16:45:47

sohasem szabad a mély rémálomból felriadva, önkéntelen : "fizetek! hol a pénzem & csaj? felkiáltással ébredni. de ezúttal azt hittem lakossági fórumon vagyok, amit a feneketlen tó alján tart kövér lászló és tőle tudom meg, hogy mi a pálya:

www.hirszerzo.hu/cikk.kover_laszlo_a_jobbik_nem_barat_nem_szovetseges_hanem_ellenfel.105219.html

persze tudom, hogy csak rémálom, mert a végén még kiderül, hogy a népszerű drazsé tegnap felgyújtatta a családi házát. csak annyira be volt rúgva, hogy elfelejtette, hogy már eladta. ezért hozta hát létre vona gábort szilvásy, aki egy kém bolíviában. csoda, ha ott még messiék is nagyon csúnyán lezakóztak tétmeccsen???

nol.hu/mozaik/felgyujtottak_draskovics_volt_hazat

csoda, ha drazsé meg sem bír mukkani, ha jön a cnn a hittévé képében és rákérdez: "maga a hibbant néró, vagy az eltés tanárnő???"

:DDDDDDD

lapi 2.1 2009.04.18. 17:14:34

b+ simon, ez a szolnok city videó nagyon rendesen megfogott. kábé erről ugatok vagy 5000 háesz-e. hogy nekem soha senki nem fogja elhitetni, hogy magyarország mostanában önmaga kiherélésére készül és még türelmetlen is, mert azt hiszi, utána majd szebben énekel. másrészt meg háború van és nem béke, tehát leo monnyon le, a ruszki persze.

baszki ne kímélj, simon. leplezd le megad a nick mögött. te vagy a bajnai és nem a szily kati, ahogy eddig mindenki hitte. és azért 29 éves az új james bond, mert nem is baján születtél, hanem szolnokon. a halászlé tehát a közös ponty, amit csak az nbh tudhat. azzal nyer tehát fletó 2010-ben, hogy kijátssza a legszemetebb kártyát, amit még a törökök sem mertek.

arra készül, hogy 2010-ben egy nyilvános öszödi beszédben bevallja, hogy most már mindegy, bevallja azt is, hogy világéletében rühellte a pontyot, mert az egy snecihal és ebben a svédekkel ért egyet, akik a fagyasztott tonhalra esküdtek fel, amikor honfoglalás volt. szal nemcsak az országot, hanem a halászlét is elárulta bográcsostul! ez látszólag legális kampány lesz, valójában megdelejez mindenkit és harmadszor is padlóra küldi orbánt, akiről viszont mindenki elhiszi, hogy a kolbásztöltésnél csak a hurka a finomabb. igen a véreshurka, de magyarok vagyunk, s nem lazact zabáló japók.

én addig tartok ki mellette, amíg be nem vallja, hogy gyerekkorában visszautasította a körömpörköltet is. akkor magam fogom a kossuth téren elsőnek kiabálni, hogy monnyon le és takaroggy, baszki!!! és erre ha kell, még a haladás nevében is megesküszöm. :DDDDDDDDD

lapi 2.1 2009.04.18. 17:27:49

húúúú b++++ simon.... ha te vagy a babarczy eszter, akkor ki vele, mennyi a haza kilója a bosnyák téri piacon? a színhúsra gondoltam, vagy beszéljek világosabban "mrs eszti"????????

te még mindig szereted a bajnait, hiába tolod a sok bélszínt pezsgővel!!!

www.youtube.com/watch?v=acf-2uhAZkQ

és én vagyok persze obama magyar hangja, de ez már szóra sem érdemes... :DDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.18. 17:31:13

Szeva Lapi.
A Szolnok City volt az első daluk nálam.
De nehezen választanék.
Csak a klip miatt ezt a kettőt.
De ez se rossz.
www.youtube.com/watch?v=uV24V61y9bU&feature=related

lapi 2.1 2009.04.18. 18:35:12

tudod simon, elég sokat poénkodtam ma délután. mindig is a fiatalabbaktól akartam tanulni meg legfeljebb a macskáktól, mert szerintem kurva sok ilyen jó arcok vannak, mint ezek a szolnokiak. még a végén kiderül, hogy cegléden is van élet, pedig ha valaki ezt mondja nekem 20 évesen, hát most jamaicában figyelném egy kender képében, amint bob marley elszív.

és persze túl sok ilyen fajta srác kérdezte tőlem, amikor bevágták néhány év kaptárba, vagy előzetesbe a rettegett kender miatt, amit isten direkt azért küldött a világra, hogy a nemzeti körök rájuk rontsanak anyák napján a vörösmarty téren.

mert az kurva szomorú lenne, ha bárki is elhinné, hogy az alkohol határozza meg az embert és nem az ember dönti el, hogy milyen ordas eszmékkel neveli a fiatalokat, sőt mutat példát.

én azt látom, hogy ez a kocsma akkor volt topon, amikor nemcsak ketten-hárman delirálgattunk itt a pult körül.

ami meg nem megy, ne erőltessük. és ezt is a nagymamám mondta.

most egy betépett vérnősző barom voltam, amikor azt mondtam a kossuth rádióban, hogy a szívem szakad meg a vádlottak padján figyelő ifjakért, akik egy piszkos háború piszkos katonái? és én nézzem a cipóm orrát lehajtott fejjel, amikor azt próbáltam elhitetni, hogy nem megy a közbizalom nélkül. mert akkor mindig azok fognak győzni, akik...

mert nem alattvalónak szerződtem magammal 1989-90-ben és nem vagyok képes beszarni, mert tudom, hogy nekem van igazam és annak, aki azt ugatja, de jó a póráz alsó végén sétálni, majd a gazdi megvéd a farkasoktól???

hát bazd meg! aki ezt feltételezi rólam, nagyon súlyosan benéz engem. pedig még szikra zsuzsa is kiszúrta a felvezetőben. ez a lényeg, ha közélet és pont a krónika és a kabaré közé fért be.

www.youtube.com/watch?v=xURCYCa9inc

szért sem háborúba, hanem meccsre megyek ma este, b+. szórakozni és a pénzemért. a haverokkal. akik pont úgy izgulnak ahogy én, csak még jobban, mert ők kint voltak az nb2-őben is. én meg mondtam, a lelkesedésem addig tart, mígy első az osztály, mégha magyar is. mert szeretném elhinni, hogy nem vagyok egy betépett és narkós állat csak azért mert ma is ice teát veszek a büfében és nem sört. vágod miért. mert a cukros löttynek szeretem az ízét. meg az ásványvízét. de nem okozott még soha döbbenetet, mert egy csomó srác meg pepsit vett és mégsem vágtam nyakon őket, hogy a coke az igazi, kurva kölök!!! pedig ha valami gáz, hát a pepsi az! :DDD

www.youtube.com/watch?v=CfxwXneCtEM

lapi 2.1 2009.04.18. 19:19:30

na megyek a meccsre. vicces, de ma a legfőbb ügyész ment a kossuthon. nincs esélyem. ma lever minket a haladás, mint vak a poharat. nem lenne sportszerű ha belinkelném. erre van a net + gugli.

hajrá kte!!! :DDD

lapi 2.1 2009.04.18. 19:23:00

ps: mentségemre szóljon, hogy az enyémet karácsony előtt, de már mikulás után rakták adásba. a legfőbb ügyészt meg kétségtelenül húsvét után. a nyuszi mosolyog és tojásokat osztogat, de ez is elmúlt.

www.youtube.com/watch?v=-4TsPCK_MFw

lapi 2.1 2009.04.18. 22:49:57

miről beszélünk. szivics mester elhozta anyukáját, aki még nem látta a kte-t. rúgtak is a fiúk négy darab kapufát az első 35 percben, aztán táncoltunk a verda felé araszolgatva.

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20090418-soproni-liga-23-fordulo-kecskemet-haladas-32.html

a nemzeti sport pedig azonnal monnyon le, mert a tudósító nem vett észre 3 db kapufát, amiből kettő darab belső volt.

www.nemzetisport.hu/kozvetites/?tid=3705

tulok brother is eláégedetten dőlhet hátra, mert a fradika is kitömte a börtön és egyház csapatát, a valamikori bajnok, a nagy hírű f.c. vácot.

www.nemzetisport.hu/kozvetites/?tid=3706


ez kétségtelenül rossz hír az mszp/szdsz-nek, de alighanem foghatja a fejit sömjénzsölt is.

bízzunk benne, hogy legalább járai levágja, ha matolcsyval összefog, hogy azért az a másodosztály, s van egy szinttel feljebb is...

:DDD

vidám álmokat mnkinek!!!

:DDD

lapi 2.1 2009.04.19. 00:30:06

hirtelen felriadtam, ijedtemben rákattintottam a hírkeresőre és már nem fekszem vissza.

nem érdemes, mert ha obama nem kér bocsánatot fletó miatt a magyar néptől, sólyom rendreutasítja az egész clinton családot és vádlón mutat rá csontos újjával a monica lewinski okozta biztonsági résre. de ez már csak a felnőtt műsorsávban mehet le a viasat hármon egy vigyázva álló bunkós végű mikrofon előtt.

oda is kapcsolok a pusoma film után.

és most önző leszek és köszönök el:

jobbulást magamnak, lapi elvtárs!!!

yes, we can...

lapi 2.1 2009.04.19. 00:32:48

ha ezek után nem bizonyított, hogy orbán kossuth reikarnációja és gyurcsány a moralesé, akkor vadázskutya legyek. vau-vau--vauuuuuuu :DDD

lapi 2.1 2009.04.19. 00:47:53

az előbbi nem egy nagy cucc... de real time-ban. na arra már vigyázzba vágja magát, - mint egy k.u.k. őrmester, amikor megpillantja a fehér lovon ülő ellen(!)tengernagyot - minden rendes buddhista szerzetes még tibetben is. pedig ők aztán nem az az ugribugri fajta... :DDD

lapi 2.1 2009.04.19. 00:54:36

azt meg már soha nem fogom megérteni - bár bírok ezen infó nélkül élni - hogy mit jelent horthy rangja.

a tengernagy ma azt jelenti kurvanagy - gondolom. valami kurva nagy ellen kelt hadra a szimbólum, vagy csak be volt rúgva az a huszár, aki kitalálta még régebben. egy korabeli hajósandrás... mint vitéz huszár dolmányban és azt kiáltja: tenger ellen nem érdemes vizelni, magyar! de benne simán!!! aki nem próbálta, még nem járt a későbbi opatijában!!! heuréka!!! :DDD

lapi 2.1 2009.04.19. 01:13:25

b. pityú barátom szolnokról. szegedi hamvas évek. két akkori barátnőnkkel nyomolunk stoppal keresztül titón. bled, opatija, zadar, split, korcula, szarajevó. kurva nagy hátizsák két kutyasátor és 21 évesek voltunk. fillérekből meg volt oldható, ha az ember nem ragaszkodik napi egy konzervnél több élelelmre. mert nem zabálni megy, hanem fiatalnak lenni az adria partján és haverkodni szarajevóban az öreg török arccal.

na sétélgatunk egy buxusokkal teli díszparkban, még a kanyarokra is emléxem, amikor pityú mondja: mennyi magyar van erre, b+. fogadjunk, hogy mindjárt összefutunk valami ismerőssel szegedről. a következő buxus mögül kilépve szembe jött egy hasonló forma csapat és megjegyezték: "szia pityú, ti is stoppal? merre az irány? megbeszéltük kb 2-3 perc, azt ment mindenki tovább:

pityú: na mit mondtam?

bibi, aka lapi: baszki, legközelebb messzebb hatolunk a csajokkal, hihetetlen hogy még itt is seggfejekkel kell csevegnem.

atyaisten... mi lett volna, ha nem vagyunk bezárva és oda megyünk, ahova csak bírunk.

ha valaki meghallgatja ezt a csajt, megérti, miért is rühelltem többek között a kádár rendszert.

21 évesen mindig igaza van az embernek, csak 56-ra hülyül be teljesen:

mert azért ezt élőben látni... és meghalni... vagyis megállapítani, hogy jobb a csajom, de a sztár is nagyon rendben van...

www.youtube.com/watch?v=5FMhnl0__Vo

lapi 2.1 2009.04.19. 01:34:52

tudom, hogy csúsztatok, mert j.j. addig már szétlőtte magát, de aki hallja ezt a hangot, hát nem biztos, hogy megdöbben ezen imho. viszont az jellemző volt, hogy a spliti nagy városi strandon haverkudtunk két jóarc helyi erővel. mutatja az egyik a helyi sajtó címlapját rossz angolsággal: fuck you. nixon is resigned. mire én ilyesmit, hogy ági is meghallja, aki ruszki-irodalom szakos bölcsész volt, de nem tudott angolul, én meg angol tagozatos gimis, de rohamosan felejtettem a sok bulizás miatt.

szal: b+, thisis something. aztán valami még, de én azt fordítottam, hogy nixon lemondott valami watergate miatt, de ez nem érdekes. a faszi beismerte, hogy csak propaganda, hogy nincs az adriában emberevő cápa. ha bevallanák nem jönne ide egy turista sem. nézd meg mennyi idióta van veszélyben most is. ezek a cápák úgy elkapják a gyanútlan lubickolókat, hogy észre sem veszik, ahogy eltűnik. főleg a gyerekeket imádják ezek a fenevadak. na jössz egyet úszni? kurva meleg van. maradt én meg bementem a vízbe, mert majd behugyoztam és azokba a nyilvános budikba még a görény is úgy ment be, hogy kifelé zokogva könyörgött a titkos receptért. szal kemény idők voltak... és ági egy percig sem szopta be a dumámat, csak annyit mondott: de hülye vagy. és napozott tovább.

a kurva életbe! most esik le, fényvédő krém sem kellett, talán még ki sem találták.

szal az akkori hangulatomat ez a dal tükrözi és pontosan. egy csapos ne hazudjon, legfeljebb végszükségben, vallom magam is.

és persze a sasok éneklik, s nem a sólymok:

www.youtube.com/watch?v=ea0CDieb4yM

lapi 2.1 2009.04.19. 01:55:37

valójában mutatta a jugó srác, mert már ösztönből horvátot pötyögtem be, hogy van macskacápa dögivel, de legfeljebb ekkora halakra veszélyesek. és mutatta a kezével az arasznyit.

én az elmulasztott lehetőségek embere vagyok, no doubt. azt kellett volna fordítanom áginak. ekkora botrányt okozott az usában a watergate affér. azt elhitte volna simán. és ez szörnyű, ha belegondolok. mert én sem kaptam fel jobban a fejem, mintha kétfejű borjú született volna. de annyit megdumáltunk pityúval, hogy beszarás ez az amerika. ez olyan, mintha nálunk pl a magyar nemzet megbuktatná csak úgy a kádárt. még csak nem is röhögtünk. csak elhúztuk a szánk szélét, hogy ez van, b+. ma hozzátenném. de simán kibírtuk, ha már nem a nagy korallzátonynál bohóckodtunk. ottv azért be nem másztam volna. a partról ordítottam volna a bátraknak, hogy majd innen nézem, amikor visz a nagy fehér, mint ruszki katona a zsebórát!!!

dehát ez a hajó is elment, mint szarajevó azon a nyáron. csak a giccs maradt a századvégre...

www.youtube.com/watch?v=cuEt7EvPMVU

lapi 2.1 2009.04.19. 02:13:56

kielemezve a videjót a titanik-fanoknak megállapítható, hogy a díszlet és a közönség olyan, mint egy furcsa szabadtéri pártközpont moszkvában a 30-as években. ahol sztálinnak mégis vége, mert egy szürreális lenin átalakított szakállal dalra fakad egy modern balalajvával a kezében. hozzá csatlakozik egy iheletett pillanatban a pavarotti, aki ugyan adócsaló volt, de áldott hanggal. a közönség egyre lelkesebb, mert levágja, hogy lenin azért énekel, mert meglátta krupszkáját, aki a nehét körülmények ellenére szépségkirálynő választást nyert a nyitás jegyében. az viszont kétségtelen, hogy a kommunisták úgy csinálnak, mintha megértenék, az osztályharc fokozódik!!! és milyen igaz. hiszen azt hazudják a bitangok:

ott áll még bono, akit korrekt hidegvérű bérgyilkossá maszkíroztak a hard-line komcsi küldöttek. meg a kopasz faszi, aki olyan mint egy modern visinszkij. van még kérdés? mert az adócsaló is gyanúsan piedonés.

jelmondatuk magáért beszél, annyira demagóg:

DONT LET THEM KILL US

lapi 2.1 2009.04.19. 02:14:39

ami persze molino...

lapi 2.1 2009.04.19. 08:00:09

jó reggelit!!! :DDD a kocsma elnéptelenedett, ezt levágtam. ugyanakkor a csapos nem pánikol. csak megörült és magában dumál egész éjjel. :DDD

szal tompa aggyal sem adom fel és optimista reklámmal sokkolom a közalkalmazott korkedvezményes nyugdíjasokat!

www.youtube.com/watch?v=OWIfTWLXhKI

obama meg személyes vette kézbe a fideszt és üzent gyurcsány klónéknak mégpedig elég világosan:

www.168ora.hu/punch/mar-nem-szegen-tudatlan-obama-34447.html

azt azért csendesen megjegyzem, hogy ez a huncut szilvásy nagyon csúnyán megvezette azon valamikori törzsvendégeinket, akiket vagy kiutáltam innen, vagy simán kitettem a kocsmaajtón az ismert gallér-gatya fogással.

www.youtube.com/watch?v=ceayYE5TDLg

lapi 2.1 2009.04.19. 08:19:00

szólni kéne a gyárfásnak, hogy mi a harry potter lényege. ha mindenképpen a rákos karate-kid-del ébreszti a magyart a negyedőránként betolt reklámmal, ami mindig a nagy nemzeti 1%-idején és egyéb költségvetési osztás idején sűrűsödik.

ha a ket cuccot nézzük, nekem a karate kidről az ugrik be, hogy mindjárt kiüt a plazmából és orbavág, ha nem adakozok 60 másodpercen belül. én mondjuk már rutinszerűen lazán elhajolok, ha pont szemben ülök a tévével.

a másik a harry porter. a gyűrük elkúró ura.

na ez megabiznic, ráadásul nincs az a vérnősző náci a glóbuszon, aki orrbabaszná a kis szemüveges csávót, amikor néz ki a fejibűl, hogy varázsló, de ez kurva nehéz teher. a nép meg beszopja, mint kismalac az anyakoca csöcsit.

hétfő reggel tehát nem megyek a cusi tárgyalásra, hanem tűz a kossuth térre, ahol majd ordítozok, hogy monnyon le a libás potter és kidobok 100 feketén - hologram nélküli dvd-re másolt harry potter mozit. ettől az ávh-ás pribékek nyomban bebasznak a gyorskocsiba és ha mákom van, pont összezárnak az új védencemmel, akit így nem kell külön látogatnom. keddre kiváltom magam 30 rugóval és viszem a végzést szerdára a cusi perbe. majd meglátjuk, hogy elfogadja-e a bíróság az igazolást, mint méltányolható kimentő okot. vagy rámbasz cca 200e huf rendbírságot. egy biztos, hogy nekem nem fogják a gumis ujjat a seggembe nyomni, hála a human right harcos két elmeháborodottnak maszkírozott értelmiségi kollegával, akiknek fogalmuk sincs az időzítés jelentőségéről. pedig minden vhs lejáccón rajta van a timer gomb. most mondom, hogy nagyon csodálkozik, aki rosszul programoz, hogy más műsor lesz a szalagon, mint amit szeretett volna. így megy ez, ha valaki egy digitális analfabéta.

:DDD

lapi 2.1 2009.04.19. 08:42:01

na megyek sportot venni, mert én is érzem, amikor túúúmács vagyok és az vagyok, az 7-szentség!!!

hajrá kte!!! hajrá dimitrov elvtárs!!!!!! javaslom, ne várjuk meg, amíg eljő a hitler. megteszem hát a harmadik indítványomat, bár itt már erősen bejátszik a viccosztály gumiszobával.

idézze be a bíróság egyszerre az obamát és a csávezt, oszt eskü alatt magyarázzák meg, hogy bírtak anélkül jattolni, hogy erkölcsi hullaként nyomban ott essenek hanyatt a kamerák pergőtüzében. csak meg ne tudja a világ, hogy öszödön még megisznak egy pofa sört is egymás egészségére. csakhogy valamelyik szoci ki fogja szivárogtatni a titkos videót és valóban megvan a 3. világháború. chaves beleönti az összes olaját a tengerbe, a másik meg megnyomja a gombot, csak pont washingtonra programozva a célt. oszamának már nem marad ideje buddhista szerzetesnek állni, mert tibet messze van, bárhol is bujkál a faszi.

na tekerés az újságoshoz, mert ma hamar elfogy a papíralapú. mert tegnap a szezon meccse megy és ezt még obama sem veheti el tőlünk. "bárhogy lesz, úgy lesz..."

www.youtube.com/watch?v=x8iIp5xl0rY

lapi 2.1 2009.04.19. 11:14:45

hát ez van. a nemzeti sport fidesz kézbe ketrült, mert egy szó sem esik a négy kapufáról, háromcsillagos meccset nyomott. a mezőny legjobbja csordáscsabi hetessel, bezzeg a zöld saként maszkban küzdő ferenczy 9-est, ami önmagáért beszél. ne higgyünk a szemünknek.

ettől még persze janika ollózása, vagy csukis 40 méteres bombája beég egy szezonra, de ez magánügy.

az is, hogy nem viccből nyomtam be a gyurcsány beszédet az vieáról, talán 3 perc és elég egyértelmű és szabatos mondatokból áll.

na jó, ez egy elnéptelenedett kocsma, de... kint van a cucc a videán hétfő óta. megnézte ezerhétszáz valahány dolgozó.

négyen vették maguknak a fáradságot, hogy röviden kommentálják.

ime:

-----------------

szabiati51 | 2009.04.19. 09:05
"Hazaárulók akadtak minden időben. Előbb vagy utóbb ítélt fölöttük a nemzet, s ítélete ellen nem volt fellebbezés." (Wass Albert)
muro29 | 2009.04.15. 22:42
de hülye vagy.....
sznajper01 | 2009.04.15. 19:13
Gondolom,ha majd a jogerős börtönbüntetését tölti,viszel neki kaját meg vazelint!
muro29 | 2009.04.15. 04:18
Isten áldjon Gyurcsány úr... sokat tettél ezért az országért.....
Hozzászólások száma egy oldalon:
10 | 20 | 50 | 100

------------

pedig gyurcsány ferenc egy vitatott személyisége mai magyar politikai elitnek. vazelin, wassalbert és áldja meg az isten.

melyik politikai közösségnek köszönhetjük, hogy itt tartunk? mert a népet nem lehet leváltani, mint tudjuk. de a kapcsolót azért fel lehet pöckölni, ha már sötétbe borult a mega-hungarikum-kocsma.

na, ha már világos van, lehet ordítani vörös fejjel, hogy FEL!!! TÁMADUNK!!! kedves és szimpatikus fasiszta magyar honfitársaink. és ha most nonest, vagy akár lenin megsértődik és magára veszi, akkor ne vicceljünk, pls. de azért van olyan barátunk is, aki nyugodtan vegye magára és húzzon a patyolatba. ha nem akarja, hogy kiröhögjék, vagy ne adj isten szelíden, ám kellő határozottsággal benyomják a zuhany alá.

ruhástól, teszem hozzá. és a fidesz emberjogi szupersztárja is levágja, hogy itt a köztársaság rendvédelmi szervei végzik a dolgukat. ahogy a szakaszparancsnok mondta a fideszes lelkész képviselőnek, tessék felhívni a központi ügyelet 107-es számát és mihelyt parancsot kapok, átengedjük a képviselő urat. ezt tegnap éjjel az echón láttam.

szal, hogy nem vicc és móka minden, gondolom bayerzsolti mai eligazítása sokmindent elárul, ha valaki azt állítaná, hogy nincs programja a magyar hírlapnak.

van. szerintük egy potenciális korm. szóvívő, a leendő magyar szídzsi egy segluk.

szerintem meg zsolti sima nettó bunkó, aki ráadásul még gátlástalanul úszít is. a 20 éves magyar köztársaság legnagyobb dicsőségére.

ps: mennyit is kaszált a duma tévé kurátoraként, vagy elnökhelyettes? tökmindegy.

és lehet tovább cumizni a cizellált mondatait ennek a derék magyar radikális gyökérnek. tudom, hogy neki is van lelke, meg indoka. de azt beszélje meg a feleségével, ha még van neki. ha nincs, csípjen fel egy lelkes és tiszta tekintetű gárdistát, vagy a jobbuk is teli van szupi csajokkal. hogy mi közöm hozzá? már hiába szellőztettem ki egymagam a krimót, a közelben fehérjefeldolgozót építettek titokban. na ha valaki elment annó a szolnoki "kutyagyár" mellet a tisza parti töltésen szép nyári napon a kádár rencerben. na ő pontosan vágja, miről beszélek.

www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=165593

npo comment és én annyiba veszem magamra, hogy innen úzenem: "a fütyiddel játsszál, ha unatkozol, és sok a szabad időd, mert az mindig kéznél van, de ne publikálj annyit, mert az baromi kellemetlen azoknak, akiknek orruk is van és mögötte szaglóidegekkel áldotta meg a jóisten. te már hozzászoktál cimbi, de be kéne csukni az ablakod, mert ez 1 real görénygyár, ha szabad még elnézést kérni a kis intelligens rágcsálóktól.

ps: hátha beperel a faszi, mert azt imádják... :DDD

lapi 2.1 2009.04.19. 14:00:26

:DDD ezt nevezik provációnak, lenin öregfiú. léprecsaltalak, vazze. leleplezted magad sokadszor. te egy jó ember vagy, b+. és megint lebuktattalak. :DDD

ráadásul rég letettem a piát, szal ahogy öregszem, egyre jobb vagyok emberismeretben.

ráadásul télleg kicsit ki vagyok fáradva bizonyos project miatt. szal thanx. és krupszkajának is kézcsókom.

www.youtube.com/watch?v=_wG6Cgmgn5U

:DDDDDDDDD

lapi 2.1 2009.04.19. 14:01:19

....provokációnak. sorry

lapi 2.1 2009.04.20. 08:07:52

jó reggelit!!! :DDDDDDDDDDDDD

mai szentenciámat megálmodtam az éjjel:

lufiárús leszek és az igazi művészet, pont annyi gázt nyomni a cuccba, hogy az optimális magasságban lebegjen. ha kevesebb a gáz - fexik a földön, rálépnek. ha több, - kipukkad már a csövön és jól pofán fuck-ja az árust.

szal ez már nem matematika, hanem?

na léptem, mert még elkések. :DDDDDDDD

lapi 2.1 2009.04.20. 10:05:00

breaking news!!! reggel beugrott valami és mégis tettem egy indítványt. szerdán bejelentem az elfogultságot a megyei főügyészséggel szemben, ha nem zárják ki, hogy nem engem hallgattak le a nyomozás végén. biztos vagyok ugyan benne, hogy nem. de azért ehhez az is kell, hogy kit halgattak le, ami miatt az egész bíróság elfogult lett. vagy litván, de ez esetünkben mindegy. szvsz a köztársaságnak és a hír tévének csak joga van tudni, hogy tiszta volt-e a rendőrség, ami miatt az ügyészség vette át a nyomozást az eljárás egyik szakában.

lufi, de senki sem olvas szentenciákat, csak én. :DDDDDDDDDDDDDDDDD

ha valaki nem tárgylóteremben ül, de szeret röhögni:

www.youtube.com/watch?v=Q8jbt0wBkMI

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.04.20. 10:23:58

Csak beköszönök. Kb szerda óta kétfrontos háborút vívok az allergia-megfázás-féléves házik-kombóval. Még nem lefutott a meccs. Csapataink harcban állnak.

Szal van orvosi igazolásom, egyenesen Mikola Istvántól... :DDD

lapi 2.1 2009.04.20. 10:28:44

:DDD jobbulást nonest. azt hittem elvittek szilvásiék, de így már értem.

vicc nélkül. együtt érzek veled, mert a lányaim is rendesen bírnak szenvedni, különösen a kisebb.

ps: és ha netán mikola ügynök lennél? akkor viszont....

a pollenek monnyanak le!!!!!!! :DDDDDDDD

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.04.20. 10:44:40

Addig is:

BME, én így szeretlek! :DDD
www.youtube.com/watch?v=L-dxRhmTJvk

(építősök írták ezt a verziót, ezért van egy olyan kitétel, hogy nem szereti, ha összekeverik az építészekkel. a többi megállapítás nem kar-specifikus... :D

lapi 2.1 2009.04.20. 13:38:00

"A múlt év végén két kecskeméti ügyvédnél is érdeklődtek, illetve együttműködésüket kérték - magas rangú politikai körökre hivatkozva -, hogy tudnak-e valamit a nyomozás állásáról, illetve a Zuschlag-ügyet vizsgáló ügyészekről. (Csak egyikük azonosítható, mert az érintett ügyvéd a találkozást dokumentálta.) Az ügyvédnél - aki korábban ügyész volt a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségen - a személyes beszélgetést kérő férfi megjegyezte: egy ismerősének Gyurcsány Ferenc nehezményezte, hogy a fiatal vidéki ügyészek tanúként hallgatták ki. A férfi e miatt szeretett volna az ügyvéd segítségével minél többet megtudni a médiában rendszeresen nyilatkozó Szabó Ferenc Bács-Kiskun megyei főügyész-helyettesről, de az ügyvéd elhárította a kérést, mondván, amikor ő még a testület tagja volt, nem dolgoztak együtt a szóvivői feladatokat is ellátó ügyésszel. Az ügyvéd a találkozóról feljegyzést készített, szerepel rajta az érdeklődő férfi hívószáma, sőt névjegykártyájának adatai is, e szerint egy áldozatvédelmi iroda vezetője. A feljegyzést az ügyvéd - aki nem kívánt lapunknak nyilatkozni - végül nemcsak az ügyészséghez, hanem a területi, valamint az országos ügyvédi kamarához is eljuttatta.
Szabó Ferenc, Bács-Kiskun Megyei főügyészhelyettes nem cáfolta, hogy létezik egy ilyen ügyvédi feljegyzés, de hozzátette: ez a nyomozást érdemben nem befolyásolja.
Daróczi Dávid kormányszóvivő az ÉS-nek azt mondta: baromság, hogy a miniszterelnök bárkit is ilyen dolgokra biztatott volna. Hozzátette: hiszen ő volt az, aki azonnal az ügyészség rendelkezésére állt, és mindenkit arra kért, lehetőleg segítse a nyomozást, hogy mihamarabb kiderüljön az igazság. Mint ismert, az ügyészség időpontot kért Gyurcsány Ferenctől a tanúkénti meghallgatására. A miniszterelnök néhány nap múlva, a hivatali munkaidőn kívül, este utazott Kecskemétre és tett vallomást."

www.es.hu/index.php?view=doc;19037

tehát megtettem egy újabb indítványt. kessék meg a titokgazdát, hogy kit kértek az ügyészek lehallgatni, ami miatt az egész bíróság elfogult lett a nyomozati szakban. akkor azt kell feltételeznem, hogy engem hallgattak le, s ez esetben szerdán benyújtom az elfogultsági kifogást a bkm-i főügyészség ellen. ám ha kiderül, akkor meglátjuk, vannak.e mumusok a sarokban, bár biztos nincs. de nem baj, ha ezt is látja a köztársaság hittévét figyelő állampolgárai. nem az én hibám, hogy ez sem bírt átjönni, pedig a bíró úr kitűnően megszövegezte a jkv számára.

nem hit kérdése a tisztességes eljárás, hanem a tényeké. ezért szar ügy, ha ezt eldugják a nyilvánosság elől. pedig ezt sem fogja leadni a hittévé. vagy igen. :DDDD

lapi 2.1 2009.04.20. 13:40:42

A múlt év végén két kecskeméti ügyvédnél is érdeklődtek, illetve együttműködésüket kérték - magas rangú politikai körökre hivatkozva -, hogy tudnak-e valamit a nyomozás állásáról, illetve a Zuschlag-ügyet vizsgáló ügyészekről. (Csak egyikük azonosítható, mert az érintett ügyvéd a találkozást dokumentálta.) Az ügyvédnél - aki korábban ügyész volt a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségen - a személyes beszélgetést kérő férfi megjegyezte: egy ismerősének Gyurcsány Ferenc nehezményezte, hogy a fiatal vidéki ügyészek tanúként hallgatták ki. A férfi e miatt szeretett volna az ügyvéd segítségével minél többet megtudni a médiában rendszeresen nyilatkozó Szabó Ferenc Bács-Kiskun megyei főügyész-helyettesről, de az ügyvéd elhárította a kérést, mondván, amikor ő még a testület tagja volt, nem dolgoztak együtt a szóvivői feladatokat is ellátó ügyésszel. Az ügyvéd a találkozóról feljegyzést készített, szerepel rajta az érdeklődő férfi hívószáma, sőt névjegykártyájának adatai is, e szerint egy áldozatvédelmi iroda vezetője. A feljegyzést az ügyvéd - aki nem kívánt lapunknak nyilatkozni - végül nemcsak az ügyészséghez, hanem a területi, valamint az országos ügyvédi kamarához is eljuttatta.
Szabó Ferenc, Bács-Kiskun Megyei főügyészhelyettes nem cáfolta, hogy létezik egy ilyen ügyvédi feljegyzés, de hozzátette: ez a nyomozást érdemben nem befolyásolja.
Daróczi Dávid kormányszóvivő az ÉS-nek azt mondta: baromság, hogy a miniszterelnök bárkit is ilyen dolgokra biztatott volna. Hozzátette: hiszen ő volt az, aki azonnal az ügyészség rendelkezésére állt, és mindenkit arra kért, lehetőleg segítse a nyomozást, hogy mihamarabb kiderüljön az igazság. Mint ismert, az ügyészség időpontot kért Gyurcsány Ferenctől a tanúkénti meghallgatására. A miniszterelnök néhány nap múlva, a hivatali munkaidőn kívül, este utazott Kecskemétre és tett vallomást.

rossz volt a link, sorry. ez a jó. és nem én voltam a másik.

nincs kompromisszum a tisztességes és tisztességtelen eljárás között. szerintem... ezt mondani sem kell, annyira kézenfekvő.

lapi 2.1 2009.04.20. 14:15:24

vazzzzzzeeeeeeeeeeee....:DDD

www.indavideo.hu/video/Ide_tessek_belefujni

ps: semmi köze a perhez. vagy igen. :DDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.20. 17:38:04

És miért lennének elfogultak, ha lehallgattak valakit?
Mivel nem vádolták meg, nyilván kerestek nála bizonyítékot, hogy bűnszövetkezik, de nem találtak.
Ebből hogy következik, hogy elfogultak az ügyészek?

Gecc 2009.04.20. 18:08:54

Tekerek lefele az oldal kb kozepetol... mondom mi van, Lapi mindenkit kimoderalt? :-D

lapi 2.1 2009.04.20. 19:57:03

ez bonyolultabb, simon. nem is itt fogom elmagyarázni, mert benne van a jkv-ben. szerdára okosabban leszünk. de kemény voltam, mint a vídia. engem már nem lehet megállítani, csak lelőni. ezt már decemberben is elmondtam, szal tudják, akikre tartozik. ez biztos.

és még csodálkozol, gecc brother, hogy mindenkit kimoderálok. ip cím, read only, s már megy is a fekete autó. lefüggönyözve. :DDD

szal én sem olvasnám magam, ha nem én csinálnám a cuccot.

vannak paradox szituk. :DDD

lapi 2.1 2009.04.20. 20:01:16

kiszabott fáradt vagyok, de lássunk csak tisztán a tárgyalóteremben is.

www.youtube.com/watch?v=lD_BoRNEEUQ&feature=related

lapi 2.1 2009.04.20. 20:05:14

persze nincs bennem gyűlölet, csak kurva nagy felháborodás. nem biztos, hogy szerencsés volt hülyének nézni engem. és mi van, ha pont engem hallgattak le, s nyomják az államtitok alá. én most szeretném tudni, s nem 30 év múlva. majs szerda reggel meglátjuk, mert közöltem a tárgyalóteremben, ha marad államtitok, ne legyen kétsége az bkm-i főügyészségnek. benyújtom ellenük az elfogultsági indítványt. szerintem megértették, hogy komolyan beszéltem.

lapi 2.1 2009.04.20. 20:07:51

szal ott pattog a labda az ügyészek térfelén és én nem viccből adtam nekik 72 órát. elvégre nem vagyok orbán viktor, hanem sándor laci. és ez kurva nagy különbség! legalábbis remélem. :DDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.20. 21:03:53

Na, hát ha Te vagy az államtitok, akkor legalább tudod, mi van titkosítva.
Az is valami.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.20. 21:40:21

Azért majd tudasd, ha mégsem lettél elsőszámú közellenség, mert akkor majd linkelek egy jó kis cikket.

lapi 2.1 2009.04.20. 21:42:03

szvsz nem én vagyok. csak nincs GARANCIA, pedig kéne. :D

most elájulok, pedig ma hozták az ip alapú akármit. meg sem tudom nézni, holnap pedig újabb ügy helyben, majd tűz pestre, ahol leváltom a haveromat, aki addig helyettesít.

jóéjt mnkinek

yes, we can...

lapi 2.1 2009.04.20. 22:04:51

kikapcs előtt:

"Zuschlag János azt mondta, hogy őt védekezésében hátráltatja az, hogy az ügyészek a tárgyalás során olyan témákat érintenek, amelyekre ha válaszolna, azzal az államtitkot sértené. Ezeknek a kérdéseknek a nem megválaszolása viszont őt kedvezőtlen színben tünteti fel. Ezért azt kérik, hogy ha készült titkos ügyészi feljegyzés, akkor azt hozzák nyilvánosságra. Ha nem oldják fel az államtitkot, akkor kerüljék a tárgyaláson az ezzel kapcsolatos kérdéseket. Sándor László ügyvéd is benyújtott egy államtitok feloldásával kapcsolatos indítványt. „Szeretném megérteni, hogy van az, hogy folyamatosan lebegteti a perben is az ügyészség, hogy politikai kapcsolatokat kihasználva, az én védencemet is érintő bűnszervezet próbálta meg leplezni tevékenységét, hiszen erre adatok vannak a lehallgatásban, ugyanakkor államtitok alatt tartja azt” – mondta az ügyvéd.

Ő azt szeretné, ha kiderülne: ha az ügy nyomozati szakaszában a lehallgatásokkal kapcsolatban tett indítvány miatt a kecskeméti bíróság, akkor elfogultságot jelentett be, akkor most, a tárgyalási szakaszban miért nem minősül elfogultnak a Bács-Kiskun Megyei Bíróság."

www.mr1-kossuth.hu/

"A titkosítások feloldását kérik a Zuschlag-perben" címen az mr1 honlap legfrissebb híre. kint van... és csiki... zenekar...

www.youtube.com/watch?v=GeG_4i_BMEA

sziligan 2009.04.20. 22:32:10

lapi

Szólj be otthon a mosdókagylóba, mint ahogy Boncz Géza tette a szovjetunióban. Lehet, hogy ha majd feloldották a titkosítást, visszahalgathatod, vagy olvashatod a jegyzőkönyvekbe.
Javasolnék valami Vonnegutot, pl.: Kolbász terem a kenderben! Esetleg próbálkozhatsz a Ki mint vet, úgy arat!-tal, ezen majd kombinálhatnak a kódfejtők.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.21. 06:18:36

Tegnap éjjel Eduárdó Rózsa Florestet néztem a Dunán.
Sajnos nem az elejétől és nem a végéig, de asszem ezt még egyszer legalább látnom kell.
Ő egy párhuzamos világban élt.

lapi 2.1 2009.04.21. 06:55:01

hella sziligan! na jó. akkor beszéljünk egyenesen. én nem ismerem a főügyészt személyesen. valamikor a horn kormány alatt nevezték ki. ma is magázódva köszönünk a folyosón és ezzel nincs is baj. azzal sincs baj, hogy az egyik haverom volt az alpolgármester és kuncze a belügyminiszter (akit szintén nem ismerek személyesen). a frissen idevezényelt főkapitányt sem ismerem, amikor egy nap ügy döntött a rendőri vezetés, hogy úgy harcolnak a sok feketén másolt cd-ék ellen, hogy végigmennek a főutcán és minden computer szaküzletet megházkutatnak és elviszik az összes cd-ét, amit csak találnak. mivel akkoriban úgy ment a jogállam nálunk, hogy elindult két rendőr egy artisjus-os faszival és összetalicskáztak néhány nagy doboz cédét.

szal a haverom volt az egyik boltos és átsétáltam a boltba. mondom a remdőröknek, hogy okay, de ez nagyon nincs rendben. megpanaszoltam írásban a házkutatás elrendelésének tényét, hiszen az nem lehet alapos gyanú önmagában, hogy valami számítástechnikai üzletet működtet.

a cédék a rendőrségen, a panaszt a városi ügyészség bírálja el kb 1-2 napon belül, hiszen a cédéket meg kell vizsgálni, hogy vajon feka másolat-e rajat a tomb raider, vagy mi.

a panaszt mégis a fűügyészség bírálta el, ami nem tilos, csak szokatlan. még dagadt is a mellem, hogy ügyes kis panaszomnak a frissen kinevezett megyei főügyész írta alá. (akár pl a jelen ügyben a zuschlag és a másodrendű (négy gyermekes, de ez nem számít persze - hacsak nem jobber a nagycsaládos persze)

napokon belül visszamentek a cédék vizsgálat nélkül a haveromhoz.

és itt pont. gondoltam, a haverom segítségével kapott ugyan a megye egy közkedvelt "rendcsinálót" - de legalább megvédtem a haveromat, s ami több, a főügyészt is.

a fökap. adott a sajtókapcsolatok ápolására, szal másnap a petőfi népe (megyei napilap) címoldalán a a baszott nagy cím, hogy a főkapitány ugyan fegyelmezett katonaként tudomásulveszi a főügyész álláspontját, de akkor sem ért vele egyet.

csak jelzem, hogy 2/3-ados fidesz többség helyett, pont a hazát eladó és -áruló "azok" voltak hatalmon. vagyis mink és az alpolgármester haverom nem keveset kilincselt kunczééknél, hogy kapjunk egy igazi liberális főrendőrt.

na nem ragozom, mert soha nem adta le a helyi tévé, sajtó. amit csak mellékesen mondtam: normális országban a fökap elmondhatja véleményét a kocsmában pl, de nem a nyolvánosság előtt. mert aláása az ügyészségbe vetett közbizalmat. legfőbb ügyész polt péter, akit szintén nem ismerek és olyan nagyon nem is hiányzik, hogy valaki pl bemutasson neki...

szal ez nem ment át a helyi sajtó cenzúráján. nem bazd meg. ezt hornék alatt kicenzúrázta valaki. kétharmaddal a hát mögött.

ja, ha az jut eszedbe, hogy szervilizmus, akkor nekem meg az, hogy leszarom.

szal gergényi leckéztette a friss főügyészt. aki persze nem hívott fel, hogy köszönöm. nem is vártam, persze.

az sem érdekel, hogy a kollegák azt suttogták nekem, hogy te elég meredek csávó vagy, ha nem félsz az ügyészektől ezek után.

hát nem félek.

és kicsit sem vagyok kiakadva, hogy pl olyan erkölcstan (etika?) tanárokat, sőt professzorokra leltem e blogon, mint mondjuk

malacka, pelikán.

mondjuk itt vagy twá-án kaptam pont eláég kioktatást és láttam, milyen kemény a gerinc és egyenes, ha jobber.

nagyon sajnálom, hogy nem hozhatom nyilvánosságra, amit a szünetben a bíró, az ülnökök, a jkv vezető hölgy és az ügyésznő előtt meglehetősen indulatosan közöltem egy kérdésre. csak annyit:

"azért vagyok ilyen ideges, b+, mert nem egy kurva kocsmában vagyunk, ahol tudom, hogy személy szerint a bíró és az ügyész rendes és becsületes ember. a kocsmában egy szó nélkül elhiszek nekik mindent. DE MOST A KURVA MAGYAR KÖZTÁRSASÁG TÁRGYALÓTERMÉBEN UGATOK ÉS NEM EGY KIBASZOTT KOCSMÁBAN!!!!

ps: amikor kérem még annyi szünethosszabbítást, hpogy elszívjak egy cigit, visszaszóltam: "utoljára segítettem a bíróságnak."

ennyi. és én soha többet nem fogom fedezni azt a sok kis piszkosságot, trükköt, amit pl bírók alkalmaznak kis ügyekben. én meg látom, láttam immár vagy 15 éve. mindig megvédtem őket. a simon ügyben is. meg amikor nem engedik a laptop használatát. amikor 500 e huf-ra bírságol a békés megyei bíróság tanácsa, mert szabályosan kimentettem magam előtte.

ilyen nem lesz soha többet. erre ha kell megesküszöm.

engem bazd meg kibasztak a bíróságról, mint macskát szarni, mert erkölcsileg alkalmatlan voltam erre a tisztségre. igazuk volt. nem is használtam fel a 90-es kampányban. ma sem bánom, mert azt hittem, a bírók most majd végre szabadok lesznek igazán.

hát ide jutottunk.

és félreértés ne essék. én nem egy begőzölt mártír vagyok. csak éppen ha kell a falon is átmegyek a köztársaságért. bazd meg, az én gyerekeim sem fognak félni, ahogy én sem. ilyen senkiháziaktól. erkölcsi értelemben persze.

és hogy miért vagyok "fletó-fan"?

hát ezért:

........................................

"Nos, hol volt még őszödi beszéd, amikor már 2004-ben hazaárulónak nevezték? És mondott őszödi beszédet Medgyessy Péter, Kovács László vagy Horn Gyula? Sosem beszélt Őszödön Kóka János, Fodor Gábor vagy Kuncze Gábor, mint ahogy Dávid Ibolya sem. Közös bűnük csupán annyi, hogy nem úgy gondolkodnak, ahogy a Fidesz. Vagyis "hazaárulók" valamennyien. A Fidesznek nem Gyurcsány Ferenccel van baja, hanem mindenkivel, aki nem velük van. Ha pedig az egykori ellenség Geréb módjára átáll (Pozsgayk és Lezsákok karrierje ez), akkor kegyesen megbocsátanak."

"ezektől" tartsak, sziligan?????????

majd ha a verebek kardot rántanak & két nap süt az égen. és a lányaim büszkék rám.

külön malackának: VÁGÓ BÉLA?????????? adja át neki, aki ismeri e remek tanár urat.

lapi 2.1 2009.04.21. 06:57:16

@simonmondja.:

"Ő egy párhuzamos világban élt."

nem láttam, de én maradnék egy ideig a való világban. :DDD

előző háeszhez lemaradt:

www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=OnlineCikk.asp&ArticleID=1171420

YES, WE CAN...

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.21. 07:46:28

@lapi:
Párhuzamos világ - létezik az is - comprende Lapi?
Éppen most akarsz bajuszt akasztani vele.

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.04.21. 09:42:29

b+ Lapi, ugye nem azt akarod mondani, hogy baloldalon állnak a jófiúk, másikon meg a rosszak?

Hogy egy pufajkás Horn Gyula, egy III/II-es Medgyessy, egy 5 millió határon túli magyar ellen kampányoló Apró-klán tag a magyar köztársaság védőszentje? Hazafiak és demokraták, b+...

Szóval ha ők a jók, akkor bocs, de én inkább Darth Vader nagyúrt választom... :DDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.21. 19:44:58

@6.Lenin:
Kábé 10 percig jutottam. Jól látom, hogy két óra?
Átrágom magam, de részletekben.
Remélem hepiend is lesz.
Most épp a kétbitem betelt.

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.04.21. 19:59:58

Hát én átrágtam magam. Azt hittem, zsidózás lesz, nem lett.
De a vége átcsapott valami New Age-es világmegváltó vallásmentes utópiába, ami azért nem kicsit volt röhejes.
Szal bosszant, inkább nettó hatásvadászat ez a film.

Az egyetlen érdekes/értékelhető rész maga a folyamat, ahogy a pénz keletkezik, ebbe nem is gondoltam eddig bele...

Walter Melone (törölt) 2009.04.21. 20:38:07

A vége tisztára Kazohíniás...

6.Lenin 2009.04.21. 21:26:37

A lapinak szántam a posthoz.
Ha végignézi.
Egy kis szelete előtte zajlik a teremben,aztán meg a bálványimádás ezek után kicsit röhejes lesz.
Látod lapi,én meg ezekről ugatok már 2éve(a twá-n is),hol a rugó,ami mozgat mindent.Bábúk mindenütt.
1,ami jó benne,tanui lehetünk 1 új világ születésének.
Ha túléljük.

Az a Havas Sz. sejt valamit,hogy megnótáztatta a kapitalistákat.Búcsúdal.Beszarás.

lapi 2.1 2009.04.21. 21:30:23

na igen. ez megvan. bár bevallom, kb 20 percet néztem. nagyjából azt gondolom róla, hogy lehet. de az biztos, hogy a most és itt ezzel nem lehet megoldani, sem a világválságot, sem a magyar jóléti társadalom gyermekbetegségei. vagy valami ilyesmit szokott írni kornai.

amit te vetsz fel nonest, az fontos számomra. nem pontosan értem, miért gondolsz egy vérnőszúő baromnak, aki szerint a jó fiúk piros mezben, a rosszak narancsban, míg a többi szedi a labdát.

az meg töknormális, ha pl te, vagy lenin, vagy malacka, vagy bárki a fideszre voksol. ez okay. ami nekem nem okay, ha olyan őrjöngést csap (verbálisan értve) az aktuálpolitika kapcsán, mint pl. malacka, pelikán, hölgyi. mondjuk én nem emléxem, hogy te, vagy lenin aláztatok volna élő és valóságos politikusokat, akik ráadásul erre okot sem adtak. még akkor sem, ha elkúrták a költségvetést. mondhatnám, 2006-ban fletó legfeljebb azokat a szavazókat verte át, akik tökhülyék a napi politikához. nem azért tökhülyék, mert nem ismerik a makrószámokat, hanem azért, mert eleve feladják az önálló gondolkodás igényét, hiszen a társadalmi folyamatok nem éppen könnyen láthatóak át. pláne, ha külön sajtóbirodalom erre rá is gyógyul. paszti pl. szintén nem aláz meg senkit, de simán a nyakába borul a nettó náci kollegákkal is. ez is rendben van, de legalább ne fárasszuk egymást hiábavaló és önmagába visszatérő vitákkal.

persze van itt két dolog, amit nem lehet megkerülni.

1. a tisztesség és a tisztességtelenség közötti árkot jó alaposra és szélesre kell mélyíteni, hogy még a vak is észrevegye, hogy melyik irány, merre vezet, hogy teljes legyen a képzavar. szerintem.

2. nem pofázni kell, hogy jaj-istenem-úgysem-tehetünk-semmit. hanem javítgatni itt-ott, rögtön magunkkal kezdve.

az meg, hogy horn pufajkás, hogy jön egy konkrét büntetőügyhöz? és nem a hülyét, vagy naivat akarom adni. de szerintem én a saját álláspontomat posztolom, vagy háeszel ki. s nincs ez másként mással sem.

szal ma egészen rendes lazító napot tartottam. kecsón tárgyalás fél 9-kor, de fél egykor már budaőrsön voltam. onnan be a nagyfaluba. szal ma kipróbálom mit tud a tévé, ha telóvezetékről és nem kábelről jön a jel. :DDD

na végre, átjött a sajtón a lényeg:

.........................

"Sándor László ügyvéd is benyújtott egy államtitok feloldásával kapcsolatos indítványt. Ebből azt szeretné ha kiderülne, hogy ha az ügy nyomozati szakaszában a lehallgatásokkal kapcsolatban tett indítvány miatt a kecskeméti bíróság, akkor elfogultságot jelentett be - akkor most - a tárgyalási szakaszban miért nem minősül elfogultnak a Bács-Kiskun Megyei Bíróság."

Sándor László ügyvéd is benyújtott egy államtitok feloldásával kapcsolatos indítványt. Ebből azt szeretné ha kiderülne, hogy ha az ügy nyomozati szakaszában a lehallgatásokkal kapcsolatban tett indítvány miatt a kecskeméti bíróság, akkor elfogultságot jelentett be - akkor most - a tárgyalási szakaszban miért nem minősül elfogultnak a Bács-Kiskun Megyei Bíróság."

jasznagykunszolnokmegye.hir6.hu/cikk/28999/090421_a_titkositasok_feloldasat_kerik_a_zuschlag_perben

6.Lenin 2009.04.21. 22:11:34

Lapi
látom,hogy nem nézted végig.
Ez az igazi szembenézés,tudom a bálványimádóknak,hívőknek szar szembenézni,mennyire pitiáner szar dolgokért jóskapistáznak.

Állitólag lesz a Parlamentben a közeljövőben 1 vitanap.mindenki elmondja,ki mennyit lopott a közösből, a végén aláirnak egy közös nyilatkozatot:
Szemét korrupt geci banda vagyunk,aztán mindenki beugrik a Szabadág hidról a Dunába.
A nép meg ujjong a jobb- és baloldalon,mármint a rakparton.Fel a fátyollal a titkokról!!!!
Lapi a magyar Che?

www.youtube.com/watch?v=Z0UcF5a7UTY&feature=related

6.Lenin 2009.04.21. 22:57:42

Télleg,hogy is van ez?

North America=barát,meg imperialista vérszívó geci
Che ölte a barátot,mégis barát ő is,sőt nagy barát.
baloldali vagyok meg szocialista,meg kapitalista,aztán a föl,föl te éhes proletár a kedvenc nótám.
Ezt dúdolom libalopás közben is,igaz halkan nehogy a tulaj felébredjen.Aztán jól megszoritom a mogyoróit a csóringereknek mert sokat zabáltak állitólag valamikor és most kevés jut a külföldi befektetőknek.
Aztán mehetek rőzsét szedni,mert a gazpromos gecik drágán adják a gázt,a barátnak,pedig együtt harcoltunk a szemét imperialista népnyúzó vérszívók ellen.

Na megyek inkább szunyálni,hátha megint valami angyalkákról fogok álmodni.
Jó éjt.

6.Lenin 2009.04.21. 23:06:12

Ja még annyit,az anygyalkás álom se volt jó,teljesen merev voltam reggelig,csak aztán dőlt meg,mint a szocilalizmus,ha volt egyátalán valami ilyesféle szarság.Most már télleg,viva republica!

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.04.22. 00:09:39

Jó'stét + Gouranga!

@Non est volentis:
(BME én így szeretlek)
Ahahah.
"... leginkább süllyedő egyetemére járok"

Hát, igen így jár az, aki a műszaki egyetemének egyik oldalát a Gellért hegy szikláira, a másikat pedig a Lágymányos (megintcsak milyen szép beszédes édes anyanyelvünk, ugye?) nevű mocsárra építi.

Mondjuk a legdurvább, amiről hallottam ebben a témában, az egy hűtőraktárhoz kapcsolt vasúti sínpár volt. Hatvan év után felhagytak a raktár hűtésével, aztán csodálkoztak, hogy süllyedt a cucc jó négy métert. A mozdony konrétan rá tudott volna parkolni a héjazatra.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.04.22. 00:17:21

@6.Lenin:

Zeitgeist. Végre. LOL. Remélem ez az alapvetése a 2010-től felálló kormánynak is. :))))


@Walter Melone:
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a Kazohiniát hányan, hányféleképp értelmeznék ma. (Egyébként kötelező olvasmány sztem. Pont a minap láttam, hogy megjelent újra. Audiofiloknak pedig hangoskönyv formátumban is hozzáférhető)

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.22. 00:20:17

Hát, nem tudom, hogy mondok-e ezzel újdonságot valakinek, de azok a harcok, amiket a pufajkás D-209-ek ellen vínak a Dart Valder nagyúr hadai az erkölcs és a haza nevében, kevésbé hitelesek, mint Eduárdó R.F...
A szocializm megdöntés és a harc szó, valahogy kristályosabban csengett a szájából, mint a mi szantakrúzi lázadóinkéból.
konzlib.blog.hirszerzo.hu/?todo=entry&vid=12666

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.22. 00:33:31

Mondjuk kíváncsi lennék, hogy a titkosszolgálat lenyúlását ki tudná Tokfalvinak megvilágítani úgy, hogy maradjon még Hope arra a szép új világra, ami majd a maszop után jön.
Eddig nem akadt olyan harcicsiga.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.22. 00:36:08

@tulok ex betonputtó:
Kurvajó rajzfilmet kéne belőle csinálni.
Mézga Aladár utazásai mintájára.
Én még nem hallottam értelmezni.
Azt hittem a Kazohínia maga az értelmezés.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.04.22. 00:44:33

@lapi:

Nem is tudom hol kezdjem, "kezdem veled". (ez egy Hiparkarma dalszövegrészlet) :)

Szal írod, hogy kihalt a kocsma, és igazad van.

Én csak a saját indokomat tudom felhozni. Ti., hogy most már itt is állandóan az aktuálpolitikáról szól a fáma, _szinte mindig_, na erre pedig én kevéssé gondolom kaphatónak magam. Spec kihallok mindent az ablakon át, de oly ritkán van kedvem hozzászólni.

Abandoned.
Régebben Abandon volt.

És ez a korcsmáros felelőssége is.
Persze mit ugatérozok én itt, én csak vendég vagyok. Mindig is (mindenhol is) mondtam, tartom, ha nem tetszik nem kell ide (oda, bárhova) járnom.

De persze maradok tisztelettel. :)

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.04.22. 00:48:36

@simonmondja.:

"Azt hittem a Kazohínia maga az értelmezés"

Aham. Akkor kinek higgyünk? A hineknek, a behineknek, vagy a szerzőnek? :))

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.04.22. 00:56:43

Nah, csak belesüppedek én is: :))

@simonmondja.:
"a titkosszolgálat lenyúlását"

Tökéletesen igazat adok Neked és Tokfalvinak is.

Túl a posztján én magamagamnak, két (három) mentő indokot tudok felsorolni, hogy miért válasszam a madarakat.

1., Az egyetlen, amelyik soha nem birtokolta a titoktálcát.
2., Az egyetlen, amelyik soha nem kormányzott többségben.
3., Az egyetlen, amelyik az általam fontosnak tartott értékrendet képviseli.

És ellenük szól kb. 386 másik érv. Lehet alálőttem a számmal. :))

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.22. 01:01:06

Hú, most nem vagyok biztos, melyik-melyik, de én a racionálisan berendezett világban semmi rosszat nem láttam és csont nélkül élvezném.
Azt a másikat, a humán kultúra gyümölcseivel pedig szenvedem, mert az van körülöttem.
Csak a Kazohínia előtt nem tudtam ilyen sebészi pontossággal szétválasztani a dolgokat, amiket akarok és amiket nem.
Pedig könnyű. Szathmárinak elsőre sikerült.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.04.22. 01:03:15

@Non est volentis:

"Az egyetlen érdekes/értékelhető rész maga a folyamat, ahogy a pénz keletkezik, ebbe nem is gondoltam eddig bele..."

Igen, azt a túlparti egyetemen tanítják. :)))

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.04.22. 01:11:50

@simonmondja.:
"melyik-melyik"

Hát, a hinek voltak a racionálisak, a behinek meg a kitaszajtott őrültek.

Én speciel egyiket létformát sem élvezném. (ezzel el is árultam magam, hogy én csak behin lehetek, mert a hinek nem tudnak élvezni.) Persze egy behin nem tudna _ennyire_ racionálisan gondolkodni, hogy a fentieket monitorra vesse, hiszen a behin őrült. Akkor tehát mégiscsak hinnek kell lennem. :))

És akkor itt jön be Gecc brother klasszikusa. :)))

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.22. 01:17:23

@tulok ex betonputtó:
Én azt szerettem a szadeszos arcokban, hogy egyénként politizálnak. Egyénként szereztek nevet, megélhetést.
Nem tudom, hogy ez még mindig igaz-e de polgári jelleget ad nekik.
A szónak abban az értelmében, mielőtt még Orbán összenyálazta volna.
Csak sajnos ott is több a fantaszta bölcsész, mint amennyit még elvisel az értelmes párbeszéd.
Nem csoda, ha mindenki vette a kalapját és elment inkább pénzt keresni.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.04.22. 01:19:44

@lapi:

@tulok ex betonputtó:
"én csak vendég vagyok"

De liidiiia például nagyon hiányzik!

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.04.22. 01:29:16

@tulok ex betonputtó:
@tulok ex betonputtó:
Vannak alapdolgok.
Azért nem értettem talán soha, hogy amikor a Nyugat után vágynak a magyarok, miért a zenéjét értik alatta.
A zenéje jó ugyan, de nem igazi sarokkérdés.
Mert dilizni itt is lehet.
A Nyugat és a Kelet közti diferencia alatt én a hinek meg a behinek közti különbözést értettem.
Speciel a humán őrületekben a nyugatiak még dilisebbek is tudnak lenni, mint mi.
Elvis alsógatyájának árverezése elég behin dolog.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.04.22. 01:36:22

@simonmondja.:

"mielőtt még xxx összenyálazta volna"

Az összenyálazásokról külön kocsmát nyithatnék.

Én egy embert ismerek közülük igazán. De még a pre-politikusi korszakából. Erről viszont csak szuperlatívuszokban tudnék írni. Aztán sajnos politkussá lett.

tulok ex betonputtó · http://href.hu/x/5i07 2009.04.22. 01:57:40

@simonmondja.:

"amikor a Nyugat után vágynak a magyarok, miért a zenéjét értik alatta"

Hogy egy klasszikust idézzek:
"Nyugati a zene, de keletre tart
És nem állja útját se tenger, se part" :))

vö.:
"A tenger felől megtaláljuk Indiát,
De az se' baj, hogyha felfedezzük Amerikát"

Engem soha nem fogott meg a "nyugati zene feeling", mindig is szerettem érteni a szövegét annak, amit éppen hallgatok.

+ a Beatles, Elvis, az Illés és Hungária nálam egyhúron pendülnek, ti., egy (kvázi) tömegigényt a hiánygazdaság keretei közt, minimális szinten kielégítő háromakkordok.

Vonatkozó:
A magyarság tengerérzése

Szeretné minden
Nő itt, hogy innen
Hatalmas erő
Ragadja ki. Ő
Vergődne persze,
Hogy kérem, tegyen le,
Vár engem otthon
A családom, hát hagyjon!

De a bikini felsőt
Már lazán dobja hátra
A vitorláson, amin
Elmegy Afrikába.

Szeretné minden
Férfi, hogy innen
Ne vigyék a nőket,
Vagy hozzák vissza őket,
Vagy utánuk mennek,
Vitorlást vesznek,
Nőkre találnak.
és fröccsöznek,
Amíg horgásznak.

És a bikini felsőket
Dobálják halomba,
Annyi nőjük lesz,
Mint erdőben a gomba.
Még a bikini alsót is,
Lazán dobja hátra
Az a nő a hajón,
Ha csak a kanja látja.

Szeretné minden
Magyar, ha Isten
Van, akkor higgyen
Magában jobban kicsit,
Menjen vitorlázni,
A magyarokkal bármi
Történhet ebben
A messzi idegenben.

lapi 2.1 2009.04.22. 06:09:58

jó reggelit!!! :DDD na igen, tulok. értettem a célzást. most már csak el fogom olvasni ezt a kazohinia c. kö9nyvet, ha nem túl vastag. :DDD

mert mostanában már csak esterházy: magyar avagy rubin szilárd külföldi sikere c. rövid írására van időm, azt meg el sem árulom, hol olvasgatok ilyesmiket.

btw. lenin öregfiú... az nem esett le, hogy a lét-nemlét nagy kérdéseit globálisan mégsem kéne che-ből, vagy az inter-milánból levezetni. én azt hittem, erre majd akkor is ráérünk, ha egymás szemébe bírnánk anélkül nézni, hogy az orbán, vagy a gyurcsány a zsöszi.

a zsöszi az franciásan kiejtve, ám fonetikusan leírva... de hagyjuk.

tegnap terépiás céllel elalvás előtt a málymagyart néztem bayerzsioltival & frictomival. utóbbi visszasápadt, mióta a 254.764 civil tüntető élén lekapta a tavaszi nap a búráját.

szal azon poénkodtak, hogy az szdsz annyi szavazóért könyörög, amennyi körölüttük volt a dózsa györgy úton. a kocsma tanúsíthatja, hogy jeag cimorát kiküldtük a helyszínre és pont arról számolt be, amit a tévé is mutatott. pont a hittévé és echó nem akarta közvetíteni "live", hát itt tartunk.

ha hitelesség a sub.

és most az. szal a kocsmánál is van fontosabb. van prioritás. mondjuk ez a köztársaság, szal a baszott nagy társasház, amiben ez pl egy igen pici ivó.

lidia hiánya nekem is szemet szúrt és már régóta. szerintem ő is elég nagylány ahhoz, hogy eldöntse, mikor és hová jár, ráadásul pl én sem nézek mostanában más blogokat, csak bizonyos célból és randomszerűen.

de ez meg az én dolgom, hogy hová járok és mit olvasok.

szerintem meg lehet behin, vagy más. nekem személy szerint ez a trükk nem jött be.

mondjuk ha tulok azzal jön vissza, hogy deklarálja:

"lapi egy fletó fan és elcuslágozta a kocsmát, ami pedig a nép pénzéből épült, mert ingyenes a blog. ezért hát én ide be sem teszem a lábam többet, sőt a csapos fel is dughatja akár a seggibe az elnök embereit, ráadásul mind az öt évadot. ne is próbálja meg visszaszolgáltatni, mert a farzsebemben lévő szívlapáttal jól fejbevágom, ha valaha is a szemem elé kerül!!!"

ez nem jött be, bossza meg!!! :DDD

akkor marad a cusi per, mely mai napjára ezennel gőzerővel megkezdem a közvetlen felkészülést.

pedálozok hát még egy keveset a kirendelt védői díjért. érdekem hát az eljárás elnyújtása.

addig biztosan megélek, bár az áfatartalmat ezennel felajánlom tuloknak kárpótlásul azért a pár kiló holivúdért. :DDD

ps: ha ez sem jön be feladom a cuccot és magamat. a postán persze... :DDD

be bartlet - let bartlet...

és a jövő fényre derül

vagy a haza...

és ebben az emelkedett pillanatban köszönök el egy időre a kocsmától.

ezennel.

ave cezar, üdvözölnek a halálba menők.

a gladiátorok.

ha aztán a végén a hüvejkujj az égbe bök a hegyivel, akkor fletó/ovi megbocsátott és heuréka!!!!!

ha meg lefelé, hát bekaphatják! ha jól ismerem a jelbeszédet még a kémfaszitól, akit megyónak hívtak.

csakhogy a foci nem vicc. azon tűnödök, hogy ki eméxik már a digókra, ha vébé döntő? a nagy bajnok mégiscsak zizou volt, s nem materazzi. bár ő volt a vérprofi, s zizou egy pillanatra elvesztette a fejét.

királyként fejezte be. kapitányként. valaki megmutathatná ezt a kisfilmet annak az idő néninek, aki a feleségem mellett állt a magyar carta demonstráción. én valamelyik ismerőssel összefutva, kicsit a színpadhoz közelebb ácsorogtam.

tehát tessék neki megmutatni vki, pls. érteni fogja, mégha sohasem járt focipályán.

www.youtube.com/watch?v=CrWPZ7B3OKI&feature=rec-HM-exp_stronger_r2

thank you zizou, jegyzem meg. ám szigorúan magánvéleményként. mert ugye eltelt egy kis idő a vb döntő óta és a dolgok leülepednek.

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.04.22. 09:13:24

Bevallom, nem értek a lóversenyhez, de ez a magyar ló tényleg nagy jövő előtt áll...

sportgeza.hu/sport/2009/04/21/a_fel_vilag_overdose-t_unnepli/

Már csak egy magyar Zizou kéne Koeman csapatába, rögtön lenne hope ebben az országban... :)))

hacsaturján 2009.04.22. 09:32:09

@Non est volentis:

egy tökös, magyar lovat rárónak hínak, vagy minimum madárnak. ehhez képest asztat is olvastam róla, hogy paripa. :))) ha meg bukefálosznak hínák, akkor még várost is lehetne elnevezni róla, incitátuszként pediglen komoly politikai karriernek is nézhetne elibe.

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2009.04.22. 10:17:15

@hacsaturján:

Na, igen. Angliában született, angol és ír szülőktől.
Tehát, magyar.
Tenyésztője Graham & Mrs. Di Robinson.
Tehát, magyar.
Tulajdonosa Mikóczy Zoltán szlovákiai üzletember.
Tehát, magyar.
Lovasai:
2007. Martin SrnecZdenko Smida, Piotr Krowicki
2008. Piotr Krowicki, Andreas Suborics
2009. Christophe Soumillon.
Tehát, magyar.
Többet „nem lép fel” Magyarországon.
Tehát, magyar.

lapi 2.1 2009.04.22. 10:23:28

sorry, de én belga vagyok...:DDD és főleg nem ló! :DDD és még maradnék egy kis ideig,ha szabad. :DDDDDDDDDD

hacsaturján 2009.04.22. 10:34:40

@lapi:

itten a kinövő magyar öntudatrul beszélgetnek a belgák. hihi! egyébként is, egy korcsma korcsmáros nélkül olyan, mint a berényi miki a klaudia nélkül. :)))

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.04.22. 10:41:14

Sose gondoltam, hogy a görény ilyen praktikus állat.
Az ember csak eltesz néhány üveggel a spájzba, és bármikor elő lehet venni őket, ha szükség van rájuk... :DDD

hacsaturján 2009.04.22. 10:58:54

@Non est volentis:

a görény roppant aranyos állat inkább.

6.Lenin 2009.04.22. 11:58:54

lapi!

azért én is ismerlek már 1 kicsit,szokásos mellé beszélés vagy inkább elterelés,nincs is vele gondom.

még van némi bizalom
"királyként fejezte be. kapitányként"
de már inog,mint a magyar katona farkán a 7. varjú(ha ismered a ezt a viccet)

a többiek is hozták a formájukat,a lényegtelen marcangolását,keverve-kavarva.

csak az a baj,1 idő után nagyon unalmas tud lenni,könnyen kiismerhető,értelmetlen időtöltésnek kiváló.

a cusi ügyben érdekel,amit csinálsz,alapjában igazat adok(bár a valódi célt csak sejtem).
Kiváncsi vagyok,hogy mikor fogod inditványozni azok megidézését is,akik a hazai "tábornokokat"mozgatják.

tulok ex betonputtó · www.youtube.com/watch?v=-c5X5QtkeHs&feature=related 2009.04.22. 00:17:21
@6.Lenin:

Zeitgeist. Végre. LOL. Remélem ez az alapvetése a 2010-től felálló kormánynak is. :))))

Ezt miért nekem cimezted???

6.Lenin 2009.04.22. 12:31:07

lapi!

bocs,de lemaradt

www.youtube.com/watch?v=u4NQPeSfEoI

az a rész tetszik legjobban:
tárárá,tárárá,blablablalá.....olyan találó az ideálra,meg őszinte,tisztára öszödi.

a fenébe is,tisztára elérzékenyültem,na jó,csak 1 kicsit.

liidiiia. 2009.04.22. 13:19:05

helló-helló :-) ,

nahátkéremszépen és naszóval:
nekem lecsökkent valamelyest a nagy netéletre fordított időcském, a politikára való érdeklődésem pedig éppen a nullához korrelál, mert besokalltam, de eztet blogomon épp megírtam, hogy ez persze szubjektív (azaz nekem sok, és nem általában sok), ergo: ez nem objektív :-D , merthát a politika (azaz a belső és a külső erő és a hatalom kérdései) és az emberi jogok, az igazság: igenis nagyon fontos vetületei az életnek, alapvetően fontosak: ahogy a zene is, meg a személyes hivatás is... de nem lehet mindig mindent. plusz kiki a saját blogját úgy csinálja jól, ahogy az neki jó.

--------------------

pszí és quimby:

“A nap legélvezetesebb előadását nem szakember tartja, hanem egy zenész, a Quimbyből és A kutya vacsorájából ismert Varga Livius.

Ő pszichológusként végzett, de inkább élményeiről beszél, méghozzá a flowélményről. A flow-t egy magyar származású tudós, Csíkszentmihályi Mihály nevéhez kötik, holott ókori kínai írásokban és Marcus Aurelius tanításaiban is megtaláljuk a lényegét, csak a 20. századi embernek Csíkszentmihályi fogalmazta meg jól és ő helyezte tudományos alapokra. A boldogságkutatónak is nevezett tudós gondolatait Livius úgy interpretálja, hogy „nem a cselekvés tartalma számít, hanem hogy el tudok-e benne merülni, eggyé tudok-e válni a feladattal.” Szerinte a boldogság abban rejlik, hogy megtaláljuk a munkában a flow-t (vagy inkább flowélményeink alapján válasszunk munkát), mert akkor többet nem érezzük munkának az erőfeszítést. Abszolút egyetértek vele, így lett belőlem programozóból újságíró, de Liviusnak nyilván a koncertek okoznak flowélményt. Remek humorral meséli el, hogy miután „unicum laudae” elvégezte a pszichológiaszakot, még mennyit kellett küzdeni azért, hogy azzal kereshesse a kenyerét, amit szeret csinálni, és hogy mennyire megérte. Előadásával kicsit flowélményben részesíti a közönséget is. Az előadás után Livius a gyakorlatban is bemutatja a „tanultakat”, koncertezni kezd a kutya vacsorája. Véget ér az első nap, de szombaton és vasárnap még tart a Pszinapszis, talán újabb flowélményekkel.”

index.hu/tudomany/2009/04/18/hogy_ne_erezzuk_munkanak_a_munkat/

szal Már Marcus Aurelius is aztat propagálta, hogy mindenki hallgasson a szívére és éljen úgy.
hajrá!!!!
:-D

lapi 2.1 2009.04.22. 13:22:32

nem b+, lenin öregfiú. én ma délelőtt mindössze két dolgot tettem.

1. bejelentettem az elfogultságot az egész megyei bíróság ellen.

2. megjegyeztem, hogy személy szerint én már ugyan elvesztettem az egész cuccban a bizalmam, amikor a móri ügy után kiderült, hogy a köztársaság iü szervei rendben tették a dolgukat.

3. azt mondtam elegem van és komolyan gondoltam. bemondtam még a hittévé örömére az autóm rendszámát, hogy lehet rá molotovozni, ott áll a baszott nagy ház előtt a központban.

4. azt is mondtam, hogy én innentől már csak a köztársaság ethoszában bírok megbízni.

5. itt ugyan vékony a jég. sokmindenre rá lehet engem venni. de arra nem, hogy senkiházi náci bitangoktól valaha is féljek. ahhoz más madám kell. ráadásul én csak lapi vagyok. na bazd. meg! csak kihozta a sok jobber belőlem az állatot.

és még a net sem írja meg. leszarom tisztelettel, de felbasztátok itten a kocsmában meg máshol azt a valami lószart, ami ott belül baszkurál.

lapi 2.1 2009.04.22. 13:23:54

ja és lemondtam, mint kirendelt védő.

majd legalább leszakadok erről a perről és a kocsma ismét a régi lesz.

cheers

lapi 2.1 2009.04.22. 14:12:32

www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=OnlineCikk.asp&ArticleID=1183719

szal zavaros volt. pont mint az öszödi beszéd vágatlan verziója.

talán a rádió leadja. vagy a hittévé. hozzájárulok, hogy kilopják, mert a bíróság nem rögzíti az elhangzottakat. persze ott a szabad sajtó. tegye a dolgát, ha akarja. :DDD

6.Lenin 2009.04.22. 14:21:37

lapi!

Hú b+,ez kemény!

Éreztem,hogy az utóbbi időben valami nincs a helyén.
azt meg végképpen nem értem,a cusi ügyhöz mi köze a náciknak,meg a jobbereknek,főleg úgy általánosságban.

Tavaly dec-ben,mikor az inditványt tetted,talán a twá-n,vagy itt is,irtam róla,mit is gondolok erről.
Azt is megirtam,most is,értelek és támogatom,de nem voltam olyan naiv,hogy hittem abban,ebben a "piti" mindennapos ügyben elinditod a megtisztulást az egész mocskos korrupt világban.

Ennek nem ez a módja.Ez a dolog oldalfüggetlen,csak a mértékekben van eltérés.A hatalom korrupt, beleéertve a politikát,vallást,mindent,ami a hatalom gyakorlásával összefügg.Ezért linkeltem be a filmet.

Tulajdonképpen azt nem értettem nálad,mindig az önállóságra,öngondoskodásra,szembenézésre hivatkoztál,közben meg bálványokat kerestél magadnak,akikben feltétlen hittél.Feri,Obama.
Ők is csak bábúk,belebuktak,belebuknak.

Talán jaegtoer fogalmazta meg,visszahallottad tőlük,amiben hiszel és ezt ők kimondták,Te pedig hittél abban,őszintén gondolták.Pedig nem.

"5. itt ugyan vékony a jég. sokmindenre rá lehet engem venni. de arra nem, hogy senkiházi náci bitangoktól valaha is féljek. ahhoz más madám kell. ráadásul én csak lapi vagyok. na bazd. meg! csak kihozta a sok jobber belőlem az állatot."

Én biztosan nem akartalak rávenni semmi olyasmire,hogy más legyél,mint amiben hiszel.A konkrét ügyben többször is leirtam,támogatlak,de azt fenntebb is irtam,más módszer kell,egyedül nem megy.

Te jót akartál,ezt a MR1-ben is elmondtad,ezt nem vehetik el tőled.
Elmúlik,nehezen,1 kis tüske maradni fog.

lapi 2.1 2009.04.22. 16:23:14

nincs tüske, öregfiú... megkönnyebbülés van és szomorúság. ráadásul jóttányit sem változott a politikai véleményem fletóról, vagy oviról. én a köztársaságért tettem, mert ahogy mondtam, ki fog engem megvédeni, ha a köztársaság nem képes rá??????????????????

nem értette a sajtó. délután a bíró úr megpróbálta visszadiktálni, de aztán abban maradtunk, hogy beadom írásban.

háromszor mondtam el, hogy a lemondásom konrét oka (kirendeltnek meg kell jelőlni, ezért szoktak orvosi igazolással operálni, aki szabadulni akar a havi 3000 huf/óra (bruttó!!!) édes teher alól.

elegem van, tisztelt bíróság, hogy a köztársaság alapintézményei közül az igazságszolgáltatásból bábszínházat csinálnak.

amikor jeleztem, hogy vajon a szegeden élő lányomat ki a búbánatos farkam védi meg, ha egy baromagyú náci nekiesik késsel. a baromagyú komcsi sem jobb, csak őket nem biztatják a politikából.

szal ez van, öregfiú és lesz ez még ígysem, ha senkinek sem lesz továbbra sem vér a pucájában. s ha mindenkiből kihúgy a bizalom meg a hope. hogy a faszba nem érted meg, ha már ennyit ugattam, hogy PÉLDÁT AKARTAM MUTATNI. bazd meg pl neked, vagy aki pont ide néz be, hogy yes, we can...

miért is nekem kell megvédenem a magyar ügyvédi kamara elnökét és pl a miniszterelnökét, hogy szemét játékot űz velük az igazságszolgáltatás. mondjuk az ügyész, aki direkt fölé céloz, majd kinyírja a ryan közlegényeket. na jó a cusi az alhadnagy. :DDD

de bazd meg a négygyermekes katus már ryan. már ryan az a hírbe hozott ex.főkapitány, aki csak néz ki a fejéből hülyén, hogy mi újság? vagy az a volt bíró kollégám, akit szintén én védek, de az ügészség simán felhasznál vele szemben illegális lehallgatási anyagot.

itt bazd meg minden alkotmány és egyéb bíró azt mondja, nem tehetek róla. az ügyész, meg a rendőr sem tehet. csak a jogszabályok kuszák.

bábszínház és elegem van, bíró úr. és ide tenném a pontot. b+.....

lapi 2.1 2009.04.22. 16:38:36

a köztársaságon van a hangsúly!!!!!!!!!! akárki ül a székben. és ne az ovi üljön, ha kérhetem. de ez csak egy voks. és ide a blogra való személyes bejelentés. ráadásul nem is nagy újdonság, ha jól emléxem az előző hatezer valahány háeszre.

amit kipasszíroztam magamból az elmúlt másfél évben.

tehát amit tettem, azt magamért, a családomért, a barátaimért, sőt azokért tettem, akik megtiszteltek, hogy olvasgatnak. meg bárkiért, aki azt hiszi, hogy félnie kell. lehet, hogy kell, de ahhoz engem tessék lelőni elsőnek, ha kérhetnék egy-két derék náci honfitársat. b+.

én kezet bírtam fogni a végén a bíróval és az ügyésszel is azzal, hogy nem személyes. de ez még rosszabb így. egyiknek sem volt puha a kézfogása. de most komolyan lenin. számít ilyesmi manapság, amikor veszélyben a haza és az egész világ... na persze mert éhen döglünk...

és ha nem bíznék meg a bajnaiban, vagy a gyurcsányban, jó nagy barom lennék. vagy egy vidám japó kamikáze. és egyik sem vagyok. legalábbis szeretném hope-olni. szal majd a barack obama megvéd. vagy a marylin manson. nekem tökmindegy, de ne a gárda legyen, ha már választhatok. ja és sólyomhoz sem szeretnék fellebbezni, ha nem kötelező még.

hacsaturján 2009.04.22. 16:54:23

@lapi:

mán is le vagy kommunikálva:hvg.hu/itthon/20090422_zuschlag_per.aspx

csak nem beszarni! HOPE!!!!

lapi 2.1 2009.04.22. 17:20:01

na b+ hacsa! te az életben pont úgy nézel ki, mint egy hacsa és ezt te is vágod? szerinted én meg úgy nézek, mint egy hülye? :DDD twá-nál beprovokáltam fletót. azt mondtam, ha valaki ismeri, szóljon neki, hogy fel lehet hívni a telómon egy köszönöm, lapira. b+ egy óra saját öszödit kérek, amit az hallgathat meg, akiben ő vakon megbízik és bírják a csúnya beszédet. bameg, nem fog persze felhívni, de beszól a blogomra "gyurcsány" fedőnéven. persze erre én azt replizem: ezt akárki, írhatja bakker. hívást követelek, de most. különben kimoderállak, mert nekem télleg ő adta vissza az öszödivel, hogy nem néztem be 90-ben.

vágó béla??? :DDD

ps: pedig bazdmeg ez a fszi még tovább látja a lépéseket. pedig én ördögien sakkozok. ha a köztársaság fejét rakják be akár viccből a célkeresztbe. és ez nem vicc. b+!

lapi 2.1 2009.04.22. 17:28:40

a lányaimért teszem, ha már ennyire belemegyünk. nehogy már félniük kelljen egy szaros választási eredmény miatt pár évig. azt is elmondom neki, bár szvsz vágja. 2010-ben másodszor is vissza lehet hozni a kormányzást a szarból és nekem rengeteg jó ötletem van.... :DDD

utána hátra lehet dőlni és egy jót pipázni, bár azt közben is lehet. nem kell mindig kapkodni. a hülye is észrevehette ügylezáráskor. kérdeztem is az ügyészt: mi van az elfogultsági zárt borítékban, meg mit mondott a gyurcsány. a többi ráér. aztán elolvastam és meggyőztem az ügyészeket, hogy jobban járnak, ha beszkennelik ezt a baromi sok papírt, mert én útálom cipelni, a laptop meg könnyű. szal dvd-én megkaptam. csak ezen spóroltak egy valag pénzt. pedig még hol volt a válság. na hogy erre mit mondott az ügyész... ez magánügy. bár ott volt a k.cs. meg vagy 3 ügyész. és meg sem kért, hogy maradjon köztünk. én meg vigyorogtam, hogy elkaptam a töküket, de majd később fog igazán fájni. hiába nekem nem soha nem jött be a taggyűléssel direkt mellélövünk formula.

ezt is elmondtam elég világosan még hétfőn pl a rádiónak is.

lapi 2.1 2009.04.22. 17:40:00

b+, ha szilvásy beáldozza a verdámat, most szólok, hogy zsír új kell, mert akkor még engem is beszarattak, azt meg nem szeretek... :DDD

benne is megbízok, mert 9 évesen csak nem szervezték be a kurva komcsik!!! :DDD

ps: baszki, hogy én milyen jól elszórakoztatom magam... :DDD

lapi 2.1 2009.04.22. 17:46:25

kölön posztot... egyetlen videóval. egy idő óta pont úgy járok és még csak pia sem kell hozzá...

egyetlen videó. talán az utolsó post, bár ezt alig hinném. érteni kell a macskák way of thinkingjét, s ezt pont markónak köszönhetem. a séta nem egy nagy cucc, sőt direkt kurvajóóóó!!!!!!

:DDDDDDD

szal át a vetítőterembe, emberek!!!!

jaegtoer 2009.04.23. 18:55:18

Szia Lapi!

Én már csak egy ilyen megátalkodott vagyok, megmoderáltam:D a moderációt, kár hogy nem volt hatékony, de összetartás is van a cybercimboráimmal, Pelikánnal is, s én még mindig abban a hiszemben vagyok, hogy ez a kocsma mindenki előtt nyitva áll, és az ereje abban vagyon, hogy elviseli a másként szólókat, ha kissé ércesebben is szól a Szóló.... és itt mindenki hiába ugat, mert Bábel van és nem érti senki a másikat, én is hiába vakkantgatok, hogy el kellene felejteni a jobbsi, balsi, és libsi oldalakat, mert a Föld is gömbölyű, és ugyanazon nézete lehet sötét is és világos, attól függően hogy esik rá a Nap fénye.
Az én igazságom ereje elviseli a Te mást gondolásodat, s szerfölött csodálnám, ha a Tied nem.

Elolvastam a blog.hu-n Pelikán valamennyi fellelhető hsz-ét 2007-ig visszamenőleg, semmi olyat nem találtam, amihez ne tudnék megértéssel közeledni... Ellenben a csekkolás közben találtam másokét, pl. Tóta W-ét, amit nem is akarok megközelíteni sem.

Olvastam is, és hallgattam is a kecskeméti durranást. Nem jól csináltad. Nem lehet hebrencskedni. Ennyi idős korodra benőhetett volna a fejed lágya. El kell dönteni, hatékonyak akarunk lenni, vagy szerepelni vágyunk. Nem mindegy. Nem csak Pelikánnal vagyok,
Veled is b + meg. A Lyla mester nevét meg ócsárolólag szádra ne vedd, mert a Lordok háza, vagy a bíróság épülete előtt hívlak ki párbajra, és előre is közlöm, hogy tetemes előnyöm van a kiszemelt fegyvernemben:-)
Tehát ne gubózzá be, hanem tárd ki a kocsmád ajtaját, ablakát mindannyian elférünk benne. Ha meg nem, akkor baszhatod az egészet.
A visszalépésedről majd később.

jaegtoer 2009.04.23. 18:56:53

Akkor mégiscsak jól gondoltam, hogy nem interaktív az a szar.
süti beállítások módosítása